Houndstooth shorts

Da er enda et hundetannmønstret plagg på plass i skapet mitt. Varm og veldig perfekt til disse kalde vinterdagene! Føler aldri at jeg trenger noe særlig tilbehør til så mye mønster, det holder med litt lokker i håret.

Shorts fra Cameo (annonselenke) / Boots fra Nelly.com / Skjorte fra Zara Woman / Faux Fur fra VILA 

Ellers går jeg bare rundt meg selv i dag, nå er det jo virkelig ikke lenge til mannen kommer hjem 😀 Skal snart dra den støle rumpe mi på butikken for å handle inn til middag. Selvfølgelig tok jeg ikke turen til Oslo, jeg kunne jo ikke det når verdens fineste kommer FØR han trodde! Håper og tror ikke at det er noe jeg vil angre på. Også håper dere har hatt en fin kveld så langt  ♥

104 kommentarer

 1. Hei:) ser du til tider går ein del med shit, lurer derfor på ka strøpebukse/tights du bruker eller anbefale til det?
  Finner aldri noen eg liker godt!!:/

  Leser bloggen din hver dag!! Super blogg!!

  Stine.

  1. Fotballfrue

   Haha, shit :p Jeg bruker en i 100 denier fra H&M 🙂

   – C

 2. Blir godt å få igjen mannen da!

 3. Jeg har prøvd å gå i shorts på vinteren en gang, men måtte bytte fort ! Men så er det litt varmere i Oslo enn i Telemark-skogene da..

 4. Flott antrekk, ikke noe å si på det.
  men får seriøst blærekatarr av tanken på å gå ut kledd sånn der…
  Smaken er som baken. Foretrekker varme forran stil på vintern…men så bor jeg i finnmark og her er det kanskje litt andre regler 😉

  1. Fotballfrue

   Her går det helt fint å gå som det her 😀 11 minus i går, frøs ikke 🙂 Har jo jakke på.

   Klem 🙂

 5. Hei Caroline, jeg er fra Russland, liker virkelig bloggen din, er du ferdig, beklager jeg umiddelbart for mitt språk)) er en tolk oversatt forresten)) Jeg lurer på hvordan spiser du? Hva porsjoner? og til hvilken tid? Hvis det er mulig det ville være flott om vil du skrev om denne artikkelen!Takk på forhånd!)

 6. Mariell

  Hei, jeg synes det er så tøft av deg å gå med korte skjørt og shorts når selv om du er hjulbent.

  Du er virkelig et forbilde når det gjelder selvtillit sånn sett. Du inspirerer iallfall meg til å kle meg som jeg vil uavhengig av fysiske skavanker 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, du er SÅ søt! Jeg er ikke hjulbeint, har helt rette og fine bein 🙂 fatter ikke hvordan du kan trekke den konklusjonen.

   – C

   1. Andrea

    Herlighet, LOL! Snakker om å gjøre en ekkel kommentar om til et «kompliment». Dette er så typisk jenter, dessverre, å gi komplimenter med den hensikt å trekke deg ned.

   2. Anette

    Herregud for et ufattelig dårlig svar! Hun skriver da et helt saklig,og til og med hyggelig innlegg om det at du inspirerer henne til å kle seg som hun vil osv, og du svarer med at du har helt rette og fine bein, som om at det er verdens største krise at noen tror du er hjulbeint – hva med de som er det? Vet at dette har blitt kommentert før også, der du har svart i samme stil, type : jeg er I ALLE FALL ikke hjulbeint, og takk gud for det! Skjerp deg!

   3. Fotballfrue

    Anette da, hørt om ironi? Det er jo ganske åpenbart at denne personen bare er ute etter å spre kvalme, da det ikke finnes antydninger til å være hjulbent hos meg 🙂

    At jeg svarer at jeg har rette og fine ben, betyr ikke at jeg mener at det er stygt å være hjulbent. Det var din konklusjon.

    – C

 7. haha, lo meg i hjel av denne kommentaren ovenfor. » du som er hjulbent» Vet ikke om jeg skulle tatt det som et kompliment eller hva.. var en god blanding!

 8. Heisann. Kan du vise hvordan du får de fine Hollywood bølgene i håret? Når jeg bruker stor krølltang så føler jeg at krøllene blir så harde. Gjerne vis med video eller step by step bilder. Hadde satt stor pris på det 🙂

 9. Great shorts! 🙂
  You’re beautiful 🙂

  Greetings from Poland 🙂

 10. Hvordan får du så store krøller? Krølltenger og ‘wands’ pleier å gjøre dem mye mindre…

 11. Elisabeth

  Åååh, for noen nydelig krøller du har Caroline 🙂 Kan du ikke lage en liten film hvor du viser hvordan du lager de? Jeg får aldri til å få sånne store krøller… hva slags krølltang bruker du?

  Vinterklem fra Elisabeth!

 12. De krøllene du har på disse bildene er kjempe fine! Er de laget med hår-ruller? 🙂

 13. fin blogg! såg den på we heart it

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *