Happy face

God morgen, alle spreke sjeler!

Noen som trente i går? Det gjorde jeg: Varmet opp i tyve minutter, deretter var det bare styrke, blant annet knebøy med kettlebells og bulgarsk utfall med vekter. Alt en PT får deg til å gjøre! Disse øvelsene kunne aldri falt meg inn for tre uker siden, jeg vil jo ikke bygge muskler. Men jeg får vel bare stole på Alexander.

Nå ligger jeg her på gulvet med mine nåværende kjærester, og min vanvittig sterke morgenkaffe. Kjenner at jeg blir mer og mer støl for hvert minutt som går. Uæ! Jeg svimer av om det ikke gir seg snart. Tipper det å løpe en mil løser opp ganske greit, så nå skal jeg snart avgårde.

Dagens quote: If you went running when you first started thinking about it, you would be back by now.

Gotta love it ♥

Forresten: Denne kom med posten i går! Perfekt reiseantrekk når vi reiser til Køben på fredag. Kan nesten ikke vente!

Skater Dress fra Asos.com.

Nå må jeg få håret i en hestehale og komme meg avgårde. Senere i dag må jeg lage en del retter til kokeboken, også vurderer jeg en kjøretur til Oslo for å få med meg Nåløyetutdelingen sammen med Trine. Men veien dit er SÅ kjedelig og i tillegg kommer jo endelig Lars-Kristian, så jeg aner virkelig ikke om jeg skal eller ikke. UÆ!

Ha en fiiin tirsdag 😀

119 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Har et spørsmål til deg angående CoverBrands og lignende nettsteder. Etter at jeg så FBI på NRK forrige uke har jeg blitt skeptisk til nettbutikker og om de selger ekte vare. Ta f.eks. bareminerals foundation, den koster omtrent halvparten av det den gjør i vanlige parfymerier.
  Kan man da være trygg på at produktene i nettbutikkene er ekte?
  Leser bloggen din hver dag og du er en stor inspirasjon for meg! Keep up the good work <3

  1. Fotballfrue

   Det er like stor sjanse for at nettbutikkene selger ekte vare, som at andre utsalgssteder gjør det 🙂 Men uansett bør du være på vakt om enkelte ting ser for billig ut, ofte kan det være for godt til å være sant.

   Coverbrands selger ekte varer, det kan jeg gå god for 🙂

   – C

 2. Jeg trente i går, og i dag smiler kroppen min 🙂 Spørs om det ikke blir en økt i dag og 😀

 3. Haha, gled deg! Etter min første økt med PT klarte jeg faktisk ikke å gå opp trapper de tre neste dagene. Da var det sumo knebøy med vektstang som hadde skylden.. God bedring da! hehe 🙂

 4. Har du silikon?
  Ble nysgjerrig, for det ser sånn ut på det ene bildet.. 🙂

  1. Mamma Be

   Hahaha, det er jo labbene til hunden!! 😀

   1. Fotballfrue

    Hahah 😀

    – C

 5. Hei 🙂 Glemte og spørre deg om en ting om onlineformals kjolen din, den lange 🙂 er det fargen lilac eller magenta… ? :-s mvh mette 🙂

 6. Michelle

  hehe, vet hvordan den stølheten etter bulgarsk føles! når det kommer til volum, så kan jeg si med egen erfaring at visst man trener har styrke, men med lettere vekter og mange rep (med kondisjonstrening) så skal det gå bra. for at en jente skal få stor volum, så må det til spesielt kosthold, lite kondisjon og mye hard styrke over lang tid.
  Ikke fordi jeg er noe ekspert som prøver å fortelle hva som er riktig osv.. det føler jo du selv hva som passer, og ikke minst har du jo en utdannet PT som kan faget 🙂

  Men hadde en periode hvor jeg selv ønsket å bygge (MYE), hvor jeg sluttet all kondisjon, bare bein hard styrke med tunge vekter og spesielt sydd kosthold for bygge. til tross for det,fikk jeg ikke super mye volum. (det sa meg hvor mye det skal til å bygge)
  Etter en periode, forandret jeg syn på hva jeg syns er flott og hva jeg trives med. Så de byttet jeg ut tunge vekter med lette vekter (mange rep), hard kondisjon og litt ending i kostholdet. Resultatet ble en fast, definert men feminin kropp som ønsket, men uten volum 🙂

  Du var faktisk en motivasjon og et forbilde da jeg gikk over til å trene for en mer feminin kropp! Syn du ser så fantastisk ut, ikke minst ser alt du kler deg i, feminint og perfekt ut 🙂
  Så tusen takk for inspirasjonen du sprer her på bloggen <3

 7. Min drøm er å løpe maraton sammen med deg 🙂 hihi..

 8. Kan du inte dela med lite om øvningarna du gør?:D

 9. Cecilie

  » If you went running when you first started thinking about it, you would be back by now.»

  Sykt treffende! Hvis jeg hadde brukt like mye tid på å trene som jeg bruker på å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke orker, så ville jeg jo vært super-fit! Går forbi Hassan og Den Dama flere ganger i uka, og der henger det noen fantastiske leopard-jeans. Hvis jeg hadde sluttet å syte over at jeg ikke får kommet meg på trening, og heller hadde brukt sytetiden på å komme meg avgårde, så hadde jeg kunnet kjøpe en sånn… motivasjonsbukse… kan ikke DU kjøpe deg en, så kan jeg i det minste se favorittbloggeren min i min yndlingsbukse? Hadde hjulpet LITT 😉 Hehe. En butikk i Bygdøy Alle (som jeg ikke husker hva heter nå) har 50 % på Green Gate servise nå. De går nok konk snart som alle andre interiørsjapper i samme lokale…

  Køben er stas – fikk slengt en tredagers vinterferie etter meg av min far som ville ha oss med på tur, så da blir det KOOOS med «de gamle» og mannen min 🙂 Tjohoo!

 10. Kan du ikke skaffe oss en rabattkode på Get Inspired siden?=)
  slik at vi kan bestille de kule klærne noe billigere ?=D

 11. Såå fin kjole 😀 Virkelig skjønn!

 12. Anniken A

  Hei Caroline 🙂
  Du er en stor insprasjon for meg i hverdagen, både når det kommer til effektivitet og å trene!

  Men Styrketrening er faktisk MINST like viktig som Cardio! Særlig for deg som har lyst til å løpe enda fortere er styrketrening på beina viktig.
  Ta deg en tur på fitnessbloggen.no og les så får du se at styrketrening bare gjør deg enda strammere og mer sexy! Dessuten øker det forbrenningen. Under kan du lese om tre ekstremt gode grunner til at ALLE jenter burde trene styrke med vekter!

  http://fitnessbloggen.no/jenter-muskelvekst/

 13. så fine leppene dine er nå! synes de ble finere nå enn sist gang du fylte de. men du har veldig fine lepper naturlig også da. hvor mye tok du nå sånn ca? vurderer å gjøre det selv:) bare i overleppen da. men er så redd for å få for mye å se ut som en and;) men dine er veldig fine nå i hvertfall, ser veldig naturlig ut! Hadde jeg ikke visst at du hadde mindre lepper naturlig, siden jeg har fulgt med en stund, så hadde jeg trodd det var dine helt naturlige:) ha en flott kveld<3

  1. Fotballfrue

   Nå enn sist? Hva mener du med sist? Jeg har ikke gjort noe med leppene på lenge. Lipstick is the shit!

   – C

   1. men de er jo dobbelt så store som de var da du begynte å blogge?:P men ja skjønner hvis du synes det er privat å dele sånt på bloggen, men det er jo ganske tydlig at du har gjort noe. hvis ikke så har du en helt SYKT bra leppestift som du også tar utenfor leppene:) hehe! du får ta det som et kompliment da.. kanskje de bare har vokst naturlig også;) har jo hørt om lepper som krymper, så kanskje de vokser også?:D

    Men uansett, kjempe fin blogg, har fulgt med fra dag 1! Håper LK trives i ODD! 😀

   2. Fotballfrue

    Har du ikke sett hva jeg har skrevet om dette? Det er ikke et tema 🙂 Lipliner og leppestift kan i hvert fall gjøre mye 🙂 Jeg har tidligere tatt restylane, ja, men det er privatsak. Dobbelt så store er de i hvert fall ikke, jeg har aldri tatt mye restylane. Max 0.7 ml.

    – C

   3. Jeg bare lurte, ingen vits i å føle seg truffet:) Var jo ment som et kompliment fordi jeg syntes du hadde fine lepper nå! Ha en fin kveld videre!

   4. Fotballfrue

    Føler meg på ingen måte truffet, jeg må jo få lov til å svare for meg når du påpeker noe som ikke stemmer 🙂

    – C

   5. Isadora

    Skjønner ikke hvorfor det er så privat tema om sånt egentlig. Alt annet blir det jo skrevet om. Er nesten naturlig ogå at du skriver om slike skjønnhetsbehandlinger..

   6. Fotballfrue

    Slike skjønnhetsbehandlinger? Kjære deg, si meg: Hvem forteller hva jeg skal skrive om og ikke? Jo, det er bare meg 🙂 Jeg har fortalt én gang at jeg tok restylane, og som sagt tidligere, jeg har angret på at jeg var så åpen om det i ettertid, og kommer derfor ikke til å si noe om det i fremtiden. Kommer fortsatt ikke over at du skriver «slike skjønnhetsbehandlinger» når det er det eneste jeg har gjort. Haha 😀 Made my day!

    – C

   7. Hvorfor angrer du på at du fortalte det? Kom det mange negative reaksjoner?

   8. Fotballfrue

    Fordi jeg heller ville holdt det privat. Det er tross alt en privatsak 🙂 Du kan lese mer om du søker etter svar på spm. runden del I.

    – C

   9. Isadora

    Ja sorry da, kanskje jeg skulle skrive «skjønnhetsbehandlingen» om du forstår det bedre da…
    du skriver jo om sminke og forskjellig som er bra og inspirerer oss veldig, og som videre gjør av vi kjøper disse produktene. Det samme kunne skjedd med det andre…

   10. Caroline må jo få lov til å bestemme selv hva hun vil dele med oss lesere. Skjønner jo at det ikke er alt man vil fortelle til hvem som helst. Noe privatliv må man vel få lov til å ha, selvom man har blogg!

 14. hei:) kan du lage et innlegg om København når du kommer hjem? 😀 jeg har akkurat bestilt meg en tur til København i mars, så lurer selvfølgelig på bra tips om shopping, restauranter og hotell!

  1. Fotballfrue

   JA 😀

   – C

 15. Karianne

  Åh gud, som jeg elsker den vakre kjolen 😀

 16. Jeg kan anbefale deg 2XU’s kompresjonstights dersom du ønsker å forkorte restitusjonstiden. Den er helt fantastisk, øker blodsirkulasjonen og virker lindrene på se såre musklene!!Dessuten tar det kortere tid før musklene er back in business 🙂 Dyr, men verdt det!! 😀

 17. Hei ! hva heter fargen du farger håret med ?? lurer veldig p dette da jeg ønsker denne fargen :):) du har så fint hår !

 18. Hei, Mye mennesker med sterke meninger her på bloggen altså. Syns du svarer så bra for deg og er superinspirerende:)
  Lurer på hvordan kjolen er i størrelsen, kjøper som vanlig bare kjoler på nelly.com .. hva tilsvarer en M eller L i de Uk størrelsene, hav vil du anbefale å satse på. bruker vanligvis M. Vil ikke den skal bli trang eller stor,hehe.
  Takk:)

  1. Fotballfrue

   M er UK 10 🙂

   Klem!

 19. hvorfor trener du hvis du ikke vil ha litt muskler, er vel finere det enn å være en stilk? en kvinne uten former er ikke noe fint 🙂 dropp heller å tren da..

  1. Fotballfrue

   Jeg har muskler og former, og trener for helsen sin skyld, og for å holde meg i form. Jeg har ingen ønsker om muskler ala fitnessutøvere – selv om det også er VELDIG flott!

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *