Really wanna kiss you

God kveld, fininger!

Sitter som et slakt i sofaen sammen med vofsene mine og ser på 4-stjernes middag. Man må jo elske det programmet? I dette øyeblikk skulle jeg egentlig heller vært på åpningen av Oslo Fashion Week, men når ingen kan passe de vakre firbeinte, er det ganske umulig.  De kan jo ikke være i bilen og fryse, stakkar. Og ikke hjemme alene altfor lenge heller. Synes det er litt kjedelig å ikke dra, men forhåpentligvis skjer det masse annet spennende i 2012 også. Noen ganger er det å ha hunder som en liten forsmak på det å få barn. HJELP!

Forresten, nå er jeg SÅ lei av å kysse på meg selv, at jeg nesten får gåsehud av å tenke på at det bare er 24 timer til verdens beste mann kommer til meg! 2 uker har gått ganske fort likevel. Herregud! Jeg kan nesten ikke vente *hjertebank*

52 kommentarer

 1. Hedda :-)

  Kos deg i kveld 🙂

 2. Hihi, var det et hint til at det mulignes kommer en babiii i 2012? 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke akkurat 🙂

   – C

   1. Haha,viss hun hadde vært gravid hadde hun vel ikke drukket alkohol… 🙂
    Men Caroline:Har dere lyst på barn,og eventuelt bare om et par år,eller en del år?
    Bare lurer Carro 🙂
    (der fant jeg på et nytt kallenavn til deg!,hihi <3

   2. les kommentaren min igjen; har aldri hentydet at hun var gravid.

 3. Hihi, så søtt bilde av deg! Kan tenke meg du gleder deg til LK kommer hjem nå, to uker er lenge!

 4. Haha, å huff da 🙁 Jaja, Lars-Kristian er jo snart hjemme, og så kan du vel lese på nett å se på tv ang. Oslo Fashion Week? 😀

  Ha en superfin kveld!

 5. Det er så herlig at du savner han så når han er borte 🙂 Får meg til å tro litt på kjærligheten 🙂

 6. He he, så søtt bilde. Skjønner at du gleder deg. Jeg har vært borte fra mannen i litt over 24 timer og kjenner alleredet savet. I´m a sucker for love.

 7. Elisabeth

  Ååååååå skulle gjerne passa dine nydelige firbente jeg, har hatt hund selv og savner tassende føtter rundt meg;)
  Dessuten har jeg fire barn så tror jeg hadde fiksa det;)
  Blir kos å få mannen hjem da!
  Ha en fin kveld!

 8. Hei
  Du skrev at du kjøpte det hvite trefatet på Sia i Sverige, vet du om det er fra selve merket Sia? Har forhørt meg med flere interiørbutikker og de kan ikke finne dette fatet i katalogen til Sia.

  Mvh Hilde 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er SIA, ja 🙂 Fantes i tre forskjellige strl. 🙂

   – C

 9. Thea ls

  Synes det er kjempefint at du setter bissevofsene først ( ikke at jeg hadde forventet noe annet, atlså 😉
  Klem klem

  1. flinking

   veldig enig!

 10. Jeg bor i siljan, kunne GODT passet hundene dine i ett par dager!! elsker hunder!

 11. Ingrid B

  SÅÅÅ søtt! awe

 12. Du er så søøøt!

 13. Cathrine

  Hei! Du virker helt sinnsyk kul! Jeg bare digger deg 😀 virker som du har ett helt perfekt liv, misunner deg!

 14. åhh ha vert uten min kjære i snart 3 uker nå 2 uker til han kommer igjen!!!åååh kan ikke tiden bare gå liiiiitt fortere , heldig som har hundene som kan holde deg litt med selskap, har så lyst på selv men mye arbeid…:)

 15. Hei,takk for kjempefin blogg.Det finnes et kjempekoslig Dyrehotell i Stathelle i Bamble.Det heter Dalane Dyrehotell og drives av en nydelig dyrevenn som heter Evelyn.Der kan du trygt la de små hjerteknuserne
  dra på ferie hvis ingen kan passe dem.Klem fra Anne

  1. Elisabeth

   Bare en liten kommentar til det.. Vi har hatt hunden vår der nemlig, og der inne var det BRÅKETE. Hunden tok ikke skade av oppholdet heldigvis, men jeg ville ikke anbefalt det med mindre det var aaabsolutt krise.

 16. Da sitter vi i samme bås i kveld. Men jeg må si det er deilig å være hjemme å kose ihjel verdens beste voff også! 🙂

 17. Heldiggris, er enda 4 dagar til min kjære kjem heim etter å ha vore vekke i to veker.. 🙂

 18. Kos deg kjempe mye i kveld! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 19. Heihei skjønne Caroline!

  Har du forslag til langkjole, til sommer bryllup, til ikke så høy pris? 🙂 Gjerne frå nelly, eller andre kjendte sider!
  17 år og middelshøy! 🙂

 20. Haha, søta 😀 Åh, gleder meg nesten på dine vegne til LK kommer tilbake, jeg! Akkurat nå ligger jeg i senga og skal sove, og om noen timer kommer verdens fineste hjem og legger seg intill meg <3 Tror ikke jeg får sove likevel, jeg, haha.

 21. Hei Caroline! Må bare si hvor fantastiske du og Lars-Kristian er sammen <3Jeg gjør ikke dette for og få en kommentar tilbake altså, jeg får bare ikke nok av dere! Og En av mine drømmer er og hilse på dere og si takk for at dere er den dere er i virkeligheten! Selvsagt håper jeg på at dere får bebis, men ta tiden DERE trenger og nyt hverandre først:)

  KLEM Marthe <3

 22. Så søøøøøøøøøøøøøøøtt innlegg, og vofsene har det godt dem. og det skal alle dyr ha. Ja, barn, da kommer man selv i andre rekke og det er sunt. Dere blir jo super foreldre, og den babyen blir nydelig den)))Nyt kvelden , og som jeg har sag t og vips så er mannen hjemme igjen. Klem Astrid 🙂

 23. Haha, søt du er 😀

 24. Aw, søta! 😀

 25. Benedikte

  Ååå, håper du får en fin kveld allikevel 🙂 Jeg liker din blogg 🙂

 26. Elisabeth

  Vet du hva – du er bare aldeles nydelig, du. Jeg digger deg så sjukt mye! Elsker å lese bloggen din!

 27. Hehe, er så morsomt at du nevner 4 stjernes middag, for hadde tenkt til å skrive til deg at jeg hadde likt å se deg der! Diske opp noen digge lavkarboretter, så folk skal forstå at det ikke bare er egg og bacon:):)

 28. Jeg kjenner til spenningen ! Har selv vært borte fra samboeren min i opp til 2 uker om gangen, og det er fryktelig mye savn involvert! Snart skal han vært borte nesten en hel mnd – hvordan skal jeg klare meg uten min kjære i 27 dager !? Det gjelder vel å finne på ting, holde seg opptatt og bruke tid med venner/familie.

  Ha en fortsatt fin kveld, og kos deg hjemme med voffsene!

 29. Nåå, blir koselig om noen få timer da!! 🙂

  Ikke at det har noe med saken å gjøre, jeg vet du har hørt det før, og at det ligger utenfor din kontroll – jeg må bare si det jeg også, sånn at rette vedkommene kan få tilbakemelding. Den one.com – reklamen gjør at det tar «tusen år» å laste inn bloggen din. Jeg bruker Firefox, og den låser seg helt inntil hele siden er lastet inn, får ikke verken scrollet eller trykket på noe som helst. Jeg vet, et massivt problem, siden det tar hele 10 sekunder mer å lese hva du skriver… men det er irriterende, hehe! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmm, skal se om jeg får gjort noe med det 🙂

   Takk for at du sier i fra! 🙂

   – C

   1. Har samme problem..

   2. Agus/Anne

    Hei,

    Akkurat det samme skjer med meg og min Firefox. Tar mer enn 10 sek. hos meg, og jeg kommer ikke inn på andre internettsider når one.com-reklamen er oppe «hos deg». Da må jeg «logge deg helt av» for å komme meg videre/ «låse opp» maskinen min. Skikkelig irriterende.

    Men du og din blogg er ikke irriterende, bare vakker og avhenighetsskapende. En flott tirsdag ønskes deg 🙂

  2. Samme her :S

 30. Hei!
  Jeg skrev en kommentar på innlegget om det nye serviset ditt, men den dukket aldri opp. Kanskje havnet den i spamfilteret? Jeg skrev iallfall at det nye serviset var veldig fint og blir sikkert nydelig på terrassen deres til sommeren.

  Også nevnte jeg at det ser ut som om du har endret litt form på øyenbrynene dine igjen. De var en del bredere og mer firkantet før jul. Jeg syns de er veldig pene nå. Hva liker du selv best?

 31. Oi, det har gått fort ja 😀

 32. For en flott innstilling du har! Istedet for å klage over at man må ofre mye fordi man har dyr, sier du rett og slett at det er veldig greit og at det kommer flere sjanser. Tommel opp 😀

 33. Caroline

  Hei! 🙂
  Først og fremst, jeg er blodfan av bloggen din, og har lest fast nesten hver dag i 2-3 år!! Bra jobba Caroline:D

  Jeg lurer på om du kan vise et treningsprogram?
  Er veldig aktiv til å trene selv, med ca. 4 ganger i uka. Men i det siste har motivasjonen gått litt nedover. Hvis du kunne kommet med et styrke treningsprogram som du kjører en dag. Da hadde det vært toppen av kransekaka 😛

 34. hørte på radioen idag da jeg var på trening (ikke sikker hvilken kanal) men da hadde de ihvertfall laget en reklame om deg,eller etterlignet deg angående trening og mat,plusspluss 😉

 35. Åh skjønner at du gleder deg, du er så nydelig. Helt utrolig vakker er du, og en utrolig inspirasjon, du får til alt du superwoman 🙂

  Gleder meg til å få hjem min verdens beste mann også, bare 8 dager til, wiiiiiii 🙂 Har ikke sett han på 5 mnd, så savnet er rimelig stort 🙂

 36. Jeg har nettopp begynt på lavkarbo – Kunne du delt handlelisten din for en uke hvis dere skriver handleliste? 🙂 Litt inspirasjon hjelper alltid. 🙂

 37. christina

  Hei Caroline 😉 Du, kan du lage ett innlegg om forslag til Valentinesgaver? Små og store? 😉

 38. Live G.

  …hm… det er vel en ganske stor forskjell på hunder og en baby.. så den forsmaken er nok veldig mild..

  Det er en enorm glede og masse lykke med barn, men man får også kjenne på følelsen av å være statist i eget liv…
  Babyen trenger deg dag og natt og ellers stort sett hele tiden ,og livet forandrer seg totalt:)

  Derfor er det flott å leve ut endel drømmer og realisere seg selv først sånn som dere gjør, for forandringen er stor ,..uansett hvor mye barnet er ønsket og uansett hvor mye man har forberedt seg…

 39. Synd med OFW, men det kommer nok mange andre spennende muligheter 🙂
  Sånn er det å ha hund, men ser ut som du kunne fått mange gode hundepassere i området med tanke på tilbakemeldingene og kommentarene du har fått 😉

 40. Forstår godt. 🙂 Jeg skal være «gressenke» i tre dager neste uke, og gruer meg noe helt sinnsykt… Savner mannen så fryktelig når han er borte 🙂

 41. Hei! Lakselv ungdomsskole har teateruke denne uka. Det har kommet folk helt fra sør hit opp til oss i nord for og hjelpe oss og arrangere dette. De lager et skuespill og vi elever skal fremføre det, lage kulisser, reklamere og blogge om dette. Forestillinga handler om Snefrid og de syv RBKerne, vi parodierer også deg, fotballfruen! For å få informasjon og se hva vi holder på meg kan du besøke http://teateruka2012.blogspot.com/
  Du må gjerne reklamere og dele dette på din blogg! Tusen takk:)

 42. Åååå, så søtt. Jeg bor nesten i Oppdalen og hadde elsket å passe på hundene dine. Har hund selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *