Declaration of love

God morgen, sprekinger!

Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Og jeg starter den med PT-time om en liten stund, men først skal jeg være effektiv å få unna avtaler, regninger og mails som måtte vente forrige uke. Sitter først og finner morgenroen med en STOR kopp kaffe og min egen spalte (høhø) Har du lyst til å lese må du nappe med deg MASSIV neste gang du går forbi det.

Morgenkaffe smaker ekstra godt fra en av de nye GreenGate koppene mine, som jeg fikk av venninnene i bursdagsgave ♥ Disse skal erstatte Fay Red som står til venstre i skapet på kjøkkenet, så kan Fay komme frem igjen når det er jul. Skal de fungere som julekopper må de jo bort.

Håper dere har en fin start på uken ♥

76 kommentarer

 1. Så fin du er uten sminke 🙂

  1. Fotballfrue

   Helt uten er jeg ikke, har markert bryn og litt strek på siden av øyet, men ellers er jeg sminkefri 🙂 Takk!

   – C

   1. OK.

 2. Declaration 🙂

  Ha en nydelig dag!!

 3. Så utrolig søte kopper! 🙂

  Ha en fantastisk uke, Caroline! 😀

 4. Marita Ø

  Vakker er du 🙂 Ha en herlig mandag, Caroline! 🙂

 5. Koselig morgeninnlegg med fine koppen! 🙂 Ha en herlig dag, Caroline!

 6. kristine

  Declaration of love* hehe

 7. Jeg skal sjekke ut Massiv! 🙂 Så søte kopper forresten!

 8. Så nydelige kopper! Vet du hvor venninnene dine har fått tak i spisebrikkene fra Greengate? 🙂 Jeg leter overalt, men uten hell!

  1. Fotballfrue

   Tror de bestilte på nett 🙂

   – C

   1. Takk for svar! Vet du hvilken nettside? 🙂 hehe, føler jeg maser nå, men jeg finner de ikke på nett heller.. Really want them!!

   2. Fotballfrue

    Nei, dessverre :/

    – C

 9. Green Gate har så utrolig mye fint. Dette var intet unntak! 🙂
  Spennende med spalten. Du er så flink!

  <3 astudentway.com

 10. LMå bare si at jeg liker bloggen din veldig godt og leser den hver dag! Du er et stort trenings forbilde for meg ^^, Keep up the good work!

 11. Mener det heter Declaration:) Ha en superfin dag og uke:):)

  1. Fotballfrue

   Det gjør det, står til og med på koppen : Gikk litt fort 🙂

   – C

 12. De koppene er bare så vakre <3

  🙂

 13. Så utrolig fine kopper! Så snille venninner du har <3

 14. Hei, visste du at det finnes et make-up spill om «deg» ?
  https://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up 🙂

 15. Veldig fine… Men har du ikke Chloe Off white som restenavåret service 😉

 16. Herregud, jeg har jo blitt helt avhengig av bloggen din! Hehe. Tredje gangen jeg er innom for å se etter et nytt innlegg bare i dag. Du er veldig inspirerende, og det er ingenting som hjelper mer på motivasjonen før en treningsøkt enn å ta en tur innom her. Jeg skal uten tvil kjøpe boken din 😀

 17. Oioi, egen spalte er jo så gøy! 😀 Skal du ha det fast, eller er det bare denne gangen?
  Kos deg masse på PT-timen, vakre deg! Ønsker deg en fantastisk mandag 🙂

 18. Håper du og får en fantastisk uke, du er så skjønn!

 19. Ha en fin uke beautiful <3

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Hva heter den serien? Koppene var helt nydelige!

 21. Så nydelig du er – som alltid 🙂
  Er det ikke rart å lese om seg selv i aviser/magasiner så ofte? Sikkert moro også 🙂

  1. Fotballfrue

   Som oftest er det hyggelig 🙂

   – C

 22. Hei! 🙂 Er fast leser av bloggen din, og må bare si hvor inspirerende det er å lese om treningen din spesielt! Du inspirerte meg til å teste om jeg også kunne løpe en mil, og jammen ble det ikke gjennomført 🙂 på 58min, så fortsatt en del potensiale…. 😉
  Ha en fin dag, nydelige du! 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjempebra 😀

   Klem!

 23. Karoline

  Hei,

  Hva heter de green gate koppene, kjempefine! Og hvor er de kjøpt?

  1. Fotballfrue

   Pernilla White 🙂 Det var en gave, så det vet jeg ikke 😉

   – C

 24. Caroline! Dette høres sikkert sykt ut, men jeg drømte om deg i natt! hahah. Drømte at jeg og kjæresten min fikk komme på besøk til dere i Siljan. Du lagde så god mat også drakk vi kaffe hele tiden. Haha 🙂 Og huset var så fint, og du hadde 7 soverom i kjelleren, og vi kunne velge selv hvilket rom vi ville ha, og dere var så snille mot oss. Herregud for en drøm !! Ha en fin dag 😀 Klem Trude

  1. Fotballfrue

   Hahah, morsomt 😉

   Fin dag tilbake 😀

   Klem!

   1. Herregud, jeg drømte om deg og huset ditt jeg og! Kom på det da jeg leste dette! Haha sniker deg inn i underbevisstheten vår 😉 Ha en flott dag!

 25. Så utrolig fine kopper! Fikk litt vårfølelses her nå, hihi. Selv har jeg mye av Wendy-settet, men det er nesten helt umulig å bare samle på ett sett, Green Gate har SÅ mye fint *sukk*. Må forresten legge til at jeg er litt sjalu på det fine huset ditt og alt inni det – du er en super dekoratør! Får se om jeg finner dette bladet du skriver for et steds i løpet av dagen, det bør ikke være så altfor vanskelig i hovedstaden, håper jeg da ;P Håper du har en strålende dag! (:

 26. Hei!
  Hvor bestiller du ditt Green gate servise fra? 🙂
  Det er så fint…

  1. Fotballfrue

   Jeg har bestilt fra moellegaarden.dk tidligere 🙂

   – C

 27. Er så spent på kokeboken din jeg! 🙂 Er ikke lavkarbo men har laget en del av rettene du har lagt ut og de har vært kjempe gode! 😀

  Klem

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀

   Klem tilbake 🙂

 28. Nydelige deg, ha ei fin veke! 🙂
  Koppane var utrulig søte!

 29. hva heter greengate koppene dine?de er helt nydelige!

  1. Fotballfrue

   Dette er pernilla white 🙂

   – C

   1. Ingrid

    Du har tilfeldigvis ikke anelse om det finnes skåler til denne serien også? Jeg har kopper og fat,men finner ingen skåler 🙁

 30. Hva skriver du om i MASSIV? Det samme som her på bloggen, eller helt andre emner? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver ikke om det samme som på bloggen, men en tekst relatert til fokuset i bladet / nummeret 🙂

   – C

 31. Hei 🙂

  Jeg har nettop fått vite at jeg er blitt gravid, og da lurer jeg på om du vet noe om lavcarbo og graviditet? Spurte lege kontoret, men de var ikke helt sikkre på hva de skulle svare.. Er dette noe som du har svart på før? Jeg lurer i hvert fall på om jeg kan fortsette på lavcarbo, selvom jeg er blitt gravid 🙂 ?

  Mvh
  Renate Sivertsen 🙂

 32. Birgitte

  Ha en fin dag, Caroline!

 33. Jeanette

  Kjempefin kopp:)

 34. I love Green Gate <3 Den serien er bare helt nydelig, vårlig og sommerlig. Kanskje jeg må invistere i noen av de også 🙂 Huff.. det blir dyrt tilslutt..

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det, de er helt skjønne! Nå har jeg snart 3 serier 😀

   – C

 35. herlig med mandags morgen! bortsett fra jussforelesningen som starter 8, er mandag er god dag 🙂 ha en flott start på uken!

 36. Hei!

  Så flott servise du fikk i gave! Det blir sikkert nydelig å bruke på terassen om sommeren 🙂

  Ser at du har endra litt fasong på brynene dine. De er mye smalere enn det de var i fjor https://fotballfrue.no/?p=5753

  Jeg syns du kler bryna best sånn som du har dem nå, men forandring fryder 🙂

  Ha en fin dag!

 37. Håper du får en finfin uke du også 🙂

 38. Hei hei!! Lurer bare på når nettbutikken din treasures åpner igjen….. Mvh Sissel

  1. Fotballfrue

   Om 1-2 uker 😀

   – C

 39. Elsker green gate! 😀

  Fin og fin start på uken … har en tre kapittels samf.fag prøve om 2.verdenskrig + rle presentasjon til i morgen, og på onsdag er det stor spansk prøve … noe sier meg at jeg ikke burde sitte her nå! 😉

  Ha en fin dag!

 40. åh guri malla, for en utrolig søt kopp det der var da! du er nydelig, ha en fortsatt fin dag:) bloggen din gir meg så mye inspirasjon!

 41. Andrea Theodora Drivdal

  WOW!! Utrolig søte kopper!! Kan du vis oss hva du fikk av venninene dine ?
  Håper du hadde en super 25 års dage!!

  -AT

 42. Håper du får en fin uke:-) Er det denne uka dere skulle til København?:-)

  1. Fotballfrue

   Jaaaaa, fredag 😀

   – C

 43. Det er 366 dager i 2012. Ikke 365 som du skrev i spalten din om nyttårsforsetter i Massiv. 😉

  1. Fotballfrue

   Grunnregelen er 365 dager i året. Regner med de hadde rettet det i desken om det var veldig viktig 🙂 Ingenting går rett i trykken 😉

   – C

 44. Kempe fiine kopper 🙂

 45. Hvordan får du så nydelige krøller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har sovet med fletter 😀

   – C

   1. Syns du ser kjempefin ut! 🙂
    Hvor mange fletter deler du håret inn i?

 46. Nina-Jeanette

  Hei Caroline 🙂

  Jeg var innom siden din for første gang i går kvelg, og da fant jeg ut at jeg har jo sett på mange av dine bryllupsbilder uten å vite det…googlet for inspirasjon vettu…Skal gifte meg neste år 😉 Anyway…jeg/vi vil også ha rosa som tema og er jo masse man kan gjøre for at det blir en rosa tråd i hele bryllupet 🙂

  Jeg søkte forresten i utgangspunktet på lavkarbooppskrifter og fant jo masse tips om det på bloggen din også….Det lille jeg har sett virker spennende, så nå har du fått deg ny fast tilhenger 😉

  Ha en fortsatt super mandag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig 😀 Velkommer skal du være!

   Lykke til med bryllupet, det er en herlig tid 🙂

   Klem 🙂

 47. Heihei skjønne Caroline!

  Har du forslag til langkjole, til sommer bryllup, til ikke så høy pris? 🙂 Gjerne frå nelly, eller andre kjendte sider!
  17 år og middelshøy! 🙂

 48. 🙂

 49. Hei Caroline! Kan du ikke vær så snill lage et innlegg om din Hugo? Fra den var liten, hvilke mat, hvordan du har lært han ting, og hvordan man avvender de å være alene?

 50. Hei

  Super fin blogg! Leser den hver dag, og er innom flere ganger om dagen for å se om det er kommet nye innlegg 🙂 Du er kjempe flink!

  Men så lurer jeg på noe. Du er ganske bevisst innen mote og interiør, og er super flink! Jeg ble mamma til ei lita jente i november 2011, og hun skal snart døpes. Sitter og lurer på hvordan jeg skal dekorere bordet. Har ikke bestemt meg enda om det blir lang bord eller hestesko, og siden du er så flink så lurte jeg på om du har noen tips og ideer til dekorasjon? 🙂

 51. Ah det hadde vært så kjekt om du hadde fått på Bliss egen tv serie, slik som linni og mange andre… Det hadde jo vært enormt kjekt å følge med på deg litt mer enn kun det du skriver.. Du bør virkelig tenke på det. Har snakt me flere å mange e enige 😀

 52. Du er en flink blogger (:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *