Declaration of love

God morgen, sprekinger!

Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Og jeg starter den med PT-time om en liten stund, men først skal jeg være effektiv å få unna avtaler, regninger og mails som måtte vente forrige uke. Sitter først og finner morgenroen med en STOR kopp kaffe og min egen spalte (høhø) Har du lyst til å lese må du nappe med deg MASSIV neste gang du går forbi det.

Morgenkaffe smaker ekstra godt fra en av de nye GreenGate koppene mine, som jeg fikk av venninnene i bursdagsgave ♥ Disse skal erstatte Fay Red som står til venstre i skapet på kjøkkenet, så kan Fay komme frem igjen når det er jul. Skal de fungere som julekopper må de jo bort.

Håper dere har en fin start på uken ♥

76 kommentarer

  1. Ah det hadde vært så kjekt om du hadde fått på Bliss egen tv serie, slik som linni og mange andre… Det hadde jo vært enormt kjekt å følge med på deg litt mer enn kun det du skriver.. Du bør virkelig tenke på det. Har snakt me flere å mange e enige 😀

  2. Du er en flink blogger (:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *