To nye favoritter i sminkepungen

Nå er det lenge siden forrige sminketips, så jeg tenkte å oppdatere dere på mine to seneste favoritter i sminkepungen: Eye Rev-er Upper og Eyeshadow Base fra NYX.

Eye Rev-er Upper:

♥ inneholder milde agurkekstrakter som lindrer hovne øyne

♥ gir en kjølende følelse som etterlater øynene friske, skinnende og klare til å møte en ny dag.

Denne bruker jeg som en base under øynene, før jeg påfører concealer. Kan også brukes over annen sminke som en rask oppkvikker når som helst på dagen.

Eyeshadow Base:

♥ et must for deg som irriterer deg over at øyenskyggen legger seg i striper over øyelokkene i løpet av dagen. Bruker du denne basen først, vil skyggen din sitte lenger, ikke drysse, og gjøre den eksistrende fargen mer intens.

Påføres enkelt med Concealer Brush fra TheBalm. 

Begge produktene kjøpes hos Coverbrands.no. Vil også fortelle dere at de nå har salg: 15 prosent på alle produkter fra Ole Henriksen. Min favoritthudpleie nummer 1 ♥

annonse

30 kommentarer

 1. Hei Caroline og tusen takk for en kjempebra blogg!

  Ett spørsmål: du har jo «frontet» Blivakker.no, men den senere tid har jeg lest mye om at denne siden selger falske/dårlige/utgåtte produkter. Vet du om dette stemmer?

  Klem

   1. sjekk også dette:
    http://www.hildechristina.com/blivakker-no-trygg-for-nettkjop

    De virker nok ikke helt seriøse, nei…

 2. rebecca

  Nyx basen er så utrolig god!! Har begge i white og pearl ! 😀 Sitter som et skudd!
  Anbefales virkelig!! 😀

 3. Jeg så du har blitt med i VMS, når starter du å videoblogge? og er det slik at man bare får sett de dersom man melder seg på, og dermed også bare gjennom mobilen?

 4. Kristine

  Bra anbefalinger og sykt fine bilder!<3 du er kjempeflink!
  Keep going 😀

 5. Du tar veldig fine produktbilder! Tusen takk for tipset, tror faktisk jeg skal investere i en Eye Rev-er Upper. Frister sånn med myk, glatt og frisk hud rundt og under øynene, spesielt på morgenen.

  Jeg synes du sminker deg så fint. Veldig naturlig, men likevel ikke kjedelig og med «det lille ekstra.» Du stråler jo hver dag! Kan du evt lage et innlegg om sminketips eller sånn ca hvordan du sminker deg/ hvilke produkter bruker du til hverdags en gang? 🙂

 6. Håper du har hatt en strålende jentehelg! 😀 Godt fortjent etter all jobbingen med boken.
  Jeg tenkte på en liten ting som gjorde stort utslag da jeg og kjæresten min bodde i forskjellig by pga. studier for noen år siden. Jeg kjøpte meg en dobbeldyne, slik at jeg ikke lå ved siden av en tom dyne når han var opptatt med studier:) Savnet var fremdeles like stort, men det var litt enklere å sove alene med en stor deilig dyne tullet rundt meg. Kanskje det kan hjelpe litt for deg også når Lar Kristian er bortreist:) Samt at det er fantastisk koselig når begge to ligger under den;)

 7. Et lite tips: ikke bruk selve penselen direkte i produktet, det vil etterhvert samles en god del bakterier der da. Bruk enden på kosten til å ta opp f.eks concealeren, legg på handa, og deretter bruker du penselen som vanlig 🙂

 8. Eirin Amanda

  Hei! 🙂 Først må jeg bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Du er til så stor inspirasjon! 🙂

  Men jeg har et spørsmål: Hvordan er dine erfaringer med å bestille fra Victoria’s Secret? Med tanke på betaling av alt som skal betales; kjøpesum, moms, frakt og toll?

  Klem

 9. Du har vel ikke snart en fotballfruerebattkode for nelly på lur?
  Har en stor handleliste så hadde vært kjekt med litt avslag på prisen for en fattig student 🙂

 10. Gode tips – som alltid. Eyeshadow Basen hørtes genial ut! Kjenner meg litt igjen i den stripen på øyelokket…
  <3 astudentway.com

 11. Takk for tips, jeg har lenge vært på utkikk etter skikkelig øyekrem.

  Bruker night gel fra Ole Henriksen på kvelden, men den er jo så klissete, så den er bare å gi opp på morgenen. Ellers digger jeg også alt fra Ole Henriksen, man både ser og kjenner at de virker. Spesielt bra for sånne halvgamle røyer som meg!:)

 12. kan du ikke lage en sminkevideo med favorittsminken din? 🙂

 13. Caroline – in my opinion, Urban Decay have the best eyeshadow base (called Primer Potion) ever!

 14. Takk for tips om noe som kan skjule mørke ringer under øynene! Rev-er upper er bestilt! 🙂

 15. madelen

  hei <3

 16. Så fine bilder, caroline! 🙂 Redigerer du dem på noen måte? Liker at de er sånn «duse» og lyse! :))

 17. beste base for øyenskygge er UTEN TVIL Urban Decay’s. Den er helt enestående, og ultradrøy.

 18. Ida Kristin

  Annonserer du for alle produkter som du får sponset? Bare lurer siden alt du skriver om er «nye favoritter».

 19. Hei Caroline! Etter mye positiv lesing om Hendrix Hair både på din blogg og andre bloggsider har jeg lyst til å prøve denne salongen. Du som er godt kjent der, hvem anbefaler du?:) Jeg skal i første om gang bare farge håret. Men ejg er usikker på om jeg vil fortsette stripingen eller gå drastisk til mørk! Håper du kan svare meg!!:) Jeg vil ha en som er flink med farging. Må gjerne svare meg på mailen hvis du heller vil det. Ha en fin dag skjønne deg:)

  1. Fotballfrue

   De har en filosofi om at det ikke spiller noen rolle hvem du går til, da alle er like flinke 🙂 Selv har jeg alltid brukt Carina, men det er fordi jeg kjenner henne så godt nå 🙂

   Klem!

 20. Kristine

  Hei!
  Har slitet lenge med øyenskyggen, som bare faller av i løpet av dagen, derfor utrolog bra at du postet dette innlegget!
  Kan du lage en sminkevideo, eller forklare hvordan den skal legges?
  Takk.

 21. Kristin

  Weee – jeg fikk min ordre fra Coverbrands idag. Blir spennende å teste ut eyeshadow base :o) Det sender forresten produkter fantastisk fort i posten!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det 🙂 Gled deg!

   – C

   1. Kristin

    Jeg prøvde eyeshadow base idag, men fikk fortsatt en liten strek på øyelokket etter en dag på jobb. Jeg la basen, så øyenskygge fra dior oppå, deretter en farge til i globallinjen. Gjør jeg noe feil eller har du et tips å komme med? :o)

   2. Fotballfrue

    Så rart :/ Jeg bruker også pudder over basen før jeg legger skygge. Prøv det, og se om det funker 🙂

    – C

 22. Kristin

  Kjempefin blogg 😀
  Jeg syns det er ganske interessant å se prisene Coverbrands velger å ha på NYX productene sine. Winter in Moscow paletten koster 490,- og hvis man kjøper den fra hjemmesiden til NYX koster den $19,50, altså litt under 120,- 😛

  1. Fotballfrue

   Men NYX ligger jo ikke i Norge? De har jo et helt annet kostnadsnivå enn hva Coverbrands har.

   – C

 23. Heihei ! Jeg lurte på om du har prøvd noen av Mary Kay sine produkter tidligere, og hva du i tilfelle syns om dem ? Hvis du ikke har hørt om det før, vil jeg anbefale deg å ta en titt på min personlige hjemmeside, http://www.evy.kaarvang.marykaynorway.no, å se om det er noe som faller i smak ! Ettersom at du er opptatt av hudpleie og sminke, kan jeg nesten love deg at det er masse for deg der 🙂 ! Utenom det, så ville jeg bare si at jeg er helt «fotballfrue-frelst» jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, for å se om det står noe nytt her 🙂 ! Dagen er ikke den samme uten, ett par turer på fotballfrue.no !! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *