Akedag

Var en veldig kald fornøyelse å være ute i dag. Brrrrrr. Nå har vi vært inne noen timer og fått tilbake varmen, så nå skal jeg lage pina coladas til hele gjengen, før vi begynner å ordne oss. I kveld kommer Ellen, det blir så fint ♥

Katrine, Charlotte, Elise og Hugogutt ♥

Weeee. .

. . eeeeeeee 😀

Gleder meg til sommeren når jeg ser slike steder! Tenk så vakkert det blir!

Slitne jenter. .

Hugo ble så kald på potene, stakkar. Lille vofsen.

Oppskriften på pina colada finner du her, så skal jeg se om jeg ikke får lagt ut panna cotta-oppskriften i morgen eller til uken. Håper alle har en like fin lørdag som oss ♥

54 kommentarer

 1. Ser ut som dere hadde det gøy ! 🙂
  elske bloggen din, du er et stort forbilde!

 2. Hihi, ser ut som dere har storkost dere! Det så ihvertfall veldig moro ut 🙂 Jeg har også vært ute i snøen i dag, døg uten akebrett.. Det får bli neste gang 😉 Kos dere i kveld! 😀

 3. Så gøy!! 🙂

  Vet du hvor skoene til Elise er fra? de så så gode ut 🙂

 4. omg sooo much snow :OO
  too cold 🙂 but nice picture of the landscape

  http://chicchoolee.blogspot.com/

 5. Så koselig 🙂 Ha det gøy ikveld 🙂

 6. Herlige bilder, ser ut til at dere koser dere! Nyt pina colada’ene 🙂

 7. Herlig 🙂 Kos dere videre!

 8. Pene jenter 😀

 9. ååh, bloggen din er så koslig og inspirerende! er så gøy å se at dere fortsatt har det gøy ute i snøen, selv om dere er voksne. er så mange som tenker at aking er for barn, men det er jo så gøy!:)

  kommer det maldivene film?:D

 10. Så utrolig koselig:) Håpe du får en kjempe fin da og feiring i kveld:) Kos deg masse.
  Klem

 11. Ellinor

  Det så gøy ut =) Er Elise bestevenninen din`?

 12. Michelle

  Så trolig koselige bilder Caroline 🙂
  Ser ut som dere virkelig har kost dere! ha en strålende lørdag videre <3

 13. Eg har bursdag, så kvelden og dagen min er super 😀 Kos dåkke!

 14. Haha, så gøy! ;D

  Kos deg ikveld! <3

 15. Å så koselig! 🙂 Skulle ønske jeg hadde et liv som deg. Rett og slett 🙂 Sitter her og i dag kjeder jeg meg. Vet jeg har muligheten til å snu dagen selv, men savner noen og gjøre det med. Godt å lese bloggen din. Min lørdagskveld blir rimelig trist er jeg redd. Men man kan dagdrømme om slike hverdager som den du har og håpe jeg har det i meg og endre min.

 16. Camilla

  Girltime!

 17. har et lite spm. lurer på om jeg kunne stjelt litt av tiden din og om du kunne svart meg på om disse kakene kan serveres til noen på lavkarbo? takk om du tar deg tid 🙂

  http://benedicte-sofie.blogspot.com/2012/02/raw-oreo-cookies.html

  1. Fotballfrue

   Dadler og honning fungerer dårlig på LCHF 😉

   – C

   1. søren. tenkte meg det. jaja, takk for raskt svar. får finne på noe annet i tillegg 😉

  2. Svarer jeg……ser at oppskriften opprinnelig er fra Mjuuugli. Mjuuugli bruker dadler fordi hun er veganer. Dadler brukes for sødme, smak og tekstur i vegansk matlaging. For en lavkarbo/LCHF – versjon av denne, kan du prøve å erstatte dadlene med smør, og honningen med sukrin eller stevia 🙂

 18. Ååå så koselig!!! Vi skal på Gullfisken ikveld – hvis dere ser på vil jeg gjerne be dere om å stemme på sønnen min som er nominert for Bendit reklamen 😀 Han er så SØT!!!!!! <3

 19. Du glemte og skrive at også Ronaldo var på bilde 1 😉

 20. Ååå, så koselig 😀

 21. Herlige bilder 😀

 22. Når kommer videobloggen? 🙂

 23. Marthe Cecilie

  🙂 🙂

  så gøy at jentene ville være med på bildene 🙂

  Det der såg ubeskrivelig gøy ut 🙂

  DEILIG Å SE AT DET IKKE BARE ER MEG SOM LIKER Å VÆRE BARN I SNØEN INN I MELLOm:)

  Hvem har sagt at aking kun er for barn…;)

  ålesund har ikke snø nesten…. ble litt misunnelig på dere nå kjente jeg 🙂

 24. Så gøy. Koselig med en tur innom barndommen inni mellom! Kos dere masse!
  astudentway.com <3

 25. Så gøy det så ut sm dere hadde det. Og kos dere masse resten av kvelden!
  Superfine bordbrikker du fikk i forrige innlegg 🙂

 26. Åååå Elise (?) sin anorak!!
  Elsker anroak:-D

 27. Marita Ø

  Dere ser ut som en herlig gjeng 🙂 Og jeg kommer ikke over den nydelige, idylliske plassen dere bor på – fantastisk altså! 🙂 Ha en flott feiring, Caroline! Kos deg med gode venner, og vips så er mannen din snart tilbake også, hihi!

 28. Hei
  Jeg er mor til tre og hverdagen er ganske hekisk,
  og da er det ekstra deilig å sette seg ned om kvelden og lese bloggen din for inspirajon, tips eller bare jentefjas 😉
  Takk for en flott blogg,
  har nå kjøpt 3 par av skoene du designet for nelly,og de er ikke bare lekre, men utrolig deilige å ha på!!!!
  Takk for en flott blogg!

 29. Hei Caroline!

  Jeg har ball snart og sliter litt med å finne kjole :-/ Lurer på om du kanskje kan lage et innlegg om ballkjoler med fine kjoler som hadde passet til anledningen (både korte og lange) ? Kanskje det hadde hjulpet meg med å finne den riktige kjolen!

  Kos deg videre og stå på! Bloggen din er super 🙂

 30. Gleder meg til treasures åpner igjen!:D Kan ikke du gi oss en liten smakebit på hva som kommer i butikken?:)

 31. Hei. Nå har jeg lest litt på bloggen din, samt forum på nett der mange av dine lesere (går ut i fra at det er lesere siden de vet så mye om deg) er veldig kritiske til din fremstilling som person. Har du noen tanker om hvorfor så mange mennesker har slike meninger om deg? Jeg visste ikke hvem du var før jeg kom over et forum tema der du ble nevnt så jeg vet ikke hvilken historikk som har ført til disse meningene, er også kritisk til kilder på internett så jeg ønsket å høre hva du selv tenkte om dette.

  – K

  1. Fotballfrue

   Det er vel den klassiske janteloven 😉 Når jeg har 100 000 lesere hver dag (4 million i løpet av 1 mnd), og den klart mest leste bloggen i Norge, må jeg regne med reaksjoner, både postive og negative. Det er bare en del av gamet 🙂

   Jeg har hørt noen rykter om hva som blir diskutert på disse forumene, og det meste er så dumt at jeg nesten synes synd i de som bedriver tiden sin med dette..

   – C

   1. Ok. Vil ønske deg lykke til videre. Håper du oppnår det du ønsker her i livet:)
    – K

   2. Linda B

    Hei!

    Ser ut som at dere har kost dere i helgen 🙂 Jeg liker å følge bloggen din! Keep up the good work 🙂

    Jeg tror kanskje at du svarte litt fort over her 😉 Jeg får nemlig ikke helt regnestykket ditt til å gå ihop. Greit at du har 100 000 unike lesere hver dag (grattis til det forresten) men mange av leserne her er vel gjengangere hver dag (mer eller mindre). så da kan du vel ikke ha 4 millioner lesere hver måned? 😉
    Men når det kommer til treff på siden din hver dag/måned da er det selvsagt en annen sak 😉

    Mvh matematikeren 🙂

 32. Cecilie

  Kommer oppskrifter på drinker i boken din? 🙂 Det hadde vært helt supert!

 33. såå herligt å få besøk av venninner å ake sammen, akkuratt som små unger:D haha, men det såg veeeldig kjekt ut:-)

  Gleder meg til oppskriften på panna cotta :D:D CAN’T WAIT!!

 34. Ser morsomt ut! Blir aldri for gammel til å leke i snøen!:-) Et litt off-topic spm.; Jeg har tenkt å kjøpe meg bikinier fra Victorias Secret, og har fått med meg at du er en erfaren frøken på området!:-) Kjøper du tilsvarende størrelser fra VS som i Norge(altså f.eks. 75B=34B etc..)?
  Det hadde vært kjempekjekt om du kunne lagt ut bilder av deg i de fineste VS-bikiniene dine(i et eget innlegg). Nå er det jo snart sesong igjen. Det stormet jo litt rundt noen bikinibilder av deg i fjor, og det er jo typisk. Man ser jo oppstusset rundt Tone Damli sin nye musikkvideo f.eks.. Pene jenter får pepper. Og derfor bør man ihvertfall gjøre det!!! Bare for å irritere nesten, haha.. Folk er jo bare misunnelige! Men, hadde vært fint å få sett de bikiniene du er mest fornøyd med, og som du føler sitter fint. Jeg har lyst til å bestille en hel haug!!:-))

  1. Cassandra

   Finnes det noen som er «oppstusset» over musikkvideoen til Tone Damli? Det er vel først og fremst konstruert av media. Man er vel uansett ikke nødvendigvis misunnelig om man ikke liker noe.

   1. Hvorfor kritiserer så mange vakre jenter da? Og Tone som både er vakker, flink og sosialt oppegående…. Snodig at så mange vil angripe henne og det hun gjøre. Og kom ikke og si at det kun er media som kritiserer….det har vært problematisk for henne med tanke på netthets også, f.eks. via bloggen hennes. Om det ikke er misunnelse, hva i all verdens riker og land er det da??!
    (Beklager at dette blir diskutert på din blogg, Caroline, men det samme gjelder vel deg…Du har vel fått nok ufortjent kritikk du også dessverre)

 35. Herlige bilder! Ønsker dere er flott jentekveld 😀

 36. Elisabeth

  Hvor er lua di fra Caroline?:D utrolig fint, vedig lyst på en sånn en:D

 37. Hei! Passer ikke helt til tema i innlegget, men jeg lurte på en ting: kan du skrive et innlegg der du viser forskjellige antrekk du kan gå med der du bruker samme skjørt, bukse,topp…osv. Hadde vært utrolig gøy!! Klem 🙂

 38. Utrolige søte venninner du har! 😀 jeg vil også ake… *sukk* Ønsker deg en fin kveld videre, gleder meg allerede til neste oppdatering! Forresten så vil jeg anbefale deg potevoks, som du kan smøre på såre og kalde hundepoter (holder kulden ute og hindrer at smuss og snøklumper setter seg fast på potene). Fåes kjøpt på dyrebutikk. Jeg bruker det også på lillegull om sommeren, fordi det beskytter mot stein og asfalt.

 39. Andrine

  Så morsomt det ser ut til å være. Aking er jo kjempegøy, men ikke når det er for kaldt for meg…
  Bloggen din er veldig inspirerende og jeg er innom flere ganger om dagen for å se om det er kommet noe nytt.

  Jeg vet ikke om du viste om dette her jeg skal si nå, fra før, men jeg sier det jeg: Jeg drev å surfet litt rundt på nettet, da jeg ramlet over dette sminke-spillet. http://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up
  Der kunne man sminke og forandre DEG, og det synes jeg var litt kult.

  Bare kjør på videre! Du har en fast leser i meg 🙂 Klem ♥

 40. Jeg synes du har den beste bloggen her til lands og er innom flere ganger om dagen 🙂
  ….men må si jeg denne uka har vært litt skuffa med tanke på at det har vært to dager med bare to innlegg. Synes det er ofte jeg ser du påstålig skriver som svar på stygge kommentarer om at du ikke har en «jobb» at bloggen er en heltidsjobb og at du skriver 3 innlegg om dagen. Du legger deg ut på nett som et supert forbilde og ei super jente, men for all del, lev opp til forventingene du gir lesernene dine og det du skriver 🙂

 41. kristine

  heisann! Jeg sliter veldig med å finne en fin lue, å lurer veldig på hvor du har kjøpt din? 🙂
  Digger bloggen din!

 42. Hej Caroline,
  Hvorhenne har du købt din fine hvide jakke? Jeg leder efter en jakke præcis som din, så ville elske at vide hvor du har fundet din 🙂

  Knus!

 43. Heiii :)) Ville bare minne deg på at det er kjempeviktig å kle på hundene nå som det er så kaldt, alle miniatyrraser bør ha litt på seg ute nå. Eeeelsker å lese bloggen din 🙂

 44. Kristin

  Smør potesalve på potene til vofsene, det hjelper sååå mye <3 fåes kjøpt ¨på dyrebutikker! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *