Jentehelg

God fredag, hjerter ♥

Nå er ukens femte og siste treningsøkt tilbakelagt. Det har kun blitt ren løping hele uken, alt fra 5 til 10 km. Jeg har ikke hatt tid til annet, så nå kjenner jeg det skal bli godt med en frihelg, og ikke minst, styrketrening igjen. Siden jeg ikke har vært i Skien på noen dager, har jeg hele to timer med PT Alexander hos ELIXIA den kommende uken, gleder meg!

Jeg har vært så travel i det siste, og kan egentlig ikke fatte at Lars-Kristian har vært borte i nesten 10 dager allerede. Det betyr at det bare er noen dager igjen før han er tilbake hos meg. Takk og lov for Skype! Gjør avstander så mye lettere 😀

Nå må jeg gjøre unna litt arbeid, før jeg setter kursen mot Siljan. I kveld kommer jentene mine til meg for å være hos meg hele helgen, og feire mine 25. I kveld blir det rolig og enkelt, jeg skal lage ferdig pizza til de kommer. I morgen blir det vin, ost og kjeks i bøtter og spann. Jeg har både lavkarbo og høykarbovariantene klare. Også skal jeg bake focaccia. Og selvfølgelig: Panna Cotta ♥

Ha en deilig start på helgen, dere! Takk for alle gode ord gjennom dagene, dere er så flotte!

50 kommentarer

 1. Ønsker deg en riktig god helg Caroline, kos deg masse med dine venninner! <3

  Ps. Når var det du skulle legge ut den hårvideoen (hvordan lage krøller/bølger med gorgeous wand?) Venter i spenning 😀

 2. sweet :))

 3. Haha! Digger reklamen om forbrennings toalettet! God helg!

 4. Høres ut som enerett jentehelg! 🙂 min invitasjon må ha gått tapt i posten den…. Hihi 🙂

 5. Kan du da legge ut oppskriften som du bruker på panna cotta ?? 🙂

  1. Den oppskriften har jeg også lyst på 🙂
   Ha en super feirnig sammen med venninnene dine!

   1. katrine

    Dere må heller vente litt så kjøpe boken hennes!

 6. Kristiane

  Håper du får en fin feiring! Kos deg med jentene 🙂

 7. Jeanette

  Ha en fin feiring i helga, Caroline:) Det fortjener du etter en slitsom uke!

 8. Håper dere får en fin helg! 🙂

 9. ost, kjeks og vin! det skal jeg ha i morgen etter jobb 😀

  ha ei fin helg, Caroline! <3

 10. Hei Caroline. Ikke ett relevant spørsmål i forbindelse med denne saken, men prøvd å gå gjennom bryllupslinkene dine, men finner det ikke. Jeg lurer på gifteringen din, er det den samme som forlovelsesringen din? Jeg har leitet og leitet etter den perfekte ringen, på oppfordring fra min kjære kjæreste. Han er så søt, prøver å være litt hemmelighetsfull og sier at han trenger ett lite hint til bare hvordan ring jeg vil ha den gangen han skal finne på å fri…hehe, jeg tror det kommer til å skje noe i løpet av sommeren :):):) Så har jeg da funnet en nydelig ring på Thune, og det var da jeg så det var samme ring som du har 😉 Litt tilfeldigheter. Men jeg tenker, hvis det blir forlovelsesringen min, så blir det for mye med en gifteringen på samme finger, og jeg vil kun ha alt på en finger. Hvordan løste dere det?? Har du «kun» en ring? Takk for svar 😉

 11. Hei
  Har du en bra oppskrift på kjeks til ost&vin?
  Takk og god helg:)
  Hilsen Maria

  1. Fotballfrue

   http://m.fotballfrue.no/?p=8424 🙂

   God helg <3

 12. Koooooooooooooos deg masse søte energibunten, du har omtrent samme energilager som min datter.Herlig))))Jeg har nok også det, så det går vel i arv ha ha . Nå er det helg, og jeg skal kooooooooooose meg.Og ikke minst se fotball på søndag,Elsker fotball vet du))) Og vips så har du mannen hjemme. klem Astrid 🙂

 13. såå fiine <3

 14. Så fine dere er <3 God helg!

 15. Marita Ø

  Ha ei flott helg med feiringa, Caroline! Jeg skal på spaweekend, tripper rundt og driver og pakker. Gleder meg! 😀

 16. Kos deg med fin helg og venninner!

  Her er jeg nettopp blitt ferdig med min egen økt 🙂 Var litt sliten i dag og hadde egentlig bare lyst til å dra på meg kose-tøyet, men eldstemann (2 1/2) hadde et annet syn på saken. Han halte frem treningsbuksen min mens han ropte «sport! sport!» . Da var det bare å trene da ^^

  Céline

 17. Takk for at du gir meg lyst til å kose meg i helga ! Sliter litt med å se gleder i livet om dagen, og derfor er det så bra at du inspirerer meg på den kanten 😉

  God helg !

 18. Hei Caroline 😀
  du er en så stor inspirasjon 😀
  lurte på om du kunne lage et innlegg med de øvelsene du pleier å gjøre når du skal trene styrke..
  hehe 🙂

 19. Kan du legge ut oppskriften på lavkarbo kakao???
  Siden det er så utrolig kaldt her i Oslo nå så hadde en lchf kakao vært utrolig godt sammen med lavkarbo boller!!! Nam!

 20. Skype er en fantastisk oppfinnelse. Du må ha en kjempe god jentehelg! <3

 21. Skype er ganske så fantastisk ja! Jeg tror det hadde vært vanskelig å bo i England hvis jeg ikke hadde hatt det, da hadde nok savnet etter familien blitt for stort. Du får kose deg masse i helgen 🙂

 22. god helg <3

 23. Camilla

  Ut ifra det du skriver høres det ut som om helgen kommer til å bli fab!:D

 24. Hei.. Kom over en artikkel av hos MyRevolution. Hvor Fagerli skriver at LK kan innta oppmot 500g carbs,før en eventuell kamp? Pleier dere å ha såkalte Refeeds ( mtp at dere begge trener mye) og hvor ofte?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier ikke ha det, da jeg sjeldent ligger over 90 prosent i intensitet. Jeg har derfor ikke de behovene for å fylle opp glykogenlagrene 🙂

   Lars-Kristian derimot, er periodvis godt over 90 prosent i kamp. Derfor har han behov for å fylle opp lagrene med jevne mellomrom, og da passer det best å gjøre det dagen før kamp 🙂

   – C

 25. Kjersti

  Så arti å følge bloggen din! Du er så inspirerende og fin 🙂
  Gleder meg kjempe-mye til boken din kommer ut, og håper alle oppskriftene
  dine er å finne i den!!

  Ser også fram til treasures.no åpner igjen – har så lyst på
  «drømmefanger-smykket» ditt <3

  – Kjersti –

 26. Venninnehelg er det beste i verden, uten tvil. Her i Stavanger skal vi også feire bursdag, noe som ved ettertanke faktisk er nesten like bra 🙂
  Ha en fantastisk helg og nyt at du fortsatt har litt bursdag da 😉
  God helg

 27. Takk for at du er den du er Caroline! Du er virkelig forbildet mitt med trening, interiør, mat, skjønnhet og alt 🙂
  Kom grinende hjem nå fordi kjæresten er borte i… en helg. Da hjelper det veldig å se at det går fort med hele ti dager, og at du finner på så mye for at det skal gå fort! <3

 28. Høres ut som om du har en herlig helg foran deg, kos deg masse! 🙂

 29. Hei Caroline!

  Jeg sitter å tenker på om jeg skal bestille ei bukse på Nelly, så jeg lurer på hvordan buksene er i størrelsen? 🙂

 30. Du er en skikkelig koslig, snill og generøs person 🙂 Tvers igjennom god på alle måter! Kunne virkelig ønske jeg hadde en venninne som deg 🙂 Kos deg masse på jentetur med dine venninner! God helg <3

 31. Hei!
  Ja jeg er superglad for å ha skype!
  Men jeg lurte på om du kunne hjelpe meg.
  Vet du hva man kan gjøre hjemme for å trene, uten treningsutstyr. Er for liten til å gå på treningssenter, og jeg har ikke lyst å begynne på idrett, er litt sjenert!
  Håper du kan svare! Digger bloggen din forresten!

 32. HÆ?Har Lars-Kristian vært borte i nesten 10 dager??
  Er det ikke bare to-tre dager siden du skrev at han dro….?
  Hehe 🙂
  Skype in my <3

 33. Jeanette

  flinke du! Nå får du ta deg en velfortjent helg med jentene.Kos dere masse!

 34. Heisann Caroline:)

  Du skulle hatt sånn «liker» knapp under kommentarene;p hehe!! Så mye folk skriver om det som er å like:))

  Men du, jeg lurte på om jeg kunne spørre deg om et råd.. Jeg har gått gravid nå, og rumpa og lårene mine har fått slitt for det:( De var trente og kjempe fine før;p men kunne ikke trene under graviditeten, risiko svangerskap:( Så nå har de noen kg for mye og er som gele;p haha!! huff… Hvordan får jeg de fit igjen snarest og best mulig??? Og gode øvelser for å få muskla på plass igjen?? Skal snart til syden, gleeeder meg, men føler meg ikke så mye vel:(

  Setter stoor pris på svar i fra deg:) Synes du er helt topp, får et smil om munnen av å besøke deg. Så ja, du er en fin og positiv inspirasjon!! Er bare 2mnd siden jeg fannt bloggen din, og har vore innom støtt og stadig, flere ganger for dagen siden den gang!! ;p Du har en kjempe fin og spennende blogg!!!! Har også handlet flere ganger via reklamene dine;p du fortener det! Og, gleeeder meg til boka di kommer ut!! 😀

  Ha en fin dag Carro!!! 🙂

 35. Jeg har aldri kommentert bloggen din før, men dette er første gang! Jeg har fulgt bloggen din over en god stund, og den er så utrolig god å ha når man ikke er helt i humør. Du er gledesspreder, og har en utrolig fin sjarm som gjør denne bloggen så bra! Jeg håper du får en super helg, og koser deg masse med vennene dine!
  Masse helge klemmer fra Ellen!

 36. Min kjære flytta 4 timer unna meg pg. av et kjempebra jobbtilbud, så nå ser vi hverandre med 14 dagers mellomrom:( LITT av en overgang når man en vant til å trakke oppå hverandre hver dag, men velger å tenke positivt, å heller glede meg til den dagen jeg flytter etter, som forsåvidt ikke er såå lenge til 😀
  Ha en super helg Caroline, tusen takk for all inspirasjon<3

 37. Hei, har du sett breaking dawn ennå???

  1. Fotballfrue

   JAAAAAAAAAA 😀 😀 Smelt!

 38. Hei, har du tumblr eller har du hørt om det? Det er vertfall mangen bilder av deg der som blir brukt som treningsmotivasjon! 😀

 39. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Kan tenke meg det er vanskelig å være uten ham, ja! Men så er det jo deilig å fokusere KUN på seg selv og andre kjære 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 40. Så kos med jentekveld da! 😀

  Kos dere kjempemasse <3

 41. Elisabeth

  Nåmmen! dere er så søte sammen:D

 42. Du er så herlig! Kos deg kjempe masse i helgen 🙂

 43. Henriette

  Hei 🙂
  Hvilken størrelse er paljettoppen din fra bubbleroom?

  God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *