Ferdig

God morgen, superstjerner!

Da er jeg ferdig. Jeg er ferdig med tekstene mine! En helt utrolig, men samtidig skremmende følelse. I tillegg ble jeg og redaktør Tina enige om bokomslaget i går. Herregud! Jeg var så usikker. . Krysser fingrene for at dette blir bra.

Underholdningsnummeret til Lars-Kristian hadde visst gått veldig bra. Og jeg vet at dette er guttehumor på sitt verste, men han fortalte i hvert fall en fotballhistorie, gjorde et korttriks (et VELDIG bra et, jeg har sett det på Skype) også tryllet han hodet sitt inn i en kondom. Haha 😀 Jeg holdt på å knekke sammen. Jeg har sett film! OM han skal gjøre dette for meg hjemme også. Jeg håper han kommer inn døren på Siljan med en kondom over hodet.

Nå skal jeg spise en god frokost, trene litt og deretter skal jeg til Sverige med verdens beste mamma. Må jo passe på mens jeg er så nærme. I morgen kommer jentene til Siljan 😀 Gleder meg!

74 kommentarer

 1. Michelle

  Gratulerer med ferdig arbeid Caroline! bra jobbet 😉 Du ser forresten veldig bra ut med den nye skillen din 🙂

 2. Gratulerer, Caroline:-) Nå kan du senke skuldrene og være stolt av deg selv. Jeg lagde lasagnen din i dag.. Og den ga meg en smaksopplevelse utenom det vanlige! Og det beste av alt er at jeg føler meg mett og fornøyd uten trang til noe søtt etterpå. Har prøvd flere av oppskriftene dine og er aldri blitt skuffet. Gleder meg til boka di kommer ut!

  1. Fotballfrue

   Yey 😀

   – C

 3. Grattis med ferdigskrevet manus!:)
  Men du, reklamen rundt bloggen din, altså «reklamerammen»… Når det er en fra one.com, den med skyer på blå bakgrunn, tar det sinnsykt lang tid å laste siden din. Er ikke mulig å scrolle seg nedover før det er gått ei god stund… Litt kjedelig!

 4. Gratulerer saa mye med overstaatt bursdag og ferdige tekster! Du er like flink som alltid du 😀 Gleder meg til aa se resultatet av boken – tror nok jeg maa ha den ..

  God helg !!

 5. Joey :)

  Haha 🙂 Morsomt! Viktig med kondomer når man er på guttetur da!

 6. Gøril fra Siljan

  I Siljan, ikke PÅ Siljan. Jeg gjentar: I Siljan, i i i i !

  1. Fotballfrue

   Slapp av?

   – C

   1. Du som er «journalist» bør jo vite dette 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *