Forandring fryder?

Hei fine lesere ♥

Ja eller nei til ny skill?

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en gåtur med hundene (det er så rart å ha bånd på dem igjen), og nå må jeg tilbake på tastaturet. Fikk sånn skrivesperre i går at hjernecellene mine skrek etter andre ting å tenke på, jeg bare klarte ikke mer. Heldigvis har jeg fått utsatt deadline til torsdag, noe redaktøren min hadde visst hele tiden. Tina, altså! Så nå er jeg glad, og kan roe ned litt med tekstene. Det blir som regel bedre når det som kommer ned på papiret havner der av seg selv. Påtvungen skriving er kanskje noe av det verste. Glemmer aldri den gangen på heldagstentamen med skrivesperre. Helt f.o.r.f.e.r.d.e.l.i.g.

Ellers hadde jeg en lang skypesamtale med mannen tidligere, og jeg holdt seriøst på å knekke sammen av latter da han fortalte meg hva han skal gjøre til underholdningen i kveld. Han må nemlig stå for en del av den, siden han er en av de nye på laget. Først kom han til meg for råd, men han har søren i meg klart å legge en syk plan på egenhånd. Jeg har ikke engang rukket å tenke på hva jeg synes han burde gjøre. Haha, jeg håper noen filmer. Vet ikke om jeg kan avsløre hva han skal, i tilfelle noen skulle lese dette. Jeg har mine tvil, men man vet jo aldri.

Håper kvelden deres er fin ♥ Tusen takk for herlige tips angående spisesteder i Køben! Det blir faktisk både Umami og Costumehouse. Gleder meg masse!!

152 kommentarer

 1. det er kjempefint :):)

 2. Caroline

  Må ærlig si jeg likte den gamle skillen bedre, men det var ikke stygt da 🙂

 3. likte denne godt til fest, men den gamle skillen til hverdags! du ser strålende ut uansett :):)

 4. Jeg synes du ser finere ut med den «gamle», men du er pen uansett så bare gøy å forandre litt

 5. hei! 🙂
  kan du videoblogge hvordan du krøller håret ditt?? 🙂

 6. Hvordan/ med hva lager du sånne krøller? Utrooolig fint!

 7. Du er fin uansett hvordan du ser ut 🙂 so you choose !! men forandring er gøy det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *