Trenger tips!

God kveld ♥

Sitter her og tar meg nok en pause, før jeg skal lese over tekstene mine for tusende gang i dag. Gleder meg så utrolig masse til å reise til København med Lars-Kristian når han kommer hjem. I april er det faktisk ett år siden sist vi var der og gikk bananas i de deilige handlegatene. Man må bare elske Danmark!

Denne gangen reiser jo vi i forbindelse med bursdagen min, vi skal feire mine 25 der siden han ikke var her på dagen min, og på toppen av det hele var det jo en gave fra mamma og pappa. Jeg liker å planlegge litt, og i den forbindelse trenger jeg litt hjelp fra noen som har vært MYE i København. Selv har jeg vært der en rekke ganger, men ikke så altfor ofte i voksen alder, så helt kjent med spisesteder er jeg ikke. Jeg er på jakt etter en moderne restaurant (har SÅ lyst til å dra til Noma, men der er ventelisten så lang som herfra til ******) Men vi kan gjerne like kombinert restaurant og nattklubb også. Er det noen som har vært på Largo i Lisboa? Noe SÅNT vil jeg ha!

Så må jo klientellet passe for oss (haha, høres ut som DEN kontaktannonsen) Jeg skal tross alt bruke den fiiine kjolen min, og trenger et sted hvor den blander seg fint i mengden 😀 Noen tips?

156 kommentarer

 1. martine TJ

  Elsker København!
  var der med jentegjengen nyttårshelgen – da spiste vi på en nydelig restaurant som heter Nimb (den ligger like ved bakeren rett over togstasjonen) (tror også en del tilhører tivoli, men det var ikke åpent den kvelden)

  Nydelig mat, godt drikke og topp service. Det er en veldig fin og moderne restuarant med en romatisk atmosfære! anbefales på det sterkeste! (er ikke ofte man får gåsehud ved matopplevelser)

  1. Jeg var på Nimb sist jeg var i København og det må være en av de flotteste restaurantopplevelsene jeg har hatt. Min mann og jeg var på Brasseriet og hadde et uforglemmelig måltid. Alldeles nydelig mat og en super service – anbefales virkelig. Det er dyrt, men verd hver krone.

   1. Simone

    Jeg er fra Danmark, og jeg ved, at alt der har med Tivoli at gøre er fantastisk! Nimb er en del af Tivoli, så det vil være en sikker vinder 🙂

 2. kong hans kælder!

 3. Kristine

  «Den lille fete»! Fantastisk mat, vin, stemning og service! Anbefales :-)) Men vet det er lange ventelister så sjekk med en gang 😉

  1. Helt enig! Var der i november. Fantastisk mat og bra pris. Bestill på denlillefede.dk

  2. Denne restautanten er fantastisk 🙂 Super gourmemat til en «billig» penge. Vi spiste 5-retter med vinpakke til 550 kr. Sykt bra!

 4. Har bodd der i et halvt år nå. Er mange ukjente steder med god mat der, så man må nesten bare velge å vrake. Hold deg hvertfall unna restaurantene i tivoli- og strøgetområdet som er ekstremt turist. Anbefaler Sticks’n’sushi på tivoli hotell, fantastisk skyrestaurant med veldig god mat. Ellers så er det veldig mange søte kafeer og bodegaer rundt omkring. Anbefales å sjekke ut 🙂 Paludan er en fantastisk (men desverre veldig populær) bokkafé ikke langt unna Strøget som ambefales virkelig. Ellers har de også et utested som heter The Jane på Gråbrødretorv (inspirert av mad men) som er verdt et besøk. Anbefaler også virkelig denne guiden her: https://www.aok.dk/ Ingenting er som søndagsbrunch i København, og der er det masse av utvalg 🙂

  1. Sticks´n´sushi var helt fantastisk! Bodde på hotellet, så spiste der 2 ganger! Elsket all maten!

 5. birgitte

  Dere kan prøve å få bord til lunsj på NOMA, det skal ikke være fullt så vanskelig har jeg hørt! 🙂

 6. Deilige Kjøbenhavn <3 er ikke ekspert på byen så skal ikke komme med tips, bare ønske god tur 🙂 har du noengang bodd på Hotel Guldsmeden hotellene i byen? Nydelige!
  Hva laget du til middag til dine foreldre i dag, da? Håper ikke du må sitte for lenge med korekturlesing i natt….

 7. Prøv å høre med Noma om de har ledig rundt lunsjtider, da er ventelistene betydelig kortere!

 8. Madhuset Steak, en av de BESTE & stylishe, med for det meste dansk klientell 😉

 9. Var i København i sommer, og hadde da en av mitt livs største gastronomiske opplevelser! Vi spiste på The Blue Elephant som ligger i kjelleren til Radisson Blu Scandinavia Hotel. Dette er en thai-restaurant som serverer autenisk thailandsk mat. Den har faktisk sertifisering fra thailandske myndigheter. Thailandsk atmosfære, super service og ikke minst fantastisk mat! Vi klarte ikke bestemme oss i jungelen av retter, og bestilte like gjerne kokkens anbefaling både når det gjaldt forrett og hovedrett. Det ble tilsammen 16 småretter som vi koste oss leeeenge med. Dette må da være noe for deg som er så glad i småretter.;) Vil tilbake!

 10. Fiat er en liten italiensk restaurant i Nyhavn som har fantastisk god mat og rødvin. Når det gjelder lunsj er Cafe Norden fantastisk! Utrolig koselig atmosfære, og akkurat slik en cafe skal være. Den største lunsjen jeg har fått servert noen gang! Anbefaler champagne-brunsjen:) Tror det er en del lavkarbo-vennlig mat der også!

 11. «Noma» har lange ventelister, men cluet er å droppe middag om kvelden og heller satse på sen (og lang) lunsj («frokost» som de kaller det :o)) Det gjorde vi, og satt fra kl.14-17 og hadde et helt fantastisk måltid i verdens vakreste og intime omgivelser! Dessuten liker jeg å ha kvelden ledig og slippe å stresse med sen middag, så en 7-retters med 5 «innimellomretter» om ettermiddagen var bare outstanding! Og vi var langt færre i lokalene enn tilfellet er på kveldstid. Skal jeg tilbake kommer jeg til å gjøre akkurat det sammen.

  Ellers kan jeg anbefale «Lê Lê» i Vesterbrogade. Amazing asiatisk mat!

  God tur!!

 12. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Jeg er faktisk dansk, men har aldri vært der i voksen alder dessverre, så det kan jeg ikke hjelpe deg med.. Håper du vil samle opp noen tips til oss når du har vært der 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 13. Oda Hansen

  Har vært i København 2 – 4 ganger per år, de siste 15 årene ettersom tanten min bor der, og en av de beste restaurantene jeg har vært på er Umami, ved Kongens nytorv! Helt fantastisk classy, og veldig New York! Fantastisk sushi og god vin!

  http://www.umamirestaurant.dk

  Oda

  1. Umami kan anbefales på det sterkeste! Det er en grunn til at de har/har hatt en stjerne i Michelin guiden 🙂 De setter sammen en Surprise meny med tihørende vinpakke – kjempe spennende!

   1. Linn Solheim

    Jeg må slenge meg med på denne, har spist på Umami jeg også og det var en fantastisk opplevelse!

   2. Cecilie

    Vi var der en helg i fjor, Noma den første kvelden og Umami den andre. Beste mathelgen ever! Får du til begge er du heldig! Umami har også et utrolig kult lokale, veldig glam 🙂

   3. Enig 🙂 prøv en espresso martini i baren etter middag 🙂

 14. Beklager 🙂

 15. Michelle

  Har selv bodd i DK 1 år, så elsker det! men bodde ikke i Køben, så utelivet er jeg ikke helt sikker på. Men dere må kose dere kjempe masse heldige 😀 skulle gjort mye for en tut til DK! Elsker Køben så utrolig mye! <3
  Shop to u drop 😀 hihi

 16. Dette er mine forslag:

  På dagtid bør dere ta en båttur med en av turistbåtene dere finner i Nyhavn. Ja, det er veldig turist, men utrolig hyggelig å få en liten sightseeing inne i alle kanalene i København. Turen tar under en time, og det er virkelig hyggelig. En litt annen måte å se København på. Dere bør kjøpe med dere deilige bakeverk fra en av de fantastiske bakeriene i København og nyte på turen.

  Når det gjelder middag vil jeg anbefale Madklubben. Og da må dere velge Madklubben i Pilestrædet. Her er det fantastisk god mat, et kult konsept, og god stemning. Her må dere bestille bord, og det bør dere gjøre fort. Fra her er det muligheter for mange klubber/barer i nærheten. Hvis dere vil ut i det «hippe» København etterpå bør dere ta en taxi til Kødbyen. Her er det mye liv, masse barer/klubber, og det kommer alle slags folk dit, så her er det virkelig spennede.

  For shopping av interiør vil jeg anbefale en butikk som heter Superlove. Her har de virkelig mye fint og morsomt!

  Håper du kan bruke tipsene til noe 🙂

 17. Var i Købehavn for 2 uker siden og det var sååååå kaldt. Så mitt tips er å ta med tykk strømpebukse og litt tykkere jakke enn det du egentlig tror du trenger. Brrrrrr 🙂 Jeg har hostet siden. Ellers så ser det ut som du har fått et par gode tips allerede! Om jeg ikke husker feil ligger Vesterbro gade like ved Tivoli, men de driver å bygger der. Men du får jo vente å se 😀

  God tur! Køben er en flott by.

 18. Dersom du liker fisk, vil jeg anbefale restauranten Krogs. Jeg har aldri spist bedre fiskemåltid enn der. Restauranten er av typen gourmet, men absolutt verdt turen!

  https://www.krogs.dk/da/forside.aspx

 19. Umami!!!!!!
  Definitivt Umami! Vanvittig stilig og classy sted med en helt fantastisk mat! Og den beste drinken noensinne!! Sjekk ut http://www.restaurantumami.dk

  De eier også en biffrestaurant ikke langt derifra som heter Mash! Helt fantastisk 🙂
  Og også Fiat som er nevnt lengre oppe er veldig bra til lunsj 🙂 Og rett ved siden av Fiat er en annen bra en som jeg ikke husker navnet på 🙂

  1. Hej!

   Jeg er fra Danmark og bor i København. Hvis du vil ha’ noget ala NOMA og hvis det er samme prisklasse vil jeg varmt anbefale UMAMI eller MASH (ejes af de samme). Det første er et ultralækkert sushi-sted og MASH er lidt mere STEAK-agtigt. Begge steder har en bar, hvor folk udefra blot kommer ind for at få drinks – perfekt til en aften i byen. Priserne er dog lidt pebret (i hvert fald på Umami).

   Det er de bedste steder, jeg har været! (og jeg er trodsalt fra København;))

 20. Karoline

  Nimb!!!

  Er en mindre variant av Noma:) På en slags måte datter restauranten til Noma har jeg hørt.
  Spiste en fantastisk 7 (12 )retters der.

 21. Jeg kommer selv fra Danmark, godt nok ikke fra København men fra Århus. 🙂 Vil klart anbefale «skybar sticks n sushi» på toppen af Tivoli Hotel, tæt ved Fisketorvet, vildt god sushi go enormt stilrent sted: https://www.tivolihotel.dk/restaurant/skybar-sticks-n-sushi/
  Ellers er der brødrene Price (to danske brødre, de er kokke og laver enormt lækkert meget god traditionel DANSK mad) de har lige åbnet restaurant i København, et enormt personligt sted, med enormt meget hygge, men har hørt det skulle være fantastisk mad! https://www.brdr-price.dk/.
  Af bar/restaurant er der Umami (japansk) maden skulle være lige i øjet, også er der bar med høj musik! https://www.restaurantumami.dk/index.htm (her kan man også få take-away).
  Og til sidst nasa som er en natklub, ved ikke så meget om den, men skulle være et super fedt sted https://www.nasa.dk/, enormt luksuriøst. Håber du kunne bruge det til noget 🙂 Rigtig god tur, og husk nu at der er Copenhagen Fashionweek lige atm.. BTW, så er jeg helt vild med din blog. Er blevet ret god til at forstå norsk, haha. Håber du forstår det jeg har skrevet 🙂 Klem fra DK

 22. Kristine

  Så deilig med tur til køben! Er noen år siden jeg var der sist, så har ikke noe å anbefale utenom å bruke tripadvisor. På listen over restauranter ligger Noma på tredje plass. 🙂

 23. Det er jo mange fantastiske restauranter i Kbh og har nettopp vært på Le Sommelier som ligger i Bredgade…så godt. Sticks’n Sushi på Tivolihotel er bare det beste, alt er bra fra mad, til omgivelser til utsikten.Det er kaldt og blåsende i København nå og skal bli enda kaldere når weekenden nærmer seg, så varme klær anbefales:-) Riktig god tur!

 24. København er en flott by! Anbefaler å spise frokost eller lunsj på Café Norden i Østergade, midt i Strøget 🙂 Utrolig god mat, men store porsjoner! Kanskje ikke det du var ute etter, men måtte anbefale den likevel! God tur 🙂

 25. Åh deilige Køben <3 Har hørt at AURA skal være veldig bra, det var meningen vi skulle dit sist jeg var i København men rakk desverre ikke.. men det er jo en såkalt hybrid bar, altså en god mix av restaurant, bar og club 🙂 Jeg har vært på Aura i London og der var alt bare helt fabulous, men er litt usikker på om det er samme konseptet… 🙂

 26. Hallo:)

  Bodd i København de to siste årene,og hvis dere er glad i Italiensk er dere nødt til å dra på Fabio! Den ligger på Frederiksberg. Den har vært kåret til en av Københavns beste restauranter. Der får man virkelig ordentlig hjemmelaget italiensk mat. Servicen er ypperlig,maten er god og vinen er god! Det er ikke utested,men atmostfæren er utrolig hyggelig og litt intim.

  Når det gjelder spisesteder som blir nattklubber,er Zoobar som ligger på Sværtegade 6,en sidegate til Strøget. Har aldri spist der,men har vært ute der en del ganger. Det kan være litt trangt der,men utrolig bra musikk! Det er også Bar7 som ligger i Studiestredet 7 rett i nærheten av strøget. De er kjent for sine gode drinker og de er virkelig gode! En kjempekul atmostfære og veldig kul musikk der også.

  Hvis du går inn på AOK.dk kan du få oversikt over hva som skjer hvor i København akkurat når dere er der.

  God tur!

 27. Costum House, A Porta og sushi på Umami, Fifty Fifty eller Stivks på toppen af Tivoli.

  På Nimba kan I få Michelinmiddag hos Hernan – Så lækkert – vin i Vinotekket og lækre cocktails i baren. Et besøg værd – især hvis ikke I kommer på Noma.

  Tag et smut forbi Ny Østergade og Cafe Victor og besøg forretningene deromkring. Rue Verte, Gossip og specielt Kassandra i Grønnegade. Det er to små butikker fyldt med lækre sko og accessories.

  I kan slutte aftenen af på The Lot – lækre drinks 🙂

  I er der under modeugen, så byen er fyldt med spændende mennesker.

  God tur – og nyd byen og hinanden 🙂

  1. *Nimb

 28. Karoline

  Jeg har ikke noe fashionabelt spisested å anbefale, men et perfekt sted å fortære lunsjen.
  Peder Oxe som ligger på Graabrødretorv (ikke langt fra Strøget) er en utrolig sjarmerende dansk restaurant/café som serverer litt av hvert, typiske danske retter. De har en herlig smørrebrødmeny og atmosfæren er ubeskrivelig.

  1. Enig 🙂

 29. MASH

 30. Hei!
  Jeg kan anbefale Relæ Restaurant! Nydelig mat! Gourmet mat til greie priser 😉 Den ble kåret til Købens beste nye restaurant 2011.

  VG har skrevet om den her: https://www.vg.no/mat-og-drikke/restaurantguiden/?rid=725
  og her er Relæ sin nettside: https://restaurant-relae.dk/

  Kos dere på tur!

 31. Tjek denne guide til «Hemmelige» og eksklusive cocktail-barer i København 🙂
  Ærgerligt i ikke er i København til modeugen som starter imorgen!

  https://ibyen.dk/natteliv/nattelivguide/ECE1232704/guide-her-finder-du-koebenhavns-eksklusive-smugkroer/

  Kh. Signe

 32. Thea ressem :-)

  Du e nydeli!

 33. Hei! Har ikke et spesielt resturant tips, men vil gjerne anbefale en søt vintagebutikk nær rådhusplassen. Den heter FN92 og har utrolig mange fine kjoler! https://www.fn92shop.com/

  Vil også anbefale det kjente og koselige konditoriet, La Glace som også forøvrig også er Danmarks eldste. 🙂 https://laglace.dk/ Epleterten med Creme fresh på Cafe Norden er også fantastisk! https://www.cafenorden.dk/

  God tur!!

 34. Benedicte

  Jeg anbefaler virkelig å dra til Ruby´s for cocktails – de er helt ville! https://rby.dk/

  Når det kommer til mat har jeg spist på to fantastiske restauranter jeg virkelig anefaler:
  Le Sommelier https://www.lesommelier.dk/default.asp
  Vespa https://www.cofoco.dk/vespa.php

  Eller om dere har lyst på en ordentlig burger, kommer man ikke utenom Halifax – man har ikke smakt burger før man har vært der! https://www.halifax.nu/

  Om dere føler for å ta en utskeielse fra lavkarbo-kostholdet kan jeg varmt anbefale La Glace, Danmarks eldste konditori. Mmmmmagisk. https://laglace.dk/

  God tur!

 35. Café Norden(amagertorv), Sticks’n sushi(istedgadeeller gammel kongevej), Café Bankeråt(nansensgade), Karel von Mander(restaurant/natklub/coctailbar)(lille kongensgade), også rett ved det gamle universitet i sentrum så ligger det en del hyggelige cafeer/restauranter 🙂 håper dette er til hjelp!

 36. Cæcilie

  Hvor sjovt, er dansker og bor i København 🙂 har lige fundet din blog for nylig, og følger ofte med 🙂

  Så vidt jeg ved findes der ikke nogen god kombination, af natklub og restaurant i København, så tror I må dele jeres aften op 🙂

  Restauranter:
  Er I ude efter en rigtig romantisk aften i virkelig lækre omgivelser skal i besøge michelin restauranten «kiin kiin» på Nørrebro. Det er en thailandsk restaurant som er meget smukt indrettet.. Servicen er i top og maden en rigtig stor oplevelse. I kan evt. prøve at booke bord 9 som er deres mest romantiske bord.

  Mash i Bredgade
  Populær restaurant. Laver steaks af meget høj kvalitet hvilket også afspejler sig i prisen. Hyggelig atmosfære og gang i den fredag og lørdag 🙂

  Madklubben, Store Kongensgade

  Sticks’n’sushi Tivoli Hotel (Vild udsigt og lækker sushi)

  WokShop, Ny adelgade (godt sted at spise frokost)

  Cocktailbarer/lounges

  Kan anbefale bar 1105, som er et hyggeligt og meget trendy sted – prøv deres drink «honeysmash» – virkelig god 🙂

  Deruodver er hotelbaren Honey ryder der ligger i Løngangsstræde også et lækkert sted..

  På samme gade som Honey Ryder ligger Ice Bar. Sjovt koncept hvor alt er lavet af is – selv glassene.

  Natklubber:

  Simons
  Karel van Mander
  Toldboden
  The Jane

  Generelt er der meget at vælge i mellem, og byen er jo ikke særlig stor, så I kan gå rundt til det hele (undtaget Kiin Kiin som ligger ca. 10 min. fra city i taxi)

  Shopping:

  Prøv nogle af kvartererne omkring city

  Frederiksberg
  Østerbro
  Nørrebro

  Håber du kan bruge det 🙂 og god tur!!

 37. Dwightinha

  Nå må du huske på adressen jeg ga deg til Christian Louboutin i Grønnegade, da!
  Tror ikke jeg gir andre tips selv om det er plenty, for danskene er så mye mer interkontinentale enn oss nordmenn på alle måter, at dere finner noe bra uansett. Nesten umulige trå feil her.

 38. AnnikenF

  Jeg vil anbefale Custom House, like ved Nyhavn. Her kan dere velge mellom 3 ulike restauranter, bla. en sushirestaurant (perfekt for en LCHF kveld på byen…), og så gli over i en stilig coctailbar etterpå, med trendy musikk og mennesker. Alle restaurantene holder høy kvalitet og er stilig innredet. Jeg og min mann har vært der ved flere anledninger, på kjæresteweekend i Køben 🙂 Custom House ligger ved havnefronten, flott utsikt og atmosfære!
  Kontaktinfo: Custom House, Havnegade 44, 1058 København K, Tlf.: (+45) 3331 0130
  E-mail: reservations@customhouse.dk Web: http://www.customhouse.dk

 39. Kanskje jeg skal feire min 25 årsdag i Køben.. Ble fristet av bildene dine og kommentarene her!

 40. Kristin :)

  Kommer egentli ann paa hva du vil spise 🙂 Men en restaurant som er fantastisk naar det kommer til kjøtt o.l er MASH, ligger ned mot Nyhavn! Helt fantastisk! Har ett fantastisk utvalg av kjøtt og hamburgere osv. Høres veldig kjedelig ut men er virkelig verdt turen ! Har blitt veldig populær det siste aaret, og var der uten moteuken i august og da var det smekkfullt. Var itillegg en del kjendiser der, blandt annet Moods-gutta, noe som aldri er ett daarlig tegn 🙂 En annen som er en liten favoritt er «La Vecchia Seniora» – liten italiensk restaurant som ligger i Grønnegade. Det finnes og en «lik» i tivoli. Men har spist paa begge, og den som ligger i Grønnegade er av helt annen kvalitet enn den i tivoli ( den er blitt litt ødelagt av for mye turiststress» :P)

 41. Jeg er helt enig om Madklubben Steak i Pilestrædet… Fantastisk mat og stylish interiør (de har søren meg en real size plastikk hest i inngangen!) Rimelig er det også. Vi spiste nyttårsmiddagen vår der og det var fab!

 42. Kristin :)

  MASH – en fantastisk restaurant rett ved nyhavn. Er noelunde ny, og har blitt ganske populær det siste aaret. Har for det meste kjøtt, hamburgere o.l, høres kjedelig ut, men maten er helt fantastisk ! Var der under moteuken i aug. og da var det masse folk – og har sett Moods-gutta der ved flere anledninger noe som aldri er ett daarlig tegn 🙂 En annen som er verdt aa gaa paa, er «La Vecchia Seniora». En liten italiensk restaurant som ligger i Grønnegade. Har en lik restaurant i Tivoli, men stemningen er en heelt annen naar du kommer vekk fra turiststresset. Skikkelig koselig !! Ellers som nevnt over, Cafe Norden er nesten ett must – fantastisk mat! Baade til lunsj og middag ! :)) God tur!!

 43. Sticks’n’sushi! https://www.sushi.dk/

 44. Hej Caroline

  Her en lille hilsen fra en dansker, som følger din blog.

  Jeg tilføjer et link – det er en liste over de restauranter i København som har fået Michelinstjerner.

  Så kan du selv gå ind og se hver enkelt hjemmeside og tage stilling ud fra det.

  https://lifestyle.euroinvestor.dk/michelinstjerner-over-koebenhavn/9763596

  Hilsen Silje

 45. Tror Umami er perfekt for dere!

 46. Har desverre aldri vært i København men har lyst dit en tur i sommer, så det blir gøy å se hva DU vil anbefale 😉

  Uansett så får garantert du og Lars-Kristian en kjempetur! 🙂

 47. Madklubben anbefales. Skikkelig god mat, ikke en turistfelle. men det er jo ikke akkurat en nattklubb.
  https://www.bistrobooking.dk/madklubben/Default.aspx?p=3&s=7

 48. hei 🙂 Jeg bor i København og kan anbefale Costum House som ligger ved Nyhavn! De har en japansk, en italiensk og en skandinavisk resturant tror jeg, altså 3 resturanter. Jeg anbefaler absolutt den skandinaviske den heter Bar&Grill. Det er en classy, ung (deres aldersgruppe;)) og trendy resturant med en behagelig atmosfære. Dere kan fortsette kvelden på Ruby hvis dere vil ha noen helt rå drinker 😉 Og om dere vil ut enda videre burde dere dra til The Jane – en opplevelse i seg selv med kult lokale og gode drinker. madklubben er også bra, samt café victor som både er godt til lunsj og middag. Håper dette hjalp deg 🙂 God tur!

  https://www.customhouse.dk/
  https://rby.dk/
  https://thejane.dk/

 49. Hei!
  Jeg var i København rett før jul, vi spiste på en fantastisk restaurant som heter Geist! Den ligger i Nyhavn. Det er vinneren av danske Masterchef som driver den. Det er kombinert bar og restaurant.
  Et helt annet konsept nn andre da de kun serverer forretter. Vi spiste 2 forretter hver. Hummer og kamskjell. Noe av det beste jeg har spist på leeeenge!
  Lykke til!
  Hilsen Helle

 50. Hei 🙂 Anbefaler dere restauranten EraOra. Har spist der mange ganger, og jeg har vært superfornøyd hver gang. Her er link https://www.era-ora.dk/

 51. Hei! jeg har studert i København og det er mye mat å velge mellom. Det er helt spørs hva slags mat du er ute etter. Jeg vil anbefale Le Le restaurant (vietnamesisk). – kjempe fint sted for unge folk som tilbyr veldig god gormé mat. Veldig livlig sted med veldige mange gode drinker, herlig bar. (Du som liker paraplydrinker :P)

  Til lunsj anbefaler jeg koselige Munter cafe! Utrolig god frokost/lunsj der!
  Hoppes cafe som ligger rett ved siden av er også bra.
  Ellers er også Ricemarked også bra sted for lunsj.

  Anbefaler på det sterkeste Indian Taj! utrolig bra mat og god service.
  Ingen sushi i København slår Alex sushi, ikke en gang sticks sushi.

  Jeg kunne bare fortsette med en evig lang lista på mat i københavn. Om du er interessert i noen av stedene er det bare så si fra så skal du få adresse 🙂

 52. Hei!

  Anbefaler EraORa. Har spist der mange ganger – nydelig mat.

  Link her: https://www.era-ora.dk/

 53. Ah, Køben er bare så deilig. Jeg har selv bodd der i to år, men man er desverre altfor sjelden turist i «egen» by, men vi spiste på Custom House, Bar’ n Grill på våren, god mat og vi satt ved kanalen. Kjempehyggelig! Ellers har NIMB (ved tivoliet) et meget godt rykte, men har ikke vært der selv. Ser andre anbefaler http://www.aok.dk, det er ei super side der du kan se hva som foregår og kikke på ulike restauranter innenfor de kriterierne du selv har.
  København har alt av utesteder, fra «biljardbuler» til fancye nattklubber, Simons er gøy med dvergene, Karell er litt finere, the Jane er veldig hipt. Igjen gå litt utenfor Strøget så slipper du utestedene med flest brautende nordmenn som tror de eier dk!

  På søndagen må dere spasere i Læderstræde (sidegaten til Strøget, ofte kalt Strædet) og velge en av de små koselige cafene for å spise lunsj, mye deilig mat og velge imellom og hvis været er bra er det en perfekt gate og sitte ute i. Nå vet ikke jeg når dere reiser, men om det har rukket å blitt vår er det absolutt noe å få med seg. I forhold til shopping er det gøy og komme seg vekk fra selve Strøget og gå i smågatene, først og fremst på «venstre side» av Strøget, i Pilestrædet og alle de andre små gatene der. Der er det mange merkebutikker, men også andre mer ukjente butikker man kan finne skatter i. Støget har veldig mange av de samme butikkene som Norge, og alltid gøy å komme hjem med noe ikke alle andre har 🙂

  Dette ble langt og rotete, men håper det var til noe hjelp.

 54. Solstråle

  Jeg har bodd der i 3 år og har inpass til det meste og de fleste steder hvos man skal være medlem osv. Bare skriv mail dersom du trenger assistance 😉

 55. Jeg sier bare, resturant AOC

  https://www.restaurantaoc.dk/

 56. Umami i Store Kongens gade – fantastisk sushi og asiatisk mat. Som Nodee i Oslo, bare tusen ganger bedre.

  Pate Pate i Kødbyen – utrolig koselig atmosfære og fantastisk mat. Det blir veldig livlig der etterhvert, men ikke disko. Uansett er dere i det kuleste området i København. Alle klubber og barer ligger i 5 minutters gåavstand derfra.

  Lot 33 – Pilestrædet, like ved Strøget. Restaurant som blir til utested. Mer vestkantpreg enn Kødbyen.

  Zoo bar – Sværtegade 6, også like ved Strøget. Restaurant som blir utested etterhvert.

 57. Vi har også vært på den lille fede et par ganger og de har nydelig mat og vakkert lokale, men vet ikke hvor mye «liv» det er der. Men Umami ligger jo like ved og de har en bar også. Så man kan spise på den lille fede og ta coctails på Umami. Har også spist på madklubben men ble frykelig skuffet sist gang vi var der.
  Som innlegget over anbefaler jeg også å ta sidegatene til høyre for strøket hvis du kommer fra Kongens Nytorv. Der finner du masse merkebutikker og fine småbutikker. Også MÅ du innom Tage Andersen sin blomsterbutikk, helt fantastisk. Koster faktisk 40 kroner for å komme inn men det er verdt hver krone. Her er link med masse bilder https://susans-side.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
  Hvis du går inn på bloggen min og klikker på labelen københavn finner du flere tips.
  https://susans-side.blogspot.com/

  God tur!

 58. Anbefaler noen drinker på Sticks’nSushi på Tivoli Hotel!! Aldri smakt bedre drinker…Shojito!<3

  Gooood tur!!:)

 59. Så utrolig fint bilde av deg, Caroline! (bilde nr. 3) Liker måten du har sminket deg på, fresh og naturlig. Savner å se deg sminket sånn, du passer så godt å ha mer naturlige bryn 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk! Men her var jeg dødstrøtt, det var tiiidlig på morgen, rett før vi skulle hjem igjen 😉

   – C

 60. Custom house

 61. Har ingen tips dessverre, men du finner vel noe bra, som alltid!
  Selv i disse travle dagene dine, så blogger du fortsatt best av alle! Utrolig dyktig med alt du driver med 😀

 62. Umami.. Jetset og total New York stemning. Anbefales!!

 63. Jeg bor i København og har været på de fleste restauranter og kafeer.

  Frokost (vi kalder lunsj for frokost, hihi) ville jeg anbefale Noma – ventelisten er væsenligt kortere, så en bestilling et par uger før plejer at være fin.
  For mere vegetarisk mad og en hyggelig stemning ville jeg sige RizRaz – de har alt! Dog vil jeg sige at kvaliteten af deres mad er faldet væsenligt siden de skiftede ejer. Men værd at prøve!
  Til aften ville jeg klart sige tag et S-tog eller en taxa ud af byen! Rungsted Strand og Vedbæk – mest fordi de har de bedste fiskerestauranter, og Lyngby – de bedste cafeer ligger der! Fortunen i Kgs. Lyngby er min favorit, og det er så hyggeligt! En fed cafe der er Mig og Anni. Lyngby er the place to be.

  Håber de hjalp (og undskyld det danske). Hav en god tur 🙂

 64. blegdammens stjerne – en fin og fransk perle. spiste meg stappmett der.

  ellers folka fra gamle noma (?): https://restaurant-relae.dk/

  eller paté paté (min favoritt!)

  kos dere!

 65. Bodde i København i flere år frem til for noen år siden, og det er mange skjulte skatter, bare man kommer seg litt unna strøget og Nyhavn.
  Customhouse er veldig bra, Sticks ´n Sushi i Istedgade er perfekt for lunsj. Rundt der er det mange små og veldig bra butikker.
  Sjekk aok.dk alltid oppdatert med hva som skjer i København.
  God tur

 66. Siw Irene

  Kan virkelig anbefale Krogs fiskerestaurant!!!! Vi spiste god mat, og hadde fantastisk service der!!! Anbefaler flerrettersmenyen der med tilhørende vinmeny!!! Kos dere

 67. Hvorfor bruker du aldri den lilla mulberry’en du fikk til jul av Lars kristian

  1. Fotballfrue

   Lilla mulberry? Det har jeg aldri hatt :O

   – C

 68. Har bodd i Køben i tre år nå. Det er en fantastisk by! 🙂 Det er virkelig kaldt her nå da, så ta med masse varme klær! Ellers burde du smake kaffe på Cafe Nord, shoppe i Illum eller Magasin når det blir for kaldt å gå ute. Brunch på kafe sommersko kan anbefales og Umami har supergod middag 🙂

  Hvis man kan ta turistbåten (fra Nyhavn) nå, kan dere jo pakke dere inn i masse varme pledd, kjøpe noe varm å drikke/spise og ta med på turen… Romantisk 😉

  Her kan du kanskje finne mer om hva som skjer i byen:
  https://www.aok.dk/
  https://www.visitcopenhagen.dk/
  Håper dere får en super tur!

 69. Hei Caroline!
  Tror Umami ville vært perfekt!
  Fantastisk mat, service og atmosfære, gir noe av den samme følelsen som Largo i Lisboa:-)
  Men tror det lønner seg å bestille bord her også så man får plass oppe i hovedrestauranten.
  (Kjolen passer perfekt inn;-))
  https://www.restaurantumami.dk/

 70. Kan anbefale Formel B. for en fantastisk gourmet opplevelse. Var der for 2 år siden og vi snakker ennå om den, selv etter mange fantastiske matopplevelser rundt om i verden.

 71. Hei hei,

  Jeg bor i københavn og kan anbefale Custom house som ligger 3 min fra kongens nytorv (litt utenfor sentrums kjernen) og Madklubben som også ligger rundt 5 min fra kongens Nytorv. Utover dette anbefaler jeg cafen Tante T,Cafe Luna, Zeze og Victor. Zeze og viktor ligger i gå avstand fra strøget, Tante T på vesterport og Cafe Luna (som serverer verdens beste weekend lunsj) ligger på Christianshavn.

  Håper dere får en fantastisk tur:)

 72. The food looks delicious and you look fab in that white dress!

  https://suvimariliis.blogspot.com/

 73. Kristine

  Mine favoritter i København. Ta en titt:

  Kiin kiin – http://www.kiin.dk (Har en Michelinstjerne)
  Umami – http://www.www.restaurantumami.dk
  Era Oro – http://www.era-ora.dk (Den har og en Michelinstjerne)
  Bistro Boheme – http://www.bistroboheme.dk
  Custom House – http://www.customhouse.dk (1. etasje)

 74. Hei,
  Vi var i københavn før jul og fikk anbefalt denne av en kompis som har bodd der i mange år: https://www.groennegade.dk/, der var det virkelig helt fantastisk. Lite og intimt med vanvittig god mat. I tillegg var det vin som passet perfekt til maten. Det eneste min samboer savnet, var potet til hovedretten, men det passer vel dere perfekt;-)

  Uansett, god tur, København er fantastisk!!

 75. Har desverre ingen tips selv, men håper du kommer med noen etter dere har vært det! 😀

 76. Den lille fete og erora!
  Er selv oppvokst i København og vet hvor alle «henger»!

  Det er mye fint, du finner hvis du ikke er kjent. litt sånn.. skjulte skatter

  er på skolen, skriver mere senere

 77. Ann-Sofie

  Jeg synes, I skal tage på Umami – det er sådan en lækker restaurant og rigtig fint klientel 🙂 Ellers er der Costumhouse, Mash, Nimb.

  Her er virkelig koldt lige nu, så husk en masse varmt tøj 🙂

  Og skal I i byen, så bør I tage på Simons, the Union eller Ts-bar. The union har verdens bedste cocktails, og det er holdt i en jazz-stil derinde.

  Håber, I får en dejlig tur og nyder Danmark.

 78. Hva tenker du og Lars Kristian om dette? (Fra en artikkel i aftenposten i dag). Jeg har aldri hørt deg argumentere for noe annet enn hva lavkarbo gjør for DERES helse, og jeg snakker ikke om slanking, selvfølgelig. Men denne artikkelen tar opp et viktig tema, og det irriterer meg at ikke dere lavkarbofolk tenker mer på disse sakene!

  Lavkarbo for en befolkning er nemlig økologisk galt og direkte uanstendig i en verden med over en milliard underernærte mennesker. Dessuten er det dyrt og er skadelig på sikt. Jeg skal begrunne dette.

  • Lavkarbokosthold er ikke bærekraftig. Karbohydrater er verdens viktigste matkilde. Om lag 60 prosent av all matenergi til jordens befolkning kommer fra karbohydrater, nemlig fra korn, poteter og andre rotfrukter. Dersom store deler av jordens befolkning skulle leve på et lavkarbokosthold, ville det bare bli nok mat til en fjerdedel!

  • Lavkarbokosthold er økologisk galt. Det er misbruk av verdens dyrkbare jord: Et hektar jord kan fø 20–25 mennesker om det dyrkes korn og rotfrukter, men bare fø ett menneske om det skal produseres kjøtt og melk på samme areal. Det skal 200 ganger så meget vann til for å produsere en kg kjøtt enn for en kg potet. Om lag 80 prosent av alt korn som produseres i verden brukes til dyrefôr. Lavkarbo for mange kan føre til mer sult i verden.

  • Lavkarbomat er som regel dyrt. Korn, poteter og rotfrukter er billige. Rike nordmenn kan betale for dyr mat som fløte, kjøtt, ost og smør, frukt og grønnsaker. Men fattige befolkninger må ty til billig matenergi. Det er vanligvis usunn søt og fet mat. Sukker og matoljer er billige å produsere og greie å lagre, transportere og selge. Frukt er dyrt; en kalori fra et eple er 50 ganger dyrere enn en kalori fra vegetabilsk olje.

  • Lavkarbokosthold skader klima. Produksjon, foredling og omsetting av mat fører til utslipp av CO2. Utslipp av CO2 fra en kg hvete svarer til 0,2 kg, fra en kg svinekjøtt 4,5 kg, fra en kg ost, 10,7 kg og fra en kg storfekjøtt 17 kg CO2. Lavkarbokosthold skader derfor klima langt mer enn et variert kosthold med meget poteter, grovt brød og andre vegetabilske matvarer.

  • Lavkarbokosthold består for en stor del av fete meieriprodukter og mye kjøtt. I en kort slankekur er det ikke farlig. Men fortsetter man på dette kostholdet en stund, øker risikoen flere sykdommer. Det vil hos mange føre til en økning av kolesterol i blodet, og derved disponere for åreforkalking og hjerteinfarkt. Det er og en klar sammenheng mellom det å spise meget storfekjøtt og risiko for kreft i tykktarm.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Ah, den evinnelige debatten. Lavkarbo og miljø…

   Jeg skal legge frem noen poeng som taler i mot disse påstandene. Dette er hentet fra bloggen til Espen Rostrup.

   – Et balansert lavkarbo-kosthold inneholder ikke nødvendigvis mer kjøtt og protein. Proteinandelen i kostholdet, som prosent av det totale energiinntaket, kan kanskje øke litt, men ikke nødvendigvis det totale inntak av protein.

   – Et balansert lavkarbo-kosthold inneholder riktignok rødt kjøtt, svinekjøtt, fugl og fisk, men det ligger ingen anbefalinger/fordeler i at mengden kjøtt skal økes til fordel for fisk eller at andelen rødt kjøtt skal økes i kostholdet. Fet fisk er en viktig og sunn bestanddel av kostholdet.

   – Det anbefales i størst mulig grad å lave maten fra grunnen med naturlige og ikke-prosesserte råvarer.

   – Mer kortreist mat med mindre utslipp fra transport, kjøling og lagring

   – Mindre industri-prosesserte matvarer og derav mindre utslipp fra hele foredlings- og produksjonsprosessen.

   – Springvann brukes i større grad som tørstedrikk fremfor mineralvann og fruktjuice.

   – Mindre ”eksotiske” frukter fra andre verdensdeler med stort utslipp knyttet til lang transport, kjøling og lagring.

   – Energitettheten tas ikke hensyn til i de fleste CO2- og utslippsregnskap. Fett inneholder 9.000 kcal per 1 kg produsert matvare, mens proteiner inneholder kun 4.000 kcal, en faktor på 2,25. Det betyr at 1 kg fett kan produseres med 225% mer CO2-utslipp og allikevel ha samme utslipp per energienhet.

   – Mer økologisk mat, som i hvert fall i noen rapporter har et lavere utslipp av klimagasser enn konvensjonelt jordbruk.

   Og så til energiregnskapet. I regnestykkene som brukes når miljøeffekten av lavkarbo skal beregnes, tar man ikke hensyn til den appetitt-regulerende effekten av kostholdet. Flere studier på lavkarbo viser at overvektige reduserer energiinntaket automatisk ved å skifte fra konvensjonelt vestlig kosthold til lavkarbo. Dette uten å telle kalorier.

   La oss sammenligne to forskjellige kosthold som ikke er urealistisk dersom en overvektig i energibalanse begynner å spise lavkarbo.

   Før: 2500 kcal / 30-20-50 (fett-protein-karbohydrat)

   83 g fett
   125 g protein
   d.v.s. 208 g fett + protein
   313 g karbohydrater
   Totalt: 521 g

   Etter: 2000 kcal / 65-25-10 (fett-protein-karbohydrat)

   144 g fett
   125 g protein
   d.v.s. 269 g fett + protein
   50 g karbohydrater
   Total: 319 g

   Som Espen skriver i sitt innlegg, regnestykket er komplekst, og ikke så enkelt at man bare sammenligner utslippet fra produksjon av forskjellige matvarer.

   Espen viser også til en studie som viser at hvis alle mennesker med fedme gikk ned i snitt 10 kilo, ville verdens klimagassutslipp gå ned med 0,2 prosent.

   Som du ser, så er nok problemene litt mer sammensatt enn hva denne artikkelen ønsker.

   1. Stusser litt på fremstillingen mange lavkarbo-tilhengere har av sitt eget kosthold. Er selv veganer og ser at det kan by på noen utfordringer ernæringsmessig for meg, men også for miljøet. Men, sett som helhet mener jeg fremdeles at et vegansk kosthold er det beste for dyra, miljøet og min helse. Det er min mening.

    Poenget mitt er at dere virker ikke å ta innover dere (og da tenker jeg spesielt på Caroline og Lars-Kristian) at inget kosthold er komplett etisk og ernæringsmessig.. Når da en professor som Norum kommer med sine (vil jeg tro) veldokumenterte meninger og disse avfeies med en gang blir jeg litt skeptisk. At mennesker med livslang erfaring og kunnskap blir avskrevet med å ha en agenda og at disse kun ser på utdaterte fagkunnskaper (tenker da på tidligere diskusjoner her på forumet) bliri jeg litt slått i bakken av den tilsynelatende arrogansen.

    Jeg forstår at dere har valgt en helsemessig vei som dere mener er best for dere (og kanskje også miljøet), men jeg mener det kan være rom for å se de mindre hensiktsmessige sidene ved en livsstil også.

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Nimah: Det må jo være lov å være uenig når denne professoren kommer med en så trangsynt fremstilling? Vi har aldri hevdet at inget kosthold er komplett etisk og ernæringsmessig. Jeg bare sier at regnestykket til denne Norum ikke går opp, og at LCHF ikke nødvendigvis er verre enn det staten anbefaler.

    Du trenger ikke gå lenger enn til kommentarfeltet under kronikken til Norum, så ser du at vi ikke er alene om det.

   3. Klart det er lov å være uenig. Er selv uening i et par ting han hevder. Når det er sagt virker det for meg som om dere aldri er enig i noen argumenter hvor lavkarbo ikke blir fremstilt som det mest ideelle. Når det er sagt har ikke jeg lest alle kommentarene på denne bloggen heller.

    Det som slo meg var at dere «lider» av hva mange veganere (som meg) og vegetarianere «lider» av: nemlig det at man stadig blir stilt til veggs for den livsstilen man har valgt og i stedet for å gå i dialog fremstår man som «nyfrelst» uten å være villig til å innrømme nyanser.

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Nimah: Det er godt mulig det blir slik når man til en hver tid må forsvare sin egen livsstil. Det er jo dog et rimelig stort svakhetstegn hos «opposisjonen», at de hele tiden må gå til angrep 😉

    Det finnes ingenting som er ideelt for et helt samfunn. Jeg diskuterer ut i fra mine egne behov, og kan ikke ta hensyn til alle og en hver. Selvfølgelig trenger ikke lavkarbo være det beste for alle, og ja, lavkarbo kan være en miljøbombe. Men det er ingen automatikk i at det er det 🙂

   5. Johanne

    Som jeg har kommentert før på lignende kommentarer, så er det største miljøproblemet at de fleste som går på lavkarbo ikke har så mye kunnskap om temaet som dere har, og ikke klarer å finne på noe annet å mette seg på enn kjøtt og melkeprodukter. Jeg har sett ekstremt mange som kun spiser «beige» mat på lavkarbo, og det er trist. Jeg tror det er et for komplisert kosthold til at alle kan gjøre det riktig!

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg er enig med deg hva gjelder kunnskap, les. BACON.

    Men at LCHF er et komplisert kosthold, er jeg svært uenig i. Det er det samme som å si at statens anbefalinger er et vanskelig kosthold, fordi alle ender opp med ferdigmat og søtsaker.

    Husk at de fleste har blitt oppdratt med mager mat siden de var små. LCHF er «nytt», og det er derfor ikke gitt at folk skal være utlært på 1-2-3. Hadde LCHF vært normen fra vi var nyfødte, hadde det vært såre enkelt 🙂

   7. Så bra at dere tar denne diskusjonen. Men jeg savner argumenter fra dere, og ikke fra Espen Rostrup. Jeg vet godt hvem Espen Rostrup er, vi har samme arbeidsplass. Han er forøvrig meget omdiskutert, og har mange kritiske motsandere. Og han har etter strenge formaninger fra Haukeland sykehus ikke lenger lov til å profilere seg som ansatt på sykehuset gjennom bloggen sin. Men han er jo en ihuga blodfan av lavkarbo, og hans meninger er selvfølgelig lett for dere å adoptere.
    Jeg mistenker også at regnestykket du presenterer er så «komplekst» at du ikke forstår det selv, men at du kjøper det, fordi det passer din livstil.
    Utslipp eller ikke, det er INGEN tvil om at lavkarbo er et overklassekosthold, og at det er dyrere for lommeboken med melk, ost og kjøtt enn pasta og korn. Og så lenge man ikke kjøper kjøtt av nabogården, eller har egen matproduksjon tror jeg ikke det er lettere å leve på «kortreist» mat som lavkarbo-person.

    Jeg syns også det er rart at du argumenterer for gevinsten lavkarbo ville gitt i forhold til verdens fedme, det er da et mye større problem at store deler av verdens befolkning sulter! Men, hvis det gir dere god samvittighet, så….Alt er mulig så lenge man har god råd. Man kan eie 1000 par sko og gi til veldighet. Man kan betale CO2-avgift og fly med god samvittighet. Man kan spise lavkarbo, og dra argumenter fra Espen Rostrup.

   8. Lars-Kristian Eriksen

    At Espen er omstridt blant statens leger, burde vel ikke være noen overraskelse :p Det er jo det samme som at Statens råd for ernæring skulle snu på hælen og godkjenne LCHF som offisielt kostholdsråd. Det hadde blitt ramaskrik, og de hadde mistet all sin troverdighet. Haukeland er jo forpliktet til å ta avstand til leger som går i mot deres egne prinsipper, alt annet hadde jo vært en eneste stor skandale, spør du meg.

    Regnestykket jeg presenterer er veldig klart for meg. Maten vi spiser er mer belastende for miljøet per energienhet, ja, men så er det jo en rekke andre faktorer som spiller inn. Maten på LCHF er hovedsaklig kortreist, mens diverse kornprodukter transporteres fra motsatt side av jordkloden. I tillegg spises det MINDRE mat på LCHF enn hva staten anbefaler. Kanskje går det opp i opp, kanskje ikke, forskjellene er i hvert fall ikke så store som Norum ønsker at de skal være.

    Når det gjelder økonomi, så har ikke vi merket noe økt forbruk i mat etter at vi la om. Vi spiser 3 (kanskje 4) måltider per dag, mot 5 – 6 tidligere, spiser mindre godteri, drikker mindre brus og juice etc.

    Maten trenger ikke være fra nabogården for å bli kategorisert som kortreist i forhold til mat som kommer fra Asia.

    Siste avsnittet ditt er uvesentlig, da jeg er uenig i at LCHF vil føre til mer sult. Argumentet for at det vil føre til mindre Co2 utslipp står derimot fortsatt.

   9. Charlie

    Jeg syns dere forsåvidt argumenter godt for hvorfor DERE liker og holder dere til LCHF-kostholdet, men jeg savner litt fremtidsperspektiv. Ja, dere har vært hos legen og det er ikke noe galt med hverken blod eller indre organer. Men så har dere strengt tatt gått på dette kostholdet i vel ett år. Tenker dere ikke noe på konsekvensene av alt fettet om 40 år f.eks?

    Det er også vanskelig å vise til studier på dette området, som du selv nevner så er dette ganske «nytt». Altså er det vel ingen garanti for at alt dette fettet er så sunt for kroppen på LANG sikt?

    Jeg sier ikke at dårlige karber er noe bedre, for all del, men alt det fettet dere skal spise frem til dere dør kan jeg ikke skjønne at kan være bra for kroppene deres på lang sikt.

   10. Lars-Kristian Eriksen

    Verdiene våre har stabilisert seg, hvis vi lever på samme måte om 20 år, vil ikke resultatene endre seg nevneverdig 🙂

    Jeg skriver at det er «nytt», fordi det absolutt ikke er nytt. Høykarbo er nytt, det har kun eksistert i 50 – 60 år. Lavkarbo har vi spist i hundretusener av år 🙂

   11. Charlie

    Nå er vel kanskje korn noe av det man har spist mest av gjennom tidene… Så det er vel heller «nytt» at man har bestemt seg for å kutte ut dette. Som nevnt i artikkelen som startet denne debatten idag, så er nettopp korn og poteter billig mat… Billigere å dyrke jorda fra sesong til sesong, enn å slakte dyra hvert år.
    Og at verdiene dine ikke vil endre seg nevneverdig om 20 år er vel en ganske tynn påstand. Du er vel ikke toppidrettsutøver om 20 år, er du vel? Stiillesittende kontorjobb med høyt innhold av fett? Høres ut som en kjempekombo…

    Ikke ute etter å angripe dere, dere skal få gå på hvilket kosthold dere vil… Men er vel litt naivt å tro at du vet utfallet om 20 år… Håper C blogger om blodverdiene deres fortsatt når den tid kommer……

   12. Lars-Kristian Eriksen

    Det stemmer ikke helt Charlie. Korn er ikke mer enn maks 7 – 8 tusen år gammelt. Det er meget nytt sett med evolusjonære øyne. Når det er sagt, så sikter jeg hovedsaklig til den store mengden som blir spist nå til dags 🙂

    Hvis jeg trener mindre om 20 år, spiser jeg også mindre. Så det går helt fint. Du kan jo ta deg en titt inn på lavkarbo forumet, de har helt fine verdier selv de som ikke trener 🙂

   13. Andrea

    Hvorfor går ikke dere (altså dere som støtt og stadig prøver å «ta» LK og Caroline for kostholdet de har valgt) til angrep å alle trenings- og fitnessbloggene det florerer med nå? Samtlige av disse har et lavkarbokosthold. Det går svært mye i kjøtt, fisk og grønnsaker, «overklassemat», i følge deg Anne. Generelt tror jeg de fleste som trener aktivt er klar over fordelene ved å kutte ned på karboinntaket.
    Det er bare å innse og godta det, en stor andel av landets befolkning spiser nå såkalt «lavkarbo» (med andre ord et sunt og balansert kosthold). Selv spier jeg ikke LCHF, men har et karboredusert kosthold. Spiser likevel ikke mer kjøtt av den grunn.

    Spis nå de forbaska karbohydratene deres. For min del kan dere fråtse i brød og pasta. Jeg driter i hva andre velger å spise. MEN, jeg synes jeg (og alle andre i samme situasjon) må ha rett til å ha det kostholdet vi vil, UTEN å måtte forsvare det til alle og enhver hele jævla tiden. Jeg har funnet et kosthold som gir meg en bedre liv, rett og slett. Godta det, og pass på dere selv.

   14. Fotballfrue

    TAKK!!

   15. Hvem er det som prøver å «ta» hvem her?? Hva er det med kommentaren til Andrea som er så saklig? Jeg fråtser ikke i hverken karbo eller noe annet, jeg spiser helt vanlig mat, passe mye karbo og passe mye protein, og er sunn og frisk. Jeg syns selvfølgelig at alle har lov til å velge hva de vil spise. Men jeg syns også at når man er en av norges mest leste blogger bør ha noen reflekterte tanker og tåle litt kritikk! Det er ikke slik at all kritikk er ment på en ondskapsfull måte! Må det være slik at så lenge man ikke skriver komentarer av typen «du er fantastisk og mitt store forbilde», så er man ute etter å ta C og LK??? Å ha norges mest leste blogg er et stort ansvar, og det kan nesten sammenlignes med å være politiker. Man fronter meninger, men man må også tåle motbør. Det er ikke svart eller hvitt. En gjenganger i komentarfeltet her er at folk skriver i parentes (ikke ta dette som kritikk!) Hvorfor er det nødvendig mon tro? Fordi alt som ikke er ros oppfattes som personlig kritikk???

   16. Lars-Kristian Eriksen

    Anne: Er lavkarbofolket ute etter å ta de som ikke er tilhengere av det? Er det vi som starter diskusjonene? Nei, hvis du ser etter, så blir alle disse kostholdsdiskusjonene startet av kritiske røster mot lavkarbo. Det er et stort svakhetstegn, spør du meg.

    Caroline har vel så og si aldri frontet noen særlige meninger om kostholdsdebatten. Hun har aldri skrevet innlegg av typen; «lavkarbo bedre enn høykarbo o.l». De eneste gangene hun/jeg har hevdet dette, er når noen forsøker å angripe livsstilen. Hvis Caroline virkelig ville fronte lavkarbo, hadde hun skrevet innlegg om det, fortalt hvor dårlig de tabloide avisene dekker kostholdsdebatten osv.

    Hvorfor er det sånn? Hvorfor må de som ikke tror på lavkarbo, hele tiden finne feil og sette de som følger dette kostholdet på prøve?

   17. Caroline skriver jo bok om lavkarbo (selv om hun selv sier at det vil være litt av hvert i den)… Er ikke dette å fronte dette kostholdet?
    Og bortsett fra Hexeberg, Rostrup og disse fotballspillerne (samt Fedon og de man allerede vet om) dere refererer til, hvem andre har dere å støtte dere på i forhold til at dette er et godt kosthold for alle? For meg virker det som om dere stort sett har Rostrup og Hexeberg som kilde.. Er ikke det litt snevert å ha bare disse som referanse?

   18. Lars-Kristian Eriksen

    Selvfølgelig fronter hun kostholdet, men hun har ikke akkurat gått aktivt inn for å omvende de som ikke gjør det. Hadde hun gått ut og hevdet offentlig at alle burde spise LCHF og myndighetenes råd er tøys, da kan hun stilles til veggs. Men det gjør hun ikke, hun er bare åpen om livsstilen vår, og da har egentlig ingen rett til å kritisere oss for det. Det var det som var poenget mitt 🙂

    Vi er rimelig mange som følger LCHF-kosthold, det gjelder leger, kostholdseksperter og ernæringsfysiologer. Forskjellen er vel at vi ikke har behov for å skrike ut i media for å få frem budskapet. Flere kilder gjør uansett ikke budskapet sterkere. Hva hvis alt staten bygger sine råd på er feil? Da er jo alle vranglærte, og det spiller ingen rolle hvor mange som forkynner det.

    Hva fotballspillere og andre idrettsutøvere gjør, har ingen betydning for resten av befolkningen, da toppidrett er en rimelig unormal situasjon for kroppen. Hvis alle skulle gjort som Bjørgen, er jeg ganske sikker på at vi hadde hatt problemer.

    Er ikke det litt snevert og ha null kilder da? Myndighetene hevder jo at LCHF fører til økt fare for hjerte- og karsykdommer, uten å ha noe som helst forskning å vise til.

   19. Å si at dette er snevre referanser EM er bare tull! De legger frem fakta og beviser dette fysiologisk og vha studier. Og hva med alle de menneskene som har fått et bedre liv av lavkarbo/LCHF – teller ikke deres mening? De opplever å få et sunnere liv med stabilt blodsukker, samt masse overskudd og energi. Er dette bare placebo, tror du?
    Hvis du hadde lest kostrådene fra Helsedirektoratet og sjekket referansene på studiene de legger til grunne, ser du f. eks at den største studien som de baserer sin argumentasjon på, om at mettet fett er farlig og øker risiko for hjerte- og karsykdom, vil du finne at de måtte ha med røyking i studien for at den skulle bli signifikant! Altså, hadde ikke røyking blitt tatt med i studien hadde den heller ikke vist noen økt risiko for hjerte- og karsykdom ved inntak av mettet fett. Og røyking har som kjent en helsegevinst for… nei, ingenting! Er det noe som ødelegger kroppen, danner frie radikaler og øker risikoen for så å si all form for sykdom, så er det røyking!
    Å påstå at fakta på bordet, friske mennesker og utallinge helsegevinster er snevre referanserer, ville jeg nok først sjekket de referansene jeg selv støttet meg på..!

   20. Agus/Anne

    EM; les denne boka

    https://tidsskriftet.no/article/2204148

    Disse to forskerne har forsket på lavkarbokosthold i 15 og 35 år og inneholder 140 vitenskaplige referanser som bygger opp om forskningen sin. «Litteraturlisten har bare 140 referanser fordi forfatterne har forsøkt å holde antallet på et minimum.»

   21. Kristin

    Enig med Andrea her! Herregud, la folk leve som de vil og ha det kostholdet de vil. Man MÅ ikke stikke nesa i alt og kritisere.

   22. Camilla

    Enig!

   23. Enn om vi kunne passet på oss selv litt bedre, og slutte å bry seg så mye om hva alle andre sier og gjør!

   24. Det er to problemer med utslippsregnestykkene til både Røstrup og de som kun ser på utslippene per kg produsert («høykarbotilhengere»):

    1) Man må se på utslipp per kcal produsert, å sammenligne utslipp per kg produsert av fett med per kg produsert av karbohydrat blir som å sammenligne epler og pærer. Dermed bli det heller ikke riktig å konkludere med at et kosthold med færre kcal basert på mye fett vil gi mindre mindre utslipp basert kun på et regnskap som går på antall gram mat spist.

    2) Man på se på utslippet over hele livssyklusen til produktet (eller skal vi si den produserte kilokalorien). Det er vanskelig å definere grensene for start og ende av livssylusen, men slike anaylser er alfa og omega for å se hva som krever mest energimessig og hva som gir mest utslipp.

    Livssyklusanalysen er kompleks, men selve regenstykket om man har utslipp per produsert kcal er ikke komplekst. Jeg har ingen oversikt over utslipp per kcal produsert av ulike matvarer, så jeg skal ikke bastant si at fett krever mer energi og gir mer utslipp per kcal produsert, men rent intuitivt tror jeg det. Det krever f.eks ganske mye energi å holde ei ku i drift. Basert på dette tror jeg også at et LCHF-kosthold er mer krevende for miljøet enn et kosthold som har større andel (grove) karbohydrater.

    Det er et problem at høykarbokosthold ofte baserer seg på en del matvarer som krever transport over lange avstander, men dette skyldes folks uvitenhet om hva de kjøper (evt. at de gir blaffen i at maten ikke er kortreist), ikke at de har et høykarbokosthold (eller et kosthold med mer karbo enn LCHF) i seg selv. Det er null problem å spise kortreiste karbohydrater også. Dermed er dette snakk om folks holdninger, samt tilgang på kortreiste matvarer, ikke at høykarbo i seg selv krever at man kjøper langreist mat.

  2. hahha, at dere gidder. Kan ikke bare alle gjøre/spise det de vil ! Det spiller vel ingen rolle for noen av dere hva de andre spiser! Det blir litt som barnehagen hvor man sier at min pappa er sterkere enn din.. haha, uansett om du spiser lavkarbo eller noe annet så er det viktigste at man er fornøyd med det selv og hvordan man ser ut(som Caroline for 100 angrep for hver dag) Det er helt latterlig hvor mye rart folk tar seg tid til å diksutere(inkludert meg selv i dette øyeblikk) håper ikke det eneste politikerne i framtiden diskuterer er lavkarbo, dopapir og Caroline 🙂

 79. Elisabeth

  Var nylig i København og hadde en fantastisk matopplevelse her: https://www.fiskebaren.dk/da/

  Nydelig mat og veldig kult sted! 🙂 Anbefales!

 80. Hei…
  Anbefaler Nouvel… Det er en restaurant som blir til en nattklubb, så det burde være akkurat det du leter etter… God tur! 🙂
  https://www.nouvel.dk/

 81. Det er ikke vanskelig å få bord på Noma, hvis dere spiser lunsj der 🙂 Spesielt når man er turister.
  På kvelden burde dere dra innom en coctailbar som heter Ruby. Er på topp 10 listen av verdens beste!

 82. – Lavkarbokosthold er ikke bærekraftig.

  – Lavkarbokosthold er økologisk galt.

  – Lavkarbomat er som regel dyrt.

  – Lavkarbokosthold skader klima.

  – Lavkarbokosthold består for en stor del av fete meieriprodukter og mye kjøtt.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   – Feil

   – Feil

   – Feil

   – Feil

   – Feil

   Se diskusjon lenger oppe…

   1. Hvorfor skal folk bry seg så veldig om hva en spiser?

    Jeg er ikke noen ekspert på temaet, men har kuttet ut brød og pasta i mitt kosthold. Jeg tenker en del på dette med at en på LCHF spiser så voldsomme mengder med fett. En MÅ ikke gjøre det, men der det faller seg naturlig velger jeg nå ikke light produkter. For min del er det ikke voldsomme mengder med rent fett. Høres jo ut som om en må spise fett dagen lang og det er faktisk ikke tilfelle…

    – En spiser mindre mengde mat på LCHF pga en blir mett når næringstettetheten er så høy,
    – Karbohydrater utvider magesekken og gir søtsug – ergo det blir mye lettere å overspise (den kjente ekstra dessertmagen er ikke en myte!!) og en spiser oftere fordi en får et ustabilt blodsukker.

    Selv spiser jeg ikke mer kjøtt og melkeprodukter enn jeg gjorde før- men velger ikke lengre magre produkter. Til en middag spiser jeg samme mengde kjøtt/fisk MEN lager ekstra grønnsaker som en erstatning til pastaen/ris/potet og kan med god samvittighet slenge på en god saus eller dressing til salat.

    Jeg får ikke et snev av dårlig samvittighet for å spise på denne måten, det mest irriterende er alle som har så veldig sterke meninger om det uten å virke å vite så altfor mye om det. Det må jo treffe noe langt inni dere siden dere tar sånn på vei… Måtte nesten le av Anne sine påstander der oppe. Det var jo ikke noen skikkelig forklaring til noen av argumentene, bare hevet ut sterke tomme «trusler». Virket veldig useriøst.

   2. Kristin

    Hehe, godt å se at LK er på nett i Spania 😉 Skulle ønske han kunne kommentere på undertøystrender i år også, og ikke bare lav-karbo. Hehe. Lurer på hvilken farge han ville ha valgt.

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Pasteller 😉

 83. Du må spise på Umami! Det er en superbra japansk restaurant. Bestill også en Umamis ginger passion drink. Den kan anbefales!

 84. Hei Caroline! Var i København for ett par år siden, hvor vi bestilte bord på en nydelig japansk restaurant. Jeg har prøvd å google den frem og tror jeg treffer blink når jeg sier at den ligger i Havnegade 44 og heter Custom House. Det er en restaurant ‘delt i 2’, hvor den ene delen er italiensk og den andre japansk. Vi spiste på den japanske, og den har riktig nok ikke stjerne i Michelin Guiden, men den er anbefalt av Michelin! Virkelig en opplevelse verdt med nydelige omgivelser, virkelig dyktige servitører (de beste jeg har vært borti), i tilegg ser man kjøkkenet hvor kokken står å lager sushien! Man kan enten bestille seg en ferdig sammensatt meny, noe vi gjorde å alt var helt NYDELIG!! Eller så kan man velge ut sushi fra egen meny! Anbefaler denne restauranten sterkt, å vi vil tilbake til København for å spise der! Sushi har faktisk aldri vært helt det samme her hjemme etter den fantastiske opplevelsen!!

  God tur, det er dere vel unt og nyt kjærligheten og hverandre:)

 85. hei Caroline:) Jeg skal til København om noen uker og lurte på om du hadde noen tips til hvor det er bra å shoppe? håper du kan svare på dette, har aldri vært der før 🙂
  God tur, håper du får en fin til tilbake til København :))

  1. Skal du til kjøben MÅ man shoppe på Ilum , der er det allt fra alle merkebutikker til sminke, parfyme for kvinner og menn. Eller så er strøge den rette shopping gata. det er også mange fine butikker på Nørrebro. Er det et sted man må dra så er det til den nye butikken i danmark christian louboutin, kanskje ikke lommeboken holder til det, men det er absolutt wn utrolig kul liten butikk og besøke.
   Gucci Copenhagen ligger på Østergade 46, der er det også en fin designer butikk som ligger ved siden av.
   God tur og håper du kan få bruk for noe av det jeg svarte. Skal dere ut og spise så bør dere bestille mat på GEIST 🙂

 86. Skal til køben i april, så gleder meg til all updaten og tipsene du kommer til å komme med derfra!!:D

 87. Var i København i fjor og spiste på «Fiskebaren». Det var fantastisk god mat og god stemning! Det virket som alle de hippe folkene var der. Spiste rogn, østers og fisk som alt smakte kjempegodt og man kunne se kokkenlage maten. Det eneste negative med restauranten er at det ligger i horestrøket, men hvis man tar taxi går det helt fint og restauranten bestiller taxi for deg hvis du sier fra. Dere burde bestille mat, for restauranten er veldig populær 😉

 88. Hei Caroline 🙂

  Det bilde av matretten så aldeles nydelig ut! Er tilbehøret pasta eller squash «pasta»?
  Så ut som et ekte og deilig lavkarbo-måltid!
  Måtte du ev. bytte ut pastaen eller var retten slik i utgangspunktet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂 Den kom sånn 🙂

   – C

 89. Du BØR prøve å få tak i billetter til Wallmans Dinnershow! Det er helt fantastisk, med et storslagent og imponerende middagsshow med sirkuskunster, dansing, sang og humor. Jeg var der i mai i fjor, og storkoste meg fra begynnelse til slutt. Det koster litt mye, men om jeg husker riktig fikk vi en 5 – retters middag, og vi lo og koste oss hele kvelden. Tror du hadde likt det kjempegodt! Du kan bestille billetter på Wallmans.dk 😉

  1. Fotballfrue

   Har du vært på Wallmanns i Oslo? Det er nemlig ikke bra 🙁

   1. Å kor mången gonger har du vært på Wallmanns i Oslo da?
    Eg har vært der flere gonger i forbindelse med jobb, og det har alltid vært kjempegøy! Maten e så som så, men underholdningå e fantastiske. Ein drar ikkje på Wallmanns for matens skyld, men for heila pakkå!
    Men det komme jo såklart på innstillingen te personen om ein like denslags show elle ikkje. Eg syns vaffal at showene deiras e gjennomførte, har flotte prestasjonar og masse humor!

   2. Fotballfrue

    Jeg ble veldig skuffet forrige gang :/ Har vært der 3 ganger 🙂
    Jeg ELSKER jo dans og drama 🙂

    – C

 90. Kristine

  Når du skal til København er det kun en side som gjelder. http://www.aok.dk – Alt om København

 91. Mash, Restaurant Grønnegade, Custome House og Sticks ‘n’ Sushi (gjerne den i Fredriksberg hvis dere vil se noe annet enn sentrum) kan abefales på det varmeste:-D

 92. Umami er helt fantastisk, kjempekult sted med utrolig god og annerledes matopplevelse. Ellers kan jeg anbefale Custom House (rett ved Nyhavn), har 3 forskjellige restauranter) både til lunsj og middag.

  Iben

 93. Ser jo at du har fått mange svar, og orker ikke å lese alle igjennom, så muligvis blir dette bare en repetisjon av det som allerede er nevnt….
  Mannen min jobber i Kbh og han anbefaler
  https://formelb.dk/
  https://www.mashsteak.dk/index.asp#/the-intro (myyyyyye kjøtt)
  https://rby.dk/
  https://pleasure.dk/gourmet/artikel/205240/koebenhavns_bedste_og_godt_gemte_cocktailbar.html

  Og så kan jeg anbefale Notre Dame https://www.notredame.dk/ til nips ol. Ligger ikke så langt fra Støget og har masse fint til huset 🙂
  God tur, og husk varme klær!!!!!!!!!!! Det blåser og chilleffekten er enorm!!!!! Men også en god undskyldning for at drikke varm kakao på La Glace https://laglace.dk/ Anbefales på det varmeste!!!!

  Klem og knus (som de siger her)

 94. GEIST er en helt fantastisk resturante. Det er også HØY kjendis faktor også. nydelig mat og drikke. Ellers så er alt i tivoli fantastisk, det er både hyggelig/og kanskje til og med Rømantisk.. Det likker en veldig kjent resturante som er kombinert med tivoli, der er maten hehimmelsk og det er drikken også. Håper dere får en fin helg!

 95. Kristine

  http://www.aok.dk (alt om København)
  Er en nettside hvor man kan finne alt fra restauranter til utstillinger.

  🙂

 96. Umami,Nimb og Noma-vært på alle 3-fantastiske!

 97. Costum house ved nyhavn er veldig fin 🙂 og de har veldig god mat! De har også et eget bar område med veldig gode drinker!

 98. Heloo..Skal du dit nå i helgen? Det er copenhagen fashion week. Mye som skjer..masse bra fester og events. Ofte «public» så man kan få med seg en snutt. Ellers sjekk ut http://www.cfw.dk
  Jeg elsker UMAMI- fantastisk japansk, med verdens beste mangomadness-drinker laget på det beste man kan finne av råvarer. Ligger i Bredegade, sjekk ut http://www.umami.dk (lurt å bestille).
  LeLe er også en fantastisk livlig og hyggelig indonesisk restaurant! God tur… Og husk å gå innom Joeandthe juice dagen derpå. Fantastiske juicer og sandwitcher;)

  1. Fotballfrue

   Hei! Jeg vet det! Jeg er så lei for at jeg ikke rekker, jeg er jo bedt til flere show :O Det er neste helg vi reiser :/

   Takk for tips 😀

 99. Ta dere en sykkeltur rundt i byen, sykler kan leies flere steder, eller lånes på hotellet. det er ihvertfall en fin måte å se masse av byen på, man skal bare huske å rekke ut hånden når man svinger eller holde den opp for stopp. Ellers så er det alltid fint med en gåtur ute på Christiania som er så utrolig mye mer enn bare pucherstreet. Mange hygglelige cafeer, og ikke minst fine hus og et flott naturområde man kan gå på oppdagelsesferd i. (de har også guidete turer der)
  Ellers er jeg sikker på at dere vil like de relativt nyåpnede Torvhallerne som ligger et steinkast opp nørrebrodgade like ved nørreport st. (https://torvehallernekbh.dk/)
  Og husk at byen er så mye mer enn strøget og nyhavn, ta en tur opp nørrebro til blågårdsgade og st hans torv og om dere er heldige er det kanskje et antikkmarked i ravnsborgsgate eller noe helt annet dere faller over. (og skulle det være behov for en løpetur er det absolutt anbefalt med en rundt søerne.)
  god tur og nyt all den dejlige økologiske mat og drikke 🙂

 100. Cathrine

  Umami! Veldig classy og veldig deg 🙂 ellers har stick’s n sushi på Tivoli hotel absolutt den fineste utsikten over København, ingenting er som å sitte i huskene etter middagen og nyte en drink eller dessert mens man nyter utsikten over Dronningens by 🙂

 101. Cathrine

  Får dere tid dra til Værnedamsvej på Vesterbro, der ligger en fantastisk vinbar som heter Falernum. Perfekt for et glass vin etter endt shopping dag på Gamle Kongevei 🙂 http://www.aok.dk har det meste av info om hva som skjer i byen til enhver tid

 102. Herregud forstår ikke at folk gidder og lese denne bloggen hvis de skal si at lavkarbo er så dritt jeg, la LK og C leve sitt eget liv. Hun har denne bloggen for seg selv og de som liker det.. åå guud stakkars henne som får all den dritten deres. Tenk dere om, nettvett og respekt:)

  Joe&The Juice, det er det beste stedet og spise lunch eller frokost. Sandwhiches med tunfisk og masse annet. Men den beste er tunamix med juicen som heter ( det husker jeg ikke ) Men det er granateple og bringebær;)

  Kos dere masse;);) Sender deg en egen tips greie i mail jeg, har uendelig mye og anbefale, hihi

 103. Du kan se alt som skjer i København på http://www.aok.dk
  Prøv de nye Torvhallerne på Israels Plads ved Nørreport
  Fougaz er et godt og hippt sted. http://www.fougaz.dk

 104. Jeg vil helt klart anbefale mit ynglings restaurant: Formel B https://formel-b.dk/ det ligger i den del af København der hedder Frederiksberg. Det er en fantastisk oplevelse 🙂

 105. Jeg er selv fra København, og synes helt sikkert at du skal tjekke Nimb ud! såå lækkert! Ellers er der Mash, og Geist som også er alle pengene værd! 🙂 God tur til København!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *