Trenger tips!

God kveld ♥

Sitter her og tar meg nok en pause, før jeg skal lese over tekstene mine for tusende gang i dag. Gleder meg så utrolig masse til å reise til København med Lars-Kristian når han kommer hjem. I april er det faktisk ett år siden sist vi var der og gikk bananas i de deilige handlegatene. Man må bare elske Danmark!

Denne gangen reiser jo vi i forbindelse med bursdagen min, vi skal feire mine 25 der siden han ikke var her på dagen min, og på toppen av det hele var det jo en gave fra mamma og pappa. Jeg liker å planlegge litt, og i den forbindelse trenger jeg litt hjelp fra noen som har vært MYE i København. Selv har jeg vært der en rekke ganger, men ikke så altfor ofte i voksen alder, så helt kjent med spisesteder er jeg ikke. Jeg er på jakt etter en moderne restaurant (har SÅ lyst til å dra til Noma, men der er ventelisten så lang som herfra til ******) Men vi kan gjerne like kombinert restaurant og nattklubb også. Er det noen som har vært på Largo i Lisboa? Noe SÅNT vil jeg ha!

Så må jo klientellet passe for oss (haha, høres ut som DEN kontaktannonsen) Jeg skal tross alt bruke den fiiine kjolen min, og trenger et sted hvor den blander seg fint i mengden 😀 Noen tips?

156 kommentarer

 1. Cathrine

  Umami! Veldig classy og veldig deg 🙂 ellers har stick’s n sushi på Tivoli hotel absolutt den fineste utsikten over København, ingenting er som å sitte i huskene etter middagen og nyte en drink eller dessert mens man nyter utsikten over Dronningens by 🙂

 2. Cathrine

  Får dere tid dra til Værnedamsvej på Vesterbro, der ligger en fantastisk vinbar som heter Falernum. Perfekt for et glass vin etter endt shopping dag på Gamle Kongevei 🙂 http://www.aok.dk har det meste av info om hva som skjer i byen til enhver tid

 3. Herregud forstår ikke at folk gidder og lese denne bloggen hvis de skal si at lavkarbo er så dritt jeg, la LK og C leve sitt eget liv. Hun har denne bloggen for seg selv og de som liker det.. åå guud stakkars henne som får all den dritten deres. Tenk dere om, nettvett og respekt:)

  Joe&The Juice, det er det beste stedet og spise lunch eller frokost. Sandwhiches med tunfisk og masse annet. Men den beste er tunamix med juicen som heter ( det husker jeg ikke ) Men det er granateple og bringebær;)

  Kos dere masse;);) Sender deg en egen tips greie i mail jeg, har uendelig mye og anbefale, hihi

 4. Du kan se alt som skjer i København på http://www.aok.dk
  Prøv de nye Torvhallerne på Israels Plads ved Nørreport
  Fougaz er et godt og hippt sted. http://www.fougaz.dk

 5. Jeg vil helt klart anbefale mit ynglings restaurant: Formel B http://formel-b.dk/ det ligger i den del af København der hedder Frederiksberg. Det er en fantastisk oplevelse 🙂

 6. Jeg er selv fra København, og synes helt sikkert at du skal tjekke Nimb ud! såå lækkert! Ellers er der Mash, og Geist som også er alle pengene værd! 🙂 God tur til København!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *