Emerald

Blir jeg sittende for lenge av gangen mister jeg konsentrasjonen, så jeg var nettopp ute en tur for å gjøre noen ærender. Handlet inn til dagens middag og tenkte å overraske mamma og pappa når de kommer slitne hjem fra jobb. Lasagne it is!

Slik ser jeg ut i dag, gjorde det så kjapt og enkelt som mulig før jeg skulle ut:


Jakke fra Cameo / Veske fra Mulberry / Sko fra Nelly.com / Bukser fra Zara Women / Skjerf fra Pieces

Nå må jeg tilbake til skribleriene mine, hvis ikke kan dette bli en LANG dag.

annonselinker 

84 kommentarer

 1. Birgitte

  Uansett hvor kjapt og enkelt du gjør antrekket ser du i hvertfall helt stunning ut uansett! 😀

 2. Henriette

  Kul på håret!

 3. Jeg liker «kjapt og enkelt». Kjempefint!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

   – C

 4. Du er nydelig uansett hva du har på deg 🙂

 5. Hei Caroline,du er helt smashing du.Hver dag! Digger stilen din og du kler deg som om du er en Hollywoodfrue,det er et kompliment altså.Klem fra Karin

 6. Likte hårsveisen, enkelt og fint antrekk:D

 7. Kjapt og enkelt, men like stilig som alltid 😀
  Skulle virkelig ønske jeg var like flink til å kle meg som det du er. Elsker stilen din!!

  Lykke til med skrivingen, snart i mål 😀
  Gleder meg som en liten unge til boken din kommer ut!!

 8. Supersøtt antrekk! 😀

 9. Du er FOR pen uanset hva du gjør :p

 10. Elsker så enkle og fantastiske antrekk, selv går jeg i akkurat den stilen hver dag! Du er stunning!

 11. aaaaaaaaaaaaaaa great Jacket:))))))

 12. Du er elegant selv når du gjør det kjapt og enkelt du 🙂

 13. Elsker den Mulberryvesken!:D lykke til med jobbingen i dag:)

 14. Elisabeth

  Utrolig elegant til å være kjapp og enkel:D åssen fikk du til den fletten?

 15. Superfiin farge på jakken 🙂

 16. Utrolig fint antrekk, som vanlig! 😀

  Kos deg med lasagne med foreldrene dine, og med skriving av boka! 😉

 17. Så fin du var i dag! Likte spesielt godt jakken, stoffet så utrolig herlig ut 🙂 og så heldige foreldrene dine er da 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er SÅ god! Og faktisk veldig varm 🙂

   Klem!

 18. fint antrekk! kan du vise hvordan du lagde hårsveisen? :))

  1. Fotballfrue

   Det er bare en vanlig flette, og hår surret rundt strikken 🙂

   – C

 19. like smashing som always

 20. Den jakken fra Cameo var utrolig lekker! Lykke til med innspurten, heier på deg <3 Du er nydelig!

 21. Du ser fantastisk ut! Blir GLAD av å lese bloggen din, kan ikke peke på hva det er, men du er herlig 😀

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀 😀

   Klem!

 22. Dette antrekket likte jeg på deg, så enkelt og fint! 🙂 Ha en fortsatt fin tirsdag =) Klem

 23. Hei og hopp,Caroline!
  tittet innom kundeavisen til nille.no på internett. Se på side 2, så ser du en vaskepulverboks jeg syns hadde passet sååå godt inn hos deg! ta en titt, tror virkelig det kan være noe.
  klem fra meg:)

 24. Du er sååå flott:D

 25. Jeg er en som prøver alt jeg kan for å få langt hår, men det kommer til en lengde og det stopper å vokse. Så nå er jeg lei av og vente på å få langt hår. Du har litt ekstensjon, eller? Ihvertfall, hvordan type ekstensjon har du og hva ligger prisene på? Kan du også anbefale en frisørsalong som er flinke på dette?

 26. Det var noe jeg kunne brukt! *sikle*
  Men…….. FLATE sko?!? Ble nesten litt sjokka jeg, haha 😀

 27. Karoline

  Åå, misunnelig på klærene dine 😀

 28. Kjempefin jakke (og selvfølgelig antrekket ellers), den fikk frem fargen i øynene dine 🙂

 29. ååå, så ufattelig fine sko!

 30. Så fin du er:) Alltid det da;) Jeg lurer på en ting, hva slags rense- produkter bruker du? Og krem og sånn? Synes du har så fin hud! Eller kanskje det er det gode kostholdet og treningen som gjør susen?:)

 31. fra mitt ståsted, altså ei jente på 16 år, så slår du til som forbilde nr 1 lett.
  keep up the good work, please!

 32. nydelig uansett hva du har på deg:):)

 33. Pena:-) Alltid så fresh og flott! Ha en fin dag:)

 34. ååh,fine sko!! skal klikke dem hjem med en gang, så de hadde igjen størrelsen min 😀 wihuu

 35. Anniken M

  Så anderledes og fin flette du har!! Hvordan har du laget den?<3
  Er det LCHF lasagne? Kan vi evt. få oppskriften? 🙂

 36. Superfint og enkelt! Liker det godt.. men alt kler den smukke:)

  Har du noen som ofte tar bilder for deg? eller har vi stativ / setter opp kamera? 🙂

  Lykke til med skrivingen i kveld 🙂 🙂 flink du!

 37. Hvem tar bilde?

 38. Stilig antrekk som alltid;)

  Hvor er forresten skoene fra?

 39. jeg elsker håret ditt på bildet:)

 40. Tonje Therese

  Ble SÅÅÅ forelsket i skoene dine, men det var utsolgt i str 37! Typisk når jeg finner noe jeg bare MÅ ha ;(

  1. Argh, samme her! Ble helt forelsket i de skoene der, og det var bare størrelse 36 igjen! Buuu 🙁

 41. Utrolig fin flette Caroline. Super søt! 🙂

 42. Nydelig som alltid! Kan du lage sånne innkjøps videoer? Handler du veldig mye fra H&M?
  🙂

 43. elisabeth

  For et nydelig antrekk! I tillegg så du helt smashing ut 🙂

 44. Du er så fin 🙂

 45. Fort og enkelt blir alltid råstilig og stunning med en Alexa på armen. Jeg kjøpte min for to dager siden i bursdagsgave til meg selv! Beste kjøpet jeg noen gang har gjort!

  ps. du var utrolig fin i dag!

 46. Så utrolig fint det var når du kjørte en «enkel og kjapp» stil! Kledde deg kjempebra. Søt var du 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Og takk til alle dere andre for så fine kommentarer! Veldig hyggelig å høre akkurat i dag, når jeg føler meg litt småkjedelig i klesveien :p

   Klem til alle!

 47. Kjapt og enkelt, men veldig fint! 🙂 Gratulerer så mye med overstått! Ser ut som du har hatt en herlig bursdag! (Litt sein gratulasjon, pga datafri dager. Ganske herlig igrunn. Anbefales 🙂 )

 48. Sykt fin på håret! 🙂

 49. Kjempe søt som alltid ♥
  Elsker antrekkene dine, blir så utrolig insperert! Må si at det er ofte jeg får bruk for linkene<3 Er veldig lei av den gamle stilen min, så prøver å fornye klesskapet dette året, og du er den største insperasjonen, tusen takk! 😀 Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig! Søta 🙂

   – C

 50. Å, jeg elsket jakken! Hvilken størrelse har du i den, hvis du vil svare på det? 🙂
  ELSKER bloggen din, du oppdaterer så ofte og skriver så variert at jeg aldri kjeder meg når jeg leser!

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   XS 🙂 Takk <3

   Klem!

 51. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så utrolig flink du er til å kle deg! Blir helt målløs jeg, du er så nydelig 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 52. du er så utrolig vakker! virkelig et forbilde, fatter ikke at folk kan si noe stygt om deg, du er jo bare bra!

 53. For en utrolig fin jakke. Som du sier, enkelt antrekk, men hva gjør vel det når det finnes klesplagg med slike fine detaljer.

 54. Heisann!!

  Ville bare si at jeg likte antrekket ditt i dag, og den grønn fargen passet deg veldig godt 🙂

  Klem fra Sunnmøre

  Mvh Kristin

 55. Så deilig å se deg i «vanlige hverdagsklær». Kler deg godt, du så relaxed ut! 🙂

 56. RagnhildN

  Du er uansett nydelig 🙂 Og masse lykke til med innspurten! Vi holder på med ungdomsbedrift, så veit kva det vil sei å ha det travelt med deadline for ulike dokumenter osv.. Motivasjonen og konsentrasjonen er ikkje alltid på topp, men veldig greie erfaringer. Stå på!:D

 57. Dette antrekket elsket jeg! Utrolig fine farger, og skoene var helt fantastiske. Du kledde denne «looken». Edgy og sofistikert samtidig.

 58. Wow, tenk å gjøre det «kjapt og enkelt» og se så fantastisk ut! 😀

 59. Jeg blir så inspirert av alt du tar på deg. Du klær deg med en god mix av luksus og »billig» og jeg elsker det. Cameo er fantastisk! Nettopp bestilt en kjole derfra 🙂

 60. Birgit G

  Du var utrolig fin i dette antrekket! Håper du har fått gjort den siste finpussen til boken, ble sikkert veldig bra:D

  1. Fotballfrue

   Takk <3

 61. Annalin :-)

  Beundrer at du greier å få til så mye, og gjøre de så fint !:-) Selv om du har det travelt, så kan du fortsatt lage middag og oppdatere oss! 😀 Stå på, du fortjener virkelig det aller beste! Du er et forbilde 😀
  Klem<3

 62. Du kler virkelig den naturlige looken, Caroline 🙂

 63. Jeg elsker å lese bloggen din. Du er så flott. Husk det 🙂
  Hihi, jeg pleier forresten å klikke meg inn på siden din de dagene jeg trenger litt motivasjon til trening. Du inspirerer meg. Takk 🙂

 64. Your look is beautiful !!

  I invite you to https://fashion-whoknow.blogspot.com/

 65. Margrete

  loving the shoes!

 66. Du ser alltid så fresh ut, du! Inspirerende! Er så lite som skal til for å sette prikken over i’en – kanskje en søt hårfrisyre, eller et skjerf eller noen artige smykker! Helt enig med at hverdagsglamour er et must! Digger veska di! Gjorde litt skade i helgen og investerte i en liten bayswater med reim – eeeeeelsker den, men skjønte fort da jeg gikk ut av Mulberry at det var mer der inne som gjerne ville bli med hjem!…den som venter på noe godt.. :))

 67. Hei «Fotballfrue»

  Vil bare rose deg for den fantastiske bloggen din! Man ser at den er så utrolig gjennomtenkt, det du skriver er ikke bare fjas. Etter min mening, Norges beste blogg! Du er en stor inspirasjon, og jeg gleder meg til boken din kommer ut for salg!

 68. siril bratten

  Hvor er støvlettene fra? utrolig fine! 😀

  1. Fotballfrue

   Har linket, jeg 🙂

   – C

 69. Hei, du har så fin blogg! Har et spm til deg, jeg skal til NY i februar og har tenkt til å kjøpe meg en Mulberry veske. Men vet ikke hvilken. jeg er student og noe over snittet moteinterissert, har en feminin og klassisik stil (på en måte). ser etter en sort veske. Ville du gått for en bayswater, en daria satchel eller en oversized alexa? er forresten din alexa veldig tung?

  takk for svar!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker min oversized, den går jo til alt! Den er ikke spesielt ting 🙂

   – C

 70. For et fint antrekk! Du kler veldig godt avslappet hverdagsstil og, er så ofte vi ser deg i høye heler og fine kjoler, men du er minst like fin her 🙂

 71. Synes det antrekket var helt perfekt. Helt etter min smak, og perfekt til dine farger. Den grønnfargen er så fiiin, og kombinert med brunt, det skjerfet og den nydelige harfargen din er jeg helt forelsket. Vil også haaa 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *