Emerald

Blir jeg sittende for lenge av gangen mister jeg konsentrasjonen, så jeg var nettopp ute en tur for å gjøre noen ærender. Handlet inn til dagens middag og tenkte å overraske mamma og pappa når de kommer slitne hjem fra jobb. Lasagne it is!

Slik ser jeg ut i dag, gjorde det så kjapt og enkelt som mulig før jeg skulle ut:


Jakke fra Cameo / Veske fra Mulberry / Sko fra Nelly.com / Bukser fra Zara Women / Skjerf fra Pieces

Nå må jeg tilbake til skribleriene mine, hvis ikke kan dette bli en LANG dag.

annonselinker 

84 kommentarer

 1. Kjempe søt som alltid ♥
  Elsker antrekkene dine, blir så utrolig insperert! Må si at det er ofte jeg får bruk for linkene<3 Er veldig lei av den gamle stilen min, så prøver å fornye klesskapet dette året, og du er den største insperasjonen, tusen takk! 😀 Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig! Søta 🙂

   – C

 2. Å, jeg elsket jakken! Hvilken størrelse har du i den, hvis du vil svare på det? 🙂
  ELSKER bloggen din, du oppdaterer så ofte og skriver så variert at jeg aldri kjeder meg når jeg leser!

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   XS 🙂 Takk <3

   Klem!

 3. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så utrolig flink du er til å kle deg! Blir helt målløs jeg, du er så nydelig 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 4. du er så utrolig vakker! virkelig et forbilde, fatter ikke at folk kan si noe stygt om deg, du er jo bare bra!

 5. For en utrolig fin jakke. Som du sier, enkelt antrekk, men hva gjør vel det når det finnes klesplagg med slike fine detaljer.

 6. Kristin

  Heisann!!

  Ville bare si at jeg likte antrekket ditt i dag, og den grønn fargen passet deg veldig godt 🙂

  Klem fra Sunnmøre

  Mvh Kristin

 7. Så deilig å se deg i «vanlige hverdagsklær». Kler deg godt, du så relaxed ut! 🙂

 8. RagnhildN

  Du er uansett nydelig 🙂 Og masse lykke til med innspurten! Vi holder på med ungdomsbedrift, så veit kva det vil sei å ha det travelt med deadline for ulike dokumenter osv.. Motivasjonen og konsentrasjonen er ikkje alltid på topp, men veldig greie erfaringer. Stå på!:D

 9. Dette antrekket elsket jeg! Utrolig fine farger, og skoene var helt fantastiske. Du kledde denne «looken». Edgy og sofistikert samtidig.

 10. Wow, tenk å gjøre det «kjapt og enkelt» og se så fantastisk ut! 😀

 11. Jeg blir så inspirert av alt du tar på deg. Du klær deg med en god mix av luksus og »billig» og jeg elsker det. Cameo er fantastisk! Nettopp bestilt en kjole derfra 🙂

 12. Birgit G

  Du var utrolig fin i dette antrekket! Håper du har fått gjort den siste finpussen til boken, ble sikkert veldig bra:D

  1. Fotballfrue

   Takk <3

 13. Annalin :-)

  Beundrer at du greier å få til så mye, og gjøre de så fint !:-) Selv om du har det travelt, så kan du fortsatt lage middag og oppdatere oss! 😀 Stå på, du fortjener virkelig det aller beste! Du er et forbilde 😀
  Klem<3

 14. Du kler virkelig den naturlige looken, Caroline 🙂

 15. Jeg elsker å lese bloggen din. Du er så flott. Husk det 🙂
  Hihi, jeg pleier forresten å klikke meg inn på siden din de dagene jeg trenger litt motivasjon til trening. Du inspirerer meg. Takk 🙂

 16. Your look is beautiful !!

  I invite you to http://fashion-whoknow.blogspot.com/

 17. Margrete

  loving the shoes!

 18. Du ser alltid så fresh ut, du! Inspirerende! Er så lite som skal til for å sette prikken over i’en – kanskje en søt hårfrisyre, eller et skjerf eller noen artige smykker! Helt enig med at hverdagsglamour er et must! Digger veska di! Gjorde litt skade i helgen og investerte i en liten bayswater med reim – eeeeeelsker den, men skjønte fort da jeg gikk ut av Mulberry at det var mer der inne som gjerne ville bli med hjem!…den som venter på noe godt.. :))

 19. Hei «Fotballfrue»

  Vil bare rose deg for den fantastiske bloggen din! Man ser at den er så utrolig gjennomtenkt, det du skriver er ikke bare fjas. Etter min mening, Norges beste blogg! Du er en stor inspirasjon, og jeg gleder meg til boken din kommer ut for salg!

 20. siril bratten

  Hvor er støvlettene fra? utrolig fine! 😀

  1. Fotballfrue

   Har linket, jeg 🙂

   – C

 21. Hei, du har så fin blogg! Har et spm til deg, jeg skal til NY i februar og har tenkt til å kjøpe meg en Mulberry veske. Men vet ikke hvilken. jeg er student og noe over snittet moteinterissert, har en feminin og klassisik stil (på en måte). ser etter en sort veske. Ville du gått for en bayswater, en daria satchel eller en oversized alexa? er forresten din alexa veldig tung?

  takk for svar!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker min oversized, den går jo til alt! Den er ikke spesielt ting 🙂

   – C

 22. For et fint antrekk! Du kler veldig godt avslappet hverdagsstil og, er så ofte vi ser deg i høye heler og fine kjoler, men du er minst like fin her 🙂

 23. Synes det antrekket var helt perfekt. Helt etter min smak, og perfekt til dine farger. Den grønnfargen er så fiiin, og kombinert med brunt, det skjerfet og den nydelige harfargen din er jeg helt forelsket. Vil også haaa 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *