Årets første utetur

God morgen, fininger!

Her står jeg og tripper før jeg, tro det eller ei, skal UT på årets første løpetur. Jeg har skaffet meg ny løpejakke, og den må testes ut. Dessuten trenger jeg å fylle lungene med kald og frisk luft, slik at inspirasjonen og motivasjonen holder seg på topp hele dagen.

Fra Röhnisch / GetInspired

Har helgadert meg med en ulltrøye som puster under, men jeg vet allerede nå at jeg kommer til å bli altfor varm etter ca. 10 minutter. Jaja, vi prøver.

Ellers kan det hende at jeg er litt fraværende i dag, dere vet, siste innspurt og alt. Men jeg klarer jo nesten aldri å la være å titte innom heller, så jeg vet ikke hvorfor jeg nevner det.

Fin, fin tirsdag til alle ♥

77 kommentarer

 1. Er det pappan din som sitter i stolen bak deg der? 😀 Surfer på TVn, ser det ut som, hehehe! Tenker du koser deg hjemme sammen med foreldrene dine nå! Ha ei fin uke videre! 🙂

 2. Hei Caroline 🙂
  Jeg har vært fast leser lenge og fått mye motivasjon ved å lese bloggen din!
  Håper det går greit at jeg tipser leserne dine om en fantastisk gjeng jeg er med i som alle elsker å trimme og være sosiale. Kanskje leserne dine kjenner noen som også burde melde seg inn i en slik gjeng

  Vi er Tjukkasgjengen! Du finner oss på FaceBook

  http://www.moss-avis.no/nyheter/bli-med-og-heng-i-en-tjukkasgjeng-1.6734430

  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7977992

  http://www.nrk.no/torget/19657_tjukkaser-pa-sosiale-medier

  Kanskje dere så innslaget på NRK nyhetene?

  Vi er en gjeng som liker å være sosiale, men samtidig er i ræva form…Vi fant ut at det siste kan vi faktisk gjøre noe med!
  Beskrivelse Vi har fellestrening hver hverdag hvor vi nå går tur….og målsettinga er å begynne og jogge, etterhvert som vi kan puste…
  Vi har nå åpnet over 80 avdelinger, eller chapter som vi kaller det!Vi har nå totalt ca 3000 medlemmer rundt om i Norge, Sverige og Danmark!

  Vi setter stor pris på om andre vil åpne lokale chaptere rundt omkring og står gjerne til rådighet på hvordan man kommer igang.

  Det som er viktig for oss, er at det skal være gratis og man skal ha det gøy sammen! Lykke til med oppstarten rundt om i det ganske land!

  Håper mange slenger seg med og alle er velkomne UANSETT form!!!!!!!

  Vi ses!!!

  Med vennlig hilsen Renate «Tjukka» Schjolden

 3. Helt utrolig 😀

 4. Karoline

  Du er så flink! 🙂
  Selv er jeg veldig glad i styrketrening. Men jeg har et spørsmål: hvordan kan jeg unngå å ‘bryte ned’ musklene igjen når jeg løper? Vil jo gjerne forbrenne litt fett også, slik at musklene synes mer 🙂 har du noen tips om hvordan jeg burde legge opp løpingen da?

 5. Ingrid Leknesund

  Hei! Elsker hårer ditt 🙂 Har du tape-extensions? Går det fint å ha håret i hestehale uten at extensione vises? Det ser så naturlig ut på deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *