Årets første utetur

God morgen, fininger!

Her står jeg og tripper før jeg, tro det eller ei, skal UT på årets første løpetur. Jeg har skaffet meg ny løpejakke, og den må testes ut. Dessuten trenger jeg å fylle lungene med kald og frisk luft, slik at inspirasjonen og motivasjonen holder seg på topp hele dagen.

Fra Röhnisch / GetInspired

Har helgadert meg med en ulltrøye som puster under, men jeg vet allerede nå at jeg kommer til å bli altfor varm etter ca. 10 minutter. Jaja, vi prøver.

Ellers kan det hende at jeg er litt fraværende i dag, dere vet, siste innspurt og alt. Men jeg klarer jo nesten aldri å la være å titte innom heller, så jeg vet ikke hvorfor jeg nevner det.

Fin, fin tirsdag til alle ♥

77 kommentarer

 1. Spreking! 🙂

  Ha en fortsatt fin dag, og lykke til med siste innspurt!
  Gleder meg til å kjøpe boka! 🙂

 2. Lykke til med innspurten 🙂

 3. Hei.
  Hvor langt og hvor lenge løper du når du løper ute? Synes du at det er tyngre å løpe ute enn på mølla?
  God tur!!!

  1. Fotballfrue

   Det er annerledes enn å løpe på mølla, i hvert fall 🙂 I dag blir det en kort tur, jeg har så mye å gjøre. 30 min. / 5 km. kanskje? 🙂

   – C

 4. Bra du kler deg godt.Du står på hver dag,ikke slit deg helt ut nå da:)) Lykke til med innspurten på boka,flotte flotte jenta,klemmer:))

 5. Lykke til, bruker mange av oppskriftene dine. Gleder meg til boka kommer. 🙂

 6. Marita Ø

  Wow, god treningsøkt ute! Her er det over 20 minusgrader! :O Det vil si innetrening på meg etterhvert. Gleder meg vanvittig mye til vår og sommer hvor man kan løpe ute og svette i solen, digg 😀
  Lykke til med siste innspurt! Fin tirsdag tilbake 🙂

 7. Flink du er, ha en fin løpetur! 🙂

 8. Hei Caroline! Du er en treningsinspirasjon til tusen! Skal selv ta turen til SATS nå. Men du, er det en spesiell grunn til at du bruker gifteringen på venstre hånd? ser det i flere av bildene dine? 🙂

  Lykke til med siste innspurt 🙂

  1. Fotballfrue

   Macen speilvender bildene av seg selv, så det er bare på disse bildene det ser ut som den er på venstre. Om du ser på bilder tatt med speilrefleks (som utgjør 99 prosent) har jeg den på høyre 🙂

   – C

 9. Flink du er! Det er nesten direkte helsefarlig å jogge ute i Bergen nå, så treningsøktene blir lagt til senteret. Men det gjør ikke noe – trening blir det uansett! 🙂 ha en effektiv dag!

 10. Hei Caroline ! 🙂
  Først go fremst må jeg bare si at du er helt nydelig ! Du er så vakker og ikke minst god:) Men jeg har et spørsmål jeg så gjerne ønsker å få svar på. Hva tror du om å spise skyr når man er på lavkarbo, er det OK? Er litt redd for at den inneholder litt for mye karbohydrater… Hadde blitt svært glad for svar. Ha en fin dag, Stor klem

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på hvilken skyr 🙂 Den vanlige uten korn på toppen går fint 🙂

   Klem 🙂

 11. Følger spent med selv om jeg ikke kommenterer hver dag.
  Håper boka blir sånn som du ønsker. Masse lykke til framover…

 12. Håper du holdt deg på beina gjennom løpeture, det er vel glatt mange steder…Sikkert godt med god kald frisk luft da…ha en fin dag fortsatt.

  1. Fotballfrue

   Haha, det gikk fint 😀

   Klem!

 13. Lykke til med siste innspurt med boken og kos deg på løpetur 😀

 14. Jeg har faktisk også løpt littegrann ute i det siste. Overraskende deilig! Men nå er det 16 minus her i Lillehammer og da er det uaktuelt. 😉

  Lykke til med innspurten av bokordninger og ha en fin dag!

 15. Ha en nydelig dag søte deg 😉

  Her skinner sola og jeg blir like mange år som deg i dag 😉 HURRA!!

  1. Fotballfrue

   GRATULERER 😀 Ha en fantastisk dag!

   Klem!

 16. Michelle

  Hvilken størrelse har du i treningsbuksene dine fra den siden? har tenkt å bestille men er usikker hvilken størrelse jeg skal velge.. er de sånn aller Nike størrelser?
  Ha en strålende tur Caroline, og lykke til med innspurten senere i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   De er helt normale 🙂 Jeg har XS 🙂

   – C

 17. Hei Caroline!

  Jeg er egentlig ei jente som ikke pleier å kommentere på blogger hvor jeg ikke «kjenner» den som skriver den. Men gjør noen unntak av og til. Har fulgt bloggen din nå i over ett år, og må si jeg digger deg! Du er ei jente med ben i nesen! Du går virkelig får det du vil, og er med på mye nytt. Er det noe jeg har blitt veldig inspirert til etter å ha lest bloggen din, så er det trening. Så keep up the good work! Kommer til å være en fast leser leeeenge hvis du fortsetter like bra som du har gjort til nå! Og nok ein gang- digger deg!
  Og lykke til med boken, er det noen som skulle klart det, så er det deg! har all tro på deg 🙂

  Julie

  1. Fotballfrue

   Herlige ord, Julie! Tusen takk <3

   Klem!

 18. Silje Kristine

  Har hatt en del problemer med å komme meg inn på bloggen din i dag. Får beskjeden «Error establishing a database connection» eller «Server er opptatt». Vet ikke om du er klar over det, men tenkte å si ifra uansett:)

  Ha en fin dag og lykke til videre med boka!:D

 19. God løpetur, og lykke til med siste innspurt flinka!

 20. Så flink du er 🙂 Lykke til med innspurten!

 21. Herlig!

  Kan du ikke gi noen enkle tips/ lage en liste om hvordan man kan få litt »glamour» i hverdagen?

  jeg er i mammapermisjon nå, så er mye hjemme, men vil jo se litt bra ut når kjæresten kommer hjem 😀 trenger noen tips, er ikke keen på å gå i høye hæler og kjole, mens jeg skifter bleier akkurat 🙂 hehe

  1. Fotballfrue

   Bra tips! Jo, det kan jeg 🙂

   – C

   1. Marianne

    Kjenner meg igjen i din situasjon Silje:) God ide 🙂

 22. TAKK for at du er en STOR inspirasjon og et bra forbilde! 😀

 23. Så herlig å løpe ut! God tur! Og lykke til med innspurten!

 24. Hei!
  Et lite spm bare, hvilke produkter bruker du når du ordner øynebrynene dine?
  De er amazing, så sleng gjerne ut noen tips! De blir mottatt med stor takknemlighet! 🙂

  Ha en fin dag og lykke til med redigeringen!

 25. Hej, kan inte du som tränar så mycket berätta lite om hur du sköter ditt hår. Jag misstänker att du inte tvättar det varje dag med tanke på hur ofta du tränar, hur gör du för att hålla det så fräscht??

  // T.

  1. Fotballfrue

   Jeg vasker det ca. 3-4 ganger i uken, shampoo, balsam og hårkur 2 ganger 🙂 Jeg tror det avhenger mye av hårtype også, jeg har aldri slitt med fett hår, så det holder seg liksom alltid fint sånn sett. Jeg løper ikke til jeg svetter i hjel hver gang heller, da måtte jeg jo ha dusjet det hver dag :p

   – C

   1. Christina

    Hvilken shampoo og balsam og kur bruker du? Må du føne håret etter dusj hver gang. Har erfaring med at extensions hår blir så «frizzy».

   2. Fotballfrue

    Moroccanoil all the way 😀

 26. Ha en fin løpetur 🙂 Og lykke til med resten av finpussen 🙂

 27. Superwoman! Ha en fin løpetur 🙂

 28. Hei, Caroline!:)

  Håper det er greit at jeg spør her og siden jeg ikke har fått noe svar:
  Jeg lurer på hvilken modell fra Ottoman du har ? Hvor kjøpte du eskene til bladene dine? de var utrolig fine:)

  1. Fotballfrue

   Da jeg bestilte fantes bare denne :/ Kan du ikke sende en mail til Veronica hos TM Design og høre? 🙂

   – C

 29. Lykke til med siste innspurt!

 30. Lykke til i dag! Hyggelig med en kommentar tilabake:))

 31. Evelyn Henie Mohus

  Det er er inspirerende å lese din blogg, du er så bra 🙂 Jeg gleder meg til boka di, selv om jeg ikke følger noe diett; har laget knekkebrød og müsli og det ble kjempegodt – lykke til <3

 32. Det er HERLIG å jogge ute! Frisk luft og litt mer å se på enn inne på mølla..! Likte du løpejakka? Jeg skulle også hatt meg en ny 😉

  Lykke til med resten av boken, gleder meg til å se det endelige resultatet! 😀

  Ha en fin dag 🙂

 33. Masse lykke til med siste finish 😀 Gleder meg masse til å se resultatet!

 34. Åååå, det er så deilig å løpe ute!! Enda bedre blir det når snø og is forsvinner. Ellers kommer man jo langt på pigger i skoene eller brodder. Hvertfall et must for meg som bor ved kysten = isete vintere:/
  Lykke lykke til med innspurten i dag! Du er suuuuuuperflink!:))

 35. hei! Jeg lurte på om den dietten din om det er lov å spise frukt og bær ? det er jo egentlig karbohydrater og (naturlig) sukker, eller er det lov?:)

  1. Fotballfrue

   For det første så er det ingen diett, men et helt vanlig kosthold. Alt er lov, men som i alle kosthold er det noe som bør begrenses 🙂

   Bær er helt topp, men frukt er ikke så sunt i store mengder. Dette kommer litt an på hver enkelt, men er du normal og frisk, kan du fint følge statens anbefalinger hva gjelder fruktinntaket, som er på ca 200 gram om dagen. Når det er sagt, så er det bedre om du erstatter frukt med grønnsaker eller bær, da det er et langt sunnere alternativ 🙂

   – C

 36. Du er fliink:-) Lurte bare på om du spiser cottage cheese? har hørt det er veldig sunt, er det lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Det kan du fint spise på lchf, ja. Jeg elsker cc 🙂

   – C

 37. Du får kose deg med bokskrivingen i dag, så skal jeg «kose» meg med særemne-arbeid. Er vel kanskje like greit at du også er opptatt i dag, for da slipper jeg å måtte stikke innom bloggen din hele tiden for å se om du har skrevet ett nytt innlegg, hihi. :p
  Gleder meg til boken din kommer ut, gjett om jeg skal ha den! 😀

 38. Selv hadde jeg årets første løpetur 2.jan;)

  1. Fotballfrue

   Ute? :p

   – C

   1. Camilla

    Hehe, ja, var veldig fint hver den dagen, ikke snø heller;)

 39. Så delig å løpe ute! Jeg ble så inspirert av deg her om dagen, ang at du skulle slå din rekord på mila. I går bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre det selv, og jeg klarte det! 😀 48.06 ble det, OG DET KJENNES SÅ BRA :D:D:D Takk, Caroline, du er super!

  1. Fotballfrue

   Æ, så flink du er 😀 Gratulerer 😀

   – C

 40. Hei Søte.
  Hvordan var det å jogge med ull under treningsjakken? Ble det alt for varmt? Skal ut å løpe en tur i kveld selv, så hadde vært fint å vite hva man bør ha på seg. 🙂

 41. https://www.youtube.com/watch?v=BqzOlChYG5k

  Kanskje jeg er den eneste, men jeg syns at modellen på 3:40 lignet veldig på deg idet hun snur seg på 3:42, positivt ment altså;)

  1. Ja! Det ligner veldig 🙂

 42. Hei Caroline! Har lest bloggen din lenge, du er så inspirerende! Husker du hadde en skade som gjorde at du ikke kunne løpe en periode! Jeg har fått det samme, har fått sååå vodt i kneet! Hva gjorde du når du hadde skaden? Og hvordan ble det bedre?? Blir desperat etter å løpe igjen!!

 43. Hei,

  Har du på deg noe under tightsen? Superundertøy eller lignende?

 44. Dette gjelder vell ikke denne posten. Men de klistremerkene du brukte på glassene til bryllupet deres. kan du fortelle hvor har du kjøpt de ?

  1. https://fotballfrue.no/?p=232
   Jeg tror kanskje de er fra sistnevnte butikk 🙂

   1. anette

    fant de ikke der :S

 45. Hadde satt stor pris på om du skrev et innlegg om hvordan man bør kle seg og sko seg når man vil jogge ute i minusgrader 😀
  Du er en så fantastisk god treningsinspirasjon!

 46. Hvordan var jakken? Satt å vurderte å legge jakken og tightsen i handlekurva i går…

 47. Har du noen oversikt over hvor mange kcal det er i oppskriftene dine? Har veldig lyst til å prøve å lage lchf-bollene, mest frordi det ikke er så mye hvetemel i dem som i vanlige, men driver ikke med lchf, så vil bare passe på at jeg ikke får i meg alt for mange kalorier! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg teller ikke kalorier 🙂

   – C

 48. Hei! :))

  Jeg digger bloggen din og følger den daglig..

  Jeg har et spørsmål til deg som jeg tenkte du var rette person å svare på:
  – Jeg elsker å løpe. Prøver å få til gjennomsnittlig 7 km i dagen på mølle. Jeg har ikke skaffet meg pulsklokke ennå (treg som jeg er), så jeg lurte på om du visste noe om tredemøllene viser riktig når det gjelder distanse og antall forbrente kalorier? :))

 49. Ann-Hege

  Flink du er søte du! 🙂 Er så godt å løpe ute syns jeg, om vinteren også. Var ute å jogga i går. En rolig mil i solbada lysløyper, nyyydelig! Sola er akkurat tilbake her i nord, ca halvannen time om dagen nå, så da er det sååå deilig å løpe ute! 🙂

 50. Hei ! jeg så du hadde kjøpt deg sko fra ALDO, det er kjempe bra butikk, de har så mye fint ! Kjøpt meg converse sko i gull, i New York. Elsker den butikken !

 51. Er det pappan din som sitter i stolen bak deg der? 😀 Surfer på TVn, ser det ut som, hehehe! Tenker du koser deg hjemme sammen med foreldrene dine nå! Ha ei fin uke videre! 🙂

 52. Hei Caroline 🙂
  Jeg har vært fast leser lenge og fått mye motivasjon ved å lese bloggen din!
  Håper det går greit at jeg tipser leserne dine om en fantastisk gjeng jeg er med i som alle elsker å trimme og være sosiale. Kanskje leserne dine kjenner noen som også burde melde seg inn i en slik gjeng

  Vi er Tjukkasgjengen! Du finner oss på FaceBook

  https://www.moss-avis.no/nyheter/bli-med-og-heng-i-en-tjukkasgjeng-1.6734430

  https://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7977992

  https://www.nrk.no/torget/19657_tjukkaser-pa-sosiale-medier

  Kanskje dere så innslaget på NRK nyhetene?

  Vi er en gjeng som liker å være sosiale, men samtidig er i ræva form…Vi fant ut at det siste kan vi faktisk gjøre noe med!
  Beskrivelse Vi har fellestrening hver hverdag hvor vi nå går tur….og målsettinga er å begynne og jogge, etterhvert som vi kan puste…
  Vi har nå åpnet over 80 avdelinger, eller chapter som vi kaller det!Vi har nå totalt ca 3000 medlemmer rundt om i Norge, Sverige og Danmark!

  Vi setter stor pris på om andre vil åpne lokale chaptere rundt omkring og står gjerne til rådighet på hvordan man kommer igang.

  Det som er viktig for oss, er at det skal være gratis og man skal ha det gøy sammen! Lykke til med oppstarten rundt om i det ganske land!

  Håper mange slenger seg med og alle er velkomne UANSETT form!!!!!!!

  Vi ses!!!

  Med vennlig hilsen Renate «Tjukka» Schjolden

 53. Helt utrolig 😀

 54. Karoline

  Du er så flink! 🙂
  Selv er jeg veldig glad i styrketrening. Men jeg har et spørsmål: hvordan kan jeg unngå å ‘bryte ned’ musklene igjen når jeg løper? Vil jo gjerne forbrenne litt fett også, slik at musklene synes mer 🙂 har du noen tips om hvordan jeg burde legge opp løpingen da?

 55. Ingrid Leknesund

  Hei! Elsker hårer ditt 🙂 Har du tape-extensions? Går det fint å ha håret i hestehale uten at extensione vises? Det ser så naturlig ut på deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *