Svar på spørsmålsrunde: Del II

Her kommer svar på den neste 20 + spørsmålene deres. Dette tar sin tid altså, jeg liker å gi dere skikkelige svar. Ble litt flere enn 20 spørsmål denne gangen, mange var så korte.

Kan du vise oss bilde av ditt favorittskopar? Mine favoritter akkurat nå er Evita Shoes og Lita Spike fra Jeffrey Campell. Jeg er fantastisk forelsket i begge to, og kunne faktisk hatt både Evita og Spike ved siden av meg om natten. Bortsett fra at Spike mest sannsynlig ikke hadde vært noen god sengekamerat. .

Evita Shoes finner du her, hos Bubbleroom.

Kan du si når boken din blir gitt ut? Boken skal være ute i butikkene ved slutten av mars.

Hvordan kom du på å lage boken du skal gi ut? Jeg ble kontakte av forlaget Lille Måne i slutten av mai 2011, hvor de lurte på om jeg kunne være interessert i å være med på et bokprosjekt. Jeg synes det hørtes kjempespennende ut, så vi satt opp et møte. Da det viste seg at prosjektet dreide seg om at jeg skulle gjøre en bok på egenhånd, fikk jeg nesten sjokk. Jeg ble både glad, spent og forvirret på en gang. Også var det selvsagt bare å sette i gang.

Kan du vise litt hvordan det ser ut rundt huset deres på utsiden? Jeg har ikke fått tatt noen særlige bilder av huset utenfor selv, men her er noen fra prospektet:

Hva kan gi deg en skikkelig dårlig dag? Ufine mennesker som ikke har respekt for andre. Sure mennesker som ikke smiler til verden rundt seg. Bortsett fra dette må det å forsove seg seile opp på en god tredjeplass. Finnes det noe verre? Hele dagen blir forsinket om jeg våkner 1-2 timer etter at jeg skal. Takk Gud for at dette ikke skjer så veldig ofte.

Hvorfor begynte du med LCHF? Vi valgte å legge om kosten sammen etter å ha lest noen bøker om emnet, vi ble rett og slett overbevist og ønsket å gi 100 prosent for å se hva dette faktisk gjorde med kroppen. Fordelene med et LCHF-kosthold er mange, og i ettertid har jeg merket at jeg har mer energi enn noen gang, jeg har aldri mensensmerter eller magesmerter, jeg får bedre utbytte av treningen, og fordi blodsukkeret mitt holder seg stabilt, er jeg heller aldri småslapp eller trøtt midt på dagen, som mange faktisk blir som følge av blodsukkersvingningen som skapes av karbohydrater. Pasta, ris, brød, poteter og lettprodukter er byttet ut med fete meieriprodukter, egg, bacon og smør. I tillegg er grønnsaker enda viktigere for oss enn tidligere, for å dekke behovet for vitaminer, antioksidanter og fiber. Blodverdiene våre er fantastiske, og fettprofilen i blodcellene våre er bedre enn tilfellet var før omleggingen av kosten. Kan man ønske mer?

Har du brukt alle skoene du har? Nei, det har jeg ikke. Ennå 😀

Hva slags type treningssko har du / anbefaler du? Dette er løpeskoene mine, 3 par fra Nike og 1 par fra Adidas. Hørte jeg godt brukt? Jeg er flink til å variere mellom alle disse. De er lette, gode, har fantastisk kvalitet og god demping. Demping er spesielt viktig for meg siden jeg løper såpass mye, og har hatt en kneskade over lang tid. De fra Adidas var jeg på Löplabbet og fikk anbefalt.

Jeg har Nike Lunargilde 1 (lyseblå), 2 (rosa) og 3 (sort og hvit) De sorte og hvite har jeg designet selv (dvs. farge og tekst) hos nike.com.

Disse to bytter jeg litt på når jeg trener styrke. Ofte har jeg med meg et par slik at jeg kan bytte etter løpeøkten, om jeg føler det er nødvendig.Tenk på at sålen bør være tynn ved styrketrening, dette er viktig på grunn av stabiliteten i beina ved for eks. styrketrening på beina. Det er en fordel å velge en lett sko. Disse er fra Adidas, og veier nesten ingenting.

Er du alvorlig eller pleier du å være veldig lettsindig og tøysete? Lettsindig og altfor tøysete, men i de rette sammenhengene. Spesielt samme med Lars-Kristian og venninnene mine.

Når fikk du ditt første kyss? Mitt første kysskyss fikk jeg da jeg var 14. Jeg var SÅ nervøs fordi han var to år (!!!) eldre enn meg. Haha 😀 Men det var veldig fint, da.

Hva er de mest positive og de mest negative sidene med å ha en blogg? Det mest positive er alle mulighetene jeg får som følge av bloggen, alt det morsomme og nye jeg får være med på, i tillegg til fantastiske lesere som kommer med så overveldende fine tilbakemeldinger hver dag. Jeg synes det er positivt at jeg har såpass mange lesere at jeg kan være med å bidra til noe, som for eksempel diverse innsamlinger når verden trenger det. Jeg får mails daglig hvor jenter og kvinner åpner seg for meg, og forteller meg at jeg på mange måter har hjulpet dem gjennom hverdagen eller gjennom en tøff periode. Det er en helt utrolig følelse, og jeg er så takknemlig for at jeg får være en del av livet deres. Når det gjelder det negative, må dette uten tvil være den oppfatningen enkelte kan få av meg når de stikker nesen innom her én eneste gang. At de kun ser meg for det overfladiske og dømmer meg før jeg rekker å fortelle hvem jeg egentlig er. At de ikke forstår at dette er en blogg, at dette IKKE er hele meg, men kun små deler av meg, og gjerne de overfladiske delene. Det er ingen hemmelighet at bloggen handler mye om materialistiske ting, men det betyr ikke at jeg kun ER dette. De som har fulgt med vet hva slags verdier jeg har, for jeg åpner meg også relativt ofte. Jeg er et menneske som alle andre, og skulle så gjerne ønske at alle hadde evne til å forstå det. Alle ryktene, sårende ord og kommentarer er negative sider. Men igjen, det er dette som gjør meg så sterk.

Hvordan løser dere det med lufting av hundene i hverdagen? Virker som om dere begge ofte er på farta. Hundene våre er så heldige som har hverandre, men vi har en regel som sier at de aldri skal være alene lenger enn seks timer, høyst åtte. Når det gjelder lufting får de en lang morgentur i halv åtte-tiden, deretter blir det enda en tur i 14-15-tiden (Lars-Kristian er som regel hjemme rundt der) og selfølgelig en litt lang kveldstur. Nå som vi har flyttet til et så landlig strøk blir det ofte små lufteturer gjennom hele dagen dersom en av oss er hjemme, for det er så enkelt å bare slippe vofsene på jordene og la de løpe fritt. Synet gjør meg så GLAD! Og jeg vet at de er fantastisk lykkelige over å endelig ha flyttet fra storbyen. De har en mye større frihet til å leve ut sin indre hund (hehe) på landet.

Hvordan holder dere som par romantikken og lidenskapen i behold? Sånn i forhold til hverdagensrutiner? Vi er så tullete, kiler hverandre og plager hverandre som to tenåringer. Vi er bestevenner, men også kjærester. Det er viktig å ha det gøy sammen. Det er viktig å le, å dele følelser, å være åpen, ærlig og å prate. Det er viktig å gi av seg selv. Gjør små ting for hverandre i hverdagen, kjøp med favorittsjokoladen hans hjem fra jobb, gi han en kopp kaffe før han rekker å hente den selv, smør kveldsmat til begge to og kryp opp i sofaen for å spise den sammen. Små, fine gleder i hverdagen er med på å bygge et forhold sterkt.

Hvordan fungerer det når dere får venner på besøk (som for noen helger siden)? Lager du kun LCHF-mat da også, eller serverer du for eksempel vanlig brød til frokost? Jeg lager LCHF-mat fordi dette er helt normal mat som alle kan spise. Den eneste forskjellen er at det gjerne mangler poteter, ris og raske karbohydrater, i tillegg har du gjerne en bedre saus og deiligere grønnsaker (ofte fordi de er smørdampet). Til frokost kan jeg finne på å bake lavkarbobrød, men jeg kjøper også vanlig brød, selvfølgelig.

Hvorfor valgte dere å flytte så langt ut på landet, er ikke du en byjente? Jo, jeg stortrives i storbyen (haha, bra setning). Mye sosialt liv og røre, herlig slarving på café og fantastiske shoppingmuligheter. Men når det er sagt, så ble vi siklende forelsket da vi var på visning i huset begge to, og vi hadde en magefølelse på at dette var riktig for oss. Vi måtte ha flyttet fra Oslo uansett, da Lars-Kristian skal spille for ODD Grenland i tre år fremover. Nå får vi smake litt på livet utenfor storbyen, og hittil synes jeg det er veldig greit. Dessuten er Oslo en ganske kort kjøretur unna.

Blir det like mye trening nå som når du bodde i Oslo? JA! Og nå har jeg jo også skaffet meg personlig trener én gang i uken. Kjempegøy! Trening gjør mye for meg.

Synes venninnene dine det er ok med bilde av dem på bloggen? Haha, svaret er vel NEI i de fleste situasjoner, og det synes jeg er litt trist. Det er faktisk litt sånn at alle gjemmer seg eller begynner å klage på sminke og hårsveis hver gang jeg drar frem kameraet. Men jeg skjønner det godt, og tvinger ingen. Når det er sagt er det veldig hyggelig de gangene de sier ja (hører dere??) 😀

Hvor lenge skal søsteren din være borte? Altfor lenge. Jeg savner henne hver dag. Hun kommer hjem i juni / juli.

Kan vi se bilder av deg fra du var liten? Ja! Disse har jeg vist før, men dere kan jo få se en gang til.

Her er jeg og storesøster som bittesmå drittunger. Å, som vi koste oss! Ja, selvsagt er vi helsøsken. Alle søsken er ikke like. Vi har samme fantastiske mor og far, som har vært sammen siden tenårene 😀 Lenge leve romantikken!

Hva jobber du som? Jeg er utdannet journalist, og er ansatt og medeier i firmaet Treasures som består av fotballfrue.no og nettbutikken treasures.no. Her er jeg ansvarlig for markedsføring, varekjøp, varelager og pakking. Det er en del forberedelser nå før vi åpner igjen som har blitt utsatt fordi jeg skriver bok, derfor får vi ikke åpnet før et stykke ut i februar. Jeg har fått min egen spalte i bladet MASSIV (kjempegøy) og når boken er ferdig, starter jeg også å skrive for side2Catwalk i tillegg til at helsematen.no skal få bein å gå på. Så er det bloggen da 😀 3 ganger om dagen oppdaterer jeg, og jeg skriver gjerne en ukeplan for hva jeg ønsker å publisere uke for uke. Jeg er spontan også altså, men jeg liker å ha en oversikt. Dette medfører research og planlegging. Jeg  bruker også en god del tid på å kommunisere med samarbeidspartnerne mine, som er ganske mange. Gøy, ofte stressende og alltid krevende hverdager. I like!

Les svarene på del I av spørsmålsrunden her. 

132 kommentarer

 1. Herlige svar og for en energibunt du er. Herlig å lese, og herlig å følge bloggen din. Til og med for en fotballgal mormor, som også elsker å være energisk.<Live in the moment, give a smile to the world and you make somebody happy)))Kos deg denne mandagen, og snart er mannen tilbake)))klem Astrid 🙂

 2. Fy søren så flink du er 🙂
  Så bra svar!
  Herlig du 🙂

  :j

 3. Flott innlegg 🙂 Du gjør en fantastisk jobb, C! Har vært fast leser siden du begynte å blogge, og du blir bare bedre og bedre for hver dag. Den kosetiden du har med kaffe og magasiner- har jeg med kaffe og bloggen din. Hihi!
  Skjønnhet handler ikke om å ha et pent ansikt eller en perfekt kropp, det handler om å ha et pent sinn, et varmt hjerte, og vakker sjel ♥ Ha en flott mandag videre, klem klem!

 4. Har lest gjennom alle svarene dine og alle er så bra.. 🙂 Du er så flink som tar deg så godt tid. Får nesten lyst til å begynne på lavkarbo også..må tenkes litt på den 😉 Ha en nydelig dag. Klem

 5. Mamma Be

  Jeg har ikke fått med meg denne spørsmålsrunden! Kjekt å lese gjennom 🙂 Er en ting jeg lurer på angående LCHF – har du tenkt noe på hvordan du kommer til å gjøre det en gang i framtiden når du kanskje får barn? Skal de også gå på lavkarbo? Vet at ernæringsfysiologer og eksperter sier det er direkte farlig og uegnet for barn å være på et lavkarbo kosthold – men hva tenker du om det? Vet du noe om lavkarbo og barn (da tenker jeg barn fra 0-6år ca) eller er det bare synsing? Gleder meg til den dagen du (hvis du skal) blir gravid og vi kan få se hvordan du lager fantastiske antrekk til en gravid kvinnekropp 🙂

  1. Barn bør få i seg litt av alt mener nå jeg.
   Harlest at man kan få barn med hjerneskade om man er i ketose under graviditet. Andre som har hørt det samme? Leste det i VG..

   Klem

   1. Lars-Kristian Eriksen

    I motsetning til hva myndighetene anbefaler, så er LCHF litt av hvert 🙂 At fosteret kan få hjerneskade hvis den gravide er i ketose under graviditeten, vet man ikke, eller tør man ikke ta et standpunkt til. Grunnen til det er jo at det er relativt «nytt», sett med moderne øyne, og det finnes ingen forskning som har prøvd ut dette.

    Jeg ser uansett ingen grunn til at et barn eller foster skal ta skade av et variert og moderat LCHF-kosthold, tvert i mot så tyder vel det meste på at det er ganske gunstig.

   2. Celine

    Der tar du feil. Det er gjort forskning på dette området. Bare å ta et kjapt søk i google scholar, det. Det er ellers gjort mye forskning på fenomenet hos diabetikere, som kan få ketoacidose (eller ketose, som lavkarbofolket liker å kalle det) under svangerskap. Mekanismene er uansett de samme, blodet blir surt og ingen av kroppens funksjoner fungerer optimalt. Det er vel hevet over enhver tvil at dette ikke kan være sunt for fosteret, som deler blod med mor. Når det er sagt, tror jeg ikke vi har vondt av å kutte litt ned på karbohydratene selv om vi er gravide. Men å gå i ketoacidose, det blir en annen sak. Når man ammer, blir karbohydratene kanskje enda viktigere.

   3. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg tror at den forskningen du referer til, ikke helt gir oss det riktige bildet. Ketose og ketoacidose (som diabetikere får), er jo to helt forskjellige ting. Ketose er jo en tilstand som absolutt ikke er farlig for kroppen, mens ketoacidose kan være livstruende.

    Du kan lese mer om forskjellene her; https://www.friskogfunksjonell.no/ketose-eller-ketoacidose/

   4. Celine

    Det er riktig at det for det meste er diabetikere som får ketoacidose. Men folk som følger ekstreme dietter kan også få det, og sulter man kroppen nok for karbohydrater, vil det kunne føre til en opphopning av ketonlegemer og den påfølgende ketoacidose.
    https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc052709
    https://wiki.helsinki.fi/download/attachments/28204503/The+Lancet+2006+Chen.pdf

    Videre er det vanskelig å forske på mennesker fordi man etisk sett ikke kan gi gravide en diett man tror er dårlig for fosteret, men forsøk både hos rotte og hund viser at fosteret har et absolutt behov for at mor tar til seg karbohydrater under drektigheten, ellers kan det medføre alvorlig sykdom og, i mange tilfeller, dødfødsel.

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Det stemmer ikke helt, Celine. Den eneste gangen de som følger et LCHF-kosthold kan få ketoacidose, er hvis de lever på kaloriunderkudd, og slanker seg. Slanking er som kjent ikke anbefalt for gravide, og det er der denne forskningen er aktuell.

    Et lavkarbokosthold, hvor personen er i ketose, kan derfor ikke sees i sammenheng med forskning gjort på ketoacidose.

    Begge linkene tar for set enkelttilfeller, og bør derfor ikke vektlegges noe særlig. I den første konkluderes det også med at «ketoacidose «kan» oppstå hvis personen er spesielt disponert for det.»

    I den andre linken, var personen i tillegg i ferd med å slanke seg, noe som ikke anbefales under et svangerskap.

    Jeg er ikke noe tilhenger av at normalvektive eller gravide skal ha et ekstremt lavt karboinntak, det er forbeholdt de syke og overvektige. Men om det er farlig, det er det ingen som kan si noe om.

   6. Mamma Be

    Hmm, tilbake til spørsmålet, hehe 🙂 Du kan jo kanskje også svare LK, siden du først er her og engasjerer deg 🙂 Har dere tenkt noe på hvordan dere kommer til å gjøre det med barnet sitt kosthold? Du sier jo selv at LCHF kosthold er jo relativt nytt og det foreligger lite dokumentasjon på dette feltet. Er det da ren gjetting og synsing når du uttaler deg om LCHF og barn eller vet du dette hundre prosent sikkert, at det ikke er farlig eller uheldig for små barn å følge et LCHF kosthold uten karbohydrater?

    Jeg har en datter på 1år som aldri har fått smake kake, godteri, brus, saft, vafler, pizza eller annen junkfood, etc, men hun elsker frukt og yoghurt som inneholder «sunne karbohydrater». Ellers får hun brød, pasta og potet som jo er fyfy i et LCHF kosthold – synes det er viktig at hun spiser variert og sunt.

 6. Hei Caroline 😀
  Jeg må få lov og si tusen takk for at du er du 😀 Jeg har følgt bloggen din siden rett før du gifte deg, og det går ikke en dag uten at jeg er innom for og lese oppdateringer på bloggen 😀 Du er en sann inspirasjon, og all tid du bruker på å skrive flotte innlegg som vi får gleden av er helt utrolig! Vil takke deg for at du er du, og for at du er en så flott person som du virker som!

  Håper du hadde en magisk bursdagsfering i helgen:)

  klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Astrid <3

   Klem!

  2. Akkurat som jeg skulle ha sagt det selv. Du er virkelig en sann inspirasjonskilde, Caroline! Og til Astrid, du satte ord på akkurat det jeg tenkte etter dette innlegget 😀 Det sier vel sitt om hvor flink Caroline er, hehe.

 7. Så fine svar 😀

 8. Nok en gang flotte gode svar. Ikke noe omveier eller bortforklaringer her, så jeg håper ingen gidder å vri på hva du skriver og får det til å bli noe negativt. Du har en suuuuuper blogg jeg digger så mye, og jeg er fast gjest her flere ganger daglig, så heldig for meg er du den beste på oppdateringer! Fine koslige bilder, og faktiskt greie spølrsmål og.

 9. Gode svar! Gleder meg til boken din jeg 🙂

 10. Herregud du var SÅ skjønn som liten!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀

   – C

 11. Jeg begynner å få sansen for deg!
  Har ikke vært en fast leser fordi jeg ærlig talt synes det er ganske kjedelig å lese andres blogger, men så havnet jeg her en gang i desember og lagde en middagsrett jeg fikk inspirasjon til etter å ha lest ett innlegg (laks dampet i purreløk og smør) . Har siden da kikket innom, og må innrømme at jeg synes det har vært i overkant overfladisk og ‘jålete’ og jeg har tenkt for meg selv at jeg håper du får litt andre verdier og perspektiver på ting etterhvert som du vokser til, får barn osv.

  Jeg liker ikke alt som du viser fram ( ganske lite av klær og sko, men har sansen for huset og flotte feriebilder og inspirasjon ellers) , men smaken er som baken – delt. Og jeg synes ikke nødvendigvis at du er et fantastisk forbilde og jeg blir litt forbauset over at unge kvinner tydeligvis synes det. Virker nærmest som du er et idol for noen, og den greia skjønner jeg ikke helt for det er andre ting som er viktigere enn å shoppe og å være tynn.

  Men så sier du jo så fint nå at her i spm runden at ja, det er jo bare en blogg. Og at selv om du oppfattes sånn, så er du ikke nødvendigvis sånn.
  NEMLIG! Right back at me!

  Stå på videre!
  Hilsen ‘gammel’ fire barns mor

 12. Jeg gleder meg sånn til å kjøpe boken din! Jeg har hatt cravings etter den burgeren din siden jeg først så bilde av den!!!!! 🙂

 13. Christine :)

  Å, fiiin måte å starte dagen på! Stor kopp te, og langt blogginnlegg, det liker jeg! 😀 Synes du virkelig er flink jeg, du ligger langt foran alle andre bloggere. Nå blir det trening for første gang på..lenge, blir spennende 🙂 Kos deg selv om hverdagen har begynt 🙂

 14. Herlig skrevet! 🙂 Synes bilde hvor Lars Kristian løfter deg er så søtt! Ser ut som det perfekte par 😉

 15. Stå på, du flotte, flotte kvinne! Noen er alltid forberedt på å «ta» de som stikker seg fram. Vi jenter burde være mye flinkere til å backe hverandre, og unne hverandre godt. Det gir en herlig karma, og går uten tvil tilbake på en selv! Bloggen din er så gjennomarbeida og god, elsker den. Og selvfølgelig har du mange falsetter du som oss andre – det går jo fint an å ha mote og interiør som hobbyer og samtidig være et engasjert og oppegående menneske.

  <3 fra meg

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 16. Gunn alice

  Jeg har et spørsmål. Er du å søsteren din stesøstre? Du er lys og blåøyet mens hun er mørk og brunøyet

  1. Fotballfrue

   Hun er ikke brunøyet, nei. Hun har blå øyne. Og ja, vi har samme mor og far som har vært sammen siden tenårene 🙂 Vi er veldig ulike, men også veldig like. Jeg og storesøster, altså.

   – C

   1. Jeg synes du er veldig lik moren deres og søsteren din er veldig faren deres. Lett å se dere er i familie i hvert fall 🙂

 17. jeg elsket dette innlegget !!! Ble liksom kjent med deg Karoline som person 🙂 Man føler ikke man kan bli sikkelig kjent med deg på samme måte når du skriver innleg om mote , skjønnhet og trening liksom. Så dette var utrolig bra og gøy og lese

 18. Linn Therese

  Du er den flinkeste bloggeren jeg vet til å svare på spørsmålsrunder!!Kjempe bra!!:D
  Men,jeg har et bittelite spm. Er det sant at LK gikk gratis over til ODD? Eller er det bare rykter? Ikke ta spm. feil opp,altså!Bare vet at veldig mange går rundt å sier det..

  Ha en fin dag vidre!<3

  1. Fotballfrue

   Hehe, han var bosmanspiller 🙂

   – C

   1. er ikke interessert i fotball i det heletatt og hadde aldri hørt om bosmanspillere, men måtte google det likevel. Hurra for nysgjerrighet. ELSKER at jeg har lært en helt uviktig ting som kommer til å imponere min samboer stort. Skal passe på å få snakket om bosmandommen rundt middagsbordet i dag. haha!

 19. Så fine svar 🙂 føler liksom at jeg ble litt bedre kjent med deg, and I like it 😀

 20. merker at jeg bare får mer og mer sansen for deg, caroline!
  stå på 😀

 21. De svarene er verdt å vente på ,når du svarer så fullstendig og godt:) Kommer del 3 også?

  1. Fotballfrue

   Takk! Ja, det kommer del 3 også 🙂

   – C

 22. You house is perfect…:P and is your fault that for a momemnt my fiance will hate you:P becouse all time show him what iam goint to have house , garderobe , decoration and everything:) heh:P

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Thank you so much <3

 23. Kjære C! 🙂 Først og fremst vil jeg bare si, du er så herlig! DU er en stor inspirasjon for meg i mitt liv!! Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen å gleder meg like mye vær gang å lese dine fantastiske innlegg! Jeg er en fast følger, følgt deg lenge før ditt nydelige bryllup. Jeg skal være mye flinkere til å kommentere innleggene dine 🙂
  Nå høres jeg bare gal ut men mener bare godt, jeg skulle ønske vi var venninner! haha 🙂 Jeg har egentlig masse jeg vil si til deg men føler jeg ikke kan åpne meg sånn helt her, hvor mange leser dine kommentarer.
  Takk for at du er den du er, takk for at du deler og gir meg inspirasjon. Du er et godt menneske!! 🙂 og du å din ektemann er bare så nydelige sammen 🙂 digger dere!!

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er! Tusen takk 😀

   Klem!

 24. Marianne

  Hei.

  Leser bloggen din hver dag og blir veldig inspirert av å lese alle trenings innleggene dine. Da jeg elsker å trene selv:)
  Men jeg syns det er dumt at «menyen» som var til høyre i bloggen ikke kommer frem lenger.
  Der mann kunne gå inn og finne innlegene om sminke,trening osv!?Hvorfor??

  Fortsett med den fine bloggingen. Gjerne mere treningsmusikk og sminke tips. F.eks hvordan finne riktig farge på fundation osv.

  Mvh Marianne

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂 Kan jeg spørre hvilken nettleser du bruker?

   – C

   1. Jeg bruker safari, og har det helt likt :/

   2. Jeg bruker også safiari, men hos meg fungerer alt som det skal 🙂

   3. Henriette

    Hos meg kommer den kun frem hvis jeg trykker meg inn på inleggene, bruker internett explorer.

   4. Mamma Be

    Last ned Google Chrome – det er den de fleste nettsider nå tildags tilpasser seg til. Er den beste og raskeste nettleseren som er der ute 😉

  2. Google Chrome er tingen;)

   1. Marianne

    Jeg bruker internett explorer. KOmmer frem når jeg går inn på et innlegg her også 🙂

   2. Christine

    eller rockmelt, gotta love it !! verdens beste 😉

 25. Du svarer veldig godt på spørsmålene, men dette visste i hvert fall jeg 🙂 Ikke noe nytt for min del, men venter fortsatt i spenning på hele historien om deg og LK. Dere er jo det søteste paret som finnes.

 26. Shitt jag önskar jag hade din garderob!!!!!!!!! jag DÖR! Brukar du köpa dina skor på http://www.monella.se??

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Nei, jeg har aldri bestilt derfra :/

   – C

 27. kan du legge ut bilder av huset ditt?

  1. Fotballfrue

   Hva mener du nå? :p Det gjorde jeg nettopp, og det har jeg gjort veldig mange ganger.

   – C

 28. SÅÅ søt, liten og uskyldig du så ut som liten 😀 Kjekt når du oppdaterer ofte! Du er meget flink!
  Lurte litt på om du kanskje kan anbefale litt viner og sånn også til maten du lager? Hadde vært kos! 🙂
  Og så lurer jeg på om du har noen sjømat-oppskrifter i kokeboken din? Kommer til å kjøpe den uansett. Kommer den ut i hele Norge, eller må vi som bor langt unna Oslo bestille den? Ha en fin uke 🙂

 29. Du er mycke flink och rigtig gode svar på spørgsmålene! Det giver fin inspirasjon til min egen blog.

 30. Flotte svar, Caroline 🙂

 31. flotte svar!
  for et herlig menneske du er 🙂

 32. Åh, Evitaene er så himla fine!

 33. Caroline CAROLINE caroline!

  DU er rå! Tenk å ha din timeplan og vær så smashing!

  Stå på,- leser fast! Avbrekk i hverdagen er herlig,
  og inspirerende!

  Lurer på om du har tips til noe annet enn egg til lchf til frokost!
  Jeg har gått tom for kreativitet!

  Ha en GOD dag! Stor klem:)

 34. Hei, utenom temaet, men jeg spør orakelet Caroline.. har du hørt om klesmerke nous nous? Vet du om det er å få kjøpt i norge eller på noe nettsted?

  1. Fotballfrue

   Aldri hørt om :O

   – C

   1. Søren klype…. 😉 Når ikke du vet om det så kjenner jeg ingen andre som kan noe om det ihvertfall for du er jo en ekspert på klær.. Jeg så en kåpe i en butikk, gikk forbi, trodde ikke jeg kom til å tenke på den igjen, MEN det gjorde jeg.. gikk tilbake og da var den selvfølgelig borte :((… Da får bare lærdommen være, ser man noe man liker må man ta det med seg med en gang… !!

   2. Takk for svar forresten 🙂

  2. nous nous tror jeg er et fransk merke 🙂
   Ganske sikker på at jeg så det i Frankrike.

 35. Kjempe bra svart, Caroline:-) Ååå, så herlig som lita jenta, men herlig som stor også:-)

 36. Marielle

  Du er så søt og flink! Herlige barnebilder av deg (og søsteren din). Håper du fortsetter som nå med bloggingen i lang tid. Gøy å følge med! Er stort sett innom hver dag 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 En veldig fin dag til deg også <3

 37. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Kjempefint å lese svar på spørsmål altså! Ha gjerne «ukens spørsmål» hvor du svarer på flere spørsmål enn bare ett, om du har muligheten til det 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 38. Gleder meg til boken din kommer :))

 39. Hvor mange kvm er huset deres?

  Du var helt nydelig på det nederste bilde av deg som liten 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er 180 kvm, og tomten er 1050 🙂

   – C

   1. Drømmehuset 🙂

 40. Elsker bloggen din, den er så utrolig gjennomført og fin 😀 og du var jo bare sååå søt som lita da, hihi! Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

   Klem!

 41. Hei, Caroline! Har fulgt bloggen din i flere år nå, og lurte på en ting. Det er tydelig du har utrolig godt kamera og tar kjempegode bilder, så hvorfor lager du ikke bloggen bredere, så du kan legge ut større bilder?
  Føler det hadde blitt enda mer profft, ettersom du da også kan vise fram dine fotografi-skills. Jeg hadde ihvertfall satt kjemestor pris på det, og det er jeg sikker på fler av de andre leserne dine også hadde gjort! 😉 <3

  1. Fotballfrue

   Rett og slett fordi dette ikke er i mine hender :/ Men designet er under utvikling, og er forhåpentligvis snart på plass! Men dette er opp til Nettavisen :/

   – C

   1. Ok. Fint å vite! 🙂

 42. Hei fine du:)

  Bare et lite spm angående LCHF: Det første jeg tenkte når jeg leste at du bytter ut karbohydrater med masse fet mat er; er du ikke litt bekymret for konsekvensene av å spise så mye fet mat?

  Jeg har ikke greie på LCHF i det hele tatt- så dette er bare et spørsmål jeg stiller fordi jeg er nyskjerrig- ikke kritisk;) Regner med du har en god forklaring på det- som vanlig:)

  Håpet det går fint uten Lars Kristian hjemme. Jeg hadde selv en kjæreste som reiste på treningsleir hvert år i to uker- og jeg hatet det såå mye!! Nå er han her hjemme med meg hele tiden, for han har sluttet med idretten han drev med pga skade 🙁 Digg å slippe de ukene alene, men savner at han driver med det han elsker..

  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Nå er jeg ikke helt sikker på hvilke konsekvenser du sikter til, da mytene og påstandene har vært mange. Hvis det er livsstilssykdommer du sikter til, så er det ingenting som tyder på at LCHF øker faren for dette, tvert i mot så motvirker det livsstilssykdommer 🙂

   – C

   1. Som sagt så vet jeg lite om LCHF, og egentlig kosthold generelt. Men det er vel egentlig noe mamma alltid har sagt til meg da vettu 😛 «Ikke spis så mye fet mat, det legger seg i blodårene dine», «du får høyt kolesterol».. osvosv. Kanskje bare myter?

    Grunnen til at jeg lurer er bare at jeg vurderer LCHF selv.. 🙂 Men er litt skeptisk – nettopp pga myter og påstander. Blir du ikke selv litt bekymret?

   2. Fotballfrue

    Nei, for jeg vet at det kun er myter 🙂

    Anbefaler «Det store kolesterolbedraget», det er mye du ikke skal stole for mye på 😉

    – C

 43. Hvor er søsteren din? Veldig bra svart, veldig bra blogg 😀

 44. Heisann!! Ville bare si at jeg elsker deres walk in closet. Det er utrolig fint!
  Vi bygger hus nå, og takk for at du gir meg noen ideer om hvordan jeg skal lage til vårt walk in closet. Det er godt mulig det blir akkurat samme som deres, da det er så fint 🙂
  Du var forresten veldig søt som liten, og brun. Var dere i syden da bildet ble tatt kanskje?
  Nå skal jeg bort og se på kjøkken tegningene våres, og godkjenne de! Hurra!! 😀
  Du må ha en flott dag videre!

  Stor klem fra Sunnmøre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 her var vi på Bø Sommerland, faktisk :p

   – C

 45. Har spurt om dette tidligere men ikke fått svar: hvilke speilrefleks kameraer bruker du?? hva vil du anbefale for meg som skal kjøpe for føste gang?

  1. Fotballfrue

   Sony alpha 330 🙂

   – C

   1. DET ANBEFALER JEG! 🙂 har det selv og jeg er helt in looove! Hatt det i typ. 3 eller 4 år nå, skal oppgradere til den nye a77 nå i vår tenkte jeg, ettersom det er film på det 🙂

   2. Fotballfrue

    Du kan filme med a330 også 🙂

    – C

 46. Hei Caroline! 🙂

  Begynte å følge bloggen din rett før du giftet deg og jeg har siden vært innom bloggen din jevnlig! Du er så hærlig og gjennomført! Gir masse inspirasjon og står på! 😀

 47. Hei!
  Jeg er LCHF-fan og liker at du også er det, og at du formidler kostholdet på en fornuftig måte:)

  Hilsen Maria

 48. spiser du frokost etter du har trent? hvordan er det å trene på tom mage?

  1. Fotballfrue

   Nei, spiser som regel før trening 🙂

   – C

 49. Caroline, det er så utrolig spennende å følge deg og alt som skjer i livet ditt!:D Du viser at alle drømmer kan bli til virkelighet om du bare jobber for det, og jeg blir så utrolig inspirert! Kjempegøy å lese svarene her forresten, når du legger så mye i dem! Kan jeg få spørre hvor du tok journalistutdanningen din? 🙂
  Hilsen fra fast leser 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg utdannet meg hos NKF 🙂

   – C

   1. Synnøve

    Hvorfor ved NKF – Er ikke det bare en toårig fagskole?
    Høyskole gir jo studiepoeng, og gjør blant annet at du kan ta bachelor eller master 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er en to-årig fagskole ja, men med mulighet for å bygge på med bachelor og master i utlandet etter disse årene 🙂

    – C

 50. Kamilla VR

  Heisann! Jeg lurte på hva din mening er om hvor høy enn burde være for ikke å bruke høye hæler, jeg er selv 177 cm og ELSKER å gå med høye hæler, men jeg er allerede en del høyere enn vennene mine så når jeg da tar på meg et par med 13 cm hæl, så blir det da litt forskjell 😉
  Syns du jeg er for høy til å gå med høye hæler??

  Hvor høy er du? Også vurderer jeg å bestille et par Jeffrey Campell Lita sko, hvordan er de i str ?? 😀

  1. Fotballfrue

   De er normale i strl. 🙂 Nei, man blir aldri for høy for høye sko 😀

   – C

 51. Måtte du betale mye for Nike skoene du bestilte fra Nikeid? 🙂 Håper du kan svare!

  1. Fotballfrue

   Det var vel 1300,-? 🙂

   – C

   1. Ja okei, husker du hvor mye det var for frakt, hvor lang tid det tok og om de er små i størrelsene? 🙂 Har veldig lyst til å bestille et par… Men, vet ikke om jeg tørr..

   2. Ja okei, husker du hvor mye det var for frakt, hvor lang tid det tok og om de er små i størrelsene? 🙂 Har veldig lyst til å bestille et par… Men, vet ikke om jeg tørr..

 52. Så søt du var som liten! Det er du fortsatt selvfølgelig 🙂 Nydelig hus og elsker bildene av maten din! Nam!

 53. Du svarer veldig bra, det var bra du tok med spørsmål om bok og jobb, folk spør jo om det 24/7:P

 54. Da har jeg offisielt bestemt meg for å legge om til LCHF-kosthold!

  Jeg hadde aldri rørt tanken om trene, før for ett år siden – da jeg begynte å lese bloggen din. Nå trener jeg 3-4 ganger i uka. DU har bidratt til å gi meg en sunnere livsstil Caroline. TAKK for at du finnes Caroline – du er en stor inpirasjon i manges liv, det skal jeg love deg, spesielt i mitt! 😀 Stå på!!

  Stor klem.

 55. Gratulerer med overstått Caroline,håper dagen var fin uansett om ikke mannen var der!
  Herlige svar her forresten, du er en stor inspirasjon for meg. Stå på videre! 🙂

 56. Ah, det er dette som er grunnen til at jeg digger deg og bloggen din… Alt er liksom så gjennomført! Stå på 😀

 57. Du skriver at lavkarbo-kost er noe alle kan spise (i forbindelse med hva gjestene dine spiser), men selv om det ikke er skadelig for dere, så er det jo ikkje bra for en med et «vanlig» kosthold å spise masse fett i to-tre dager når de uansett returnerer til fettfattig karbo-høy kost når de kommer hjem. Det må du vel være enig i? Det er jo komboen fett + karbo som er uheldig. Ikke fett eller karbo hver for seg.

  1. Fotballfrue

   Hva du gjør i to-tre dager spiller liten rolle. Går du derimot over lang tid med et høyt fett- og karboinntak, bør du passe på det totale kalorinntaket ditt.

   Fett er noe kroppen trenger, uansett hvor mye karbohydrater man har i kostholdet sitt. Men som du sier, har man over tid et høyt karboinntak, bør du være forsiktig med fettinntaket 🙂

   – C

 58. Veldig gode svar! 😀 Beundrer virkelig alt du har klart opp igjennom..bok, blogg, starte egen nettbutikk, være gjestedesigner for nelly.com … ja, listen er lang!

  Ha en kjempefin dag videre, vakre Caroline! 😉

 59. Ragnhild

  Gleder meg så utrolig mye til boka di kommer ut:) Skal kjøpe den med en gang!!

 60. Flink du e.

 61. Du er så utrolig flink til å svare! Elsker bloggen din og deg ( kanskje ulitt å overdrive ) Du er så nydelig, kjempeflott forbilde 🙂 Virker som du har det perfekte liv med ektemann og drømme garderoben altså, unner deg alt:-) Ha en flott uke!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lise! Så hyggelig å høre!

   Klem 🙂

 62. Så flotte svar 🙂
  Jeg har to jenter med min mann og de er veldig ulike og jeg er SÅ lei av at folk kommenterer det , spesielt når jentene høre på. Voksne folk kan være så ubetenksomme. ikke anta at barn ikke er helsøsken bare fordi de ikke ligner!

 63. Så nydelig hus dere har:) Virkelig drømmehuset!

 64. Haha, du er så forferdelig søt på det bildet der du sitter i sofaen med søstra di 😀

  – L

 65. Elisabeth

  Utrolig gode og fyldige svar:D

 66. Hei Caroline! Veldig flotte svar, får et utrolig bra inntrykk av deg gjennom bloggen. Jeg er innom hver dag, og har lest helt siden november 2009, for å være presis. Alle som oppnår like mye som deg i en alder av 25 bør være utrolige stolte over seg selv!

  Også lurer jeg på en ting, får hundene løpe ute i hagen dersom de får lyst på en luftetur? Eller er de inne hele tiden utenom de «faste lufteturene»? De har jo store muligheter bare i hagen deres, heldige hunder! Stor klem til deg!

 67. Hei og hopp!

  Må bare si at du har en fantastisk blogg! Eneste bloggen jeg konsekvent følger hver dag 🙂 Leste ikke gjennom alle kommentarene over, (siden du får så utrolig mange :p) så kan hende noen har kommentert det allerede, men så at Lars-Kristian kommenterer han også – det syntes jeg var hyggelig^^, Bra mann du har som er engasjert i det du driver med^^, Så at du i et av svarene dine på spørsmålsrunden sier at noe av det negative med å ha blogg er at folk kan få et skjevt (overfladisk) inntrykk av deg, og det må jeg bare si at det skjønner jeg ikke er mulig. Selv gir denne bloggen meg et kjempe positivt bilde av deg, med så mange ulike sider 🙂 Men det er jo ikke så lett å forstå hva folk tolker ut i fra alltid… Uansett, stå på videre! Jeg setter i alle fall utrolig pris på alle innlegg du kommer med 🙂

  Klemklem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord! Jeg er veldig glad for at jeg har en mann som er såpass engasjert i det jeg gjør, jeg hadde aldri klart meg uten!

   Klem 🙂

 68. bra svart! men du har ikke krevende hverdager, virker som hverdagene dine bare er sus og dus. Min mor og far har også vært sammen siden tenårene 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke krevende hverdager? Jeg har VELDIG krevende hverdager. Hva mener du?

   – C

 69. Camilla Lund

  Du er så fantastisk flink!!! 🙂

 70. Nordland

  «… og fettprofilen i blodcellene våre er bedre enn tilfellet var før omleggingen av kosten.» Det er ingenting som heter fettprofil i blodcellene…! Fettet i blodet finnes i chylomikroner som LDL, HDL, VLDL osv, og er IKKE festet til selve blodcellene (som består av røde blodceller som bærer oksygen/CO2 og immunceller som bla produserer antistoffer)..

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Fettprofilen i blodet skal det være 🙂

   Er du uenig i det, får du ta det opp med St. Olavs Hospital i Trondheim 😉

   1. Nordland

    Nei, jeg er ikke uenig i det, fordi det jo er den riktige måten å si det på? Heh, for en rar kommentar fra deg..

    Det virker kanskje som jeg rettet på en filleting – But it´s not; I alle fall ikke når man ellers fremstiller seg som en person med stor medisinsk kunnskap om kosthold…….

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Du virket bare som typen som liker å kverulere 🙂

    Det var jo ikke veldig vanskelig å forstå hva som var poenget……..

    Mener du at hvis jeg siterer en lege, og er åpen om det, så fremstiller jeg meg selv som en med medisinsk kunnskap om kosthold? Da legger du i så fall godviljen til, Nordland.

   3. Nordland

    Haha. Ja, på selv kjenner man andre, Lars-Kristian:)

    Nei, jeg mener egentlig ikke så mye om dine sitat; Det er ikke dine sitater om kosthold som har hundretusensvis av lesere. Jeg mener at når Caroline uttaler seg som en ekspert på kosthold, så burde hun også vise at hun vet nok til å skrive korrekt. Og jeg betviler ikke på hun vet veldig mye, men da har man ikke råd til å bomme på så enkle ting.

    Generelt:
    Jeg pleier å lese noen av kommentarene dine her i feltet noen ganger, og det virker som at du er opptatt av nyere forskning og evidensbasert kunnskap, så du må du jo være kjempeglad for at flere lesere velger å sette igang diskusjoner her som kan gi en god utveksling av fagstoff! Jeg vet det er mange her som studerer naturvitenskap i en eller annen form (og da blant annet ulike næringskilders metabolisme på mikronivå, så vel som et klinisk nivå), og selv om du vet mye og har lest mye om for eksempel kosthold, så mener jeg at man bør være litt forsiktig med å argumentere så sterkt for mekanismer som man kanskje ikke kjenner alle sidene av (fordi man ikke har studert det selv). Jeg sier ikke at du ikke har en kompetanse du også, jeg sier bare at når man ikke har en utdannelse på et område, så skal man også være forsiktig med hva man hardnakket påstår (selv når man siterer en lege). Man skal være ganske godt skolert hvis man selv skal forstå innholdet i gode medisinske artikler (publisert i tidskrifter med high impact) og ikke bare lese hva noen leger eller ernæringsfysiologer har lest, eller funnet fram til ved egen forskning på et tema. Dessverre er det ofte ikke så lett at man kan sette to streker under svaret på alt «forskning har vist» – all forskning har sitt kvalitetsnivå. Jeg anbefaler deg å lese om temaene du er interessert i i sekundærdatabaser (databaser som sammenfatter masse ulik forskning på et felt til en større artikkel) – Da er det mye lettere å se hvilke vitenskapelige resultater man virkelig kan konkludere med!

    Jeg synes det er veldig fint at du er så flink til å støtte opp om din ektefelle, men det er jo dumt hvis selvforsvaret ditt blir så sterkt at man ikke kan ha en gjensidig respekt for hverandres kunnskap. Eller hur?

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Et viktig poeng er vel at Caroline, som meg, alltid siterer kilder med faglig tyngde 🙂

    Du har helt rett i at jeg liker diskusjonene. Ikke fordi jeg er så glad i å diskutere, men fordi jeg mener kosthold er et vesentlig problem i den vestlige verden (i den 3. verden også selvfølgelig, men det er en helt annen sak).

    Jeg holder meg kun på et overfladisk nivå, og har aldri hevdet noe som går på næringskilders metabolisme på mikronivå. Når vi først er inne på det faglige, så er det så mange påstander ute å går, at hver enkelt må rett og slett finne sin «reiligion», hvis du skjønner hva jeg mener. Uansett hva noen påstår, så er det alltid noen som er uenig.

    Uansett trenger man ikke være særlig lærd for å skjønne at det vestlige kostholdet er på vei i feil retning, og at noen grep må gjøres :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *