Deadline

Hei dere! Ser dere hvor jeg er?

Jeg tok rett og slett turen hjem til mamma og pappa, for å ha ting i umiddelbar nærhet. Her har jeg tredemølle i kjelleren, og hjelp til dyrepass. Veldig greit, ettersom jeg har deadline i morgen, og jeg føler ikke at jeg er i nærheten av å være ferdig. Jeg var oppe klokken halv syv i dag, og har skrevet og skrevet siden. Hadde en liten pause mellom klokken tre og fem, så jeg har trent og er nydusjet. Nå er jeg tilbake på tastaturet igjen, og har ikke tenkt til å gi meg før jeg er ferdig. Med alt. I morgen er jo siste dag, og jeg MÅ bruke dagen til å gå over, gjøre endringer og sånne ting. Synes alltid teksten får en annen tone om jeg leser den noen dager etter den er skrevet.

Forresten! Mange spurte i går hvor undertøy, lange kjoler og treningstøy er. Vel, vi har en stor kommode på soverommet, og der er undertøy og treningstøy. Ved siden av soverommet går det en dør inn til et lite rom, som jeg liker å kalle mini walk-in. Her er det kaos enn så lenge, men her skal vi altså bygge et miniskap, og det er her vi skal ha alt annet tøy, som lange kjoler, shortser, skjørt og topper som ikke kan henge, joggetøy også videre. Så vet dere det. Alt av yttertøy, vintertøy og skitøy henger og ligger nede i gangen, i et digert skap.

Nå: Tilbake til skrivingen. Ha en fin kveld så lenge, skjønninger ♥

90 kommentarer

 1. Lykke til! 🙂

 2. fin med briller<3<3

 3. Utrolig fin blogg, Caroline!:-) spennende hverdag og følge med på<3
  Lurer bare på om du har noen anelse på hvor mye boken din kommer til å koste når den tid kommer, og om du eventuelt kan svare på det i et innlegg du poster i nærmeste fremtid da det er litt upraktisk og blad gjennom alle kommentarene for å finne svaret!:-)

  Ha fortsatt en fin dag til dine foreldre!

 4. Lykke til videre med det du skriver på!:)

 5. Lykke til med siste innsats i boka! 🙂

 6. Lykke til med skrivingen Caroline!
  Garderoben din var forresten helt himmelsk, glemte å legge igjen en kommentar på det innlegget 🙁
  Klem fra fornøyd leser! 🙂

 7. Birgitte

  Hei!
  Jeg lurte på en liten ting. Bokmål og nynorsk er et emne vi ser i avisene nå fortiden. Jeg lurte på hva du syns om dette? Er du for at vi skal kutte ut nynorsken helt? Er litt interessert i å høre din mening 🙂

 8. Lykke til med siste biten.

 9. Lykke til med ferdigskriving av boken, den kommer til å bli råååbra ! 😀
  Gleder meg til den er ferdig å vi kan få kjøpe den !

  Ha en fin kveld !

 10. Anne Berit

  Lykke til med siste innspurt! 😀 Du er så flink!! Gleder meg til boken kommer ut! 🙂 Allerede satt den opp på ønskelisten min!<3

 11. lykke til med skrivingen! 🙂 heier på deg!

 12. Hørtes lurt ut å dra hjem til mor og far! masse lykke til med innspurten søte deg, dette går så bra;)

 13. Elisabeth

  Lykke til! Du er flink 😀

 14. Flinke deg, gleder meg masse til boken blir ferdig. Stå på siste kvelden 😀

 15. Marita Ø

  Dette blir nok kanonbra når du blir ferdig! Flink er du som jobber og står på til det fulle og hele 🙂 Lykke til med siste innspurt, Caroline 🙂

 16. Så flink du er! Og utrolig søt med briller 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 17. Så fin du var med briller! Det kledde du!

 18. Har lest bloggen din siden lenge før du giftet deg, vært med i både oppturer og nedturer. Du inspirerer meg og får meg til å smile – og når det er sagt var jeg 10 eller 11 når jeg startet å lese den! Keep going strong, ikke la deg knekke. Du er nydelig på alle måter! btw du var sinnsykt fin med briller, haha 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, takk! Så herlig du er 🙂

   – C

 19. Karen Marie

  Skjønner godt hva du mener! Jeg har også vært stresset en god periode med prøver og liknende. Men jeg er sikker på at du klarer det supert 😀

 20. Masse lykke til med å bli ferdig 🙂

 21. Du er så nydelig og organisert Caroline! Uansett hva du gjør eller hva du skal virker det som om du har en plan, og jeg beundrer deg stort for det!
  Tipper deadline kommer til å gå supert, hvertfall slik jeg kjenner deg. Haha.. kjenner og kjenner..
  Hilsen fra Fredrikstad!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk!!! I HOPE!

   Klem 🙂

 22. Karoline Holberg

  Hvor er brudekjolen din nå? Har du den fremdeles, og har du tenkt til å gjøre noe ut av den henge den et sted i huset eller lign. ?

  1. Fotballfrue

   Hjemme 🙂 Den skal på bysten på soverommet 🙂

   – C

   1. Å! Din brudekjole er den fineste jeg har sett etter Kate sin!! Kan du ikke prøve den igjen og ta bilde? :):):):)

 23. Caroline! Du må høre på denne mens du jobber: https://www.youtube.com/watch?v=mjwqQI3PZhE&sns=fb – så fantastisk bra! 😀

 24. Jeg kommenterer på dette innlegget, så kanskje kommentaren min blir lest: For en FANTASTISK garderobe:D

  OG, en annen ting: Den hårfargen du har på det barnebildet er kjempefin, har du vurdert å la din egen farge vokse ut (i type overskuelig framtid)? Mulig den har blitt mørkere med årene da, det har min blitt i hvertfall.

 25. Briller kledde du ! Lykke til med skrivingen..

 26. Du er fin med briller jo!!!! Du greier nok å dra i land oppdraget ,du er så flink!

 27. Så spennende, nå nærmer det seg virkelig!! Kan tenke meg at du er spent 😀 lykke til videre med arbeidet 🙂

 28. Såå fin du var med briller! 🙂 Lykke til meg skrivingen!
  Sikker på at det kommer til å bli kjempebra! 😀

 29. Så koselig at du er hos dem 🙂 Ha en fin kveld!

 30. Jeanette

  så flink du er.står skikkelig på du!

 31. Spennede! Lykke til med resten av skrivingen, det kommer til å gå kjempebra med deadlinen, du er jo så effektiv! 😀

  Ha en fin kveld videre med skrivingen ( og forresten: du KLER briller!! )

 32. Siste krampetrekning no! 🙂 Ditta klare du.. Sjønna godt du vil heim til mor og far, so klare man litt ekstra 🙂
  Lykke til 🙂

 33. Masse lykke til med inspurt av boken, Caroline 🙂 Ingenting er som å være hjemme hos mor og far 😀

 34. Hei 🙂 Jeg mener å huske at du sparer på green gate servicet? Det er halv pris på det på en butikk i Bygdøy Allè! Husker ikke hva den butikken heter nå i farten, men det er der hvor Niels Jules gate krysser Bygdøy Allè 🙂

 35. Lykke til med deadline’en! 😀 Dette går så fint så!

 36. Lykke til vakre deg! 🙂 Alt du tar i blir til gull, så dette kommer til å gå fint.

 37. Alt kler den smukke 😀

  Ville forresten bare informere deg om at du er inspirasjonen til bloggnavnet mitt.. hehe 🙂 Du er en inspirasjon i det meste annet også, så hvorfor ikke? 🙂

 38. Brillefin;)
  Lykke til med skrivingen.D

 39. Gleder meg til boka di kommer!:0)
  Hva heter tredemølla du løper på der? Får du ikke lyst å kjøpe selv? Tredemølle ligger på førsteplass på ønskelista mi nå!!

 40. Stå på Caroline! Du er så flink!!!! 🙂

 41. Lykke til med siste innspurt 😀

 42. Silje Kristin

  Iih, lykke til med deadline! Tipper det går kjempebra 😀
  Du kledde forresten briller kjempegodt 🙂

 43. Lykketil med deadline! Kommer til å gå kjempe bra 😀

 44. Du har gitt meg motivasjon til å ta vare på kroppen min og være glad i den fordi den er frisk! Derfor har jeg sluttet å røyke, begynt å trene og smiler til meg selv i speilet hver morgen. Tusen takk, Caroline, for at du er du; en fantastisk motivasjon og inspirasjon! 🙂

 45. Jeg tror du kommer til å like mye av det de har 🙂 hvis du ikke har handlet hos dem før da.
  Det er så mye fint 🙂

  https://perfecthome.no/

 46. Hei, Caroline:)
  Lykke til med skrivingen!

  Dette har ingenting med saken og gjøre, men jeg har et spørsmål til deg:)
  Min nevø skal døpes i begynnelsen av mars, og jeg er helt cluless når det gjelder hva jeg skal ha på meg.. Jeg fyller femten år i år! Er ennå ikke konfirmert, så jeg har ikke bunad..
  Er jo i kirken, så den må ikke være for kort eller for utringet, men mamma vil ikke at jeg skal ha lang kjole! haha, ble veldig mye her nå.. Men lurte på om du hadde forslag til kjoler jeg kunne bruke?:) Du kan jo evt skrive ett innlegg om hva man kan ha på seg i barnedåp?

 47. Flinkis! Stå på! Sitter her selv å svetter over tastaturet med deadline, men nå skal jeg på trening for et lite avbrekk 🙂 Best thing there is!
  Gleder meg til å se boken din!

 48. Mye lykketil! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

 49. Lykke til 🙂 Er sikker på at resultatet kommer til å bli veldig bra ;-D

 50. Lykke til 🙂

 51. aww, så søøt me briller! 🙂

 52. Har vært fast leser av bloggen din i flere år, og jeg liker den utrolig godt!
  Men savner litt tipsene/testene av forskjellige sminkeprodukter.
  Noen mulighet for at du kan begynne å ha disse litt oftere?

 53. Masse lykke til Caroline <3

 54. kan du virkelig ikke gå èn dag uten å trene?? det høres sykt ut ….

  1. Fotballfrue

   Hvis du blar deg én dag tilbake, så ser du at jeg trente 5 ganger forrige uke. Det vil si to fridager 🙂

   – C

  2. Hva er sykt med å være sunn?

 55. Du er utrolig flink!! 🙂

 56. Lykke til! Tipper den blir veldig bra, og at jeg må kjøpe den 😉

 57. Jeg har vært nettløs siden før helga, så i dag kunne jeg kose meg med mange nye innlegg.
  Og bedre sent enn aldri:

  GRATULERER MED 25-ÅRSDAGEN!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Klem!

 58. Hei:)

  Har et spørsmål ang. reklamen rundt bloggen din.

  Disse annonsene som er på høyre side, på toppen og på venstre side er utrooolig irriterende når jeg bruker ipad eller iphone. Grunnen til det er at jeg ikke kan zoome inn på teksten og bildene og se det stort, uten at reklamen tar opp halve plassen på skjermen.. om du skjønner. Visst du går inn på bloggen din med ipaden din så skjønner du sikkert hva jeg mener?? LItt vanskelig å forklare.

  Går det an å gjøre noe med det? Det er sååå plagsomt å ikke kunne se bilder og tekst stort pga den dumme reklamen..

  1. Fotballfrue

   Det var sånn tidligere, men skulle vært fikset nå. Det fungerer fint her for meg i hvert fall 🙂

   Er det noen andre som har dette problemet?

   – C

   1. Juni M.

    Det funker helt fint på ipaden min!:) lykke til Caroline<3 gleder meg til å kjøpe boken din:)

   2. kristine

    jeg har Iphone, men har ikke det problemet. Funker fint å lese teksten her, reklamen er ikke i veien:-)
    Lykke til med resten av teksten Caroline:-D

 59. Masse lykke til med skrivingen. Du har (mitt inntrykk) jobba lenge og målrettet med denne boken, vi vet du skriver godt og tar fine bilder -så alt tyder på at dette blir en suksess!

 60. marianne

  hvorfor kjøper du deg ikke mølle?? har jo så stor plass nå!

 61. Ingrid E

  Liker å se deg i den settinga her 🙂 Gleder meg til å se resultatet!

 62. Vil bare si at du er fantastisk nydelig, og jeg beundrer deg! Håper du fortsetter å blogge lenge 🙂

  Vil anbefale deg og andre gode oppskrifter på: https://www.kriweb.no/. Hvis ikke denne allerede er oppdaget. Det er nesten like mye matnyttig som på din side,Caro 🙂

 63. Thea Emilie

  Hei ! Bor foreldrene dine på hannestad?
  Har sett bilder fra da du var på besøk hos dem, å da lignet det veldig på et sted her i nærheten hvor jeg bor 😀 digger deg!

  1. Fotballfrue

   Yven 🙂

   – C

 64. Hei!
  Syns du så flink til å blogge altså:) Er inne på den flere ganger om dagen!
  Jeg bare lurte på om du kunne vise noen øvelser for spesielt mage og rygg? Er så lei vanlige situps og ryggøvelser som rygghev og planken.. Trenger øvelser som gir resultater!!

 65. Hei! Jeg lurer på om du har noen oppskrifter som kan erstatte mitt hyppige kjøp av lavkarbo «sjokoladebarer»? Det blir litt dyrt i lengden, og du har vel sikkert noen gode tips mesterkokk Caroline?:) Gleder meg til boken din kommer ut!

 66. Du er den nydeligste jeg vet om 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er <3 Takk!

 67. Synnøve

  Så søt med briller da 🙂

 68. Lykke til med siste innspurt!
  Har plutselig blitt fast leser og det er utrolig gøy å følge med bloggen din. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Takk!

   Klem!

 69. Caroline

  Du er en helig jente navnesøster! Er innom bloggen din hver dag for å få positiv energi i hverdagen. Har nettopp gjort det slutt med min kjære samboer etter 1,5 år og sliter noe utrolig. Har det så vondt inne i kroppen at jeg ikke vet om jeg skal gråte, kaste opp eller bare legge meg ned og råtne. Men du har gitt meg energi før, så søker desperat energi fra deg nå! Stå på, elsker alt av interiøs, livsstil og HELE deg!

  Fantastisk er vel et ord som beskriver deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og gratulerer med navnedagen som var 🙂

   Veldig lei for å høre om bruddet deres, slike ting er aldri enkelt. Men jeg vet du kommer deg gjennom det! Husk å omgi deg med mennesker du er glad i, og som er glad i deg i tiden fremover. Det trenger du. Sender deg en stor klem <3

 70. Lykke til, søte deg!! Gleder meg til å få se resultatet 🙂

 71. Tenk for en fantastisk følelse du kommer til å få når du er ferdig, og du leverer inn. Da har du faktisk skrevet EN BOK 😀
  Lykke til videre i dag 😉

  1. Fotballfrue

   æææææ 😀 :O 😀

 72. Lykke til med innspurten, du er supereffektiv! :- )

  1. Lars-Kristian Eriksen

   At de aldri lærer :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *