Deadline

Hei dere! Ser dere hvor jeg er?

Jeg tok rett og slett turen hjem til mamma og pappa, for å ha ting i umiddelbar nærhet. Her har jeg tredemølle i kjelleren, og hjelp til dyrepass. Veldig greit, ettersom jeg har deadline i morgen, og jeg føler ikke at jeg er i nærheten av å være ferdig. Jeg var oppe klokken halv syv i dag, og har skrevet og skrevet siden. Hadde en liten pause mellom klokken tre og fem, så jeg har trent og er nydusjet. Nå er jeg tilbake på tastaturet igjen, og har ikke tenkt til å gi meg før jeg er ferdig. Med alt. I morgen er jo siste dag, og jeg MÅ bruke dagen til å gå over, gjøre endringer og sånne ting. Synes alltid teksten får en annen tone om jeg leser den noen dager etter den er skrevet.

Forresten! Mange spurte i går hvor undertøy, lange kjoler og treningstøy er. Vel, vi har en stor kommode på soverommet, og der er undertøy og treningstøy. Ved siden av soverommet går det en dør inn til et lite rom, som jeg liker å kalle mini walk-in. Her er det kaos enn så lenge, men her skal vi altså bygge et miniskap, og det er her vi skal ha alt annet tøy, som lange kjoler, shortser, skjørt og topper som ikke kan henge, joggetøy også videre. Så vet dere det. Alt av yttertøy, vintertøy og skitøy henger og ligger nede i gangen, i et digert skap.

Nå: Tilbake til skrivingen. Ha en fin kveld så lenge, skjønninger ♥

90 kommentarer

 1. aww, så søøt me briller! 🙂

 2. Har vært fast leser av bloggen din i flere år, og jeg liker den utrolig godt!
  Men savner litt tipsene/testene av forskjellige sminkeprodukter.
  Noen mulighet for at du kan begynne å ha disse litt oftere?

 3. Masse lykke til Caroline <3

 4. kan du virkelig ikke gå èn dag uten å trene?? det høres sykt ut ….

  1. Fotballfrue

   Hvis du blar deg én dag tilbake, så ser du at jeg trente 5 ganger forrige uke. Det vil si to fridager 🙂

   – C

  2. Hva er sykt med å være sunn?

 5. Du er utrolig flink!! 🙂

 6. Lykke til! Tipper den blir veldig bra, og at jeg må kjøpe den 😉

 7. Jeg har vært nettløs siden før helga, så i dag kunne jeg kose meg med mange nye innlegg.
  Og bedre sent enn aldri:

  GRATULERER MED 25-ÅRSDAGEN!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Klem!

 8. Hei:)

  Har et spørsmål ang. reklamen rundt bloggen din.

  Disse annonsene som er på høyre side, på toppen og på venstre side er utrooolig irriterende når jeg bruker ipad eller iphone. Grunnen til det er at jeg ikke kan zoome inn på teksten og bildene og se det stort, uten at reklamen tar opp halve plassen på skjermen.. om du skjønner. Visst du går inn på bloggen din med ipaden din så skjønner du sikkert hva jeg mener?? LItt vanskelig å forklare.

  Går det an å gjøre noe med det? Det er sååå plagsomt å ikke kunne se bilder og tekst stort pga den dumme reklamen..

  1. Fotballfrue

   Det var sånn tidligere, men skulle vært fikset nå. Det fungerer fint her for meg i hvert fall 🙂

   Er det noen andre som har dette problemet?

   – C

   1. Juni M.

    Det funker helt fint på ipaden min!:) lykke til Caroline<3 gleder meg til å kjøpe boken din:)

   2. kristine

    jeg har Iphone, men har ikke det problemet. Funker fint å lese teksten her, reklamen er ikke i veien:-)
    Lykke til med resten av teksten Caroline:-D

 9. Masse lykke til med skrivingen. Du har (mitt inntrykk) jobba lenge og målrettet med denne boken, vi vet du skriver godt og tar fine bilder -så alt tyder på at dette blir en suksess!

 10. marianne

  hvorfor kjøper du deg ikke mølle?? har jo så stor plass nå!

 11. Ingrid E

  Liker å se deg i den settinga her 🙂 Gleder meg til å se resultatet!

 12. Vil bare si at du er fantastisk nydelig, og jeg beundrer deg! Håper du fortsetter å blogge lenge 🙂

  Vil anbefale deg og andre gode oppskrifter på: http://www.kriweb.no/. Hvis ikke denne allerede er oppdaget. Det er nesten like mye matnyttig som på din side,Caro 🙂

 13. Thea Emilie

  Hei ! Bor foreldrene dine på hannestad?
  Har sett bilder fra da du var på besøk hos dem, å da lignet det veldig på et sted her i nærheten hvor jeg bor 😀 digger deg!

  1. Fotballfrue

   Yven 🙂

   – C

 14. Hei!
  Syns du så flink til å blogge altså:) Er inne på den flere ganger om dagen!
  Jeg bare lurte på om du kunne vise noen øvelser for spesielt mage og rygg? Er så lei vanlige situps og ryggøvelser som rygghev og planken.. Trenger øvelser som gir resultater!!

 15. Hei! Jeg lurer på om du har noen oppskrifter som kan erstatte mitt hyppige kjøp av lavkarbo «sjokoladebarer»? Det blir litt dyrt i lengden, og du har vel sikkert noen gode tips mesterkokk Caroline?:) Gleder meg til boken din kommer ut!

 16. Du er den nydeligste jeg vet om 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er <3 Takk!

 17. Synnøve

  Så søt med briller da 🙂

 18. Lykke til med siste innspurt!
  Har plutselig blitt fast leser og det er utrolig gøy å følge med bloggen din. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Takk!

   Klem!

 19. Caroline

  Du er en helig jente navnesøster! Er innom bloggen din hver dag for å få positiv energi i hverdagen. Har nettopp gjort det slutt med min kjære samboer etter 1,5 år og sliter noe utrolig. Har det så vondt inne i kroppen at jeg ikke vet om jeg skal gråte, kaste opp eller bare legge meg ned og råtne. Men du har gitt meg energi før, så søker desperat energi fra deg nå! Stå på, elsker alt av interiøs, livsstil og HELE deg!

  Fantastisk er vel et ord som beskriver deg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og gratulerer med navnedagen som var 🙂

   Veldig lei for å høre om bruddet deres, slike ting er aldri enkelt. Men jeg vet du kommer deg gjennom det! Husk å omgi deg med mennesker du er glad i, og som er glad i deg i tiden fremover. Det trenger du. Sender deg en stor klem <3

 20. Lykke til, søte deg!! Gleder meg til å få se resultatet 🙂

 21. Tenk for en fantastisk følelse du kommer til å få når du er ferdig, og du leverer inn. Da har du faktisk skrevet EN BOK 😀
  Lykke til videre i dag 😉

  1. Fotballfrue

   æææææ 😀 :O 😀

 22. Lykke til med innspurten, du er supereffektiv! :- )

  1. Lars-Kristian Eriksen

   At de aldri lærer :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *