Bildedryss: Walk-in

Skapet vårt er egentlig bare 70 prosent komplett, men jeg velger likevel å vise dere et knippe bilder, siden det er så mange av dere som er nysgjerrige. Vi mangler en del perlehengere (høhø), men jeg har endelig bestilt flere hos min gode venninne Charlotte hos Detaljer Sagene i Oslo, og venter en ny ladning om ikke lenge. I tillegg mangler vi noen ekstra hyller på veggene (tror jeg), et helfigurspeil, og ikke minst: En lekker lysekrone. Når alt dette er i boks, da vil jeg si at rommet er komplett.

En del av klærne til Lars-Kristian mangler forresten, de ligger på soverommet til vi får nok hengere. Og skoene hans må jo på plass. Hehe 😀 Men, her i hvert fall vårt nye walk-in closet så langt:

Verdens lekreste Ottoman fra TM Design. De har så mye lekkert! Sjekk utvalget på facebooksiden her.

Her skal det være MANGE flere smykkestativ og esker til å ha smykker i. Jeg har fortsatt ikke pakket opp alle mine. Buttonseksene er fra Lilly My Interiør. 

Ringsko herfra.

På vår lekre Ottoman har jeg favorittbladene mine. Det kommer også noen herreblader her etter hvert. Jeg liker idéen min om at jeg bare kan åpne et blad dersom jeg mangler inspirasjon en dag.

Håper dere liker ♥ Jeg er i hvert fall veldig fornøyd 😀

283 kommentarer

 1. Rita Ahlborn

  You have my Dream Closet ahah, very nice

 2. ÅÅÅH, så utrolig vakkert!

 3. Inspirasjon fra bladene? Herregud, det oser jo inspirasjon av hele rommet. Det er jo et drømmewalk-in det er snakk om!

 4. Utrolig fantastisk!
  Jeg har ikke et helt rom å bruke som garderobe siden jeg har tre barn som opptar de, men jeg har blitt kjempeinspirert til å virkelig gjøre noe fornuftig ut av skyvegarderoben jeg har på soverommet og soverommet ellers i denne tråden. Og så må jeg bare ha perlehengere. De er virkelig vakre!
  Tusen takk for inspirasjon, Caroline 🙂

 5. FANTASTISK Caroline! Ser kjempebra ut!! 😀

 6. SÅ missunelig! du er så heldig som har så mange fine klær og sko! 🙂

 7. hei! fin blogg! jeg lurte på om man finner de skapene på nettsida til ikea? har lyst på slik jeg å!:))

 8. Hei:)

  Håper du kan være så snill og si hvor dere har kjøpt skapene? og hva de heter? skal pusse opp soverommet og fikk veldig mye inspo her 🙂

  takk!

 9. wow nydelig!!!

 10. Oi !! så perfekt klesskap ! du er heldig som har plass til det ! man får liksom vist frem kjoler, vesker og sko på en morsom måte ! og det blir liksom ikke gjemt bort!

 11. Hei! Liker dette rommet:) men æ lure på kor du har kjøpt den du har blarn din i æ? Æ leite etter en sånn. Håper på svar:)

 12. Jeanette Simone

  OMG, LOVE IT!:)))

 13. Jeg finner bare ett ord «Wow!»

 14. Rebekka Haugen

  LOVE IT!!

 15. Hvor får du kjøpt de fine perlehengerene? 🙂 Finner de ikke på den linken du la ut! 🙂

 16. […] I w ogóle jej niesamowitą garderobę? Niczym z „Seksu w wielkim mieście”? Jeśli nie – to zobaczcie! Takie moje małe marzenie, mam nadzieję, że kiedyś się spełni! Na razie jednak myślę o […]

 17. Henriette

  Hvor har du kjøpt den skoen du har ringene i? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lille My 🙂

   – C

 18. […] man kunne få for mange sko. Men så kom jeg på at joda, du kan faktisk få for mange sko. Bare se her. Hvertfall, her er et bilde av […]

 19. Hei!

  Jeg og kjæresten min har akkurat kjøpt oss leilighet i Bergen. Vi har mulighet til å lage et walk in closet, men vet ikke helt hvordan vi skal begynne. Jeg har sett på bloggen din og jeg har blitt veldig inspirert av walk in closet som dere har! 🙂

  Er det et kjøpt hyllesystem? Hvis det er det, hvor fikk dere tak i det?

  Elise 🙂

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

 20. Hei! jeg lurte på om de vegghyllene du har skoene dine på er fra IKEA? Og eventuelt hvilken dybde og bredde har de? Har nettopp flyttet og bygd walk-in closet, og har så og si like mange sko som deg. Var en kjempe fin løsning! 🙂

 21. Hvordan har du råd til så utrolig mange sko og klær? Og hva skal man med så mange sko, kunne sikkert kjøpt en hel leilighet i Oslo for prisen av alle skoene dine.

 22. Hei!
  Puffen med bladene på – elsker det! Men hvor er den bladholderen fra?
  Utrolin fin, og jeg misunnelig på din lille verden i walk-in-closet’e!

 23. Hei! Kjempe fin garderobe, jeg skal få walk in garderobe og lurer på hvor du fikk tak i det du henger taytser og strømpe bukser på. Håper på svar!!!

  1. Fotballfrue

   Fra IKEA 🙂

 24. wooooooooooooooow! dette rommet er større enn leiligheten vår å vi har barn tilogmed!!!!! wow

  1. Fotballfrue

   Det tviler jeg på, 16 kmv. 😉

 25. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåh jeg skjønner nå, dette er grunnen til at man ikke skal gi kvinner ubegrenset med penger. Fy faen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *