Big girls need big diamonds

Disse to dumpet ned i postkassen min i går, en veldig fin bursdagsgave  ♥ Begge fra Handelsportal. 

Dette finner du her.

Det er jo lov å være SKIKKELIG jente i ny og ne. .

Dette finner du her. 

annonselinker 

45 kommentarer

 1. Fine deksler!

 2. …Dette kan du ikke mene.. o_0

  1. Fotballfrue

   I love them!

   – C

 3. Så søte 🙂
  Og gratulerer med overstått! 🙂 Håper du hadde en fin dag.

 4. Likte best det første, det andre blir a little to much for meg, men folk er jo forskjellig sånn 🙂 Så, hvordan er det å være 25 år? Gratulerer igjen, skjønne Caroline <3
  Klemmer til deg!

 5. Åh, den nederste var kjempefin!!!:)

 6. *sikle, sikle* Ah, nå gleder jeg meg enda mer til jeg får min iphone 4S i april!

 7. Love it 😀

 8. Elisabeth

  Kjempe søte deksler:D har du sett fokis.se sine (thai-svensk blogger)? hun er utrolig flink: https://www.fokiwa.se/beauty-mobile

 9. En venninne av meg har den rosa, de er fine:D

 10. Den første var super søt! 🙂 Ha en god søndagskveld!

 11. Haha, jeg elsker sånne!

 12. ææææ, den nederste der var faktisk helt forfordelig. Du er 25, ikke 13! :O bare lurer på om du faktisk har tenkt å bruke disse, eller om det er ren reklame…

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg synes det er dødskult! Har det faktisk på nå :p

   – C

  2. Hvorfor skal du bry deg, la henne bruke det HUN vil !

 13. Så vanvittig søte 😀 de kler deg!

 14. Eg lurer på hvor mye penger du kunne spart hvis du hadde hatt ein «kjøpestopp» for en liten periode :). Ein blir jo selfølgelig ikkje skikkelig kjent med deg bare ved å lese bloggen din, men inntrykket ein får her er jo kanskje at du er over gjennomsnittet opptatt av materielle ting, klær, utseende osv. Det hadde vært koselig å lese eit innlegg om den «ekte» Caroline. Hvem er du egentlig, bak «fasaden»? 🙂 Hva er dine verdier i livet , sånn egentlig?

  Ha ein fin kveld 🙂

  1. Har du lest bloggen spesielt lenge?:) (Berre eit spm) …. ho og Lasse har fleire fadderbarn blant anna, og gir til veldedige formål. Ho må jo få bruke pengane sine nett som ho ønsker uten at folk skal tenke ho er så opptatt av materielle ting, kle og utseende – når det er ein blogg vil ein jo dele det som folk synes er interessant. . I tillegg er det vel kanskje litt mykje å forlange at ho skal legge ut alt om seg sjøl? (Ikkje det at du ber om det:)) Men ho legger jo ut akkurat så mykje som ho føler at ho vil dele med blogglesarane. Og den «ekte» Caroline er vel forbeholdt dei som fortjenar det:)

 15. Søte de var! Har nettopp kjøpt et lignende deksel fra handelsportal selv, med blanke og hvite perler/diamanter på. Men synes ikke kvaliteten var så god :/ De sklir jo rundt og detter bare av, og jeg har bare brukt mitt en uke.

 16. Jeg ELSKET det hvite. Nydelig.

 17. Jeg har et som er «identisk» til det rosa og elsker det, men jeg kjøpte det på ebay til 25kr inkludert shipping til Norge, så Handelsportalen har STOR fortjeneste på disse 🙂

 18. synnøve

  Jeg syns de var dødsfine jeg,skulle gjerne brukt de! Prinsesse deksler:) Og jeg fyller 25, og er ikke 13!! Du var kjempe flott i går på bursdagen!:) Og walkincloset var kjempe fint, og jeg skulle gjerne hatt det…så ja jeg er sjalu..eller misunnelig heter det kanskje…har et jeg også, men det er ikke så fint…men det er det det er…blir ikke så mye plass i en leilighet:)

 19. Den første var nydelig! den andre var en smule harry.. haha, men litt søt også. Gratulerer med dagen på etterskudd 🙂

 20. Sånne er så fine, vurdere å bestille 😀

 21. Knallsøte. Likte virkelig det øverste godt. Har du iphone 4s? 🙂

 22. Jeg synes de var utrolig søte! Setter liksom et særpreg på mobilen, hihi 🙂
  Ha en fin kveld videre!

 23. Cathrine

  Det er fint på en litt harry måte :p Selv så bruker jeg dette: https://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-hvit-bling-deksel , om dagen 🙂 Mye finere i virkeligheten!!

 24. litt for harry for min del, men hver sin smak 🙂

 25. Aldri i verden!

 26. Ååhh, de var jo rent nydelige! Det eneste som er så dumt med sånne deksler er at når de har så mange små detaljer, som små perler og sånt, faller de så fort av… Plutselig merker du at det mangler både en og to små «diamanter» på telefonen din, liksom!

 27. Søte! Likte det rosa best.

 28. Hahaha, den nederste var så rosa og fjortissete, nesten på grensen til klisjè, at man bare MÅ elske det! Og det øverste var jo faktisk veldig fint 🙂

 29. Den siste var helt utrolig fin! 🙂

 30. Guud! Jeg synes de var helt grusomme 😛 Hadde aldri i verden tatt på noe sånt på min mobil, tror venninne mine hadde fnist godt av meg da. Menmen, det er jo bare min personlige mening, og du som er litt dollete (i positiv forstand) er vel den eneste jeg kan tenke meg kan dra i gang slike deksler! Bra vi har forskjellig smak!

  Ha en fin dag videre! (*sparkle on*)

 31. this first is really nice…

 32. i really want this chanel what is on my blog… is extreamaly beautful 😀 and is not really so much expensivie:D

 33. Caroline, bloggen din er kjempe bra, elsker å lese hvert innlegg 🙂
  Du er en fantastisk blogger 🙂 Du har de mest fantastiske innleggene som finnes 🙂 er ganske stolt over bloggen din 😀

  Ha en fin dag videre supre Caroline 🙂

 34. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så flotte de var, da! Er jo et riktig nydelig tilbehør når man har slike flotte deksler 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 35. Disse to synes jeg passer deg godt 😀 Smashi og elegant 😉
  Jeg kjøpte meg det rosa der når jeg var i Stockholm for å se Rihanna. Elsker det!! Har hatt det på siden jeg kjøpte det ;);)
  Men du bør lakke det lille rosa hjerte, men blank neglelakk eller noe. For den rosafargen detter litt av etterhvert.

  Klem <3

 36. kjempefine! har det nederste selv og elsker det! 😀

 37. I’d love to buy the white one but on that homepage there’s only a light blue and a pink one. could you help?
  thank you so much
  xoxo

  1. I have the same problem, i hope you can help us?!
   Thank you!!
   hug

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *