25 år

For det første: Tusen, tusen, tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som gratulerte meg på dagen min i går. Jeg er helt overveldet, dere er så BRA! Tenk å være så heldig å få gratulasjoner fra over 500 mennesker! Det er ikke dårlig, og jeg er så takknemlig. Sender dere en diger klem ♥

Hadde en kjempehyggelig kveld i går. Som bursdagsbarn stod jeg selvsagt fritt til å velge hva jeg ville ha av mat, og derfor falt valget på. . . TAPAS. Jeg må være den i verden som ELSKER å småspise, og da er jo tapas perfekt. Det har alltid vært sånn at når alle andre er ferdige med middagen sin, sitter jeg fortsatt og nyper av maten på bordet. Mmmmm ♥

Så laget jeg LCHF-pannacotta til dessert. Den ble SÅ god (. . om jeg får si det selv).

Kjolen min er herfra.

Smykket er Treasures.no (som åpner veldig snart :D) og skoene er fra Kurt Geiger / Carvela

Jeg har i hvert fall IKKE tenkt til å starte den første dagen i mitt liv som 25-åring med å ligge på latsiden, så nå skal jeg straks på trening, ukens femte og siste økt. Weeeee 😀

Ha en deilig dag, dere! Skal prøve å få lagt ut svar på spørsmålsrunden del II senere.

116 kommentarer

 1. Birgitte

  Så fin du var! Gleder meg til flere svar på spørsmål 😀

 2. Så utrolig fin du var og gratulerer på etterskudd!
  Caroline er alltid like fin 🙂

 3. Hei og gratulerer med dagen på etterskudd! 🙂

  Jeg har et spørsmål til deg. Jeg bare elsker egg og pleier å lage mye omelett osv med ost, kalkunskinke og grønnsaker. Jeg bare lurer på hva du har lært om hvor mye egg til dagen er for mye i forhold til til LCFH kosthold? Jeg spiser mellom 2-6 hver dag da jeg kan lage meg omelett til frokost, lunsj og kveldsmat. Jeg prøver å trene så godt jeg kan og har mellom 2-4 økter i uka både styrke og kardio.

  1. Fotballfrue

   Jeg har ingen regel for hvor mange egg jeg spiser, det finnes ikke noe som er for mye eller for lite hva gjelder egg på LCHF 🙂

   – C

 4. Line Stølan

  Gratulerer med dagen som var i går, Caroline! 🙂

 5. Heei

  Gratulerer med dagen som var !

  Kan du fortelle om hvordan du og Lars-Kristian møttes ? Dere er så søte sammen !<3

  1. Jeg er ikke Caroline,men jeg kan si det.
   Det var egentlig Hugo og Ronaldo som møttes i Slottsparken,så begynte Caroline og Lars-Kristian å snakke(tror jeg..),også ble det sånn.

 6. Thea marie

  Gratulerer med overstått : ) Men hva med den filmen dere filmet fra ferien deres? 😀

 7. Har dere to av det brudebildet?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Har bare byttet side fordi juletreet står på andre siden 😉 Hehe, holder på å jobbe med boken 😉

   – C

 8. Jeanette

  synes det er synd at du ikke kan ta deg en vanlig dessert når du har bursdag.fatter ikke hvorfor alt du spiser MÅ være lavkarbo! Er ikke bra å være så streng med seg selv,man blir syk av det.Man lever bare en gang,så det er lov å spise noe med sukker en gang i blant!

  1. Fotballfrue

   Hvorfor spise med sukker når du kan slippe det? Herlighet, du aner ikke hva sukker gjør med kroppen din, det er IKKE bra. Da lager jeg heller en pannacotta med fløte, smør og sukrin, masse bær og krem. MYE bedre. Jeg er over hodet ikke streng med meg selv, men jeg har valgt min livsstil 🙂 Det får du nesten bare respektere, uten å irritere deg over det. Jeg spiser fettet mitt, så kan du spise så mye sukker du vil 🙂 Det er forresten avhengighetsskapende som bare F.

   – C

   1. Marita

    Avhengighetsskapende er bare fornavnet!!! Jeg sliter noe helt innmari med å slutte med sukker.. helt grusomt forferdelig! Så Caroline, spis lavkarbo.. sukker er farlig!!! 😛

   2. Det kan jeg skrive under på. Sukker er avhengighetsskapende som bare det.. Det sier jo litt når jeg personlig blir sur som en megge, får vondt i hodet og blir rar i kroppen når jeg skal være flink å holde meg unna sukker. Jeg syns det rett og slett er litt skummelt at når jeg egentlig er mett som bare det, og allikevel ikke klarer å stoppe hånden fra å gå ned i godteriskålen når den blir plassert forann meg. Man mister liksom kontrollen på hva som er hva.. Hvis man kan si det slik?

    Men det aller værste, er alle der ute som kommer med kommentarer og stygge blikk dersom man velger grønnsaksfatet og dippen, i stedet for sjokoladekaken og godteriet. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man skal gjøre det ubehagelig for andre mennesker, fordi de i motsetning til deg selv velger å ikke spise sukker? Det er da ALDRI noen som kommenterer at «neimen, skal du ha ett såå stort kakestykke og så mange godteribiter? Du vet vel hvor skadelig det er for kroppen å være så lite streng med seg selv?»

  2. Og hvis du hadde sett litt lenger ned på bloggen hadde du vel sett at Caroline for ikke så lenge siden skeia ut med både boller og smågodt 😉

  3. Camilla M

   Ja man lever bare en gang – så hvorfor stappe all slags skitt i kroppen når man ka la være?

   Med lavkarbokosthold kan man spise masse digg MED god samvittighet både i forhold til seg selv og sine aller kjæreste (barn og mann)!

   Det eneste man taper med å leve på lavkarbokosthold er mye drittmat, oppblåste mager og sløvhet!

   1. Fotballfrue

    Amen 😀

  4. Det som er synd er at folk tror at alt må være proppa fullt av sukker for å smake godt! Hvis du kun synes at sukkerholdige kaker ++ smaker godt så er det dine smaksløver som er blitt bedøvet. Og vet du hva som har bedøvet dem? Sukkeret du spiser!! Ta deg noen uker sukkerfri så skjønner du hvor mye makt sukkeret kan ha over både kroppen,følelsene,smaksløkene og matvalgene dine. Sukkerfri alternativer kan også smake godt, og man kan kose seg OFTE med god samvittghet! Hvem er det som skal bestemme hva som er en «vanlig» dessert? Det som blir reklamert for i media? Nei takk gud for at det finnes alternativer til hvitt,avhengighetsskapende sukker!

 9. Det så ut som du hadde en fantastisk feiring, og det unner jeg deg! Kos deg på trening 😀

 10. Madeleine

  Gratulerer på etterskudd! 😀 Nydelig kjole!!
  Vil du lage et eget innlegg om tapasmaten? Hehe, trenger litt inspirasjon! 😀

 11. Gratulerer med gårsdagen! 🙂
  Pannacottaen så utrolig god ut! Og ikke minst var du veldig fin på dagen din (som alltid..)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 12. Så koselig 🙂 Håper du hadde en fin feiring!

  Ha en fin dag videre 🙂

 13. forstår ikke hvordan dere kan se så bra og tynne ut når dere spiser så mye fett! kan ikke tro at dette hadde fungert for meg :S

  1. Fotballfrue

   Det er karbohydrater som gjør at man legger på seg, ikke fett 😉

   – C

 14. Kan du legge ut oppskrift? 🙂

 15. Tapas er så godt, fint å høre at du hadde en bra bursdag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 16. Masse Gratulerer på etterskudd!! Du ser smashing ut som alltid <3 Elsker smykkene!! Gleder meg stort til å trykke dem hjem når dere får åpnet butikken igjen <3 Ha en fantastisk søndag!

  1. Fotballfrue

   Weeee, tusen takk 😀

   Klem!

 17. Gratulerer SÅ masse med dagen,på etterskudd ! 😀 Ser ut som du hadde en super kveld med foreldrene dine! Ingenting er som familietid på selveste bursdagen 🙂 Kommer det en oppskrift på pannacottaen her på bloggen, eller i boka di?:) jeg fikk så lyst på 😀 ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Jeg kan legge ut oppskrift senere, jeg 🙂

   – C

 18. Nam, såg herligt ut!!:) Lurte på noe ang. den desserten, må ikke den stå VELDIG lenge i kjøleskapet?

  1. Fotballfrue

   Et par-tre timer 🙂

   – C

 19. Gratulerer med dagen på etterskudd!:D ser ut som du hadde en kjempekoselig feiring da;)
  <3

 20. WOW!! Håret, kjolen, halsbåndet, allt er SMASHING!! =)

 21. hmm.. lurer på om den kjolen din er veldig lang? vurderer å bestille den selv, men så er jo jeg bare litt over 1.60. Hva tror du? 🙂

 22. grattis i efterskott finaste du!

 23. Utrolig fin du var – nydelig som alltid! Så ut som en fin feiring! God søndag!

  <3 astudentway.com

 24. Gratulerer masse med dagen din som var!! Håper du hadde en fantastisk dag og at du koste deg masse. Du så jo helt smashing ut, som vanlig!! 😀

 25. Gratulerer med gårsdagen, nok en gang. Det skulle bare mangle at vi som leser bloggen din kan «gi litt tilbake» ved å gratulere deg, du gir jo oss noe hver dag… tenk det 🙂
  Ønsker deg en god start på resten av livet ditt!

 26. Hvordan trente du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Når? 🙂 Jeg har ikke kommet meg avgårde ennå, men i dag blir det en mil 🙂

   – C

   1. maggie

    Liker 🙂 Her også 😀

 27. Må si du er utrolig flink til å dekke koselige bord :o)
  Gratulerer med gårdagen, Caroline!!

  (Og kjolen din kledde du kjempegodt!)

  1. Fotballfrue

   Takk, skal innrømme at mamma hjalp meg her altså 😀

   – C

 28. Gratulerer masse med 25 års dagen!
  Litt forsinka hilsen fra Tove i nabobyen Larvik.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 😀

   – C

 29. Gratulerer så mye med vel overstått, Caroline 🙂 Når kommer forresten videobloggen du nevnte her for ikke så lenge siden? 🙂 Jeg innbiller meg i hvert fall at du nevnte noe om en videoblogg, hihi.

  1. Fotballfrue

   Joooo, den kommer om en uke 😀

   – C

 30. Kjempe fin du var på dagen din! 🙂 Gratulerer med dagen som var. Haha, jeg er suuper fornøyd om jeg trener 5-6 gang i… MÅNEDEN! og du i uka!!!!? jadda 😀 hehe, flink er du!!

  1. Fotballfrue

   Haha, alt er vel bedre enn ingenting 😉 ? Synes du er flink, jeg 🙂

   – C

 31. Ååå, herlighet!!! Caroline, du er virkelig helt nydelig! Du ser ut som en gudinne 🙂
  Jeg prøvde å skrive en bursdagskommentar TRE ganger i går, men mobilen ville ikke helt samarbeide, så jeg tror ikke de gikk gjennom 🙁 så nå ble det fram med ipaden, i håp om at den er litt mer samarbeidsvillig 😀 Ihvertfall: Gratulerer såååå mye med overstått! Så flott at du hadde en fin dag med moren og faren din 🙂 Du må virkelig være verdens nydligste 25 åring, uten tvil!
  Sender deg en drøss med bursdagsklemmer! -Ida Camilla

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er, søte <3

   Mange klemmer 🙂

 32. Beautiful dress! You look fantastic! I really like the decor of your home and beautifully decorated table!

 33. Pappaèn din er en ordentlig søtnos:) hehe:)

  Bursdagsklem til deg:)

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg vet 😀

   – C

 34. Her kommer det en liten (og sen) gratulasjon, men Gratulerer så mye med dagen din som var!! Du så fantastisk ut i den kjolen. Nydelig farge, den kledde du maksimalt!
  Gleder meg enormt til boken din kommer ut. Vet du ca. når den kommer til bokhandlerne? Blir det mulig å forhåndsbestille den?
  jeg og ELSKER tapas! Deilig å vite at det er ikke bare meg som fortsatt mumler i seg når alle andre er ferdige med å spise 🙂

 35. Ååå, den kjolen! Dååån! Elsker fargen!

  Har egentlig gitt meg selv forbud mot å kjøpe kjoler fordi jeg ikke har plass til fler i skapet (skylder på at skapet er for lite, så jeg har egentlig ikke for mange kjoler 😉 ), men den her kan det hende må dukke opp i postkassa!

 36. Er forresten øredobbene dine elefanter? Dødskule i såfall! Vil ha! 😀

 37. Gratulasjoner på etterskudd sendes i massevis! Ser ut som at du hadde en alldeles strålende dag! Heldig jente er du<3

 38. Gratulerer så masse med dagen din i går 😀 Håper dagen din ble alt du ønsket, fantastisk vakker var du… Stråler av hele deg <3 Ha en fin dag videre:) Stor klem fra Beate 😀

 39. Gratulerer med overstått, skjønne menneske! Kan jeg spørre hva den oransje «greia» i de tre glassene er for noe?

 40. Tapas er jo bare såååå godt!!! 🙂 Gratulerer med dagen på etterskudd. Når åpner dere treasures.no igjen? Det der smykket MÅ jeg bare sikre meg. Det passer bare helt perfekt til kjolen jeg skal bruke på forlovelsesfesten vår 🙂

 41. Åh jag älskar din blogg, den är så inspirerande! 🙂
  Undrar om du skulle kunna göra något inlägg någon gång med tips på balklänningar/ studentklänningar?
  Kram

 42. Berit Kristine

  Gratulerer med dagen på etterskudd! Koser meg med bloggen din. Er så sant det du skriver om sukker. Jeg har leddgikt, og blir ekstra dårlig av søtsaker. Lurer på om hønene på gården der du kjøper egg lever et godt fritt liv eller om de er burhøns? Sara, min lille shetland sheepdog på 14, hilser til Hugo og Ronaldo.

 43. emilie :)

  få se bilder fra 18årsdagen din da! siden du ikke sa du følte deg et år eldre enn 18, hadde vært gøy og se, hehe :)))

 44. Michelle

  Caroline, du er bare så fantastisk vakker og stråler god ut fra bloggen 🙂 Blir glad av å lese bloggen din!
  Og, GLEDER meg til butikken din åpner igjen 😀 weeee

 45. Ser ut som du hadde en super feiring! Kjempeflott antrekk også 🙂

 46. Hei, og gratulerer så mye med dagen i går!
  Jeg planlegger og bestille meg et par Lita Shoes fra USA. Men blir mildt sagt forvirret over alle tips og råd om hvilken skostørrelse en bør velge. Noen sier at de er helt vanlig i str, mens andre sier de er trange. Jeg prøvde de på Lille Vinkel i 40. Hvilken amerikansk størrelse velger jeg da?

  Håper du Caroline kan svare på dette, eller evt noen andre skoelskere her inne:-)

 47. hei nydelige caro!

  håper du som moteekspert og råshopper kan hjelpe meg;
  jeg skal til spania,frankrike og italia,så hvis jeg vil kjøpe desingervarer fra marc by marc, mulberry osv, hvis ikke merket er fra disse landene (for ellers er det vel klart landet det er fra som lønner seg for billigst mulig?), hvor bør man handle da, og det varierer kanskje hvor også? la si barcelona, cannes, pisa og roma?!

  og hvordan lager man jordbær dyppet i sjokolade? oppskrift og fremgangsmåte pliiis?

  ha en nydelig søndag!

 48. Du så fantastisk ut! Jeg elsker tapas, så det så også veldig godt ut 😀 Jeg er også sånn som liker å småspise av maten når alle er ferdige, haha.

 49. Åh, hvor er den «vasen»(?) på nederste bildet fra?

 50. berglind

  jeg er veldig misfornøyd med hvordan kroppsfasongen min har endret seg til det mer maskuline i tillegg til å ha lagt på meg rundt midjen/midtre delen av kroppen.
  jeg har nok spist og tenkt feil- ingen lavkarbodiett, men prøver å spise mer protein og mindre karbo.. men er det kanskje feil når man trener styrke? jeg har bygget for mye muskler på skuldre, det står ut.. og er ikke pent. hvordan bli slankere der og andre steder? hvordan spise ifht trening? mengde har sikkert noe å si, men bør jeg la være å spise proteiner før el etter? og når jeg ikke trener så kan jeg kjøre på med protein og mindre karbo? blir jeg tynn hvis jeg spiser karbo ifht trening?for å forbrenne, stramme opp men ikke bli stor? jeg vil ikke bli stor og maskulin!
  på forhånd tusen takk, treningsekspert caroline!

 51. Er det der bordkort?

 52. Virka som en fin dag 😀

 53. Caroline

  Håper du hadde en flott bursdagsfeiring, det fortjener du, skjønne deg <3
  Du var så fin på håret forresten, det lignet litt på sånn du hadde håret hele tiden på maldivene? 🙂
  kunne du skrevet et innlegg eller ha en videoblogg om hvordan man gjør det? det ser så elegant ut 😀

 54. Elsker smykkene!! 🙂

 55. Beklager, hadde det så travelt i det siste, men fulgte med på facebbok, så jeg fikk med at du hadde bursdag…så..

  Gratulerer så mye med dagen, vakre fantastiske inspirerende Caroline!
  Ønsker deg masse lykke, kjærlighet og oppfyllelse av alle dine største drømmer og ønsker!
  Ønsker deg også masse lykke til på det kreative hjørnet og at alle dine spennende prosjekter
  fullføres med glans! Sender det en stor og varm bursdagsklem <3 gratulerer så mye!

 56. Torinn Emilie Mikalsen

  Hahah åååh, vet at dette ikke passer til noen plass i innlegget ditt. Men jeg drømte om den lilla kjolen du hadde fra sherry hill på nyttårsaften. At jeg selv hadde den på meg og var sååååå fiiiin! Lurer på om jeg må kjøpe den jeg og:-)

 57. hvor anbefaler du å få kjøpt designervarer rimeligst- spania, frankrike el italia?

  hvor kjøper man mochino belte?
  og perlekleshengere?
  nydelig innredet!

 58. Åååh, så fin du var på bursdagen din!! 😀

 59. Marita I.

  Elsket borddekkingen her!! De lekre rosene og granbaren var virkelig prikken over i’en, nydelig 🙂 Også må jeg bare si du var rålekker, nydelig du er Caroline :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 60. Åh, Caroline – du såg heeilt fantastisk ut!!!! Kem ville ikkje sjå ut som deg?!

  Og til siste innlegg om walk-in-garderoben; åh, fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Så søt du er! Tusen takk 😀

 61. Har så lyst på den kjolen…
  Du kledde virkelig den blåfargen!

 62. Jeg rakk ikke inn og gratulere deg igår, men er vel okei med en gratulasjon dagen derpå også?:)
  Ivertfall, Gratulerer så mye med dagen som var igår <3

 63. Flott som vanlig! Hadde tapas igår jeg også 🙂

 64. Kristina

  Så flott du var i den blå kjolen! Håper du hadde en veldig fin bursdag! Ser ut som dere koste dere! 🙂
  Nydelig mat og nydelig dekket bord! Er det nathalie servise fra porsgrund? 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 det er Sterling fra wedgewood 🙂

   – C

 65. Karoline

  Hvor blir det av videoen fra Vilamendhoo? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den kommer etter hvert. Har ikke hatt tid, jeg 🙂 Dessuten er LK eksperten på video!

   – C

 66. Naa ble jeg saa misunnelig at jeg nesten döde ! Herlighet saa flink du/dere har värt !

 67. Elisabeth

  Mmmm, ser kjempe delicious ut! og du er fantastisk pen også:D

 68. Hei

  Lurte på hvor den flotte vasen på gulvet er fra? Kjempefin, synes jeg så en til på et annet bilde eller om det er samme..

 69. Hei Caroline. Gratulerer med dagen på etterskudd 🙂 Du er jo alltid fresh på håret(!!), men hvis du vil ha litt nye hår tips, så ta gjerne turen innom bloggen min 🙂 I dag har jeg laget ett innlegg om hvordan man får Victoriasecret krøller blandt annet 🙂
  http://www.siljech87.blogg.no

 70. Hei Caroline. Gratulerer med dagen på etterskudd 🙂 Du er jo alltid så fresh på håret(!!!), men hvis du vil ha noen nye hårtips, ta gjerne turen innom bloggen min. Idag har jeg laget ett innlegg om hvordan man får Victoriasecret krøller 🙂

 71. Hei!! Nydelig som alltid og GRATULERER med dagen din som var!! 🙂

  Den sølv vasen/krukken som står på gulvet under brudebildet deres, kan jeg spørre deg hvor du har fått tak i den? Har sett etter en lignende en lang stund uten hell dessverre 🙁

  Blir VELDIG glad for svar!

  KOS deg videre, vakre dame!

 72. Gratulerer med overstått dag! Så utrolig fin du var i den kjolen, alltid så klassisk vakker er du!!

  Ha en nydelig dag! 🙂

 73. Josefine

  så utrolig lekkert du hadde dekket bordet 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   – C

 74. Henriette

  Wow! Om du ikke har gjort det før så ser du hvertfall ut som en dukke her.
  Som mamma så fint sa det da hun kom inn i rommet «Åj, det var litt av ei dolle»
  🙂

 75. Gratulerer! ..Igjen 😀 Den kjolen var slående vakker, frøken 😮 ..Kan jo kanskje ha noe med å gjøre at du er i den .. Og maten så fantastisk ut – flinka! (:

  – L

  1. Fotballfrue

   Du er snill <3

 76. Så nydelig du er 🙂 Gratulerer med dagen på etterskudd 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 77. hei graulrere så masse med overstått!!
  lurer veldi på hvor du har kjøpt den nydlige vasen bak på gulvet på bildet?

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Det var en innflytningsgave 🙂

   – C

 78. tror du at du kunne funnet ut hvor den er kjøpt?

 79. Hei:)
  Kan du legge ut en video om hvordan du lager hårfrisyren du har her? Den er så fin!
  – Ingrid

 80. Kommer smykket du har på deg på Treasures ? Er så utrolig fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal ligge ute 🙂

   – C

 81. Er det golden elephant den heter? Er det den samme som den du har på deg på bildet over? Synes det var litt fargeforskjell c:)

  1. Fotballfrue

   Det er det samme 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *