Bursdagsbarn!

Tjoho!

Tenk at jeg er 25 år i dag, jeg føler meg ikke én dag eldre enn 18. Det stoppet liksom der, haha 😀 Også har jeg verdens beste foreldre i hele verden som vekket meg på sengen fire minutter over ni (for det var visst da jeg kom til verden) med champagne, jordbær dyppet i sjokolade, hunder, smørbrød og pakker. Den beste starten på resten av livet.

Lavkarbobrød ♥

Det eneste som mangler er en stykk storesøster og mann.

Haha, neida! De fikk ikke jordbær med sjokolade.

Jeg fikk tur til København, med fly og overnatting og alt, jeg og mannen! Vi reiser fredag tiende, gleder meg 😀 Også fikk jeg ekstra gave fordi jeg også har navnedag 😀 Hihi, det var alltid et problem i barnehagen. Alle fikk to feiringer bortsett fra meg, jeg måtte velge 🙁 Men ikke nå lenger 😀

Det er så mange som har husket på meg allerede, jeg er helt overveldet. Takk for at jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt, og ikke minst: Leserne mine ♥

Nå må jeg snart komme meg i dusjen, selv om jeg egentlig ikke skal gjøre noe annet enn å kose meg i dag. Treningen får vente til i morgen. Mon tro om kondisen har blitt dårligere allerede da?

578 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen, kjære vakre Caroline <3 Håper du har koset deg kjempe masse. Nå har det seg jo sånn at jeg er en time forsent ute, men bedre sent enn aldri!

 2. Hurra for deg som fyller ditt år ja deg vil vi gratulere! 😀 Alle i ring omkring deg vi står og ser når du vil masjere. Bukke nikke neie snu oss om kring, danse for deg med hopp og sprett og spring. Ønsker deg av hjertet alle gode ting og si meg så hva vil du mere? Gratulerer! Hurra for Caroline som sprer så mye glede i hverdagen til så mange. Hurrahurrahurra.

 3. gratulerer med overstått <3

 4. Gratulerer så mye med dagen som var igår 😀 Håper du hadde en fantastisk dag, Caroline <3

 5. Camilla

  Gratulerer med dagen som var 🙂

 6. Elisabeth

  Gratulerer med overstått vakreste fotballfruen!

 7. happy birthday caroline <3 you are one gorgeous 25-year old girl!

 8. Gratulerer med dagen, som var i går! Håper du hadde en fin feiring.
  Jeg hadde også bursdag i går, og kom til verden tre minutter over ni, så måtte trekke litt på smilebåndet da jeg leste «ditt tidspunkt».

 9. Gratulerer med dagen, som var Caroline! Ser ut som du hadde det bra:D

 10. Gratulerer så mye med dagen som var, Caroline! Håper du hadde en fortreffelig dag i går og at de 25 neste årene blir fantastiske 🙂

 11. Gratulerer med vell overstått 25-års dag! (-:

 12. Gratulera!

 13. Gratulerer så mye med dagen som var i går!!! 😀 😀 😀

 14. Aww, så superherlig mannfolk du har! Håper du hadde en knallfin bursdag! 😀 Champagne og jordbær er jo ALDRI feil! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *