Snart helg og bursdag

God morgen!

Kom nettopp ut av dusjen, håret mitt var en eneste stor floke da jeg våknet i dag, sikkert fordi jeg hadde verdens sykeste mareritt i natt. Om snømenn og engler og i det hele tatt. Jeg skal ikke gå inn på detaljer. Nå lurer jeg fælt på om jeg skal reise inn til Skien for å trene eller ikke, egentlig har jeg ikke tid, og det er rart med det når jeg har besøk og alt.

Ellers laver det ned med snø her, og mamma er verdens søteste, hun synes det er så vakkert så hun knipser bilder med den nye HTC-telefonen sin og sender til alle hun kjenner. Hihi 😀

Har akkurat laget frokost til oss to, siden mamma liker alt jeg liker og omvendt. Dette er kjempegodt, så dere MÅ prøve! Perfekt etter trening egentlig, men jeg hadde så lyst på nå. Pappa får mekke seg noe egg og bacon, han rynket på nesen før jeg kom til rømmen.

Til én trenger du:

 • 1/2 boks cottage cheese
 • 3 ss. rømme
 • 2 scoops sjokoladeprotein (jeg bruker et fra chocorite – mmmm)
 • nøtter
Miks alt med en stavmikser, og topp det hele med hakkede nøtter (helst en del mer enn på bildet her)

Dagen ellers går med til skriving. Det er siste innsats de kommende dagene, så får jeg bli litt mer kreativ på bloggen når det meste i boken er på plass. Jeg er litt stresset om dagen jeg, dere.

Ha en deilig fredag ♥

118 kommentarer

 1. lisanne

  i am so sad that i dont understand your language! 🙁 could you maybe translate that recipe please pleaaase 🙂 i would LOVE to try it!

  1. Fotballfrue

   You have to try google translate 🙂 http://translate.google.com/

   – C

   1. Melanie

    Lisanne & Caroline ♥,

    im too so sad, that it is not in my language but thanks GOD for google translate ja! 😀 Caroline, many positive energy from you :), good luck and…. I must say… I read every supply and comments and people are sometimes unduly sarcastic (!) so DONT CARE for ill-wishers, who are full of envy to you !!!
    Send to you much love :-*

   2. Fotballfrue

    Thank you so much! You are the best <3

 2. Rebekka K.

  au,begynt å trene litt mye i det siste, og nå tror jeg jeg har endt om med senebetennelse på utsiden av leggen? Vet du om alternative trening jeg kan gjøre imens?

  1. Fotballfrue

   Sykling, tøy og bøy 🙂 . . og styrke 🙂

   – C

 3. Ragnhild

  Så fint bilde! Du kler å ikke være så superstylet!:)

 4. Nam, så veldig godt ut.

 5. Det så faktisk veldig godt ut 🙂
  Middagstips på lavkarbo
  Det heter i hvertfall cocot, og du trenger:
  1 boks med seterrømme
  1 boks med kremfløte
  Baconterninger
  Ost

  Stek baconterningene i masse smør, kok opp kremfløten i ca 1 halv time, ta i seterrømmen – la det koke ca en halvtime til. Også heller du det over i sånne SMÅ runde ildfaste former, med revet ost på toppen. Og gratinerer det i ovnen. Godt med salat til 🙂
  Tar litt tid, men det er kjempe godt. Kan hende den er veldig vanlig da? 🙂
  Ha en fin helg 🙂

 6. Ingvild S.

  Hei Caroline 😀 Du er virkelig flott! Det er helt utrolig hvordan en person kan ha så mye positiv utstråling til tross for at du jobber og står på så mye som du gjør. Du er et levende bevis på hvor viktig det må være å trives med det man holder på med 🙂

  Leser bloggen din flere ganger daglig, men er fryktelig dårlig til å kommentere. Håper likevel du kan ta deg et par minutter til å svare på noe jeg er skikkelig nysgjerrig på. Hvordan var Hugo som valp? 🙂 Sånn frem til han var ca. et halvt år? Når ble han stueren? Har forstått det som at du studerte når han var liten, så hvordan fikk du ting til å gå opp? Jeg er 20 år og kjøpte meg en etterlengtet og nøye gjennomtenkt hannvalp like før jul. Studerer og gjør alt annet som hører studietiden til, og synes ting går veldig fint. Men min lille hårdott på 4 mnd. legger fortsatt igjen noen små dammer inne i huset. Har du noen tips?

  Forøvrig håper jeg du får en helt fantastisk bursdagshelg med familie og venner, selv om kjæresten din ikke er hjemme. Du fortjener å slå ut håret og kose deg maks på 25-årsdagen din! 🙂

  Stor klem!

 7. For et lunt å deilig bad, med boblebad å greier. Ser ut som en veldig fin plass å bo 🙂

 8. Karoline

  Ikke glem hvor flink du faktisk er, Caroline! Du jobber hardt, står på, og utretter utrolig mye. Don’t listen to the haters, der er bare misunnelige. Du er et stort forbilde for meg! Vent og se, du kommer til å klare alt du har satt deg som mål. Lov å være stressa, men viktig å senke skuldrene samtidig 🙂 Lykke til!

 9. såg smaskigt ut det där! 🙂

 10. Hei, Caroline!

  Jeg har etterhvert blitt en fast leser av bloggen din , og syns du skriver veldig bra og om interessante ting.
  Jeg er ingen LCHF-er, men leser de fristende oppskriftene dine og skal etterhvert prøve noen av de. Gleder meg til boka kommer .

  Du løper veldig mye, men etter hva jeg har skjønt bare på mølle. Er det noen grunner til det? Ville det ikke vært fint med en løpetur ute i Siljan? Da sparer du masse tid på kjøring.

  Gratulerer så mye med dagen i morgen, kos deg med besøk av foreldrene dine!

  1. Fotballfrue

   Jeg løper ute om sommeren 🙂

   Klem 🙂

   1. Sounds good:-)

 11. Har du vurdert å konkurrere i løping? Så sprek som du er, kunne du gjort det godt!

 12. Bettina

  Hvor får du kjøpt sånn scoop sjokoladeprotein? :))

 13. Har laget frokosten din med egen vri; Tyrkisk yougurt istedet for rømme, nydelig <3 Elsker hurtige frokoster 😉

 14. idaanine

  hva kalles denne «desserten» da?

  har du link eller kan fortelle hvor jeg kan finne kjoler som den lilla glittrende du har, lang bak og kort foran?fiiine!:)
  tusen takk-

 15. Du er så inspirerende og vakker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *