God helg!

Kleskode: Joggedress. Herlig å slafse litt i klesveien, så kan vi heller pynte oss litt i morgen. Utrolig deilig å slippe matlagingen selv, mamma og pappa har vært noen engler og laget fantastisk middag i dag. Verdens fineste foreldre ♥

I dag tok jeg fri fra klokken åtte, hadde så lyst til å få med meg The Voice. Flere som så? Synes programmet var fantastisk, liker konseptet. Håper alle har det fint ♥

Mihi!

91 kommentarer

 1. Har sittet å sett på The Voice selv. Utrolig mange gode! Spessielt han siste! 😀

  Kos dere <3

 2. Marita Ø

  Jaaa – The Voice var veldig fint! Veldig koseprogram, perfekt på en fredagskveld ègentlig 🙂 Koselig bilde av dere forresten! God helg, Caroline <3

 3. Jeg så på The Voice, men han Yosuf kunne jeg klart meg uten.. Skinner litt igjennom at han ikke helt har peiling…

  Men du, hva syntes du om gutter i løpetights? Ha ha, bare nysgjerring 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, det er helt frrrryktelig med menn i tights :O

   1. Ingrid svendsen

    Sååååååå enig :-p Synes den nye trenden med gutter/menn som trener i samme type tights som meg er grusomt 😮

   2. Jeg fikk igang en debatt om det på facebook via bloggen min.. Og du verden der var det mange forskjellige meninger…

    Syntes du virkelig ikke det er greit? De er jo i sykkelbukser? Hva er forskjellen? 🙂 Jeg syntes det er litt hot jeg, vel om merke om rumpa er i orden 🙂

   3. Fotballfrue

    Joda, det er greit 😉 Jeg mente bare at det ikke er så snaxy 😉

    – C

 4. Søskenbarnet mitt er med på the Voice, så jeg sitter klistret til skjermen! 🙂 Likte programmet, mye bedre enn Idol, som er helt uutholdelig å se på i begynnelsen. Får lyst til å grave meg gjennom sofaen med neglene når jeg ser (hører) de – eh – med minst selvinnsikt i de innledende rundene 🙂

  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så spennende 😀 Lykke til til søskenbarnet 🙂

   Klem!

 5. Når skal vi få se skapet som du sa vi skulle få se over helgen? nå er det jo neste helg 😛

  1. Fotballfrue

   Over denne helgen! hehe, måtte kjøpe vidvinkellinse først 😉

   – C

 6. Jeg også så på The Voice,liker konseptet jeg også!
  Haha,Yosef trodde han gutten var en megafeit dame :p Så feil går det an å ta!
  Ha en koselig kveld videre,jeg sitter og ser på Coldplay-konsert på tv2 🙂
  Coldplay in my <3

 7. Hei Caroline. Hva mener du med at du tok deg fri kl 8 i kveld? Jobber du 6-24 hver dag du? Hva jobber du med egentlig foruten om blogg og nettbutikk? Bare lurer.

  1. Fotballfrue

   Slitsomt med dette spørsmålet 🙂 Og du, foruten blogg og nettbutikk? Hva mener du med det? Har du mer enn én jobb? 🙂 Haha, de fleste har jo bare én, men jeg har faktisk 4. . .

   Jeg er ansatt i firmaet Treasures, hvor jeg har ansvar for bla. innkjøp, markedsføring og produktlager, jeg driver Norges største blogg (det medfører mer enn du aner), skriver egen spalte for bladet MASSIV og skriver bok. Jeg har deadline på tirsdag og vi holder på å åpne nettbutikken igjen etter en lang pause. I tillegg har jeg utrolig mange samarbeidspartnere som jeg er på mail med daglig for å planlegge tiden fremover, og på toppen av dette skal jeg ha kreativitet nok til å lage 3 innlegg per dag og svare leserne i kommentarfeltet. Blant annet 😀

   – C

   1. Flinke caroline<3 god helg og kos deg masse med foreldrene dine!

   2. Du tok fri klokken 8 og sitter her og jobber klokken 23—Ikkje braa, ta deg fri kvinne! 😀 du fortjener nå det!
    Og forresten; Ler meg skakk ihjel av familiebildet. Haha, fantastisk!

   3. Kjære Caroline!

    Att du gidder svare på dette spørsmål gang på gang, Caroline. LA VÆR! Ha tillit til, at du VET hva du driver med, og la andre om å tro hva de vil!

    Og til dere små mindreverdskomplekser! Har selv hatt fysisk tungt arbeid i mange år. Til slutt knakk ryggen, og jeg fikk en «fin jobb» i Justisdepartementet. Der sat jeg på ræ.. hele dagen, med min nye fine tittel. Etter et par år, var ryggen fullstendig ødelagt, og jeg er i dag på uføretrygd…..
    La vær å døm Caroline, bare fordi dere ikke fatter hvor mye hun har å gjøre. Jeg «VET» hvor mye arbeid det er!

    Lev livet dere, og oppfyll drømmene deres. ALLE har den mulighet, uten unntak! ♥ Klem 🙂

   4. Når ble det egentlig sånn at Caroline måtte forsvare den jobben hun gjør? Er det liksom ikke nok det hun gjør, er det det som plager dere? Jeg skjønner ikke helt…? Jeg synes faktisk at Caroline får utrettet en hel masse i løpet av en dag, både ift jobbrelaterte ting, trening, blogg, nettbutikk, private møter og etc. Og hun bruker nå (etter flytting) over en time på å kjøre til Oslo. Så når hverdagen hennes starter, så ligger vi andre i senga og snorker enda. Jeg skjønner ikke helt konseptet med denne klagingen? Janteloven er så 2011!!! Går det ikke an inneha en litt mer atypisk jobb lengre, med fleksibel arbeidstid? Jeg kjenner mange som har fleksible arbeidstider og en litt annerledes jobb, og jeg tviler ikke ett sekund på at de gjør jobben sin bra! Misunnelsen er en ondskapsfull venn, og det er best å kvitte seg med den før den tar helt overhånd! Den forsøpler mer enn den gjør nytte for seg.

    Caroline er den beste bloggeren, både fordi hun tar til å skrive om ting vi ønsker, responderer på våre kommentarer, er medmenneskelig, motiverende og underholdene! Er det ikke derfor dere er innom denne bloggen, fordi dere liker det hun gjør?

 8. Jeg fikk dessverre ikke med meg The Voice 🙁 Ble film med lillesøster isteden <3 Men har hørt det var veldig bra, så reprisen skal jeg hvertfall se 😉
  Så kjekt at du koser deg med moren og faren din <3 herlig!
  God helg, fine Caroline 🙂

 9. Ha ha! Dere ligner. 😀

 10. haha herlig familie <3

 11. Søte bilder! 😀

 12. Hei:) jeg har et spørsmål jeg har lurt fryktelig på…Hvordan går det med kostholdet ditt når du for eksempel er i selskap eller andre situasjoner der andre lager maten? Gir du deg selv lov til å skeie litt ut da eller er det slik at du tar med egen mat? god helg:):)

 13. Ingrid Anette

  ELSKET konseptet til The Voice.Tror faktisk jeg skal melde meg på neste sesong. Liker at det ikke er trynefaktor, men at det går på stemmen.

  Ellers får du ha en strålende helg videre Caroline! Du er flott 🙂

 14. Må si du er absolutt på ditt vakreste når du har litt laidback stil.Har ikke helt sansen for den pynta stilen jeg da.Men hver sin smak…

 15. Kari-Anne

  The Voice var bra, satt her med ungene å fulgte med 🙂
  Vært innom her og fulgt litt med nå, effektiv frue du!! Lurer litt på hvor du henter all energien fra, men siden du ofte er på elixia på morran, vet jeg av erfaring at det er en fantastisk start på dagen!

  Håper forresten du trives på «min» elixia, sjøl vært der i 1,5 år nå og liker meg godt!

  Søte raringe rpå det siste bildet ditt der, kose deg masse med foreldre på besøk 🙂

  Kari-Anne

 16. Ser hvor du har skjønnheten din fra Caroline 🙂
  (jeg sikter faktisk ikke til ailien/insekt/froske- wrapen på photobooth!)

 17. Haha, supermorsomt bilde! Søt familie <3 Og mamma'n og pappa'n din holder seg sååå bra og ser så unge ut, mtp at de har så voksne døtre!! 😀 synes du skal videreformidle dette til dem:)

  Og, du er kjempeflott i ei enkel joggebukse Caroline, du trenger virkelig ikke å dalle deg opp! Du ser råbra ut, uansett!! 🙂 Vi sier ja takk til joggebukse innendørs, når vi bare skal sitte å se på tv allikevel:) Jeg så også The Voice, og liker veldig godt konseptet med at talentet går foran utseende=)

 18. Herrefred hvor du og din mor er like! Moren din ser utrolig ung ut, kan nesten tro at hun er storesøsteren din! Ha ei fin helg, selv om mannen din er på camp:-) Jeg har akkurat fått igjen mannen min etter at han bodde 1.5 år mange timer unna meg for å spesialisere seg som ortoped……..var bare hjemme 2 helger i måneden…..utrolig kjedelig! Synes det er synd at mange peser deg for at du skriver at du savner mannen din (som forøverig er fra samme plass som min;-)), det er en ærlig sak å føle seg litt alene når en er vant med å være to……min mann er iallefall ikke bare min ektemann, men og min bestevenn, så når han er borte så føler jeg at jeg mangler noe vesentlig…..

  Ha ein fin helg Caroline! Nå har du snart bursdag og, så gratulerer så masse med dagen din! Håper du får en knall dag med gode kaker (lchf såklart) og spennende gaver:-D

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre at flere har et slikt forhold! Det er viktig synes jeg 🙂 Deilig at du har fått igjen mannen <3

   Tusen takk for fine ord, håper helgen blir fin 🙂

   Klem 🙂

 19. Jeg missunner huset deres, utrolig vakkert! 🙂
  Sjalu.

 20. Gratulerer med dagen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 21. Gratulerer så mye med dagen verdens beste Caroline!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne deg <3

 22. Bea Lovise Kristiansen

  Idag har jeg hatt en dag jeg vil aldri få igjen.
  Inndrømmet at jeg har blitt mobbet.
  Jeg er en sterk jente men har nå endelig snakket med folk om problemet og
  skal prøve å fikse opp i det.

  1. Fotballfrue

   <3 veldig modig av deg!

 23. Gratulerer med dagen til Verdens Beste Caroline! :))
  Klem fra gamlemor 😉

 24. Gratulerer så ufattelig med dagen <3 <3
  Håper dagen blir like skjønn som du er! 🙂

 25. Birgit G

  Gratulerer så mye med dagen! Ønsker deg en helt fantastisk dag sammen med dine skjønne foreldre! Jeg liker deg!:D

 26. Gratulerer med dagen <3

 27. Gratulerer så mye med dagen kjære deg, Caroline! Jeg ønsker eg alt godt og masse lykke videre i livet ditt sammen med familie og venner. Du er en utrolig inspirerende og en herlig person som jeg virkelig ser opp til.
  Håper du får en kjempefin dag og koser deg masse! 😀

  Stor klem <3

 28. Nathalie.

  Haha. Herlig bilde! Fikk skikkelig glad-følelse inni meg! 🙂

 29. Gratulerer så mye med dagen 🙂 Har selv bursdag i dag, hehe!

 30. Gratulerer med dagen 🙂

 31. Så koselig at foreldrene dine faktisk kom når det ble helg! 🙂

 32. Gratulerer med dagen din Caroline! Må dagen din bli mer enn bare komplett! 🙂 Du fortjener det!!

  Og fy så flotte foreldre du har! Dere er nydelige alle sammen i den familien.. Jeg trodde ikke det var muligt!

 33. Gratulerer masse med dagen ! Hilsen fra brazil !

 34. Gratulerer så mye med dagen!! Håper den blir like bra som du er <3
  Klem fra fast leser 😀

 35. Gratulere masse med dagen søteste Carolline. Kos deg masse med hundene,mamma og pappa n din. Klem Astrid 🙂

 36. Hahaha, fantastisk det siste bildet der! Det er sånn det skal være! Gratulerer så mye med dagen i dag, Caroline! Håper den blir strålende.:)

 37. Ingrid Svendsen

  Goooooood morgen og gratulerer så utrolig masse med dagen verdens beste Caroline 😀 Jeg ønsker deg en helt fantastisk dag, og at alle dine ønsker blir oppfylt! Er så glad du får feire med mamma og pappa nå som mannen er borte <3 ser ut som dere koste dere i går ja, haha 🙂 Herlig er du!!!!!!! Skulle så gjerne gitt deg en skikkelig god klem….du får nøye deg meg en skikkelig god cyberklem 😉 Skal tenke på deg i dag <3

 38. Gratulerer så masse med dagen DIN, Caroline!
  Håper du får en dag som er like fin og spesiell som deg 🙂
  Du er et forbilde for veldig mange, og gjør en strålende jobb!
  Bursdagsklem <3

 39. The voice var kjempe bra! likte at det endelig kom et program der det virkelig var stemma som var viktig! 🙂

  Håper du har hatt en strålende kveld! Må bare si at du likner VELDIG på moren din! Hun er nydelig, ser ut som søsteren din! :):)

  Ha en fortsatt fin helg! 🙂

 40. Gratulere så mye med dagen! Håper du får en fantatisk fin dag:)

 41. gratulerer med dagen, Caroline!!!! 😀

 42. GRATULERER MED DAGEN Caroline!!! Håper du får en kjempefin dag!

 43. Gratulerer med dagen <3 Håper du får en fin dag 🙂

 44. Emma Huth

  Gratulerer med dagen din, søta !

 45. Gratulerer med dagen,ha en fin dag:-)

  kos deg.:-)

 46. Åhåhå, så fine dere var på det bilde, da! 🙂

  Og gratulerer så masse med dagen din! Måtte det bli en herlig dag! 🙂

 47. Gratulerer så masse med dagen! 😀

 48. Gratulerer med dagen, fineste Caroline! 😀

  Morsomt bilde av dere tre! Kan tenke meg at dagen hadde vært enda mer perfekt hvis lillesøster og mannen hadde vært der!

 49. Gratulerer med dagen, flinke Caroline!:) Ønsker deg en flott dag:)

 50. Gratulerer med dagen! 😀 håper du får en herlig dag!

 51. Ah, herlig bilde det nederste der, altså, hihi!

  Gratulerer så mye med dagen, Caroline! (det er i dag du har bursdag, ikke sant? :P)

 52. Kristine

  HAPPY BiRTHDAY! Utrolig gøy å se at du er så lik moren din! Vakre begge to! Nyt dagen din!

 53. Vet ikke om du får denne dobbelt nå, men tror ikke jeg får kommentert fra iPhone, så prøver igjen. Først og fremst, gratulerer med dagen! 🙂 Lurer også på litt diverse ang syklingen for Stine Sofie stiftelsen. Kan hvem som helst være med? Når begynner og slutter det? Hvor lange er etappene?

 54. Berit Hammer

  Gratulerer så masse med dagen:-D Håper den blir kjempe fin 🙂

 55. Karoline

  Gratulerer så mye med dagen. håper du fån en fantastisk dag og koser deg masse masse, det fortjener du<3 😀

 56. Gratulerer så mye med dagen, Caroline!! 😀 Håper du får en fantastisk dag! Kos deg så mye du bare kan!

 57. Åhh, familiebiildeeet!! 😀 Sitter og ler! :p Du og mora di er vanvittig like 😀

  Gratulerer med dagen, fine deg!

 58. Gratulerer med dagen fantastiske caroline! Håper du får en super dag! Det fortjener du 😀 kjempe koselige bilder 🙂

 59. Gratulerer med dagen nydelige Caroline <3

 60. Gratulere så mye med dagen verdens beste blogger <3 Håper du få en kjempe fin dag idag:)

  Klem fra meg !

 61. Gratulerer så mye med dagen, Caroline ! Håper du får en fantastisk dag, det fortjener du ! <3 Du er en utrolig god jente, med verdens beste stil ! Beundrer stilen din <3 Du er best !

 62. Gratulerer så mye med dagen Caroline!:)
  Jeg håper du får en herlig dag!:)
  Du inspirerer og gleder oss hver dag, tusen takk!

 63. Elisabeth

  Skriver det på dette innlegget siden det ikke er et annet (som er helt greit altså, herlighet det er jo helg, og du har besøk 🙂 ) : GRATULERER MED DAGEN! Håper du tar deg litt ekstra fri idag, og koser deg masse med foreldrene dine, og i tillegg får en fantastisk dag!! 🙂 Du er utrolig inspirerende. Jeg har hatt ME i mange år, og har sett at du har skrevet til andre (uten det da) at de kan jo begynne smått, så da kan vel jeg også det, bare litt «mindre» liksom 🙂 Så nå har jeg begynt å trene litt når jeg orker. spinning så lenge jeg orker (egentlig ikke mer enn 10 min) minst 3 ganger i uken :-)) Takk for det iallefall!

 64. Gratulerer så mye med dagen, Caroline! Håper du får en fantastisk fin dag med alt det du måtte ønske deg! <3 KOS DEG 🙂

 65. Gratulerer SÅ mye med dagen, Caroline!
  Du er super, kos deg massemasse!!! 😀

 66. Gratulerer så mye med dagen:)

 67. Gratulerer med dagen:) kos deg med mamsen og papsen din. skjønner godt du savner mannen. jeg savner også mannen fort. Betyr bare at man har det godt sammen og er kjempeglad i hverandre<3

 68. Gratulerer med dagen, Caroline <3

 69. Gratulerer så mye med dagen, Caroline! Håper du får en kjempefin dag 😀

 70. satt og tittet på the voice i går kveld jeg også – og er absolutt enig med deg! elsker konseptet!!!:)

 71. Hahaha. Herlig bilde 😀

 72. Så morsomme bilder, ha en fin helg og ikke minst en fin bursdag!:-)

 73. Gratulerer med dagen, Caroline! Skrev i sted, men kommentaren kom ikke gjennom.. Ønsker deg en kjempe fin kveld med foreldrene dine. Har vært leser av deg utrolig lenge, lengre enn noen andre blogger jeg leser. Du skriver så utrolig bra, er utrolig pen og har har en sinnssyk fin klesstil! Selv om jeg er ti år yngre enn deg, elsker jeg fortsatt å lese bloggen din. Aldri slutt å blogge, og takk for daglig lesestoff. Gratulerer med dagen, hilsen en fast leser.

 74. Hahaha, verdens beste familiebilde!!
  Gratulerer så mye med dagen som var! For en fantastisk vekking 🙂

 75. Grattis till dig i efterskott 🙂 så härlig gåva du fick en weekend dit till danmark roligt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *