God morgen!

Da er jeg gressenke for femte året på rad, og kjenner at jeg virkelig ikke liker følelsen. Har ikke sovet et minutt siden klokken tre, og nå sitter jeg her med den største klumpen i både halsen og brystet som kjennes å eksplodere hvert øyeblikk. Men jeg må bare ta meg sammen. Det nytter jo ikke å savne han så fælt, bare noen timer etter at han har reist. Akk, den kjærligheten. Heldigvis har jeg dagen proppfull av gjøremål: Nå bærer det nemlig av gårde til Oslo for photoshoot! Og ikke en hvilken som helst en, for i dag skal vi shoote coveret til boka mi! Weeee!! Det blir så spennende! Kameraet mitt er med, så jeg satser på noen solide updates underveis. Når jeg kommer hjem igjen er mamma og pappa på plass i Siljan, og her blir de sammen med meg til helgen er over. Dette blir fint ♥

Håper alt er bra med dere, og at ingen sitter der med hjertesorg ♥

185 kommentarer

 1. ja, det er kjipt når de er borte, men dess bedre når de kommer hjem! Kan tenke meg det er litt tyngre når dere bor i et stort hus sammenlignet med en leilighet. Jeg hadde i allefalll følt meg litt ensom i et stort hus. Nyt tiden aleine og føl på savnet, som egentlig, til syvende og sist, er en god følelse i denne sammenhengen 🙂
  Min forlovede har vært borte på jobb i snart 1,5 mnd. Blir så herlig når han kommer tilbake! Hurrah!!!

 2. Hei Caroline
  Begynte for ca 3 uker siden på lavkarbo, dette har fungert utrolig bra og kg raser ned. Men de siste dagene har jeg hatt en utrolig hodepine. Har lest at det mest sansynelig skyldes magnesiummangel. Hvilke mineral/vitamin tilskudd tar du?

  1. Fotballfrue

   Multivitamin 🙂

   – C

 3. Usj, hatet da kjæresten dro på treningsleir på la manga jeg og! Grusomme uker.. Men de går jo som du sier, litt lettere og fortere når du er opptatt med andre ting 🙂

  Masse lykke til på photoshoot!

 4. together forever – never apart
  maybe in distance – But never in heart
  (skrev kjæresten en dag til meg)

  Min kjæreste (3år) flyttet i august til Ungarn for å studere medisin der.. Det er avstand skal du tro!
  Men jeg sutrer ikke, selv om jeg savner han hver eneste dag. For han gjør det han vil med livet sitt og jeg skal absolutt ikke være til hinder. Så jeg er heldig dersom jeg med min studentlommebok får besøke han et par ganger i året, men når sommeren kommer skal han hjem i ca 1 måned : D Og da blir det romantikk og kos hele veien !

  1. Fotballfrue

   <3 Herlig instilling :)

   - C

 5. Du er heldig som har en mann som elsker deg, Caroline! Dere er helt nydelige sammen, et mer perfekt par skal man lete lenge etter 🙂 Det at han er langt unna deg er jo kanskje sunt noen ganger også, for det er så godt å møtes igjen etter et stort savn. Så ta vare på den tanken at dere to er kjempeglade i hverandre, for det er spesielt, for andre som kanskje er ulykkelig forelsket og ikke vet hva de skal gjøre..
  – ida, 15 år

 6. Kan du legge ut oppskriften på belgiske vafler? 😀

  1. Fotballfrue

   De smuldret seg i jernet 🙁

   – C

 7. Sitter her som gressenke selv, så deler følelsen med deg..
  Samboeren dro på militærøvelse mandag i forrige uke, og kommer ikke hjem før på tirsdag.
  Lange dager, er viktig å holde seg mest mulig opptatt ja 🙂
  Heldigvis har jeg en liten staffordshire bullterrier som passer på, og ei annen gressenke halvannen kilometer unna 🙂 Hjelper på! Blir mange kvelder med vin og frustrerte fruer, he he!
  Håper tiden din som gressenke går fort 😉

  Hilsen «militærfrue» 😉

 8. Kjære Caroline. Håper du føler deg bedre. Det er som du selv sier – viktig å ha noe å gjøre. Men det er vel ikke noe problem for deg;)

  Målet mitt til sommeren, er å bli myk. Og siden du er myk, så spør jeg deg:) Hvilke øvelser bruker du? Er det bare vanlige tøyeøvelser, skal det gjøre vondt? Og er det å komme i spagaten før sommeren et realistisk mål?:)

 9. Er det en grunn for at du bruker gifteringen på venstre hånd? Ser dy av og til bytter hånd

  1. Fotballfrue

   Det er fordi macen speilvender bildene mine, du ser det for eks. på skillen min 🙂 Jeg har den alltid på høyre, tar den faktisk aldri av meg 🙂

   – C

 10. Jeg synes dere skal være glad for at dere kan tenke på at den dere savner kommer tilbake til dere, uansett hvor lenge han måtte være borte 🙂 Gutten i mitt liv forlot meg for et par måneder siden, og han kommer aldri tilbake til meg.. Sover så dårlig om nettene og savner han hver eneste dag, vi hadde det så bra sammen.. Så sett pris på det dere har, man vet ikke hva man har før man mister det<3

  PS. Du er et fantastisk bra forbilde Caroline! <3
  Har du forresten noen bra tips til hva man kan gjøre med kjærlighetssorg?

 11. Jeg skjønner deg så altfor godt Caroline, jeg tilbragte 5 uker uten min samboer rett før jul. Fikk snakket med han på tlf, men hva i søren hjelper det når man alikevel må gå og legge seg uten han. Og våkne uten han, det lille kysset som kommer når du minst venter det.
  Caroline og LK har vært sammen i flere år, de er gift og har akkurat flyttet i sitt eget hus.
  Hvor trangsynt går det ant og være, la henne savne Lars Kristian!

  Caroline klager ikke, hun bare forteller at hun savner han. Det hadde vel uansett vært noen som hadde kommentert det om hun ikke hadde skrevet om han!

  Folk er så merkelige noen ganger altså !

  Bra og vite at boken din kommer i slutten av mars. Vet hva jeg skal ønske meg i bursdagsgave =)

 12. Madeleine

  Aldri noe moro når mannen er bortreist. Men godt du har mye spennende ting å gjøre i mellomtiden, da går som regel dagene litt fortere 🙂 jeg pleier alltid å ta frem en (meget) stor bamse jeg fikk av pappan min til tre års dagen min, legge han under dynen på mannens side! Hahah, flaut, men sant 🙂 sover hvert all litt bedre.

  Klem til deg, Caroline <3

 13. Jeg skal bare si deg en ting, Caroline: DU er heldig. Kjæresten din skal bare være borte i noen dager/uker, men dere vil fortsatt bo sammen og bygge en fremtid sammen.

  Kjæresten min og jeg elsker hverandre, men vi skal flytte fra hverandre en stund. For å bli litt selvstendige og finne ut av ting osv. Finne oss selv før vi fortsetter livet sammen. Jeg er sikker på at jeg vil gifte meg med denne mannen, men han er ikke sikker engang. Han vil ha meg, men han vil også være alene en stund og finne ut av ting.

  Det gjør så vondt og jeg savner han allerede, selv om vi bor sammen ennå. Jeg vil ikke flytte fra han, men jeg kan ikke tvinge han til å være sammen med meg heller. Jeg har også godt av å finne meg selv og være litt selvstendig selv. Ingen av oss har bodd alene før.

  Så du er bare heldig du.

  1. Fotballfrue

   Håper dere finner ut av det <3

 14. Gleder meg til å se hvordan coveret blir 😀 sikker på at det blir kjempe fint!

 15. Jeg og samboeren min skal nå være tre måneder fra hverandre. 12 timers flytur unna hverandre! Savner han hver dag, hvert sekund. Så er ikke så gøy å se hvor mye du klager på at du skal være borte fra mannen din i 2 uker. Om jeg skulle vært borte fra samboeren min i bare 2 uker, ville jeg hoppet av glede!

  1. jeeeeessussssss….. hun klager da ikke, men forteller at hun føler et savn. det er alltid et tomrom rett etter at noen du er sååå innmari glad i har dratt og det er jo det hun forteller om nå. Hun sier også at hun vet det vil bli lettere etter noen dager for plutselig har det gått litt tid og mye skjer og så er han snart tilbake….. Noen syntes 2 uker er lenge og andre syntes 3 mnd er lenge – man kontrollerer ikke de følelsene selv. Jeg har vært sammen med min mann i snart 15 år og om vi skal være borte fra hverandre mer enn en natt så går det utover søvnen min og humøret mitt. Han er min største trygghet, min største glede og min beste venn – og den ene personen i hele verden jeg faktisk kan bo sammen med 24/7 uten at det blir litt krangling. Såjeg syntes det er leit for deg om du ikke har det sånn – for samtidig som det er vondt så er det jammen verdens beste følelse å vite at det går an å være så glad i en person! Du sier jo selv at du savner han hver dag, hvert sekund….men det får ikke Caroline gjøre? Få hodet ditt ut av mørket og spre litt glede istedenfor!

 16. Jeg leser mye på din blogg. Ta gjerne en titt innom min nyoppstarta blogg =)

 17. Håper fotoshooten gikk fint i dag! Gleder meg til å se resultatet! 🙂
  Jeg lurte på hvor tid bilder fra walk-in garderoben kommer?? er sååå spent! 🙂

  Ha en herlig kveld videre:D

 18. Hei Caroline!
  Jeg lurer på om øyebrynene dine som ser fint ut. Men er de ikke tynnere enn de pleide å være i det siste??? Bruker du fortsatt BDB buddy? Jeg begynte å bruke den ikke så lenge siden og ikke så flink ennå:) Synes brynene mine ser litt for tykt ut.Vurderer å gå over den» hvit linje»:))

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg bruker fortsatt bdb 😀

   – C

 19. Skjønner deg veldig godt! Meg og min forlovede har hatt 2 år med avstandsforhold, men lykken er at vi gifter oss til sommeren! ! :):)

 20. Bethina Elise

  Hei, syns ikke jeg husker å ha lest noe om det på bloggen din, så jeg lurer på om du har smakt den ferdige blandingen med sjokolagekake du får på helsekosten? Som er samme merket som sukrin og de tingene der. Er kaken god? Er det stor forskjell fra vanlig sjokolagekake i smak og konsistens? 🙂

 21. Litt av noen solide updates du 😉

 22. Caroline

  Skjønner hvordan du har det, Caroline. Er i et avstandsforhold, han bor ikke mer enn 3 timer unna, så vi ser hverandre hver helg. Det er jeg blitt vant til det, så det går helt fint. Men hvis det oppstår noe som gjør at vi ikke kan møtes en helg, altså sånn at det går 2 uker uten å møtes, så er det helt forferdelig.. Da klarer jeg aldri å sove godt de første nettene, ligger lenge våken, og våkner opp til flere ganger når jeg først sovner.. bare fordi jeg savner han og vet at de to ukene kommer til å bli utrolig lange!

 23. Jeg har hjertesorg. Det gjør så vondt. Kjennes ut som jeg aldri kommer til å komme meg over mtt livs kjærlighet..

  Kanskje du kunne skrive et lite blogginnlegg om noen tips hvordan man kommer over hjertesorg?
  Hvordan kom du deg over den kjæresten du hadde før lars kristian?

 24. Du er nok ikke alene om å savne mannen 😉 Mannen min har ikke oppholdstilatelse, så nå har han vært her på besøk i 3 mnd, men nå må han hjem 🙁 Skjønner hvordan du har det.

  1. Fotballfrue

   🙁 Uff! Lykke til med alt <3

 25. Skjønner den, du! Kjæresten min bor altså i Irland, av alle mulige steder. Vi har vært sammen i 2 og et halv år, og får se hverandre rundt 3 ganger i året. Men det blir bedre etterhvert! Heldigvis kommer han hit i sommer, og skal ikke dra tilbake igjen.. 🙂

  Gleder meg til å se bildene!

  1. Fotballfrue

   Uff, det må være tøft med langdistanseforhold! Men størst av alt er kjærligheten 😉

   – C

   1. Det er veldig tøft, det er vondt og kjedelig når han er borte, men det handler veldig mye om sin egen innstilling. Alt jeg tenker på er at jeg elsker han og vi har det supergodt når vi er sammen, og det hjelper mye. 🙂

 26. Silje Kristine

  Hold ut og finn på masse annet gøy:) Jeg kjenner til den følelsen du snakker om, og den eneste måten den går bort er ved å gjøre masse annet. Håper shooten gikk bra!:)

 27. <3 <3 vil bare fortelle hvor fantastisk bloggen din er;) det er ett must å gå innom den hver dag! skjønner virklig ikke hvorfor folk må si noe stygt til andre for å føle seg bra med seg selv. er vel bare misunnlig tenker jeg 😉 må bare si jeg elsket det siste antrekket ditt med palljett toppen;) elsker pynt i hverdagen <3 du er super caroline!!!!

 28. Elisabeth

  Huffa, det kommer til å gå utrolig bra, Caroline:D koselig med besøk og slik i mellom tiden da:D

 29. Jeg har hatt hjertesorg hver eneste dag i halvannet år

  1. Fotballfrue

   Sender deg en klem!

 30. Hei 🙂

  Jeg er så gammel som snart 40 år og jeg digger bloggen din! Jeg sitter å beundrer sminke, sko, klær, din positivitet og det meste egentlig!

  Og siden jeg da snart er 40 så reagerer og engster jeg meg for deg når du skriver at du skal være alene..
  Du vet jo aldri hvem som leser bloggen din.
  Synes du skal tenke litt på det.

  Det er helt supert at du kan savne – det er kjærlighet det <3

  En god klem til deg:)

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂 Jeg er ikke alene, det er jo det jeg skriver 🙂 Mamma og pappa er her, og de blir til over helgen. Deretter reiser jeg hjem til Sarpsborg, og neste helg kommer jentene på besøk til meg, så kommer mannen hjem 🙂 Er ikke alene ett sekund 🙂

   Klem 🙂

   1. Flott :))

 31. Ja, er ikke bare bare når de kjære reiser fra en! Men du får holde deg selv opptatt så går det nok fint 😀

 32. Det er litt «deilig» å se at det ikke bare er meg som savner han etter noen timer.. 😉 Håper dagen dine blir fylt med ting så du slipper å kjenne så mye på savnet, og plutselig er han hjemme igjen. Stor klem fra meg.

 33. Åå, føler med deg! Det er virkelig tungt å være borte fra typen. Er selv borte fra typen ca 50% av året, pga hans militærjobb. Det verste tidspunktet er uten tvil rett etter at man skilles. Bra du har en del å gjøre, det hjelper virkelig å ha noe annet å tenke på enn savnet. Men tenk så godt det blir å se han igjen!

 34. Har vært borte fra samboeren min i tre måneder, men nå sitter jeg på flyplassen på vei tilbake il USA. Vanskelig med langdistanse forhold, det blir sinnsykt deilig å se han igjen nå! Håper vi ikke må være borte fra hverandre så lenge igjen. Men det er ikke bare bare å ha en kjæreste fra California. Klem

 35. Sender gode tanker til deg Caroline! <3
  Om mannen er borte i 2 uker eller 2 måneder vil ikke si at man ikke kan savne dem like mye! =)

  Det er godt å se at det ikke bare er meg som er så skyhøyt forelska fortsatt etter 7,5 år i lag, og som fortsatt savner mannen innmari bare han blir borte noen dager <3 Vi hadde avstandsforhold de to første årene mens vi var 16-18 år, så jeg vet godt hva savn innebærer, og det er like tungt nå som da, og like tungt om det er for en helg eller flere uker – sånn er det bare!

  *KJÆRLIGHET* kalles det =)

 36. Jeg tror ejg har det ganske likt som deg denne helgen 🙂 Kjæresten er dratt til Kristiansand, mens jeg er stuck hjemme i Stavanger! Savner ham fælt.. men heldigvis kommer han hjem på lørdag, når vi har seks måneders jubileum! 😀

 37. ja du caroline, å være gressenke blir aldri lettere! jeg er selv på 6 året nå, og hater det like mye fortsatt! nesten enda mer nå som jeg har barn. mannen er avgårde i tyrkia nå på treningsleir, også kommer han hjem og er hjemme i bare 2 uker før de reiser avgårde til Portland Oregon på treningsleir. Og dit kunne faktisk jeg OG tenke meg å reise, men men, det får bli en annen gang. Håper tida går fort for deg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *