Ukens leserspørsmål

Kan du fortelle om klokken du bruker når du trener? 

Veldig mange har den siste tiden spurt om treningsklokken min. Jeg vant en Nike+ GPS-klokke i en løpekonkurranse i sommer, og mottok klokken kort tid etterpå. Jeg ble totalt forelsket med én gang, og har ikke kastet et eneste blikk på Nike Sportsbandet mitt siden (som jeg så flittig brukte før).

Denne klokken fungerer på samme måte som Nike Sportsband på flere områder, men klokken har så mye mer. Min streiket i kofferten på vei hjem fra Maldivene, men nå er den endelig i orden igjen, og herregud, som jeg har savnet den! Løpingen har liksom ikke vært det samme uten. Jeg har bare løpt og ofte ønsket å bli ferdig med det, fordi jeg vet at tallene på mølla stemmer ganske dårlig med virkeligheten. I dag var første gang siden tidlig i desember at klokken har vært på armen min, og jeg klinket til med 12 kilometer på 1 time og 3 minutter. Det er lenge siden sist jeg løp så langt, uten klokken har jeg lett gitt meg på 8 eller 10 kilometer. Så trenger du motivasjon: Skaff deg en treningskompis aka en treningsklokke.

Det geniale med denne er at den kan brukes både ute og inne. Ute trenger du bare å aktivere GPS-knappen (da løper du med målinger fra TomTom), og du trenger ikke bruke chipen i skoen. Chipen følger med i pakken når du kjøper klokken. Skal du løpe inne, aktiverer du bare chip-knappen, og starter å løpe. Det kan lønne seg å kalibrere løpingen slik at den blir riktig i forhold til deg og din vekt. Det gjør du når du har løpt din første økt med klokken (helst så kort som mulig, for eks. 100 meter) og deretter plugger du den inn i dataen. Det er veldig lett å forstå uten nøye forlaring fra meg. Klokken har egen USB-inngang i reimen.

♥ Nike+ GPS Watch lister de 50 siste øktene for deg, veier 63 gram, og er vanntett. Den kartlegger tid, distanse, fart og forbrente kalorier. Dersom du har pulsbelte kartlegger den hjerterytme også. Det følger ikke med, men det kan du kjøpe ved siden av. Både pulsbeltene fra Polar Wearlink+ og fra Transmitter Nike+ fungerer.

♥ Klokken har touchscreen for å gi skjermen lys.

♥ Batteriene lader seg når du plugger den inn i dataen, da åpner også Nike sine hjemmesider seg automatisk, hvor du logger inn og kan se oversikten over alle løpeøktene dine.

♥ Klokken lagrer personlige rekorder for deg, som for eksempel beste 5 kilometer og beste 10 kilometer. Gir deg alltid en boost etter endt løpeøkt. I dag fikk jeg: Great first run. Haha!

Jeg satt ny rekord på mila i sommer 😀 

Søkte litt rundt på nett, og ser at prisen spenner seg fra 1500,- til 1900,- avhengig av hvor du kjøper den. Den kan kjøpes hos de fleste sportsbutikker i Norge, men også flere steder på nett. Det er bare å google navnet på klokken for å få opp forhandlere: Nike+ GPS Watch. 

Dette var alt jeg kom på. I love, love, love my watch!

114 kommentarer

 1. Syns slike klokker er så motiverende for treningen! Din høres jo ganske så super ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, det er den 😀

   – C

 2. Den hørtes kjempe bra ut! Hyggelig med en kommentar tilbake:)

 3. Den hørtest veldig bra ut! Begynner å lure på om jeg skal kjøpe meg en sånn nå…

  Men, når kommer neste del av spørmålsrunden? =)

 4. Har hatt lyst på slik klokke og den står fortsatt øverst på ønskelisten ! 🙂
  Ville bare også fortelle at jeg akuratt har lagt et brett med cookiesene dine og når bolledeigen har stått litt går det et brett med de også inn i ovnen ! 😀 Elsker de ! Stå på Caroline 🙂 Klem

 5. Ååh, kjekt då 😀 hadde virkelig hjelpt på treningsinspirasjonen å ha en sånn!

 6. Du har sannsynligvis svart på dette ørten ganger før, beklager på forhånd evt. repitisjon av spørsmål, men: Springer du lengden i ett strekk? Eller trykker du på pause? Jeg skjønne ikke hvordan du klarer det om du ikke trykker på pause…Klokka er fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Det varierer, og kommer an på dagsformen 🙂

   – C

 7. Jeg har nesten samme sak, bare chip i skoen og appen til nike+, og er SÅ fornøyd. Jeg gleder meg til å trene, slik at jeg kan få nye rekorder, levels etc. Iiih 😀

  1. Fotballfrue

   Det brukte jeg før også 🙂

   – C

 8. Nå blir det spennende å se hvor lang tid det tar før du får spørsmålet «hva slags pulsklokke bruker du, og kan du ikke lage et innlegg om den?!» 🙂 Forslag til neste «ukens spørsmål»

  – hvordan får du de krøllene?! (https://fotballfrue.no/?p=8883)
  – hvordan redigerer du bildene dine for å få de «rundingene» på?! (besvart i utallige kommentarfelter, Photshop eller en app på iPhone)
  – når kommer boken din ut? (i mars)
  – når åpner Treasures igjen (neste måned)
  – spiser du aaaaaaaaaltid LCHF, på ferie også? (https://fotballfrue.no/?p=13020)

  😉

 9. Bruker du pulsklokke? Hvis ikke, hvorfor?

  1. Fotballfrue

   Dette er jo en pulsklokke.

   – C

   1. Elisabeth

    Jeg fikk akkurat denne klokken, og gleder meg stort til å bruke den. Jeg fikk med pulsbelte fra Polar. Har du det også? Må vel gjerne ha det på for å måle pulsen?

   2. Fotballfrue

    Heldiggris! Jeg tenkte å kjøpe meg det 🙂

    – C

   3. Nora C

    Jeg har en annen pulsklokke fra Polar som er bra nok for meg, egentlig.. Men poenget er at jeg MÅ ha på pulsklokke for at den skal vise antall brente kalorier.
    Har skrevet inn både vekt, høyde, makspuls og hvilepuls også. Rart at din måler det uten belte da (siden du ikke har det)?

   4. Fotballfrue

    Det må du nesten spørre Nike om, men i forhold til hvilken fart du holder, hva du veier, hvor langt og lenge du løper, etc., er det ikke vanskelig for en datamaskin å regne ut dette 😉

    – C

 10. Hei! Jeg har nylig kjøpt klokken og er veldig glad i den!

  Når jeg er ute og løper har jeg alltid sensoren i skoen ; hvordan kan jeg ikke ha den ? trodde det var denne som målte hvor og hvor langt jeg løper ?

  1. Fotballfrue

   Når du løper ute, er det gps’en som skal måle dette 🙂

   – C

 11. Hei! Flott innlegg 🙂
  Jeg fikk veldig lyst på denne klokken. Jeg trener mye, men ikke så mye på tredemølle. Jeg trener mye på saltimer (zumba og aerobic o.l). Og jeg lurte på om denne klokken egner seg best til trening på tredemølle, eller om den funker bra til saltimer også? Får jeg noe oversikt over hvor mye jeg forbrenner på en time der i forhold til løping?

 12. Å, det så virkelig motiverende ut! Jeg får vel begynne å spare etter treningsleiren til sommeren 🙂
  En annen gang, kunne du kanskje nevnt noen ting som får deg motivert til å løpe? For meg er det freshe treningsklær og musikk, men nå som det er så kjedelig vær ute mister jeg masse motivasjon.. Og jeg syntes du er så inspirerende i tillegg, så hadde vært herlig å lese om dette fra deg!

 13. Har lenge tenkt på å erstatte den gamle pulsklokka mi med en sånn (mest fordi jeg ikke har det store behovet for å vite pulsen min, men heller vil ha informasjon om distanse, fart osv), men skjønte ikke heelt hvordan den funket? Mulig jeg leste litt fort, men trenger man bare en chip som man plasserer i skoen, som med Nike Sportsband, og så er man i gang?
  Hæ en fin kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Chip og klokke inne, bare klokke ute 🙂

   – C

   1. Jeg har en fra polar, og den har pulsbelte og gps (eller man kan kjøpe fotsensor). da får man jo helt eksakt kalorier og sånt =)

   2. Fotballfrue

    Får kjøpt pulsbelte til denne også, så har du jo sensor, så da blir det jo det samme 😉

    – C

 14. Hei Caroline 🙂
  Lurer bare på om mølla og klokka viser veldig forskjellige resultater når du er ferdig med en løpe økt? Hva er det de er uenige om i så fall?
  Klem!

 15. Benedikte

  Hva mener du med at tallene på mølla er såpass feil? 😮 Har løpt etter dem i snart ett halvt år, kan du forklare det litt nærmere? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid blitt fortalt at det ikke stemmer, av instruktører etc. I tillegg er det lett å se når du kalibrerer klokken din 😉

   – C

   1. men er det ikke egentlig mer logisk at mølla viser riktig? det båndet man løper på har jo en viss lengde som snurrer et visst antall ganger rundt, så jeg skjønner ikke hvordan det kan være så feil. skrittlengden er jo heller ikke heelt lik for hvert skritt, så jeg ville trodd klokken var mer unøyaktig… ?

   2. Fotballfrue

    Jeg misforstod litt 😛

    Egentlig er det ikke gitt at noen av delene viser riktig :/ Både klokke og mølle må kalibreres, sånn at de viser riktig. Gjøres kalibreringen rett, skal de begge være ganske nøyaktige. Men møllene på treningssentrene er ofte ikke kalibrert godt nok, i og med at de blir brukt så mye.

    – C

   3. Lengden og fart stemmer vel på mølla? 🙂 Men antall forbrente kalorier stemmer ikke i det hele tatt. Hvertfall ikke for meg. Men det sier jo seg selv at kaloriene viser feil for mange. I og med at det er veldig inviduelt hvor mye man forbrenner.

 16. Hvordan blir det dersom man løper med stigning på mølla, dersom skochippen bare tar hensyn til skrittlengden? Jeg løper ofte med mye kortere skritt når jeg løper oppover enn når jeg løper flatt.

  1. Fotballfrue

   Aner ikke. Kanskje det er jeg som har misforstått akkurat den delen. Noen som vet?

 17. Jeg er veldig glad i å være på spinning. Funker klokka der også (for å sjekke antall forbrente kalorier for eksempel), eller er den bare til løpebruk?
  🙂

  1. Fotballfrue

   Bare om du sykler ute vil jeg tro 😉

   – C

  2. Nei, den fungerer helt fint inne også! 🙂 Du må selvfølgelig ha pulsbelte. Det er kun det som brukes til å beregne kcalforbrenningen, GPS + chip brukes ikke. Dette gjelder også for andre gruppetimer som aerobic o.l., eller hvis du trener styrke.

 18. Heii 🙂 bare lurer på, hva er det som gjør at du blir så motivert av den? Bare lurer siden jeg aldri har brukt en slik klokke…

 19. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Den høres skikkelig lur ut, altså! Skal kjøpe en når jeg blir frisk nok til å kunne løpe =) Jeg bare lurer på, med LCHF-livsstilen, får du i deg nok kalorier med tanke på vekt/høyde/aktivitetsnivå? 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Får nok i meg godt over snittet når det gjelder kcal 😉

   Klem!

 20. For de som er ekstra gode løpere, altså erfarne løpere (med respekt for seg selv), så syns ikke jeg personlig Nike-klokken fungerer opptimalt. Hadde den og sportsband i en lang periode, men nå har jeg fått meg treningsverdens svar på Mercedez; den nye Polar RCX5
  https://www.pulsklokke.no/nb/produkter/maksimer_ytelsen/loping/RCX5

  Den er genial og får Nike-klokken til å virke som en leke i forhold. Du som løper så mye, Caroline, er jeg overrasket over at du velger en slik «nybegynner» klokke, og ikke en som kan mer. Hva tenker du om det? Bare et tips! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nybegynnerklokke? Overalt står det at denne utkonkurrerer polarklokken, det er jo i så fall merkelig at du kaller den en nybegynnerklokke. Jeg hadde polar tidligere, og taklet ikke den i det hele tatt. Denne er superenkel å både bruke og å forstå. Ikke noe krimskrams eller brukerveiledning. Hver sin smak 🙂

   – C

   1. Cecilie

    Kommer nok litt an på hva som er målet med klokken. Jeg sykler landevei, trener proff 20-25 timer hver uke, sommer og vinter. Jeg er helt avhengig av mange av funksjonene til polar klokken. Polar klokken kan jeg koble opp mot mange funksjoner jeg kan sette på sykkelen. F.eks nøyaktig fart osv, noe jeg ikke kan få med nike klokkene. Men nike fungerer flott om det man ønsker er løping og info om lengde, kcal osv. Som alt annet, noe for enhver smak og bruk. Gøy å trene med klokke uansett hva formålet er:)

   2. Enig! Det jeg elsker med Nike klokken er at den er så enkel å forstå! Andre pulsklokker jeg har vært borti er ofte så «kodete» i oppbygningen..

   3. Cecilie: det var det jeg mente 🙂 Det er målet som teller med klokken. Var nok litt utydelig der. Nike-klokken banker ikke andre løpeklokker i tester (og Polar-klokkene er forskjellige, så hvilken sikter du i såfall til?), Caroline. Har sjekket selv og snakket med leverandører + treningsekspeter. MEN! Nike-klokken er genial for de som kun løper og ønsker enkel bruk. Den egner seg derimot ikke for mer avansert bruk og til andre sportsgrener som svømming, sykling, langrenn etc, slik Polar og Garmin-klokkene gjør. Jeg trener masse løping, men også en del sykling, langrenn og svømming, og slik Cecilie sier: da trenger man flere funksjoner og mer utviklet utstyr. Men, har jo selv brukt Nike-klokken masse før, og var fornøyd, men nå trengte jeg litt flere funksjoner som sagt =)

 21. Har vært på utkikk etter noe slik selv. Som alltid: takk for godt tips! 😀 Den virket genial!

 22. Så flott med et slikt innlegg! Ble klokere på denne klokka jeg har kjøpt meg! 🙂 meen, ett lite spørsmål. Hva er GPS-knappen som man må aktivere for å springe ute uten sensoren i skoen? 🙂

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Jeg fant, jeg fant 🙂

  2. Fotballfrue

   Du bare aktiverer den på siden der, en av de to sorte knappene. Run – GPS ON 🙂

   – C

 23. Hei Caroline!
  Jeg bare lurte på om du anbefaler å bruke appen til nike på f. eks en iPod eller om du anbefaler denne klokken mer? Kommer det mer presise tall på klokken enn på appen?

  Tusen takk for svar :-))

  1. Fotballfrue

   Nei, det er en grunn til at jeg har klokken 😉 Brukte appen da klokken var ødelagt, men den hang seg jo hele tiden, stoppet plutselig også videre. Slitsomt :O

   – C

 24. Hei! Jeg fikk denne klokka til jul, og er kjempefornøyd!! Den er helt konge! Takk til deg for at du gjorde den kjent for meg!
  Det eneste problemet er at jeg ikke får opp antall km løpt når jeg laster inn på dataen etter en økt, kun miles. Jeg har endret innstillingene på klokka så de står i km, så det er kun inne på dataen at jeg får opp miles. Vet du hvordan jeg får endret dette? Finnes det en eller annen skjult knapp jeg ikke finner?!
  Ellers så ville jeg bare si at du skriver en kjempeinspirerende og interessant blogg! 🙂 Fortsett sånn!

  1. Jeg lurer på det samme! I tillegg finner ikke klokken GPS-en når jeg løper ute, og jeg har også hatt litt problemer med nike+ connectprogrammet, så sånn sett har ikke klokken fungert helt optimalt for meg ennå. Men, ellers er jeg veldig fornøyd, og håper det ordner seg! 🙂

  2. inne på nikeplus.com kan du gjøre om dette. Gå på View my profile –> Settings –> Site preferences 🙂

   1. Aha! Der fant jeg det! Tusen takk!! 😀

   2. Forresten, når jeg først er inne på dette. Jeg støtte på et problem her igår da jeg løp. Klokka viste altfor stor fart (på et tidspunkt løp jeg i 21km/t!! Så sprek er jeg dessverre ikke…) og det hele endte opp med at jeg etter 30min løping hadde slått alle rekorder noe voldsomt. Dette stemmer jo ikke, og jeg skulle gjerne ha slettet siste løpetur. Jeg fikk slettet den fra nike+ profilen min, men jeg skjønner ikke hvordan jeg får slettet den fra klokka. Vil gjerne ha muligheten til å slå mine egne ordentlige rekorder, ikke en jukserekord…! Håper noen av dere vet svaret på dette!!

 25. Hvilken hastighet har du når du springer? 🙂

 26. Hei! 🙂
  Jeg lurte bare på om den klokken virker på spinng innenfor også, eller er det bare til løpe turer ute og sykkling? 🙂

 27. Nå fikk jeg lyst til å kjøpe meg en sånn klokke, det virker supermotiverende! 🙂

 28. Hei! Hva er din personlige rekord på mila? Og hvilke løpekonkurranser bruker du være med i?

 29. Tusen takk for flotet tips! Jeg har fått klokken av kjæresten i julegave, siden jeg løper ofte, men klarte ikke å forstå hvordan bruke den. Nå forstår jeg litt mer og gleder meg til å teste den på nytt med litt mer kunnskap fra min side 🙂

 30. Ah, jeg venter på å få min i posten nå 😀 Gleder meg!

 31. Hei!
  Ville bare gi deg ros for å være så smart med å sette opp en ukesplan for treninger! Jeg har trent fotball før, og da var det veldig lett å komme seg på trening fordi jeg visste at den og den dagen skulle jeg trene. Nå som jeg har slutta pga flytting, ble det plutselig mye vanskeligere.. Men så prøvde jeg å lage en slik plan som du har, og det funker bra! Hvis det står at jeg skal trene på planen, så trener jeg.
  Takk for en smart ide, og alle dine motivasjonstips på bloggen 🙂
  Elin.

 32. Når du sier at tredemøllene viser «helt feil» – da tenker du bare på kaloriforbruket? Det er jo bare det de viser feil. Du sier at du ikke teller kalorier. Men hvorfor er du da opptatt av hvor mange kalorier du forbrenner? Du må jo være det når du sier at tredemøllene er feil…ellers kunne du bare løpt og vært fornøyd med å ha løpt så og så langt, på den og den tiden. Veldig slankefokusert tankegang, spør du meg.

  1. Fotballfrue

   Jeg siktet til kilometerne 🙂 De færreste møllene på treningsstudioene er kalibrert, og klokken er da som regel mer nøyaktig.

   – C

   1. Trenger man å ha en slankefokusert tankegang bare fordi man sier at tredemøllene ikke er kalibrert? Heller snakk om bevisst tankegang. På tredemøller er underlaget helt jevnt, og du behøver ikke å bruke noen krefter eller konsentrasjon på å korrigere for ujevnheter slik du trenger ute for å nevne en ting, Når man jogger så mye som Caroline gjør, og er opptatt av å slå sine egne rekorder skjønner jeg godt hun vil ha det mest mulig nøyaktig. Å når det gjelder kaloriforbruket så trenger man ikke ha en slankefokusert tankegang bare for å følge med litt, det er sunt å vite man putter i seg i løpet av en dag. Er så lei av at med en gang noen velger å ta vare på kroppen sin og følge litt med på hva man spiser så slanker man seg, det handler bare om å være litt bevisst. Mat er trossalt bare et overlevelsesmiddel;)

 33. Karoline

  Hei 🙂 Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en sånn en 🙂 Jeg er i relativt dårlig form. Derfor har jeg startet med gåturer, litt sykling osv, men kunne gjerne tenkt meg å følge min egen utvikling og forbrenning:). Er dette en klokke som er tilpasset mitt behov tror du?:

 34. Ble litt stolt nå, siden jeg har et min raskere tid enn deg på mila. Spørs om jeg ikke føler meg supersprek da! Rekorden tok jeg faktisk forrige uke, og du er virkelig ett forbilde når det kommer til trening og spesielt løping! 🙂 Jeg lurer på, har du noen gang løpt maraton? Hvis ikke, har du planer om det?:)

 35. Er man avhengig av Nike løpesko for å bruke denne (med tanke på chip og slike ting)?

 36. Forbrenner man virkelig bare 518 kalorier av å løpe 10 km? Det var i grunn litt deprimerende.

  1. Christina

   En slank person forbrenner selvfølgelig mindre enn en som veier mer, da en slank person har mindre å «ta av» :))

   1. Nora C

    Spørs jo litt hvor god økta er, da. Jeg har klart å brenne 700 kalorier på en time før! Det var langintervaller. 😛

   2. Fotballfrue

    Dette var på 47 min., ikke 60 🙂

    – C

 37. Aww, jeg er misundelig ;O)
  Kunne virkeligt godt tænke mig et, men lige nu er jeg også forelsket i et par Jeffrey C. lita sko.
  Må jeg forresten spørge hvordan størrelsen er.
  Jeg bruger normalt 39, men er de så små i størrelsen at jeg skal bestille et helt nummer større?

  <3
  Pia Sabine

 38. Hei Caroline!

  Jeg har også denne klokken og er veldig fornøyd, men har ennå ikke skjønt hvordan jeg stiller skrittlengden. Håper du kan hjelpe meg med dette.

 39. Christina

  Hei!

  Ang kalibrring og mismatch iforhold til mølla, om du varierer fra 9-14 km i timen i fart så vil jo skrittlengden din være veldig forskjellig. Men du har vel stilt inn kun en skrittlengde?
  Dvs at om du løp veldig fort i testen din, så vil jo tallene dine vise for mye dersom du en dag løper i litt roligere tempo
  Hvordan kom du frem til hva som ble mest riktig for deg..? 🙂

  Veldig imponert over rekoden din på mila, selv har jeg ikke klart å komme meg under timen ennå :/ men jeg nærmer meg 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev feil, se oppdatert tekst 🙂 De færreste møller på treningssenter er kalibrert (har i hvert fall jeg fått høre). En gang løp jeg 12 km. i følge klokken, men bare 8 km. på mølla. En annen gang løp jeg 10 km. med klokken, men 12 km. på mølla :/

   – C

 40. Karen Marie

  Den så utrolig bra ut!

 41. Sykt kul klokke! Jeg er solgt, denne må jeg bare få tak i 🙂

 42. Når skal du svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden? 🙂 Gleder meg til svarene! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har allerede skrevet del 1 🙂

   – C

   1. Woop woop! Da har jeg ikke fått det meg meg 🙂 Men tusen takk allikevel 🙂

   2. Fotballfrue

    Finner du det? Det er bare å søke i søkefeltet, si ifra om du ikke finner 😀

    – C

 43. Jeg vil også ha sånn klokke. Trenger litt motivasjon!
  Du er så flink til å svare leserne dine 🙂 Det er bra!
  Bare av ren nysgjerrighet egentlig, har du noen utdannelse? Jeg har ikke fulgt deg lenge nok til å vite hva du har drevet med før bloggen…

  1. Fotballfrue

   Jeg er utdannet journalist 🙂

   – C

 44. Så spennende det hørtes ut 🙂 Jeg er ikke flink med trening, men burde vell mer enn gjerne begynt nå. Kanskje en invistering i en slik hadde fått opp motivasjonen min 🙂

 45. Er det slik at chippen kun passer i en spesiell type jogge sko (evnt. hvilke har du?) Eller passer den i alle jogge sko?

 46. Tuuusen takk for svar! Nå blir det klokke i bursdagsgave ;))

 47. Christina

  Imponert over rekorden din på mila ;D min beste tid er 52.18, men håper å komme under 50 minutter i løpet av sommeren ;D viktig med målsetninger, så motiverende å se at en kommer i bedre form!

 48. Dette må jo være århundrets oppfinnelse! FIkk nettopp ny pulsklokke, men har alltids plass til to på armen, om ikke en på hver arm! Stå på med treningen!

 49. Smart med en sånn klokke da, og hvis man ikke trenger å ha pulsbelte, så er det jo helt ypperlig! Syntes det er skikkelig irriterende å ha på sånn belte, så det er grunnen til at jeg ikke bruker treningsklokken jeg allerede har.

 50. Denne klokken tror jeg jeg må skaffe meg! Men hva er nike sportsband, egentlig? Også lurer jeg på hva din beste tid er på 5k? Hva er vanlig tid der, egentlig?

 51. […] gjøre i hele mitt liv. Så en mil for henne er nok ingenting, men hva med 1 mil på 45 minutter? (Fotballfrue løper 10 km på 47.58…) Har regnet ut gjennomsnittfarten, og tror det er […]

 52. En helt genial klokke! Kan jeg spør hvilken nettside du kjøpte den fra? Har så lyst på den klokka altså 🙂

 53. Kan man bruke denne klokken uten å ha nike sko, med tanke på chip ? jeg kunne tenke meg denne klokken, men kan ikke bruke nikesko pga belastning osv 🙁

 54. følger det med pulsbelte når man kjøper klokken?

 55. Jeg skjønner ikke noe av de punktene du ser langs med grafen (bilde 2). På min følger ikke linjene og punktene hverandre i det hele tatt, slik som de gjør på din.. Trodde punktene skulle markere hver kilometer på grafen som viser farten/speed? Prøvde å gå inn på settings og endre, men skjønner fortsatt ikke noe.. 🙁 Kanskje du kan forklare?

 56. Karoline

  Først må jeg bare si at jeg er stor fan av bloggen din, det er den eneste jeg må innom hver dag! Elsker at du skriver om alt fra trening til mote og deler dine tips og erfaringer:)
  Prøver selv og trene mest mulig i uken, men når jeg drar hjemmefra rundt 06.30 ogkommer hjem 15.00/16.00, i tillegg til lekser blir det noen ganger en liten utfordring. Lurte på om du har noen tips til å skvise inn en økt så tidlig som mulig, er ikke stor fan av å trene sent på kvelden. Som deg er jeg mest glad i å løpe, men trener også styrke og med rockering! På forhånd takk:)

 57. Hvor har dere kjøpt klokken?

 58. Hvordan funker denne klokken med tanke på intervaler?

  1. Fotballfrue

   Du bare stopper den 🙂

   – C

 59. Hei!

  Har du erfaring med noen billigere slike klokker eller belter som du snakker om? Kunne tenkt meg en som ikke var så dyr i og med at det blir min første… Gidder ikke kjøpe noe skrap heller! TakK!

  Ida

 60. […] Denne har jeg siklet på lenge, og må innrømme at jeg falt enda mer for den etter å ha lest dette innlegget. Elsker at den har store tall og at man lett kan plugge den til dataen, denne er på ønskelisten […]

 61. Karoline

  Hei 🙂
  Lurte på om du må ha en spesiell type sko for å bruke nike + sportband?

 62. Malin Sofie

  Hei! Jeg trenger hjelp med klokka mi! Håper du har tid til å svare meg! Jeg får ikke til å stille inn så jeg får opp km og ikke miles på klokka. Og hvordan stiller jeg inn alder, vekt og sånne ting? Håper virkelig du kan svare meg, er så kjedelig å ikke få brukt den ordentlig!

 63. Hei:)

  Står at du ikke bruker pulsbeltet, men håper du kanskje kan svare likevel; Hvis man bruker pulsbeltet, kan man vise hjerteslag per minutt eller prosent av makspuls i displayet?

  Er på utkikk etter en klokke som viser tid, distanse og puls (helst også i % av makspuls), og lurer på om denne hadde vært noe for meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Kamilla bruker pulsbelte til sin klokke 🙂 Sjekk her: https://kamillak.com/2012/03/trening-uke-10/

   Klem!

 64. Hei! Har kjøpt meg denne klokka nå, og prøvde i dag å laste opp min første treningstur. Kommer opp på Nike + Connect at all ny aktivitet er lastet opp, men finner ikke økta inne på profilsiden inne på nikeplus.com. Har du peiling på hva dette kan komme av? 🙂

 65. Benedicte

  Hei! Jeg har fått Nike +GPS klokke til jul, men får den ikke på. Det står at jeg skal holde inne «Velg» knappen, den grønne knappen i 3 sekunder, men fremdeles går den ikke på. Jeg har også prøvd å lade den, men det skjer ingenting. Vet du hvordan jeg kan få den på eller om dette betyr at den er ødelagt fra før? Håper på svar, for jeg vil begynne å trene med den så fort som mulig. God jul!:)

 66. Caroline/fotballfrue, jeg lurte på noe med denne klokken! Har denne sånne sone-instillinger også? Slik at hvis du kobler den opp mot et pulsbelte, vil den da vise om du ligger i type grønn/gul/rød sone?

  Hilsen Maja 😀

 67. Heisann, og godt nytt år!

  Jeg var så heldig å få en slik klokke til jul, og den sto faktisk på ønskelisten takket være dette blogginnlegget 🙂 Ble veldig interessert i denne klokken og synes den virker helt topp. Nå har jeg bare et spørsmål; Hvordan har du fått satt opp displayet slik? Ser at man kan velge hva man vil vise når man kobler den til macen, men det er fortsatt kun to opplysninger man får på klokkeskjermen. Ikke fire, slik som du har her..?

  Sier på forhånd tusen hjertelig takk for svar!
  Ha en fin kveld 🙂

 68. Hei Caroline! Jeg har kjøpt meg nike+ klokka, men på trening i dag kom det bare opp sånn 0,12 km og 14 kalorier ellernoe, og jeg løp 6 km og forbrant en del mer… hehe! Vet du hva som er galt? Hadde chipen i skoen, gikk litt med den først, men hang seg opp…. Vet du hva jeg har gjort feil? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det var merkelig 🙁 Kanskje den ikke registrerte ordentlig? Høres jo ikke sånn ut :/

   – C

 69. Kan en for eksempel slå av GPS funksjonen og bare slå på fotsensoren/chipen i skoen til innendørsaktiviteter, eller er chipen avhengig av at GPS er på????? Jeg har kjøpt klokken, men er nokså ny bruker…

  1. Fotballfrue

   Den kan fint brukes inne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *