My Lulu’s Family

Nå er det vel godt over to år siden jeg fikk min første toalettmappe fra Lulu’s (den største), og etter som årene har gått, har samlingen min bare blitt større og større. Kanskje ikke så rart, disse toalettmappene er jo et syn i seg selv. Siste tilskudd til Lulu’s familien min, er Lulu’s pennal, altså den litt avlange toalettmappen i front på bildet. En perfekt veskekompis som rommer det nødvendigste en kvinne trenger gjennom dagen, eller en perfekt oppbevaringsmappe til sminkekostene dine.

Jeg har i hvert fall en del av mine koster i denne, i tillegg til kosterensen min fra GloMinerals.

Finnes her, i fargene brun, sort eller beige (jeg har beige)

Sjekk også ut salget på REN-produkter og på produkter fra TheBalm hos Coverbrands, alt fra 20-50 prosent 😀

annonse 

47 kommentarer

 1. Hei, ville vært ok for oss lesere å vite hva som er «sponset-omtale» og ikke, det er jo tross alt en kjensgjerning at bloggere blir sponset med utallige varer. Kanskje du kan merke innleggene dine heretter?

  1. Fotballfrue

   Heretter? Jeg har merket innlegget mitt, det gjør jeg alltid.

   – C

   1. Det var ufortjent kritikk, for er det en ting Caroline er god på, så er det å merke innlegg som dette! Fortsett med det 🙂

   2. siri: hvis du ser etter så står det : annonse : på høyre side nederst i innlegget 🙂

   3. Så flott, jeg har ikke lagt merke til det, jeg er rimelig ny leser av blogger. Er du sponset av coverbrands og dette lulu?

   4. Fotballfrue

    Jeg har et fast samarbeid med Coverbrands som fører lulu’s 🙂

    – C

   5. Andrea

    Står jo nederst at det er annonse. Think before you critisize.

   6. Hei

    Siden dette blir nevnt så lurer jeg på hva som er forskjellen når du skriver «annonse» og når du skriver «annonselinker» nederst i dine innlegg?
    Lurer bare 🙂

  2. Christina

   Det står annonse i innlegget, er lurt å lese alt før man kritiserer 😉

   1. Som sagt så så jeg ikke det i farten, er det ikke lov å stille spørsmål her…?

   2. Var kanskje mer måten du stilte spørsmålet på…

 2. De er virkelig fine! Jeg har bare en hel haug forskjellige, men det ser jo mye bedre ut med toalettmapper i samme stil 🙂

 3. De er såå fine! 🙂

 4. åssen får du sånne «lyssirkler» på bildene dine? 🙂

 5. Christina

  Kjempe fine toalettmapper! Du har den beste bloggen, stå på 🙂

 6. SarpeRaz

  Hei vakre!
  Litt ris denne gangen; her har du «pyntet» bildene såpass at man ikke ser produktene skikkelig 🙂 Snakker selvsagt bare for min egen del, men jeg synes det er interessant med reklamen din, og å se hvilke produkter du står for. Da er det fint å kunne se klare og detaljerte bilder.
  Ha en strålende søndag videre, og håper formen har kommet seg. 🙂

  1. Enig! Blir litt mot sin hensikt med reklamebilder der produktet ikke kommer i fokus pga «snø» på bildene.
   Sånn generelt skulle jeg ønske at du ikke fikset og redigerte så på alle bildene du legger ut. De blir ofte så mørke, uskarpe og diffuse. Jeg liker best blogger med rene og tydelige bilder.

   1. miriam

    Herregud;O dere ser vel hva produktene er, selv om det er pyntet med »snø»?
    Synes det var stilig jeg 🙂

   2. Siden produktene er linket, går det jo eventuelt an å trykke inn der, og se produktene i mer «tydlige» bilder om man vil 🙂

 7. Vi har akkurat samme familie,så koselig!De er så fine;)

 8. Hei. Jeg digger bloggen din. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hva man kan gjøre på Valentine’s day?(helst ungdomspar)Det er første året jeg er sammen med noen på Valentine’s day, og fant nettopp ut av jeg er på trafikalt grunnkurs i 4 timer etter skolen hele den uken. Det betyr at jeg bare har tid i 1-2 timer 🙁

 9. Hvilket program bruker du får å få bildene dine slik?

  1. lurer jeg også på! 🙂 hadde vert helt topp hadde du svart oss på dette 🙂

   1. Haha, Carloine må seriøst få mange spm om dette ved hvert innlegg. Jeg har også spurt ved en tidligere anledning, og da svarte hun at hun brukte photoshop 🙂

 10. Julie Nilsen

  Heisann Caroline! Har vært tilhenger av bloggen din i flere år, ogå enda er dette kanske den første kommentaren jeg har lagt i fra meg.
  Vil bar begynne med å si at du inspirerer på alle mulige måter, og det går ikke en dag uten at jeg ikke klikker meg inn på bloggen din,hehe.. Fortsett slik, du er en reser på å skrive!
  Når jeg først er innom for å kommentere så slenger jeg inn et spm med det samme. Lurte på hvilket redigreingsprogram du bruker når du redigerer bildene slik du har gjort i dette innlegget? Med de prikkene osv ? 🙂

 11. Jeg synes virkelig du klarte å holde hodet kaldt under debatten om sko og forbruk, jeg vil nok brukt utallige timer på å diskutere frem og tilbake hadde det vært min blogg. 🙂

  Men jeg la også merke til at det var veldig mange ugjennomtenkte kommentarer fra lesere jeg tipper er ganske mange aldersnivå under deg (eller oss for den saks skyld), og som ikke er på ditt nivå mtp intelligens, refleksjon og ikke minst modenhet. Jeg tror ikke jeg har sett deg skrive noe om dette tidligere, så jeg må bare spørre hvilke tanker du har om leserne dine? Når du ut til målgruppen du ønsker å nå ut til? Hva ER egentlig målgruppen din? 🙂

  1. ElisabethH

   Det var faktisk et veldig interessant spørsmål!

   Og forøvrig er jeg helt enig med deg i forhold til at Caroline var mye flinkere enn jeg hadde vært til å ikke fly i taket av alle de ufine kommentarene hun fikk i den debatten der. Kanskje hun har litt mer erfaring med slikt enn jeg har etterhvert – bloggere får jo gjennomgå i hytt og vær innimellom dessverre. :/

   1. Fotballfrue

    Ved forrige undersøkelse kom vi frem til at flesteparten av leserne mine er mellom 22-25 🙂

    – C

 12. De er så fiine 😀 Er jo rene pynten på badet!

 13. Hei Caroline 🙂
  Er det en iPhone-app som gjør at bildene dine blir fancye med sirkler osv, eller er det et redigeringsprogram på pc’en? Isåfall hva heter programmet/appen? Keep up the good work, forresten! Liker bloggen din veldig godt.

 14. Hei 🙂
  De var bare helt lekre! *inn å kikke på*
  Du bruker Moroccan Oil… Hvordan bruker du den? Føler jeg ikke får godt resultat..

 15. Dei er så nydelige 😀

 16. Hei!
  Har du noen tips til hvordan man trener mage og lår?
  Så lurte jeg på om du visste hvor man fikk kjøpt sjokolade pudderet til the balm? Har lett overalt på nettet men jeg finner det ikke, vet du om noen butikker?:-)

 17. For en søt liten familie! 🙂 Likte veldig godt den største toalett mappen, vil ha!!!! 😀

 18. Det har blitt laget et makeup spill av deg, har du sett det?

  http://www.wambie.com/games/game/NORWAY_CELEB-game-4344.html

 19. Hei Caroline! Utrolig fin blogg, jeg har fulgt den i ett år nå! 😀 Men en ting jeg ikke har fått med (hvis du har sagt det før) Hvilket kamera er det du bruker? Du får så utrolig fine bilder! Hilsen fast leser Marte 😉

 20. Margrete

  Hei! Hvor er det du handler sminke vanligvis? 😀

  1. Fotballfrue

   Coverbrands.no 🙂 De fører alle merkene jeg bruker 🙂

   – C

 21. Sitter i disse tider og venter på at de skal få inn de største toalettmappene igjen. Har vært i kontakt med både Coverbrands og Makestyle, og de sier at det skal komme inn nye i februar/mars. Skal ut og reise i slutten av mars, og håper så inderlig at jeg får bestilt før den tid 🙂 De er sååå nydelige <3

  1. Fotballfrue

   De er veldig flotte 🙂

   – C

 22. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så heldig du er! Jeg har også så utrolig lyst på en slik, de ser fryktelig bra ut 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 23. Kristine

  Jeg har de i brunt! LIker de veldig godt… 🙂

 24. Jeg har Alle lulus sminkepungene 🙂

  and i love coverbrands, bruker bare sminke derifra!

 25. Caroline

  Jeg bare lurte på om du vet om andre steder toalettmappene selges? De er jo alltid tomme for de lyse på Coverbrands.. 😉

 26. Har et spørsmål ang. coverbrands. Er dette en trykk nettside med troverdige produkter? Tenker å bestille endel produkter som er svært dyre i butikker, men nesten halve pris på coverbrands, er dette ekte produkter, eller vet du noe om det :)?

  1. Fotballfrue

   Coverbrands er helt trygt 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *