Tjolahopp!

Titter bare innom før jeg drar avgårde til sentrum. Etter flere timer som forfatter, skal det bli godt med litt luft. Må gjøre noen innkjøp og ærender i dag, også drar jeg rett på ELIXIA. Hater å trene på ettermiddagene, men noen ganger må det bare bli sånn.

Viser dere bedre bilder av antrekket  senere. I love it!

Topp 5 på spillelisten min akkurat nå (gammelt og nytt i fin harmoni)

Ha en fin dag så lenge ♥

85 kommentarer

 1. Du er heldig som har muligheten til å trene på dagen i det minste 🙂 Må være utrolig deilig å legge treningen bak seg på et tidlig tidspunkt. Jeg må trene med resten av ettermiddag/kveldstrenerne og slåss om plass og timer!

 2. Hei!
  Det er mulig du har skrevet noe om dette før. Men jeg lurer på om du teller kalorier, eller om du «bare» tenker på karbohydratene? 🙂
  Forresten; i dag har jeg planer om å prøve meg på den bolleoppskriften du har lagt ut. Jeg ELSKER boller, så det er helt fantastisk at du har klart å komme fram til noe så bra!! 😉

 3. Hei! Takk for en inspirerende blogg 😉 jeg bare lurer på hvor det hvite speilet i stua deres er fra??

 4. Kult anntrekk! Kos deg videre i dag:)

 5. Jeg drømte om deg i natt og jeg må bare fortelle deg, for det er så komisk.
  Første må jeg si at du bodde i et nabolag, ikke på landet.
  Du hadde dratt ut av huset og lattvære å løse ytterdøra. Så derfor hadde jeg gått inn i huset ditt, jeg var så nysgjerrig på hvordan det så ut siden du ennå ikke hadde lagt ut bilder på bloggen. Etter jeg var ferdig å se meg rundt gikk jeg ut og ringte en taxi for å komme meg avgårde. Da kom du på sykkeltaxi. Jada, det var du som var taxisjåfør og jeg satt i sånn kurv bakpå. Jeg var drittsur for at jeg ikke fikk en skikkelig taxi. Så klarte du å sykle oss i grøta så jeg måtte bli med deg hjem å få tørre klær. Der hadde jeg glemt å lukke døra, vi var ganske nervøse da vi gikk mot døra. Der satt det en mann og rota i sakene dine og vi var sikker på at det var en innbruddstyv, men det var bare en fra vaktservice som sjekka at alt som skulle være der var der. Så var vel drømmen ferdig.

  Ha en super dag:)

 6. Hei! :)) Helt siden jeg oppdaget bloggen din for ca. ett år siden, har jeg gått på lavkarbokostholdet, og trives veldig. Så tusen takk;) Jeg har ingen intensjoner i å gå ned i vekt, men trener mye (hvor du er en fantastisk inspirasjon)! Spørsmålet mitt er om du opplever at du blir veldig fort mett av måltidene, for så å bli sulten igjen etter 2-4 timer? I så fall, hva spiser du mellom måltidene? Nøtter?:)

  1. Fotballfrue

   Det er ikke meningen at du skal ha behov for mellommåltid på LCHF. Blir du fort sulten har du for lite fett i måltidet :/ Spiser du et normalt LCHF-måltid, bør du være mett i 4-6 timer 🙂

   – V

   1. Takk for svar:) Jeg trodde at jeg spiste nok fett. I dag er middagen to stk «skiver» med indrefilet av svin stekt med masse grønnsaker, som blandes med tre spiseskjeer creme fraice. Og revet ost på toppen (i ovnen). Litt merkelig middag, men synes det er veldig godt og lett å lage. Er ikke dette nok fett? Du synes sikkert det er kjempekjedelig å svare på slike spørsmålet, men jeg setter veldig pris på det 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg synes det hørtes godt ut 😀 Det så veldig bra sammensatt ut også. Men blir du mett av dette?

    – C

   3. Takk for svar:D Veldig mett!:p Det ble to porsjoner.Spiste et par håndfulle mandler etter middagen i tillegg. Tre timer senere begynner å sultfølelsen å komme igjen. Veldig merkelig:P

   4. Fotballfrue

    Har du fulgt et LCHF-kosthold lenge? Husk at på LCHF vil du ikke få den «oppblåste», mette følelsen, som du får med karbohydrater 🙂

    – C

   5. Jeg har fulgt LCHF i nærmere ett år. Jeg leser mye om det ved siden av studiene, og føler jeg gjør ting riktig.Har alltid vært opptatt av kosthold, men kanskje det er lurt å kjøpe inn noen bøker, blant annen din når den kommer ut:P

    Ha en flott helg, Caroline:)

   6. Fotballfrue

    Det kan jo hende du gjør alt riktig, men at kroppen din reagerer litt annerledes enn hva som er normalt hva gjelder metthetsfølelse 🙂 Kanskje du bare må ha et lite mellommåltid? Nøtter er et fint alternativ, eventuelt kan du lage litt ekstra mat til middag, som du sparer til mellommåltid 🙂

    – C

   7. Jeg liker å være litt sulten innimellom, men jeg elsker nøtter, særlig valnøtter, så kan ikke klage over at jeg må spise noen mellommåltider et par ganger om dagen. Men takk for forslag. Kanskje jeg skal lage noen større middagsmåltider som jeg kan ha til lunsj neste dag, osv. Bor alene, så det er uansett vanskelig å lage lite mat. Bir ofte den laksesalaten du har lagt ut på bloggen. Noen endringer, men fantastisk god. Hadde ikke tenkt tanken engang at man kunne ha laks i salaten før du la ut oppskriften for en stund tilbake;)

 7. blir du sponset av ELIXIA?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 8. Hihi, har du sett, i løpet av de tre siste inleggene dine, har vi fått bilde av deg fra alle vinkler, alt folk skal legge seg oppi altså 😉 og når det gjelder skoinnlegget ditt, du kunne jo laget en konkurranse, vinn en dag i Caroline sitt skoskap <3 Skulle hvertfall jeg gjort alt for å vinne 😉 Jeg tror jeg må få meg et hus, slik at jeg kan ha plass til så mange sko;) Ha fin dag superwoman 🙂 Du er så flink, gleder meg til jeg kan kjøpe boken din 🙂

  Klem:)

  1. Bildene er ikke fra forskjellige vinkler. De er speilvendte…

   1. Fotballfrue

    De stemmer det, Anna!!

   2. Christina

    Hvorfor speilvender du de? (siden disse ikke er tatt med mac)

   3. Fotballfrue

    Disse er tatt med kameraet på min Mac, iPhoto 🙂

    – C

   4. Ingvild

    Beklager, øynene mine må ha fokusert mer på det Caroline skriver enn hvordan bildene er tatt 🙂

   5. Fotballfrue

    Takk og lov for det 🙂

    – C

 9. Hei Caroline! 🙂
  Har nettopp sittet og lest gamle innlegg på bloggen din. Fra Juni 2009 og utover. Og jeg må bare si at du er et helt fantastisk menneske! Blir så utrolig glad av å lese bloggen din! Du har virkelig forandret måten du skriver på de siste årene. Jeg måtte le av noen av innleggene. Dårlig kvalitet på bildene og enkle setninger. Skikkelig frustrert til tider 😀 Nå har du alltid herlige bilder, utfyllende innlegg og du tar så godt vare på leserne dine! Jeg er så glad for at det finnes mennesker som deg, Caroline. Du kan lyse opp de mørkeste dager! < 3
  Stor klem!

 10. Overdelen din så skikkelig fin ut! Ha en fin dag 🙂

 11. Hei, jeg regner med du har billappen, men er det ikke utrolig krevende å kjøre bil i høyheler, så ofte du går med det?

 12. Er disse bildene også tatt med macen siden de er speilvendte?

  1. Fotballfrue

   Korrekt 🙂

   – C

 13. Å, jeg liker også best å trene om morgenen. Hopper i treningstøyet med en gang jeg står opp og løper etter at barna er levert. Er så godt å være ferdig før dagen engang har begynt!
  Digger genseren din i dag forresten, gleder meg til å se antrekksbilder senere!

 14. Hvorfor har du speilvendt bildene?

  1. Fotballfrue

   Mac’en gjør det automatisk :/

   – C

   1. Gurimalla hva folk henger seg opp i, hehe.
    Jeg driver med foto på si og ser at du er flink til å alltid bli tatt bilde av den ene siden din 😉
    Det er ikke alle som vet hvilken side de tar seg best ut på.

    Ha en fin dag!

   2. Er d PhotoBoth/iSight du bruker? I så fall er d mulighet for å gjøre noe med d hvis du ønsker: da kan du krysse av «autovend nye bilder» under rullgardinen «rediger», og vips blir alle bildene du tar m mac’en riktig vei 🙂

    Ha ei superduper helg du skjønne 😀

 15. Hvilken sminke bruker du til vanlig? Både øye skygge og eyeliner? 🙂

 16. Jeg synes det er veldig rart at du fullstendig unngår kommentarer/spørsmål som går på øreproppene du fikk støpt? Det får meg til å tenke på at du har gjort en snuskete avtale med dem. Om at du ikke skal kommentere dem hvis de ikke svarer til forventningene… Hm….

  1. Fotballfrue

   Har jeg det? Det har IKKE vært meningen! Jeg er kjempefornøyd, og anbefaler alle som spør å gjøre det samme 🙂 De hopper ikke ut under løpingen og lyden er kjempebra 🙂 Og snuskete avtale? Haha, hva skulle det vært? Ingen annen avtale enn at vi har vært der og støpt propper, slik som alle andre kan gjøre også 🙂 Verdt hver krone! Jeg har til og med navn på mine 😀

   – C

   1. Isabel

    Bare lurer på hva støpingen og selve proppene kostet? 🙂
    Kan hende du har svart på dette før, men da har jeg ikke fått det med meg!

 17. Forrige innlegg…jeg blei jo glad og gira av å se alle skoa så kult plassert, men så leser jeg kommentarene som kom etter min kommentar…og jeg blir forferdet jeg, av at folk sier stygge ting og snakker som om du ikke kan ha så mange sko du bare vil!! Hva feiler det folk?!!! Jeg har ikke sånne tanker i hodet mitt engang jeg, derfor blir jeg både litt sjokkert og sint av frekke folk som titter på bloggen og føler de måååå lirke av seg sånn skit. Shame on them! Nok om det, du smiler fortsatt, flink til å riste det av deg du, vet ikke om jeg hadde klart det så fint. Jeg digger bloggen din og er innom her flere ganger hver dag, vil jo ikke gå glipp av noko veit du! Heheh

 18. Caroline

  Hei!
  Jeg har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget, men håper du vil svare fordet:)
  Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, men liker den veldig godt! Du er fin inspirasjon 🙂 Men hvordan kommer man seg helt tilbake til begynnelsen av bloggen uten å måtte bla seg tilbake gjennom alle innleggene?
  🙂

 19. Hvordan program bruker du på Macen da med bildene? Jeg har også mac må lære meg litt mer hehe..
  Tjolahopp tjolahei…. hoppsann sei hehe…
  Ha en fin dag!

 20. Så fin den genseren var ! Og for et drømmekjøkken !

  Forresten, er det fliser dere har i ytter-gangen ?

  Snart helg nå 😀

 21. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så herlig, da =) Kos deg masse i dag!
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 22. kan du legge ut bilde av deg selv uten sminke? du e veldig pen forresten <3 liker bloggen din!

 23. Hei hei 🙂

  Bare lurte på en liten ting, hvor laster du ned musikken din fra? Eller kjøper du musikken på Itunes?

 24. Hi Caroline, I have two answers for you 😉 how long are your hair without extensions? do you remove them every night before go to sleep or can you keep them? thank you and please post more, I love your outfits! 😀
  A BIG HUG! Lella

 25. Så mye som du trener..hvorfor lager dere ikke et eget treningsrom?! Med tredemølle og vekter ++ Nå har dere jo stort hus og greier 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vil gjerne ut av huset 🙂
   – C

 26. Lurer på hvilken mac du har, siden den speilvender automatisk. Jeg har fire, deriblant den modellen du har, og her er ingenting speilvendt når jeg tar bilder med den.

  1. Fotballfrue

   Det er helt sikkert bare noen innstillinger 🙂

   Jeg har en Mac Pro.

   – C

   1. Photo Booth: shift+cmd+f

    Voilà!

   2. Fotballfrue

    Hva skjer da? Endrer det seg? 🙂

    – C

   3. Det aktiverer funksjonen «Autovend nye bilder» 🙂

   4. Fotballfrue

    Takk 😀

  2. Fotballfrue

   Den speilveder når bildet er tatt. Både macen, iphonen min (når jeg vender kameralinsen mot meg)og ipaden. Vil du jeg skal vise på video? Det er jo åpenbart at du tror jeg lyver. Hvorfor i ALLE DAGER skulle jeg gjøre det? Er det noe å skjule? Alle vet jo at jeg har skillen på venstre uansett, jeg bare gidder ikke bruke tid på å vende det tilbake. HERREGUD!!!!

   1. Jeg sier HERREGUD jeg óg Caroline. Huff 😛 Håper du får en fin kveld! Speilvendt eller ei!

   2. Fotballfrue

    Haha 😀 Takk, fine Elise <3

   3. Er det mulig? Jeg har 3 apple maskiner selv og de speilvender i Photobooth alle sammen!

   4. Når jeg tar bilder med Macen (Air) blir bildene speilvendte

 27. Genseren ser veldig fin ut!

 28. Herregud, så flott du er!!
  Virkelig et forbilde!
  Hilsen 18-åring, Oslo

 29. Hei Caroline! Hvor er genseren ifra?:)

  1. Tipper det er en blondetopp fra cameo. Den er superfin-jeg er veldig fornøyd med den. Sikkert nydelig på deg, Caroline.:-)

  2. Fotballfrue

   Cameo 😀

   – C

 30. Hvorfor hater du å trene på ettermiddagen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare fordi jeg helst vil starte dagen med en treningsøkt 🙂

   – C

 31. Takk for musikk! Ut å løpe 😀

 32. Jeg er veldig nysgjerrig på LCHF, vurderer å prøve det ut da jeg flytter for meg selv, men en ting jeg lurer litt på. Hvorfor legger ikke fettet seg i blodårene? Husker du sa at du og LK har fått mindre åreforkalkninger etter dere begynte. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Det her er veldig kompliserte greier, men hvis du er interessert, bør du ta en titt innom bloggen til Espen Rostrup. Han er lege og forsker, og blogger om de seneste aktuelle forskningsresultatene hva gjelder LCHF 🙂

   – C

 33. Vet du hva du er? Du er helt forferdelig…pen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 34. Dette antrekket vil jeg gjerne se resten av, mistenker at det er utrolig fint, som alltid;)

 35. Heisann på deisann!
  Hvis du liker jokke & Valentinerne kn jeg anbefale denna sangen:
  Ingrid Olava – «Her Kommer Vinteren» ..Den er rå bra! Ha en fin dag!

 36. Jeg skjønner ikke hva alle mener med det der at du speilvender bildene. Det har jeg aldri nooensinne lagt merke til, og jeg ser det egentlig ikke når jeg veit det heller! Haha. Syns du er tøff som klarer å være deg! 😀

 37. Kommer ikke over hvor FINT huset deres er!! Det jeg elsker mest er at det ligger litt avsides med en stor skog ved siden av!! Si ifra når dere skal flytte..

 38. Hei! Jeg lurtenpå hvor du laster ned musikken din??:) eller om noen andre har forslag?? Kjøper dere sanger i iTunes eller bruker dere noe nedlastingsprogram?? 🙂

 39. Hei!:) hvor laster du ned musikk?? Kjøper du fra iTunes eller bruker noe nedlastningsprogram?? Har eventuelt dere leserne noen forslag til meg?:))

  1. Fotballfrue

   Wimp 🙂

   – C

 40. Caroline, du er virkelig flott!
  Har noen spørsmål til deg 🙂
  Har du tenkt til å lage flere innlegg/konkurranser med bryllupsting, fks bryllupsfotograf og liknende, eller var dette kun når du holdt på med bryllupsplanlegging selv?
  Har du tenkt å lage et innlegg med dine tips for å bevare kjærligheten i et forhold?
  Leser bloggen din jevnlig, du er og blir en fantastisk blogger, uansett hvor mange skopar du har 🙂

 41. Så fin du var:)

  Jeg leste litt på gamle innlegg i dag, og det er helt utrolig hvor masse du har forandret deg på et par år. Sjekk dette: http://fotballfrue.no/?p=792.

  Utrolig hvor mye bare endring av hårfrisyren kan gjøre med et menneske. Men du var like fin da som du er nå.

  1. Ja, frisyre pluss litt innlegg i leppe og kinnben…

   1. Fotballfrue

    Kinnbein?!? Wtf??

 42. Elsker dette. Skikkelig inspo!:D keep em comin!

 43. Unfortunately I understand zero words of what you are writing dear Caroline,and I am »reading» your blog for a while…but this Blouse…is amazing! fits you perfectly! and you look amazing in anything! I guess if you will be dressed just in a paper bag..you would still make it sexy!
  Congrats!
  Hugs!

 44. Prøv å sette annenhver sko innover og den andre skoen pekende utover. Det ser dritkult ut samtidig som det er veldig oversiktlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *