Mobilblogg: Motivert

Å, denne treningsøkten var helt fantastisk!! Jeg tror har aldri at jeg har gitt så mye i hele mitt liv, og det er takket være de av dere som har så mange forferdelige tanker og ord om meg på hjertet, på grunn av noen sko. Det er lite som får beina mine til å gå mer enn det tankespinnet jeg har hatt siden i går kveld. Tusen takk!

20120119-170308.jpg

Og til dere andre, fantastiske lesere: Takk for støtten og forståelsen. Alle vet jo at sko er mange jenters last, uten at det betyr at vi er miljøhatere eller ute av stand til å vise nestekjærlighet av den grunn (ja, vi har fadderbarn og støtter de organisasjonene vi føler er riktig å støtte – det skulle bare mangle!). Jeg ville faktisk bare vise dere hvilken løsning vi kom frem til, som mange tross alt har etterspurt. Bilder av hele skapet kommer rett over helgen 😀

256 kommentarer

 1. Herregud, kan folk virkelig ha noe negativt å si om skosamlingen din også?! Det er helt utrolig hva folk får seg til å hakke på på det o’store internett! HVa du har brukt dine penger på eller ikke, er jo bare din business, og det er jo såå gøy å se en så stor, fin og ryddig skosamling som du hadde. Faktisk så finnes det litt inspirasjon til det også, akkurat som outfit-bilder!
  Men, det er godt at det gjør at du gir mer på trening – at det kommer noe positivt ut av det, for du må ikke la deg knekke av de. Som du skrev tidligere, konstruktiv kritikk er greit, men det er vel veldig lite av akkurat dèt på disse bloggene…

 2. Guud nå fikk jeg lyst å løpe fra kontoret og bort på treningssenteret. Skulle ønske hverdagen min var litt mer fleksibel 🙂 Vi begynte å trene for fullt 1 januar og nå får jeg helt makk etter en «fridag» fra trening. Hehe. At vi ønsker å se smashing ut på bryllupsdagen vår i august hjelper vel til på motivasjonen. Hehe.

 3. Det er synd at ein skal bli stempla som tilhengar av jantelov, misunneleg og hatar fordi ein har ei anna meining enn «du fortjenar 200 par sko». Eg har kun to bein, og veit at eg ikkje får brukt så mange skopar. Eg syns du er eit flott og sunt forbilde når det gjeld trening, kosthold, familieliv o.l., men eg meiner fortsatt at ei gigantisk samling av (i dette tilfellet) sko viser bruk-og-kast mentaliteten til samfunnet. Vi har alle (meg sjølv inkludert) godt av å tenke to gongar før vi kjøper eit nytt plagg/skopar/veske/smykke. Eg rettar derfor ikkje kritikken spesifikt mot deg. Tilfeldigvis var det du som la ut sko-biletet. Eg tenkjer den same tanken om overforbruk uavhengig av person. Alle desse varene krev energi for å bli produsert, og skapar forureining og søppel. Personleg har eg tatt tak i mitt eige forbruk og kjøper langt færre ting, utan at det betyr at eg er perfekt. Eg klarer meg med tre par høghæla sko, men mi synd er at eg har åtte par ballerinasko.

  Eg skulle ønskje at alle dei som er strålande positive til mange hundre skopar per jente, faktisk tenkjer over konsekvensane av dette og resten av varene vi kjøper. Dersom vi alle skal tenkje «eg fortjenar det», så er det nokon som blir skadelidande. Regnskogen i Kongo blir rasert pga utvinning av mineralmetall til elektronikk («Eg fortjenar jo den nyaste mobilen»), fjellgorillaen blir myrda fordi flyktningstraumar rømmer frå gruvemafiaen sine herjingar («Åh, eg er så lei den bærbare PC’en, eg vil ha MAC!»), elvar blir dumpingplass for avfallstoff frå stoffindustrien («Dette skoparet passar endå betre til kjolen enn dei fem andre eg har»), trua dyreartar blir jakta på for å skaffe den mjukaste ulla til eit dyrt skjerf («Det er det mjukaste skjerfet eg har hatt nokon gong!»), dyr blir slakta for kun bli brukt i skinnindustrien («Eg måtte berre ha ei skinnjakke til»).

  Eit boktips til dei som er interesserte: «Collapse» av Jared Diamond. Mange skremmande døme på samfunn som kollapsa pga overforbruk av ressursar.

 4. Nå måtte jeg inn og lese kommentarene på skoinnlegget, jøye meg!
  Greit at det er mye verdier der i sko, men om man vrir litt på de er det nok av folk her i landet som bruker den samme summen per år for å ha en dyr bil, eller for å dra på en flott ferie, men de hører man ikke bli kritisert på samme vis. Det er visst mer akseptert enn å bruke pengene på ting som sko, evt bare mindre synlig.

  På ett vis skjønner jeg kritikken, dvs at noen har behov for å stille spørsmål rundt forbruk osv siden dette er en åpen blogg, men samtidig er jeg av den oppfatning at man sørenmeg har lov til å spise seg mett selv om man vet at andre sulter, og jammen er det lov å kjøpe seg noe fint i blant også når man først har råd til det.

  Til slutt må jeg si at jeg ikke på noen måte hadde kommet på å se på Caroline (eller noen andre) som en dårligere person enn først trodd om jeg fikk høre at vedkommende ikke støttet noen slike organisasjoner, men det er vel forskjell på hva vi mener at definerer en som person….

 5. Det finnes mange patetiske mennesker… Synd så mange av de velger å kommentere her hos deg! Stå på, du er et forbilde for mange og har lov til å unne deg akkurat så mange sko og hva som helst annet når DU vil! Stor klem!

 6. Folk klager på at du kjøper billig dopapir, nå bruker du for mye penger på sko. Det blir nesten bare morsomt! Jeg har selv vært i Afrika og virkelig sett fattigdom, men jeg vet at livet ikke er sort-hvitt av den grunn. Vårt største problem er tydelig ikke forbruken av penger, men hvordan vi behndler hverandre her i landet. DER har vi noe å lære fra (bl.a) Afrika.
  Jeg DIGGER deg Caroline 🙂

 7. Synne Eilertsen

  De som kritiserer er bare misunnelige på deg! Jeg vet selv at jeg er misunnelig 🙂 Tenkte bare å skryte av deg, du er så motiverende når det kommer til egentrening og kosthold !

 8. bloggleser

  Superbra Caroline! Det er sånn det skal være:-)
  Synes det er helt idiotisk at noen tror de kan fortelle deg hva du skal bruke DINE penger på, som du har jobbet for og gjort deg fortjent. Dere støtter flere veldedige formål, og gir sikkert mer til flere enn mange av disse haterne gjør! Du er en herlig person, og fortsett slik du gjør! «I don’t care what you think about me. I don’t think about you at all».

  klem fra en leser<3

 9. Fine Caroline! 🙂
  kan du legge ut en spillelisten din som du bruker når du trener kondisjon? Ha en strålende dag!

 10. Noen folk blir ALDRI fornøyde uansett hva man gjør, og sånn er det bare! 🙂

 11. Jeg synes denne debatten angående bruk-kast mentaliteten i vårt samfunn er utrolig viktig. Og det er SVÆRT synd at de som i det hele tatt våger seg ut på en slik debatt blir stemplet så til de grader av andre LESERE av denne bloggen.

  Har lest igjennom kommentarene, og de fleste av kommentarene som var kritiske var konstruktive og slik jeg leste de ( fleste), ABSOLUTT ingen kritikk av Caroline. Men av mentaliteten til samfunnet vi lever i.
  Vi er så utrolig heldige her i Norge som har mulighet til å kunne bruke de pengene vi ærlig tjener til det vi måtte ønske. Og det tror jeg også de fleste av oss gjør ( inkludert de som kommer med kritikk mot skosamlingen) Ikke bare til sko, men også mat, elektronikk osv. Men det betyr ikke at det er riktig!

  Slik debatten utartet seg som det var to sider, en side mot Caroline og en for blir litt usakelig. Men det tyder vel egentlig på at dette er feil fora og ta det opp i..

  Når det er sagt. Jeg synes virkelig, Caroline at det er flott å se at du hever deg over det og det håper jeg virkelig at du gjør! At folk stiller spørsmålstegn til bruk og kast mentaliteten i vesten betyr ikke at det setter spørsmålstegn til deg som person eller dine valg! Innlegg som er direkte negative til deg eller dine valg og tilegg er dømmende blir selvsagt for dumt!

  Min siste kommentar er at dette er akkurat derfor jeg leser bloggen din. Den utrolige egenskapen du besitter og det er å være sterk! Uansett hva ulike personer måtte mene om deg og dine valg viser du uansett at du virkelig har bein i nesa og står for det du tror på. Så ja, du er ett av mine forbilder 😀

 12. Ida Helene

  Nå må folk snart lære seg folkeskikk! Jeg lurer på hvor oppdragelsen til folk har blitt av og hvor i all verden denne feigheten kommer fra? Det har da ALDRI vært greit å si stygge nedsettende ting til folk hverken om eiendeler, personlighet eller utseende! Ville dere våget å si dette direkte? For over nettet er det fryktelig lett å være «tøff». Bruk heller tid og energi på å spre positive ting til andre for heaven’s sake. Og liker dere ikke bloggen; la være å lese den.

  Til deg, Caroline! Du virker som en fatastisk sympatisk person! Stå på for du inspirerer med din sans for mote og kreativitet og jeg unner deg all suksess du får! Iron woman! hihi!

  Klem

 13. Askepott er beviset på at man kan endre tilværelsen radikalt med et par nye sko :)) Sko er en jentes rett!

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig!

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *