Mobilblogg: Shoemania i system

Smetter bare innom for å si at vi endelig fant en løsning på skråskap og skoplasseringsproblem.

Det var noe slikt jeg hadde sett for meg hele tiden, så jeg er veldig fornøyd, og kommer til å drømme om sko i natt! Viser dere bedre bilder i morgen eller utover i uken, resten av skapet is still a mess. Nå skal vi lage noe snask til kvelds, før vi kryper til sengs. Selv om jeg egentlig har mest lyst til å gjøre ferdig alt! Sove søtt ♥

609 kommentarer

 1. Jeg har med vilje ikke lest kommetarfeltet ditt før, fordi jeg visste at jeg kom til å bli så sint.
  Nå er jeg sjokkert, og vet ikke om jeg skal le eller gråte.
  Det er helt fantastisk hva sjalusi kan få folk til å gjøre. Så mange latterlige kommentarer har jeg ikke sett før.

  Jeg slet veldig med penger for noen år siden, men så fort jeg hadde litt ekstra, sendte jeg ikke penger til Afrika, jeg kjøpte jeg meg et par sko. Det fikk meg til å føle meg glad, og jeg hadde jobbet for pengene, så det var det jeg valgte å gjøre. Det er jeg sikkert på at noen av disse som har kommentert har gjort også, brukt ekstra penger på seg selv i stedet for å sende de til veldedige organisasjoner.

  Skosamlingen din er nydelig, og jeg er glad du har kjøpt deg alle disse skoparene hvis du hadde lyst på dem. Jeg har satt noen av mine sko i en hylle slik at jeg kan se de når jeg legger meg om kvelden, og da smiler jeg. Sånn er det når man elsker sko:) Jeg har også masse skopar, rett og slett fordi det er det jeg vil! Det er mitt valg, akkurat som det er ditt valg hva du bruker pengene dine på.

  Har vist dette bildet til kjæresten min, og fortalt han at skapet mitt skal se slik ut en dag. Tenkte det var greit å informere han om det:)

  Jeg håper alle disse innleggene har ført til latter og ikke til tårer. Det er mennesker som ikke har sett seg i speilet først som skriver slike ting til andre mennesker. Man må feie for egen dør.
  Du er fantastisk, og du er til glede og inspirasjon for så mange. Jeg håper du koser deg masse i Oslo i kveld 🙂

 2. Hah… det er nesten litt morsomt og sitte her og lese en del av disse kommentarene…

  Caroline er langt i fra og ha mest sko her i verden, slapp av folkens…Og hun får da vell bruke penge sine som hun vil.

  Jeg som mange andre hadde vært overlykkelig om jeg hadde fått så mange sko par…
  Herlig samling, Caroline… Loveit!

 3. Til dere som klager over at hun har så mange sko og at hun kunne vært ute å reddet verden.
  Vel.
  Ved å bruke pengene sine, på f.eks både klær og skol Bidrar dette til at bedrifter kan tjene mer, disse bedriftene har ansatte.
  Get it?
  Caroline sier selv her at hun gir til organisasjoner, har vært med å samle inn penger osv. Samtidig har jeg lagt merke til at hun bestiller mye varer fra utlandet.
  Igjen, altså en kan se på det slik. ved å bruke pengene i butikker og diverse er hun en av mange som bidrar til at kanskjenettopp DU har jobb.
  Kan ikke drive sko butikk, ha ansatte osv om man ikke har kunder.

  Det får være grenser for hva man krever folk skal sende. Caroline bidrar rett og slett til å holde økonomien gående =) Som så mange andre av oss gjør.

 4. Hei Caroline! Først vi jeg si til deg at du har en flott dagbok her på Fotballfrue.no, du har alltid – oppdatert ofte, masse bilder, god inspirasjon, fin layout/rettskrivning osv. En meget god blogg, Norges beste. Men, det jeg undrer på er…hva er motivasjonen din? Er det virkelig verdt det? Du lever et godt liv og har det du ønsker i livet. Du deler alt her i bloggen, og flere av leserne kritiserer deg for den minste lille ting. Også de store begivenhetene i livet ditt får du rivende kritikk for, f eks bryllupet, på bryllupsreisen og kjøp av drømmehuset. Gir det ikke én bismak? Får du til å nyte alt det du opplever, når du samtidig må forsvare deg selv og dine handlinger? Misforstå meg rett, jeg er fast leser av bloggen og kommer til å fortsette å være det. Men mitt råd er at du avslutter hele bloggen. Bruk heller tiden på å leve i nuet og nyt ditt fantastiske liv. Uten å hele tiden måtte billedegjøre alt for oss leserne for så å måtte forsvare det. Noen tanker fra meg, i beste mening! Klem fra navnesøster:)

 5. Jeg må bare si at, var det SÅ mange sko da?? 😉

  Og, jeg har netopp bygd meg et hus til over, ja, tør ikke si summen en gang, mange mange millioner. Og TRO meg, jeg tenkte på hva alle de millionene kunne gjøre for de i afrika! Og slik tenker jeg hele tiden når jeg kjøper meg ting, når jeg lager meg mat, når jeg koser meg, når jeg ligger i den fantastiske senga mi som er større enn husene deres i afrika, når jeg drikker rent vann av springen, når jeg vanner blommene mine med rent vann osv. Men jeg kan ikke fortsette å tenke sånn!!!!!!!! Hvordan skal jeg da klare å leve et nomalt liv og kose meg??????? En kan jo bli gal!!

  Jeg ringer ALLTID inn og gir penger, har fadderbarn og støtter leger uten grenser. Så uten om det prøver jeg å leve mitt liv så normalt som mulig, tilpasset meg. Det unner jeg deg også Carro! 🙂 du gjør virkelig din del. Så om du har 200 par sko, dyr bil eller hva som helst, så må du klare å nyte det. Ikke bare er vi heldige her i norge, men vi har jaggu jobba for det også:)

  En kan ikke gå rundt med dårlig samvittighet for allt mulig hele tiden!! Men hjelpe, det gjør vi på vår måte.

  Stå på du, og lev livet ditt slik du ønsker det:)

 6. absolutt nydelige sko! åh, jeg er så misunnelig.. håper jeg får et liv som ditt når jeg blir stor

 7. Hei Caroline,

  jeg ble veldig fasinert når jeg leste denne bloggen. Jeg synes du hadde mange fantastiske sko. Jeg kjønte dagen etterpå at du hadde trent hardt p.g.a. alle kommentarene du hadde fått.

  Jeg vill bare si at jeg støtter ditt forbruk på sko. Jeg er helt enig i at siden du har hatt stor suksess så har du den gleden av å kunne bruke pengene dine på hva du enn måtte ønske deg. Jeg synes du er veldig vakker og jeg synes du er veldig modig og sterkt som tørr å skrive denne bloggen, for da jeg leste kommentarene så tenkte jeg at det må være kjempe tøft og at jeg hadde sikkert fått vanskeligheter ved å lese leserne mine sine kommentarerer hvis jeg hadde hatt en blogg. Jeg synes du er veldig sterk person som i tillegg ikke tar det personlig hva enn en leser skriver til deg.
  Jeg håper at du forstår at lesere som skriver negative ting, er personer som ikke forstår og greier å se hvor bra du er, og som ikke får til det du får til. Du klarer så mye, mer enn de fleste og så er du jo så ung! Jeg synes at de har lov til å utrykke seg selvfølgelig, men jeg vet at det ikke hindrer deg i å vite hvor flott og fantastisk du er. Jeg skriver dette fordi jeg leser ofte bloggen din og jeg skal være helt ærlig, jeg misunner livet ditt, din skjønnhet og din selvsikkerhet. Jeg ser opp til deg for det du gjør og jeg gleder meg hver dag til å lese bloggen din. Så jeg håper at du ikke lar usanne ord ødelegge dagen din, fordi du fortjener bedre!!!

  Jeg digger deg!!! Stå på!!! Jeg håper at du kjøper flere sko enn det du har, fordi når jeg en gang tjener like mye som deg, så kommer jeg til å gjøre akkurat det samme!!!

  Hilsen en stor fan!!!

 8. Alle disse utrolig teite kommentarene minner meg nok engang paa hvorfor jeg ikke savner Norge! Typisk jantelov innstilling! Staa paa Caroline, de er bare sjalu! Du lever alle jenters drom og det er utrolig velfortjent og ingenting man skal maatte beklage seg for, du jobber for det du har. Hadde jeg hatt plass og raad hadde jeg ogsaa hatt et rom fullt av sko, om ikke to! 🙂

 9. Kritikken her innne er tydelig inspirert av sjalusi.

  1. kunne ikke vært mer enig! trodde vi skulle være ferdige med janteloven innen 2012

 10. vilt hvor mange sjalu mennesker det er her i verden!
  støtter virkelig caroline fullt ut på den her, blir rett og slett flau på noen av lesernes vegne
  ganske sikker på at de fleste her inne ville brukt minst like mye penger på sko, klær etc. om de hadde økonomien til både det og veldedighet. og er det virkelig så vanskelig å unne caroline disse skoene?
  er bare å glede seg til hat-kommentarene når det legges ut bilder av resten av skapet…skjerpings!

 11. Hei hei,

  Den viktigste forskjellen vi medmennesker kan gjøre for hverandre og verden er å spre glede. Være snill mot de vi er glad i, ta seg tid til å snakke med en venn som trenger det, være lykkelig (nettopp fordi vi ER heldige som lever på denne siden av verden, hva er vitsen hvis vi ikke engang får lov til å sette pris på det vi har). Og om jeg personlig er enig/uenig med forbruket er helt irrelevant. Jeg leser bloggen din fordi den er motiverende og setter et smil om munnen min. Det skal virkelig ikke undervurderes! Ja, det er mange mennesker i verden som trenger hjelp, men dette er ikke Miss Universe. Det viktigste (mener jeg) er å ta vare på de rundt oss. Fordi det er noe man faktisk realistisk kan klare å gjøre. Det finnes mange mennesker i Norge som trenger hjelp, kanskje ikke økonomisk men på et mer personlig plan.
  Når det er sagt, er jeg virkelig en miljøforkjemper, men jeg mener at dette kan ikke være opp til enkeltmennesker. Noe må skje politisk, det må presses for en strengere klimaavtale som er lovlig bindende.
  The earth was not given to us by our parents, it is lent to us by our children.

  Stå på Caroline, dette er ikke noe du trenger å forsvare. Gjør som du vil, som alle vi andre gjør, og fortsett å spre glede og motivasjon til din store leserskare. Det settes stor pris på.

 12. ahh, I’m loving this! 😀 Har litt skofetish selv, så dette var virkelig et bilde for meg, hehe. Jeg har veeldig lyst til at skapet mitt skal se slik ut også om noen år når jeg får eget hus 😀
  Elsker bloggen din Caroline, stå på!

 13. Unnskyld meg, men hvis dere bruker huet deres og tenker for dere sjøl vet dere godt at ingen har noe med hva du bruker penger på. Eneste grunnen til at dere kan kritiserer Caroline er fordi hun viser frem, men om vi skal gå i butikken og titte i handlevognene til hverandre og si at «om du ikke kjøper den sjokoladen kan du gi 30 kroner til barna i afrika» så blir liksom verden et bedre sted? Ingen har noe med hva folk bruker pengene de tjener på, folk må lære seg å passe på seg sjøl før de i det hele tatt overveier å stikke nesa borti hva andre gjør… Vi lever kanskje i overflod, og bruker penger på ting vi ikke trenger, men det har vi alle gjort en eller annen gang. Så selvom du ikke har penger til sko, er det da ikke vits i å bruke krefter på å hate de som har det, bruk heller krefter på å skaffe deg penger til det du ønsker deg…

 14. Jenter får aldri nok sko!!!

 15. Kjære Caroline.

  Dette er antakelig første og siste gang jeg kommenterer på bloggen din. Du må virkelig ikke la disse kommentarene gå inn på deg. Dette er virkelig noe av det dummeste jeg noen gang har lest. Jeg kan ikke skjønne hvordan folk får seg til å mene at du må gi masse til veldedighet siden du har mange sko (hvor er sammenhengen?). Det er da ikke en hemmelighet at jo mer enn har å rutte med, jo mer bruker man. Unge mennesker i gode jobber uten barn, vil ha penger til overs. Og jeg kan ikke tenke meg en eneste person som automatisk hadde overøst veldedige formål med penger/hjelp av den grunn. Samtlige jeg kjenner, og antakelig samtlige som har skrevet kommentar på dette innlegget, ville gjort nøyaktig det samme som du gjør; nytt livet! Virkeligheten kommer tidsnok med familie og barn, og da blir naturligvis prioriteringene litt annerledes.

  Selv har vi begge to gode jobber, fint hus og bil og hele pakka. Jeg fikk barn da jeg var 22 år, og har jobbet hardt for å komme hit jeg er. Jeg fullførte studiene mine, og er veldig stolt av hva jeg har oppnådd. Nå har jeg en liten pjokk på snart 4 år, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å «unne meg» fine ting i ny og ne. Jeg er 26 år med mann, barn og hus. Jeg er allikevel fortsatt ung, så la meg for pokker gjøre hva jeg vil med de pengene jeg har! Og ja; vi sparer til sønnen vår, betaler regningene våre og gir til andre som ikke har det like greit. Og så videre..

  Dette ble langt. Jeg har et poeng som jeg skal komme til. De som tror at ting kommer av seg selv får tro om igjen. Jobber man hardt kan man nyte resultatene det gir, uten at folk skal dømme av den grunn. Det er vel ingen som tror at pengene kommer deisende ned i postkassa sammen med avisa?? Så slutt å syt, og gjør noe med deres miserable liv. Caroline: NYT tiden du og mannen din har alene, og gjør akkurat som du ønsker. Du gjør allerede så mye bra, og de som ikke har fått med seg det bør lese bloggen din bedre. Noen har golf som hobby, noen har sko. Ingen som sier til deg at du må gi mer til de stakkars barna i Afrika om du spiller golf (som er en relativt dyr hobby).

  Nyt livet, og god bedring!

 16. drømmen!

 17. Herlighet! Jeg brukte over 100.000 i fjor på barnetøy som ungen kommer til å vokse utav så sko hadde absolutt vært en bedre investering.

  Før jeg ble mor ble alle pengene brukt på kun meg. Masse sko, masse klær. Sminke og accesories og ingen sa noe på det.. så det jeg synes er rart er at folk aldri ristet på hodet over alt jeg kjøpte til meg selv den gang, som jeg sikkert bare i dag bruker 10% av nå, men barnetøy er helt horribelt! Javel…?

  Vi betaler regningene våre og bruker overskuddet på ting vi har lyst på så hvorfor skal folk bry seg om mitt eller vårt pengebruk? Det er vår økonomi! Våres tjente penger og det skulle da bare mangle at jeg brukte det på ting som gleder meg, uannsett hvor bortkastet det er i andres øyne!

 18. Ej digga dej Caroline. Tenk å ver så heldig at en kan bruke penga på akkurat det en har lyst til! Ej trur at hadde alle som har kommentert dette innlegget spart på skoa sine gjennom 10 år, så hadde dem nok kommet opp i et ganske stort antall sjøl;) E vet at E hadde det hvertfall!!
  Syns du skal bruke, og vise fram skoa dine og alt du eier med STOLTHET.
  Du har jo opparbeida de et namn og rykte som det står respekt av.
  Kos de med familien og «piss like høyt som før». God sødag!
  Og til LK: god tur og lykke til!! 🙂
  Go’klem fra Ålesund:))

 19. Kristine

  Takk for tips! Så utrolig smart løsning:)) Er selv en person med ca 150 par sko jeg ikke vet hvordan jeg skal oppbevare de. Digger bloggen din<3

 20. henriette

  Oh my god!! Jeg orket ikke lese mer av disse kommentarene… Caroline viser bilde av skoene sine! Kanon garderobe! Misunnelig! Hvor gamle er dere fok?? Legger dere dere virkelig opp i hva Carolone bruker pengene sine på?? Fy skam! Jeg blir flau. Hvem tror dere at dere er? Fokuser på hvor mye dere selv gir.
  PS: Caroline, hvis jeg var hund ville jeg vært en av dine 2;) Hilsen dame på 31!

 21. Ohhh! Dette kan man like.. Hadde lett kjøpt de om jeg hadde rå 😀 wii!

 22. Jeg elsker sko! Det der må være sko himmelen 😀

  Digger både deg, stilen din og bloggen! Sjekker bloggen din mer enn jeg sjekker Facebook <3

 23. Hei, mange sko
  Ville bare bli den 600ende som kommenterte dette innlegget

  1. Fotballfrue

   Grattis 😉

 24. Hei C, vil bare først si at jeg elsker bloggen din og at jeg elsker smaken din innen mote og interiør. Synes det bare er supert at du lever livet ditt som du ønsker og hjelper andre som trenger det. Synes du er superheldig som har så mange sko. Kjenner et stikk av sjalusi, spes fordi at skoene er skikkelig fine ! 😀 Bare stå på og gjør som du vil, det er dine penger og ditt valg over hvordan du bruker dem, og det er ikke noe galt med det, for du er en super jente som bidrar med å være fadder og hjelpe andre land. Du er inspirerende og et stort forbilde 🙂

 25. Små jenter drømmer om å bli prinsesser- store jenter drømmer om skosamlingen din!
  En stor del av det kommentar feltet her er styrt etter misunnelighet. Kos deg med skoene dine! Du fortjener det 😀

 26. Fantastisk samling med sko! Er jo nesten så du har din egen sko butikk jo! Love it! Drit i hva alle andre sier, det er jo du som bestemmer hva du velger å bruke pengene dine på! Stå på, du er fantastisk! Elsker bloggen din!

 27. Sykt heldig som har råd til så mange fine sko!<3

 28. You can do anything with the right shoes 🙂

  Stå på!

 29. Ler høyt av alle dere som sitter og skriver lange sammendrag om Caroline’s sko.
  Enkelte av dere må ha svært lite å gjøre.

  Jeg syns du er kjempe heldig som har SÅ mange råe sko!
  Du er ei herlig jente Caroline, stå på!! 😀

 30. skoslave

  hei fotballfrue

  jeg er en gutt med skofeitsh og lurte vel egentli bare på om jeg kunne kjøpt noen par sko av deg som du ikke bruker mer og som du skal kaste 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *