ELIXIA

God morgen ♥

Føles godt å være blond igjen, takk til flinke Carina hos Hendrix for finere striper enn noen gang! Og til Trude som gjør morningene mine kjappere. Deilig å slippe maskaramaset.

Det ble ganske sent i går, når jeg først setter i gang med å innredning og plassering av nye ting blir jeg aldri fornøyd, og vil heller aldri gi meg. Så Lars-Kristian måtte dra meg i seng når det nærmet seg (langt) over midnatt. Derfor er frokosten akkurat inntatt, og vi skal snart avgårde. Jeg stikker til ELIXIA for å trene litt igjen, skal bli godt med ekstra overskudd etter gårsdagens treningsfri. Deretter blir det møte med min nye PT, for å  sette litt mål og slike ting, det blir spennende! Etter trening skal jeg hjem og starte på tekstene til boken min, de må snart inn til deadline :O

Deilig onsdag til alle, uken går så altfor fort!

137 kommentarer

 1. Susanne

  Kanskje litt off-topic, men fant ikke svaret andre steder; hvordan gjorde dere det med gifteringene?
  Lars-Kristian fridde med din, og så brukte du den under hele forlovelsen, og så tok du den av og på igjen i bryllupet, eller? Og hva med Lars-Kristian? Hadde han ring først etter bryllupet og ingen under forlovelsen? Virker som det ikke er noen klare regler eller tradisjoner på dette her, så lurte bare på hva dere gjorde 🙂 Din er nydelig forresten!

 2. I love your blog !!! You are very beautiful girl !!! greetings from Poland 🙂 A.

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3

 3. Håper du vil svare meg på det innlegget noen hakk opp, sitter her å tenker på å bestille om du kan gi meg de tips jeg trenger:) klem Tonje:)

 4. Hvor ofte forebygger du svaien i ryggen din? Er det spesifike øvelser du gjør bare for dette? Har selv nettopp funnet ut at jeg har en svai i ryggen som jeg må forebygge 2 ganger daglig 7 ganger i uken.

 5. Så vakker du er! 🙂 Du har forresten en syk kropp,hva har du gjort for å få den så veltrent og markert? Hadde blitt veldig glad for svar!

 6. Hei!

  Limes håret på..? Hvordan blir det egentlig å vaske å sette opp? Blir det ikke litt.. hm uhygienisk? Det må slite veldig på ditt eget hår? Litt nysgjerrig bare 🙂
  Har du løsvipper på døgnet rundt? Hvordan fungerer det egentlig, jeg visste ikke at det gikk an jeg. Hva skjer med dine egne vipper? Hvordan renser / rengjør du disse da…?

  Til slutt så lurer jeg på om øyenbrynene er «dine egne» om jeg kan si det på den måten… farver du dem, og gjør du det isåfall selv? Jeg har litt lyst på fyldigere bryn, men mine er så tynne… Å tatovere synes jeg ser for kunstig ut så det ønsker jeg ikke.

  Takker for svar!

  L

 7. Du ser fantastisk ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *