Blir ny og møter i Oslo

God morgen, solstråler!

Da er jeg klar for en dag i hovedstaden. Termosen er full av sort gull, så jeg kjører hvert øyeblikk. Første stopp er Hendrix Hair, før jeg skal i et møte. Deretter blir det vipper hos Trude, før jeg skal innom IKEA og gjøre noen innkjøp. Håper å rekker innom beste Charlotte for å hilse på også ♥ Så bærer det avgårde til Siljan igjen.

Litt trøtt, men det ble røde lepper og kimonobluse i dag 😀

Holder dere oppdatert underveis! Tusen takk for så mange fine ord angående svarene mine i går. Det betyr så mye for meg! Ønsker dere en strålende dag ♥

106 kommentarer

 1. Ha en fin dag, Caroline! Har lest gjennom de fem siste innleggene dine nå, og koser meg hver gang! Har lest bloggen din de siste to årene – du er den bloggen jeg aldri slutter å lese!

  Klem fra Åshild 🙂

 2. ha en fin dag I Oslo! 🙂

 3. janne knutsen

  Hei søte!
  Hvor er den fine kimonoblusen fra!

  1. Fotballfrue

   Zara 😀

   Klem!

   1. Den var nydelig!!

 4. Ha en herlig dag!! 🙂

 5. Hei:) alltid spennede og inspirerende å lese bloggen din! Lurte bare på hvor buksen din var kjøpt? veldig fin:)

 6. er du hjulbeint?

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke.

   – C

   1. Christine

    Er det ikke koselig med sånne fine kommentarer? ….
    Du så nydelig ut syntes nå jeg 🙂
    Ha en fiin dag!

   2. Er da ikke noe galt med å være hjulbeint 🙂 Faktisk kan det se slik ut på bildet pga måten du poserer på, men er beinstillingen din interessant? Ikke for de fleste av oss 🙂

    Over til det som er interessant 🙂 Den nydelige blusen. Jeg skulle ønsket at du sto litt mer oppreist når du tok bildet, da hadde man sett mer av den. Lenge siden du har kjøpt den?

 7. Så herlig med blinydag. Nesten den beste dagen som finnes. *Smilie*

 8. Hei! En liten kommentar til reiseplanene deres bare. Du skriver at dere skal på en liten tur til Hellas i sommer, og kanskje Maldivene igjen i desember når LC har ferie. Maldivene ser ut som en drøm, men dere har hatt to fantastiske turer dit nå! Hva med Thailand, Malaysia, Laos, Kambodsja? Desember er en super tid for å dra dit. Det hadde vært kjempekult å se dere på backpacking i sørøst-asia:-)

 9. Nydelig kimonobluse 🙂 Ha en fin dag Caroline!

 10. Hei! Bare et spørsmål: Jeg ser av statistikken på Blogglisten.no at lesertallene plutselig sank veldig i helgen og deretter rett opp igjen på mandag. Er dette vanlig? Altså at lesertallene typisk er lavere i helger enn på hverdager? Så at det var tilfelle for andre blogger også. Blir veldig glad for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde tekniske problemer i helgen, så det dramatiske fallet kom av det. Generelt sett er det normalt for alle blogger å ha lavere stat. i helgene 🙂

   – C

   1. Tusen takk for svar! Elsker bloggen din og at du er så flink til å svare på kommentarer 🙂

 11. Nydelig bluse! Helt etter min smak, hvor har du kjøpt den?
  Ha en deilig Oslo-dag!

 12. God tur til Oslo 😀 deilig å unne seg litt ting innimellom!

 13. Lykke til å ha en fin dag i Oslo.

 14. Ha en fin dag iOslo. Pst! Det er kaldt her i dag. Er det rart å ikke bo i Oslo?

 15. Anne Marthe Lilleby

  Jeg må bare si at jeg digger deg så sykt mye! Jeg leser bloggen din hver dag og jeg blir så inspirert! Det er litt rart, men det hjelper meg så mye på så mange måter når jeg leser bloggen din!

 16. Leser bloggen din innimellom og kan godt forstå at du ligger på topp på topplisten. Du har så fine betraktninger om livet og det meste, og skriver jo selvfølgelig skikkelig bra, men du har vel noe utdannelse i den retningen? Ville bare si at jeg handlet i nettbutikken deres før jul, julegave til barnebarn,, jente 16 år, og gjett om det falt i smak ja. Ikke så lett for bestemødre å vite hva de unge liker, så det var artig at det falt i smak. Moralen her er vel at selv vi som er «gamle» må følge med på hva som rører seg i motetrender. Ha en fin dag i Oslo!

 17. Strålende dag til deg og!

 18. Marita Ø

  Haha, sort gull 🙂 Du er søt! Ønsker deg en strålende dag 🙂

 19. Hei!
  Sort gull er vel olje, og da den typen kroppen ikke har godt av, ikke en gang sett med LCHF-øyne.

  1. Fotballfrue

   Sort gull er kaffe for meg 😉

   1. Christine

    haha, noen folk er så dumme… alle skjønner jo at hun mener kaffe!!

   2. Fotballfrue

    Kverulanter som leter etter feil 😉

    – C

   3. Haha, jeg må le, tror igrunn de fleste vet at «sort gull» på en termos er kaffe 😉 Stå på, du er flink!

   4. MrsMountain

    Det sorte gullet er oljen. Tror ikke Siw mente noe negativt med det 🙂 Dessuten har det ingenting med dumhet å gjøre!! 😉

   5. for noen er sort gull også snus 😉

   6. Ment konstruktivt. Mulig jeg er yrkesskadd som norsklærer, men da, enten jeg vil eller ikke, denne bloggen utgjør en stor del av mine elevers daglige lesing og det norske språk er i forfall, kunne jeg ikke dy meg. (Som sagt; yrkesskadd.)

   7. Fotballfrue

    Konstruktiv kritikk er helt greit, Siw, vi har bare forskjellige meninger. Jeg har alltid fått skryt av mine lærere for kreativiteten i språket mitt. Alt trenger ikke være i henhold til regelboken 🙂 For meg er kaffe sort gull.

    – C

 20. Fascinert over hvor dyktig du er med bloggingen. Det ser virkelig gjennomført ut og det virker som om du legger hele sjela di i hvert eneste innlegg. Fantastisk! Foressten, hvor tok du journaliststudiet? Vurderer å studere journalistikk!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig av deg :)Jeg utdannet meg hos Norges Kreative Fagskole 🙂

   – C

   1. Synnøve

    Hva var snittet for å komme inn på NKF journalistikk?
    Var du fornøyd med skolen?
    Har hørt litt av hvert om den, så jeg er usikker på hvorvidt jeg bør søke eller ikke.

   2. Snittet variere fra år te år. Norsk og samfunnsfag blir mest vektlagt. Det pleie å vaffal ligga på 4.
    Har du spørsmål så anbefale eg å ta direkte kontakt med skolen, og evt. komma på åpent hus kor du får møtt studentar, lærerar osv. 🙂

 21. Akkurat begynt å lese bloggen din fast og jeg vil takke for et koselig innblikk i hverdagen din/ deres:) har og et lite spm. Jeg har også tape ext (hair talk) og skal til frisøren i dag, glede! Mn hvordan kan du ha håret ned når det er på tide å heise de opp..? Når mitt er vokst ut så mye at jeg skal heise de så stikker de ut her og der og det ser ikke særlig pent ut:/ mn ditt hår ser jo perfekt ut hele tiden:)

  1. Fotballfrue

   Jeg skal ikke heise det i dag, kun ta striper 🙂

   – C

   1. Er Hendrix tilbake fra pappaperm? Leste på nettet at han hadde det for en stund siden. Jeg vil farge håret og trenger en som VIRKELIG kan farge!!:) Mitt hår er så vanskelig=/

 22. Solveig H

  God tur =) Det blir sikkert deilig med en bli ny dag! Jeg skal ha hjemme spa dag nå, og deretter skal jeg prøve meg på noen spennende LCHF oppskrifter =)
  Ha en fin dag =)

  1. Fotballfrue

   O, deilig! Kos deg 🙂

   – C

 23. Hei Caroline! Fantastisk hjem dere har fått 🙂 Henter mye inspirasjon her, da vi nettopp har kjøpt oss hus selv. 😀 (først nå skjønner jeg iveren og energien du hadde før jul under flyttingen..:D) Men det jeg lurer på, hvor har du kjøpt kurven som står ved sofaen på stua? Den du har pledd i? 🙂

  1. Hei Marte

   Caroline har tidligere skrevet at kurven er kjøpt hos Kid eller Princess 🙂
   Vet i allefall at Kid flere steder har noen få slike igjen som det står PEACE på.

   1. Kid har akkurat fått inn massevis av slike kurver i ulike størrelser nå! 🙂

   2. Å så snille dere er!:) Tusen takk! Har sett de som står peace på, men vil helst ha uten;-)
    Løpe og kjøpe i morgen! 🙂 TAKK =D Ha en fin kveld:)

 24. Hei!
  Jeg leser som oftest bloggen din på iPad, som jeg bruker å ha på høykant slik at jeg ser portrettbildene litt stort. Men problemet er at plutselig popper den reklamen du har på høyresida inn, sånn at teksten blir veldig liten hvis jeg skal he sele på en gang. Altså, zoomer jeg inn for at teksten skal dekke hele skjermruta, sånn at jeg kan lese den, så kommer den reklamen inn, og jeg må zoome ut igjen… Problem..

 25. Var hos Trude og fikset vipper igår! Aldri mer mascara! : )

 26. Ha en fin dag i hovedstaden, søte deg 🙂

 27. For et nydelig hjem du har 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt spisebordet med skuffer i?

 28. Marthe Aagesen

  Hei Caroline! Håper du får en fin dag 🙂
  Jeg kommer fra Trondheim, men flyttet til Oslo nå i høst.
  Det er på tide med en hårklipp, men vet ikke hvilken frisørsalong jeg bør velge! Jeg er student, så gode priser hadde ikke vært så dumt, samtidig som jeg er kjempe pysete når det gjelder håret mitt og gjerne vil gå til noen som er bra. Har du noen tips?

  Klem Marthe/leser-bloggen-din-hver-dag

 29. Kristine

  Du er helt fantastisk, virkelig beundringsverdig 🙂 Verden trenger flere av deg! 🙂

 30. jeg leser bloggen din hver dag, og jeg syns du er kjempe flink!! Kan du gjøre meg en tjeneste å poste denne i et innleg og be folk stemme? 😀 https://klassekassen.no/sak/10513

 31. Michelle

  høres ut som en kjekk og travel dag :)) Kos deg!

 32. Så fint 😀 Lykke til med alt du skal ha gjort 🙂

 33. Du inspirerer meg så mye:)

 34. Christina

  Nydelig antrekk! Har noen spørsmål angående selvbruning som jeg håpe du kan svare på. Leste at du anbefalte sunspa, men siden den blir litt for dyr for meg å bruke gjevnlig, så tenkte jeg prøve Xen tan, som jeg vet du også har anbefalt.
  – Hvilken type fra x-en tan bruker du? Fungerer denne også for de som er veldig lys i huden?
  – Hvor ofte smører du deg for å vedlikeholde fargen?
  – Farger den av på sengetøyet etter du har smurt deg?

  Håpe du kan svare. Digger bloggen din! Ha en fin dag 🙂

  Klem

 35. Har tenkt på det lenge, men koffor ikkje skrive det til deg: du ser såååå utrulig fin og vakker og frisk og glad ut 😀 ha en superfin dag!

  1. Fotballfrue

   Åååh, takk det samme 🙂

   – C

 36. Hvorfor stikker du rompa ut på den måten? Du gjorde det på det andre innlegget med bilde fra samme sted. Og egentlig på alle bilder. Merkelig positur.

  1. Fotballfrue

   Jeg har helt naturlig svai i ryggen, derfor ser det sånn ut 🙂

   – C

   1. Jeg har også tenkt på det med rompa. Du lener det jo framover! Det posinga kommer ikke av svai i ryggen.

   2. Fotballfrue

    På det bildet her lener jeg meg fremover, ja. Men rumpa mi er jo uansett ikke synlig. Men hva har det med rumpa å gjøre?

    – C

 37. Du hadde aldri i verden klart å slutte å drikke kaffe, sant? 😛 Jeg har det på samme måte – bare at jeg klarer aldri i verden å slutte å spise melkesjokolade. LCHF passer ikke for meg, med andre ord 😛

  1. Fotballfrue

   Du vet at den melkesjokoladen er avhengighetsdannende, og at sukker er verre enn narkotika? Hvis du slutter med det, og samtidig kutter ned på karbohydrater, vil du etter hvert ikke være avhengig av den 😉

   – C

   1. hvis du tror at sukker er værre en narkotika må jeg bare tilstå at jeg har spist brød som er smartere enn deg

   2. Mariann

    Er ikke det ganske dårlig gjort av deg å utlevere navn slik du av og til gjør? Dessuten står det at sukker er mer vanedannende enn kokain, ikke verre. Ærlig talt!

   3. Fotballfrue

    Det var vanedannende jeg siktet til. Om Andre var usikker, burde hun kanskje konfrontert meg på en ordentlig måte, og ikke sånn som hun gjor.

    Navn? Hvor mange Andreaer er det i verden? Sikkert noen millioner, så jeg tviler på at det var så veldig avslørende..

    – C

   4. Der gikk du på en smell Andrea 😀 Det der er jo gammelt nytt, var jo masse i avisene om det for over ett år siden…

   5. Amen! Det at sukker er mer vanedannende enn narkotika gjør det ikke verre.. Har enda til gode å høre om noen som har dødd av overdose av sukker…

   6. Fotballfrue

    Jeg har aldri sagt at sukker er verre enn narkotika, hvis det var det du mente? Jeg har oppklart misforståelsen i min tredje kommentar.

    Når det er sagt, har du hørt om diabetes? Folk dør av det, og sukker er en utløsende faktor.

    – C

   7. Okei? Kan vel ikke sammenligne det å spise en sjokolade med å ta narkotika… Prøv å slutt å drikk kaffe du da, så skal jeg slutte med sjokolade! Du drikker mer kaffe enn hva jeg spiser sjokolade – og koffein er absolutt ikke bra når du overstiger det som er innenfor grensen til moderate mengder. Kommentaren var ikke ment støtende, men det var kommentaren du ga meg tilbake.

   8. Fotballfrue

    Tuller du med meg nå, Thea? Hva var støtende med svaret mitt? Jeg sier jo bare at sukker er vanedannende, derfor føler du at det er vanskelig å slutte. Jeg har heller ikke sammenlignet narkotika med sjokolade :p

    – C

   9. thea har på ingen måte problemer, dette backer jeg henne opp på. Kommentaren var ikke direkte støtende, men jeg er litt lei av den «jeg har rett, du har feil»-holdningen til Caroline. flott at du er engasjert i sunt kosthold og trening, men vi snakker om litt melkesjokolade her. Hun kunne vel like så godt ha skrevet «slutter du med kaffe, så slutter jeg med kokain» for din del eller?:D

   10. Fotballfrue

    Jeg har jo aldri sagt at thea har feil :p Jeg har heller aldri sagt at jeg har rett :p Dette er jo ikke en gang en diskusjon hvor en har rett, og en har feil :O

    Jeg sammenlignet SUKKER med kokain, IKKE melkesjokoladen. Jeg bare ga henne en naturlig forklaring på hvorfor hun føler hun er avhengig av den. Sukker er nemlig mer vanedannende enn kokain, forskning viser jo dette.

    Denne diskusjonen her overgår perlekleshengerne og dorullene til sammen 😀

    – C

   11. Ragnhild

    Stakkars deg Caroline, alt du må i gjennom 😀 Jeg ler så jeg gråter her!!!

   12. Du har rett Caroline, dette overgår nesten perlehengerne og dorullene 😀 Du skal ha skryt for at du orker å forklare det åpnebare til disse menneskene…

   13. Okei, da så 🙂 Jeg missforstod bare, slapp av folkens 😀 Legger meg flat.
    Og Helle: tror du ikke Caroline hadde sett det på noe veldig morsomt som heter IP-ADRESSE hvis vi var samme person? 😀

   14. Fotballfrue

    Takk, s 🙂

    Begynte å lure på om jeg var blitt gal her :p

    Sammenlignet absolutt ikke kokain og sjokolade (gud forby). Mente bare at sukker var mer vanedannende enn kokain. Absolutt ikke ment noe negativt mot Thea, faktisk var det jo en fin forklaring som viser at avhengigheten hennes har en naturlig forklaring.

    La oss legge denne diskusjonen død :p

    – C

   15. Helt i orden, missforstod som sagt bare :O
    Skjønte ikke at du mente vanedannende, men trodde du mente farligheten, haha 😛
    Ha en fin kveld

   16. Alt ble feil når du skrev sukker er verre en narkotika istedenfor mer avhengighetskapende en narkotika.. Jeg leste også verre.. men klarte enkelt resonere meg frem til poenget.. selv om det var en skriveleif.. tydelig at det sitter hauker der ute å leter etter feilene du gjør.

    En ting er å svare leserne dine i blandt, men mener bestemt at det kanskje ville vært bedre å latt vær å svare så mye. Synes forøvrig at det er bra med toveiskommunikasjon, men folk har jo ikke respekt. Skal jeg være helt ærlig så raser jeg ofte raskt gjennom innlegga for å så å kose meg med kommentarer,, Det har blitt underholdning.. Jeg hadde ikke sluttet å lese bloggen din om du svarte mindre tilbake.. Vet mange setter pris på det, men helt ærlig så bør du holde deg for god til å kjenne behov for å forsvare deg og/eller godkjenne kommentarer hvor det åpenbart kun er flisespikkeri. Når kvervulantene får 3 sekund eller mer av tiden din så er det de som vinner ikke du.. GUD vet hva du kunne brukt tiden din på i stedenfor.. Bygget ett romskip fortere enn samtlige her inne hadde klart å stavet ispinne baklens,,,. Kanskje selektiv er det store ordet i 2012 ..De som fører til inntekt på bloggen din er jo di som bare vil deg vell, slutter ikke å lese selv om det blir slutt på «krigføringen»

    ( De som er grønne av misunnelse tar selvsagt ikke å kjøper det du annonserer via gitte linker, de unner deg ikke en dritt) Så hvorfor gi de 15 sek av livet ditt ?

    Jeg lurer også på en del i blandt, men blir jo nesten redd for å spør i frykt om at du skal ta det negativt pga de andre som har ødelagt mye..

    Jeg er ikke bedreviter, eller erfaren blogger.. Men sier det bare slik jeg oppfatter det..

   17. Fotballfrue

    Jeg skjønner akkurat hva du mener, men jeg får så dårlig samvittighet hvis jeg ikke svarer de som kommenterer :/ Diskusjon på nettet er som regel håpløst, det går alt for fort, og folk får ikke med seg hva som skrives. Jeg forklarte jo i min 3 kommentar, hva jeg egentlig mente, men det ser jo ikke ut som at alle legger merke til det :/

    Du trenger ikke være redd for å spørre 😉

    – C

   18. Kunne nesten tro at «S» og Thea er en og samme person, siden de begge to klarer å misforstå det samme, selv om Caroline har utdypet det :p

   19. solveig

    Thea? Problemer eller?

   20. Her tror jeg Thea bør ta på seg lesebrillene, og lese svaret til Caroline på nytt 😀

 38. Ida Kristin

  Bli ny-dag 🙂

  1. Hehe, liker!

 39. Veldig kledelig topp- og leppestift!:)

 40. har du ikke tenkt å bli modell? 🙂

 41. Hei!
  Lurer bare på et par ting- har du vippeextensions, altså «permanente» påsatte vipper?
  Og hva med hårextensions? Og hvor får du i tilfelle gjort dette, og hva koster det?
  Tips til salonger som er gode på dette?

  Takk for svar!:)

 42. Hei 🙂
  Hvor setter du på vipper og hvor lenge holder dem? Hva koster det. Veldig bra blogg med mye fint! Klem.

 43. Leste nettopp spm runden din, utrolig bra svart! Og til dager der folk kommenterer stygt til deg, husk dette: ♥

  Du er den skjønneste jenta jeg har sett! Og etter å ha lest bloggen din i snart et halv år nå har jeg skjønt at du er en gladjente full av kjærlighet og omtanke. Du har utrolig fin klesstil og er absolutt er godt forbilde! At folk skal klikke sånn på at du legger ut bikinibilder av deg skjønner jeg ikke. Jeg mener, hva er galt i å være fornøyd med seg selv? Og det er jo ikke akkurat sånn at det er noe fokus på pupper eller noe i bildet, alt jeg ser er en frisk jente med kjempefin kropp og bikini som insperer jenter til å trene ( og kjøpe bikinier fra VS ). Stå på! ♥ Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, nå ble jeg glad 😀

   – C

 44. Karoline!!!!!

  Fiint antrekk! Bruker du å planlegge antrekket kvelden i forveien? 🙂

 45. Stilen din<3

 46. aleksandra

  Hi, you are such a beautiful woman. I have a questions- do you have a permanent eye brow make up ? Your eyebows seem perfect to me.

 47. Du er den peneste personen jeg vet om, sprudlene og et nydelig smil! Stå på Caroline, vi elsker bloggen din. <3

 48. For en nydelig kimonobluse 😀

 49. Christina

  Hååpe du kan svare på de spørsmålene jeg stilte ang X-en tan over. Mulig du har svart på det tidligere, men har ikke sett det 🙂

 50. Er såå spent på boken din 😀 Vet du har sagt det før, men når kommer den ut? Midten av mars?

  Håper du har hatt en fin dag i hovedstaden

  Klem <3

 51. Jeg syns den overdelen du har på er så fin! Hvor er den fra? 😀
  Ha en fin kveld 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *