Svar på spørsmålrunde: Del I

God kveld, alle fine! Da kommer svar på de 20 første spørsmålene deres, i tilfeldig rekkefølge: 

Hvor lenge har du trent? Jeg utviklet min interesse for trening da jeg var 16 år, for da var jeg gammel nok til å kunne melde meg inn på SATS. Før den tid var jeg mest opptatt av andre ting, som å spille teater og piano. Jeg var ikke engang fan av gym på skolen, men jeg svettet likevel for å få en god karakter.

Her var jeg 18 og spilte Rizzo i musikalen Grease. Finner du meg? 😀

Jeg savner teateret fortsatt, og skulle gjerne kombinert det med treningen. Kanskje jeg skal blir med på neste års Siljanrevy? Høhø 😀

Hva syntes du generelt om deg selv? Dette er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, for at jeg fungerer som jeg skal, og for at jeg kan våkne opp og leve som et friskt menneske gjennom hele dagen. Jeg har verken noe elsk- eller hatforhold til meg selv, men har gode og dårlige dager som alle andre. Jeg er åpen, ærlig, omtenksom, flink til å kjøre bil, forferdelig følsom og full av kjærlighet. Også er jeg sta, premenstruell, altfor opptatt av å ha det rent og ryddig, og ekstremt dårlig til å spise faste måltider. Jeg småspiser hele tiden, også når jeg ikke er sulten.

Er du avhengig av trening ? I såfall hvorfor? Nei, avhengig er jeg ikke. Men jeg er ekstremt glad i å trene, og blir i ganske dårlig humør om jeg ikke får gjennomført de planlagte øktene mine for en uke. Jeg foretrekker å gjøre kroppen min godt 5-6 ganger i uken. Jeg liker å svette, og jeg liker å føle at jeg bruker kroppen min til noe fornuftig. Jeg sitter mye og jobber i løpet av en dag, og da er det ekstra deilig å bevege seg. I tillegg får du mye på kjøpet når du trener regelmessig: Økt appetitt, bedre kondis, en sterk og sunn kropp, finere hud, sprudlende humør og energi nok til å gi 110 prosent hele dagen.

Er det sant at du slanket deg til du besvimte? Nei, jeg har aldri slanket meg til jeg besvimte. Jeg gjennomgikk en vanskelig periode i livet mitt, hvor jeg hadde feil fokus på kropp og mat. Jeg prøvde å gå gjennom dagen uten mat, men fikk det aldri til. Jeg gikk aldri ned i vekt. Grunnen til at jeg besvimte kom av dehydrering. Jeg drakk altfor lite vann, og trente på tom mage.

Hvor får du inspirasjon til interiør fra? Jeg liker å tro at jeg har lært en del av mamma, og den siste tiden har jeg startet å lese interiørblader, jeg abbonerer jo til og med på Bo Bedre som er utrolig bra! Ellers innreder jeg etter egen smak, og følger ingen trend eller spesiell stil når jeg ser etter ting til hjemmet vårt. Men at jeg liker å være gjennomført er ingen hemmelighet.

Hvor høy er du? Jeg er 170 cm.

Synes du at alle jenter, til og med de over 170 cm., burde gå med høye hæler? Jeg synes jenter og kvinner skal gå med akkurat det de selv vil. Stikkordet er at du skal føle deg vel. Ikke ta på deg høye sko fordi du føler at du må, men ta heller ikke på deg sneakers fordi du føler at du må. Lek med sko, klær og fashion: Vær deg selv. Det du utstråler når du føler deg vel, har ALT å si.

Hvordan får du så fint hår og så fin hud? Tusen takk! Håret mitt er det de flinke frisørene hos Hendrix Hair som tar seg av. Jeg bruker Moroccan Oil-produktene (fullstendig avhengig av oljen), og har extensions fra peaks hair.

Når det gjelder huden, har jeg aldri hatt noen problemer med den, men ekstra fin holder den seg ved hjelp av fantastiske produkter fra Ole Henriksen. For tiden bruker jeg disse:

Rens: African Tea Foaming Gel Mist: African Red Tea Skrubb: Walnut Complection Masker: Blueberry og Firm Action Mask Krem: Herbal Day Cream Øyekremer: Bytter på Ultimate Lift Eye Gel og Total Truth Serum: Collagen Booster

Hvordan har det vært å flytte fra hovedstaden, venner og slike ting du er vant med å ha rundt deg hele tiden? Vet du, hittil har jeg ikke merket store forskjellen. Skien har en godt utvalg av både kafeer og butikker, og når jeg er i Siljan er jeg så opptatt med å jobbe hele tiden. Vi flyttet hit 01. desember, dro på ferie den 04. desember, og kom hjem igjen 22. desember. Så var det jul, og romjul før vi reiste til Geilo for å feire bryllup og nyttår. Deretter hadde vi besøk en hel helg, og den helgen som var nå var faktisk den første helgen vi hadde alene i huste siden vi flyttet hit. Så jeg har liksom ikke rukket å kjenne på det å savne noe eller noen ennå. Jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her, jeg.

Er du mørkredd? JA! Jeg er ekstremt mørkeredd. Absolutt alt blir skumlere mørket. Synes ikke du?

Jeg lurer på hvordan du best takler all kritikken du får? Personlig så blir jeg helt dårlig av å lese hva noen folk kan få seg til å skrive om deg. Jeg syns du er utrolig sterk som klarer å stå imot all drittslenginga. Tusen takk for veldig fine ord! Det er slike som deg som gjør det å blogge til en glede. For det første, leser jeg aldri noe om meg selv, med mindre det står her i kommentarfeltet. Om du skal starte å søke på nett etter ting om seg selv, kan du fort bli gal. Dette lærte jeg etter å ha blogget i bare 6 måneder. Folk sprer så mye rykter og usannheter, at det er helt utrolig. Så, regel nummer én: Jeg leser aldri om meg selv. Når det kommer til kritikk som oppstår i kommentarfeltet, er det beste å lese, for å så glemme. Det nytter ikke å ta det til seg. Jeg husker så godt en gang jeg fikk en kommentar som virkelig satt seg i hodet mitt, jeg tenkte på den gjennom hele dagen, og først da jeg la meg om kvelden innså jeg at vedkommende hadde fått viljen sin: Å såre meg. Det er helt absurd, og skal ikke skje. Jeg nekter å bruke tid, krefter og tanker på ting som kommer fra fremmede, og som åpenbart skriver ting for å skape dårlig stemning. Jeg har aldri gjort et menneske noe vondt, jeg har ikke noe vondt å si om noen, så jeg prøver å tenke at jeg heller ikke fortjener kritikken. Jeg fokuserer hver dag på alle menneskene rundt meg som er glad i meg, som jeg er glad i, og som kjenner meg for den jeg er. Når jeg tenker på det, blir alt det fremmede måtte mene, av liten betydning. Når det er sagt, er jeg åpen for konstruktiv kritikk. Det må man tåle, og det kan fort være en fin ting.

Spiser du alltid frokost før morgentrening? Og hva syns du eventuelt fungerer best å spise slik at du får energi men ikke blir tung i kroppen? Jeg spiser alltid frokost før trening, fordi jeg føler det fungerer best for meg. Jeg spiser en typisk LCHF-frokost med egg, masse majones og gulost, paprikaringer og tomatskiver. Pluss 5 doble espresso med litt fløte 😀

Hvor er Lars-Kristian fra? Lars-Kristian kommer fra Ålesund. Fantastisk vakker by.

Har dere noen planer for sommerferien, noen reiser? Å, jeg gleder meg til en skikkelig sommerferie i år! Så lenge vi har vært et par, har Lars-Kristian hatt ferie i ca. 6 dager om sommeren, så vi har aldri rukket å reise noe annet sted enn rundt i Norge (det har jo vært kjempeflott å se fedrelandet også) I år har vi lyst til å reise til Hellas, Lars-Kristian har ikke vært der før, og jeg elsker det, så jeg vil så gjerne at han skal oppleve det. Ferien blir ikke lenger enn én uke, for den lange ferien har han jo etter sesongen, altså i desember. Da har jeg mistanker om Maldivene igjen, men ingenting er spikret. Vi har god tid.

Når huset er ferdig, kan du legge ut noen bilder eller video av det, interiør og slikt? Selvfølgelig kan jeg det! Det kommer nok til å ta litt tid før alt er ferdig, det å innrede et hus tar veldig mye mer tid enn jeg hadde forestilt meg, men jeg gleder meg til alt er ferdig, og til jeg kan vise dere. Her er noe av det jeg har vist til nå:

Detaljer fra sofakroken nede:

Detaljer fra kjøkkenet:

Gangen:

Vaskerommet: 

Detaljer fra badet:

Ett av fire soverom:

Har du tatt noen skjønnhetsinngrep? Silikon for eksempel? Husker du prøvde restylane for en stund siden, bruker du det fremdeles? Nei, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tatt noen varige skjønnhetsinngrep. Når det er sagt, synes jeg det er synd at enkelte mener de har krav på å vite absolutt alt om meg, bare fordi jeg har en offentlig blogg. Jeg får disse spørsmålene daglig, og faktisk synes jeg det er ganske sprøtt. Jeg er ofte veldig åpen og ærlig her på bloggen, og noen ganger synes jeg selv at jeg har vært litt for ærlig. Jeg angrer for eksempel på at jeg fortalte om restylaneinngrepet i 2010, fordi jeg mener at dette burde vært en privatsak. Ja, en skal stå får egne valg, men en trenger ikke å fortelle om det til tusenvis av mennesker av den grunn. Jeg vet at en del av dere lurer på uttalelsen min fra november, fra saken som var på trykk i DetNye, og som senere kom ut som et lite avsnitt på nett. Der vinklet de saken som at jeg mente jeg så ut som en and etter restylaneinngrepet. Det noen tydeligvis har oversett her, er det faktum at dette ble sagt i sammenheng hvor jeg og journalisten pratet om tiden rett etter behandlingen. Absolutt alle hovner opp etter en slik behandling, så det er helt normalt. Jeg synes det er kjempesynd at det hele ble vinklet på denne måten, det skal godt gjøres å se ut som en and etter 0.7 ml. restylane. Dette er svært lite, og syntes nesten ikke på leppene mine etter at hevelsen var gått ned. Jeg var veldig fornøyd med resultatet den gangen, og jeg synes ikke at Petra Eckmann fortjener denne «uttalelsen» fra meg. Hun er utrolig dyktig, og jeg vet ikke om noen som har noe negativt å si om henne og jobben hun gjør. Hun er rett og slett kjent for å være av de beste på sitt område. Hvor vidt jeg skal, har eller vil fortsette med en slik behandling, synes jeg ingen har noe med, så dette kommer jeg ikke til å uttale meg om akkurat nå. Jeg synes det er en privatsak, det skal skje på egne premisser, og ingen skal kjenne seg presset til å verken fortelle om, eller å gjøre en slik behandling. Om jeg endrer mening om dette i ettertid får tiden vise.

Hva tenker du om graviditet og baby, nå som dere har hus og alt? Kjenner du lysten på barn? Det er klart jeg har lyst på barn! Vi har lyst på barn! Men akkurat nå tenker jeg at vi tar det som det kommer, at vi ikke har dårlig tid, og at det er en tid for alt. Alt jeg vet er at vi skal få en fin liten familie, og at jeg gleder meg. Men akkurat nå har vi litt lyst på mer alenetid, vi har lyst til å være litt mer bare oss to, før vi må fokusere på enda en. Også har vi jo de fine dyra våre 😀

Hvor bestiller / kjøper du mest klær? Elsker stilen din! Tusen takk 😀 Jeg handler altfor mye på nett, butikker som Asos, Victoria´s Secret, Nelly, All Saints, Net-a-porter, Neimanmarcus, Luisaviaroma, Bubbleroom, ShopCameo og Onlineformals.com får lommeboken til å brenne. Ikke bra.

Hva gjør du når du vil belønne deg selv? Da tar jeg meg en lang dusj eller et boblebad, smører på med ansiktsmaske, og finner sofaen med et deilig blad full av fashion og andre tips, mens jeg koser meg med et glass rødvin og mørk sjokolade i den tykke morgenkåpen min. Ah, lykke! Og mannen kan godt få sitte ved siden av, om han vil 😀

Hva er det første du gjør om morgenen? Finner morgenkåpen min, og stikker føttene ned i et par deilige tøfler, før jeg tusler inn på badet, vasker ansiktet, setter på meg linser så jeg kan se verden, og subber ned på kjøkkenet for å nyte en megastor kopp med kaffe.

Hva kunne du ikke ha levd uten? Kjærlighet, dyra våre, familie, venner, mat, vin, musikk og humor.


173 kommentarer

 1. Jorid :)

  Veldig bra! 🙂 Elsker siden din! Du er et stort forbilde. Jeg bare lurte på en ting… Når du skal vise frem huset… Kan du filme det da så vi får sett det litt mer i helhet, hvordan rommene står i forhold til hverandre osv? 🙂 Eller bare ta bilder så vi ser det på den måten?
  Og forresten, når kommer den videoen du lagde «trailer» på rett etter jul elns? 😀

  Stå på! Digger deg! :))

  1. Hallo??????????

   Leste du hele innlegget før du kastet deg på masingen om huset? Hun svarte jo på spørsmål om bilder av huset i dette innlegget??jesus…

   1. Til «Hallo??????????»: Det var jo ikke dette Jorid mente. Hun spurte om hun kunne gjøre det NÅR hun skulle legge ut bilder/film. Tror kanskje du også må lære deg og lese litt bedre? 🙂

   2. Unnskyld

    Til Jorid: Unnskyld
    Til Hedda: Enig!

 2. Kjære Caroline 🙂 jeg synes du er et helt fantastisk menneske! Fortsett med det du gjør på bloggen og ellers 🙂 hilsen ei som setter stor pris på at du blogger om livet ditt 😀

  1. Michelle

   Helt enig! Du sprer mye positivt til oss lesere! HA en toppers uke videre. det fortjener du 🙂

 3. sofie GOSHANOSH

  wow DU er det man kaller forbilde! stå på caroline<3 og huset, det vi har sett til nå, er alt jeg noen gang har ønsket meg

 4. Ingvild

  Kjempe bra svart på absolutt alle, Caroline!! 😀 Kunne du ha svart med videoblogg en gang? 😀 Digger bloggen din!! <3

 5. Du er så bra Caroline!! Tusen takk for at jeg får lov til å følge deg og livet ditt, du er en inspirasjonskilde uten like 🙂 Stå på!

 6. Shit, jeg syns du er tøff som klarer deg som en offentlig person. Det kan umulig være gøy når folk skal mene opp og ned om deg. Jeg sier det igjen, så gøy at du inspirerer andre til å trene å spise sunnere! Fortsett med det! Og det at du tar deg tid til å svare på spørsmål om alt mulig rart… det setter mange pris på.
  God dopapirtørking imens, hehe (herregud, tenk at folk henger seg opp i sånt).

 7. Visste ikke at det var mulig – men dette var til og med enda bedre enn forrige gang du svarte på spørsmålsrunde! FOR noen fine gjennomtenkte svar :O
  Og jeg ELSKER måten du svarte på treningsspørsmålet! Gir meg et lite ekstra puff til å løfte den ekstra kiloen på treningssenteret i morgen. Det er godt å kjenne at kroppen er i bruk! 🙂

 8. Ååh så fint innlegg:) Skulle akkurat til å legge meg og er så glad for at jeg så dette før jeg gikk på badet. Jeg blir i så godt humør av bloggen din og setter pris på alt det fine jeg har i livet mitt, takk for at du minner meg på de små gledene!
  God natt og drøm søtt <3

  1. Camilla

   Haha, skulle til å stelle meg for sengetid jeg og, men tenkte ; Hmm, får vel sjekke Fotballfrues blogg først:P
   Og nå har jeg sittet litt for lenge;)

 9. Elisabeth

  Tusen takk for svarene, Caroline, du er så god:D Ble veldig imponert over svaret på «hvordan takler du alt kritikken du får?», du inspirerer meg mer og mer for hver dag:D

 10. Hei Caroline!:-) Takk for at du deler så mye med oss lesere!:-) Du er et fantastisk forbilde og du gjør en enestående jobb hele tiden!:-) Når jeg leser bloggen din tar jeg meg selv i å smile, her jeg sitter i min «kjærlighetssorgboble»;-) Takk!:-D Og når jeg ser på deg og mannen din, skjønner jeg virkelig at ekte kjærlighet finnes!<3 Ha en strålende Mandags kveld!:-) Klem!:-)

  1. Fotballfrue

   Den finnes så absolutt! Sender klemmer din vei <3

 11. Caroline, du må aldri slutte å blogge!! Neida, men det å lese bloggen din er et av dagens høydepunkter- hver eneste dag. I dag er intet unntak. Det er så hyggelig å lese innleggene dine, uansett hva du skriver om. Du skriver reflektert, godt og ikke minst variert! Når du om morgningen tasser rundt i morgenkåpe og tøfler, koser jeg meg med kaffe og bloggen din. Tusen takk for at du gjør den jobben du gjør, det er virkelig en fryd å lese.

  Du fremstår så ærlig, fornuftig, reflektert og hyggelig – det er en glede å få delta i din hverdag. Ha en fin kveld, og en herlig uke! 🙂

 12. Marita Ø

  Å, dette var jammen meg herlig å lese! 🙂 Du virker så snill og jordnær, de er virkelig heldige de som kjenner Caroline! Gleder meg til de neste svarene kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er så god 🙂 Tusen takk <3

 13. Haha,jeg ser nå at jeg faktisk har sett den Greasemusikalen du var med på! En jeg gikk i klasse med på videregående er i bakgrunnen på bildet. Så artig 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, så gøy 😀

   – C

 14. Utrolig bra svart Caroline, du er en stooor stor inspirasjon!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 15. Såå gøy å lese! 🙂 Du er virkelig til stor inspirasjon!
  <3 astudentway.com

 16. Camilla

  Du er mitt største forbilde! For en inspirasjon du er! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 17. Så gøy å lese. Du virker som et godt menneske 🙂 Så at du tidligere har laget noen grønne smoothies og prøvd deg på Greens fra pukka. Lagde en i dag som var fantastisk god. Føler jeg får mer overskudd av å innføre supermat i kosten. Et lite tips:

  http://benedicte-sofie.blogspot.com/2012/01/grnn-og-st-start-pa-uken-agurksmoothie.html

  Er ikke på lavkarbo, men bare spiser næringsrikt generelt. Du kan jo bytte ut pæren med kokosmelk for å få den lowcarb. hvor lenge har du gått på pukka og kjenner du effekt?

  -b

  1. Fotballfrue

   Absolutt, takk for tips 😀

   Jeg har brukt det i ca 1 mnd, vil gi det litt lenger tid 🙂

   – C

 18. Du er fantastisk, Caroline. Du inspirer meg såå mye, og du hopper stadig innom tankene mine når jeg trenger noen positive tanker 🙂 Du er sterk og vakker, og jeg beundrer deg for din styrke og ditt mot. Stå på videre, du har meg i ryggen <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så herlig du er!!

 19. Hvorfor ikke oppleve noe? Jeg mener, Maldivene blir vurdert for 3. året på rad?? Seriøst? Det høres utrolig lite spenstig ut! Finnes jo så mange vakre og like «øde» steder hvis det er det som frister dere. Fillipinene f,eks Boracay, Goa (India), Mexico, f.eks. Tulum, Karibien, Hawaii – u name it! Hadde aldri kunne falt meg inn å reise samme sted for 3 gang på like mange år (ikke 2 på 2 år heller for så vidt)! Men det er da deres valg. Men ser på dere som litt «spenstigere» enn som så, så ble en smule (veldig) overrasket nå!

  1. Caroline

   åheerefred, la nå Carolig og Lars Kristian dra dit de selv vil på ferie da?
   Hvis de liker seg på Maldivene er det vell deres valg 🙂 Det er helt nydelig der, og jeg skjønner at de vil dra dit om og om igjen 🙂 Stå på Caroline, du er best!!

   1. Jeg er enig med dere begge to egentlig. Reis nøyaktig hvor dere vil, men husk på at det finnes utrolig mange andre flotte plasser også. Boracay var et paradis når vi var der for noen år siden, og dere som har et reisebudsjett over vårt backpacker-budsjett kan jo bo en av de fantastiske drømmeresortene som ligger langs white beach! Dog skal det sies at mellomlanding i Manilla var litt skummelt (ikke selve landinga, men oppholdet – men igjen; utenfor backpackerbudsjett er det meste flott :P)

 20. Camilla

  Elsker spørrerundene dine, blar meg ofte tilbake til gamle spm runder, og innlegg,hihi;)

  1. Fotballfrue

   Å, så bra 😀

   – C

 21. Hei Caroline! Synes du svarer godt for deg og det er morsomt å lese 😉 Keep up the good work! Du inpirerer mange <3 Ha en fin mandagskveld! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 22. Jeg er så enig med deg med det med leppene! Du trenger virkelig ikke å dele noe sånt med oss, alle gjør hva de vil. Jeg syns du ser fantastisk pen ut uansett;D Stå på<333

 23. gode svar! du er fantastisk 🙂

 24. Stine Bardo

  kjempebra svar, elsker bloggen din og har fulgt den siden jeg var 14 år (nå 16) 😀 stå på, du fortjener det beste 🙂

 25. Hihi, virker ikke som du kan leve helt uten kaffe heller 😉

 26. Michelle

  kjempe fint svart Caroline, virkelig 🙂 Er så enig med deg om at alle fortjener privatliv, selv offentlige personer. Syns du deler så mye med oss, at hva du enn ikke velger å dele er 100% opp til deg 🙂

 27. Dette var et bra innlegg! Ærlig og fint 🙂
  Men helt ærlig, er det så mye mer privat å fortelle om restylane-bruk enn tannbleking?

 28. Håper jeg en dag blir like vellykket og perfekt som deg..! Jeg misunner deg virkelig for alt; kroppen din, håret ditt, utstrålingen din, energien din, stilen din, selvtilliten din, motivasjonen din, kreativiteten din, kjærligheten din, dyrene dine, huset ditt, jeg misunner virkelig ditt perfekte liv. Jeg regner med at du som alle andre mennesker har opp og nedturer, men ut i fra det du deler med oss, ser det ut som du takler alt så bra.
  Du er så flott på alle måter, du virker som ett fantastisk menneske som virkelig tar vare på de rundt deg. De som kjenner deg er heldige, og jeg håper de alle tar godt vare på deg! Du fortjener alt godt, og du er mitt store forbilde!
  Når livet ikke er lett, når noen i familien er alvorlig syke,når man har en dårlig dag, når man føler seg som ett null, da er bloggen din ett stort lyspunkt i hverdagen.. Takk for at du er ett fantastisk menneske som deler så mye med oss, og gir oss så mye tips og inspirasjon<3

 29. Bra svart, Caroline! 🙂

 30. Natalie

  Du er en flott jente!

 31. Så utrolig bra svart, Caroline 🙂 du er et STORT forbilde for meg og mange andre!

  Visste ikke at du brukte linser? eller er det bare linser for å få en annen øyenfarge, eller du ser vel ikke verden bedre med dem? haha! hvor lavt syn har du egentlig da? 🙂

 32. Kjempe bra svart og fine bilder<3

 33. DETTE innlegget er defenisjonen på en bra blogg, med et oppegående menneske bak! Du er helt fantastisk menneske. Jeg må si at jeg ser opp til deg, og den du er. 🙂 Ha en strålende kveld, Caroline. Godt jobba!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er! Tusen takk, Lene <3

 34. Cecilie (Lille My)

  Så mange fine og inspirerende svar, Caroline.
  Jeg som aldri har vært noen blogg-leser er nå i ferd med å bli hekta… Og det skyldes deg 😉
  Ønsker deg en fortsatt strålende uke! Klem

  1. Fotballfrue

   Hurra, jeg heier på blogghekta 😀 Hihi 😀

   Strålende uke tilbake <3

 35. Utrolig gode svar! Du er kjempeflink!

  Men 5 doble espresso? Jeg er selv veldig glad i espresso! Hehe, må si jeg lo litt da jeg leste det! Du er søt 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, den var litt i overkant, sånn for å understreke hvor GODT det er med espresso 😉

   – C

 36. Cathrine

  Utrolig gøy at du har sånn her spørsmålsrunder! Og jeg elsker måten du skriver på. inspirerende, glad og ikke minst ærlig. Har aldri vært avhengig av å MÅTTE lese en blogg før jeg leste din for første gang tidlig i sommer og har vært avhengig siden det. Dyktig er du

 37. For noen flotte svar, Caroline! Jeg lurer bare på hvor du kjøper morrocan oil, hvor mange ml det er i den og sånn ca hvor lenge den varer. Klem

  1. Fotballfrue

   eg kjøper min hos Hendrix frisør 🙂 Den varer en evighet, og ml. må jeg bare sjekke først :p Men flasken er ganske stor, og ikke noe dyr. Mye for pengene, det liker vi 🙂

   Klem!

   1. Jeg fant en på nettet som bare inneholder 25 ml, så den varer vel ikke så lenge, tenker jeg 😉

   2. Jeg anbefaler alle å kjøpe morrocan oil! Jeg anbefalte den faktisk til deg, Caroline, før du begynte å bruke den. Den er kjempedrøy, og jeg har min i 4-5 mnd. Husker heller ikke hvor mange ml det er, men det er mye mer enn 25. Det er «reise»utgaven! Tror kanskje det er 100ml?

   3. Fotballfrue

    Ja, 100 ml er det 🙂

    – C

 38. Utrolig bra svart! Ønsker deg masse lykke til med både kokebok og livet i det nye huset! Såå fortjent 😀

 39. Hei! Utrolig flotte svar på denne runden. Jeg er fast leser av bloggen din, og har et spørsmål jeg gjerne vil ha svar på; hvilken utdanning har du? Håper dette kommer med i neste runde! Klem fra fotballfrue-fan.

  1. Fotballfrue

   Jeg kan svare med en gang: Jeg er journalist 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem!

   1. Lurer på en ting ???
    Jobber du. Eller har en sånn deltidsjobb???
    Digger bloggen din og personligheten din <3

   2. Fotballfrue

    Jeg jobber hver eneste dag, fulltidsjobb og mere til. Driver mitt eget firma sammen med mannen min, og er ansatt der 🙂

    – C

 40. Utrolig bra innlegg! 🙂

 41. Hei 🙂 Jeg er også glad i interiør og et blad som jeg synes er mye bedre en Bo Bedre er et som ikke har vært så lenge på markedet og heter Bolig Drøm. Her er det mye fint og det er også noen oppskrifter.
  De har nå fått meg som fast kjøper 🙂

 42. Takk for herlige svar! Du er så flink til å svare på spørsmål. Jeg beundrer deg virkelig på alle måter 🙂

 43. SarpeRaz

  Utrolig gode svar vakre, du er et forbilde for mange <3

 44. Johanne M.

  Du er virkelig flink til å svare ordentlig og utfyldende på spørsmålene. Du er virkelig en inspirason for meg 😀 Det var bare en liten ting jeg lurte på, for på det ene bildet over der du viser bilder av huset og detaljer, så ser jeg noe som jeg tror (?) er en sminkepung. Og den var skikkelig søt og fin, også lurte jeg på hvor du hadde kjøpt den? 🙂

  Elsker virkelig bloggen din <3

 45. Du er best!

 46. Hei! 🙂 Kom plutselig til å tenke på det når du skrev at det første du gjorde var å ta på deg linser om morgenen. Har du noen gang vurdert å ta laseroperasjon eller lignende slik at du slipper linser/briller? Hvorfor/hvorfor ikke? Og hvor dårlig syn har du egentlig?

  Så må jeg bare si at du virker som et utrolig hyggelig og godt menneske! Fortsett med bloggen, jeg er avhengig. Leser den flere ganger daglig, gjerne de samme innleggene flere ganger også. Elsker forresten huset deres, i det minste det vi har fått sett til nå!

  -Susann

 47. Kjersti

  Hei!
  Jeg lurer bare på hvor du har kjøpt de små hyllene, en i gangen og en på kjøkkenet? 😉

 48. Haddevært utrolig hyggelig om du hadde skrevet litt om utan ingen din å sånn, hva linje du gikk osv. Vurderer å bli jounarlist jeg å, men d er bare om du vil eller får tid å sånn:) hvis ikke går d helt greit;)

  1. Fotballfrue

   Jeg tok utdanningen min på NKF 🙂

   – C

   1. Hvorfor gikk du ikke på journalisthøgskolen? Og hva lærte du egentlig om på NKF? Virker som en helt ubrukelig utdanning.

   2. Fotballfrue

    Snittet i Oslo var på godt over 6.5 da jeg søkte, jeg kom inn andre steder i landet, men ønsket ikke å flytte fra Lars-Kristian. Jeg var hos rådgiver som forsikret meg om at utdannelsene tilsvarte det samme, så da tok jeg en sjans på det. Vi har mange av de samme foreleserne som på høgskolen, men tar alt det de lærer over to år i stedet for tre, så det blir hakket mer selvstendig og intenst. Flere av mine medelever har havnet i både tv2, på radio og andre kjente blader og kanaler, så denne utdannelsen er like god som den du får på høgskolen. Foreslår at du tar med deg svadaen og ditt dårlige humør en annen plass 😀

    – C

 49. Vet du hva? Du får meg til å ville bli et bedre menneske! Du må være en av verdens mest godhjertede <3

 50. du er utrolig flink til å svare for deg! imponerende… jeg er 1,80 høy og lurte på om du har noen tips om hva slags klær, sko som passer aller best når man er høy? teit spm.. hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *