Svar på spørsmålrunde: Del I

God kveld, alle fine! Da kommer svar på de 20 første spørsmålene deres, i tilfeldig rekkefølge: 

Hvor lenge har du trent? Jeg utviklet min interesse for trening da jeg var 16 år, for da var jeg gammel nok til å kunne melde meg inn på SATS. Før den tid var jeg mest opptatt av andre ting, som å spille teater og piano. Jeg var ikke engang fan av gym på skolen, men jeg svettet likevel for å få en god karakter.

Her var jeg 18 og spilte Rizzo i musikalen Grease. Finner du meg? 😀

Jeg savner teateret fortsatt, og skulle gjerne kombinert det med treningen. Kanskje jeg skal blir med på neste års Siljanrevy? Høhø 😀

Hva syntes du generelt om deg selv? Dette er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, for at jeg fungerer som jeg skal, og for at jeg kan våkne opp og leve som et friskt menneske gjennom hele dagen. Jeg har verken noe elsk- eller hatforhold til meg selv, men har gode og dårlige dager som alle andre. Jeg er åpen, ærlig, omtenksom, flink til å kjøre bil, forferdelig følsom og full av kjærlighet. Også er jeg sta, premenstruell, altfor opptatt av å ha det rent og ryddig, og ekstremt dårlig til å spise faste måltider. Jeg småspiser hele tiden, også når jeg ikke er sulten.

Er du avhengig av trening ? I såfall hvorfor? Nei, avhengig er jeg ikke. Men jeg er ekstremt glad i å trene, og blir i ganske dårlig humør om jeg ikke får gjennomført de planlagte øktene mine for en uke. Jeg foretrekker å gjøre kroppen min godt 5-6 ganger i uken. Jeg liker å svette, og jeg liker å føle at jeg bruker kroppen min til noe fornuftig. Jeg sitter mye og jobber i løpet av en dag, og da er det ekstra deilig å bevege seg. I tillegg får du mye på kjøpet når du trener regelmessig: Økt appetitt, bedre kondis, en sterk og sunn kropp, finere hud, sprudlende humør og energi nok til å gi 110 prosent hele dagen.

Er det sant at du slanket deg til du besvimte? Nei, jeg har aldri slanket meg til jeg besvimte. Jeg gjennomgikk en vanskelig periode i livet mitt, hvor jeg hadde feil fokus på kropp og mat. Jeg prøvde å gå gjennom dagen uten mat, men fikk det aldri til. Jeg gikk aldri ned i vekt. Grunnen til at jeg besvimte kom av dehydrering. Jeg drakk altfor lite vann, og trente på tom mage.

Hvor får du inspirasjon til interiør fra? Jeg liker å tro at jeg har lært en del av mamma, og den siste tiden har jeg startet å lese interiørblader, jeg abbonerer jo til og med på Bo Bedre som er utrolig bra! Ellers innreder jeg etter egen smak, og følger ingen trend eller spesiell stil når jeg ser etter ting til hjemmet vårt. Men at jeg liker å være gjennomført er ingen hemmelighet.

Hvor høy er du? Jeg er 170 cm.

Synes du at alle jenter, til og med de over 170 cm., burde gå med høye hæler? Jeg synes jenter og kvinner skal gå med akkurat det de selv vil. Stikkordet er at du skal føle deg vel. Ikke ta på deg høye sko fordi du føler at du må, men ta heller ikke på deg sneakers fordi du føler at du må. Lek med sko, klær og fashion: Vær deg selv. Det du utstråler når du føler deg vel, har ALT å si.

Hvordan får du så fint hår og så fin hud? Tusen takk! Håret mitt er det de flinke frisørene hos Hendrix Hair som tar seg av. Jeg bruker Moroccan Oil-produktene (fullstendig avhengig av oljen), og har extensions fra peaks hair.

Når det gjelder huden, har jeg aldri hatt noen problemer med den, men ekstra fin holder den seg ved hjelp av fantastiske produkter fra Ole Henriksen. For tiden bruker jeg disse:

Rens: African Tea Foaming Gel Mist: African Red Tea Skrubb: Walnut Complection Masker: Blueberry og Firm Action Mask Krem: Herbal Day Cream Øyekremer: Bytter på Ultimate Lift Eye Gel og Total Truth Serum: Collagen Booster

Hvordan har det vært å flytte fra hovedstaden, venner og slike ting du er vant med å ha rundt deg hele tiden? Vet du, hittil har jeg ikke merket store forskjellen. Skien har en godt utvalg av både kafeer og butikker, og når jeg er i Siljan er jeg så opptatt med å jobbe hele tiden. Vi flyttet hit 01. desember, dro på ferie den 04. desember, og kom hjem igjen 22. desember. Så var det jul, og romjul før vi reiste til Geilo for å feire bryllup og nyttår. Deretter hadde vi besøk en hel helg, og den helgen som var nå var faktisk den første helgen vi hadde alene i huste siden vi flyttet hit. Så jeg har liksom ikke rukket å kjenne på det å savne noe eller noen ennå. Jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her, jeg.

Er du mørkredd? JA! Jeg er ekstremt mørkeredd. Absolutt alt blir skumlere mørket. Synes ikke du?

Jeg lurer på hvordan du best takler all kritikken du får? Personlig så blir jeg helt dårlig av å lese hva noen folk kan få seg til å skrive om deg. Jeg syns du er utrolig sterk som klarer å stå imot all drittslenginga. Tusen takk for veldig fine ord! Det er slike som deg som gjør det å blogge til en glede. For det første, leser jeg aldri noe om meg selv, med mindre det står her i kommentarfeltet. Om du skal starte å søke på nett etter ting om seg selv, kan du fort bli gal. Dette lærte jeg etter å ha blogget i bare 6 måneder. Folk sprer så mye rykter og usannheter, at det er helt utrolig. Så, regel nummer én: Jeg leser aldri om meg selv. Når det kommer til kritikk som oppstår i kommentarfeltet, er det beste å lese, for å så glemme. Det nytter ikke å ta det til seg. Jeg husker så godt en gang jeg fikk en kommentar som virkelig satt seg i hodet mitt, jeg tenkte på den gjennom hele dagen, og først da jeg la meg om kvelden innså jeg at vedkommende hadde fått viljen sin: Å såre meg. Det er helt absurd, og skal ikke skje. Jeg nekter å bruke tid, krefter og tanker på ting som kommer fra fremmede, og som åpenbart skriver ting for å skape dårlig stemning. Jeg har aldri gjort et menneske noe vondt, jeg har ikke noe vondt å si om noen, så jeg prøver å tenke at jeg heller ikke fortjener kritikken. Jeg fokuserer hver dag på alle menneskene rundt meg som er glad i meg, som jeg er glad i, og som kjenner meg for den jeg er. Når jeg tenker på det, blir alt det fremmede måtte mene, av liten betydning. Når det er sagt, er jeg åpen for konstruktiv kritikk. Det må man tåle, og det kan fort være en fin ting.

Spiser du alltid frokost før morgentrening? Og hva syns du eventuelt fungerer best å spise slik at du får energi men ikke blir tung i kroppen? Jeg spiser alltid frokost før trening, fordi jeg føler det fungerer best for meg. Jeg spiser en typisk LCHF-frokost med egg, masse majones og gulost, paprikaringer og tomatskiver. Pluss 5 doble espresso med litt fløte 😀

Hvor er Lars-Kristian fra? Lars-Kristian kommer fra Ålesund. Fantastisk vakker by.

Har dere noen planer for sommerferien, noen reiser? Å, jeg gleder meg til en skikkelig sommerferie i år! Så lenge vi har vært et par, har Lars-Kristian hatt ferie i ca. 6 dager om sommeren, så vi har aldri rukket å reise noe annet sted enn rundt i Norge (det har jo vært kjempeflott å se fedrelandet også) I år har vi lyst til å reise til Hellas, Lars-Kristian har ikke vært der før, og jeg elsker det, så jeg vil så gjerne at han skal oppleve det. Ferien blir ikke lenger enn én uke, for den lange ferien har han jo etter sesongen, altså i desember. Da har jeg mistanker om Maldivene igjen, men ingenting er spikret. Vi har god tid.

Når huset er ferdig, kan du legge ut noen bilder eller video av det, interiør og slikt? Selvfølgelig kan jeg det! Det kommer nok til å ta litt tid før alt er ferdig, det å innrede et hus tar veldig mye mer tid enn jeg hadde forestilt meg, men jeg gleder meg til alt er ferdig, og til jeg kan vise dere. Her er noe av det jeg har vist til nå:

Detaljer fra sofakroken nede:

Detaljer fra kjøkkenet:

Gangen:

Vaskerommet: 

Detaljer fra badet:

Ett av fire soverom:

Har du tatt noen skjønnhetsinngrep? Silikon for eksempel? Husker du prøvde restylane for en stund siden, bruker du det fremdeles? Nei, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tatt noen varige skjønnhetsinngrep. Når det er sagt, synes jeg det er synd at enkelte mener de har krav på å vite absolutt alt om meg, bare fordi jeg har en offentlig blogg. Jeg får disse spørsmålene daglig, og faktisk synes jeg det er ganske sprøtt. Jeg er ofte veldig åpen og ærlig her på bloggen, og noen ganger synes jeg selv at jeg har vært litt for ærlig. Jeg angrer for eksempel på at jeg fortalte om restylaneinngrepet i 2010, fordi jeg mener at dette burde vært en privatsak. Ja, en skal stå får egne valg, men en trenger ikke å fortelle om det til tusenvis av mennesker av den grunn. Jeg vet at en del av dere lurer på uttalelsen min fra november, fra saken som var på trykk i DetNye, og som senere kom ut som et lite avsnitt på nett. Der vinklet de saken som at jeg mente jeg så ut som en and etter restylaneinngrepet. Det noen tydeligvis har oversett her, er det faktum at dette ble sagt i sammenheng hvor jeg og journalisten pratet om tiden rett etter behandlingen. Absolutt alle hovner opp etter en slik behandling, så det er helt normalt. Jeg synes det er kjempesynd at det hele ble vinklet på denne måten, det skal godt gjøres å se ut som en and etter 0.7 ml. restylane. Dette er svært lite, og syntes nesten ikke på leppene mine etter at hevelsen var gått ned. Jeg var veldig fornøyd med resultatet den gangen, og jeg synes ikke at Petra Eckmann fortjener denne «uttalelsen» fra meg. Hun er utrolig dyktig, og jeg vet ikke om noen som har noe negativt å si om henne og jobben hun gjør. Hun er rett og slett kjent for å være av de beste på sitt område. Hvor vidt jeg skal, har eller vil fortsette med en slik behandling, synes jeg ingen har noe med, så dette kommer jeg ikke til å uttale meg om akkurat nå. Jeg synes det er en privatsak, det skal skje på egne premisser, og ingen skal kjenne seg presset til å verken fortelle om, eller å gjøre en slik behandling. Om jeg endrer mening om dette i ettertid får tiden vise.

Hva tenker du om graviditet og baby, nå som dere har hus og alt? Kjenner du lysten på barn? Det er klart jeg har lyst på barn! Vi har lyst på barn! Men akkurat nå tenker jeg at vi tar det som det kommer, at vi ikke har dårlig tid, og at det er en tid for alt. Alt jeg vet er at vi skal få en fin liten familie, og at jeg gleder meg. Men akkurat nå har vi litt lyst på mer alenetid, vi har lyst til å være litt mer bare oss to, før vi må fokusere på enda en. Også har vi jo de fine dyra våre 😀

Hvor bestiller / kjøper du mest klær? Elsker stilen din! Tusen takk 😀 Jeg handler altfor mye på nett, butikker som Asos, Victoria´s Secret, Nelly, All Saints, Net-a-porter, Neimanmarcus, Luisaviaroma, Bubbleroom, ShopCameo og Onlineformals.com får lommeboken til å brenne. Ikke bra.

Hva gjør du når du vil belønne deg selv? Da tar jeg meg en lang dusj eller et boblebad, smører på med ansiktsmaske, og finner sofaen med et deilig blad full av fashion og andre tips, mens jeg koser meg med et glass rødvin og mørk sjokolade i den tykke morgenkåpen min. Ah, lykke! Og mannen kan godt få sitte ved siden av, om han vil 😀

Hva er det første du gjør om morgenen? Finner morgenkåpen min, og stikker føttene ned i et par deilige tøfler, før jeg tusler inn på badet, vasker ansiktet, setter på meg linser så jeg kan se verden, og subber ned på kjøkkenet for å nyte en megastor kopp med kaffe.

Hva kunne du ikke ha levd uten? Kjærlighet, dyra våre, familie, venner, mat, vin, musikk og humor.


173 kommentarer

 1. Kjempe bra svar Caroline! Dagens høydepunkt er å gå inn på bloggen din og lese om det du holder på med, du er vakker, samtidig som du virker som et fantastisk menneske. Kan du lage et innlegg om hvordan man setter opp håret sånn du har gjort på bilde nr.3 fra toppen? Det er så fint, og jeg får det aldri til perfekt 😀
  Fortsett som du gjør, og ikke bry deg om de negative kommentarene, jeg er sikker på at de fleste skriver det pga. misunnelse.

 2. Du er så flink til å skrive, Caroline! Du seier dere vil vente litt med å få barn, men om du fremdeles blogger når den tid kommer, kommer bloggen til å bli mammablogg-blogg da, eller vil du holde barnet borte fra bloggen og fortsette med kun klær og skjønnhet? Hvis du har tenkt over det, da 🙂

 3. Marthe SJ

  Hahah. Jeg likte det siste bildet svært godt. Og vet du hva? Jeg beundrer deg så kraftig! Du er egentlig ett av mine forbilder.

 4. Hvor er «LIKER»-knappen? 😀

  Du er så vanvittig herlig!

 5. Juliana

  Thank you Caroline for such a beautiful post! I translate it because I do not understand Your language.

  You are such a beautiful Lady. You inspire me to workout more and take care of my body.
  I wish you all the best!

  Juliana.

 6. Åå, du er så utrolig herlig!
  Digger deg så sykt mye 😀

 7. Du virker så utrolig lykkelig at jeg nesten blir litt misunnelig. Er du virkelig så livsglad hele tiden? Hadde jeg vært deg/dere hadde jeg tenkt nøye igjennom det å få barn – det forandrer alt…

 8. Ei jeg jobber med som bor i Siljan sa du bare er 1.55 høy! Haha, det stemte tydeligvis ikke hvertfall. Ganske stor forskjell på å være 1.70 og 1.55!

  1. Fotballfrue

   Haha, kanskje hun hadde glemt brillene hjemme 😉

   – C

 9. Hvor har du kjøpt skittentøyskurvene dine ? 🙂 Har lett etter sånne lenge, men finner ikke

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂

   – C

 10. Hei! jeg lure på hvor pleier du kjøp joggeskoen din hen og treningsklær ?

 11. Haha, var ikke vanskelig å se hvem du var på det første bildet der i alle fall! 😀 Men utrolig bra svar, i hvert fall!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Takk!

   – C

 12. Hahaha, på det siste bildet ser Lars-Kristian ut som Northug! 😀 Du har en kjempebra blogg som jeg jevnlig er innom, men som jeg ikke har kommentert noe i hittl! Du er så energisk og flott og har all grunn til å være stolt av det du har oppnådd! 🙂

 13. Hei. Jeg syntes du svarer veldig fint på spørsmålene, men det er et spørsmål jeg stussa litt over.
  Når du sier at du ikke er avhengig av å trene, så tror jeg ikke helt på det. Jeg er avhengig av å trene, og jeg mener ikke noe slemt med det her. Men hvorfor sier du ikke bare at du er det? 50% av bloggen din handler om trening, og du har jo skrevet at det er viktig for deg og jeg vet jo at du trener mye, selv om du er sliten og kanskje burde tatt en pause. For meg er du avhenging av å trene når du har lagt det fram på den måten du gjør. Som jeg sa, dette er ikke ment som kritikk, men hvorfor ikke bare si det som det er? 🙂

  Jeg er avhengig av å trene, og det er jeg stolt over, og jeg har ikke noe problemer med å si det.

  1. Fotballfrue

   Javel, så er jeg avhengig da? Jeg bare følte at det hørtes helt fanatisk ut. Men hvordan man sier det er samme for meg 🙂

   – C

   1. Men hvorfor skjule det når du er helt fanatisk når det gjelder trening..
    det vet alle som leser bloggen din..

   2. Fotballfrue

    Du kjenner meg tydeligvis ikke 🙂 Du vet svært lite om meg 🙂

    – C

 14. Hei!
  Hvor er den kurven, som står ved siden av den hvite sofaen i stua, fra?

  1. Fotballfrue

   princess eller Kid 🙂

   – C

 15. Hei! Du virker som en kjempefin person, Caroline. Du er en stor inspirasjonskilde for mange, hvert fall meg:}
  Jeg synes det er litt «flaut» og spørre om, ettersom det kanskje er noe de fleste vet. Jeg synes det er vanskelig med bh størrelsene til VS. Jeg skjønner meg ikke helt på de, kunne du ha hjulpet meg litt?

 16. du har din egen stil når det kommer til interiør, men likevel er innredningen i huset ditt likt de fleste andre hjem? er tross alt lyse farger og nostalgi det går i rundt omkring 🙂

  1. Fotballfrue

   Lik de fleste andre? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært hos noen som har likt hjem som oss 🙂 Lyse farger er én ting, men det er kombinasjonen av flere som gjør et hjem et hjem, og som gjør det unikt. Jeg blander flere stiler her hjemme, flere epoker. At noen vil ha det nokså likt, er aldri å komme fra. Men jeg har aldri sett det selv 🙂

   – C

 17. Nå fikk jeg et enda bedre inntrykk av deg, Caroline! Forbilde!
  Klem <3

 18. Gud for en herlig jente du er Caroline! Du lyser opp mørke dager så lett! Blir ikke noe annet en glad av å lese bloggen din. Smilet ditt på alle bildene, du er virklig et stort forbildet! Du får andre (hvertfall meg) til å se ting på en helt annen måte, mye mer positiv måte. Stå på, og for all del, aldri slutt å blogge ;-))

  Lurer bare på en ting; kunne du ha vært så snill og laget ett innlegg angående treningsko? Jeg har noen tanker om hvem jeg vil ha, men har på følelsen av at du har testet ut dem fleste og kanskje har noen gode innspill? På forhånd, takk! :-))

 19. Hei 🙂
  Du bruker Moroccan Oil… Hvordan bruker du den?
  Føler jeg ikke får godt resultat..

 20. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du hadde en oppskrift på lavkarbo lasange?
  Du har forresten kjempe fin blogg, og leser den hver dag! Du er en stor inspirasjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg, bare å søke i søkefeltet 😀

   – C

 21. Interiørinteressert

  Hei!

  Den kurven med dopapir oppi var utrolig fin! Hvor har du kjøpt den? Leter etter noe slikt.. 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂 Har samme her i huset.

   – Hilsen Caroline Jensen 🙂

 22. Kjære Caroline aka Fotballfrue ♥
  Du har en helt nydelig blogg, og er forresten selv helt nydelig. Mange jenter ser opp til deg, og de beundre deg! Grunnen til at de beundrer deg er fordi; Du tør å være akkurat deg selv, som er utrolig tøft gjort av deg med så mye bloggpress unge jenter møter i dag. Du er flink i alt du gjør, har kjempefin stil og nydelig hår. Du er også flink til å sminke deg! Du er et forbilde for meg, og MANGE andre jenter der ute. Med dine oppmuntrende ord til å ta egne valg, sprudlende humør og perfekte smak er du en helt fantastisk person. Bloggen din betyr absolutt ALT for meg, og du er rett og slett den personen som lyser opp hverdagen min hver eneste dag, og gir meg lyst til å smile! Takk for at du er akkurat den du er !
  ~ Ida ♥

 23. åh! hadde vært morro om du hadde vært med i neste år’s Siljansrevy, alltids morro og se på den revyen 🙂

 24. […] Les svarene på del I av spørsmålsrunden her.  […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *