Svar på spørsmålrunde: Del I

God kveld, alle fine! Da kommer svar på de 20 første spørsmålene deres, i tilfeldig rekkefølge: 

Hvor lenge har du trent? Jeg utviklet min interesse for trening da jeg var 16 år, for da var jeg gammel nok til å kunne melde meg inn på SATS. Før den tid var jeg mest opptatt av andre ting, som å spille teater og piano. Jeg var ikke engang fan av gym på skolen, men jeg svettet likevel for å få en god karakter.

Her var jeg 18 og spilte Rizzo i musikalen Grease. Finner du meg? 😀

Jeg savner teateret fortsatt, og skulle gjerne kombinert det med treningen. Kanskje jeg skal blir med på neste års Siljanrevy? Høhø 😀

Hva syntes du generelt om deg selv? Dette er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, for at jeg fungerer som jeg skal, og for at jeg kan våkne opp og leve som et friskt menneske gjennom hele dagen. Jeg har verken noe elsk- eller hatforhold til meg selv, men har gode og dårlige dager som alle andre. Jeg er åpen, ærlig, omtenksom, flink til å kjøre bil, forferdelig følsom og full av kjærlighet. Også er jeg sta, premenstruell, altfor opptatt av å ha det rent og ryddig, og ekstremt dårlig til å spise faste måltider. Jeg småspiser hele tiden, også når jeg ikke er sulten.

Er du avhengig av trening ? I såfall hvorfor? Nei, avhengig er jeg ikke. Men jeg er ekstremt glad i å trene, og blir i ganske dårlig humør om jeg ikke får gjennomført de planlagte øktene mine for en uke. Jeg foretrekker å gjøre kroppen min godt 5-6 ganger i uken. Jeg liker å svette, og jeg liker å føle at jeg bruker kroppen min til noe fornuftig. Jeg sitter mye og jobber i løpet av en dag, og da er det ekstra deilig å bevege seg. I tillegg får du mye på kjøpet når du trener regelmessig: Økt appetitt, bedre kondis, en sterk og sunn kropp, finere hud, sprudlende humør og energi nok til å gi 110 prosent hele dagen.

Er det sant at du slanket deg til du besvimte? Nei, jeg har aldri slanket meg til jeg besvimte. Jeg gjennomgikk en vanskelig periode i livet mitt, hvor jeg hadde feil fokus på kropp og mat. Jeg prøvde å gå gjennom dagen uten mat, men fikk det aldri til. Jeg gikk aldri ned i vekt. Grunnen til at jeg besvimte kom av dehydrering. Jeg drakk altfor lite vann, og trente på tom mage.

Hvor får du inspirasjon til interiør fra? Jeg liker å tro at jeg har lært en del av mamma, og den siste tiden har jeg startet å lese interiørblader, jeg abbonerer jo til og med på Bo Bedre som er utrolig bra! Ellers innreder jeg etter egen smak, og følger ingen trend eller spesiell stil når jeg ser etter ting til hjemmet vårt. Men at jeg liker å være gjennomført er ingen hemmelighet.

Hvor høy er du? Jeg er 170 cm.

Synes du at alle jenter, til og med de over 170 cm., burde gå med høye hæler? Jeg synes jenter og kvinner skal gå med akkurat det de selv vil. Stikkordet er at du skal føle deg vel. Ikke ta på deg høye sko fordi du føler at du må, men ta heller ikke på deg sneakers fordi du føler at du må. Lek med sko, klær og fashion: Vær deg selv. Det du utstråler når du føler deg vel, har ALT å si.

Hvordan får du så fint hår og så fin hud? Tusen takk! Håret mitt er det de flinke frisørene hos Hendrix Hair som tar seg av. Jeg bruker Moroccan Oil-produktene (fullstendig avhengig av oljen), og har extensions fra peaks hair.

Når det gjelder huden, har jeg aldri hatt noen problemer med den, men ekstra fin holder den seg ved hjelp av fantastiske produkter fra Ole Henriksen. For tiden bruker jeg disse:

Rens: African Tea Foaming Gel Mist: African Red Tea Skrubb: Walnut Complection Masker: Blueberry og Firm Action Mask Krem: Herbal Day Cream Øyekremer: Bytter på Ultimate Lift Eye Gel og Total Truth Serum: Collagen Booster

Hvordan har det vært å flytte fra hovedstaden, venner og slike ting du er vant med å ha rundt deg hele tiden? Vet du, hittil har jeg ikke merket store forskjellen. Skien har en godt utvalg av både kafeer og butikker, og når jeg er i Siljan er jeg så opptatt med å jobbe hele tiden. Vi flyttet hit 01. desember, dro på ferie den 04. desember, og kom hjem igjen 22. desember. Så var det jul, og romjul før vi reiste til Geilo for å feire bryllup og nyttår. Deretter hadde vi besøk en hel helg, og den helgen som var nå var faktisk den første helgen vi hadde alene i huste siden vi flyttet hit. Så jeg har liksom ikke rukket å kjenne på det å savne noe eller noen ennå. Jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her, jeg.

Er du mørkredd? JA! Jeg er ekstremt mørkeredd. Absolutt alt blir skumlere mørket. Synes ikke du?

Jeg lurer på hvordan du best takler all kritikken du får? Personlig så blir jeg helt dårlig av å lese hva noen folk kan få seg til å skrive om deg. Jeg syns du er utrolig sterk som klarer å stå imot all drittslenginga. Tusen takk for veldig fine ord! Det er slike som deg som gjør det å blogge til en glede. For det første, leser jeg aldri noe om meg selv, med mindre det står her i kommentarfeltet. Om du skal starte å søke på nett etter ting om seg selv, kan du fort bli gal. Dette lærte jeg etter å ha blogget i bare 6 måneder. Folk sprer så mye rykter og usannheter, at det er helt utrolig. Så, regel nummer én: Jeg leser aldri om meg selv. Når det kommer til kritikk som oppstår i kommentarfeltet, er det beste å lese, for å så glemme. Det nytter ikke å ta det til seg. Jeg husker så godt en gang jeg fikk en kommentar som virkelig satt seg i hodet mitt, jeg tenkte på den gjennom hele dagen, og først da jeg la meg om kvelden innså jeg at vedkommende hadde fått viljen sin: Å såre meg. Det er helt absurd, og skal ikke skje. Jeg nekter å bruke tid, krefter og tanker på ting som kommer fra fremmede, og som åpenbart skriver ting for å skape dårlig stemning. Jeg har aldri gjort et menneske noe vondt, jeg har ikke noe vondt å si om noen, så jeg prøver å tenke at jeg heller ikke fortjener kritikken. Jeg fokuserer hver dag på alle menneskene rundt meg som er glad i meg, som jeg er glad i, og som kjenner meg for den jeg er. Når jeg tenker på det, blir alt det fremmede måtte mene, av liten betydning. Når det er sagt, er jeg åpen for konstruktiv kritikk. Det må man tåle, og det kan fort være en fin ting.

Spiser du alltid frokost før morgentrening? Og hva syns du eventuelt fungerer best å spise slik at du får energi men ikke blir tung i kroppen? Jeg spiser alltid frokost før trening, fordi jeg føler det fungerer best for meg. Jeg spiser en typisk LCHF-frokost med egg, masse majones og gulost, paprikaringer og tomatskiver. Pluss 5 doble espresso med litt fløte 😀

Hvor er Lars-Kristian fra? Lars-Kristian kommer fra Ålesund. Fantastisk vakker by.

Har dere noen planer for sommerferien, noen reiser? Å, jeg gleder meg til en skikkelig sommerferie i år! Så lenge vi har vært et par, har Lars-Kristian hatt ferie i ca. 6 dager om sommeren, så vi har aldri rukket å reise noe annet sted enn rundt i Norge (det har jo vært kjempeflott å se fedrelandet også) I år har vi lyst til å reise til Hellas, Lars-Kristian har ikke vært der før, og jeg elsker det, så jeg vil så gjerne at han skal oppleve det. Ferien blir ikke lenger enn én uke, for den lange ferien har han jo etter sesongen, altså i desember. Da har jeg mistanker om Maldivene igjen, men ingenting er spikret. Vi har god tid.

Når huset er ferdig, kan du legge ut noen bilder eller video av det, interiør og slikt? Selvfølgelig kan jeg det! Det kommer nok til å ta litt tid før alt er ferdig, det å innrede et hus tar veldig mye mer tid enn jeg hadde forestilt meg, men jeg gleder meg til alt er ferdig, og til jeg kan vise dere. Her er noe av det jeg har vist til nå:

Detaljer fra sofakroken nede:

Detaljer fra kjøkkenet:

Gangen:

Vaskerommet: 

Detaljer fra badet:

Ett av fire soverom:

Har du tatt noen skjønnhetsinngrep? Silikon for eksempel? Husker du prøvde restylane for en stund siden, bruker du det fremdeles? Nei, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tatt noen varige skjønnhetsinngrep. Når det er sagt, synes jeg det er synd at enkelte mener de har krav på å vite absolutt alt om meg, bare fordi jeg har en offentlig blogg. Jeg får disse spørsmålene daglig, og faktisk synes jeg det er ganske sprøtt. Jeg er ofte veldig åpen og ærlig her på bloggen, og noen ganger synes jeg selv at jeg har vært litt for ærlig. Jeg angrer for eksempel på at jeg fortalte om restylaneinngrepet i 2010, fordi jeg mener at dette burde vært en privatsak. Ja, en skal stå får egne valg, men en trenger ikke å fortelle om det til tusenvis av mennesker av den grunn. Jeg vet at en del av dere lurer på uttalelsen min fra november, fra saken som var på trykk i DetNye, og som senere kom ut som et lite avsnitt på nett. Der vinklet de saken som at jeg mente jeg så ut som en and etter restylaneinngrepet. Det noen tydeligvis har oversett her, er det faktum at dette ble sagt i sammenheng hvor jeg og journalisten pratet om tiden rett etter behandlingen. Absolutt alle hovner opp etter en slik behandling, så det er helt normalt. Jeg synes det er kjempesynd at det hele ble vinklet på denne måten, det skal godt gjøres å se ut som en and etter 0.7 ml. restylane. Dette er svært lite, og syntes nesten ikke på leppene mine etter at hevelsen var gått ned. Jeg var veldig fornøyd med resultatet den gangen, og jeg synes ikke at Petra Eckmann fortjener denne «uttalelsen» fra meg. Hun er utrolig dyktig, og jeg vet ikke om noen som har noe negativt å si om henne og jobben hun gjør. Hun er rett og slett kjent for å være av de beste på sitt område. Hvor vidt jeg skal, har eller vil fortsette med en slik behandling, synes jeg ingen har noe med, så dette kommer jeg ikke til å uttale meg om akkurat nå. Jeg synes det er en privatsak, det skal skje på egne premisser, og ingen skal kjenne seg presset til å verken fortelle om, eller å gjøre en slik behandling. Om jeg endrer mening om dette i ettertid får tiden vise.

Hva tenker du om graviditet og baby, nå som dere har hus og alt? Kjenner du lysten på barn? Det er klart jeg har lyst på barn! Vi har lyst på barn! Men akkurat nå tenker jeg at vi tar det som det kommer, at vi ikke har dårlig tid, og at det er en tid for alt. Alt jeg vet er at vi skal få en fin liten familie, og at jeg gleder meg. Men akkurat nå har vi litt lyst på mer alenetid, vi har lyst til å være litt mer bare oss to, før vi må fokusere på enda en. Også har vi jo de fine dyra våre 😀

Hvor bestiller / kjøper du mest klær? Elsker stilen din! Tusen takk 😀 Jeg handler altfor mye på nett, butikker som Asos, Victoria´s Secret, Nelly, All Saints, Net-a-porter, Neimanmarcus, Luisaviaroma, Bubbleroom, ShopCameo og Onlineformals.com får lommeboken til å brenne. Ikke bra.

Hva gjør du når du vil belønne deg selv? Da tar jeg meg en lang dusj eller et boblebad, smører på med ansiktsmaske, og finner sofaen med et deilig blad full av fashion og andre tips, mens jeg koser meg med et glass rødvin og mørk sjokolade i den tykke morgenkåpen min. Ah, lykke! Og mannen kan godt få sitte ved siden av, om han vil 😀

Hva er det første du gjør om morgenen? Finner morgenkåpen min, og stikker føttene ned i et par deilige tøfler, før jeg tusler inn på badet, vasker ansiktet, setter på meg linser så jeg kan se verden, og subber ned på kjøkkenet for å nyte en megastor kopp med kaffe.

Hva kunne du ikke ha levd uten? Kjærlighet, dyra våre, familie, venner, mat, vin, musikk og humor.


173 kommentarer

 1. Jorid :)

  Veldig bra! 🙂 Elsker siden din! Du er et stort forbilde. Jeg bare lurte på en ting… Når du skal vise frem huset… Kan du filme det da så vi får sett det litt mer i helhet, hvordan rommene står i forhold til hverandre osv? 🙂 Eller bare ta bilder så vi ser det på den måten?
  Og forresten, når kommer den videoen du lagde «trailer» på rett etter jul elns? 😀

  Stå på! Digger deg! :))

  1. Hallo??????????

   Leste du hele innlegget før du kastet deg på masingen om huset? Hun svarte jo på spørsmål om bilder av huset i dette innlegget??jesus…

   1. Til «Hallo??????????»: Det var jo ikke dette Jorid mente. Hun spurte om hun kunne gjøre det NÅR hun skulle legge ut bilder/film. Tror kanskje du også må lære deg og lese litt bedre? 🙂

   2. Unnskyld

    Til Jorid: Unnskyld
    Til Hedda: Enig!

 2. Kjære Caroline 🙂 jeg synes du er et helt fantastisk menneske! Fortsett med det du gjør på bloggen og ellers 🙂 hilsen ei som setter stor pris på at du blogger om livet ditt 😀

  1. Michelle

   Helt enig! Du sprer mye positivt til oss lesere! HA en toppers uke videre. det fortjener du 🙂

 3. sofie GOSHANOSH

  wow DU er det man kaller forbilde! stå på caroline<3 og huset, det vi har sett til nå, er alt jeg noen gang har ønsket meg

 4. Kjempe bra svart på absolutt alle, Caroline!! 😀 Kunne du ha svart med videoblogg en gang? 😀 Digger bloggen din!! <3

 5. Du er så bra Caroline!! Tusen takk for at jeg får lov til å følge deg og livet ditt, du er en inspirasjonskilde uten like 🙂 Stå på!

 6. Shit, jeg syns du er tøff som klarer deg som en offentlig person. Det kan umulig være gøy når folk skal mene opp og ned om deg. Jeg sier det igjen, så gøy at du inspirerer andre til å trene å spise sunnere! Fortsett med det! Og det at du tar deg tid til å svare på spørsmål om alt mulig rart… det setter mange pris på.
  God dopapirtørking imens, hehe (herregud, tenk at folk henger seg opp i sånt).

 7. Visste ikke at det var mulig – men dette var til og med enda bedre enn forrige gang du svarte på spørsmålsrunde! FOR noen fine gjennomtenkte svar :O
  Og jeg ELSKER måten du svarte på treningsspørsmålet! Gir meg et lite ekstra puff til å løfte den ekstra kiloen på treningssenteret i morgen. Det er godt å kjenne at kroppen er i bruk! 🙂

 8. Ååh så fint innlegg:) Skulle akkurat til å legge meg og er så glad for at jeg så dette før jeg gikk på badet. Jeg blir i så godt humør av bloggen din og setter pris på alt det fine jeg har i livet mitt, takk for at du minner meg på de små gledene!
  God natt og drøm søtt <3

  1. Haha, skulle til å stelle meg for sengetid jeg og, men tenkte ; Hmm, får vel sjekke Fotballfrues blogg først:P
   Og nå har jeg sittet litt for lenge;)

 9. Elisabeth

  Tusen takk for svarene, Caroline, du er så god:D Ble veldig imponert over svaret på «hvordan takler du alt kritikken du får?», du inspirerer meg mer og mer for hver dag:D

 10. Hei Caroline!:-) Takk for at du deler så mye med oss lesere!:-) Du er et fantastisk forbilde og du gjør en enestående jobb hele tiden!:-) Når jeg leser bloggen din tar jeg meg selv i å smile, her jeg sitter i min «kjærlighetssorgboble»;-) Takk!:-D Og når jeg ser på deg og mannen din, skjønner jeg virkelig at ekte kjærlighet finnes!<3 Ha en strålende Mandags kveld!:-) Klem!:-)

  1. Fotballfrue

   Den finnes så absolutt! Sender klemmer din vei <3

 11. Caroline, du må aldri slutte å blogge!! Neida, men det å lese bloggen din er et av dagens høydepunkter- hver eneste dag. I dag er intet unntak. Det er så hyggelig å lese innleggene dine, uansett hva du skriver om. Du skriver reflektert, godt og ikke minst variert! Når du om morgningen tasser rundt i morgenkåpe og tøfler, koser jeg meg med kaffe og bloggen din. Tusen takk for at du gjør den jobben du gjør, det er virkelig en fryd å lese.

  Du fremstår så ærlig, fornuftig, reflektert og hyggelig – det er en glede å få delta i din hverdag. Ha en fin kveld, og en herlig uke! 🙂

 12. Marita Ø

  Å, dette var jammen meg herlig å lese! 🙂 Du virker så snill og jordnær, de er virkelig heldige de som kjenner Caroline! Gleder meg til de neste svarene kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er så god 🙂 Tusen takk <3

 13. Haha,jeg ser nå at jeg faktisk har sett den Greasemusikalen du var med på! En jeg gikk i klasse med på videregående er i bakgrunnen på bildet. Så artig 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, så gøy 😀

   – C

 14. Utrolig bra svart Caroline, du er en stooor stor inspirasjon!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 15. Såå gøy å lese! 🙂 Du er virkelig til stor inspirasjon!
  <3 astudentway.com

 16. Du er mitt største forbilde! For en inspirasjon du er! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 17. Så gøy å lese. Du virker som et godt menneske 🙂 Så at du tidligere har laget noen grønne smoothies og prøvd deg på Greens fra pukka. Lagde en i dag som var fantastisk god. Føler jeg får mer overskudd av å innføre supermat i kosten. Et lite tips:

  https://benedicte-sofie.blogspot.com/2012/01/grnn-og-st-start-pa-uken-agurksmoothie.html

  Er ikke på lavkarbo, men bare spiser næringsrikt generelt. Du kan jo bytte ut pæren med kokosmelk for å få den lowcarb. hvor lenge har du gått på pukka og kjenner du effekt?

  -b

  1. Fotballfrue

   Absolutt, takk for tips 😀

   Jeg har brukt det i ca 1 mnd, vil gi det litt lenger tid 🙂

   – C

 18. Du er fantastisk, Caroline. Du inspirer meg såå mye, og du hopper stadig innom tankene mine når jeg trenger noen positive tanker 🙂 Du er sterk og vakker, og jeg beundrer deg for din styrke og ditt mot. Stå på videre, du har meg i ryggen <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så herlig du er!!

 19. Hvorfor ikke oppleve noe? Jeg mener, Maldivene blir vurdert for 3. året på rad?? Seriøst? Det høres utrolig lite spenstig ut! Finnes jo så mange vakre og like «øde» steder hvis det er det som frister dere. Fillipinene f,eks Boracay, Goa (India), Mexico, f.eks. Tulum, Karibien, Hawaii – u name it! Hadde aldri kunne falt meg inn å reise samme sted for 3 gang på like mange år (ikke 2 på 2 år heller for så vidt)! Men det er da deres valg. Men ser på dere som litt «spenstigere» enn som så, så ble en smule (veldig) overrasket nå!

  1. Caroline

   åheerefred, la nå Carolig og Lars Kristian dra dit de selv vil på ferie da?
   Hvis de liker seg på Maldivene er det vell deres valg 🙂 Det er helt nydelig der, og jeg skjønner at de vil dra dit om og om igjen 🙂 Stå på Caroline, du er best!!

   1. Jeg er enig med dere begge to egentlig. Reis nøyaktig hvor dere vil, men husk på at det finnes utrolig mange andre flotte plasser også. Boracay var et paradis når vi var der for noen år siden, og dere som har et reisebudsjett over vårt backpacker-budsjett kan jo bo en av de fantastiske drømmeresortene som ligger langs white beach! Dog skal det sies at mellomlanding i Manilla var litt skummelt (ikke selve landinga, men oppholdet – men igjen; utenfor backpackerbudsjett er det meste flott :P)

 20. Elsker spørrerundene dine, blar meg ofte tilbake til gamle spm runder, og innlegg,hihi;)

  1. Fotballfrue

   Å, så bra 😀

   – C

 21. Hei Caroline! Synes du svarer godt for deg og det er morsomt å lese 😉 Keep up the good work! Du inpirerer mange <3 Ha en fin mandagskveld! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 22. Jeg er så enig med deg med det med leppene! Du trenger virkelig ikke å dele noe sånt med oss, alle gjør hva de vil. Jeg syns du ser fantastisk pen ut uansett;D Stå på<333

 23. gode svar! du er fantastisk 🙂

 24. Stine Bardo

  kjempebra svar, elsker bloggen din og har fulgt den siden jeg var 14 år (nå 16) 😀 stå på, du fortjener det beste 🙂

 25. Hihi, virker ikke som du kan leve helt uten kaffe heller 😉

 26. Michelle

  kjempe fint svart Caroline, virkelig 🙂 Er så enig med deg om at alle fortjener privatliv, selv offentlige personer. Syns du deler så mye med oss, at hva du enn ikke velger å dele er 100% opp til deg 🙂

 27. Dette var et bra innlegg! Ærlig og fint 🙂
  Men helt ærlig, er det så mye mer privat å fortelle om restylane-bruk enn tannbleking?

 28. Håper jeg en dag blir like vellykket og perfekt som deg..! Jeg misunner deg virkelig for alt; kroppen din, håret ditt, utstrålingen din, energien din, stilen din, selvtilliten din, motivasjonen din, kreativiteten din, kjærligheten din, dyrene dine, huset ditt, jeg misunner virkelig ditt perfekte liv. Jeg regner med at du som alle andre mennesker har opp og nedturer, men ut i fra det du deler med oss, ser det ut som du takler alt så bra.
  Du er så flott på alle måter, du virker som ett fantastisk menneske som virkelig tar vare på de rundt deg. De som kjenner deg er heldige, og jeg håper de alle tar godt vare på deg! Du fortjener alt godt, og du er mitt store forbilde!
  Når livet ikke er lett, når noen i familien er alvorlig syke,når man har en dårlig dag, når man føler seg som ett null, da er bloggen din ett stort lyspunkt i hverdagen.. Takk for at du er ett fantastisk menneske som deler så mye med oss, og gir oss så mye tips og inspirasjon<3

 29. Bra svart, Caroline! 🙂

 30. Du er en flott jente!

 31. Så utrolig bra svart, Caroline 🙂 du er et STORT forbilde for meg og mange andre!

  Visste ikke at du brukte linser? eller er det bare linser for å få en annen øyenfarge, eller du ser vel ikke verden bedre med dem? haha! hvor lavt syn har du egentlig da? 🙂

 32. Kjempe bra svart og fine bilder<3

 33. DETTE innlegget er defenisjonen på en bra blogg, med et oppegående menneske bak! Du er helt fantastisk menneske. Jeg må si at jeg ser opp til deg, og den du er. 🙂 Ha en strålende kveld, Caroline. Godt jobba!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig snill du er! Tusen takk, Lene <3

 34. Cecilie (Lille My)

  Så mange fine og inspirerende svar, Caroline.
  Jeg som aldri har vært noen blogg-leser er nå i ferd med å bli hekta… Og det skyldes deg 😉
  Ønsker deg en fortsatt strålende uke! Klem

  1. Fotballfrue

   Hurra, jeg heier på blogghekta 😀 Hihi 😀

   Strålende uke tilbake <3

 35. Utrolig gode svar! Du er kjempeflink!

  Men 5 doble espresso? Jeg er selv veldig glad i espresso! Hehe, må si jeg lo litt da jeg leste det! Du er søt 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, den var litt i overkant, sånn for å understreke hvor GODT det er med espresso 😉

   – C

 36. Cathrine

  Utrolig gøy at du har sånn her spørsmålsrunder! Og jeg elsker måten du skriver på. inspirerende, glad og ikke minst ærlig. Har aldri vært avhengig av å MÅTTE lese en blogg før jeg leste din for første gang tidlig i sommer og har vært avhengig siden det. Dyktig er du

 37. For noen flotte svar, Caroline! Jeg lurer bare på hvor du kjøper morrocan oil, hvor mange ml det er i den og sånn ca hvor lenge den varer. Klem

  1. Fotballfrue

   eg kjøper min hos Hendrix frisør 🙂 Den varer en evighet, og ml. må jeg bare sjekke først :p Men flasken er ganske stor, og ikke noe dyr. Mye for pengene, det liker vi 🙂

   Klem!

   1. Jeg fant en på nettet som bare inneholder 25 ml, så den varer vel ikke så lenge, tenker jeg 😉

   2. Jeg anbefaler alle å kjøpe morrocan oil! Jeg anbefalte den faktisk til deg, Caroline, før du begynte å bruke den. Den er kjempedrøy, og jeg har min i 4-5 mnd. Husker heller ikke hvor mange ml det er, men det er mye mer enn 25. Det er «reise»utgaven! Tror kanskje det er 100ml?

   3. Fotballfrue

    Ja, 100 ml er det 🙂

    – C

 38. Utrolig bra svart! Ønsker deg masse lykke til med både kokebok og livet i det nye huset! Såå fortjent 😀

 39. Hei! Utrolig flotte svar på denne runden. Jeg er fast leser av bloggen din, og har et spørsmål jeg gjerne vil ha svar på; hvilken utdanning har du? Håper dette kommer med i neste runde! Klem fra fotballfrue-fan.

  1. Fotballfrue

   Jeg kan svare med en gang: Jeg er journalist 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem!

   1. Lurer på en ting ???
    Jobber du. Eller har en sånn deltidsjobb???
    Digger bloggen din og personligheten din <3

   2. Fotballfrue

    Jeg jobber hver eneste dag, fulltidsjobb og mere til. Driver mitt eget firma sammen med mannen min, og er ansatt der 🙂

    – C

 40. Utrolig bra innlegg! 🙂

 41. Hei 🙂 Jeg er også glad i interiør og et blad som jeg synes er mye bedre en Bo Bedre er et som ikke har vært så lenge på markedet og heter Bolig Drøm. Her er det mye fint og det er også noen oppskrifter.
  De har nå fått meg som fast kjøper 🙂

 42. Takk for herlige svar! Du er så flink til å svare på spørsmål. Jeg beundrer deg virkelig på alle måter 🙂

 43. SarpeRaz

  Utrolig gode svar vakre, du er et forbilde for mange <3

 44. Johanne M.

  Du er virkelig flink til å svare ordentlig og utfyldende på spørsmålene. Du er virkelig en inspirason for meg 😀 Det var bare en liten ting jeg lurte på, for på det ene bildet over der du viser bilder av huset og detaljer, så ser jeg noe som jeg tror (?) er en sminkepung. Og den var skikkelig søt og fin, også lurte jeg på hvor du hadde kjøpt den? 🙂

  Elsker virkelig bloggen din <3

 45. Du er best!

 46. Hei! 🙂 Kom plutselig til å tenke på det når du skrev at det første du gjorde var å ta på deg linser om morgenen. Har du noen gang vurdert å ta laseroperasjon eller lignende slik at du slipper linser/briller? Hvorfor/hvorfor ikke? Og hvor dårlig syn har du egentlig?

  Så må jeg bare si at du virker som et utrolig hyggelig og godt menneske! Fortsett med bloggen, jeg er avhengig. Leser den flere ganger daglig, gjerne de samme innleggene flere ganger også. Elsker forresten huset deres, i det minste det vi har fått sett til nå!

  -Susann

 47. Hei!
  Jeg lurer bare på hvor du har kjøpt de små hyllene, en i gangen og en på kjøkkenet? 😉

 48. Haddevært utrolig hyggelig om du hadde skrevet litt om utan ingen din å sånn, hva linje du gikk osv. Vurderer å bli jounarlist jeg å, men d er bare om du vil eller får tid å sånn:) hvis ikke går d helt greit;)

  1. Fotballfrue

   Jeg tok utdanningen min på NKF 🙂

   – C

   1. Hvorfor gikk du ikke på journalisthøgskolen? Og hva lærte du egentlig om på NKF? Virker som en helt ubrukelig utdanning.

   2. Fotballfrue

    Snittet i Oslo var på godt over 6.5 da jeg søkte, jeg kom inn andre steder i landet, men ønsket ikke å flytte fra Lars-Kristian. Jeg var hos rådgiver som forsikret meg om at utdannelsene tilsvarte det samme, så da tok jeg en sjans på det. Vi har mange av de samme foreleserne som på høgskolen, men tar alt det de lærer over to år i stedet for tre, så det blir hakket mer selvstendig og intenst. Flere av mine medelever har havnet i både tv2, på radio og andre kjente blader og kanaler, så denne utdannelsen er like god som den du får på høgskolen. Foreslår at du tar med deg svadaen og ditt dårlige humør en annen plass 😀

    – C

 49. Vet du hva? Du får meg til å ville bli et bedre menneske! Du må være en av verdens mest godhjertede <3

 50. du er utrolig flink til å svare for deg! imponerende… jeg er 1,80 høy og lurte på om du har noen tips om hva slags klær, sko som passer aller best når man er høy? teit spm.. hehe.

 51. 😀 Takk!! For at du er den du er!

 52. Hei 🙂 Flotte svar! Jeg lurer på hvor du har kjøpt de lekre blomsterpottene som er sølv?

 53. åhh, du er så flink til å svare for deg! 🙂

 54. Hvor har du kjøpt de lekre blomsterpottene? De som er sølv 🙂

 55. Ellen Helene

  Så utrolig gode svar du har Caroline! Du er et forbilde for meg på så utrolig mange felt, inspirerer meg til å ha en bedre hverdag!

  Et spørsmål har jeg,(om du kan ta det i neste svarinlegg eller som kommentar her):
  Jeg leser at Lars Kristian har vært aktiv i Kristen Idrettskontakt KRIK, og siden jeg så at det lå mange bibler på bordet i et av bildene dine tidligere lurer jeg på om dere er kristne? 🙂 Og i såfall hvordan er deres tro?

  Jeg vet at dette temaet faller utenom hovedtemaene dine sminke, trening, hus, familie og slikt, men jeg tenkte at dersom dere er personlige kristne, at kunne skrive litt om det, i allefall dersom det er noe som preger dere som personer, men som vi som leserer ikke vet noe særlig om!

  Håper du/dere vil ta dere tid til å svare. Hilsen Ellen Helene 🙂

 56. Takk for svar! Min drøm er nemlig å bli journalist og lurer derfor på hvordan skole du gikk på? Svaret hadde vært til stor hjelp. Du er en flott person!

 57. Haha, han ene hunden ser skikkelig tjukk ut i forhold til han andre ! Får lyst til å kose å klemne han skikkelig!! 😉

  Veldig bra svar og !! Jeg beundrer deg virkelig.

 58. Du er så stor inspirasjon! Gleder meg allerede til del 2 kommer, og jeg glerder meg enda mere til boka di kommer 😀
  Er 20 år å har aldri kjøpt en bok før – gleder meg til å debutere med din bok 😀
  Klem

 59. Haha, hva synes du om saken rundt «mokkamann»-spøken?

  1. Fotballfrue

   Synes hele saken er tragisk, og full av moralister som ikke klarer å se bjelken i sitt eget øye.

   – C

 60. Victoria

  Hva står LCHF for?

  1. Fotballfrue

   Low Carb, High Fat 🙂

   – C

  2. eh… google.com?

 61. Linda-Louise

  Hei Caroline 🙂 Ville bare si at det du skriver er helt fantastisk. Jeg må innrømme at jeg leser bloggen din ca. to ganger om dagen, og at hver gang du har skrevet noe nytt blir jeg så spent og glad! Det er gøy å ha deg som forbilde. Men kunne du skrevet noe mer om «atkinson-sjokoladen» du spiser? Du nevnte at du burde ha et nytt innlegg om dette… og jeg er veldig nysgjerrig 🙂
  -LL

 62. Fikk jeg noen svar på at dette var lest eller noe????? Kan du væresåsnill å gjøre det. Det var lissom derfor jeg skrev dette til deg…

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk vite det forrige uke :/ Men takk for at du sa i fra! 🙂

   – C

 63. Benedicte

  Caroline, jeg bare digger deg helt! Du ser bare helt utrolig bra ut, og du er bare et helt nydelig menneske. Du fortjener virkelig det beste, og jeg elsker at du står får valgene du tar. Det er jo ditt liv, og du bestemmer. Fortsett med og være deg, og jeg gleder meg utrolig mye til og følge med deg i framtiden, får du er virkelig en levende inspirasjon <3

 64. Å, bruker du linser? 🙂 Kan vi noen gang få se deg med briller?

 65. Gode og ærlige svar 🙂

 66. Haha.. Lov at du kommer til å le av dette! 😛 Bare grublet over hvor koselig det må være for venner av dere å komme hjem til dere og kom til å tenke på at det hadde vært morsomt med konkurranse der man kunne vinne et besøk hjem til deg xD Haha… Også et spørsmål: hva hadde du gjort hvis en bloggleser hadde ringt på døren og spurt om å få komme inn å se huset? 😛
  Husk at du (forhåpentligvis! :-P) lovet å le 😛 Virker sikker som den stalkeren! Haha 😛

 67. Du er så herlig! Dette innlegget er bevis på hvor gjennomført bloggen din er, og hvor nøye du gjør alt! Du er den eneste bloggeren jeg vet om som faktisk bruker tid på å finne bilder som passer til spørsmålene når du lager svar-innlegg, kjempebra!

  Over til noe helt annet: Jeg leste et eller annet om Big Mac i kommentarfeltet på et av innleggene dine her om dagen. Da kom jeg til å tenke på han som utfordret deg til å spise en Big Mac… Hva ble resultatet av din mot-utfordring? :p Jeg leser ikke bloggen hans, så det fikk jeg aldri med meg…

  Håper du får en fin uke 😀

 68. Victoria

  Tusen takk for fantastiske svar! Du er så fantastisk, god, jordnær og flott! En inspirasjonskilde, og for ikke å snakke om sunt og flott ideal! Du er ei nydelig jente som fortjener så utrolig masse ros! Du inspirerer svært mange mennesker til å se det positive i hverdagen! Stå på, og lev livet 🙂 Jeg heier på deg uansett hva gjør, for du er rett og slett fantastisk!!

  Ønsker dere en flott uke!
  Klem

 69. Kari henrikke Gullsæther

  Hei Caroline,

  Jeg er utrolig inspirert av din fantastiske stil og vakkre vensen. Du og mannen din er virkelig heldige! stjernepar 😉

  Du er selgkrititisk utenom det vanlige da du fremmer deg selv som utenfor det skjønnhetsmesssige bilde i Norge.

  Det eneste jeg undrer meg over i relasjon til ditt væren, er ditt kroppsbilde. Jeg er lei for det, men jeg mener det ikke er sunt. Jeg er rett og slett interresert i hvordan du ser deg selv? Og da med spesiellt kritisk stillingstagen til ditt innlegg om å «være fordnøyd med deg selv» 16.10.2011. er dette forenelig med det bildet du ønsker å fremstille av deg selv generelt? Jeg liker deg veldig godt,Jjeg synes bare det er en ukonsekvent bruk av skjønnhetsidealer. Hvilken virkelighet ønsker du egentlig å skape?

  Fordi du mener man ikke skal være lykkelig for å fremmes so troværdig vellykket. Hvordan kan du da rettfærdigjøre en bruk av blider, oppskrifer, beskrivelser av den du er omkranset som sann, værdig, konsekvent og rettfærdig?

  Hilsen nyskjærrig fan.. 🙂

 70. Du er virkelig den beste bloggeren jeg vet om! Du har alltid flere innlegg om dagen, UANSETT hva du måtte drive med. De som ikke skjønner hvor mye arbeid alt dette er for deg, og ikke setter pris på all tid og arbeid du legger ned her, fortjener faktisk ikke å lese den.
  Jeg får skikkelig dårlig samvittighet når jeg leser at du feks synes du får for lite kommentarer på innlegg du har lagt ned mye tid i, det er fordi jeg er veldig dårlig på å kommentere. (Så det er derfor jeg tar helt av nå, hehe)
  Jeg kan ikke skjønne hvorfor du får drittkommentarer i det hele tatt, alt du gjør er å lyse opp dagen vår med positiviteten din! 😀 Du inspirerer og motiverer.

  Jeg digger deg! Stå på videre 🙂
  <3

 71. Tusen takk for utfyllende svar, Caroline! 🙂 Du er en dyktig skribent, må jeg si 😀

 72. Godt besvarte spørsmål:-) Jeg har kun vært i Skien én gang – i forbindelse med turné (teater), men likte byen godt. Håper dere vil trives der:-)

  Et lite tips: På italiensk skal det være en i som endelse ved flertall. Du drikker med andre ord 5 doble espressi;-) Tullete ting å påpeke kanksje, men det var kun ment som et tips, og ikke pirk/kritikk 🙂

 73. Fine svar 🙂 Gleder meg til boken din. Bor ikke i Norge men maa nok faa noen til aa kjoepe og sende den for meg 🙂

 74. Så gode kloke koslig svar. Du er bare aldeles nydelig tvers gjennom. Det er jeg hlet sikker på enda jeg bare har kjnet deg i 7 måneder gjennom bloggen. Fine svar og fine bilder.

 75. Fantastisk innlegg 🙂 Du er absolutt et hærlig menneske 🙂 Ha en fin dag! <3

 76. frkirish

  Flinke, fine Caroline – du er så herlig! 🙂 Keep up the good work!

 77. Du er så skjønn! Håper du er klar over det 🙂 Inspirasjon i hverdagen <3

 78. hei, har bare en kommentar til det med leppene. Du sier at det er en privatsak og at du ikke skjønner hvorfor alle skal «bry» seg… Du er et forbilde for mange, og dersom folk vil bli/se ut som deg så er det noen som gjør det de kan for å bli sånn. Altså har du tatt restylane (eller om det hadde vært andre operasjoner/inngrep etc) så tenker dem at «åh Caroline er så pen og hun har sånn, da kan/vil jeg og» (veldig enkelt sagt vel og merke) så jeg syns ikke det er så rart at alle spør… Og om det er en privatsak, vel, det er opp til deg å avgjøre og svare på! La folk spørre seg grønne, er du som tilslutt velger hva du vil kommentere 🙂

 79. Hei.

  Du skrev at du bruker linser.
  Er de sterke?
  Kan vi få se deg med briller?

  1. Fotballfrue

   Jeg har -1,75 🙂

   – C

 80. Anne Berit Myrland

  Du virker som et fantastisk menneske, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 81. Hei Caroline!
  Lurte bare på hvor du har kjøpt den lille hyllen som henger i gangen? Leter etter en sånn en 🙂

  1. Fotballfrue

   Den fulgte med huset :/

   – C

 82. Flott innlegg! Stå på C!<3

 83. Flotteste bloggen og bloggeren i verden 🙂 Du sprer glede og kjærlighet gjennom pc skjermen hver dag:) Gleder meg til boken din kommer!! 🙂 Nårtid kan jeg forvente å stå i kø i bokhandleren? 🙂

 84. Fine svar! 😀 Du har en utrolig bra og variert blogg! 🙂

 85. For noen utrolig flotte ærlige svar du kommer med her! Hadde aldri trodd du ville svare så utfyllende og ra på spørsmålene, men dette beviser jo bare hvor langt du strekker deg for leserene dine.

  Ellers så vil jeg takke for alle flotte innlegg som kommer om dagen. Både innlegg ang. klær, trening, mat og generelt om deg og dine. Du utleverer deg selv på en flott måte, uten å avsløre for mye. Det kan være en vanskelig balansegang, men du klarer det veldig flott!

  Ønsker deg en flott dag, og igjen.. ønsker du å selge drømmesmykke ditt så send meg en mail eller svar her, jeg kan betale deg nesten hva som helst da jeg virkelig ønsker meg dette. ( er jo ikke mulig å finne noe i likhet verken på butikker eller på nett.)

  Klem Britt ( som også sitter med morrakaffen 😉

 86. Hei Caroline! 🙂
  Jeg mener å ha lest en plass at du skrev at man bygger muskler raskere/lettere når man går på lchf. Stemmer dette? I tilfelle, har du og Lars Kristian merket noe til dette selv? 🙂
  Mvh Mona!

 87. Du er bare så hærlig 🙂 Er utrolig imponert over hvor vellformulert og bra du svarer på spørsmålene dine 😀
  Haha.. Er også livredd mørket:)

 88. Må si jeg virkelig likte svarene dine her, Caroline! Du er så flink til å skrive. Og du er en person jeg gjerne skulle prøvd å gått i skoa til. Ha en super dag 🙂

 89. Du er så fantastisk skjønn du, Caroline! Jeg er midt oppi en ungdomsperiode der ting kan være helt utrolig urettferdige og slitsomme, men bloggen din er likevel en del av lyset i hverdagen min:) Utrolig klisjè, men tusen takk for at du deler så mye fint! Jeg har merket et veldig stort pluss ved å lese bloggen din; jeg har blitt så positiv! Jeg dømmer ikke mennesker etter hva andre sier, jeg tar så godt vare på de rundt meg, og det føles så godt! Tusen takk for at du er deg, jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier dette 🙂 Klem!

  1. Fotballfrue

   Alle må gjennom den perioden, du vil helt sikkert komme styrket ut av den 🙂

   – C

 90. Elsker bloggen din! Har nevnt bloggen din i spørsmålsrunden min btw, hehe 🙂

 91. Synes det var bra at du oppklarte det med restylane – at det ikke var så ille som det ble framstilt i den artikkelen. Det er jo ikke det verste man kan gjøre, så dumt at det blir svartmalt på den måten. Det er jo ikke permanent, så skjønner ikke hvorfor hairextensions, hårfarging eller sminke er noe verre. Det jeg ikke liker er når man gjør/bruker for mange ting. Det er da det blir for mye. Det er mange komplikasjoner som kan oppstå ved å ta silikon, så jeg er ikke imot det, men synes operasjoner faller inn i en egen kategori.

  Men føler du deg komfortabel med å gå uten sminke offentlig? Bruker du sminke hver dag du ikke bare er hjemme? Nå mener jeg ikke «litt sminke», men helt uten. Altså ingen mascara (eller vippeforlengelser) – nothing! Det er en ting å ikke bruke sminke hver dag, men en annen ting å føle seg komfortabel uten sminke ute blant folk…

 92. HUSET DITT ER EN DRØM!! Jeg ønsker å bo i et så koselig hus som du gjør når jeg blir eldre. Du gir meg masse inspirasjon til både trening, mat og klær. Stå på!

 93. Ville bare si at jeg liker at du er så ærlig, og at du tør å svare akkurat det du mener. Som du sier så er visse ting privat, selv om man har en blogg, og jeg liker at du fremhever det! Du har forresten en utrolig kul stil 🙂 (både i huset og på deg selv) Stå på videre!

 94. Et av mine favoritt innlegg! Elsker det virkelig!
  Stå på Caroline, digger deg! <3

 95. Jeg liker deg så godt altså!
  Jeg blir virkelig inspirert av deg:) – takk for fine svar!

 96. Så gode svar! Skjønner godt at du lar noe være privat også…er ikke alt alle trenger å vite…

  Ha en kjempefin dag, verdens beste blogger!

 97. hva jobber du som? untatt å lage kokebok

  1. Fotballfrue

   Jeg er ansatt i mitt eget foretak, som jeg driver sammen med Lars-Kristian. Der er jeg ansatt som blogger, og produktansvarlig i nettbutikken vår, treasures.no 🙂

   – C

 98. Du sier du aldri tar til deg noe folk sier til deg. Du har ikke tenkt på at det kanskje kunne være grunner for at du får så mye kritikk?
  Jeg bare undrer….

  1. Fotballfrue

   For det første, mye kritkk? Hvor? Noe kritikk er det jo, men det vil det jo alltid være når du har 100 000 lesere hver dag.

   For det andre, så mente jeg ikke at jeg ikke tar det til meg, jeg mener at jeg ikke tar meg nær av det 🙂 Da sikter jeg selvfølgelig til usaklig kritikk, og ikke konstruktivt 🙂

   – C

 99. Jeg elsker at du er så åpen og ærlig Caroline, virkelig ett godt forbilde for unge kvinner i en jungel av rosabloggere. Blir spennende å følge med deg videre! 😀

 100. Kjempe bra svar Caroline! Dagens høydepunkt er å gå inn på bloggen din og lese om det du holder på med, du er vakker, samtidig som du virker som et fantastisk menneske. Kan du lage et innlegg om hvordan man setter opp håret sånn du har gjort på bilde nr.3 fra toppen? Det er så fint, og jeg får det aldri til perfekt 😀
  Fortsett som du gjør, og ikke bry deg om de negative kommentarene, jeg er sikker på at de fleste skriver det pga. misunnelse.

 101. Du er så flink til å skrive, Caroline! Du seier dere vil vente litt med å få barn, men om du fremdeles blogger når den tid kommer, kommer bloggen til å bli mammablogg-blogg da, eller vil du holde barnet borte fra bloggen og fortsette med kun klær og skjønnhet? Hvis du har tenkt over det, da 🙂

 102. Marthe SJ

  Hahah. Jeg likte det siste bildet svært godt. Og vet du hva? Jeg beundrer deg så kraftig! Du er egentlig ett av mine forbilder.

 103. Hvor er «LIKER»-knappen? 😀

  Du er så vanvittig herlig!

 104. Thank you Caroline for such a beautiful post! I translate it because I do not understand Your language.

  You are such a beautiful Lady. You inspire me to workout more and take care of my body.
  I wish you all the best!

  Juliana.

 105. Åå, du er så utrolig herlig!
  Digger deg så sykt mye 😀

 106. Du virker så utrolig lykkelig at jeg nesten blir litt misunnelig. Er du virkelig så livsglad hele tiden? Hadde jeg vært deg/dere hadde jeg tenkt nøye igjennom det å få barn – det forandrer alt…

 107. Ei jeg jobber med som bor i Siljan sa du bare er 1.55 høy! Haha, det stemte tydeligvis ikke hvertfall. Ganske stor forskjell på å være 1.70 og 1.55!

  1. Fotballfrue

   Haha, kanskje hun hadde glemt brillene hjemme 😉

   – C

 108. Hvor har du kjøpt skittentøyskurvene dine ? 🙂 Har lett etter sånne lenge, men finner ikke

  1. Fotballfrue

   Skeidar 🙂

   – C

 109. Hei! jeg lure på hvor pleier du kjøp joggeskoen din hen og treningsklær ?

 110. Haha, var ikke vanskelig å se hvem du var på det første bildet der i alle fall! 😀 Men utrolig bra svar, i hvert fall!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Takk!

   – C

 111. Hahaha, på det siste bildet ser Lars-Kristian ut som Northug! 😀 Du har en kjempebra blogg som jeg jevnlig er innom, men som jeg ikke har kommentert noe i hittl! Du er så energisk og flott og har all grunn til å være stolt av det du har oppnådd! 🙂

 112. Hei. Jeg syntes du svarer veldig fint på spørsmålene, men det er et spørsmål jeg stussa litt over.
  Når du sier at du ikke er avhengig av å trene, så tror jeg ikke helt på det. Jeg er avhengig av å trene, og jeg mener ikke noe slemt med det her. Men hvorfor sier du ikke bare at du er det? 50% av bloggen din handler om trening, og du har jo skrevet at det er viktig for deg og jeg vet jo at du trener mye, selv om du er sliten og kanskje burde tatt en pause. For meg er du avhenging av å trene når du har lagt det fram på den måten du gjør. Som jeg sa, dette er ikke ment som kritikk, men hvorfor ikke bare si det som det er? 🙂

  Jeg er avhengig av å trene, og det er jeg stolt over, og jeg har ikke noe problemer med å si det.

  1. Fotballfrue

   Javel, så er jeg avhengig da? Jeg bare følte at det hørtes helt fanatisk ut. Men hvordan man sier det er samme for meg 🙂

   – C

   1. Men hvorfor skjule det når du er helt fanatisk når det gjelder trening..
    det vet alle som leser bloggen din..

   2. Fotballfrue

    Du kjenner meg tydeligvis ikke 🙂 Du vet svært lite om meg 🙂

    – C

 113. Hei!
  Hvor er den kurven, som står ved siden av den hvite sofaen i stua, fra?

  1. Fotballfrue

   princess eller Kid 🙂

   – C

 114. Hei! Du virker som en kjempefin person, Caroline. Du er en stor inspirasjonskilde for mange, hvert fall meg:}
  Jeg synes det er litt «flaut» og spørre om, ettersom det kanskje er noe de fleste vet. Jeg synes det er vanskelig med bh størrelsene til VS. Jeg skjønner meg ikke helt på de, kunne du ha hjulpet meg litt?

 115. du har din egen stil når det kommer til interiør, men likevel er innredningen i huset ditt likt de fleste andre hjem? er tross alt lyse farger og nostalgi det går i rundt omkring 🙂

  1. Fotballfrue

   Lik de fleste andre? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært hos noen som har likt hjem som oss 🙂 Lyse farger er én ting, men det er kombinasjonen av flere som gjør et hjem et hjem, og som gjør det unikt. Jeg blander flere stiler her hjemme, flere epoker. At noen vil ha det nokså likt, er aldri å komme fra. Men jeg har aldri sett det selv 🙂

   – C

 116. Nå fikk jeg et enda bedre inntrykk av deg, Caroline! Forbilde!
  Klem <3

 117. Gud for en herlig jente du er Caroline! Du lyser opp mørke dager så lett! Blir ikke noe annet en glad av å lese bloggen din. Smilet ditt på alle bildene, du er virklig et stort forbildet! Du får andre (hvertfall meg) til å se ting på en helt annen måte, mye mer positiv måte. Stå på, og for all del, aldri slutt å blogge ;-))

  Lurer bare på en ting; kunne du ha vært så snill og laget ett innlegg angående treningsko? Jeg har noen tanker om hvem jeg vil ha, men har på følelsen av at du har testet ut dem fleste og kanskje har noen gode innspill? På forhånd, takk! :-))

 118. Hei 🙂
  Du bruker Moroccan Oil… Hvordan bruker du den?
  Føler jeg ikke får godt resultat..

 119. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du hadde en oppskrift på lavkarbo lasange?
  Du har forresten kjempe fin blogg, og leser den hver dag! Du er en stor inspirasjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg, bare å søke i søkefeltet 😀

   – C

 120. Interiørinteressert

  Hei!

  Den kurven med dopapir oppi var utrolig fin! Hvor har du kjøpt den? Leter etter noe slikt.. 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂 Har samme her i huset.

   – Hilsen Caroline Jensen 🙂

 121. Kjære Caroline aka Fotballfrue ♥
  Du har en helt nydelig blogg, og er forresten selv helt nydelig. Mange jenter ser opp til deg, og de beundre deg! Grunnen til at de beundrer deg er fordi; Du tør å være akkurat deg selv, som er utrolig tøft gjort av deg med så mye bloggpress unge jenter møter i dag. Du er flink i alt du gjør, har kjempefin stil og nydelig hår. Du er også flink til å sminke deg! Du er et forbilde for meg, og MANGE andre jenter der ute. Med dine oppmuntrende ord til å ta egne valg, sprudlende humør og perfekte smak er du en helt fantastisk person. Bloggen din betyr absolutt ALT for meg, og du er rett og slett den personen som lyser opp hverdagen min hver eneste dag, og gir meg lyst til å smile! Takk for at du er akkurat den du er !
  ~ Ida ♥

 122. åh! hadde vært morro om du hadde vært med i neste år’s Siljansrevy, alltids morro og se på den revyen 🙂

 123. […] Les svarene på del I av spørsmålsrunden her.  […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *