Houndstooth

Ny jakke fra Cameo kom endelig i posten! Vet de har litt leveringsforsinkelser for tiden, en feil som visstnok ligger hos FedEx. Fikk mail tidligere i dag, jeg venter nemlig på enda noen nyheter fra butikken, synes de har så mye lekkert!

Hatt fra BikBok / Topp herfra / Jeans fraZara Woman / Sko fra Nelly.com (annonselinker)

Vel, nå skal jeg ut av disse klærne og inn i treningstøyet! Senere i dag kommer de første svarene på spørsmålsrunden. Weee!

122 kommentarer

 1. Miriam :)

  Karoline!Du er ama-zing! Alltid like flott! Du er så sterk og selvsikker, et flott forbilde 🙂
  Klem klem

 2. Fin topp, liker ryggen på den! Lekkert antrekk som du ser fantastisk i :-F

 3. Hei Caroline:)
  Under minner fra November har du lagt ut et bilde av venninnen din på et vinmonopol. Hun har på seg en jakke meg det amerikanske flagg på… Har lenge lurt på hvordan merke dette er, og håper du eller noen andre kan svare meg på dette?? 🙂

  Liker bloggen din masse, masse!! 🙂

 4. Hei, kan jeg spørre hva din PT på elixia heter ? virker som du er veldig fornøyd med han/hun. har tenkt å skaffe meg en PT på elixia skien selv, og lurer derfor på om du kan anbefale noen 🙂

 5. Kristine

  Jeg har også den jakken. Kjempefin 🙂
  Et lite spørsmål om skoene… Har du de i grått også? Syns de ser veldig fine ut, men redd for at de skal se litt simple ut, hvis du skjønner hva jeg mener?! For de er vel ikke i ekte skinn? Er de svarte fine? Hvordan er de i størrelsen?

 6. Utrolig stilig antrekk Caroline! Digger stilen din 😀
  Og når jeg leser enkelte av kommentarene på bloggen din blir jeg helt sjokkert! Du er den minst overfladiske bloggeren jeg vet om! Nå har jeg riktignok fulgt med bloggen din rimelig lenge, men man merker virkelig at du verken er overfladisk eller selvopptatt. Synes du er utrolig inspirerende, og håper virkelig at du vil fortsette å gi av deg selv 🙂 Stå på videre Caroline, og husk at det er mange som ser opp til deg!
  Klem 🙂

 7. Fine Caroline. For noen utrolig fine klær, som du ser helt nydelig ut i, som du alltid gjør 🙂
  Vil bare gi deg en liten oppmuntrende melding, etter å ha lest litt av tilbakemeldingene du får.
  Jeg må bare få sagt at du er en enorm inspirasjon, og bloggen din gir meg så mye positivt! Du er absolutt flink til å blogge variert, om alvorlige, morsomme, triste, glade, private og inspirerende tema. Du gir mye av deg selv, og er virkelig en stå på-kvinne. Et godt forbilde med andre ord!
  Det er lett å se at du setter pris på leserne dine, og legger mye arbeid i bloggen, både på innleggene og i kommentarfeltet. Jeg vet helt ærlig ikke om noen annen kvinne som er så effektiv, positiv og vakker- både på innsiden og utsiden – som det du er. Selv om jeg ikke har møtt deg, er jeg stolt over deg. Du viser at man får til alt man vil, bare man har litt gøtts og står på! Vær stolt! Du fortjener alt godt du har oppnådd, og alt som du senere kommer til å oppnå. Håper vi er så heldige at vi får følge deg og bloggen din i lang, lang til fremover. Stor klem fra Ida 🙂

 8. Hei! 😀
  Har du svart på spørsmålsrunden? 🙂
  Du har nydeeelig klesstil !
  Elsker den ! 🙂

 9. synnøve

  Helsiken,frøken strøken altså! Det var bare et fantastisk outfit. Hatten var prikken over ièn. Jeg digget det!:)

 10. Cathrine

  Hei! Ville bare si at etter 13timersdager på jobb er det helt fantastisk og komme hjem i sofaen og lese alle innleggene dine. Utrolig herlig avkobling! 🙂 Stå på videre, og lykke til med lansering av boka 😀 Klem!

 11. Fin frue og fint hus 🙂 Og fin hatt! Den bare løfter hele antrekke til uante høyder! Og jakken, og toppen og… herlighet, elsker hele deg, jeg <3

 12. Hei vakre Caroline! Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en sånn treningsklokke som du skriver du er så avhengig av, til samboeren min i bursdagsgave! Så lurte jeg da på hvor jeg bør kjøpe det, og om du kanskje har noen tips til en fin tileggsgave? Må man ha skoene også?
  Takk for den fine bloggen du skriver! beriker hverdagen :))

  Klem

 13. hvorfor valgte du å kalle bloggen din for fotballfrue?;)

  1. Fotballfrue

   Bloggen min het i utganspunktet «fotballfrue.. jeg?» Utgangspunktet for det var at jeg aldri har vært fotballinteressert, og nesten mislikt det som pesten, og nå var jeg plutselig midt opp i det. Videre tenkte vi også at navnet «fotballfrue», ville generere mange ekstra klikk 🙂

   – C

 14. åh, nydelig antrekk!
  men det er en ting jeg lurer på, du la ut en sånn Teaser: Vilamendhoo andrevjuledag (?)
  så jeg lurer på om videoen kommer ut, den av hele turen? det er godt å velt 1månde siden nå men håper den kommer ut 🙂 klem

 15. Den dagen LK ikke vil/kan spille fotball på toppnivå lenger, håper jeg at han setter proff fotograf for Norges største blogg på CVen sin, for SHIT han tar gode bilder!! (Det er selvsagt sikkert enkelt å ta fine bilde av ei som er så fotogen som du er, Caroline, men fortsatt… Flink!)

 16. Anne B.

  Ironisk at du bruker houndstooth og i forrige innlegget hadde Hugo tannproblemer 😛

  Meeen det jeg skulle spørre om var om det fortsatt blir noe av den sykle Norge på langs turen i samarbeid med SSS? Glad i å sykle selv så det hadde vært gøy å fulgt med på 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, sant :p

   Ja, det skal jeg 🙂 Du kan jo slenge deg på noen etapper 😀

   – C

 17. Jeanett Mikkelsen

  Hei Caroline!
  Når åpner treasures.no igjen? 🙂 er så klar for å bestille et par smykker!!

  1. Fotballfrue

   Når Lars-Kristian er hjemme fra La Manga. Vi må være to under åpningen, så midten av februar 😀 Jeg roper ut 😀

   – C

   1. Jeanett Mikkelsen

    Herlig! Gleder meg 😀
    Har du noen gang tenkt på å trykke leserhistorier forresten? 🙂

 18. Hei du,
  lurt epå en ting, siden du har hatt nike pulsklokka en stund, er det mulig å slå av pipe lyden fra knappene?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :O

   – C

 19. Stilig jakke! Elsker stilen din, du er utrolig vakker og flink til å kle deg=)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 20. Likte antrekket ditt kjempe godt:) Du kledde da kjempe bra:)

 21. Har siklet lenge på den toppen, venter bare på lønn på fredag 😉 Hvilken størrelse har du, og hvordan sitter den på deg? Tenker spesielt på brystene, er den liten eller stor der?

  Cameo har så mye fint!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Og denne er elsk <3

   Den sitter veldig bra over brystene, helt perfekt. Jeg har XS 🙂

   - C

 22. For et stilig antrekk!

 23. Åh det første bildet var nydelig. Antrekket Svart/hvitt med en «stram» stil står som en herlig kontrast til den norske naturen. De andre bildene er fine, men det første var kjempefint!

 24. Wow så flott antrekk! 🙂

 25. Kjempe fint 🙂

 26. Kjempefint 🙂 Er denne jakken veldig kort i modellen? Jeg har veldig lyst på en slik jakke, men finner aldri den lengden jeg vil ha. Den var veldig fin til deg hvertfall!

 27. Du er en inspirasjon!!

 28. Hvor har du kjøpt stigen du har på badet? Veldig fin 🙂

 29. Der se!!! Rizzo sammen med Sandy aka Nadia? eller tar jeg feil? haha!:) Tror jeg så den forstillingen, hvis det var på folketshus da? 😀

 30. Karoline

  Hvor har du kjøpt stuebordet ditt?? 🙂

 31. Hei:) Har lurt på å kjøpe toppen som du har på deg her lenge, men hvordan blir den i front? tenker litt på om det er mulig å ha noen form for bh under?

  1. Fotballfrue

   Nei, du kan ikke ha bh under 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *