Houndstooth

Ny jakke fra Cameo kom endelig i posten! Vet de har litt leveringsforsinkelser for tiden, en feil som visstnok ligger hos FedEx. Fikk mail tidligere i dag, jeg venter nemlig på enda noen nyheter fra butikken, synes de har så mye lekkert!

Hatt fra BikBok / Topp herfra / Jeans fraZara Woman / Sko fra Nelly.com (annonselinker)

Vel, nå skal jeg ut av disse klærne og inn i treningstøyet! Senere i dag kommer de første svarene på spørsmålsrunden. Weee!

122 kommentarer

 1. Fin er du 🙂

 2. Utrolig stilig antrekk Caroline 😀

 3. For ett fint antrekk! Jakken + hatten var jo bare nydelig!

  Ellers så har du inspirert meg med «toalett-kurven» din. Nå leter jeg etter noe tilsvarende! Lurer litt på hva slags do-papir jeg burde bruke da… :p

  Ha en fin trenings-økt!

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀 Takk 😀

 4. karoline

  kan du legge ut lavkalori oppskrifter?

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ingen lavkalorioppskrifter, da mitt ksothold baserer seg på mye fett, spiser jeg en del mer kcal. enn de med «normalt» kosthold ila. en dag 🙂

   – C

   1. Karoline

    Ja,det skjønner jeg. Du er jo godt nøtt til det, så mye du trener og forbrenner!

 5. Hei! Du har en utrolig fin blogg 😀 Er speilet over sofaenfra Ikea?

  – Silje

 6. kaorline

  og et spm til! Hvilken str bruker du i klær, sko, bh?

 7. Marita Ø

  OH MY! Lekker på det øverste bildet 😀 God treningsøkt, kom akkurat hjem fra min! Heeerlig mandag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Herlig mandag tilbake <3

 8. Du har glemt å skrive annonse/sponset etter jakken fra Cameo. Jeg skjønner selv at du er sponset og/eller har et samarbeid med dem, men ikke sikkert alle leserne dine skjønner det. Eller har du bare tilfeldigvis kjøpt praktisk talt hele Cameo-kolleksjonen, til full pris? 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke glemt å skrive noe, jeg 🙂 Gjør alt riktig.

   – C

   1. ALT???!

   2. Fotballfrue

    Nei, ikke alt 😉

    Men i dette innlegget gjør jeg alt riktig 🙂

 9. Marte Marie

  Ææææææææ, Caroline!!
  Jeg glemte å stille spørsmålet til spørsmålsrunden – men hvordan får du stilt inn pulsklokken din?
  Jeg forbrenner altfor mange kalorier, i tillegg til at distansen måles i miles..
  Kan du hjelpe meg?

  1. Fotballfrue

   Har du kalibrert den? 🙂 Det er en innstilling som du kan trykke på etter en økt, når du har plugget den inn i dataen 😀

   – C

 10. Hei! Jeg lurte på en ting:) Skal til å kjøpe meg lisbeth dahl lysekrone også lurte jeg på om det er det du har? og hvor stor den evt er? Ser ut som om den har 12 lys den av din. Jeg hadde tenkt å ha den med seks, men når jeg så den av din (hvis det er lisbeth dahl da..husker bare du snakket om å kjøpe det for en stund siden) tror jeg kanskje 6 lys blir for lite?! Ikke lett når man ikke kan se for seg hvor stor den blir i leiligheten!:)

  1. Fotballfrue

   12-arm 😀 Hmmm. . Hvor stor leilighet har du da? Denne hadde ikke passet i vår leilighet (før vi flyttet i hus), som var 68 kvm.

   – C

   1. Ok, men det var godt å vite. Leiligheten er ca 60 kvm så da går jeg for den lille og sparer innkjøp av en stor til vi også flytter i hus:) Drømmedrømme… Må bare bli ferdig med studiene, og det er jo en god stund til! Eksamen på onsdag! Skummelt, men skal bli godt å bli ferdig! Så da er det 4 år til jeg blir tannlege:)

   2. Fotballfrue

    Å, lykke til <3 😀

 11. Cameo har virkelig mye fint. Gøy å se deg med hatt forresten! Fint.
  <3 astudentway.com

 12. Så kult outfit! Hyggelig med en kommentar tilbake:)

 13. Kul jakke :- ) ♥

 14. når for vi høre grunnen til hvorfor du trener med PT en gang i uka? 😀

  1. Fotballfrue

   Det er ingen annen grunn enn at jeg vil lære nye øvelser og ha litt mer variasjon i styrkeøktene mine. I tillegg kan det være at jeg vil trene til maraton 🙂 Vi får se. Starter denne uken 🙂

   – C

   1. Hvorfor løper du ikke et halvmaraton først? med tanke på at du nesten bare løper på mølla, og det å løpe ute er jo igrunn mye tyngre. Tenker sånn for overgangens skyld 🙂

   2. Yay! Endelig tør du å løpe maraton! Jeg heier på deg 🙂

 15. Ingeborg

  Hei! Hvor er den flettede kurven på nederste bilde fra?

  1. Fotballfrue

   Kid eller Princess 🙂

   – C

 16. gorgeous outfit! 🙂

 17. Opplever du forresten at håret ditt bli fett bak hvor festene sitter? evt har du noen tips mot å unngå det? selv bruker jeg hele serien fra morrocan oil.

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg aldri opplevd :/ Kommer kanskje an på hårtype også? Jeg har aldri hatt fett hår i hele mitt liv tror jeg, heller statisk :O Men uansett: Jeg bruker også hele moroccan oil serien. Kanskje du bruker for mye olje for eks.? Eller at du ikke skyller ut produktene godt nok?

   Klem!

  2. Det kan være så enkelt som at du kanskje bruker for mye balsam, eller at du tar balsamen for langt inn mot røttene. Balsam skal kun brukes i tuppene og ikke inn mot skallen : )

 18. Lovely outfit 🙂

 19. Fantastisk antrekk og vakker som alltid!

  Er det noe du ikke kler?

  1. Fotballfrue

   Haha, garantert! Takk 😀

   – C

 20. Hei, kjempe flott blogg du har!!! Er blitt helt hekta;)
  Lurer på hvor speilet i stuen deres er fra…?

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 21. You look stunning as always 🙂

 22. Hihi, så nettopp en video på vgtv. Så ut til at Stella Mwangi (?) bruker skoene du har designet :p
  De som er blåfarget 😉

  1. JA, det er hun som har designet dem 😀 knall fine!

 23. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Herregud, ER DET MULIG?! Du er så vanvittig vakker, og måten du setter sammen antrekk.. Jeg blir helt målløs!
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 24. Forstår ikke hvordan det er mulig å gå i så høye hæler på SNØ (evt. is?)! :O

 25. Classy lady!!!

 26. Hei, jeg leser en del blogger bl.a en kvinne som i natt mistet mannen sin i kampen mot kreft, og akkurat idag må jeg bare si at å bare blogge om klærne sine, treningsøktene sine og interiøret sitt blir helt merkelig. Ingen kritikk til deg personlig, men jeg skjønner nå at jeg ikke ønsker å følge bloggen din mer da dette blir bare overflatisk fra enn til annen… ..skulle gjerne ønske du la litt mer substans i det du ønsker å dele med verden. Men jeg skjønner godt at man kanskje ikke ønsker å gi av hele seg heller, nettopp derfor blir dette en blogg uten mening for akkurat lille meg. Lykke til videre.

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig lei for å høre om denne kvinnen som har mistet mannen sin, det må være noe av det tøffeste en kvinne kan oppleve.

   Når det er sagt: Du har ikke lest bloggen min lenge, om du mener jeg kun er overfladisk. Ja, dette er en blogg om overfladiske ting, det skal jeg ikke legge skjul på, men jeg har flere ganger delt sorgene jeg har opplevde i 2011. Det har vært et UTROLIG tøft år for både meg, familien og Lars-Kristian, og du har tydeligvis ikke fått med deg det, ettersom du kan sitte der, og taste inn de ordene slik du gjør. Du skuffer meg virkelig, og jeg blir lei meg når folk bare ser det ene og ikke det andre. Helt, helt utrolig.

   Lykke til videre du også.

   – C

   1. Elisabeth

    Oisann… Det er mye jeg er enig i av kritikken som du får Caroline (selvom jeg selvsagt liker bloggen din, leser den hver dag), men det DER var faktisk heeelt på jordet. Jeg bare sitter her som et spørsmålstegn egentlig, og tenker hvor i f*** kom det der i fra ???

    Lena, det var en utrolig trist sak du forteller om, men hvorfor skal du sammenligne den bloggen med akkurat Caroline sin av alle sikkert 100 millioner blogger i hele verden? Og på hvordan måte gir det deg rett til å rakke ned på Caroline og det hun velger å dele med leserne sine, bare fordi ikke alle her på jord har det like godt? Det er ikke Carolines «feil» at ikke hun har mistet mannen sin, f.eks. Og som hun selv sier, så er det mye annet personlig og sårt hun har delt med oss.

    Klem til deg Caroline <3

   2. ingvill

    Dette var vel bare en «hade-hilsen» fra en leser som akkurat nå var på et annet «nivå» enn fotballfrue for tiden??. Sånn er det vel med oss alle? Leser bloggtyper alt etter hvilke faser og ståsted i livet……Sånn er det hvertfall med meg. Syns at folk også må få lov til å ytre litt frustrasjon her uten å bli blåst hodet av…dette var et saklig innlegg uten personangrep…. Synes nå jeg hvertfall 🙂

   3. Katrina

    Det er mange tragedier rundt i verden,bare skru på nyhetene. Og de fleste har opplevd tragedier eller hatt tøffe perioder bak seg. Saken er at det ikke er alle som velger å dele det med resten av verden. Og det skjønner jeg godt. Hvorfor skal man fokusere på det negative? Da ender man bare opp med å tiltrekke mer av det. Det beste er å fokusere på noe positivt 🙂 og man burde lese blogger som oppmuntrer,ikke som drar deg ned. Kanskje du burde lese litt om loven om tiltrekning Lena? Synes det er helt utrolig at du kan skrive noe sånt til Caroline. Er det tragedier som må til for at du skal lese bloggen hennes? Virker jo sånn. Det er sant som det sies. Folk gleder seg over andres tragedier,bare det ikke er dem sine.

  2. Lena: Les igjennom de 3 oppsummeringene Caroline har skrevet, så kan du kommentere etterpå. Både Caroline og Lars-Kristian har hatt det tøft i 2011, så ikke kom her med «overfladisk» kommentaren.

   1. Anette S

    Jeg stiller meg i rekka bak Caroline…. Helt enig med Elisabeth og Anette,,,,
    Bedre å la være med å si noe når man ikke har peiling….

    Digger bloggen, den inneholder både alvorlige ting, morsomme ting og ikke minst lrerike ting!!
    You go girl!!!!

  3. Hver sin smak.. de er mange som har det tungt ellers i hverdagen som synes det er litt befriende med en positiv og drømmende blogg,noe å bli glad og inspirert av. Man kan fort bli deprimert om man bare skal lese om seriøse saker å alt det triste som skjer. Dessuten er Caroline langt fra overfladisk.

 27. Dwightinha

  Godt valg. Den har jeg også blant flere andre ting fra Cameo.

 28. Wow, kjempefint antrekk. Stilig med hatt. Du kler alt. Du kunne hatt på deg en søppelsekk og likevel vært fin.

  Har bestilt meg polkadotts toppen fra Cameo<3 veldig fine klær.

  1. Fotballfrue

   Den er så fiiin!

   Takk 😀

 29. Henriette Husevåg

  Elsker stilen din Caroline!

  Lurte bare på om du hadde veskene Hermes Birkin og Chanel 2.55 ? 🙂 Har veldig lyst på en av de, men de er svimlende dyre! Vet du om noe sted på nett der de selges billigere?

  Hilsen Henriette:)

 30. Kjempefint antrekk! Elsker stilen din:)

  Jeg har akkurat fått meg iphone, og tidligere i høst så hadde du et innlegg om et iphone-deksel som jeg syns var så fint, kan du sende meg linken til denne siden dekselet er fra? Jeg snakker om det glitter-dekselet:)

  1. Julie Kristine

   handelsportal.no 🙂

   1. Emilie

    Tusen takk! 🙂

 31. Er det det samme speilet dere hadde i leiligheten, bare at det andre var svart?

  1. Fotballfrue

   Nei, dette er mindre 🙂

   – C

 32. Wow…det var jakken sin det:)) Elsker houndstooth-mønsteret!! Kanskje jeg skulle trekke om godstolen i slikt mønster…det hadde blitt stilig:))
  Fortsett å være den du er Caroline og skriv det du ønsker. Man kan ikke gjøre alle til lags, men vi er mange som har stor glede og nytte av bloggen din. Ønsker deg en fin kveld:))

 33. Fin du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 34. For noen fine bilder! Og antrekket, selvfølgelig 🙂

 35. Dette var stilig!

 36. Så stilig du er! Takk for at du deler dine oppskrifter Caroline, i helgen lagde jeg musli og knekkebrød og i dag skal jeg lage purreløksdampet laks 🙂
  Gratulerer med nesten vel overstått prosjekt med boka!
  Ha en fin kveld videre!

 37. lekker jakke. Hvordan er den i str?

 38. Så stilig du er! Takk for at du deler dine oppskrifter, i helgen lagde jeg både musli og knekkebrød og ble veldig fornøyd og i dag skal jeg lage purreløksdampet laks etter din oppskrift!
  Ha en fin kveld 🙂

 39. Utrolig fin du er 🙂

 40. Årh, så stilig, litt annerledes, men du kledde det råbra!

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀

 41. Hei Caroline! Lurer på om du bruker å kle deg slik når du kun skal være hjemme? Er det fordi du liker å pynte deg for deg selv eller kler du deg slik kun for å ta antrekksbilder?

  Hilsen en «nysgjerrigper» 🙂

 42. Bare lurte på noe, er det greit om jeg tar et bilde eller to fra bloggen din og bruker det i foredraget mitt, i skolesammenheng;)?

 43. Så fin du var!! Liker godt jakken 🙂 Må bestille fra der snart selv tror jeg! Gleder meg til svarene 🙂 Ha en fin kveld!

 44. Veldig stilig antrekk! Du var kjempefin i dag. 🙂

 45. Likte toppen kjempegodt 😀

 46. For en utrolig nydelig outfit! Dette var ett antrekk som kledde deg utrolig godt! Hatten var prikken over Ièn om man kan si det på den måten!
  For å være ærlig så ville jeg som dame snudd meg etter deg på gaten og sikkert gått rett på en lyktestolpe og slått meg rimelig hardt. Er ikke mange damer jeg hadde snudd meg etter på gaten, men deg hadde jeg glodd bra mye på for så lekker du var her, har jeg nesten aldri sett deg.

  Vet du hva jeg virkelig kunne ønsket meg? En side på bloggen din hvor du legger ut interiørtips og linker til interiørbutikker du handler på både i inn og utlandet. Er jo endel linker i enkelte innlegg angående huset ditt, men kunne tenkt meg disse samlet på en enkel og grei måte på nettsiden din. Driver selv med oppussing av stue/kjøkken ( åpen løsning som du har) bad og soverom. Gangen er jeg ferdig med. Trenger derfor endel tips til småting som nips til badet, lamper, ting til vinduskarmene og til stuebord. Er veldig interisert i å få nettadressen til butikken du har kjøpt det lekre brettet med sølvstaker på. Hadde passet supert inn her hjemme.

  Ellers så vet jeg ikke hva du synes om den nye trenden wallstickers. Dette er jo en trend som kommer mer og mer, og som en ser mye av i utenlandske interiørbutikker.
  Har handlet selv fra en butikk fra danmark som har vanvittig mye forskjellige som du kan velge farge og egene sitat/datoer eller ordtak/sitat som betyr mye for dere. Alle kan velges i mange størrelser og lager ingen skader der du henger dem når du ønsker å ta dem av igjen og kanskje bruke dem en annen plass eller er lei av dem. Prisene er billigere en i norske butikker og servicen er upåklagelig. Varene kom faktisk etter under en uke, og jeg slapp toll ( dette er jo ett sjansespill) adressen hit er: http://www.trendystickers.no

  Eller har jeg nå bestilt fra en utenlandsk butikk med wallstickers, men som alle priser blir vist i norske priser. Her er det også utrolig mye lekkert og fungerer på samme måte som den danske butikken. Kan bruke egene ord osv, velge farge og størrelse. Kan også få laget egene tapeter av bilder du har tatt og bestille bilder på lerret. Jeg har også bestilt fra denne butikken, men har ikke fått varene, men har veninner som har bestilt varer derifra og fått dem kjapt og vært veldig fornøyd med både service og leveringstid. ( minste du kan få er vel til døren hvor det står velkommen som er 11 cm høy og 21 cm lang i løkkeskrift. Setter overhode ingen merker når du tar dem av. ( vil du ha bilde av ene jeg har så send meg en mail, så mailer jeg deg bilde. Adressen er www. yourdecoshop.no

  Håper også kokeboken blir en suksses og att den er ute til 14 mars, for denne har jeg ønsket meg til bursdagen. Så tillykke med nesten ferdig med bildene til boken, helt sikker på att boken blir super som alt annet du gjør. .
  Håper du vil legge ut adr. til nettbutikker, og viss ikke hadde jeg blitt utrolig glad om du sendte meg på mail. Ønsker du ikke ha nettadr. til de to butikkene med wallstichers på bloggen din så slett dem gjerne, men tenkte det var av interesse for andre også siden tilbudet i norge er utrolig dårlig enda ( og dyrt!)

  Ha en flott kveld begge to!

  Hilsen fast leser Britt
  ( har kun endra mailadr. grunnet trøbbel med adre mail.)
  Håper også du kan svare på når nettbutikken din åpner, skulle gjerne hatt noen lekre nye smykker.
  ( er det interesse for å selge ditt private drømmesmykke ( kjede) så kan jeg gi deg en god pris. Finner ingen som er i nærheten og har øredobber som matcer så skriv da enten her eller svar meg på mail 🙂 Beklager langt innlegg, men var mye å få med å lenge siden jeg har fått skrevet noe. You go girl!

 47. Nydelig antrekk, og så fin hatt!!!Hvor er den kjøpt?Og søte deg, at noen kan få seg til å skrive nedlatende om deg og din blogg er en Skandale, det sier mye om dem som gjør det. Du er en Solstråle, en Intelligent ung dame, som er flink. Kos deg med hundene og mannen. Du fortjener Kun det Beste.klem fra Astrid 🙂

 48. Hei Caroline!
  Utrolig hvor vakker du kan være uansett hva du kler deg i! Hihi, litt misunnelig her ja. Neida, men bare lurte på om hvordan det er med deg og sko inne. Ser ofte at du har «ute sko» inne når du tar outfit-bilder, vasker du av de eller noe før det? Blir det ikke skittent? Beklager teit spørsmål, det har bare undret meg et par ganger nå 😉

 49. Hei, Caroline 🙂

  Så utrolig pen du er, virkelig en stor inspirasjons kilde! Du har inspirert meg til å begynne å trene 4 ganger i uken, og føler meg helt fantastisk! Jeg elsket det tipset du kom med for en stund til bake om å utfordre seg selv hver uke og sette nye personlige rekorder.

  Jeg må takke deg for at du er den du er. Du er et utrolig bra forbilde for mange mennesker her ute, inkludert meg.

  Lykke til med kokeboken, håper den blir en suksess. Fortsett å stå på så bra som du gjør, og lev livet til det fulle!

  Klem 🙂

 50. Miriam :)

  Karoline!Du er ama-zing! Alltid like flott! Du er så sterk og selvsikker, et flott forbilde 🙂
  Klem klem

 51. Fin topp, liker ryggen på den! Lekkert antrekk som du ser fantastisk i :-F

 52. Hei Caroline:)
  Under minner fra November har du lagt ut et bilde av venninnen din på et vinmonopol. Hun har på seg en jakke meg det amerikanske flagg på… Har lenge lurt på hvordan merke dette er, og håper du eller noen andre kan svare meg på dette?? 🙂

  Liker bloggen din masse, masse!! 🙂

 53. Hei, kan jeg spørre hva din PT på elixia heter ? virker som du er veldig fornøyd med han/hun. har tenkt å skaffe meg en PT på elixia skien selv, og lurer derfor på om du kan anbefale noen 🙂

 54. Kristine

  Jeg har også den jakken. Kjempefin 🙂
  Et lite spørsmål om skoene… Har du de i grått også? Syns de ser veldig fine ut, men redd for at de skal se litt simple ut, hvis du skjønner hva jeg mener?! For de er vel ikke i ekte skinn? Er de svarte fine? Hvordan er de i størrelsen?

 55. Utrolig stilig antrekk Caroline! Digger stilen din 😀
  Og når jeg leser enkelte av kommentarene på bloggen din blir jeg helt sjokkert! Du er den minst overfladiske bloggeren jeg vet om! Nå har jeg riktignok fulgt med bloggen din rimelig lenge, men man merker virkelig at du verken er overfladisk eller selvopptatt. Synes du er utrolig inspirerende, og håper virkelig at du vil fortsette å gi av deg selv 🙂 Stå på videre Caroline, og husk at det er mange som ser opp til deg!
  Klem 🙂

 56. Fine Caroline. For noen utrolig fine klær, som du ser helt nydelig ut i, som du alltid gjør 🙂
  Vil bare gi deg en liten oppmuntrende melding, etter å ha lest litt av tilbakemeldingene du får.
  Jeg må bare få sagt at du er en enorm inspirasjon, og bloggen din gir meg så mye positivt! Du er absolutt flink til å blogge variert, om alvorlige, morsomme, triste, glade, private og inspirerende tema. Du gir mye av deg selv, og er virkelig en stå på-kvinne. Et godt forbilde med andre ord!
  Det er lett å se at du setter pris på leserne dine, og legger mye arbeid i bloggen, både på innleggene og i kommentarfeltet. Jeg vet helt ærlig ikke om noen annen kvinne som er så effektiv, positiv og vakker- både på innsiden og utsiden – som det du er. Selv om jeg ikke har møtt deg, er jeg stolt over deg. Du viser at man får til alt man vil, bare man har litt gøtts og står på! Vær stolt! Du fortjener alt godt du har oppnådd, og alt som du senere kommer til å oppnå. Håper vi er så heldige at vi får følge deg og bloggen din i lang, lang til fremover. Stor klem fra Ida 🙂

 57. Hei! 😀
  Har du svart på spørsmålsrunden? 🙂
  Du har nydeeelig klesstil !
  Elsker den ! 🙂

 58. synnøve

  Helsiken,frøken strøken altså! Det var bare et fantastisk outfit. Hatten var prikken over ièn. Jeg digget det!:)

 59. Cathrine

  Hei! Ville bare si at etter 13timersdager på jobb er det helt fantastisk og komme hjem i sofaen og lese alle innleggene dine. Utrolig herlig avkobling! 🙂 Stå på videre, og lykke til med lansering av boka 😀 Klem!

 60. Fin frue og fint hus 🙂 Og fin hatt! Den bare løfter hele antrekke til uante høyder! Og jakken, og toppen og… herlighet, elsker hele deg, jeg <3

 61. Hei vakre Caroline! Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en sånn treningsklokke som du skriver du er så avhengig av, til samboeren min i bursdagsgave! Så lurte jeg da på hvor jeg bør kjøpe det, og om du kanskje har noen tips til en fin tileggsgave? Må man ha skoene også?
  Takk for den fine bloggen du skriver! beriker hverdagen :))

  Klem

 62. hvorfor valgte du å kalle bloggen din for fotballfrue?;)

  1. Fotballfrue

   Bloggen min het i utganspunktet «fotballfrue.. jeg?» Utgangspunktet for det var at jeg aldri har vært fotballinteressert, og nesten mislikt det som pesten, og nå var jeg plutselig midt opp i det. Videre tenkte vi også at navnet «fotballfrue», ville generere mange ekstra klikk 🙂

   – C

 63. åh, nydelig antrekk!
  men det er en ting jeg lurer på, du la ut en sånn Teaser: Vilamendhoo andrevjuledag (?)
  så jeg lurer på om videoen kommer ut, den av hele turen? det er godt å velt 1månde siden nå men håper den kommer ut 🙂 klem

 64. Den dagen LK ikke vil/kan spille fotball på toppnivå lenger, håper jeg at han setter proff fotograf for Norges største blogg på CVen sin, for SHIT han tar gode bilder!! (Det er selvsagt sikkert enkelt å ta fine bilde av ei som er så fotogen som du er, Caroline, men fortsatt… Flink!)

 65. Ironisk at du bruker houndstooth og i forrige innlegget hadde Hugo tannproblemer 😛

  Meeen det jeg skulle spørre om var om det fortsatt blir noe av den sykle Norge på langs turen i samarbeid med SSS? Glad i å sykle selv så det hadde vært gøy å fulgt med på 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, sant :p

   Ja, det skal jeg 🙂 Du kan jo slenge deg på noen etapper 😀

   – C

 66. Jeanett Mikkelsen

  Hei Caroline!
  Når åpner treasures.no igjen? 🙂 er så klar for å bestille et par smykker!!

  1. Fotballfrue

   Når Lars-Kristian er hjemme fra La Manga. Vi må være to under åpningen, så midten av februar 😀 Jeg roper ut 😀

   – C

   1. Jeanett Mikkelsen

    Herlig! Gleder meg 😀
    Har du noen gang tenkt på å trykke leserhistorier forresten? 🙂

 67. Hei du,
  lurt epå en ting, siden du har hatt nike pulsklokka en stund, er det mulig å slå av pipe lyden fra knappene?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke :O

   – C

 68. Stilig jakke! Elsker stilen din, du er utrolig vakker og flink til å kle deg=)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 69. Likte antrekket ditt kjempe godt:) Du kledde da kjempe bra:)

 70. Har siklet lenge på den toppen, venter bare på lønn på fredag 😉 Hvilken størrelse har du, og hvordan sitter den på deg? Tenker spesielt på brystene, er den liten eller stor der?

  Cameo har så mye fint!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Og denne er elsk <3

   Den sitter veldig bra over brystene, helt perfekt. Jeg har XS 🙂

   - C

 71. For et stilig antrekk!

 72. Åh det første bildet var nydelig. Antrekket Svart/hvitt med en «stram» stil står som en herlig kontrast til den norske naturen. De andre bildene er fine, men det første var kjempefint!

 73. Wow så flott antrekk! 🙂

 74. Kjempe fint 🙂

 75. Kjempefint 🙂 Er denne jakken veldig kort i modellen? Jeg har veldig lyst på en slik jakke, men finner aldri den lengden jeg vil ha. Den var veldig fin til deg hvertfall!

 76. Du er en inspirasjon!!

 77. Hvor har du kjøpt stigen du har på badet? Veldig fin 🙂

 78. Der se!!! Rizzo sammen med Sandy aka Nadia? eller tar jeg feil? haha!:) Tror jeg så den forstillingen, hvis det var på folketshus da? 😀

 79. Karoline

  Hvor har du kjøpt stuebordet ditt?? 🙂

 80. Hei:) Har lurt på å kjøpe toppen som du har på deg her lenge, men hvordan blir den i front? tenker litt på om det er mulig å ha noen form for bh under?

  1. Fotballfrue

   Nei, du kan ikke ha bh under 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *