Gull i munn

God morgen, skjønninger ♥

Her er frokosten inntatt for 3 timer siden, og snart er den beste tiden på dagen forbi: Morgenen. Elsker å sitte med morgenkaffen, frokosten og surfe gjennom nattens nyheter og sladder. I dag ble jeg sittende og stirre på alle de fantastiske Golden Globe-kjolene. Akk, gi meg alle sammen! Spesielt Elle MacPherson og Jessica Biel sine. .

Apropos overskriften: Er det noen som ikke har gull i munn, er det Hugogutt. Stakkar, han lider av kronisk dårlig ånde, det hjelper ikke hvor ofte jeg pusser tennene hans, gir han dentastix eller plaque off. Derfor trenger jeg råd om en god dyrlege i Skienområdet. Jeg må vite at Hugolicious er i gode hender når han eventuelt må i narkose for å fjerne plakk på tennene. . Skummel tanke, men det må gjøres. Stakkar. Noen som har peiling på en dyktig, snill og vennlig dyrlege: Hyl ut!

Nå skal jeg i gang med dagens matlaging. Litt kjekt å måtte lage mat på morgenen, ettersom middagen er spikret i god tid. Deilig. Senere blir det trening og forhåpentligvis litt jobbing med skapet.

Fin ukestart til alle ♥

139 kommentarer

 1. Du kan kjøpe «munnskyll» på dyrebutikken, som hunden kan ha i vannskålen sin. Du blander ut litt i en liter med vann. Det har jeg til min chihuahua. Som forresten er prikk lik som din,bare min er tispe 🙂

 2. Min hund hadde det samme problemet over lang tid med dårlig ånde, så han ble pusset tenner på og var hos en vanlig dyrlege for å fjerne plakk osv. Men etter å ha vært hos en tannspesialist til hunder viste det seg at han hadde råttne tenner helt bakerst i munnen, stakar gutten som ikke kunne si ifra. Dette var grunnen til dårlig ånde.. uansett hvor mye man pusser forsvinner det ikke, men etter å ha trekt tennene så kunne man ikke en gang lukte at han pusta på meg. Vet ikke om det er samme situasjon hos deg, men tenkte å si ifra hvertfall 🙂 hihi, hilsen fast leser av den eneste bloggen jeg leser ! 🙂

  1. Porsgrunn dyreklinikk 48 02 33 33 og han heter Christian 🙂 Lykke til !:)

 3. Jeg kan godt finne navnet til han legen, hvis ikke du allerede har fått ordna det da:)

  1. Fotballfrue

   Gjerne 🙂

   – C

 4. Porsgrunn dyreklinikk tlf : 48 02 33 33 og han heter Christian 🙂
  Lykke til !

 5. Rising dyreklinikk der det beste stedet, har vært der med min hund og fått gjort det samme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *