Feminin vårtrend

Det er så deilig å se at en av vårens hotteste farger er rosa i alle nyanser, spesielt pudder og knall.

Costume National / Givenchy / Valentino

Selv om jeg synes det er vanskelig å definere min egen klesstil, vil jeg absolutt si at et av stikkordene er romantisk og ladylike, til tross for at jeg noen ganger også liker å være litt røff. Men det å ha en variert stil og garderobe, gir utgangspunktet for så mange ulike looks, og nettopp derfor synes jeg alle kvinner burde ha noen hint av femininitet i garderoben sin, som et eller flere av disse plaggene:

Bukser fra The Wardrobe / Topp fra J. Crew / Genser fra By Malene Birger 

Flats fra Steve Madden (annonselink) / Heels fra Miu Miu / Kjoler fra Soaked in Luxury & Style in / Pumps fra Friis&Co 

Sukk. . Gleder meg til våren, til åpne tær, bare legger og skuldre igjen. .

42 kommentarer

 1. H e r l i g innlegg. Likte spesielt godt genseren. Den var nydelig.
  Gleder meg til disse mørke viterdager er over. 🙂

  <3 astudentway.com

 2. Fine klær! ♥ Skal ta en nærmere titt. Takk for tips <3

 3. Det er ikke nødvendig å sette sin egen klesstil i bås. Er verken kult eller morsomt å være fullstendig trendslave. Kle deg i det DU liker, det er det viktigste 🙂 🙂
  God helg!

  1. Fotballfrue

   Det er jeg veldig klar over, jeg bare oppsummerte min egen klesstil 🙂 Kler meg alltid i det jeg liker, det gjelder vel alle 😉 (håper jeg)

   – C

 4. Har du noen tips til skobutikker på nett? 🙂 Helst norske, men utenlandske funker også.

 5. Du er absolutt ikke den eneste!! 🙂 gleder meg sånn til snøen er borte og man kan ta på lette sko og små jakker. Jeg fryser så lett, så om vinteren pakker jeg meg inn, og det er så kjedelig.

 6. Femininitet 😉 Du glemte en «nit»

 7. Hei Caroline 🙂

  Pleier du og tøye ut etter du har trent? Hvorfor/hvorfor ikke?

  Ha en fin helg videre.

  Mvh 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, absolutt. Jeg må tøye for å forebygge kneskaden jeg hadde i fjor :/ Bruker ca. 20 min. på tøying hver gang :O

   – C

   1. Ok , jeg har hørt at man ikke trenger og tøye ut etter trening . Hvis man vil ha mer «kompakte» muskler burde man la vær og tøye ut har jeg hørt !?? . Men jeg vet ikke om dette stemmer, derfor jeg lurte. hehe

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg ikke, men «kompakte» muskler er vel det siste jeg vil ha 😉

    – C

   3. De fleste tøyer for å unngå stølhet etter trening, men noe forskning viser at ikke har noen hensikt. Mange mener likevel at det hjelper, så man kan jo egentlig kjenne på sin egen kropp hva man synes er best i forhold til stølhet. Likevel bør alle tøye for å øke kroppens bevegelighet, og forebygge skader 🙂 Og til det med «kompakte» muskler, så er det vel egentlig ingenting som heter det. Muskelen blir ikke lengre, eller mindre «kompakt», om man tøyer den.

   4. Ingrid

    Er stort sett enig med deg, men synes det er viktig å presisere at musklene selvsagt blir lengre dersom man tøyer nok (altså ikke kjapp og usystematisk uttøying etter annen trening, men bevegelighetstrening med en viss varighet og intensitet). 🙂

   5. Musklene blir ikke lenger, men bindevevet rundt (feks senene) kan man forlenge.. 🙂

   6. Ingrid

    Jo, så klart musklene kan bli lengre. Man kan øke antall sarkomerer i serie.

   7. har du noen gode tøye-øvelser? 🙂

 8. Nydelig topp fra costume national! crave crave…

 9. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Åååh, for en herlig mote! Tenk at det er på tide å tenke på vårmoten allerede.. Det er jo bare helt utrolig =)
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 10. Hei!
  Elsker bloggen din! Kan du filme/ta bilder av huset ditt, på innsiden og utsiden?! Ser så fint ut på bildene på innleggene dine!<3?

  1. Fotballfrue

   Det ligger veldig mange bilder av huset både inni og utenpå på bloggen allerede 😀

   – C

 11. Når kommer svarene på smp runden? 🙂

  1. Elisabeth

   Lurer jeg og på!

  2. Fotballfrue

   Først kommer siste del av oppsummering, også skal jeg ta for meg spørsmålene deres. Tipper mandag 🙂

   – C

 12. Jaaa! Sååå enig med deg her! Nydelige rosanyanser:) gleder meg til våren jeg også. Og enda mer til sommeren 😀 iiiih!!!!! Gleder meg mer og mer bare ved å skrive at jeg gleder meg:p haha

  1. Fotballfrue

   Haha, søta <3

 13. Å som jeg GLEDER meg jeg også!! 😀 Grilling i parken, løpeturer ute i skog og mark, is på aker brygge, dypping av tær i vannet, glede & forelskelse. Jeg teller ned! Ha en FANTASTISK helg Caroline !
  Jeg er fast leser, men ikke så flink å kommentere, men det skal jeg forandre på. du er en inpirasjon!

  1. Fotballfrue

   Takk <3

 14. Å for noen nydelige plagg og ikke minst farger 🙂 Jeg har vært rosaelsker så lenge jeg kan huske,så dette gledet mitt hjerte og ikke minst mitt humør 🙂 Tusen takk for inspirerende innlegg,dette kan du 😉 Ønsker deg en fin helg videre pene,vakre og søte deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Å 😀 Veldig fin helg videre <3

 15. Åh, jeg gleder meg til en rosa vår!

 16. Etter dette innlegget gleder jeg meg enda mer til våren! Nydelige plagg og farger Caroline <3 Ha en fin helg videre.

 17. Anne Maren

  Bra innlegg! Kunne du laget et lengre innlegg med hva som kommer til å bli de heteste trendene til våren og sommeren? 🙂 skal til london om en ukes tid, og kunne tenkt meg å kjøpe litt ting til våren!

  1. Fotballfrue

   Dette er i hvert fall en av trendene til våren 😉 Det kommer også mye vinrødt <3

 18. Isabelle

  Hei 🙂
  Prøvde og trykke på linken til steve madden sine flats, men da kom jeg til den buksa på nelly.
  Kan du legge ut linken på nytt for meg , de var så fine ?:)

  1. Fotballfrue

   Da skal det være i orden 🙂

   – C

 19. Så utrolig mye fint 🙂 Det vises at du legger mye tid ned i bloggen! Jeg kjøpte faktisk 5 pudderrosa og offwhite kjoler på asos i dag. Salget der er jo helt villt. Våren i Budapest pleier ofte å komme i slutten av februar, så da blir det bare legger og pudderrosa kjoler på meg <3

 20. Det er en fantastisk flott og inspirerende blogg du har! I dag kjøpte jeg skikkelig slengbukse a la 70-tallet på tilbud, og har lett gjennom «gamle» poster for å se om du noen gang har hatt noen tips og triks til styling og bruk. Eller er kanskje slengbuksen litt «overkill» for deg? Er veldig usikker selv… Ha en flott dag videre!

 21. Jeg elsker sånne innlegg som det her!! Dette er ikke min stil i det hele tatt, men ååh.. innlegg som det her er så bra!

  Syns det er så herlig å lese bloggen din for tiden. Det virker som om du har det så utrolig bra, og det syns 🙂 Håper du og LK trives i Siljan like mye som du gir uttrykk for her. Gleder meg til å følge deg videre!

 22. åh, to av mine absolutte yndlingsfarger! 😀
  har lest at aqua/ turkis/ blått også blir hot i vår og sommer? hva tenker du om det?

 23. Takk for at du skrev et innlegg om vår trender! Setter pris på det 😀 !

 24. den draperte kjolen var nydelig! 😀 men det stod ikke hvor den var fra? Tror nesten jeg MÅ ha den.

 25. Jeg syns denne trenden er så utrolig søt og romantisk. Jeg bruker veldig sjelden rosa selv da, men syns det ser fantastisk ut på andre.

  http://annascloset.wordpress.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *