Siste innsats før helg

God morgen ♥ Haha, dere er en gjeng morsomme mennesker. Tenk å henge seg opp i toalettpapiret mitt, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Våknet til 40 kommentarer med forskjellige meninger om Ekornpapir, First Price, Rimi, Rema, Lambi, ja, i det hele tatt: God underholdning. Godt de var en del av dere som la merke til det jeg egentlig ville vise dere også, da: Den fiine stigen og kurven min. Faktisk synes jeg First Price er finest i den kurven. Sånn er det bare. Kanskje jeg skal ha noen ruller med Lambi på gjestetoalettet, sånn for å tilfredsstille alle 😀 Hihi.

Uansett, suser snart avgårde til ELIXIA for siste innsats før det er helg. I morgen skal jeg ta fri fra både trening og bok, og det skal bli litt godt. Spørs om jeg klarer det siste, det er jo så gøy, i tillegg får jeg ikke helt ro i sjelen før alt er spikret.

Nå sitter vi og spiser frokost sammen, han i dress og jeg i treningstøy. Tipper det blir en rolig økt på meg i dag, også full fres igjen på søndag. Jeg har forresten bestilt meg ny Nike GPS-klokke, så når jeg får den, kan jeg endelig lage et innlegg for dere. Det er uten tvil den beste treningskompisen ever! I miss it!

Ha en fin avslutning på arbeidsuken, dere 😀 Skrives snart ♥

99 kommentarer

 1. Hei Caroline! 😉
  Blir veldig motivert av treningen din. 🙂 Klarer bare å trene tre ganger i uken jeg da, studier og jobb tar en del tid. Lurte på hva du spiser til frokost før trening? Jeg sliter veldig med at jeg får veldig hold av å spise noe, men hvis jeg ikke spiser noe klarer jeg ikke å holde ut så veldig lenge på mølla. 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser 2 egg med MYE majones, sammen med 5-6 skiver gulost, masse paprika og tomat 😀

   Klem!

   1. Bare egg du deler i to, eller lager du fyll i? 🙂

 2. Hei Caroline!

  Jeg lurte på om du hadde posted noen antrekksbilder hvor du har på deg de røde skoene du designet for Nelly? Nå som flere av skoene dine er på salg, kansje du kunne hatt en post hvor du samler opp hvordan du har stylet looks med dem i virkligheten? Takk!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, det kan jeg helt sikkert 😀

   – C

   1. Camilla

    JA! Har ikke sett deg i de røde og grå enda, eller så har jeg oversett noe:P

   2. Å det hadde vært helt supert! Jeg vet jeg skal bestille to av de andre parene dine, de hvite og beige, og de sorte. Men de røde, er jo kjempe stilige men bare aner ikke hvilke antrekk jeg skulle brukt det til 🙂

 3. Nå har jeg også fått unna dagens treningsøkt, og da er det rett hjem å sjekke bloggen din! Helt avhening 🙂 hehe..
  Du er fantastisk og en skikkelig motivasjon! Stå på 😀

 4. Har du noen tips til bikinimote og sommermote? Flytter nemlig til Australia i februar, og må skifte ut omtrent hele klesskapet mitt! (luksusproblem!)

 5. hei! dere er ett nydelig par, med et nydelig hus 🙂 tusen takk for all inspirasjon!! holder på å flytte inn i nytt hus selv 🙂 er så spent på boken din, gleder meg til den kommer ut! 😀 god helg til dere! nyt den, det skal iallefall jeg… 🙂

  Klem !

 6. Hvordan trener du? fri på meg både i går, idag og i morgen 🙂 holder med 4 treninger pr uke for meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne uken har alle øktene vært kjappe og greie, har så mye å gjøre :O 45-60 min. løping, lett styrke. 5 ganger til nå, siste på søndag 🙂

   – C

 7. God helg, kos deg masse 🙂

 8. Haha! Dette minner meg mistenkelig mye om debatten rundt perlehengerne :p Utrolig hva folk har meninger om!

  Strålende fredag og helg til dere begge! 😀

 9. Hei, spørsmål om klokken:)

  Jeg har også Nike GPS klokken, veldig fornøyd!! Men jeg opplever at den og mølla ikke viser lik løpt lengde? Hvordan er din erfaring med det?Er det noe jeg skal gjøre kanskje? Jeg har brukt den mest ute, og da er den jo glimrende! Ha en fin helg:)

 10. God helg <3

 11. Haha, folk er rare 🙂

 12. Hei vakre Caroline,

  Jeg har et spørsmål til deg. I fjor drev du å jaktet Oslo rundt etter en form for koffeinerstatning, da du hadde en kaffefri uke (tannbleking). Lurte på om det var smilelab du du brukte da? Jeg fikk den nemlig i posten i dag, og er veldig spent på å prøve! Jeg finner derimot ingenting i bruksanvisningen om å ta avstand fra kaffe. Kanskje det er jeg som har ovesett det?

  I need my coffee, you know! 😉

  Håper helgen din blir fin! Du skal sikkert svinge deg i kjøkkenforkle, tenker jeg.

  Klem, klem <3

 13. Berit Hammer

  Det viser bare hvor lite folk egentlig har å gjøre, hahaha 🙂
  God helg 😀

 14. Christine Bakke

  Hahahaha, måtte lese de dopapir kommentarene når du nevnte det og jaggu er det mye dumskap i verden! Jeg fikk meg en veldig god latter, men som 19 åring ble jeg litt oppgitt over at voksne mennesker henger seg opp i slikt, også på en så usaklig måte da! Hvis noen av dopapir- entusiastene leser dette så må jeg si en ting: Folk generelt (bortsett fra slike som dere) gir vel faen i hva slags dopapir dere bruker og hvorfor. Når folk henger seg opp i slike ting så har man lite å bedrive fritiden sin med. Jeg setter stor pris på at du nevnte det da, så er jeg sikker på at jeg har et nokså meningsfullt liv i en såpass ung alder 😀 God helg, Caroline!

 15. Hei Caroline! 🙂

  Jeg så deg på Elixia idag… 😉 Hadde lyst til å gå bort for å si hei, men du var så opptatt på mølla 😉 😉 Flink du er! Også må jeg si at du er like vakker i virkeligheten som på bilder!

  Lykke til med finishen på kokeboka di!

  Klem <3

 16. Christine

  Hei!

  Hva skjedde med den forrige klokken din? Ble den ødelagt? Vurderer å kjøpe en slik en, men ikke hvis den ikke tåler en trøkk:P

  Apropos syntes å husek at du nevnte at Mulberry vesken din ble ødelagt, det synes jeg du må klage på, for det holder ikke mål. Min ble ødelagt på siden der en fester reimen i bolten og jeg dro til butikken å klaget. De sendte den på reparasjon og jeg fikk den igjen – etter tre uker, men god som ny!

  Ha en fin helg:)

 17. Hvor har du kjøpt liftgardinene dine? Er de standardmål? 🙂

 18. Hei Caroline:)

  Jeg lurer på om du har noen tips til meg ang styrketrening. Jeg har nemlig slitasjeskader på begge knær, så sliter veldig med å finne den rette balansen i treningen for at jeg skal ha minst mulig vondt.
  Jeg har fått treningsprogram hos PT, men er ikke veldig fornøyd med opplegget.
  Jeg ser forandringer på hele kroppen utenom rompe og lår, da disse er vanskelig å trene uten å belaste knærne.
  Jeg lurer altså på om du har noen tips til øvelser som kan gjøres uten å belaste knærne for mye? Øvelser til rompe/lår. Jeg ønsker også å trene cardio; men mølla ødelegger knærne totalt, og elipsemaskin sliter veldig. Har du andre tips?
  Ble veldig langt, beklager det. Men håper likevel du tar deg tid til å svare:)

  Mvh
  Miriam

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *