3 tips før helgen

I dag har jeg kokkelert min egen gløgg ala LCHF. Jeg vet det er litt i seneste laget, men jeg rakk jo ingen førjul, derfor henger jeg liksom litt etter. Og jeg føler det er helt ok.

Så, tips nummer 1 for en fullkommen helg: Kjolen jeg viste dere i går, er nå på tilbud hos Cameo til 699,-

Tips nummer 2: Hør på min favorittsang nummer én på treningsfronten mens du gjør siste innsats for kroppen, enten i morgen eller på søndag:

Tips nummer 3: 

Prøv å lage Carolines rødvinsgløgg. Her er oppskriften:

Du trenger: 

 • 1 flaske rødvin
 • 1 vaniljestang
 • 1 ss. tørkede eller friske blåbær
 • 2 ss. hakket, tørket ingefær
 • 2 ss. kanel
 • 2 ss. kardemomme
 • 100 gram yaconsirup
 • Skallet av 1 appelsin
 • 8-10 hele nellik
 • 1/2 – 1 ss. kvernet pepper (avhengig av hvor sterk du ønsker den)
 • 2 dl. vann
 • 3 ss. sukrin

Alt krydderet får du kjøpt i krydderhyllen på butikken. Ingefær er jeg litt usikker på, jeg kjøpte mitt på iherb.com her, og yaconsirupen fant jeg her. Denne har lav GI, og er derfor perfekt for oss med et LCHF-kosthold. Bruker du koden  FOT850, får du 5 dollar rabatt på din første bestilling.

Ha yaconsirup, alt krydderet, blåbærene og skallet av appelsinen i 2 dl. vann. Kok opp, og la det putre i 10 minutter. Når blandingen er ferdig, setter du det i kjøleskapet til det blir kaldt. Gjerne over natten, men jeg er så utålmodig og ville ha allerede NÅ, så min stod i ca. 1.5 time (litt i fryser og litt i kjøleskap)

Sil av blandingen, og varm den opp igjen, denne gangen sammen med i hvert fall en halv flaske rødvin. Jeg brukte ca. 3/4. Rør inn sukrinen. Nå skal det ikke koke, men varmes opp. Sil den gjerne enda en gang før servering, eller rør mens du drikker.

Server med hakkede nøtter foran peisen (eller foran macen, som i mitt tilfelle). Mmmm. .

God helg, fininger ♥ Jeg gleder meg allerede til en ny uke, for nå er jeg snart ferdig med alle bildene, noe som betyr at jeg kan kle meg i noe annet enn forkle igjen. Hørte jeg hurra?!?

100 kommentarer

 1. Hei Caroline,
  Hvilken str. har du på kjolen? Så kjekt å vite når man selv skal handle og det står oppført hvilken str. modellen har på seg:)
  Ellers vil jeg også benytte anledningen til å rose deg for en delikat og inspirerende blog

 2. Christine

  Flott kjole!

  Jeg har bestillt en del varer fra Cameo, men det går så tregt! Er 2 uker siden jeg la inn bestillingen. Er det vanlig at det tar såpass med tid?

  1. christine

   Har aldri tatt mer en 5 dager med meg:) men har du ikke fått sporings nr på mail da?

   1. Christine

    Oi.. 5 dager! Jo, fikk sproingsnr. på Fedex, men det stoppet på Gardemoen 10 januar.

 3. Birgitte

  Jippi!! Prøvde meg på hjemmelaget rødvinsgløgg i julen, men ble ikke helt fornøyd.. Så denne skal absolutt testes etterhvert. Herlig at du komponerer en (forhåpentligvis) deilig oppskrift for meg så jeg slipper flere bommerter (når det gjerlder gløgg iallfall) hehe. God helg til deg og Lars- Kristian 😀

 4. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så deilig da! Håper du får en superfin helg! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 5. Hei Caroline 🙂

  Så utrolig flink du er til alt du gjør. Og maten din ser fantastisk god ut. Men jeg lurer på noe angående denne LCHF maten, spiser ikke folk dette for å gå ned i vekt? Du trenger jo ikke det du, du som er så slank fra før 🙂 og har du foressten noen tips for å gå opp i vekt? Jeg er nesten like tynn som deg, men ønsker å gå opp i vekt. Skulle ønske det fantes en kokebok for det formålet 😉

  1. Fotballfrue

   Du kan spise McDonalds for å gå ned i vekt 😉

   Mange spiser LCHF fordi det er et sunnere alternativ enn det staten anbefaler, det medfølger i hvert fall en hel del helsefordeler 🙂

   – C

 6. Hei 🙂 Jeg lurer på den kjolen jeg som du har kjøpt og linket til – den er NYDELIG ut på deg! Men når jeg ser på linken virker det jo som det er en heelt annen kjole!?!?? På bildet ditt virker det bare som det er paljetter el noe på skuldera, mens på llinken til kjolen virker det som det er overalt, og ikke paljetter men bare et annet stoff eller noe? Men det er samme kjole? Er den finere i virkeligheten da?? Den så jo så fin ut på deg 😉

  1. Fotballfrue

   Det er paljetter i sikksakk over hele! Den er så fin, mye finere i virkeligheten!

   Takk, forresten 🙂

   – C

 7. Hei!

  Veldig mange bra oppskrifter du legger ut!
  Jeg følger ikke lavkarbodiett, men likevel opptatt av å spise sunt. Er ikke så glad i kunstige søtstoffer så bare lurer på hvor mye sukker f.eks en spiseskje sukrin tilsvarer, og går det an å bytte ut dette, men fortsatt bruke oppskriftene som de er?

  God lørdag!!

  1. Fotballfrue

   Sukrin er absolutt ikke kunstig søtning, det er helt naturlig og motvirker til og med hjerte- og karsykdommer fordi det er fullt av antioksidanter 🙂

   Det går rett gjennom kroppen, uten å tas opp, og påvirker derfor ikke blodsukkeret.

   – C

   1. Aha, det var jeg ikke klar over.
    Googlet og leste litt, så kommer nok til å gå til innkjøp av det:) Har du noen gang forsøkt å bruke Steviaplanten istede for sukker, det også er en bra naturlig erstattning har jeg hørt.

    🙂

 8. Herlige tips! Skal definitivt prøve ut sangen på lørdagstrimmen på mølla om 1 times tid!

  <3 astudentway.com

 9. Caroline, du er så søt og positiv! Det er en av grunnene jeg leser bloggen din, ikke bry deg om alle rare ting finner på å henge seg opp i. (noen kommentarer er heeeeelt utrolige) Stå på! 🙂

 10. Takk for fin helge inspirasjon :-))

 11. Hei, jeg håpet du kunne si hvilket merke glasset på bildet er? Utrolig fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Det glasset fikk vi med på kjøpet når vi kjøpte en flaske O’Mara’s. Det er ganske likt Baileys 🙂

   Glasset heter i hvertfall O’Mara’s.

   – C

 12. Hei Caroline 🙂 Håper du har en flott helg!
  Hvorfor går det ikke an å gå videre på «eldre innlegg» nederst i bloggen din lengre? Finner heller ikke søkefunksjonen på siden din :/ Leter etter et innlegg du hadde om treningsklær for ikke så lenge siden.

  Hanne 🙂

  1. Fotballfrue

   Det fungerer fint her hos meg :/

   Har du forsøkt å klikke på arkiv, og «select month»? Kanskje det funker da? Hvilket innlegg er det du er på utkikk etter?

   – C

 13. Kan jeg spørre hvorfor du aldri godkjenner kommentarene mine? Har da aldri skrevet noe stygt eller noe? Ikke veldig hyggelig å lese bloggen din lenger når jeg ikke får kommentere …

  1. Fotballfrue

   Finner ingen kommentarer fra deg, hverken i spam eller søppel :/

   – C

 14. Dette tipset skal jeg garantert bruke meg av, tusen takk!

 15. Når kommer spørsmalsrunden? 😀

  1. Fotballfrue

   Mandag 🙂

   – C

   1. Sandra

    Tusen takk for svar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *