To nye ting: Badet

Badet er ikke helt ferdig ennå, men er på god vei. Det som mangler nå, er en fin badematte og tannbørsteholder. Sikkert noe mer også, men det er slike ting vi finner etter hvert. Fikk i hvert fall min etterlengtede stige i dag, som vi skal ha håndklær på. Den fant jeg hos Ellos.

Også denne vakre kurven som hele tiden skal være proppfull av doruller. Den fant jeg hos Kremmerhuset.

Gleder meg til flere ting er på plass i huset, og til jeg kan vise dere alt  sin helhet. Resten av badet for eksempel 😀 Elsker boblebadet, men av en eller annen merkelig grunn har vi kun brukt det én gang :O

Nå er det snart kvelden hos familien Eriksen, må bare slukke i peisen først ♥

178 kommentarer

 1. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Åh, så fint det ble da! Gleder meg mye til å se det ferdige resultatet =) Jeg bare lurer, blir ikke håndklærne skikkelig hårete? Jeg har jo fire hunder, og selv om håndklærne ligger i et skap så blir de hårete.. Fryktelig irriterende! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 2. Er dette bare ditt og mannens bad eller er dette noe gjestene bruker også? Lurer bare på om dere da henger de små «gjeste-håndklærene» på stigen også, eller om dere har noe eget til de? : ) Er det dette denne stigen egentlig skal brukes til, eller er det bare enda en kreativ løsning fra din side?

  God og fin idé uansett!

  Ps; first price er da virkelig ikke sandpapir. Er det ingen som husker det forferdelige, ruglete dopapiret som ALLE eldre mennesker hadde? DET svei da man tørka seg. First price er jo silke i forhold.

  1. Fotballfrue

   Det er bare noe jeg har funnet på, en stige kan brukes til så mangt 🙂 Vi har enda et toalett / lite bad nede, så det er det jeg kaller for gjestetoalett 🙂

   – C

   1. Kristin

    Du har vel ikke funnet på dette helt selv? «Alle» interiørbloggere – og interiørblader – har jo stige med håndklær på badet… 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg leser ikke så mange interiørblader (ennå), men jeg har sikkert snappet det opp derfra i utgangspunktet 🙂

    – C

   3. cathrine

    Stiger på bad og i andre rom har vært en trend i årevis, og noen stiger lages jo til nettopp dette formål. Bare å ta en titt i ethvert interiørblad, så vil du finne stiger med håndklær

   4. Fotballfrue

    Har helt sikkert snappet det opp fra et blad 🙂

    – C

   5. Er ikke alle som interesserer seg for interiør og følger med på trendene innen det. Så for meg var dette nytt og interessant : )

   6. Og jeg snappet ideen opp etter å ha sett stige med håndklær på i årets utgave av Paradice Hotel 😉 Kjøpte forresten min på Åhlens.. Er ganske smal, men funker fint med de små håndklærne på 🙂

  2. Skjønner heller ikke helt hva folk maser om at dette Firstprice papiret er så hardt/dårlig? Synes det funker helt fint jeg =) Jeg har hatt en shabby, hvit trekurv på badet med First price doruller en god stund Caroline; jeg synes det ser fint ut på et bad 🙂 Eneste dumme er at gjestene ikke skjønner at det er der de skal ta nye doruller fra – det er jo bare pynt (enda så sært det kanskje er å pynte med doruller =p) Men det er jo bare å fylle på.. Ønsker deg en fantastisk helg <3

 3. First Price toalettpapir
  Kr. 12,90 for 8 ruller på Meny.
  Samlet vurdering:
  Den er ikke så mye å se på, og definitivt ikke en rull du kjøper for å spice opp toalettet. Det ser grått og trist ut, og arkene kommer i ulik størrelse. Praktisk er det heller ikke, da det lett går i stykker ved første tørk. Passer kanskje best for studenter, som tenker pris foran mykhetssnobberi?
  TERNINGKAST: 3

  Lambi, soft & caring
  Kr. 35,90 for 6 ruller på Meny.
  Samlet vurdering:
  Her blir du møtt med søte sommerfugler, som kan minne om bryllupsfargene til prinsesse Märtha og Ari Behn. Papiret ser eksklusivt ut, men du får et annet inntrykk når du bruker det. Det virker nemlig lite stødig, samtidig som at det loer. Vær forberedt på å bruke litt mer papir enn vanlig – så takk og lov for at er det føles mykt! Jovisst er det fint med sommerfugler, men når det kommer til toalettpapir er designet slett ikke det viktigste.
  TERNINGKAST : 4

  MEN DERE, Her har vi det svart på kvitt—> GOOOO UNIK SOFT:

  Unik Toalett Soft
  Kr. 31,90 for 6 ruller på Meny.
  Samlet vurdering:
  Testens soleklare vinner og alle sarte stumpers drøm. Ikke bare har det utseendet med seg, men det virker også tykt og holdbart. Dette er et solid dopapir som både er kjønnsnøytralt, drøyt og passe mykt. Dersom du har hatt en dårlig dag på toalettet, kan du i hvert fall ikke skylde på dette dopapiret.
  http://www.dinside.no/847105/test-hvilket-dopapir-er-best
  TERNINGKAST: 6

  1. Fotballfrue

   Takk for innspillet 😀 Fantastisk!

  2. Haha, morsomt innlegg! 🙂

 4. Kristine

  Du har et kjempe fint hus! Du er veldig flink til å innrede, det var utrolig smart med kurv til doruller og stige til håndklær, gleder meg til du viser hele huset, sikkert et par tips å plukke opp 🙂

 5. BARNSELIG!

  At folk kan være så barnselig kan jeg ikke skjønne!!! det viser jo bare sjalusi jo…

 6. Dødsfint med den stigen, og ikke minst kurven! Du er utrolig flink på dette med interiør 🙂 Fortsett med sånne innlegg!!!! Interiør – inspirasjonsinnlegg er såååå morsomt å lese. Dessuten syns jeg dorullene dine passet helt ypperlig i den kurven 😉 Firstprice eller ei!! Thumbs up 😉

 7. Made my day at noken bryr seg om ka DOPAPIR noken bruka..
  UTRULIG fint du har det, henter mykje inspirasjon frå deg! 🙂

  Huset ditt blir veldig fint, og veldig enig med at FP-papir er bedre passande i din stil enn lambi med masse saua på 🙂

  STÅ på! 🙂 Du er kjempe dyktig! 🙂

 8. Ingerid

  Haha jeg døøør 🙂 Er det mulig å lage en diskusjon om doruller? DORULLER? Stå på Caroline 😉 Uansett åssen doruller dere anskaffer dere 😉 Jeg har også doruller i søt kurv på badet 😉 Syns det er fint jeg 😀 Sooo prowd!

  Ha en strålende dag <3

 9. Så fantastisk fint! Elsket stigen på badet, og kurven var jo kjempeskjønn, helt genialt! Du har veldig bra stil! 🙂

 10. Jeg tenkte også at åj, kjøper Caroline slikt dopapir, det overrasket meg på en positiv måte, ikke negativ. Det er bra ikke alle må ha det beste og det dyreste. Har man et helt hus sånn som dere, så er det andre ting man kanskje heller vil bruke penger på. Skjønner deg veldig godt! Hadde det ikke vært for min sensitive hud, hadde jeg valgt det samme billige dopapiret som deg. Skjønner ikke hvorfor folk er så glad i å hakke ned på folk…jaja.

  God helg, Caroline!! 🙂

 11. Elisabeth

  Nydelig hjem du har 🙂 Kjempe stilig med stige på badet 🙂

 12. May Liss

  Veldig stilig med en sånn stige på badet! Jeg har dessverre for lite plass på mitt bad men det skal jeg ha i bakhodet til den dagen jeg har større bad 🙂

  Kurven til dorullene var kjempefin! Supersmart å ha dem slik istedenfor på de gamle tradisjonelle(og stygge) holderne.

  Du er flink til å innrede, elsker å lese om alle ideene dine og se bilder, inspirerende!

 13. Søk på merket «House Doctor», de har mye fint og er en enkel stil (bla. tannbørsteglass) til badet 😀

 14. For et NYDELIG bad! Jeg har også lett etter sånn stige i hvitt, men har desverre ikke funnet det enda :/ Og kurven med dopapirene inni var jo helt genialt. Hadde også skaffet en sånn om vi ikke hadde hatt småbarn i huset.
  Jeg elsker stilen din! Og jeg kjøper også alt i Kremmerhuset 😀 hihi. Ha en fin dag videre! 🙂

 15. Hahahahahaha! Jeg måtte sjekke kommentarene, alltid gøy for noen mennesker å ta Caroline på noe :p
  Ha en fin helg søte deg!

  Beste hilnser
  Kaja Foss

 16. Hehe, jeg må le av alle kommentarene på hvilke dopapir du bruker! 🙂 Jeg kjøper faktisk dopapir på felleskjøpet, for da har jeg en stund + at det billig 🙂 hehe! Kurven og stigen var nydelig. Jeg kunne godt tenkt meg å ha det samme på badet i min nye leilighet, så dette var virkelig til inspirasjon 🙂 Ha en strålende flott dag, søte Caroline! 🙂

 17. Begyner nesten å gråte over alle kommentarer på hvordan det er å tørke seg i rumpa. Det er HELT utrolig..

 18. Haha artig at dorullene ble så diskutert 😛 Overrasket over at folk faktisk kan merket på dorullene bare ved et øyekast 😉

 19. Irene Thorsen

  Haha! Dopapir er dopapir!
  Er det ikke lurt å spare 15 kr på en pakke, og så kunne bruke disse 15 kronene på noe annet? Det blir jo noen kroner i året det 😀 Sparte penger, er bra penger!
  Likte veldig godt de flotte innkjøpene dine. Kreativt og stilig! Huset er nok blitt utrolig fint nå!

 20. Åå så fint det var! Hver gang jeg er innom Kremmerhuset eller Åhlens så gleder jeg meg til 100 til jeg skal flytte hjemmefra og innrede mitt eget. Blir så gøy!

 21. Dette var ganske morsom fredag-snart-ferdig -på-jobb-underholdning! Mens vi er inne på baken, Caroline, kan du oppdatere linken på trening av rumpel/lår? Den kommer inn på noe annet. Trenger litt inspirasjon! Takk for at du lager en morsom, inspirerende, søt, trendy og sporty blogg! God helg<3

  1. Fotballfrue

   Haha, det kan jeg straks gjøre 😀

   God helg <3

 22. Hahaha, nå døde jeg innvendig! Tenk å lage sånn oppstyr for dopapir. Hva er problemet folkens, har dere virkelig ikke bedre ting å ta dere til?
  Huset deres er kjempefint, Caroline :):)

  1. Fotballfrue

   Takk 😉

 23. Marthe :)

  Okei…dette var dagens latter! at dere gidder å sette dere ned å kommentere DOPAPIRET til folk?! hahahaha, rett og slett dagens.
  Kurven og stigen var kjempefin, Caroline! Du/dere har så utrolig fint hus:) <3

 24. Jeg blir nesten litt paff av å lese noen av kommentarene her. Er dopapir virkelig noe å henge seg opp i? Skal ikke folk få bruke hvilket dopapir de ønsker? Man har virkelig for lite og gjøre om man skal kommentere det. Jeg må nesten le litt.
  Jeg synes kurven var kjempefin:) Må si jeg misunner kreativiteten din, dere har jo fått det så fint i det nye huset! 🙂

 25. Camilla

  Har ikke tenkt over at en stige kan brukes til så mangt, så i hvert fall veldig fint ut!:D

 26. Veronika

  det jeg syns er litt vittig er at det er flere som henger seg opp i at folk kommenterer dopapiret, enn det er folk som faktisk kommenterer dopapiret!

  fint bad forresten, kan jeg få huset ditt?

  1. Fotballfrue

   Haha, du kan bare få se på det 😉

 27. Den til å ha dopapir i var kjempefin. Kunne gjerne hatt sånn selv 🙂

 28. Skal jeg være ærlig synes jeg det er flaut og stå i butikk kø og kjøpe first price produkter i hele tatt!! Kunne aldri tenkt meg og kjøpe noe av maten de lager!!

  1. Husfrue

   Lene… Sånn synes jeg ikke du bør si. Nå har jeg kokkelert i mange år både i mat og helse på skolen og i hjemmet, og helt ærlig så vil jeg ikke si at det er rare forskjellen i dagligdags kosthold på First price eller dyrere råvarer. Alle matvarer må i dag gjennom en kvalitetskontroll, så jeg stoler nå på at maten jeg kjøper er like god om den heter det eller det. Samme snobberiet prøver jeg å pelle av dattera mi. Herremann, hva feiler det dere unge i dag…

   Fint bad, Caroline, du har utsøkt smak. Likt mitt Green gate service. Var nettopp og kjøpte meg bokser for å ha oppvaskbrikettene i, det fungerte veldig bra;) Ha en strålende helg;)

   1. first price smør «kreft på boks»

 29. ehm, en ting jeg lurer på.. Hvordan så dere at det var first price dopapair? hahahhah.

 30. Utrulig fine detalja 🙂 Sikker på at huset blir kjempefint når de e ferdi <3
  *inspirasjon*

 31. Christina

  Må bare si at de som blir såre i stumpen av slikt eller slikt dopapir kanskje ikke bør tørke seg så mye der bak?

  Utrolig fint bad!! 🙂

 32. Hei 🙂

  Kjøpte du kurven på nettsiden?? Finner den ikke 🙁 Tenkte den kunne passe fint inn i det nye huset vårt!

  1. Fotballfrue

   Nei, i butikk 🙂

   – C

 33. Flire så æ grin!!! Ka e d her å diskuter da??? Hæhæhæ!!:)

  Første gang æ kommentere her forresten C, å tuuuusen takk for en helt herlig blogg, du e inspirerende, godhjerta å utrolig nydelig!!:)

  Ønsker deg å mannen ei riktig fin helg sammen!

  Klem fra meg:)

 34. Hei.
  Du har det utrolig fint. Nesten irriterende fint:) Måtte jo på jakt etter en sånn kurv til doruller i dag:) Fant en som lignet, og ble så fornøyd. Blir dyrt med alle de gode tipsene du kommer med. Fortsett med det:) Ha en fin helg. Kjempebra blogg har du:)

 35. så fint & smart att ha pappren så där!

 36. Nå i disse trange tider,
  bruk papirets begge sider.

  Tenk da også på din venn,
  heng det så tilbake igjen 😉

  1. Fotballfrue

   Hæhæ! Dagens!

 37. Camilla

  Kjempfin kurv! Må bare si at jeg syns huset ditt ser utrolig fint ut! Akkurat sånn stil jeg drømmer om! 😀

 38. Herregud, jeg ler meg ihjel. Ikke rart det er krig i verden, når folk får det til og virke som verdens undergang at du bruker first price..

 39. Ingeborg

  HAHAHAHAHA!! Tidenes diskusjon!! Sitt her sliten ette ei lang uke, sur ette å ha stått i bilkø i 3 timer.. så klikke e meg inn her for å oppdatere meg på dagen din, så kjem detta!?!?!? MADE MY DAY!! Dopapir? etter alle sakelige og usakelige ting som folk diskutere og kommentere på ditt liv inn her, så tar denna kaka! Syns du bør rangere de morsomste diskusjonene her inne etterhvert… a penny på at denna vinn… HERLIG! Kjem tel å tenke på detta når e sitt på do den neste uka..

 40. Dorulldiskusjon? Drit i det a!

 41. Hiver meg på dorulldiskusjonen – og er veldig enig med deg !
  Jeg har selv rullene i kurver, både på badet og gjestetoalettet. Og jeg kjøper mine på Europris og de ser omtrent like ut som dine, og hvis Sambo en sjelden gang har handlet – og kommet hjem med lambi-ruller med blå blomster…. ja… det går jo ikke ! Dessuten er vel ikke disse billig-rullene så ille ? Det var værre før, da de var helt ruglete og grå.

 42. haha, fattigmannsdopapit?
  aue!

  1. Fotballfrue

   Ja, hjelpe meg :O

 43. Elisabeth =)

  HAHAAHHAAA dere oppi her diskuterer dopapir xD
  Kjempefin stige og kurv 🙂

 44. Hei, kurven med dopapir var sinnsyk kreativ! Og de englevingene som du har på «utstillingsdokka» Men jeg lurte på om du hadde kjøpt de på kremmerhuset på nett eller i butikk? 🙂 Spessielt englevingene var nydelige! Er det lenge siden du kjøpte de? 🙂

  -Må bare legge til at både deg og bloggen er kjempe inspirerende, jeg fatter ikke hvordan du får til alt! Du er både slank, pen, kjempe god stil og har skikkelig sans for interiør. 🙂 stå på!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *