Om jeg kunne velge. .

. . ville jeg absolutt hoppet inn i denne paljettkjolen i dag, i stedet for kjøkkenforkleet mitt. Hverdagsglamour er noe av det beste en jente kan unne seg!

Klikket den hjem fra Cameo forrige uke, hentet den på posten i går kveld, og måtte prøve den da jeg var klar for dagen i dag: Matchet den med hæler fra Nelly.com – Forget your boyfriend. De er så fine! Minner veldig om de dusrosa jeg har fra Sam Edelman. Kanskje denne kjolen er en 25-åring verdig? Jeg kan jo spare den til jeg fyller et kvart århundre om et par uker.

Bittelitt stor i livet bare, men det kommer ofte av svaien min, og er ingenting jeg ikke klarer å fikse selv. Nevnte jeg at trykkfoten til symaskinen min dukket opp igjen på julaften? Takk og lov! Det var faktisk umulig å finne trykkfot til en Brothermaskin. Spesielt i Skien.

Jeg har ikke vært på trening i dag, tenkte å få med meg så mye dagslys til matbildene mine som mulig, så blir det heller trening i 14-15-tiden. Jeg skal forresten starte med PT én gang i uken fremover! Weee! Forteller mer senere. Ha en finfin dag så lenge, det skal jeg. Holder på å ta pizzabilder i dette øyeblikk. Hehe 😀

Vinneren av Nellykonkurransen ble forresten Rakel. Du får en epost i løpet av dagen, så kan du gå bananas for 1000,- hos Nelly.com med en gang! Gratulerer 😀

Annonselinker 

151 kommentarer

 1. Caroline:)) Du er vakker!! og det samme er antrekket ditt…og hjemmet ditt:D Gleder mej til boken din kommer,skal definitivt kjøpe den! Ha en fin kveld videre:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 2. katrine larsen foldnes

  velig fin !

 3. skal du skaffe deg noen plagg fra den nye versace kolleksjonen for HM ?? Jeg synes den er veldig kul i allefall
  .D

 4. Haha, dette har ingenting å gjøre med innlegget ditt. Og jeg vet heller ikke om du har sett denne siden før? Mne jeg ville bare «tipse» deg:
  http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up
  Ha en fortsatt fin torsdag 🙂

  1. Haha, seriøst?! Dødsmorsomt! Nå kan vi alle sammen sminke Caroline..

 5. Denne kjolen var UTROLIG fin, og UTROLIG fin på deg Caroline! 😀
  Du vet det å kunne kle deg iallefall 😉
  Blir litt flau over at folk kommer med stygge kommentarer og heter det samme som meg… Håper virkelig ikke at du blander dem med meg, (selv om du ser e-mailen). Det å slenge dritt over nettet er ikke bra uansett hvem det er til :S Selv om en har imot noe, så trenger man ikke rope det ut, men heller holde det for seg selv! 😮
  Dersom de tenker litt etter, hva får dem til å «hate» en person? Du har for eksempel aldri gjort noe mot dem..

  Uansett, du er den personen du er og har en KJEMPEFIN kropp som er XS i klær! 😀 Det finnes vakre kvinner(og menn) i alle størrelser! <3

 6. Åhh, så utrolig FIN kjole! Hyggelig med en kommentar tilbake:)

 7. Kjempe fin kjole. Absolutt en 25-åring verdig! Du er så utrolig inspirerende og jeg bare må lese bloggen in hver dag. Hvis ikke føler jeg at noe mangler. Fortsett med den gode jobben! 🙂

 8. Har du ikke noen øvelser om du lærte av din PT som du har lyst til å dele med oss? Jeg er i hvert fall spent på hva du trente sammen med PT’en din! – Spesielt den på «bare» 30 min.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal snakke med han til uken, så skal jeg videreformidle det jeg husker 🙂 Må jo bli riktig også 🙂

   – C

 9. Smashing!! Du er utrolig flott og nydelig!

  Lurer sterkt på om jeg må klikke den kjolen hjem til meg, den passer jo til mange anledninger!

  Også lurer jeg på om du har noen tips til valentine outfit? kansje du kan lage et innlegg om det etterhvert? Har nemlig blitt bedt ut på date av kjæresten;)

  Og gjett om jeg skal kjøpe kokeboken:D gleder meg. Også må jeg igjen si tusen takk for all inspirasjon til så mye. Jeg er 32 år og tobarnsmamma, og dette er den eneste bloggen jeg synes er voksen og inspirerende å lese;)

  (blir irritert når du får hets feks iforhold til vekt. Jeg har alltid vært tynn og har høy forbrenning, går lett ned i vekt, og det betyr ikke at man må spise masse drtittmat for å liksom legge på seg, jeg for min del har alltid følt meg mer energirik av å trene og spise sunt. I tilegg holder jeg vekten stabil ved den livstilen. Og gjett om jeg er glad for det etter å ha født to barn! Måtte bare si det:)

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, søte deg <3 Jeg skal se hva jeg kan koke sammen hva gjelder Valentine 😀

   Godt å høre den siste biten, høres fornuftig ut 🙂

   Klem C

 10. benedicte

  hva menes med «svaien din?»

 11. Lene Renee

  Kjolen er flott Caroline- flott 25 års antrekk!
  BTW håper du aldri har tenkt å henge opp gardiner i vinduene, den utsikten er jo til å drømme om- snakk om malerier utenfor stuevinduene :o)

 12. Du ser strålende ut som alltid 🙂

 13. Du er rene barbiedukken! Spesielt bilde 2 :O

 14. Fine bilder 🙂

 15. Marte :-)

  Ååh, for en fin kjole!!
  De lysestakene på bordet bak deg er så fine syns jeg, hvor er de fra? 🙂

 16. Lekker kjole på deg. Min kropp er or øyeblikket ikke helt made for slike kjoler. Men jeg digger skoene og de kan jeg ha, jeg har nemlig smekre ben hehe.

 17. Du er så FLOTT! 🙂

 18. åh jeg elsker bloggen din og kjolen! den var kjempe fin!

 19. For et utrolig fint bilde, bilde nr to. Du er vakker <3 og du har en veldig fin blogg. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å blogge, når det er så mange ekle, slemme, sinnsyke mennesker der ute som er så frekke med deg! STÅ PÅ!!!:)

 20. Hei Caroline!:-)
  ELSKER bloggen din, først og fremst! Må bare titte innom den hver dag, er så koselig !
  Men jeg har et spørsmål til DEG! (egentlig flere, men de kan vi ta en annen gang(: ) Jeg har utrolig lyst på Forget Your Boyfriend skoene, de er så stilige. Og jeg blir rimelig høy i de, hihi! Men jeg lurer på en ganske basic ting om de, nemlig; er de gode å gå i? Lurte på om du kunne fortelle meg litt om brukserfaringen din, hadde blitt veldig fornøyd da! 🙂
  Stor hilsen fra meg, og gratulererså mye med overstått !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *