Time Out

Da var spørsmålsrunden over for denne gang, skal se om jeg ikke kan få svart på de første allerede i morgen. Nå er det tid for time out her i huset. Jeg er sliten etter jobbing fra klokken elleve til nå, og han er sliten etter dagens to treningsøkter. Det eneste rette å gjøre nå, er å senke skuldrene og plassere stumpen dyyyypt ned i sofaen.

Her blir vi sittende en times tid, jeg med bladkos og han med spill (som bråker way too much) på iPaden.

Så må vi ikke glemme denne tallerkenen som skal ta plass mellom oss! Litt godt og blandet av dagens og gårsdagens bakst. Tenk at ingenting av dette inneholder sukker, med unntak av litt 86 prosent sjokolade.

I dag SKAL og MÅ vi legge oss i normal tid. Vi er så altfor dårlige på det. Ikke bra.

Ha en strålende kveld, herligheter! Det skal vi 😀

51 kommentarer

 1. Ååå, så herlig 🙂 kos dere, og nyt kvelden! Dere er så flotte sammen! <3
  Og så utrolig god baksten ser ut. Du er virkelig kjempeflink! Klem 🙂

 2. Dere er så nydelige sammen 😀

 3. Du er virkelig et arbeidsjern! 🙂 Inspirasjon til oss andre!
  Her er det også kosekveld i sofaen. N y t r det.
  <3 astudentway

 4. Jeanette

  nam,ser godt ut alt sammen! Så flink du er

 5. å, det så utrolig godt ut! Den boken kommer nok hjem til huset vårt når den kommer ut! Ha en strålende kveld dere også 🙂
  klemklem

 6. Hei! Du har en utrolig fin blogg 😀 Jeg bare lurer på en ting. Er speilet fra ikea?

  – Silje

 7. Høres ut som en perfekt avslutning på dagen 🙂 kos dere masse! Jeg gleder meg til å lese svarene på spørsmålene 🙂

 8. elisabeth

  Hei !
  jeg er klar over at spørsmålsrunden er over.. var imidlertid ikke klart over at den hadde begynt ; )

  må stille to spørsmål…håper det er ok.. 🙂

  caroline… : blir du ikke sliten av å oppdatere hver dag, og ha folk så «på» deg.. ser at de spør om de villeste ting.. blir du ikke redd for at det skal klikke for en av dem en dag? 😉 hihi.. huff..

  LK : Hva er ditt favoritt P.L lag? – er selv Arsenalfan 🙂

 9. Haha, jeg må også prøve å legge meg tidligere 😉 ♥

 10. Elisabeth

  Nei nei, så typisk, gikk jeg glipp av spørsmålsrunden:( men jaja, det kommer flere runder senere:D
  Og du er så dyktig som alltid, Caroline!

 11. Naamm, det så fristende ut! Hva er de deilige kulene i midten?

 12. Samma här! Kommer alltid i säng alldeles för sent och de dagar vi väl kryper till kojs i tid ligger jag och läser till en bit över midnatt – inte okej! 😀

  Kram kram

 13. Er det et bo bedre blad jeg ser? 😀 Ha en strålende kveld, sånn som dere har stått på fortjener dere virkelig avslapning nå 🙂
  Klem <3

 14. Hei, jeg var visst litt sent ute til spørsmålsrunden din, men prøver meg likevel 😉

  Når kommer kokeboka du lager ut? Har prøvd mange av oppskriftene dine og gleder meg til å teste ut resten 😉

 15. Gleder meg bare mer og mer til boken din 🙂 Kos deg med kvelden og baksten på tallerkenen 🙂

 16. Alltid deilig med en time out 🙂 kos dere!

 17. Heei:-) kan du være sååå snill å legge ut noen bilder av badet ditt???:-) skal pusse opp mitt eget med skråtak,så lurer på hvordan du har det:-) klem

 18. Sofa-tid er helt fantastisk! Er veldig spent på boka som kommer – ha en fin kveld! 🙂

 19. Nå skal jeg lese alle bryllupsinnleggene dine.. det blir kos!!!!

 20. Når kommer resten av oppsummeringsinnleggene?

 21. Du imponerer stadig, og når jeg skrollet gjennom spørsmålene du har fått på spørrerunden så slår det meg at du ikke bare må være driftig, men du må jammen meg ha en engels tålmodighet også. Jeg hadde blitt forbanna på alle de nærgående og idiotiske spørsmålene og kommentarene for lengst! Som sagt – du imponerer! Fortsett med det, og lykke til med bokinnspurt! (Overskuddskaker kan alltid sendes til Ås ;-))

 22. Hei Karoline.
  Ramlet inn på bloggen din for en stund siden, etter å ha fått med meg litt fra media.. Tenkte «åh herregud, enda en sånn en»… For du er jo en sånn jente vi andre jenter elsker å hate.. Litt for pen, litt for vellykket, ja rett og slett litt for perfekt..

  Men, så begynte jeg å lese litt… Og oppdager til min store forundring at du er jo bare et menneske.. Et usedvanlig vakkert et riktignok, men fremdeles kun et menneske med like mange sorger og gleder som alle oss andre… I tillegg våger du å stikke hodet frem og blottgjøre alt dette i bloggen din- og jeg respekterer deg mer og mer for hvert innlegg jeg leser…

  Om ikke annet så lærte du meg å være mindre fordomsfull – Legge misunnelse til side ,fordommer likeså og se deg som en inspirasjon, og ikke en trussel… Så-Takk for det!;-) Og keep up the good work.

  Hilsener fra en nå fast leser av bloggen din.

 23. ser supergoda ut 🙂 kan du inte lägga ut receptet?

  Kram Caroline

 24. Kan du være så snill å svare på hvilken farge du bruker i billion dollar brown?? 🙂

 25. Legger du ut oppskrifter?:)

 26. Oh yes! Kjenner til det med og aldri komme seg i seng. Og hvis jeg først er fornuftig, så får jeg enten ikke sove eller så er boken jeg leser for spennende 😉

 27. Michelle

  Så søtt bilde av dere, ser skikkelig koselig ut!!! Og den maten ser veldig delikat og smakfullt ut! De 2 kulene ligner på de jeg selv lager av blant annet nøtter, dadler, raw honning og diverse. er det noe i den duren kanskje? Eller Lav karbo har vel ikke dadler og honning? 🙂

 28. har nettopp bakt bollene dine (med ekstra karemomme). Herregud så gode de var, skikkelig ordentlige boller. Tuuuusen takk for heeeerlig oppskrift. Gleder meg allerede til boken din <3

 29. Det så ut som mye godsaker! Gleder meg til boken din kommer ut 🙂 Og jeg må bare si det- Chloe Off White er såå fint <3

 30. Hei søta
  Helt random spørsmål som jeg kom til å tenke på når jeg såg dette bildet :
  -Hvilken kaffesmak er din favoritt på Dolce Gustoen din?

  Klem <3

 31. Ann Helen

  Hei!
  Hvorfor starter du spørsmålsrunde når du enda ikke er ferdig med oppsummeringen fra 2011??

 32. Hei! 🙂 Når kommer kokeboka di? Jeg og mannen skal prøve ut lavkarbodietten! Oppskriftene dine ser himmelsk ut! Gleder meg til å sette igang og ikke minst se resultater! Julemagen skal bort!!

 33. Bethina Elise

  Dere er så utrolig søte =) Blir i så godt humør av å lese bloggen din. Tror ikke dere er alene om å være dårlige på å legge dere til normal tid, akkurat slik er vi også 🙂 Jeg syns rett og slett av døgnet er altfor kort !

 34. Nam! 🙂

 35. Malin P.

  Jeg er virkelig rystet over mange av spørsmålene som kom i forrige innlegg!! !Blir flau og gremmes……

  Er folk dum eller frekk mon tro?? Dere kan da umulig tro at Caroline ønsker å svare på disse UFORSKAMMEDE og private spørsmålene.
  Skjerp dere, som kommer med slikt «crap»

  Her har jeg samlet noe av det jeg mener er mest UAKSEPTABELT å spørre om:

  Hvilke p-piller bruker du?
  Barberer du nedentil?
  Dusjer du hjemme eller på Elixia? Hvorfor?
  Mener du Lars-Kristian er god i senga?
  Kan du legge ut kyssebilde av dere?
  Hva synes du om samleie før ekteskapet?
  Ventet dere til bryllupsnatten?

  Er dere rike?
  Kjem du frå ein rik familie?
  Er det dine eller LK sine penger du bruker på klær?
  Lurer på hva det koster å være Fotballfrue i en måned?
  Hvor mye måtte dere betale for huset?
  Hvor får dere penger fra?

  Tror du på Jesus? Er du personlig kristen?
  Når ønsker dere barn? Antall? Navn?
  Er det sant at dere ikke kan få barn?
  Hva på deg er fake?

  1. Jeg er så veldig enig med Malin P. Hvordan får folk seg til å stille slike spørsmål??

   1. Det å spørre om hun er kristen er jo ikke noe farlig da! Å spørre om hva man tror på er jo ikke uforskammet:p Hallo, det er et normalt spørsmål! Ellers så var alt det andre i drøyeste laget:p

   2. enig med alt minus om hun er kristien og om de vil ha barn..

  2. Kristine

   Mange av disse spørsmålene var veldig drøye! MEN om hun er kristen er vell ikke noe rart å spørre om? ei heller hva hun synes om sex før ekteskapet (hun trenger ikke å svare på om hun selv hadde sex før ekteskapet). Kyssebilder har hun lagt ut mange ganger før. Også var det p-pillene da.. om en har problemer med huden eller andre ting pga p-piller, synes ikke jeg det er dumt å spørre om hun er fornøyd med sine og hvilke hun bruker. Jeg fikk problemhud av mine p-piller. Uansett så svarer hun på det hun vil selv. Rare mennesker med absurde spørsmål hører med 😉 Underholdning for meg å se hvilke merkelige ting enkelte lurer på 😉

 36. Ser kjempe godt ut 🙂

 37. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Så nydelige dere er sammen 🙂 Nesten så singellivet blir kjedelig av å se på dere, jo =) Gleder meg mye til svarene kommer =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 38. Ida Kristin

  Kan du spise så mye du vil av slike kaker, så lenge det er lavkarbo? 🙂

  1. Christina

   Det lurer jeg og på!:)

 39. Hei Caroline:-) eg var for sein til spørsmålrunden.. Så eg prøver meg på eit spørsmål her.
  -Når kjem kokaboka di ut? Og er oppskriftene i boka like bra om ein har lavkarvo livsstil eller ikkje?(eg sjølv følger ikkje lavkarbo.)

 40. Det så jammen godt ut! Blei skikkelig nygjerrig på hva du lagde, litt vanskelig å skimte fra fatet hva det i midten var? Keep ut the good work! Alltid spennende innlegg og fine bilder!

  1. Fotballfrue

   Her har du franske makroner, trøfler, marsipan, julebiscotti og mandelsmørkjeks 😉 . . og espresso 😀

   – C

   1. Godt tegn når det er umulig for folk å se hva det er ? Lol
    Ser ut som noen har bajsa på den tallerkenen

   2. Fotballfrue

    Voks opp! Jeg utfordrer deg. .

 41. Christina

  Hvis man ikke går på lchf diett,men har et forholdsvis sunt kosthold (spiser variert mat, med en håndfull karbohydrater som pasta, potet, ris, kun til middage og godteri kun på lørdag ), blir det da å «skeie» ut om man spiser lchf godteri oppskriftene dine, som godterivalg? Ser jeg hadde litt vanskeligheter med å ordlegge meg. Oppsum: Kan jeg som ikke går på lowcarb, spise lowcarb godis uten at det blir for høyt kaloriinntak? Det du lager er bare så fristende!:D

  1. Fotballfrue

   LCHF godteri/kaker er uansett et bedre valg enn de som inneholder sukker og karbohydrater. Uansett kosthold 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *