Nummer 1

God morgen, fininger! Er dere klare for en ny dag? Det er jeg! Sitter her og tripper i nytt treningstøy, og gleder meg til å svette i det rosa stoffet om en liten time.

Fikk en pakke på døren fra GetInspired.no i går, nå har de nemlig fått masse nyheter i butikken sin: Hele den nye kolleksjonen fra Röhnisch er på plass, og det er faktisk lite som motiverer mer enn nytt treningstøy, er du ikke enig? Jeg har valgt dette settet:

Det kommer i flere, deilige farger. Se alle nyhetene her (annonselink)

Før jeg drar har jeg en del andre ting å gjøre, og når jeg kommer hjem har jeg enda mer å gjøre. Sånn tror jeg dagene kommer til å gå helt til jeg er i boks med alt av materiale til boken min, det er ufattelig mye som må på plass. Men det er jo veldig gøy!

Ha en deilig dag, dere ♥

113 kommentarer

 1. Kos deg med trening, rart hvor lyst en får til å trene bare treningstøyet er på:-) Ha en fin dag

 2. Jøss! Jeg fikk akkurat samme antrekk (minus bh) i posten på mandag. Gleder meg til å prøve det ut selv. 🙂 Get inspired er supert. Utrolig rask levering.

 3. Michelle

  ja, helt enig med deg! nytt treningstøy er motiverende!! var faktisk oppe kl 05.15 og var på plass på treningsstudioet før 06.00.. ganske fornøyd med det 😀 God trening til deg Caroline

 4. Jeg elsker å se små glimt av huset deres! Vi har jo sett sofagruppen mange ganger, men jeg syns det er like spennende hver gang, jeg 🙂
  Og JA, jeg er veldig klar for en ny dag, den blir så fiiin! God trening 🙂

 5. Hei Caroline:)
  Jeg prøver meg en gang til her, for det ser ikke ut til at kommentaren kom gjennom på «smile lab» innlegget.
  Jeg skal på ferie til Mexico i februar og vurderer og sette på vipper slik du har gjort. Er du fortsatt fornøyd med dine? Holdt de seg bra når dere var på ferie?
  Ha en fin dag!
  GO’klem:)

  1. Fotballfrue

   Det kommer du ikke til å angre på 🙂

   Det var veldig deilig å slippe mascara, men jeg synes ikke de holdt så bra i varmen. Jeg opplevde å miste en del av vippene (ikke mine egne). Merker forskjellen nå når jeg har kommet hjem, kan du si 😉 Tror dette kom av luftfuktigheten og altfor hyppig bading av hodet under saltvann. Vet ikke hvordan luftfuktigheten er i Mexico, eller hvor badeengel du er? 😉 Trude har sikkert råd 😀

   Klem 🙂

   1. Lisbeth

    Jeg har prøvd og sette på vipper for noen år siden, men da opplevde jeg og miste så mange av mine egne (ikke veldig fint). Men har hørt at disse nye metodene skal være mye bedre.
    Tenkte meg at vippene faller fortere av på grunn av luftfuktigheten og saltvannet. Får nok bare prøve å være litt forsiktig.
    Takk for svar:)
    Klem

 6. Nytt treningstøy gjør underverker for motivasjonen – jeg har nytt liggende å vente på meg i london, wii 🙂 ditt var lekkert! Ha en bra økt og dag 😀

 7. nye treningssko også caroline? 😀

 8. Kari anne

  Er det lov å trene i singlet der du trener? Mange treningssenter som har forbud mot det….

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig 🙂

   – C

   1. Kari Anne

    Mange sats- og spenst sentre hvor det er forbudt….

   2. Fotballfrue

    Har fått med meg det, da ville ikke jeg trent der 😉 Hadde svettet ihjel.

    – C

   3. silje brekke

    haha, forbud mot å trene i singelt? fikk meg en god latter her.. hva ellers skal man trene i da, ullgenser?:p

   4. Nei, kortermet topp. Det er flere steder hvor dette ikke er lov, og hvor de påpeker det hvis du ikke etterfølger regelen. 🙂

   5. Anette

    Haha, finnes det bare singlet og ullegenser? T skjorte da vettu.

    Enig at det er teit med slike forbud..

   6. Fotballfrue

    Dritt å trene i t-skjorte, da :O

    – C

   7. dritt å trene i t-skjorte ja! men jeg vet at de ansatte i resepsjon/mini sats ikke har lov til å trene i singlet da de representerer senteret. det samme med instruktørene. jeg trener alltid i singlet og de har aldri påpekt det på Bislet i hvertfall 😀

   8. Susanne

    Der jeg trener,er det ikke lov å trene i singlet men instruktørene gjør det.. lLitt teit at treningsenteret ikke følger egen regler. Det ble jeg heller ikke informert om når jeg meldte meg inn.

    Men ellers ett fint treningssenter som gir ut fine gaver til de som er akitve:-)

 9. Flink du er!
  Bare nyskjerrig; Hvordan har det seg at du kler deg i masse farger og forskjellig, men huset er så lyst og enkelt? 🙂 Både stil og hus er fint altså, er synes bare det var litt «morsomt» 😛

  1. Fotballfrue

   Hehe, si det 🙂 Jeg liker det jo dust, romantisk og ryddig i klesveien også da 🙂

   – C

 10. Åh, så fint det var! Det er så sant at nytt treningstøy/utstyr motiverer til tusen 😀 Kos dge på trening og ha en super dag!

 11. Hvordan er størrelsene på disse buksene? Usikker på om jeg skal ha xs eller s.. Har aldri prøvd de før. -A

  1. Fotballfrue

   Jeg har XS 🙂

   – C

 12. Er det lov å trene i singlet på Elixia?:D

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 På SATS også.

   – C

 13. Hvor har du kjøpt den oppbevaringskurven? Den var fin 🙂

 14. på mitt treningssenter og mange andre jeg vet om her på sørlandet , er det ikke lov å trene med slike topper. kun t skjorter.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig kjipt !

   – C

   1. Judy: Kan jeg få spørre om årsaken til det? Pga. hygiene, eller hva? Syns det hørtes så merkelig ut!
    Fin dag til alle!:)

   2. Så vidt jeg vet har det vel med at folk som veier en del kilo for mye og følte seg beglodd og kommentert på av meget lettkledde, tynne og allerede trente mennesker. I tillegg virket en del treningstøy vulgært og utfordrende. Jeg vet selv jenter som har trent i nettingdrakt som såvidt skulte kjønnshår og brystvorter, samt at minimalt kledde, tynne vakre jenter har kommentert overvektige personer som «kvalmende å se på», » se å det disser på hu dær da», «er så ekkelt å tenke på at hun der ska trøkke ræva si nedover sykkelsetet»,.. skikkelig stygge ekle kommentarer.

    Overvektige har så dekket seg til som best en har kunnet for å skule sin vekt, og bare følt seg verre og verre til mote, og i verste fall sluttet å trene på helsesentere, noe som ikke kom vektproblemene til gode.

    Jeg vet at enkelte treningssenter på bakgrunn av dette har satt opp at ingen får trene i mindre enn t-skjorte på overkroppen, og ingen får lov til å kommentere på andre «trenende», så lenge alle er i samme huset. Mener det har virket også, men dette gjelder som jeg forstår ikke på alle helsestudioer over hele landet. :o)

   3. monica

    Det har vært pga hygiene og fordi man ikke er der for å vise fram musklene eller kløfta si,men for å trene;)

   4. Det finnes jo andre grunner til å trene i singlet enn at man skal vise frem muskler eller kløft. For eksempel blir det ikke i nærheten av like varmt! Jeg løper i singlet og capri fordi det er mer behagelig.

    Forøvrig mener jeg man ikke kan forby klær fordi noen «tynne jenter» ikke har folkeskikk. Det handler jo ikke om hva de har på seg, men hvilke holdninger de har. Tror ikke å kle på dem mer endrer hvordan de er.

   5. har ikke peiling jeg..:)men fikk noen kloke svar under her da, så syntes ikke det høres så merkelig ut

   6. ingvild

    Jobber selv på treningssenter, og hos oss er ikke singlet tillat brukt i styrkesalen (kun gruppetimerommene) av den grunn at visse miljøer som ikke ønskes trener i singlet (fks stereoidebrukere). Det blir også veldig vanskelig å skille mellom hva som er «ok» singlet, og hva som ikke er det, og viser for mye kløft/rygg. 🙂

   7. Sitter bare å måper jeg.helt latterlige forbud,på latterlige grunnlag!!!

 15. Flotte klær, nye treningsklær er alltid så motiverende! 😀 Nesten like gøy som å dra på fest med ny fab kjole!

  Men, husker du hvor du har kjøpt den store kurven som er på det øverste bildet? Den du har pledd i? 🙂 Den var fiin, og vi har mange pledd.. 🙂

 16. Jeanette

  elsker kombinasjonen svart/rosa! ha en fin dag fine du!

 17. charlotte

  Hei, Caroline.

  En ting jeg har tenkt på er det med de menneskene som er ute etter å lage kvalm på blogger osv. Klarer dere å finne ut navn via IP adresser?? slik at du finner ut hvilke personer de er?

  Bortsett fra det så vil jeg si som flertallet sier i kommentarfeltet her, er at du er en wonderwoman som inspirerer og motiverer! stå på 🙂

 18. Hei Caroline 🙂
  Jeg digger bloggen din, du er en sånn inspirasjon.
  Jeg lurte på en ting, om du kunne komme med noen ambefallinger til frokost blandinger som er sunne?
  Ikke lavkarbo da, hvis du vet om noen sunne fra før du begynte på lavkarbo.
  Ha en strålende dag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Müslien jeg lager er kjempegod, og kan spises av alla uavhengig av kosthold, da den inneholder veldig riktig næringssamemensetning 🙂

   – C

 19. Hallo super Caroline. Det er så deilig å lese dine glade positive innlegg her på bloggen! Jeg blir inspirert! Har akkurat tatt meg 15 min på treningssykkelen min, det er nok for meg, og jeg er fornøyd. Ikke alle kan løpe en mil, ikke sant? Kjempe lekkert treningstøy du har fått! Ha en fin dag, klem.

  1. Fotballfrue

   Jeg Synes du er kjempeflink! Du må gjøre det son passer deg, og det gjør du jo 🙂

   Klem 🙂

 20. Å, så fint tøy!
  Ha en fin dag videre 🙂

 21. Jeg må bare si at du er heilt RÅ!
  Vanvittig stor motivasjon av å lese bloggen din:)

  Du er herlig!
  Skulle vært flere mennesker som deg på vår jord Caroline <3

 22. Helt enig. Nytt treningtøy er virkelig en motivasjonfaktor. Hvilken jente vil vel ikke tre inn i det nye tøyet så fort som mulig? he he. God økt! 😀

  <3 astudentway.com

 23. Ja, siden du inspirer til å trene i dag, så skal jeg jammen se å få gjort det, det er to dager siden sist. Før jeg fikk barn trente jeg ca 10 timer i uken, det har jeg ikke tid til lenger. Seks barn med tilhørende klesvask og husarbeid tar det meste av tiden. Men det er gøy da og hyggelig å ha med barna på joggetur eller skitur. Jeg tipper deres fremtidige barn kommer til å bli like sporty som dere! Men nytt treningstøy har jeg ikke i dag, da.

 24. ENIG! Hvordan er antishake tightsen i Str i forhold til Nike? Kjører du samme Str? Vurderer bestille en antishake, men er så kjedelig å bomme på Str… (alltid så nedtur hvis man må bytte #utålmodig 😉 )

  1. Fotballfrue

   Hehe, skjønner jeg godt! Har strl XS i begge 🙂

   – C

   1. TAKK!!! Da tar jeg sjansen og bestiller 😉

 25. Idag løp jeg en time for første gang, og det ble nesten en mil – 9.5 km! Takk for inspirasjon til å løpe mer. Er helt forelska i å løpe nå – i motsetning til å bli kvalm av tanken på det før, til tross for å ha dansa på fulltid i flere år. Jej!

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀

   1. Det har kommet en til, ganske stor en, ned den veien mellom Stortorget og Youngstorget 🙂 Hurra! 😀

   2. Fotballfrue

    Wee 😀

 26. heihei =) lurer på en ting, har dere barn i tankene? eller vil dere vente noen år til alt er roligere rundt dere? ==)

  1. Fotballfrue

   Kanskje, kanskje ikke 🙂 En gang i fremtiden vil vi stifte familie, men når det blir vet vi ikke 🙂

   – C

 27. Liker rosa treningstøy 😀 Fint var det!

 28. Hvorfor har du på deg såpass mye sminke på trening? Er ikke det ubehagelig?

  1. Fotballfrue

   Jeg har markert brynene mine, ellers har jeg litt pudder. Jeg synes ikke det er mye 🙂 Maskara bruker jeg ikke lenger, da jeg har vippeextension 🙂

   – C

 29. Stilig, trenger virkelig nytt treningstøy!

  https://inamakeup.blogg.no

 30. Hei! Prøvde å bestille Smile Lab på Coverbrands nå, men det går ikke? Setter inn rabatt-koden, men ingenting skjer når man trykker bekreft bestillingen? Er rabattkoden utgått evt.?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Skal høre med CB, jeg 🙂

   – C

   1. Kjempefint! 🙂 Sier du ifra her, da?

   2. Hadde samme problemet, men det hjalp da jeg skiftet nettleser! 🙂

 31. Har bare et spm vdr Aldo… Hvor i oslo er det dn ligger? Er ikke så godt kjent 🙂 ligger den i nærheten av alle kjedebutikkene på karl johan? Og selger de også vesker ol ? :):)

  1. Fotballfrue

   Karl Johan og Bogstadveien (tvers over Zara) 🙂 Der selger de vesker, jeg har aldri vært i den i Karl Johan.

   – C

   1. Supert! Ha en fin treningsdag i nytt tøy 🙂

 32. Hei! Først vil jeg bare si at det er utrolig inspirerende og motiverende å lese bloggen din! Du er så flink og strukturert innenfor de fleste områder! Men lurte på om du kunne anbefale noen treningsblogger, hvis du leser noen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg leser fitnessnora sin 😀

   – C

   1. cathrineslilleboble.blogg.no er også en veldig fin treningsblogg…!!

   2. Kristin

    Vil også anbefale følgende treningsbloggere (Kristine og Kristine), begge er så positive og motiverende, virkelig herlige jenter! Dessuten supre tips til sunn mat:

    https://dedication.blogg.no/
    https://www.kriweb.no/

    Fitnessbloggen er også et «must» for meg: https://fitnessbloggen.no/
    elsker de nøytrale og balanserte artiklene om trening og kosthold som publiseres der. Dessuten har den et godt forum for medlemmene 🙂

    Fitnessnora sin blogg følger jeg også, jeg blir så imponert over henne.. så motiverende! Og så blir jeg selvfølgelig supermotivert av deg Caroline også. Tusen takk!

   3. jeg synes dette er den meste inspirerende bloggen https://fotballfrue.no/ !!
    hihi <3

 33. Ey! Boken din jo 🙂 Var inne på lille måne sine sider for å kjøpe den kolesterol bedrag boka, og da så jeg at din bok lå der også! Visste ikke at du var ferdig med den 🙂 (Men det håper jeg at du er, for nå har jeg kjøpt den)

  1. Fotballfrue

   Jeg er over hodet ikke ferdig, den ligger bare i systemet 🙂 Boken kommer ikke før i slutten av mars. Du har sikkert forhåndsbestilt 😉

   – C

   1. kristine

    Ser det jeg også. Var inne på siden for å kjøpe en lavkarbo bok, men fant heller ut at jeg skal vente til din kommer ut. Denne boken skal jeg kjøpe, gleder meg til du er ferdig med den :D. Her er en link om du vil se. https://lillemaane.no/bok/1134/Caroline+Berg+Eriksen/Fotballfruens+dagbok

   2. Er tittelen på kokeboken «Fotballfruens dagbok»?

   3. Fotballfrue

    Nei, det er ikke bestemt ennå så vidt jeg vet 🙂

    – C

   4. Camilla

    Hm.. så rart..? Den lå liksom inne med leveringsdato om 3-6 dager. Leste nøye gjennom først for å se om det stod noen utgivelsesdato eller noe sånt, men det gjorde det ikke.

 34. Når kommer boken din ut? Gleder meg! =)

 35. Marita Ø

  Hei, jeg lurer bare på om du kunne hjulpet meg med et spørsmål! 🙂 Har akkurat bestilt en kjole fra Nelly. Det jeg lurer på er om modellene er f.eks 175cm med skoene de har på seg til kjolen, eller om de er det uten sko? Det står jo som regel på siden hvor høy modellen er, og hvilken størrelse hun bruker i kjolen som vist på bildet. Lurer på om kjolen blir en smule for lang, hvis modellene er veeldig lange…

  1. Fotballfrue

   Det er uten sko :O

   – C

   1. Marita Ø

    Woops! Haha, jaja takk for hjelpen i alle fall 🙂 Spent på resulatet! *Gi meg 10 cm ekstra på lengden min!!*

 36. Hei

  Lurte på om du har merket noe forskjell på vippene etter neulash? Kanskje ikke så lett å vurdere hvis du har vippeextensions, men tenkte å høre:)

  Ha en fortsatt fin dag:D

  1. Fotballfrue

   De vokser for fort! Haha! Jeg må snart bytte ut vippene igjen, fordi de vokser så fort om dagen. Så det er i hvert fall ingen tvil om at det fungerer 😉

   – C

   1. Har du skrevet noe om test av neulash her? Bare lurer på hvor jeg kan kjøpe det, virker jo som et vidundermiddel på sidene deres 🙂

 37. Hei. Jeg er ganske tynn, men har et problem med at magen min ser så «oppblåst ut» Det er flaut når jeg går med stramme kjoler, jeg ser nesten gravid ut!Har du noen tips til meg hva jeg bør gjøre?Jeg går fjelltur 2 ganger i uken, og spiser normalt,men blir kanskje litt mye snop,brød og pasta. Elsker interiøret ditt, kunne du skrevet litt om hvor du kjøper tingene? Tusen takk for en fantastisk blogg!

  1. Fotballfrue

   Har du tenkt på å kutte ned på karbohydrater? Jeg opplevde ofte å bli oppblåst pga. dette :/ Veldig slitsomt. Nå er jeg aldri plaget med det lenger 😀

   – C

 38. Kristine

  Så fint treningstøy! Helt enig i at nytt treningstøy motiverer, i tillegg til ny treningsmusikk! Hva slags musikk trener du til for tiden? 🙂 Elsker å lese bloggen din forresten! Klem

 39. Hei!
  Hva musikk har du på spille listen din for tiden? Trenger noen nye sanger å løpe til!!!

  Kjempestor fan av bloggen din! Du er så flink til ALT!!!

 40. Hender det du tar etterveksten uten at det extensionet blir tatt ut? eller venter du hver gang til du skal heise extensoinet for å ta etterveksten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja til det første 🙂 Jeg skal til frisøren igjen neste uke, for striper 🙂

   – C

 41. Skulle gjerne fått litt av den treningsmotivasjonen din.. Du ser foresten helt fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 42. Jeanette

  Hei 🙂 Kan jeg spørre hvilken sofa dere har? Er det ektorp beige?? :)) Hadde satt stor pris på svar =)

  1. Fotballfrue

   Nei, vår er fra Skeidar. Bris heter den 🙂

   – C

 43. Ha en strålende økt, Caroline! Det skal jeg ha etterpå 😀 Ha en super dag vidre! klem<3

 44. Tonje Therese

  Bloggen din er så bra, Caroline!:) Har fulgt med både din blogg samt en del andre, men du er den eneste jeg ikke har gått lei. Innleggene dine er både varierende, spennende, inspirerende, motiverende og du oppdaterer ofte, gjerne flere ganger om dagen. Du virker også som ei jordnær og snill jente, noe som bare gjør deg enda vakrere. Gleder meg til å følge deg videre i 2012:) Ha en fin dag videre

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

   Klem!

 45. Charlotte

  Hei, Caroline!

  Jeg skal bestille kjole fra onlineformals nå, og blir så oppgitt over størrelsesmålene. Jeg aner ikke hvilken jeg skal velge. Jeg er en helt vanlig Small, kanskje ned mot XSmall. Hva skal jeg velge da? 0 eller 2?

  1. Fotballfrue

   Bruker du vansligvis S, ville jeg gått for 2 🙂

   – C

 46. Ville bare si at jeg og noen venner skal begynne på et treningssenter like ved i slutten av januar. Motivasjonen har jeg fått fra deg. Jeg skulle gjerne startet før men man må være 16(eller det året man fyller 16) for å bli medlem der. Har treningsforbud frem til 19.januar pga en bitteliten operasjon i skulderen hvor jeg har sydd mellom 5-15 sting.
  Takk for motivasjon

 47. like flott som alltid 🙂

 48. Kjøpt ;D

 49. Kristin R

  Du er så fantastisk Caroline:)
  Er innom bloggen fler ganger om dagen, blir så inspirtert av treningen din, klesstilen din, oppskriftene dine og..ja absolutt ALT!
  Også er du jo fantastisk pen også:)

  Har forresten fått skoene jeg bestilte her om dagen på nelly som du har designet (Adelia, white/tan) og jeg gjør ikke annet enn å elske de! 😀

 50. Når du sier du tar deg en økt på elexia så har jeg skjønt det går hovedsakelig i løping, men med litt styrke på slutten. Hvordan løper du? Lengde, km/t og incline? Har du et spesielt program du følger eller gjør du som du føler for?
  Et løpespørmål fra en ivrig løpeentusiast til en annen 😉

 51. Hanne Mette

  Jeg liker hvordan dere har fått det i huset:) har ganske lik stil selv i min leilighet. Men jeg vurderer å skifte til beige eller grått trekk i sofaen. (det blir jo litt vors osv, sist kom det litt lipgloss på:p)Kjørte trekket i kortprogram i vaskemaskinen for litt siden, men hvis man skal prakke SÅ mye med å få trekket på putene igjen så ser jeg litt lyst på å finne en litt mørkere farge istedet hehe. Men hvitt er finest synes jeg:)

 52. Christina

  Har så utrolig lyst på den tightsen. Siklet på den LENGE.. Den er jo rett og slett genial, rart ingen har funnet opp dette før..

 53. Så fina träningskläder. Hoppas du haft en fin dag denna tisdag 🙂

 54. jeg har størrelse 27/30 i bukser hvem størrelse på anti shake taitsen anbefaler du ?:)

 55. Celina J

  Når er det boken din kommer ut, og kommer den i vanlige bokhandler? 🙂 Har veldig lyst til å kjøpe den!!

  1. Fotballfrue

   I slutten av mars. Ja, den kommer i vanlig bokhandel 🙂

   – C

 56. Hvor har du kjøpt joggeskoa? Leter og leter etter kule joggesko.

  Mvh Mari

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *