Nummer 1

God morgen, fininger! Er dere klare for en ny dag? Det er jeg! Sitter her og tripper i nytt treningstøy, og gleder meg til å svette i det rosa stoffet om en liten time.

Fikk en pakke på døren fra GetInspired.no i går, nå har de nemlig fått masse nyheter i butikken sin: Hele den nye kolleksjonen fra Röhnisch er på plass, og det er faktisk lite som motiverer mer enn nytt treningstøy, er du ikke enig? Jeg har valgt dette settet:

Det kommer i flere, deilige farger. Se alle nyhetene her (annonselink)

Før jeg drar har jeg en del andre ting å gjøre, og når jeg kommer hjem har jeg enda mer å gjøre. Sånn tror jeg dagene kommer til å gå helt til jeg er i boks med alt av materiale til boken min, det er ufattelig mye som må på plass. Men det er jo veldig gøy!

Ha en deilig dag, dere ♥

113 kommentarer

 1. Når du sier du tar deg en økt på elexia så har jeg skjønt det går hovedsakelig i løping, men med litt styrke på slutten. Hvordan løper du? Lengde, km/t og incline? Har du et spesielt program du følger eller gjør du som du føler for?
  Et løpespørmål fra en ivrig løpeentusiast til en annen 😉

 2. Hanne Mette

  Jeg liker hvordan dere har fått det i huset:) har ganske lik stil selv i min leilighet. Men jeg vurderer å skifte til beige eller grått trekk i sofaen. (det blir jo litt vors osv, sist kom det litt lipgloss på:p)Kjørte trekket i kortprogram i vaskemaskinen for litt siden, men hvis man skal prakke SÅ mye med å få trekket på putene igjen så ser jeg litt lyst på å finne en litt mørkere farge istedet hehe. Men hvitt er finest synes jeg:)

 3. Christina

  Har så utrolig lyst på den tightsen. Siklet på den LENGE.. Den er jo rett og slett genial, rart ingen har funnet opp dette før..

 4. Så fina träningskläder. Hoppas du haft en fin dag denna tisdag 🙂

 5. jeg har størrelse 27/30 i bukser hvem størrelse på anti shake taitsen anbefaler du ?:)

 6. Celina J

  Når er det boken din kommer ut, og kommer den i vanlige bokhandler? 🙂 Har veldig lyst til å kjøpe den!!

  1. Fotballfrue

   I slutten av mars. Ja, den kommer i vanlig bokhandel 🙂

   – C

 7. Hvor har du kjøpt joggeskoa? Leter og leter etter kule joggesko.

  Mvh Mari

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *