Sleep is an art

Med mangel på bedre ting å blogge om i disse matlagingsdager, poster jeg noen bilder av soverommet vårt slik det ser ut akkurat nå. Det mangler både noen fine gardiner og små lamper til nattbordene, i tillegg til at TV og noen knagger skal på plass. Jeg trengte en liten pause mellom julebiscotti, ørret på grønnsakseng og franske makroner nettopp, og kom på at jeg ennå ikke har fått mekket sammen den fine bysten jeg fikk tak i for en stund siden. Det gikk som en lek, og nå skal hun skal passe på oss mens vi drømmer.

Er hun ikke fin? Ganske rimelig var hun også, betalte under 950,- hos butikkartikler.no. Jeg har valgt den som heter skredderbyste dame. Vingene er fra Kremmerhuset

Ved siden av min sengeplass (det er vel ikke så vanskelig å se hvor jeg sover?), er det en dør inn til enda et rom, det er ganske lite, men rommer likevel en del. Kunne blitt et mini walk-in. Lurer på om det blir et lagringsrom . . eller et skorom – haha 😀

114 kommentarer

 1. Veronika

  Så nydelig rom!!! 🙂

 2. Ser akkurat ut som rommene i et interiørblad, kanskje et blad kommer for å lage interiørreportasje hos dere når dere er ferdige, skulle ikke forundre meg;)

  1. Fotballfrue

   Det hadde vært kjempegøy 😀

   – C

 3. Andrine:)

  Så utrolig lyst og koselig rom dere har! gleder meg til å se det ferdig! Elsker stilen din Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 4. stunning interior and those wings just dement!

  anastasiyaprima.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Thank you 😀

   – C

 5. Det lille rommet syntes jeg skulle bli barnerom til ei/en nydelig liten eriksen jr. 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, det synes du vel :p

   – C

   1. såå enig:p

   2. Enig, du må nok plassere skoene dine et annet sted 🙂

 6. Huset deres er drømmehuset! 😀 😀
  Du er så flink til alt du, Caroline. Beundrer deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, du er den søteste <3 Tusen takk!

   Klem!

 7. Fantastisk fint med byste! Skal definitivt gå til innkjøp selv når student tilværelsen er over.

  <3 astudentway.com

 8. Åh, så utrolig fint! Vi har og et av de nattbordene, men bruker det til «pyntebord» (i mangel på bedre ord) i stuen 🙂 og den bysten var utrolig fin!! Love it!:)

 9. åå, så nydelig rom!! inspirerer, virkelig !! <3

 10. Har alltid ønska meg ei byste 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg også! Det er så fint 🙂

   – C

 11. Anne Mette

  Kjempe fint! Dere burde få dere dobbeldyne….det er bare det beste,og det blir så mye mer elegant når man rer opp sengen,med masse puter!

  1. Fotballfrue

   Jeg har en sånn greie om at jeg må ha halve dyna mellom beina når jeg sover, og det er så vanskelig med dobbeldyne :/ Men det er veldig veldig fint 🙂

   – C

   1. Jeg er akkurat sånn jeg også! Må ha halve dyna mellom bena, og det går jo ikke når jeg ligger mot mannen min. Så vi har også to enkeltdyner:) Ser kjempeelegant ut, akkurat som det er nå:) Du er så flink Caroline:)

   2. Haha! Det må jeg også! MIN dyne!! 😉

   3. Fotballfrue

    Hehe 😀

   4. Linette

    Akkurat det gjør jeg også!:D Hehe:)
    Kjempe fint rom!:)

   5. Hehe, akkurat det har jeg også 🙂 Og når jeg fryser vil jeg ha dyna helt opp til halsen, noe som blir litt vanskelig med dobbeldyne, viss man ikke ligger helt klin inntil hverandre da :p

   6. Hooney

    Hjemme hos oss har vi løst dette med at vi har to dobbeltdyner 😉

 12. Perfekte rom for skjønhnhetsøvnen, med tanke på den friske luften på siljan også 😉 vakkert!

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀

   – C

 13. kjempefint! litt vel mye hvitt etter min smak, men det kommer seg vel når alt er på plass! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det tipper jeg 🙂

   – C

 14. Julie Kristine

  Så utrolig fint! Elsker at dere fører samme stil i alle rom, bare helt nydelig!:D

 15. Å, jeg har også sykt lyst på en sånn byste… Dere har det kjempefint, GLEDER meg til å se alt 😀

 16. Fin seng 🙂 Få man gule tenner hvis man slutter med Teeth Whitening Strips etter en stund ???

  1. Fotballfrue

   Da vil det nok gå tilbake til den opprinnelige fargen 🙂 Om du bruker hele behandlingen én gang, vil jeg tro du at alltid vil ha hakket hvitere tenner enn utgangspunktet. Jeg er litt usikker, men du kan sikkert sende en mail og høre med de som lager det 🙂

   – C

 17. Kjedelige farger.. Ingen kontraster

 18. Hva med et mini walk in makeup closet? 🙂

 19. Du har så god interiørstil 😀 og en byste er lekkert. Spesielt hvis du setter en fin kjole på den, det hadde jeg på rommet mitt en periode!

 20. Ser ut som det blir kjempe koselig når det blir ferdig. En kjempe fin start!

 21. Ååh, skooorom <3 enhver jentes drøm – værtfall min :p hihi

 22. For et lekkert rom! Hvor er sengen og nattbordet fra? Husker du det? Du er topp 🙂

 23. hei Caroline:) jeg vil bare si for en fantastisk smak du har! Ikke bare er det flott, det er vell gjennomført i alt fra detaljer til farger:) og du tørr og satse på nye ting:)
  Jeg vil også rose deg for den personene du er:) det er mye skevet om deg i media! Men søren heller, tenker jeg, se på hun:) Hvor mange er det som klarer og komme så langt, i en alder 24 år! Du bør være stolt over seg selv, og hva du har klart så langt i livet:)

  Du er virkelig et forbilde:)

 24. En sånn byste har jeg også, de er så fine!

 25. Heihei 🙂 Du har det kjempe fint.
  Du burde virkelig sjekke ut denne bloggen: https://lindevegen.blogg.no/
  Hun blogger om interiør og hjemmet sitt. Og du har absolutt lik stil som henne. Der finner du helt utrolig mange tips. Spesielt soverommet der er nydelig.

  1. Det var et nydelig hjem <3 Ikke helt enig i soverommet, da jeg syns himmelseng blir altfor feminint mtp at det tross alt skal sove en mann der, men ellers var det veldig mye jeg kunne tenkt meg 🙂 Men har en liten sønn som krabber rundt og drar seg opp i alt, så her må vi dessverre kjøre minimalisme en laang stund 🙂 hehe!

 26. nydelig soverom. jeg fant faktisk noen nydelige lamper på dagsmarked i sandefjord. veldig romantiske 🙂

 27. Blir helt misunnelig når jeg ser slike bilder! Dere har fått det så utrolig fint 🙂 ELSKER stilen!
  Og gjett hvem som har like nattbord? Ble litt stolt da jeg så at du også hadde gått til innkjøp av dem 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, takk 😀

   – C

 28. Hei! For et enkelt og vakkert rom. Sikkert veldig deilig å våkne til. Jeg også har ordnet soverommet i dag og det er fantastisk å sovne i nyvasket sengetøy og helt nye ting på rommet, hihi.
  Men jeg lurte også på, hvor langt er ditt extension? I cm 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Tror de er 50-60? Usikker :/ jeg har det lengste de har hos Hendrix 🙂

   – C

 29. off, haha, jeg hadde blitt vettskremt av å våkne på natten, og se «noen» (les bysta) stå ved senga mi! wææææ

 30. Hei 🙂
  dette har egentlig ingenting med dette å gjøre men tenkte jeg skulle skrive og se om jeg fikk svar for det om. hihi
  jeg er ca 10 kilo overvektig og går på ketolyse (lavkarbo diett som tillater kunn 15 karbs om dagen) alt er kjemoe greit når jeg går på den og jeg merker selv at kiloene går ned.. MEN problemet mitt er å holde vekta. hva foreslår du jeg skal gjøre når jeg har oppnadd idealvekten min? jeg vil jo helst fortsette på lavkarbo, for det er noe jeg vil gjøre om til livsstilen min.. hvis jeg da øker karbo innholdet, vil jeg da gå opp i vekt igjen eller vil jeg bare stå fast? for jeg mener, man kan ikke leve med 15 karbo om dagen resten av livet :p heheh

  Takker på forhånd! Du er en inspirasjon 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vil tro at du fint kan øke karbomengden, forholdsvis da med grønnsaker og bær 🙂 Bare pass på det totale kaloriintaket.

   – C

 31. Så utrolig fint du har det Caroline! Det er alltid like inspirerende å lese bloggen din 😀

 32. Hei! 🙂 jeg trør vi har samme tøfler! 🙂 bråker dine når du går på gulvet? sånn «gummiknirking» ? 🙂 for det gjør mine, og det er kjempeplagsomt, og om dine også gjør det, har du gjort noe for å slippe den lyden? 🙂

 33. Grrrr englevinger i løvenes hule 😉 !

 34. Dette er ganske så sprøtt, Caroline! Vi har samme seng, nattbord og taklampe 🙂 hehe… Liker smaken din kan man si 🙂

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150822035165438&set=a.10150590107080438.665746.797440437&type=3&theater

  Camilla

  1. Fotballfrue

   Herlighet! Haha! Utrolig merkelig! Gøy 🙂

  2. Den veggen din Camilla var VELDIG fin!! 🙂

  3. Ja enig, nydelig skrift 🙂 Hvor har du kjøpt det?

 35. Ææææh, jeg har sikkert sett altfor mange skrekkfilmer, evt en vanvittig fantasi, til at jeg hadde turt å ha en slik byste sående å se på meg mens jeg sov. Ser for meg at at jeg hadde våknet på natten og blitt skremt av at det står en dame å ser på meg 😛
  Men bortsett fra det så var resten helt fantastisk 🙂

 36. hvor bred er den senga?:)

 37. Hei! Jeg lurte på en ting- jeg har fått tilbud om å skrive ett innlegg på min blogg hvor jeg lenker til noen sider. Skjønner at jeg må skrive annonse under innlegget, men vet du om jeg er nødt til å skatte av de pengene? I såfall, er det jeg eller de som skal gjøre det? Vet du om det finnes en side hvor det står sånne regler? takker for svar!

  1. Fotballfrue

   Det kommer litt an på hvor mye du tjener resten av året 🙂 Det er du som må betale skatt, det gjør du når du leverer selvangivelsen for 2012.

   Du finner sikkert masse informasjon på skatteetaten.no, der finner du også et nummer sånn at du kan ringe de.

   – C

 38. silje brekke

  Fiint <3 hvor gammel var du første gang du drakk?

  1. Fotballfrue

   Hehe, sånn btw? :p jeg var 15/16 :O

   – C

 39. Hei, et spørsmål om noe helt annet; kommer du til å designe flere sko for Nelly, eller andre? Har veldig sansen for de du har «laget» til nå, så kunne gjerne tenkt meg flere par fra deg 🙂

 40. Kan du forklare meg hva en byste er? Og hvorfor man evt. vil ha det på soverommet?
  Sorry… Jeg har aldri hørt om det

  1. Fotballfrue

   Dette er egentlig en sybyste, men brukes av mange som en pyntegjenstand i stedet 🙂 Det er ikke gitt at den skal være på soverommet 😉 Jeg bare synes den passet der 😉

   – C

   1. Jeg hadde fått mareritt av å ha en sånn ved siden av senga. Hadde sett gjenferd hver gang det var halvmørkt i rommet…

   2. Nora C

    Taaakk, da skjønte jeg!:-)

    Flott dåå!

 41. Kjempevakkert soverom 🙂 Så hvit og rent ^^

 42. Du kan blogge om de høretelefonene dere støpte 😉 hihi…
  Har kjempe lyst å høre hvordan de funker. Vet jeg har spurt før 😛
  Kjempe fint hus! Ønsker deg en flott kveld.

  – Klem :0)

 43. så nydelig rom dere har! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   – C

 44. dere får det iallefall helt nydelig 🙂

 45. Marita Ø

  Oi, nesten ikke hørt om en sånn byste jeg 😀 Men utrolig vakkert! Noe jeg virkelig tar med meg til jeg skal innrede min egen leilighet 🙂 Får så mye fin og lekker inspirasjon fra deg Caroline! Både interiør, mat og trening. Du er jammen meg god å ha i denne hverdagen 🙂

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre 😀

   Klem!

 46. Marianne

  Vil bare gi deg en liten oppmuntring.

  Du fortjener skryt for all jobben du gjør! Det er krevende å blogge like ofte, bra og variert som det du gjør – og vit at det settes pris på!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig! Tusen takk 🙂

   Klem!

 47. Hei, Caroline!
  Jeg bare lurer på når Treasures vil bli oppegående igjen? Trenger noen nye smykker! ELsker bloggen din, always!

  1. Fotballfrue

   I løpet av januar 🙂

   – C

 48. Du er virkelig et forbilde for alle unge! Du står på, arbeider hardt og nyter hvert sekund av det, virker det vertfall som på bloggen din. Du skriver så variert og bra, nei dagen er ikke den samme uten en titt innom fotballfrue.no 🙂 Stå på!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, takk 😀 😀

 49. For ett nydelig rom du har, kjempe missunlig! Men hvor har du fått tak i den utstillingsdukka ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har linket 🙂

   – C

 50. Jeg har helt likt sengetøy, det er utrolig fint!

 51. Er det lenge siden du kjøpte disse englevingene? De var nydelige, og jeg har lett så lenge etter det jeg også 😀

 52. Hei Caroline 🙂

  Dette skriver jeg ikke for å være frekk eller ufin på NOEN måte – jeg er virkelig ikke personen til det. Men er et sånn at livet ditt er like «perfekt» som det virker på bloggen, eller holder du virkeligheten litt igjen av og til? Noen ganger når jeg leser bloggen din tenker jeg på meg og mitt liv, og spør meg selv hva jeg har gjort galt for å ikke få det så flott, og være så lykkelig som du er. Jeg blir nesten skuffet og sint på meg selv, og jeg føler meg så mislykket. Jeg synes du er en veldig vakker dame, og jeg unner deg alt godt, men dette er bare noe jeg har lurt på lenge, og jeg tenkte at det sikkert ikke gjør noen skade å spørre deg?

  Hilsen Siri

 53. Hei! Utrolig fint soverom! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den nydelige pendelen?

 54. Hei hei! Lurte på kor du hadde kjøpt taklampa på soverommet dokka? Er på utkikk etter AKKURAT den skjønna du! 🙂

  1. Jeg har en lik og den kjøpte jeg på Skeidar. Finnes i svart også, og som bordlampe/nattbordslampe:-)

 55. CamillaT

  Wow, så koslig dere har fått det. Gleder meg til å se helheten når dere er helt ferdig 😀

  Forresten kom over en link, har du/dere lest dette? (ikke kritikk, bare tips)
  https://www.side2.no/helse/article3297018.ece

 56. Kjempefint. Har også denne siden av sengen 🙂

 57. Super bra blogg også for de på 36år…Dagen blir ikke den sammen uten»Fotballfrue».

 58. Lampen gir et utrolig fint lys, hvor har du kjøpt den? 🙂

 59. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så koselig dere har det altså! =) Det er en skikkelig inspirasjon å se slike bilder, fortsett gjerne med det! 🙂 Hvor mange bad har dere i huset, forresten? 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 60. Dwightinha

  Så pent at dere har valgt husets stil også til interiøret på soverommet.Kanskje er det bare bildet, men dobbeltsengen ser litt smal ut. En slik byste har jeg slitt for å finne, så a million thx for the tip.

 61. Michelle

  Hei Caroline! Jeg bare lurte på om kokeboken din vil komme ut i løpet av januar? 🙂

  1. Fotballfrue

   I løpet av mars 🙂

   – C

 62. Jeg skal få walk-in closet når vi gjør utleieleiligheten i kjelleren til en del av vårt hus om ett års tid. Da lurer jeg på om jeg vil ha brudekjolen min på en sånn byste. Iallefall en stund… (Vi gifter oss nemlig på Rhodos til sommeren – gud jeg gleder meg!! :))

  1. Fotballfrue

   Å, gratulerer! Min kjole skal også henge her 😀

   – C

 63. Hvor har du kjøpt sengesettet?:) det var syykt fint!

 64. Josefine

  Jeg synes huset deres, spisestue og kjøkken er nyydelig! 😀 Men soverommet likte jeg ikke så godt, der ble det alt for hvitt og litt kjedelig 😉

  1. Fotballfrue

   Der er ikke ferdig, da 🙂

   – C

 65. Hun er vakker. Det er forøvrig huset deres, også. Jeg har planer om å kjøpe meg en slik byste selv. På den vil jeg henge brudekjolen min, som jeg aldri i livet vil selge. Tror det kan bli ganske så vakkert. 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Brudekjolen min skal også på plass etter hvert, må bare prøve meg frem litt først 🙂 Jeg nekter å selge min også 😉

   – C

   1. Det kommer til å bli kjempefint! 😀

 66. hvor er sengetøyet fra?
  Kjempe fint!:)

  1. Fotballfrue

   Troooor det var Princess 🙂

   – C

 67. Det så nydelig ut, elsker den fredfulle stilen og bysten med englevinger samt lampen satte prikken 🙂

 68. Synes det så veldig kjedelig ut! 🙁

 69. hihi, det er Princess ja! Jobber der, så morsomt å se at noen av produktene har falt i smak hos deg som har så utrolig bra smak 😀

 70. Hei! Er det lenge siden du kjøpte vingene på kremmerhuset? Helt nydelig! Kunne tenkt meg noen å hengt på veggen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *