Hvitt smil med SmileLab

God kveld, hjerter! Nettopp kommet hjem fra en ganske kjapp treningsøkt, kjente med plutselig litt uggen da vi kom dit (MÅ være de svingete veien helt frem), så da måtte jeg lytte til kroppen og ta det litt rolig. Nå skal vi snart spise kveldsmat, men jeg må vente litt, for smarte Caroline bestemte seg nemlig for å bleke tennene med en gang hun kom hjem. Jeg har testet SmileLab siden sent i sommer, og nå føler jeg endelig det er på tide å anbefale dette produktet videre til dere: Dette går jeg hundre prosent god for, og jeg elsker det!

Jeg bruker en pakke med strips stort sett før jeg skal noe: På fest, i middagsselskap, før jeg skal ut, før fotoshoot og slike ting. Du kan velge å bruke det som en hel behandling om du vil, faktisk opp til to ganger daglig,  men jeg har såpass hvite tenner fra før av, så jeg bruker de bare til å fjerne det øverste laget med «smuss» som ofte kommer etter uker med mat og drikke.

Før:

Under: Her ser du stripsen. .

. . som ser slik ut:

Etter (fortsatt med strips):

Etter (uten strips):

Stripsen skal sitte på i 30 minutter, og du trenger ikke pusse tennene først.

Utfyllende informasjon finner du her, mens den kortfattede informasjonen er her:

♥ SmileLab er profesjonelt utviklet av tannleger

♥ Det er markedets enkleste og mest anvendelige whitening-behandling

♥ Inneholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter

♥ Har ingen kjemisk lukt eller smak

♥ I tillegg til å gi deg et hvitere smil, vil dette også forbedre munnhygienen din, ved å fjerne skadelige bakterier og plakk

En boks inneholder 14 pakker, som skal være nok til en hel behandling.  Vær oppmerksom på at du kan oppleve å få hvite flekker på tennene eller tannkjøttet, etter første gang. Dette er helt normalt. Les mer her om du vil

Produktet finner du til salgs hos Coverbrands, og om du bruker koden ufj2w får du 20 prosent 😀

Annonse 

148 kommentarer

 1. GRAVID??? Mitt første tegn var at jeg ble så dårlig da jeg be kjørt hjem fra jobb (jeg blir ellers aldri bilsyk) – og tre dager etter bekreftet testen det.

  Krysser fingrene for deg om det er det som ligger bak 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂

   – C

 2. Hei på dei, Caroline! 🙂

  Du, jeg lurte på om du har dannet deg noe kunnskap om forskjellen på First Price egg/kyllingfillet og eksempelvis prior sitt utvalg nå i disse baketider?? 😀 Er jo mye billigere, så jeg tenker at det må ligge flere forskjeller der?

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt en del egg fra First Price i forbindelse med bakingen, fordi det går så mye egg og fordi jeg kan risikere å kaste en deig om den ikke blir vellykket (vil ikke bruke frittgående egg om de endre opp med å kastes) Men sånn alene spiser jeg ikke first price egg, så smaken er jeg usikker på. Smaker fint i bakst i hvert fall 😀 Kyllingfileten deres har jeg aldri smakt :/

   – C

   1. Carina

    Når det gjelder egg så er det akkurat samme kvalitet på eggene uavhengig av hva som står på kartongene. Forskjell på egg ligger i om de kommer fra frittgående høns eller burhøns.
    Kjøper du egg som ikke er fra frittgående høns, så er det kun størrelsen som varierer, det er merket uten på pakken om det er små, medium eller store egg. Eggene kommer fra de samme produsentene og pakkeriene uavhengig av merking på kartongen og de har ikke lov å ha dårligere kvalitet og holdbarhet på kjedenes EMV-egg enn på merkevaren.

   2. Forskjell på egg kommer av hvilket for de er foret med. Økologiske egg smaker best og frittgående er ikke det samme som økologiske 😉

 3. Ååh, sånn ønsket jeg meg til jul, men den var utsolgt 🙁

 4. Christine

  Er det fordi du liksom skal hinte om gravidteten i noen måneder før du kommer med nyheten at du sensurerer bort våre gratulasjoner om den?

  Skjønner at du ikke vil bekrefte, men teit å sensurere bort så mange uskyldige spørsmål om graviditeten din.

  1. Fotballfrue

   Hvordan vet du at jeg har fått mange kommentarer på dette? Fordi du har skrevet alle sammen, eller fordi du sitter med flere som kommenterer det samme? Jeg godkjente de akkurat, og svarte på de, så du kan umulig ha sett de før for 2 sekunder siden. Veldig merkelig. Grunnen til at jeg ikke har godkjent, er fordi jeg ikke har vært hjemme. Jeg kan ikke sitte ved dataen eller på iPhonen 24/7 og ordne med kommentarer, det står at de må bli godkjent først, så noen ganger må man bare vente.

   – C

   1. christine

    Venninna mi skrev en kommentar om det, derfor lurte jeg på det. Vi er jo vant til at du sensurere ganske mye her inne i kommentatorfeltet for å se bedre ut, men jeg trodde ikke du kom til å sensurere bort spm om din graviditet. Derfor spurte jeg.

   2. Fotballfrue

    Nei, der tar du feil. Det var du som skrev begge, jeg ser det på ip-adressen. Du er ikke vant til noe som helst, skal jeg si deg 🙂 Jeg sensurer ingenting, med mindre det er usakligheter eller usannheter, så om dette er noe du har «opplevd» vet du godt hvorfor 🙂 99 prosent av kommentarene blir godkjent 🙂

    – C

   3. Veronica

    Men i alle dager.. Man kan vel være uggen i luggen uten å være gravid? Folk kommenterer jo som de skulle vært helt opplagt at Caroline ER gravid! Rimelig spesielt 😛

   4. Christine

    Vi har samme ip-adresse når vi benytter samme data, ja. Hun drasser ikke med seg dataen sin hit når hun er på besøk vet du 🙂

   5. Fotballfrue

    Synes fortsatt det er rart, jeg hadde tatt med meg min mac. I dag veier jo en pc / mac det samme som ingenting 😉 Men samme det. Jeg sensurer i hvert fall (nesten) ingenting, og kommentaren din (deres) kom til sin rett til slutt 🙂

    – C

   6. Hjelpes!! Det må være utrolig slitsomt å hele tiden få spørsmålet «Er du gravid?» og i tillegg bli anklaget for å sensurere kommentarer om det! Man spør faktisk ikke folk om de er gravide, det er ganske privat! Den dagen C er så heldig at hun har noe hun vil fortelle, vil hun sikkert fortelle det 🙂 selv om hun deler mye med leserne, har hun faktisk rett til å velge hva, når og om hun vil fortelle noe!

   7. Haha. Sitter dere ved siden av hverandre og kommenterer det samme?

   8. Camilla

    Skjønner ikke helt hvorfor alle tror hun er gravid og liksom venter på det, hun har jo ikke fylt 25 engang!

   9. Hahaha.. Jaja, det er ikke så lett.. Takk for at dere gir meg en god latter ihvertfall! 🙂
    Om Caroline blir gravid, og når, så velger hu jo helt selv når hu vil fortelle det! Hvorfor måååå folk grave?!

   10. Christina

    Det er sykt hvordan folk kan anta det ut i fra det C skrev i innlegget.. Jeg tenkte det var mer sannsylig at hun kanskje hadde spist noe hun ble kvalm av/var litt syk uavhengig av mat etc.. Synes det også er rart at folk venter på at hun skal bli gravid bare fordi hun er gift og har hus, hun er jo fortsatt veldig ung!

   11. Har ikke du og venninna di bedre ting å finne på når dere besøker hverandre, enn å sitte ved pc’en etter tur og kommentere på de samme bloggene? Høres jo ut som et spennende og givende vennskap.

   12. Christine

    At vi er i stand til å nyte hverandres selskap, skravle og le sammen, sittende på sofaen i koseklær mens vi sender dataen frem og tilbake ville jeg vel ikke sett på som et dårlig vennskap – men mulig du har mer overfladiske vennskap som krever at man driver med aktiviteter hele tiden så man slipper å snakke sammen?

  2. Give it a rest, people! Vet dere ikke at uansett om noen har planer eller ikkeplaner om å bli gravid, så er det et av de mest plagsomme spørsmålene å få?! Graviditet er personlig, så la Caroline slippe å få disse besservisser spørsmålene/konklusjonene om at hun er gravid. Skulle tro dere var Se &Hør….om å gjøre å være første mann ute med «sensasjonsnyheten» 😉

 5. Jeg anbefaler også disse! De virker kjempebra, tennene blir glatte allerede etter en gang! Fås på vita 🙂

 6. Da ha jeg netopp bestilt og koden virket den 🙂 pussig, satt i går å sjekket tannbleking og vurderte å bestille. kjempeflott at du legger ut slike innlegg caroline med rabatter til oss leserne 🙂

 7. Koden gikk helt fint. Gracias. linda chica 🙂

 8. Latterlig av deg å anbefale bleking! Bleking er ikke for alle og bør skje i samråd med tannlege/tannpleier.

  1. Fotballfrue

   Dette er utviklet av tannleger. Se hva jeg skriver neste gang 🙂

   1. Sjøl om det e utvikla av tannlegar så må du uansett te ein tannlege for å sjekka tennene dine for å sjå om dei tåle det osv. Mamma e tannpleiar – og hu ser nok av unge med skader på tennene itte sånne hjemmebleiking-kit. Mulig detta kit’et e bra, men ein bør uansett få sjekka tennene sine på forhånd, ellers risikere ein at ein komme te å ha ising i tennene for resten av livet + få flekker på tennene..
    Eg har brukt hjemmebleikingskit som eg kjøpte hos tannlegen, MEN eg fikk lagd skinner som passe tennene mine sånn at ikkje det går utover tannkjøttet + at eg fekk testa om tennå mine va sterke nok osv.

   2. Kristine

    Tror hun mente at ikke alle burde bruke tannbleking pågrunn av eventuelle problemer med tenner eller tannkjøtt. Det har jo ingenting med om tannleger har utviklet produktet eller ei 🙂 Men på den annen side burde vell de som har problemer vite bedre en å bruke tannbleking før de har konsultert med tannlegen sin 🙂

   3. Ja du kan jo spørre tannlegen din hva han synes om det neste gang du er der 😉

 9. elsker smilelab!! jeg bruker den også sånn rett før jeg skal noe, og elsker det 😀

 10. Hei Caroline!
  Først vil jeg bare si at jeg syntes bloggen din er kjempebra, og jeg elsker bildene du legger ut.
  Jeg har nå akkurat begynt å trene igjen (sluttet fordi jeg var lat,hehe), og nå er du mitt store forbilde.
  Kroppen din, den er så flott!
  Du er en sunn og sterk kvinne. Ikke som mange andre som sulter seg for og bli tynn.
  Lykke til videre!
  – Hanna 🙂

 11. Hei! Har smilelab,men har ikke begynt med den enda. Lurer bare på hvor lang tid det tar før du ser resultat? 🙂 Altså hvor mange ganger du må bruke den før resultat :):)

 12. Jeg bestilte meg akkurat, gleder meg! 🙂 Tusen takk for denne flotte bloggen, liker deg virkelig godt!

 13. dette tilbudet likte jeg Caroline 🙂 Kjæresten min spurte faktisk nettop om jeg visste hvor de solgte strips. hehe. så ble jeg ivrig og måtte vise dette innlegget med en gang, og det passet supert at du hadde rabattkode 😀 DETTE LIKTE VI. Må også bare si at jeg følger bloggen din hver dag, Mye inspirasjon og spennende ting du blogger om. Kunne ønsket et lite innlegg om interiør-tips? Ser du har så mye fint i huset ditt. Ha en fin kveld.
  Klem 🙂

 14. Da er det bestilt 😀

  Tennene dine ser så utrolig fine ut, at jeg ikke kunne dy meg.

 15. Vil gjerne kritisere dette innlegget ditt… For det første: Du har like sykt (kunstig) hvite tenner på før-bildet. Synes deet er merkelig å oppfordre til å bleke tennene når man egentlig ikke trenger det, for man skal ikke glemme at selv de mest skånsomme tannblekingene tærer på emaljen. Selv de «snilleste» typene må være ganske sterke saker for å kunne gjøre noe med fargen. Dette bør man overveie grundig om man virkelig trenger. Det er f.eks. vanlig å få mer sensitive og følsomme tenner etter første gangs bruk. For det andre: Det er som sagt ikke noe man bruker uten virkelig at man synes at man trenger det, og da tenker jeg på at du skriver at du bruker en pakke før speielle anledninger. Greit nok, bortsett fra at vi alle vet at du har flere «spesielle anledninger» i løpet av et år enn kanskje de fleste andre. Beklager, det er kanskje noe bare jeg har fått inntrykk av. Men nå tenker jeg på at du skriver «før middager, fest, du går ut… » osv. Det står i pakken at de anbefaler en å holde seg til max 2 behandlinger pr. år…. Dette er sterke saker, og man bør ikke bruke det på lik linje med all annen stivpynting, hvis du skjønner… Jeg har prøvd dette produktet selv, og det hjalp kjempebra, men jeg måtte ta et par dager pause underveis p.g.a jeg fikk veldig vondt i tannkjøttet. Og jeg fikk hvite prikker, men de forsvant i løpet av samme dag, og tennene ble veldig mye hvitere, selv om jeg ikke brukte halve pakken engang. Så…. Vil bare ikke at du skal gi inntrykk av at dette bare er å bruke og bruke, for det er faktisk ikke bra! (sev om du får penger for å gi inntrykk av det… skjerpings…)

  1. Fotballfrue

   Maks to HELE behandlinger per år. Altså maks én pakke i strekk, dvs. maks 14 dager i strekk, da pakken inneholder til 14 ganger. Det er derfor helt riktig det jeg skriver, det er ikke noe i veien å bruke 14 måneder på en pakke for eksempel, om du bruker en i måneden, som kanskje jeg gjør.

   – C

   1. Ingunn

    Du skrev «Jeg bruker en pakke stort sett før jeg skal noe. (…)». Det virket veldig som du mente en hel pakke, men hvis du egentlig bare mener ett sett strips, så er jeg med:) Det var ganske lett å misforstå formuleringen din tror jeg!

   2. Fotballfrue

    Haha, ja! En pakke som i en pakke strips 😉

    – C

 16. Dette er ikke ment for å kritisere deg, bare så det er sagt.
  Nesten alle bloggerne i norge har rost dette produktet opp i skyene, og dette gir jo såklart produktet troverdighet, og ikke misforstå – jeg synes det er veldig greit og lese blogger og få tips om gode produkter, men akkurat når det kom til dette produktet så skjønner ikke hva som er så bra med det og synes det er rart at alle sier det fungerer. Jeg kjøpte det og følgte alle instruksene, hadde det til og med på en time hver dag siden det står maks 1 time. Jeg tok før og etter bilder med speilrefleks i godt lyst og så NULL forskjell. Ville at de som leser dette skal vite at det tydeligvis ikke fungerer for alle 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg blir skeptisk når du sier at du har brukt det 1 time «som det står på pakken», for på min pakke står det MAKS 30 minutter, og det var han som distribuerer produktet her i Norge VELDIG nøye på å fortelle meg også. Enten så surrer du, eller så vet jeg ikke helt om du har samme produkt som meg. Selvfølgelig er det ikke gitt at dette skal virke på alle, men at det virker på de fleste: Det er det ingen tvil om.

   – C

   1. Ingunn

    Det står at man skal bruke dem 30-60 min. Altså har dere begge gjort riktig.

   2. Fotballfrue

    Så merkelig, han presiserte for meg at det ikke skulle være mer enn 30. Hmm :/

    – C

 17. Tusen tusen takk for tipset Caroline!!
  Kjøpte Smile Lab i går og prøvde det idag 🙂 Jeg tok først oppe for å sammenligne med nede, merket effekten av den etter denne første gangen jo 😀
  De i butikken sa at det ville gå 3-4 dager før man merket noe.
  Jeg kjøpte min på Vita, de var utsolgt nesten overalt !

  Tusen takk igjen 😀

  1. Fotballfrue

   Weee, så bra 😀

   – C

 18. heii 🙂
  jeg har kjøpt dette produktet etter jeg så det på din blogg, menneh, skal man bruke det en gang om dagen eller hvordan? står ikke instrukser for hvor ofte man skal bruke det

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å bruke det før jeg skal noe, da det har en umiddelbar effekt 🙂 Du kan prøve deg frem, og se hva du føler er best.

   – C

 19. Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂 Ser noen flere har spurt om nettopp dette

  1. Fotballfrue

   Tipper den er over nå :/ Prøv 🙂

   – C

 20. grethe56

  Tennene dine var mye finere FØR bleking…Nå ser vi liksom tennene en kilometer før vi ser resten av deg 😉

 21. Jeg har prøvd litt forskjellige tannblekinger, men ingenting har funket spesielt bra. jeg skjønner at folk er skeptiske, men når man skjems over tennene sine og ønsker å gjøre noe med dem. Da er det greit, uansett hvor hvite tenner man har fra før! jeg bestilte smileLab da jeg så at du -i likhet med flere bloggere anbefalte det. behagelig å ha på, opplevde ingen ising og jeg syns selv tennene mine ble hvitere. Så mange takk 🙂

 22. […] For før, under og etter-bilder, se gjerne det forrige innlegget jeg skrev. […]

 23. Herregud, alle mulige kommentarer om alt mulig her jo.
  Men kan noen plis svare på dette ; HVOR LENGE VARER RESULTATET? 🙂

 24. Mye samme som her, og en setning er kopiert: http://suziepus.blogg.no/

 25. Merethe

  hvor lenge holder tennene seg hvite etter at man er ferdig med hele behandlingen? 🙂

 26. Hei, jeg bare lurte på; blir tennene gulere enn de var fra før av når blekingen går over? 🙂
  Du har nydelige tenner fra før av, du trenger virkelig ikke å bleke med! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det blir de ikke 🙂

   – C

 27. Hei. Jeg lurte på om du kunne forklare hvordan man tar på stripsene?
  For jeg prøvde nemlig og jeg får det f*** ikke til hehe. Når jeg tar dem på så tar jeg den lengste fremme og prøver å brette den bøyde bak.
  Men den festen seg jo ikke litt engang?? den bare detter ned/sklir opp.. Skjønner bare ikke hvordan jeg skal gjøre det..

  Håper du kan svare meg fort:D

  1. Fotballfrue

   Haha, uff da :p Jeg gjør det på samme måte, kanskje jeg bare har litt mindre tenner? :/

   – C

 28. Karoline

  Hva tenker du nå som slike produkter er blitt ulovlige? Overaktiv norsk stat eller har ting foradnret seg med ny kunnskap? Spør ikke for å provosere, lurer oppriktig på hva du mener om den nye lovgivningen. Håper du svarer, selv om du tidligere har uttrykt at du ønsker å ha en lett tone på bloggen! 🙂

  1. Nå blir det bare ulovlig å selge produktene, bruken er ikke ulovlig 🙂 Så lenge produktene er av god kvalitet, så ser jeg ikke helt poenget. Er jo ikke akkurat så vanskelig å få tak i, de fleste bestiller det jo fra utlandet uansett.

   – C

   1. Karoline

    Takk for svar – veldig snilt av deg!

 29. Ina Therese

  Kjøpte denne, men i bruksanvisningen står det at dem anbefaler på det sterkeste at man IKKE bruker denne mer enn 4 ganger i året. Ønsket bare si ifra for det virket ikke som du fikk det med deg. Hvis man bruker denne oftere kan man få langvarige eller permanente skader på tennene 🙂

 30. Takk for tips! Testa den, og det fungerer kjempebra, går rundt og gliser som aldri før! Hilsen mann 🙂

 31. Marianne

  Hei,
  Du bør google ‘oil pulling’ hvis du vil ha hvite tenner og
  en super ren munn på en naturlig og billig måte 🙂

 32. Caroline

  hei! super god blogg!!

  men om din garge og går av etter en stund? hvs nej hvordan «bruker du dem)»

  please scar- har brukt penger på SMILELAB men fargen gå «av» og tænnene mine blir vanlige 🙁

 33. Maiken Carina

  Er den ikke testet på dyr?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *