Hvitt smil med SmileLab

God kveld, hjerter! Nettopp kommet hjem fra en ganske kjapp treningsøkt, kjente med plutselig litt uggen da vi kom dit (MÅ være de svingete veien helt frem), så da måtte jeg lytte til kroppen og ta det litt rolig. Nå skal vi snart spise kveldsmat, men jeg må vente litt, for smarte Caroline bestemte seg nemlig for å bleke tennene med en gang hun kom hjem. Jeg har testet SmileLab siden sent i sommer, og nå føler jeg endelig det er på tide å anbefale dette produktet videre til dere: Dette går jeg hundre prosent god for, og jeg elsker det!

Jeg bruker en pakke med strips stort sett før jeg skal noe: På fest, i middagsselskap, før jeg skal ut, før fotoshoot og slike ting. Du kan velge å bruke det som en hel behandling om du vil, faktisk opp til to ganger daglig,  men jeg har såpass hvite tenner fra før av, så jeg bruker de bare til å fjerne det øverste laget med «smuss» som ofte kommer etter uker med mat og drikke.

Før:

Under: Her ser du stripsen. .

. . som ser slik ut:

Etter (fortsatt med strips):

Etter (uten strips):

Stripsen skal sitte på i 30 minutter, og du trenger ikke pusse tennene først.

Utfyllende informasjon finner du her, mens den kortfattede informasjonen er her:

♥ SmileLab er profesjonelt utviklet av tannleger

♥ Det er markedets enkleste og mest anvendelige whitening-behandling

♥ Inneholder mindre kjemikalier enn andre lignende produkter

♥ Har ingen kjemisk lukt eller smak

♥ I tillegg til å gi deg et hvitere smil, vil dette også forbedre munnhygienen din, ved å fjerne skadelige bakterier og plakk

En boks inneholder 14 pakker, som skal være nok til en hel behandling.  Vær oppmerksom på at du kan oppleve å få hvite flekker på tennene eller tannkjøttet, etter første gang. Dette er helt normalt. Les mer her om du vil

Produktet finner du til salgs hos Coverbrands, og om du bruker koden ufj2w får du 20 prosent 😀

Annonse 

148 kommentarer

 1. Heisann!
  Brukte selv disse da vi gifta oss.. Veldig fornøyd med resultatet, men opplever du ising i tennene?
  Det fikk jeg endel i etterkant,…

  1. Ida Kristin

   Det er helt vanlig med ising i tennene etter å ha bleket dem. Noen kan være plaget med det resten av livet.

   1. Charlotte

    Som regel forsvinner isingen etter noen uker. Isingen forekommer fordi porene i tennene er åpne, derfor blir de ekstra følsomme. Men etterhvert som porene lukker seg igjen, forsvinner også isingen.
    -C-

 2. Ganske likt crest whitening 🙂 Har du forstørret overleppen din? Tidligere hadde du jo nesten ikke overleppe eller? Ser veldig fint ut!

 3. Hvor lenge varer tilbudet? 🙂

 4. Husker jeg prøvde lignende strips i fjor sommer, og fy som man sikla! Haha, men bra ble det!! 😀

 5. kommer bare opp at gavekortkoden er ugyldig

 6. når jeg prøver å lime inn koden på smile lab sin link (coverbrands) som du har ovenfor, kommer det bare «ugyldig kampanje» som kommentar… ? Er koden kanskje skrevet feil?

 7. Fikk du hvite flekker på tennene og tannkjøtt etter første gang du brukte dem? Blir det fort borte eller, høres liksom ikke så fint ut å gå rundt med hvite flekker i munnen..hehe…Ellers virker det som et flott produkt da 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk flekker på tennene etter første gang. Det forsvinner etter få dager 🙂

   – C

 8. Hei Caroline 🙂

  Vet du om den skader emaljen på tennene? Mange whitning produkter til tennene skader emaljen :/

  1. Det er ikke helt bra for tennene nei. de slites ofte, og mange opplever ising.

 9. Kristin'TrHeim

  Denne bestilte jeg med en gang, jeg stoler på deg! Tusen takk 😀

 10. Flotte Caroline! Ser virkelig ingen forskjell på før og etter-bildene jeg da men, det merkes vel kanskje bedre i virkeligheten 🙂 Men, par spørsmål om blekingen: hvor lenge varer den? Merker du forskjell etter bare en gangs bruk?
  Takk for svar :)))

 11. vet du at du aldri skal bleke tennene hvitere enn det hvite på øynene dine? ellers ser det veldig unaturlig ut:)
  hvor kjøper du forresten snøkulen din? den var kjempe fin:) du har helt nydelig smak på interiør:D
  har du forresten lyst til å skrive et innlegg om vinterjakker? 🙂 (sorry mange spørsmål, men du har så god smak!!) 🙂 stå på videre<3

 12. Har tenkt på dette lenge og bestillte nettopp- liker anbefalinger både på mote og sminke ! Ønsker deg en flott kveld 🙂

 13. Vet du konsentrasjonen av hydrogen peroxide i denne tannblekingen? Kan være greit å vite med tanke på «skaden» den påfører emaljen.

  1. Fotballfrue

   Du får kjøpt dette produktet på apoteket også, så innholdet av det er nok ikke farlig høyt 🙂

   – C

   1. Regine

    hvilke apotek da? 🙂

   2. Fotballfrue

    Beklager, det er jeg som surrer. Her er listen over hvem som selger: https://smilelab.no/smilelab_wheretobuy.html 🙂

    – C

 14. Forsøker å bruke den rabattkoden,men den er ugyldig….kopierte den du har skrevet..

 15. Nå skal jeg prøve tannbleking:) Bestilte nettopp! Takk for tips om produkt. Greit å vite at det funker.
  Men jeg lurer på noe annet.. Er det bare hos meg, eller er søkefeltet borte fra hovedsiden? Må klikke meg inn på en av de andre fanene for å få til å søke på bloggen. Søker ofte etter oppskriftene dine, og jeg gleder meg utrolig mye til boka di kommer for salg:) Vet du hva prisen blir?

 16. Er jo en hel jungel av tannbleking der ute, så fint å lese om noe du faktisk syns fungerer! Lurer på om jeg ikke må prøve meg jeg 🙂

 17. får beskjed om at koden ikke er gyldig….har da kopiert den du la ut. Hvordan går det med det seriumet som skulle forlenge vippene? Nettopp testet det fra iglow, og vippene har blitt myyye lengre!

  1. Koden funket hos meg. Husk uten «åpenrom» i begge ender når du kopierer? Og den skal ikke inn på gavekortrabatt… 🙂

   1. Isabella

    Koden funker ikke hos meg

 18. Haha, jeg som skulle til å søke på nettet etter en bra tannblekning nå, jeg måtte bare innom bloggen din først! Lykke;D

 19. elsker de! fungerte så bra på med som hadde smuss på tennene etter mat, drikke og spesielt brus. må nok skaffe meg en pakke igjen:)

 20. De må jeg få testet ut 🙂

 21. er det ikke bedre å få det gjort hos tannlegen?

  1. Jeg gjorde det hos tannlegen, og jeg hadde superhvite tenner, men resultatet varte ikke særlig lenge. Kan være det funker bedre om man får meg med skinner og blekemiddel hjem 🙂

 22. Bruker smilelab selv! Digger det! Glemmer å bruke det hver kveld da, men tror ikke det gjør noe ?

 23. Tennene dine ER hvite. Slapp litt av:-)

 24. Når skal du kåre vinneren av nelly konkurransen? 🙂

 25. Har så lyst å prøve, men har ei halv tann som er uekte og gulere enn resten, så regner med det vil se litt rart ut 🙁

  1. Jeg har tre tenner som ikke er ekte og en anelse gulere enn mine egne, det er den høyre fortenna og de to ved siden av, så veldig greit å vite om den tar på de også, siden det er så synlig:)
   Hadde satt veldig stor pris på svar – jeg har leta meg ihjel på noe som tar de uekte også:)

   1. Hei 🙂 Jeg har prøvd SmileLab i en måned nå ca, og jeg har en uekte fortann som er litt gulere enn resten. Min erfaring er at den blekes, men ikke like mye som de andre. Derfor vil den fortsatt være litt gulere, men ikke sånn at de andre blir kritthvite mens den ene tanna fortsatt er like gul.
    Håper dette var litt til hjelp 🙂

   2. Kroner eller store fyllinger vil ikke bleke, så om du har en fylling som passer til den fargen du nå har på tannen nå vil denne se mørkete ut enn den blekede tannen etter behandling. Vil absolutt anbefale å utføre tannbleking hos/via tannlege:)

   3. Kari-mette

    Kroner og fyllinger blekes ikke nei.. Vet du hva dette virkemiddelet inneholder da? Vet du noe om produktet annet enn den «reklamen» på siden til produktet? Jeg vet ikke noe om akkurat dette blekemiddelet, men en del slike hjemmeblekinger kan gi irreversible skader på tennene.. Det er heller ikke bra for tannkjøttet å bruke noe som ikke er tilpasset. Blekemiddelet skal faktisk ikke ligge på tannkjøttet, og de hvite flekkene du får på tannkjøttet er etseskader.. Tannkjøttet reparerer seg jo selv, så det er ingen krise. De tennene vi en gang har fått, skal jo helst stå der livet ut, og den emaljen som er tapt er tapt for alltid.. Håper du ikke anbefaler dette uten å ha satt deg grundig inn i produktet.. Vet du Feks om noen tannlege som ville puttet dette inn i sin egen munn? Digger forøvrig bloggen din, men synes dette blir litt vel useriøst..:(

   4. Fotballfrue

    I alle dager :/ dette er utviklet av tannleger! Du MÅ lese hva jeh skriver. Jeg var en av de første i Norge til å teste dette, fikk produktet i august, og har testet det siden. Jeg ville aldri anbefalt noe farlig eller noe som ikke er bra. Såpass tro burde du ha på meg.

    – C

 26. Hva slags lipgloss er det du har på bildet og hvilken farge er det??! Den var suuuuperfin

 27. Så bra det funka då 😀

 28. Tror jeg faktisk skal kjøpe meg dette når jeg får lønning! Har sett etter en bra tannblekning lenge nå, så får se hvordan denne er 😀 vet du hvor lenge rabattkoden virker? Får lønning på fredag, ehe

  Ha en strålende uke, Caroline 🙂

 29. Hei Caroline! dette skal jeg bestille med det samme! 🙂
  Men det eneste jeg er usikker på er, er det sikkert å taste inn personnummeret?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sikkert 🙂 Dette er en løsning alle med betaling med kort over nett har.

   – C

   1. Det stemmer ikke helt. Du må kun taste inn personnummer dersom du ønsker betale med faktura.
    Dersom du velger å betale med kort, skal du ikke oppgi personnummer 🙂

   2. Fotballfrue

    Faktura selvfølgelig 🙂

    – C

 30. Hei! Jeg prøver å benytte meg av den fantastiske koden din, men det går jo ikke ! Er det noe jeg gjør feil ? det står at det er feil kode ?

  1. Fotballfrue

   Koden er riktig :/ ikke skriv den inn i gavekort, men her: Fyll inn rabattkode eller kampanjekode her:

   – C

 31. Varer en boks (14 pakker) i 14 dager dersom du bruker det hver dag? eller hvor mange pakker bruker du per gang?

  1. Fotballfrue

   1 pakke per gang 🙂

   – C

   1. Trine :)

    Hvor lenge og ofte skal man bruke produktet før man ser forskjell? Skal man f.eks bruke produktet hver dag i 14 dager?

   2. Fotballfrue

    Det kommer nok an på hvordan tennene dine ser ut fra før 🙂 Men er de gule/sterkt misfargede, ville Jrh nok gått for en behandling hver dag til pakken er tom.

    – C

   3. Trine :)

    Okei, tusen takk for svar! Veldig fristende å prøve! 🙂

 32. Hvor skal koden skrives da? Jeg får ugyldig uansett hvor jeg plasserer den.

 33. Hei fineste Caroline 🙂

  Velkommen til Skien! Jeg bor her selv, og trener på Elixia som deg:-) Tenkte bare jeg skulle stikke nesen min innom å si hvor imponerende flink du er, til tross for ung alder har du utrettet ufattelig mye. Jeg er en person som jobber konsekvent mot janteloven, og jeg vil bare si en ting:Du skal virkelig tro at du er noe, for maken til skjønn jente både inni og utenpå skal man lete lengere enn langt etter!!
  GO GIRL!

  Klem fra Stine

  PS. Bare et lite idiotisk spørsmål på tampen, har et kosthold uten mye karbohydrater selv, og trener som deg. Men opplever av og til (lørdag f.eks)l at jeg bare må ha smågodt eller is..Holder du deg helt borte fra slikt eller hender det en sjelden gang at du faller for fristelsen, i så fall hva er hemmeligheten for å la være?

 34. Vi selger den på vita, og alle de jeg jobber med har testet den! Uheldigvis har jeg nettopp fått regulering og kan ikke prøve selv, men det er det første jeg skal gjøre når jeg får reguleringa av 😀

  https://annascloset.wordpress.com

 35. Hei, Leser bloggen din daglig og har et off topic spørsmål som jeg håper du har tid til å svare på:) Vurderer nemlig vippeextensions hos trude og ser du har anbefalt dette. Lurer dermed på om du kan skrive hvor mye sminke er lov når det har gått 48 timer og hva pleier du å bruke som hverdagssminke da, har du skygge og hele pakka eller bare foundation etc?
  Takk på forhånd:)

 36. spørsmålsrunde? 😉

 37. Hei! Jeg lurte bare på hvor lenge virkningen av produktet varer? hvis du bruker en strips, hvor langt tid tar det før fargen på tennene går tilbake til det normale?

 38. Jaaa 😀 enig, enig!!
  Men er du sikker på at du har lagt ut riktig «etterbilde»? 🙂 ser ut som stripsene fortsatt er på (ved tannkjøttet) Det er ikke ment som noe kritikk altså 🙂 Bare lurer. Men uansett, jeg har prøvd disse selv, og ble veldig fornøyd!!! 😀 Flott produkt, som jeg absolutt forstår at du anbefaler! Det gjør jeg også. Jeg opplevde ikke noe problem, utenom sikling, som en over her skrev :p det hjelper å ha et lite håndkle i munnen (haha!) selv om det ser rimelig teit ut… Og at på noen av stripsene hang litt av «limet» igjen. Men jeg har forstått det slik at det hjelper å oppbevare dem kjølig, så det skal jeg gjøre neste gang 😉
  Det er så flott at du tester produktene skikkelig før du skriver om dem, og at du virkelig går god for det du anbefaler. Ønsker deg en riktig fin uke, fine deg! Klem 🙂

 39. hvorfor ikke bare være naturlig?;)

 40. Caroline – jeg har brukt Crest før, men det iser noe sinnsykt dagen etter behandling. Klarer nesten ikke spise/drikke fordi det gjør vondt. Har du opplevd det med dette produktet??

  1. Hei Camilla, som deg har jeg prøvd noen whitening produkter som forårsaker masse ising, og det gjør utrolig vondt!!! :/((
   så jeg vet ikke om jeg tørr å prøve SmilLab.
   Har du forsøkt deg, hadde jeg satt pris på å høre fra deg, om dine erfaringere 🙂
   Takk!

 41. Er det skadelig for tennene? Har hørt man får mer hull osv med tannbleking ..

  1. KAN MAN DRIKKE KAFFE OG SNUSE NÅR MAN BLEKER TENNER? HAR HØRT AT DETTE SKAL VERE SKADELIG?

   1. Fotballfrue

    Jeg drikker kaffe, og tar ca en behandling i uken 🙂

    – C

 42. Hei Caroline,
  dette har jeg hatt lyst til og teste en stund, så tror jeg må «klikke» hjem en pakke;)
  En annen ting, er du fortsatt fornøyd med vippene du satt på og har du fortsatt med det?
  Jeg skal på ferie til Mexico i februar (gleeeeder meg)! og i den forbindelse vurderer jeg og gjøre det samme, må være så deilig og slippe det mascara maset. Holdt vippene seg bra på deg når dere var i Maldivene?
  Go’klem:)

  1. Fotballfrue

   Det kommer du ikke til å angre på 🙂

   Det var veldig deilig å slippe mascara, men jeg synes ikke de holdt så bra i varmen. Jeg opplevde å miste en del av vippene (ikke mine egne). Merker forskjellen nå når jeg har kommet hjem, kan du si 😉 Tror dette kom av luftfuktigheten og altfor hyppig bading av hodet under saltvann. Vet ikke hvordan luftfuktigheten er i Mexico, eller hvor badeengel du er? 😉 Trude har sikkert råd 😀

   Klem 🙂

 43. kristine

  Vil bare si at prosentkoden ikke fungerer 🙂 synd.. det gjorde at jeg ville handle stripsene.. Men jeg måtte jo handle alikevell 🙂

  1. Fotballfrue

   Den skal fungere :/

   – C

 44. Kjempe fint resultat! 😀 Har prøvd hjemmeblking selv og er veldig fornøyd! 😀
  <3 https://astudentway.com/

 45. Jeg som har så store tenne burde jo prøve det :)=

 46. Ser bra ut men jeg får ikke gjort det,må gjøre det hos tannlege=/ ellers hadde jeg nok prøvd ut dette ja!

 47. Du ble dårlig fordi du er gravid? Gratulerer! Skjønner at du ikke vil si noe om det før du når tolv uker 😉

  1. Fotballfrue

   Nei 😉 Jeg ble egentlig dårlig fordi det er DEN tiden i måneden :O Blir ofte kvalm da.

   – C

 48. Aha, nå fikk jeg til 😀 Var sikkert litt trett i gårkveld. 🙂 Gleder meg veldig til å prøve dette. Har nemlig ganske gule tenner. :/

 49. Går det an å bleke de en gang bare for å prøve? Vil de gå tilbake til å bli enda gulere enn før når man slutter? Hvor lang tid tar i så fall dette? Har lyst til å prøve, men ønsker ikke å gjøre meg selv en bjørnetjeneste.

  1. Fotballfrue

   Du kan nok teste en gang, men om du aldri har gjort det før, tror jeg kanskje ikke effekten vil bli like god som når du fullfører hele 🙂

   – C

 50. GRAVID??? Mitt første tegn var at jeg ble så dårlig da jeg be kjørt hjem fra jobb (jeg blir ellers aldri bilsyk) – og tre dager etter bekreftet testen det.

  Krysser fingrene for deg om det er det som ligger bak 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂

   – C

 51. Hei på dei, Caroline! 🙂

  Du, jeg lurte på om du har dannet deg noe kunnskap om forskjellen på First Price egg/kyllingfillet og eksempelvis prior sitt utvalg nå i disse baketider?? 😀 Er jo mye billigere, så jeg tenker at det må ligge flere forskjeller der?

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt en del egg fra First Price i forbindelse med bakingen, fordi det går så mye egg og fordi jeg kan risikere å kaste en deig om den ikke blir vellykket (vil ikke bruke frittgående egg om de endre opp med å kastes) Men sånn alene spiser jeg ikke first price egg, så smaken er jeg usikker på. Smaker fint i bakst i hvert fall 😀 Kyllingfileten deres har jeg aldri smakt :/

   – C

   1. Carina

    Når det gjelder egg så er det akkurat samme kvalitet på eggene uavhengig av hva som står på kartongene. Forskjell på egg ligger i om de kommer fra frittgående høns eller burhøns.
    Kjøper du egg som ikke er fra frittgående høns, så er det kun størrelsen som varierer, det er merket uten på pakken om det er små, medium eller store egg. Eggene kommer fra de samme produsentene og pakkeriene uavhengig av merking på kartongen og de har ikke lov å ha dårligere kvalitet og holdbarhet på kjedenes EMV-egg enn på merkevaren.

   2. Forskjell på egg kommer av hvilket for de er foret med. Økologiske egg smaker best og frittgående er ikke det samme som økologiske 😉

 52. Ååh, sånn ønsket jeg meg til jul, men den var utsolgt 🙁

 53. Christine

  Er det fordi du liksom skal hinte om gravidteten i noen måneder før du kommer med nyheten at du sensurerer bort våre gratulasjoner om den?

  Skjønner at du ikke vil bekrefte, men teit å sensurere bort så mange uskyldige spørsmål om graviditeten din.

  1. Fotballfrue

   Hvordan vet du at jeg har fått mange kommentarer på dette? Fordi du har skrevet alle sammen, eller fordi du sitter med flere som kommenterer det samme? Jeg godkjente de akkurat, og svarte på de, så du kan umulig ha sett de før for 2 sekunder siden. Veldig merkelig. Grunnen til at jeg ikke har godkjent, er fordi jeg ikke har vært hjemme. Jeg kan ikke sitte ved dataen eller på iPhonen 24/7 og ordne med kommentarer, det står at de må bli godkjent først, så noen ganger må man bare vente.

   – C

   1. christine

    Venninna mi skrev en kommentar om det, derfor lurte jeg på det. Vi er jo vant til at du sensurere ganske mye her inne i kommentatorfeltet for å se bedre ut, men jeg trodde ikke du kom til å sensurere bort spm om din graviditet. Derfor spurte jeg.

   2. Fotballfrue

    Nei, der tar du feil. Det var du som skrev begge, jeg ser det på ip-adressen. Du er ikke vant til noe som helst, skal jeg si deg 🙂 Jeg sensurer ingenting, med mindre det er usakligheter eller usannheter, så om dette er noe du har «opplevd» vet du godt hvorfor 🙂 99 prosent av kommentarene blir godkjent 🙂

    – C

   3. Veronica

    Men i alle dager.. Man kan vel være uggen i luggen uten å være gravid? Folk kommenterer jo som de skulle vært helt opplagt at Caroline ER gravid! Rimelig spesielt 😛

   4. Christine

    Vi har samme ip-adresse når vi benytter samme data, ja. Hun drasser ikke med seg dataen sin hit når hun er på besøk vet du 🙂

   5. Fotballfrue

    Synes fortsatt det er rart, jeg hadde tatt med meg min mac. I dag veier jo en pc / mac det samme som ingenting 😉 Men samme det. Jeg sensurer i hvert fall (nesten) ingenting, og kommentaren din (deres) kom til sin rett til slutt 🙂

    – C

   6. Hjelpes!! Det må være utrolig slitsomt å hele tiden få spørsmålet «Er du gravid?» og i tillegg bli anklaget for å sensurere kommentarer om det! Man spør faktisk ikke folk om de er gravide, det er ganske privat! Den dagen C er så heldig at hun har noe hun vil fortelle, vil hun sikkert fortelle det 🙂 selv om hun deler mye med leserne, har hun faktisk rett til å velge hva, når og om hun vil fortelle noe!

   7. Haha. Sitter dere ved siden av hverandre og kommenterer det samme?

   8. Camilla

    Skjønner ikke helt hvorfor alle tror hun er gravid og liksom venter på det, hun har jo ikke fylt 25 engang!

   9. Hahaha.. Jaja, det er ikke så lett.. Takk for at dere gir meg en god latter ihvertfall! 🙂
    Om Caroline blir gravid, og når, så velger hu jo helt selv når hu vil fortelle det! Hvorfor måååå folk grave?!

   10. Christina

    Det er sykt hvordan folk kan anta det ut i fra det C skrev i innlegget.. Jeg tenkte det var mer sannsylig at hun kanskje hadde spist noe hun ble kvalm av/var litt syk uavhengig av mat etc.. Synes det også er rart at folk venter på at hun skal bli gravid bare fordi hun er gift og har hus, hun er jo fortsatt veldig ung!

   11. Har ikke du og venninna di bedre ting å finne på når dere besøker hverandre, enn å sitte ved pc’en etter tur og kommentere på de samme bloggene? Høres jo ut som et spennende og givende vennskap.

   12. Christine

    At vi er i stand til å nyte hverandres selskap, skravle og le sammen, sittende på sofaen i koseklær mens vi sender dataen frem og tilbake ville jeg vel ikke sett på som et dårlig vennskap – men mulig du har mer overfladiske vennskap som krever at man driver med aktiviteter hele tiden så man slipper å snakke sammen?

  2. Give it a rest, people! Vet dere ikke at uansett om noen har planer eller ikkeplaner om å bli gravid, så er det et av de mest plagsomme spørsmålene å få?! Graviditet er personlig, så la Caroline slippe å få disse besservisser spørsmålene/konklusjonene om at hun er gravid. Skulle tro dere var Se &Hør….om å gjøre å være første mann ute med «sensasjonsnyheten» 😉

 54. Jeg anbefaler også disse! De virker kjempebra, tennene blir glatte allerede etter en gang! Fås på vita 🙂

 55. Da ha jeg netopp bestilt og koden virket den 🙂 pussig, satt i går å sjekket tannbleking og vurderte å bestille. kjempeflott at du legger ut slike innlegg caroline med rabatter til oss leserne 🙂

 56. Koden gikk helt fint. Gracias. linda chica 🙂

 57. Latterlig av deg å anbefale bleking! Bleking er ikke for alle og bør skje i samråd med tannlege/tannpleier.

  1. Fotballfrue

   Dette er utviklet av tannleger. Se hva jeg skriver neste gang 🙂

   1. Sjøl om det e utvikla av tannlegar så må du uansett te ein tannlege for å sjekka tennene dine for å sjå om dei tåle det osv. Mamma e tannpleiar – og hu ser nok av unge med skader på tennene itte sånne hjemmebleiking-kit. Mulig detta kit’et e bra, men ein bør uansett få sjekka tennene sine på forhånd, ellers risikere ein at ein komme te å ha ising i tennene for resten av livet + få flekker på tennene..
    Eg har brukt hjemmebleikingskit som eg kjøpte hos tannlegen, MEN eg fikk lagd skinner som passe tennene mine sånn at ikkje det går utover tannkjøttet + at eg fekk testa om tennå mine va sterke nok osv.

   2. Kristine

    Tror hun mente at ikke alle burde bruke tannbleking pågrunn av eventuelle problemer med tenner eller tannkjøtt. Det har jo ingenting med om tannleger har utviklet produktet eller ei 🙂 Men på den annen side burde vell de som har problemer vite bedre en å bruke tannbleking før de har konsultert med tannlegen sin 🙂

   3. Ja du kan jo spørre tannlegen din hva han synes om det neste gang du er der 😉

 58. elsker smilelab!! jeg bruker den også sånn rett før jeg skal noe, og elsker det 😀

 59. Hei Caroline!
  Først vil jeg bare si at jeg syntes bloggen din er kjempebra, og jeg elsker bildene du legger ut.
  Jeg har nå akkurat begynt å trene igjen (sluttet fordi jeg var lat,hehe), og nå er du mitt store forbilde.
  Kroppen din, den er så flott!
  Du er en sunn og sterk kvinne. Ikke som mange andre som sulter seg for og bli tynn.
  Lykke til videre!
  – Hanna 🙂

 60. Hei! Har smilelab,men har ikke begynt med den enda. Lurer bare på hvor lang tid det tar før du ser resultat? 🙂 Altså hvor mange ganger du må bruke den før resultat :):)

 61. Jeg bestilte meg akkurat, gleder meg! 🙂 Tusen takk for denne flotte bloggen, liker deg virkelig godt!

 62. dette tilbudet likte jeg Caroline 🙂 Kjæresten min spurte faktisk nettop om jeg visste hvor de solgte strips. hehe. så ble jeg ivrig og måtte vise dette innlegget med en gang, og det passet supert at du hadde rabattkode 😀 DETTE LIKTE VI. Må også bare si at jeg følger bloggen din hver dag, Mye inspirasjon og spennende ting du blogger om. Kunne ønsket et lite innlegg om interiør-tips? Ser du har så mye fint i huset ditt. Ha en fin kveld.
  Klem 🙂

 63. Da er det bestilt 😀

  Tennene dine ser så utrolig fine ut, at jeg ikke kunne dy meg.

 64. Vil gjerne kritisere dette innlegget ditt… For det første: Du har like sykt (kunstig) hvite tenner på før-bildet. Synes deet er merkelig å oppfordre til å bleke tennene når man egentlig ikke trenger det, for man skal ikke glemme at selv de mest skånsomme tannblekingene tærer på emaljen. Selv de «snilleste» typene må være ganske sterke saker for å kunne gjøre noe med fargen. Dette bør man overveie grundig om man virkelig trenger. Det er f.eks. vanlig å få mer sensitive og følsomme tenner etter første gangs bruk. For det andre: Det er som sagt ikke noe man bruker uten virkelig at man synes at man trenger det, og da tenker jeg på at du skriver at du bruker en pakke før speielle anledninger. Greit nok, bortsett fra at vi alle vet at du har flere «spesielle anledninger» i løpet av et år enn kanskje de fleste andre. Beklager, det er kanskje noe bare jeg har fått inntrykk av. Men nå tenker jeg på at du skriver «før middager, fest, du går ut… » osv. Det står i pakken at de anbefaler en å holde seg til max 2 behandlinger pr. år…. Dette er sterke saker, og man bør ikke bruke det på lik linje med all annen stivpynting, hvis du skjønner… Jeg har prøvd dette produktet selv, og det hjalp kjempebra, men jeg måtte ta et par dager pause underveis p.g.a jeg fikk veldig vondt i tannkjøttet. Og jeg fikk hvite prikker, men de forsvant i løpet av samme dag, og tennene ble veldig mye hvitere, selv om jeg ikke brukte halve pakken engang. Så…. Vil bare ikke at du skal gi inntrykk av at dette bare er å bruke og bruke, for det er faktisk ikke bra! (sev om du får penger for å gi inntrykk av det… skjerpings…)

  1. Fotballfrue

   Maks to HELE behandlinger per år. Altså maks én pakke i strekk, dvs. maks 14 dager i strekk, da pakken inneholder til 14 ganger. Det er derfor helt riktig det jeg skriver, det er ikke noe i veien å bruke 14 måneder på en pakke for eksempel, om du bruker en i måneden, som kanskje jeg gjør.

   – C

   1. Ingunn

    Du skrev «Jeg bruker en pakke stort sett før jeg skal noe. (…)». Det virket veldig som du mente en hel pakke, men hvis du egentlig bare mener ett sett strips, så er jeg med:) Det var ganske lett å misforstå formuleringen din tror jeg!

   2. Fotballfrue

    Haha, ja! En pakke som i en pakke strips 😉

    – C

 65. Dette er ikke ment for å kritisere deg, bare så det er sagt.
  Nesten alle bloggerne i norge har rost dette produktet opp i skyene, og dette gir jo såklart produktet troverdighet, og ikke misforstå – jeg synes det er veldig greit og lese blogger og få tips om gode produkter, men akkurat når det kom til dette produktet så skjønner ikke hva som er så bra med det og synes det er rart at alle sier det fungerer. Jeg kjøpte det og følgte alle instruksene, hadde det til og med på en time hver dag siden det står maks 1 time. Jeg tok før og etter bilder med speilrefleks i godt lyst og så NULL forskjell. Ville at de som leser dette skal vite at det tydeligvis ikke fungerer for alle 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg blir skeptisk når du sier at du har brukt det 1 time «som det står på pakken», for på min pakke står det MAKS 30 minutter, og det var han som distribuerer produktet her i Norge VELDIG nøye på å fortelle meg også. Enten så surrer du, eller så vet jeg ikke helt om du har samme produkt som meg. Selvfølgelig er det ikke gitt at dette skal virke på alle, men at det virker på de fleste: Det er det ingen tvil om.

   – C

   1. Ingunn

    Det står at man skal bruke dem 30-60 min. Altså har dere begge gjort riktig.

   2. Fotballfrue

    Så merkelig, han presiserte for meg at det ikke skulle være mer enn 30. Hmm :/

    – C

 66. Tusen tusen takk for tipset Caroline!!
  Kjøpte Smile Lab i går og prøvde det idag 🙂 Jeg tok først oppe for å sammenligne med nede, merket effekten av den etter denne første gangen jo 😀
  De i butikken sa at det ville gå 3-4 dager før man merket noe.
  Jeg kjøpte min på Vita, de var utsolgt nesten overalt !

  Tusen takk igjen 😀

  1. Fotballfrue

   Weee, så bra 😀

   – C

 67. heii 🙂
  jeg har kjøpt dette produktet etter jeg så det på din blogg, menneh, skal man bruke det en gang om dagen eller hvordan? står ikke instrukser for hvor ofte man skal bruke det

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å bruke det før jeg skal noe, da det har en umiddelbar effekt 🙂 Du kan prøve deg frem, og se hva du føler er best.

   – C

 68. Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂 Ser noen flere har spurt om nettopp dette

  1. Fotballfrue

   Tipper den er over nå :/ Prøv 🙂

   – C

 69. grethe56

  Tennene dine var mye finere FØR bleking…Nå ser vi liksom tennene en kilometer før vi ser resten av deg 😉

 70. Jeg har prøvd litt forskjellige tannblekinger, men ingenting har funket spesielt bra. jeg skjønner at folk er skeptiske, men når man skjems over tennene sine og ønsker å gjøre noe med dem. Da er det greit, uansett hvor hvite tenner man har fra før! jeg bestilte smileLab da jeg så at du -i likhet med flere bloggere anbefalte det. behagelig å ha på, opplevde ingen ising og jeg syns selv tennene mine ble hvitere. Så mange takk 🙂

 71. […] For før, under og etter-bilder, se gjerne det forrige innlegget jeg skrev. […]

 72. Herregud, alle mulige kommentarer om alt mulig her jo.
  Men kan noen plis svare på dette ; HVOR LENGE VARER RESULTATET? 🙂

 73. Mye samme som her, og en setning er kopiert: https://suziepus.blogg.no/

 74. hvor lenge holder tennene seg hvite etter at man er ferdig med hele behandlingen? 🙂

 75. Hei, jeg bare lurte på; blir tennene gulere enn de var fra før av når blekingen går over? 🙂
  Du har nydelige tenner fra før av, du trenger virkelig ikke å bleke med! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det blir de ikke 🙂

   – C

 76. Hei. Jeg lurte på om du kunne forklare hvordan man tar på stripsene?
  For jeg prøvde nemlig og jeg får det f*** ikke til hehe. Når jeg tar dem på så tar jeg den lengste fremme og prøver å brette den bøyde bak.
  Men den festen seg jo ikke litt engang?? den bare detter ned/sklir opp.. Skjønner bare ikke hvordan jeg skal gjøre det..

  Håper du kan svare meg fort:D

  1. Fotballfrue

   Haha, uff da :p Jeg gjør det på samme måte, kanskje jeg bare har litt mindre tenner? :/

   – C

 77. Karoline

  Hva tenker du nå som slike produkter er blitt ulovlige? Overaktiv norsk stat eller har ting foradnret seg med ny kunnskap? Spør ikke for å provosere, lurer oppriktig på hva du mener om den nye lovgivningen. Håper du svarer, selv om du tidligere har uttrykt at du ønsker å ha en lett tone på bloggen! 🙂

  1. Nå blir det bare ulovlig å selge produktene, bruken er ikke ulovlig 🙂 Så lenge produktene er av god kvalitet, så ser jeg ikke helt poenget. Er jo ikke akkurat så vanskelig å få tak i, de fleste bestiller det jo fra utlandet uansett.

   – C

   1. Karoline

    Takk for svar – veldig snilt av deg!

 78. Ina Therese

  Kjøpte denne, men i bruksanvisningen står det at dem anbefaler på det sterkeste at man IKKE bruker denne mer enn 4 ganger i året. Ønsket bare si ifra for det virket ikke som du fikk det med deg. Hvis man bruker denne oftere kan man få langvarige eller permanente skader på tennene 🙂

 79. Takk for tips! Testa den, og det fungerer kjempebra, går rundt og gliser som aldri før! Hilsen mann 🙂

 80. Marianne

  Hei,
  Du bør google ‘oil pulling’ hvis du vil ha hvite tenner og
  en super ren munn på en naturlig og billig måte 🙂

 81. Caroline

  hei! super god blogg!!

  men om din garge og går av etter en stund? hvs nej hvordan «bruker du dem)»

  please scar- har brukt penger på SMILELAB men fargen gå «av» og tænnene mine blir vanlige 🙁

 82. Maiken Carina

  Er den ikke testet på dyr?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *