Dagmar Flavia Marble

Endelig er den min! Jeg har siklet på denne genseren siden. . siden. . ages ago, og nå er den i hus. Finally! Jeg fant den på 30 prosent hos luisaviaroma i romjulen, følte virkelig det var et kupp!

Den glir jo rett inn i stuen vår. .

Gleder meg til å bruke den med tykke strømper og mine nyinnkjøpte bikerboots i løpet av de nærmeste dagene!

Nå må jeg gi lavkarbomakronene et forsøk nummer 2. Ha en deilig kveld til vi skrives igjen ♥

66 kommentarer

 1. Michelle

  Den ser fantastisk fin og ikke minst god ut!!

 2. Karen Marie

  Så god den så ut! Gleder meg veldig til kokeboken din kommer ut 😀 Kan ikke du skrive et innlegg en gang om hvordan du klarer å holde motivasjonen oppe ved LCHF. For tiden sliter jeg med søtsug, og det ser ut som du har god kontroll 😉 Noen tips?

 3. Så fine puter, er de fra kremmerhuset?

  Veldig fin genser også:)

  1. Fotballfrue

   Jaa 😀

   – C

 4. Ingrid Elise

  Men er det ikke latterlig kjedelig at lavkarbo er fullstendig ut og bare (!) teit, – og midt oppi det kommer du med «lavkarbo-bok»..

  1. Fotballfrue

   Tror du har lest litt for mange tabloide overskrifter 😀

   Lavkarbo er ingen trend, det er et kosthold som utfordrer de gjeldene rådene. Grunnen til at du tror det er ut, er de tabloide medienes elendige dekning av kostholdsdebatten.

   – C

  2. Man må da ikke ha lavkarbo-kosthold for å kjøpe kokeboka og få noe ut av den? Jeg har ikke et lavkarbo-kosthold, men jeg har tenkt å kjøpe den ettersom at Caroline har hatt mange gode oppskrifter på bloggen, som jeg kunne tenke meg å prøve ut. 🙂 Og jeg regner med at det kommer masse nytt i kokeboka som hun ikke har delt her, og det gleder jeg meg til!

   1. Andrea

    Må være kjedelig å være så kunnskapsløs Ingrid Elise.. :/ Folk sverger til lavkarbo fordi det har gitt dem et nytt liv og en bedre helse, ikke fordi det noen gang har vært en «trend». Tror du tusenvis kommer til å gi opp alle helsegevinstene fordi VG skriver at lavkarbo er «ut»? 🙂

    Lavfettkosthold, som så mange sverger til, er så ut.. Utrolig teit å spise magert asss!

    Hører du hvor tåpelig det høres ut? 😉

 5. Hvor mye kostet den? :- )

  1. Fotballfrue

   1300,- tror jeg at jeg endte opp med å betale (uten frakt) 🙂

   – C

 6. Var kjempe fin:) Så utrolig deilig ut!

 7. Den ser utrolig deilig ut! Gleder meg til å se den på deg 🙂

 8. Kristina

  Heia 🙂 Kjempefin genser!
  Skulle ikke du trekke gavekortet fra nelly snart? :S

  1. Fotballfrue

   Jo, ila. uken 🙂

   – C

 9. NYDELIG!

 10. Gleder meg til å se deg i bikerboots, trenger inspirasjon til hvordan man kan style dem;)

 11. Christina

  Liker at du skriver «forsøk nummer 2» 🙂 Selv kokebok-forfattere må gjøre ting om igjen noen ganger 😀

 12. Charlotte

  Åh, den er så fin! De har så utrolig mye fint nå på salg. Gikk litt bananas her om dagen. Isj…

  1. Fotballfrue

   Hehe, livsfarlig :O

   – C

 13. Utrolig fin og deilig gener! Men noe annet jeg lurte på er hva du anbefaler til å fylle de få karbohydratene man skal få i seg i begynnelsen av lchf-kostholdet? Synes det er vanskelig å vite hvor mye karbo det er i ulike frukter etc. Du er så flink og vakker. En ekte inspirasjonskilde! 🙂

  1. Fotballfrue

   Du skal spise masse grønnsaker, også kan du spise nøtter (for de har riktig type fett), fløte har bittelitt karbohydrater, tyrkisk yoghurt, ja. I det hele tatt 🙂 Valgene er mange 🙂 Litt mørk sjokolade kan du jo også spise 🙂

   – C

 14. Rebecca H.

  Passende navn med tanke på alt det fine været vi har hatt i det siste 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, sant 😉

   – C

 15. Nyydelig 😀

 16. Så fin! Den så veldig god ut 🙂

 17. Kjempe fin genser 🙂 gleder meg til å se den på!

 18. christine

  Hvor er den fra:?

 19. Da har dagmar nådd dere og ser jeg? 😉
  Heheh, tørr humor..

  1. Fotballfrue

   Hihihi 😀

 20. christine

  hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Dagmar 😉

   – C

 21. Du,jeg har et VIKTIG spørsmål til deg:(plz svar)
  Hva slags tyggis bruker du mest siden du tygger på tyggis nesten hele dagen?
  Jeg også er veldig glad i tyggis skjønner du 🙂

 22. Caroline

  Pleier abolutt aldri å kommentere på blogger, men etter å ha fulgt din i ett år nå, så er det på tide! Takk for fine blogginnlegg og oppskrifter! Syns alltid det er artig å titte innom deg iløpet av dagen.
  Selv om du får vel mye pes av media, så syns jeg du klarer deg fint jeg. Du er nydelig vakker, og til stor motivasjon og inspirasjon!

  Stå på:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, herlig du er 🙂

   Klem!

 23. Åh, den så utrolig deilig ut <3

 24. den såg meget god ut 🙂

 25. Looks great 🙂

  1. Fotballfrue

   I knooow <3

 26. Hei Caroline 🙂
  Jeg tok en titt på din tidligere blogg for å lete etter litt treningsinpirasjon. Jeg fant innleggene der sa hvilke øvelser du gjorde for rumpe og lår (videoer) + hvordan du trener mage.
  Men jeg lurer på om du ennå bruker disse øvelsene, eller om du gjør noen andre nå? Og i så fall om du har lyst å dele de me oss på bloggen ? :-))

  Du gir meg utrolig mye treningsinpirasjon, og har gjort at jeg har begynt å glede meg til hver treningsøkt!! Så tusen takk for det <3 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm. . Er de fra 2011 bruker jeg det fortsatt 🙂

   Kommer tips etter hvert, I promise 😀

   Klem!

   1. De var fra 2010 😉
    Men tusen takk for svar, så gleder jeg meg til det kommer tips!! 🙂

 27. Den var fiii-iin!

 28. Kan jeg spørre deg hvilken stl du har i bikinitopper fra VS? Tror vi er VELDIG like, men vet ikke om jeg skal ta 32A eller b? hmmm 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg har 34a, men må sy den inn rundt :O Da jeg kjøpte 32a ble cupen automatisk mindre, så den passet over hodet ikke :/

   – C

   1. Okay, tusen takk for svar skjønne deg!

   2. 32 b er samme cupstr som 34 a. Går man inn i cm, må man opp en cup :). Dvs en a er ikke en a uansett hvilken str man har rundt.

 29. Såg deilig ut 🙂

 30. Oh, den så skikkelig deilig ut! (:

  – L

 31. Deilig genser 🙂 Gleder meg til kokeboken din kommer ut. Du er så utrolig flink og en stor inspirasjon! Håper du får en fin kveld:) Klem til deg

 32. God kveld fotballfrue og LK:)
  har et spm som ikke har noe med innlegget å gjøre..håper du/dere har tid å svare alikevel 🙂
  jeg er suuper duper glad i grønnsakssuppe nå på vinterstid..er dette noe dere spiser innimellom? jeg mener, middagen består jo da i hovedsak av bare karbs?! blir litt forvirret..følte meg nesten usunn i sted da jeg spise en stor skål med grønnsaker og buljong….:/ jeg spiser ikke lchf like «strengt» som dere, men holder meg unna de store karbskildene.. 🙂

  GLEDER MEG TIL DEL 2 AV OPPSUMERINGSINNLEGGET 2011 😀

  1. Fotballfrue

   Vi spiser ikke særlig streng lavkarbo, heller moderat 🙂

   Grønnsaksuppe er fint. Vi spiser tre ganger så mye grønnsaker nå, enn det vi gjorde før.

   – C

 33. Cathrine

  Heihei:):) jeg lurte på om du har testet ut neu lash som du kjøpte på face it? Kan du skrive et innlegg om den, hvis du vil da:) er en genial oppfinnelse hvis den fungerer, men det er mange som sier at det ikke er verd å bruke penger på, fint om du kunne svare:D digger bloggen din<3 også gleder jeg meg til del to om 2011, kan du lage noen flere innlegg om shopping butikker i Oslo? Altså ikke bare de vanelig kjedebutikkene?<3

  1. Fotballfrue

   Jeg tester ennå 🙂 Var usikker i starten om jeg kunne kombinere med vippeex., men det kan jeg 😀 Sier ifra 🙂

   – C

 34. Hvilken farge var d på sofaen dere hadde i leiligheten – hvit eller offwhite?

  1. Fotballfrue

   Hvit 🙂

   – C

 35. Kristina

  ååå, den så da herlig ut!

 36. Genseren så deilig og god ut hvertfall! 😉

 37. Hei, Caroline!
  Må bare først og fremst si at jeg elsker bloggen din! Jeg har vært fast leser i sikkert to år nå, og her for en god stund tilbake skrev du et innlegg om at du kunne tenkt deg en byste å ha brudekjolen din på. Jeg er nyinnflyttet i ny leilighet og driver å titter på ulike interiørsider, og kom snublende over denne:
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=5581 🙂
  Tenkte bare å dele den med deg 🙂

 38. Hei Caroline:) Den genseren så utrolig deilig ut. Vet du om den går an å få tak i fremdeles?

 39. wow, den va fin! Gleda meg til den blir brukt i antrekka dine ! 🙂 Du styler alt så fint :*

 40. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, love it! Du er heldig som kan ta deg råd til slike plagg, det er nok en stund til jeg kan unne meg noe slik selv.. 🙂 Håper du koser deg, og at fu får en strålende fin dag!

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 41. fint att du ikke tok med 22 juli 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg følte det holdt å skrive noen ord om det..

   – C

 42. Trine Hirre

  Så fin puten var. Vi har lik :D:D:D:D

 43. Michelle

  jeg må bare få si at jeg DIGGER bloggen din ! du virker også ut som en fantastisk person . Du er virklig en jeg ser opp til! Å sist men ikke minst , den stilen din , den er helt syyk! hvor får du all inspirasjonen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *