12. dag

Nok en tidlig morgen her på toppen i Siljan. Jeg og Lars-Kristian er oppe, dyra sover. Fikk tidenes trøtteblikk av Ronaldo da jeg entusiastisk løftet han opp for å si god morgen for en time siden. Det dyret hater tidlige morninger! Hugo er litt mer sprudlende, men jeg har på følelsen at dette er litt i tidligste laget for han også.

Frokostlaging er mannens oppgave ♥ 

I dag er det 12. dag jul, og den uskrevne regelen sier vel at treet bør ut 13. dag Likevel skal vårt få stå over helgen, kanskje litt lenger. Jeg er ikke helt ferdig med bildene til kokeboken, og jeg trenger treet mitt! Så da vet dere eventuelt hvorfor vi ikke gir slipp på julen helt ennå. I går prøvde jeg meg på kakemenn LCHF-style, og tidligere i dag gikk de i ovnen. De smaker SÅ GODT! Har lyst til å spise slike resten av livet. Nesten.

Trøøøtt bakemesterinne:

Nå skal vi straks avgårde til ELIXIA. Jeg har min siste gratistime med PT i dag, på bare 30 minutter. Spent på å se hva det blir til!

Ha en deilig torsdag, fininger!

99 kommentarer

 1. Du er så flink til å svare leserene dine! Skjønner ikke at du får tid…:):) Keep up the good work!

 2. heei 😀
  kan du ikke skrive et innlegg opp treningsklærne fra gina tricot? 😀

 3. He he.. Min lille Phalene er akkurat like morgengretten som Ronaldo (hvis ikke værre)! Må dra han ut av buret om morgen, og da er han ikke veldig blid. He he! Stakar lille:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Vittig 😉 De er vakre, da 🙂

   – C

 4. Er det ikke 20. dag jul treet skal ut da ? 🙂 Men 20. dag er jo den 13. januar, så er jo fort å blande det litt 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har alltid sagt 13. dag 🙂 Er visst delte meninger 😉

   – C

 5. Hvordan kommer du deg opp så tidlig?!

  Gleder meg til kokeboken!:)

  1. Fotballfrue

   Ikke spør :O Jeg bare. . gjør det 🙂

   – C

 6. kjempe bra blogg 😀
  fant forresten ett spill OM deg!! haha, morsomt!
  http://www.egirlgames.net/html/caroline.html

 7. Men i dag er det jo bare 11.dags jul! 🙂 Julaften var på en lørdag, så da blir 13.dags jul også på en lørdag 🙂 så treet ditt kan egentlig stå i 9 dager til (til 20.dags jul).

  1. Fotballfrue

   Nei, i dag er det tolvte dag jul 😉 Trettende dag jul er i morgen.
   – C

   1. Sorry, tenkte litt feil! Du har selvsagt helt rett 🙂

 8. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Kjenner til det med at hundene vil sove lengre, for å si det slik! Hehe, mine elsker å ligge til tolv/ett før de vil ut for å gjøre fra seg – også rett inn og legge seg igjen! Selv elsker jeg å stå opp klokken syv på morgenen, og ta en deilig og avslappende morgen med frokost og fine samtaler med foreldrene mine som skal på arbeid 🙂 Tidenes morgenfugl, tror jeg!

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *