Adrenalin

God morgen, hjerter

Har dere sovet godt? Det har ikke jeg. Våknet av alarmens klagesang og Ronaldos skjærende bjeffing rett over midnatt, og da jeg kikket ved siden av meg var det ingen Lars-Kristian der. Det er lenge siden jeg har kjent mine egne hjerteslag hamre mot brystkassen på den måten. Jeg var livredd. Heldigvis var han bare en tur på badet, og hadde visst slått på alarmen i hele huset før vi la oss, i stedet for i halve. Sånn går det når ingen rutiner er innarbeidet. Skal si adrenalinet pumpet i kroppen etterpå, vi fikk ikke sovet noen av oss. Jeg tror fortsatt det er noen rester igjen, for da klokken min ringte litt før seks, var begge oppe av sengen samtidig. Og det skjer ikke så ofte nå i disse feriedager.

Nå er det espresso og frokost på menyen, før vi skal vi avgårde på ELIXIA. Kan bli en utfordring å løpe i dag. Jeg trente nemlig med personlig trener i går, og har SVÆRT store problemer med å sitte, gå, løfte armene og. . ja, i det hele tatt. Alle får to gratis PT-timer når de melder seg inn på ELIXIA, så det er disse jeg bruker nå. Er veldig positivt overrasket over øvelsene vi gjorde i går. Har aldri i mitt liv vært så sliten etter en økt før! Nesten så jeg angret på at jeg varmet opp 40 minutter på mølla først. .

Utrolig hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger på gårsdagens oppsummering, forresten! Ante ikke at det var så spennende med slike innlegg. Da er det bare å glede seg til nummer 2 og 3 😀

Ha en deilig dag

104 kommentarer

 1. ha en fin dag dere begge to <3

 2. Ha en fin dag dere to! Skal ut å løpe en tur jeg også 😀

 3. Marita Ø

  God morgen til dere også 🙂 Her er jeg straks på vei ut døren for litt skole 🙂 Ha en herlig dag!

 4. Du er sååååå flink til å træne, et STORT forbilde. Hvor mange mil løper du i gjennomsnitt hver uke? 😀
  Regnet på det i går, og jeg løper ca 5 mil i uka….

  1. Fotballfrue

   Jeg løper alt fra 4-5 mil i uken 🙂 Sjelden noe mer 😉

   – C

 5. Godmorgen! Jeg likte også veldig godt oppsummerings-innlegget i går, det var kult. Noe gøy som skjedde i går da jeg var på Kiwi og stod i kasse kø, 2 damer i tillegg til megselv, hadde i sin handlekurv 3 stk purre, frossenlaks, fløte..jeg sier ikke mer! Vi så på hverandre og lo, kjenner ikke hverandre altså..så sa ho ene at ho hadde fått middagstips fra Carolines blogg og da nikka vi andre to gjennkjennende at det hadde jo vi og. Artig!!

  1. Fotballfrue

   Haha, så gøy 😀

   – C

   1. Marianne

    Den var vittig 😀

 6. Karoline

  Du? Skulle søke i bloggen om hvilket foto program du bruker til iphonen, men jeg får ikke opp søkefeltet… Hvilket program er d?

  1. Fotballfrue

   Camera+ 🙂

   – C

   1. Karoline

    Tusen takk!

 7. God morgen! 🙂

 8. God morgen, vakreste!

  Godt nytt år til deg og Lars Kristian. Håper alt dere ønsker dere går i oppfyllelse, alle mål dere setter dere nås, og alt godt i livet kommer til dere som perler på ei snor.

  Gleder meg til å se hva du finner på i 2012 – ønsker deg alt hell og lykke uansett hva det blir.

  Men du, kunne du være så snill og kanskje lage et løpeprogramm for nybegynner? Til tross for at jeg er nesten gammel nok til å være mor di, så er det ikke dermed sagt at jeg ikke kan lære noe av deg. Og nå, samt i nyttårs forsettenes ånd, har jeg tenkt å slå et slag for kroppen – med deg som forbilde.

  Ønsker deg og sussebassen din en fortryllende herlig dag!

  1. Hei Maria,

   tenkte jeg skulle tipse deg om at Løplabbet har et treningsprogram for nybegynnere som ligger ute på hjemmesiden deres, loplabbet.no

   Jeg er selv i gang med dette programmet. Det er egnet for løping ute, men jeg bruker det innendørs på mølle og syns det fungerer kjempefint. Og så er det så gøy å se framgang fra trening til trening:)

   Lykke til!

   1. Tusen takk Carina!

 9. Kjempefine bilder!!
  Hyggeli å lese igjennom de du skrive før eg reise på skulen 🙂

 10. Oh, jeg synes det er så deilig å være litt stiv etter en knallhardt økt. Det var jo synd at du våknet på denne måten. Håper humøret ditt blir bedre utover dagen 🙂 Du er like nydelig som alltid!

 11. Så pen du er i dag!

 12. Ninetta Bagarelli

  God morgen:-)
  Det høres HELT grusomt ut å bli vekket av husalarmen……Grøss! Vi har ikke husalarm, så jeg sover med ei av mannens rifler under dyna når han er på reise….tror muligens jeg må vurdere alarm i stedet;-)

  Tusen takk for middagstips! Laks og purre ble mer enn godt mottatt av 1 stor og 2 små i går, det var skikkelig velsmakende:-)

  Du er en super inspirasjon til en sliten mamma, så tusen takk for inspirasjonen du gir:-)

 13. Ninetta Bagarelli

  Hei igjen,
  Ser på posten hvor du oppsummerer året, at dere prøver å spise økologisk. I dne forbindelse vil jeg tipse deg om http://www.avigo.no/grønnmat.aspx.
  De leverer frukt, grønt, kaffi og te, nøtter etc på døra. Leveringen omfatter Grenland, og det skulle vel inkludere dere…?
  Jeg bor i Kristiansand, og får levert av dem hver eneste uke. De har høy kvalitet på varene, og supergod service. Prisene er også mye bedre enn økomat fra dagligvarebutikken.

 14. Michelle

  uff, hørtes ut som litt av en natt for dere ja! Men nå vet dere at alarmen virker ihvertfall =P
  Veldig fint kaffe service, hva heter det? 🙂

 15. Hvor har du kjøpt den superfine treningstoppen du har på deg?? :O har du noen nettsider å anbefale for treningstøy? Ha en kjempefin dag 🙂

 16. Linn Therese

  Åå!Det hørtes forferdelig skummelt ut!!Jeg får helt hjertebank bare hundene lager noe bråk på natta,så kan tenke meg det var skummelt når både alarmen gikk,hunden bråket OG LK var borte!hoho…
  Utrolig kult å se bilde av huset til mamma og pappa på reklamen fra systemhus på din blogg,foresten:p

 17. Ohh, hørtes ikke godt å våkne til! Ha en fin dag :)♥

 18. Camilla

  Hei Caroline!

  Så på bildet av det koselige påskebordet ditt.. Vi har de samme vinglassene, men har knust en del (dessverre). Problemet er bare at vi ikke vet hvor vi har fått de fra!? Hvis du kan tipse meg om hvor dere har fått vinglassene fra er jeg deg evig takknemlig!

  Ha en fin dag!

  🙂 Camilla

  1. Fotballfrue

   Line fra Kosta Boda 🙂

   – C

   1. Camilla

    Tusen takk!! 🙂

 19. Hej Caroline! Jag är en tjej från Sverige. Jag började följa din blogg för ett par månader tillbaka och nu älskar jag att läsa den! För du ger mig väldigt mycket inspiration bla med träning 🙂 Tack och god fortsättning.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig med svenske lesere <3 Tusen takk for fine ord 🙂

   Klemmer 🙂

 20. Så bra du fikk utbytte av PT 🙂 Det er god reklame for Elixia 🙂
  Jeg har fortsatt mine to timer tilgode etter å ha vært medlem i to år :O

  1. Fotballfrue

   Å, bruk dem 😀

   – C

 21. Deilig med en skikkelig økt nå som januar er her 🙂

 22. Håper dere får en fin økt på ELIXIA 🙂 Også håper jeg dere slipper å våkne av samme forferdelige lyden til natten igjen!

 23. såå fine kopper! vil oxo ha… 🙂 Hva het modellen igjen..?

  1. Ops, fant den!! Men er det mini lattekopp(6,5 cm høy) el vanlig lattekopp(9 cm høy) Usikker på hva som blir tilnærmet en vanlig kaffekopp…. :-S

   1. Fotballfrue

    Vi har begge deler, men bruker latte til vanlig kaffekopp og minilatte til espresso 🙂

    – C

   2. Iselin

    Hva heter den serien? 🙂

   3. Fotballfrue

    Chloe Off White 🙂

    – C

  2. Fotballfrue

   Chloe Off White 🙂

   – C

   1. Tusen takk 🙂 da skal jeg smelle avgårde en bestilling 🙂

 24. Åh, det hørtes virkelig ut som en vond natt altså :-/ Men godt det ikke hadde skjedd noe fælt, og at det bare var en bagatell. Elsker forresten Chloe Off White serien og samler på det selv. Har gjort det en god stund og blir aldri lei den serien, eller i det hele tatt Green Gate.

  1. Fotballfrue

   Enig! I <3 Greengate 🙂

   - C

 25. Uff, kjenner til den følelsen. Rutinene kommer etter hvert!
  Stå på med treningen. Du ser fantastisk ut om dagen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 26. Trude A

  Uff for en sjokk-oppvåkning. Godt at det bare var «øvelse».

  Riktig godt nyttår foresten. Lenge siden jeg har kommentert, men jeg er ikke noe mindre aktiv bloggleser av den grunn. Veldig gøy med oppsummeringsinnlegget i går, og gleder meg til resten.

  Jeg tenkte bare jeg skulle komme med et lite blogg-ønske. Vet du får mange slike så jeg skjønner om du ikke får det til i første omgang altså. Jeg skal nemlig gifte meg til sommeren, og lurte da på om du kunne laget en slags Check-list innlegg. Eller kanskje et innlegg om hvilke farger/tema som passer til et sommerbryllup? Synes det er så vanskelig å velge.
  Har selvfølgelig saumfart Bryllupslinkene dine flere ganger;)

  Han en fin dag. Klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Hei 😀 Fører tipset opp på listen min, så håper jeg å få gjort det i god tid 😀

   Klem 🙂

   1. JAAAAAAA 😉 det hadde vært supert 🙂 Jeg og skal gifte meg og har ikke peiling på hva jeg skal gjør. Har heller aldri vært i bryllup før, så veit rett og slett ingenting.
    Jeg tar også gjerne imot tips til hvordan få til et så billig bryllup som mulig, for vi er blakke:P

    Ha en super dag! Klem:)

   2. christine

    Om jeg ikke husker feil så nevnte du i et innlegg om at du skulle skrive om pulsklokken din fra Nike… Jeg vil fortsatt høre om den, vurderer å skaffe meg den klokka 🙂

   3. Fotballfrue

    Min er ødelagt :O Uhuuuu! Jeg skal kjøpe meg en ny, så kan jeg skrive om den da 🙂 Fint med illustrerende bilder 🙂

    – C

   4. Cecilie

    Jeg kan anbefale boka Bryllup av Mona Grudt. Denne fikk jeg i forlovelsesgave med min forlover, og jeg brukte den mye. Den inneholder inspirasjon, tips og mye praktisk informasjon!

    Caroline, jeg håper du deler noen av PT-øvelsene for oss som bor så langt på landet at treningssenter og PT ikke eksisterer 🙂

    Ha en fin dag!

    Cecilie

  2. Jaaaa det hadde vært kjempe bra om lager ett sånt innlegg 🙂 Elsker bloggen din 🙂

 27. Hei! Er ikke så flink til å legge igjen komentarer her, men jeg ville bare si at jeg elsker bloggen din! Du skriver om så utrolig masse kjekt! Kan du skrive mer om middagstips og treningstips?
  Det nye huset deres er forresten sinnsykt fint!

  1. Fotballfrue

   Hei! Så hyggelig 🙂 Ja, det kommer masse i fremtiden, bare å følge med 🙂

   – C

   1. Gleder meg =D

 28. Kan du legge ut noen av øvelsene du gjorde med PT? 🙂 Og andre gode øvelser du bruker 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal se hva jeg kan få til etter hvert 🙂

   – C

   1. Ja, du er en fantastisk inspirasjon, så flere øvelser og treningsinnlegg, hadde vært supert 😀 Ha en finfin dag!

   2. Fotballfrue

    Tusen takk, du er så god <3

 29. Haha, jeg må le, men det høres virkelig ut som en helt forferdelig måte å våkne på!! Jammen bra det ikke var noe annet enn LK som satte igang alarmen 😉 ha en fiiin dag!

 30. Nydelige kopper! Har lyst på det serviset selv når den tid kommer 🙂 Hørtes ut som en forferdelig natt..

 31. Uff det hørtes ille ut :-/ håper du får en strålende dag hvertfall!! Det var forresten en kjempefin oppsummering, du er så flink!! Gleder meg til 2 og 3 🙂
  Sjekk gjerne ut våre høydepunkter for bloggåret 2011 også 🙂
  <3

 32. Det hørtes skikkelig kjedelig ut! Fælt å våkne på den måten.

  http://smalereliv.blogg.no/

 33. Så på twitteren din i går at du hadde mottatt 1000 strikkepinner i posten… Ble nysgjerrig på dette jeg, fant du ut hva det var for noe? :p

 34. Huff! Forferdelig måte å bli vekt på.. Og enda værre at hele nattesøvnen ble ødelagt:/ Du får prøve å ta igjen den tape søvnen til kvelden igjen 🙂

  Ønsker deg uansett en fin dag<3

 35. Huff, kjedelig å brå voktne slik.. Men bra det bare var falsk alarm : )
  Ha en flott dag videre!

  http://inamakeup.blogg.no/

 36. Åh, sånne ting er så ekkelt!

 37. Så flink du er Caroline! Du inspirerer veldig til å komme igang med trening nå som det nye året har begynt.
  Vil gjerne lese mer om treningstips og øvelser som er lett å gjennomføre hjemme. Sånn at man får inspirasjon til å trene littebitt hver dag!
  Og gjerne kom med mer bryllupstips 🙂

 38. Hei, Caroline! Elsker bloggen din, men hver gang jeg skal kommentere noe så må jeg skriver navn og email før jeg får kommentert. Går det ikke og bare få det til og stå der sånn som på blogg.no? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så rart at dataen din ikke husker det av seg selv :O Jeg vet dessverre ikke hvordan eller om jeg kan ordne det :O

   – C

   1. Tusen takk for svar! Skal skjekke om det er en innstilling på min mac 😉

 39. Hej Caroline <3
  Åh, herregud! Du er mitt store forbilde jeg har så lyst til å bli som deg, slank og pen og jah, det meste(:
  Jeg har sett deg mange ganger i Oslo også har jeg gått tur i Siljan! Har så lyst til å si hei, men vet ikke hva du kommer til å si! Også så har jeg lyst til å banke på døra og be deg på en kopp kaffe(: men det blir klaske litt dumt når vi ikke kjenner hverandre ? Uansett så vil jeg bli bedre kjent meg deg(:
  Håper du forstår :0
  Hilsen hanna(:
  (12)

 40. Superfresht Caroline! Du har ikke lyst til å dele noen av styrketreningstipsene du fikk av personlig trener med oss andre som bor på så små steder at en god personlig trener er umulig å oppdrive? 🙂

  Som alle andre gleder jeg meg til å se resten av huset deres, tror det blir veldig fint. Husk å nyte innredningsperioden likevel om den kan være frustrerende til tider, ikke så ofte man får innrede et sånt drømmehus som dere har fått dere nå! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det kan jeg helt sikkert gjøre 🙂 Og jaaa, jeg skal nyte 😀 Men jeg må kokkelere og jobbe også :O Så 100 prosent nyting blir det ikke, men alt er bedre enn ingenting 😀

   – C

 41. Gleder meg til nr. 2 og 3!

 42. Jeg får ALDRI nettsiden til møllergården til å funke 🙁 Kjenner du til det?

  1. Fotballfrue

   Nei, så merkelig :O

   – C

   1. Hei..

    Ikke jeg heller…han er nede helle tiden…

    amila

   2. Merkelig, jeg får den siden opp hver gang jeg søker den opp. Men jeg søker først mollegarden i Google-søkefeltet. Da kommer det opp en rullegardin med bl.a. forslag om mollegarden.dk. Da klikker jeg på den. Evt. klikker jeg enter og får opp den treffsiden med mange herrens hundre treff, og klikker på riktig link.

    Kanskje det kan fungere for deg.. :o)

   3. Ingrid

    Tro meg, har prøvd alt forskjellig. forskjellige nettsteder, forskjellige nettverk, forskjellige pc’er, forskjellige søkemotorer.. ALT! Jeg tror det klikke for meg snart. haha

 43. Hvor jobber du egentlig? 🙂 Har aldri lest noen om jobben din (eller, hvis du jobber da) 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg og mannen min driver eget firma, og under det kommer både nettbutikken vår og bloggen min 🙂 Jeg har kontorer hjemme i huset. I tillegg skriver jeg egen spalte for bladet MASSIV, samt saker for Side2.no/Catwalk 🙂

   – C

   1. Eget firma? Er det ikke Treasures.no? Har dere et annet firma i tillegg?

   2. Fotballfrue

    Firmaet heter Treasures LTD, og drifter bloggen og nettbutikken 🙂

    – C

   3. Ah, så koselig.. Hvordan ser du på fremtiden da? det må jo være grusomt å ha en slik sutiasjon og en såå ustabil fremtid som dere har..:/

    Vurderer du å ta en til utdannelde? Og hva med LK? 🙂
    Klem

   4. Fotballfrue

    Hehe. . Jeg er journalist, ferdig utdannet da jeg var 22 😉 Lars-Kristian og jeg driver eget firma med bla. egen nettbutikk, så vår fremtid skal du ikke bekymre deg over. Den er meget lys 🙂 Situasjonen vi er i nå kunne ikke vært bedre, vi tjener bra, og kan styre vår egen hverdag. Perfekt er et ord som passer bra 🙂

    I tillegg har vi et hus og to biler som er gjeldsfrie 🙂

    Jeg kan også legge til at jeg får masse jobbtilbud hver eneste måned, men har valgt å prioritere firmaet vårt, da de færreste kan matche den inntekten og utfordringen.

    Jeg vet også at pappa ønsker at Lars-Kristian skal ta over familibedriften vår, så det er ikke noen problemer der i gården.

    – C

   5. Jøsses!

   6. hehe 🙂 For å drive et firma burde man aller helst være utdannet økonom/markedsøkonom 🙂 så jeg gleder meg til å se hvordan dette kommer til å gå med fotballspiller i spissen. Ønsker dere lykke til da.

    For øvring er ikke en jurnalist noe form for utdanning – det er en ubeskyttet tittel – dvs, hvem som helst kan bli det. ( synd du kastet to år på skolegang der).

    Veldig fint du får obbtilbud 🙂 for jeg spørre som hvilke ? xD

    Huset og to biler i sjian = en bitteliten leilighet på frogner, sååå 🙂

    Og til slutt, jeg sporte fordi jeg selv har vært i en slik situasjon, da inntekter var ustabil og jeg hadde stadig problemer med å plalegge fremtiden. Derfor sporte jeg. Mente det overhodet ikke som krititikk .. trenger ikke derfor å legge ut for meg alt det dere har, eller ikke har – rettere sagt.

   7. Fotballfrue

    Pappa har drevet firmaet med suksess i årevis, han har ingen økonomiutdannelse. Det samme gjaldt farfar 🙂 Lars-Kristian får masse erfaring av å drive Treasures, og vi har et par millioner i omsetning allerede første året. Ikke dårlig det, for en uten utdanning, så det går nok fint skal du se.

    Journalistikk er en utdanning jo. Det er slutt på tiden hvor ufaglærte fikk jobb som journalist, med mindre du har noen kontakter. Uansett lærte jeg utrolig mye på studiet, og det gjorde meg til en veldig mye bedre journalist og blogger.

    Hvem jeg får jobbtilbud fra anser jeg som en privatsak. Men jeg skriver blant annet for Side2, i tillegg til at jeg nettopp har begynt som fast spaltist i Massiv.

    Vi har ingen planer om å bosette oss på Frogner. Hus er hundre ganger bedre enn leilighet, i hvert fall akkurat nå 🙂

    Inntekten vår er absolutt ikke ustabil, og vi har heller ingen problemer med å planlegge fremtiden.

    – C

   8. Det stemmer ikke helt.. Kjæresten min er journalist en av landets største aviser. Han har jobbet par år nå uten journalistutannelse. I følge ham er det ikke veldig mange av journalistene som har journalistutannelse, da de store avisene ønsker mer faglig tyngde hos sine ansatte. Han har høyere utdannelse men har altså ikke studert journalistikk. Mitt inntrykk er heller at dersom du «bare» har journalistutannelse og ikke et eget fagfelt utenom, SÅ trenger du kontakter for å få jobb.

    Men mener absolutt ikke at det er bortkastet å studere journalistikk. Det er kanskje en lettere måte å være sikret jobb på, spesielt dersom en har annen kompetanse som gjør at en skiller seg ut blant alle de andre journaliststudentene?

   9. Dette er jo lett å se, VG, Dagbladet, AP etc har jo journalister som åpenbart ikke har stått i norsk. River meg som regel i håret når jeg leser artikler fra de store avisene. Kan ikke du spørre kjæresten din om de har stavekontroll på pc’en sin?

    Det er befriende å gå fra for eksempel VG, til Carolines blogg. Nesten som en åpenbaring. Wow, norsk språk sånn som det skal skrives 😀 Lekende lett, nesten litt kunsterisk 🙂

    Det samme gjelder magasiner o.l. Språket er hundre ganger bedre enn i dagspressen, og grunnen til det er som du nevner i kommentaren din. Ingen journalistutdannelse 🙂

    «Journalistene» fra dagspressen burde egentlig ikke bli kalt journalister, «privatlivgravere» kunne kanskje vært bedre.

   10. Fotballfrue

    Må si meg litt enig med Tonje. Selv om jeg ikke ville brukt så kraftige ord :O

    Jeg ønsker ikke å drive med «den type journalistikk», jeg ønsker heller å bli utfordret på det skriftlige og kreative planet. Kjæresten din er sikkert flink på andre områder enn språket (uten at jeg vet det for sikkert), noe som helt sikkert passer hans jobb best 🙂

    – C

   11. Tonje:
    Er ikke uenig i det du sier her 😉 Har selv undret meg mang en gang om en ikke forventer en viss kvalitet på skrivingen til de en ansetter i avisene 😛 Når det er sagt vet jeg at journalistene oftene har veldig hast med å levere innen deadline, og da er det vel lett å bomme på tastene. Syns også norsken er generelt dårligere på nett enn i papiravis, kanskje fordi det er viktig for nettavisene og publisere de viktige nyhetene raskt, før konkurenten? Og jeg tror nok de fleste journalister har stått i norsk, det må jeg si. Skal tross alt ikke så mye til.

    Er også enig i at det sikkert er en viss forskjell i skrivestilen til en som har studert økonomi og blitt ansatt som journalist, og en som har studert journalistikk og lært kreativ skriving. Poenget mitt var uansett at det ikke stemmer at en ikke kan være journalist som «ufaglært». Og da forutsetter jeg at hun med «ufaglært» mente uten journalistutdannelse, det er jo heller ikke sikkert.

   12. Ops, trodde publiseringen ble brutt, så jeg skrev kommentaren på nytt. ikke meningen å si det samme to ganger på ulik måte 😉 heheh!

   13. Må bare komme med et innspill på akkurat dette: nå er det ikke slik at høyere kompetanse (hvilket jeg regner med at betyr utdannelse minimum på bachelornivå) innenfor et spesifikt område annet enn det skrivefaglige og språkkompetanse er gjensidig ekskluderende for hverandre. Heller motsatt etter min erfaring, det skal faktisk godt gjøres å komme seg gjennom slike studier uten nettopp gode språkkunnskaper – man slurver seg ikke akkurat gjennom en masteroppgave på 100 sider. Har også kontakter innen bransjen som kan bekrefte at dersom man ønsker å drive med journalistikk på et dypere plan så vil en slik bakgrunn være fordelaktig. Men Dagbladet og VG kan man jo selvfølgelig si hva man vil om…

 44. Gårsdagens innlegg var kjempebra, var veldig gøy å lese for det var mye jeg hadde glemt av alt det der :p Hele hverdagen din er en motivasjon for meg som jeg kommer til å bruke når jeg flytter for meg selv, er ikke så lett å dra å trene uten bil og sånn..hehe 🙂
  Du ser forresten veldig bra ut for tiden, gladere og sunnere liksom, veldig fint å se!

 45. Hei Caroline!

  Du er virkelig en stor inspirasjonkilde når det gleder både trening og kosthold, blir veldig motivert av deg 🙂 En ting jeg lurer på når det gjelder LCHF – kostholdet om det tillater suragurk, rødbeter og sennep? Stusset litt på dette i juleferien når jeg så den inneholdt sukker, men jeg tidligere har sett du ihvertfall har brukt suragurk 🙂

  Anna E

  1. Fotballfrue

   I utgangspunktet skal du ikke fråtse i det, men små mengder av det i matretter eller til middag, gjør ingenting, spesielt ikke i julen 🙂

   – C

 46. Hei 🙂 jeg bare lurte på når nettbutikken deres åpner igjen ? 😀

  1. Fotballfrue

   I løpet av januar 😀

   – C

 47. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så deilig da =) Elsker å være stiv og støl over hele meg, da kjenner man virkelig at man har jobbet hardt 🙂 Savner det.. 🙂

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 48. Hei, Jeg har lenge vært på utkikk etter en slik (blå) treningstopp uten armer. Hvor har du kjøpt den? Godt nyttår forresten *<:o)

 49. Hei! Jeg lurer på hvor i all verden du får den motivasjonen fra, når det gjelder trening? HVERTFALL når det gjelder løping, jeg hater løping. Trenger litt hjelp når det gjelder dette. Også er det brått ikke så ille å bo her i Sarpsborg, siden du er herfra. Hoho:-) Du er flott!

  1. Fotballfrue

   Jeg liker å løpe 😀 Det er bare å finne en treningsform du trives med, så kommer motivasjonen av seg selv 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *