Prosjekt walk-in

Mange etterspør bilder av alle rommene i huset, og det skal dere få etter hvert, men ikke før vi alt er komplett. Helt ærlig er det kun de rommene dere til nå har sett som er ferdige. Å gjøre ferdig et helt hus tar sin tid, spesielt midt i julen med ferie, reise og alt som hører med. Likevel har vi satt som mål å ha det meste klart før januar er over, og det håper jeg vi får til. Nå begynner vi så smått å komme på plass med skapet, det skal bli så deilig å legge klærne på noe annet enn parkettgulv og bananesker!

Her er vi i gang:

Denne veggen har fire store skap, vi får to hver, så dette blir helt likt som det walk-in skapet vi hadde i leiligheten vår.

Jeg kommer likevel til å gjøre innmaten litt annerledes, blant annet skal jeg ha alle clutch-veskene mine her, så de blir synlige og lett tilgjengelig.

Hadde aldri klart å hjelpe til uten denne – hihi 😀 So girly!

Dette rommet har skråtak, så vi jobber med å finne en løsning for den andre veggen. Alt vi vet med hundre prosent sikkerhet, er at alle skoene mine skal få plass der 😀 Videre blir det litt hyller på veggene, plass til sminkestativ, hatter og slike ting. Toppen av kransekaken blir en fantastisk fin ottoman midt i rommet, som jeg har bestilt hos TM Design. Er den ikke fin? Den kommer forhåpentligvis om ikke altfor lenge. Sjekk bloggen til flinke Veronica (som har tidenes flotteste hjem) for bilder av hva den kan brukes til. Jeg venter også på noen fantastisk fine kaffekrokstoler (love seat), som kommer i løpet av måneden.


Dette blir så gøy 😀

103 kommentarer

 1. wiii, can’t wait!! Kjempefint :):)

 2. ser ut att bli jätte fint!

 3. Hei! Det ser jo kjempe fint ut hos dere, blir nestet litt sjalu! Vi hadde samme problemet i vårt walk in, men fikk designet skap i drammen som er skrå, og på hjul, slik at de kan dyttes fram og tilbake. VI har dette til både klær og sko. Hvis det er interessant, kan jeg sende deg bilder av det, hvis du vil ha noen ideer? 🙂

 4. Gleder meg til å se resultatet! Lykke til! 🙂

 5. Dette ser ut til å bli utrolig fint! Kan jeg spørre deg hvor stort huset deres er i kvadratmeter, evt om du vil legge ut en plantegning? Vi bygger hus og jeg er litt nerd på dette om dagen…
  Takk for en flott blogg 🙂

 6. Hei Caroline! 🙂 Fikk Nike+ pulsklokke av kjæresten min til jul. Tok jomfruturen med den tidligere i kveld, og elsket den 😀 Lurer bare på en ting. Når jeg logger inn på hjemmesiden, får jeg bare sett løpedistansen i miles. Er det slik til deg også, hvis ikke, vet du hvordan man får endret det? 🙂 Mulig det er veldig enkelt, men forståår det ikke..

 7. hvorfor sto det gravid på den listen over inspirasjon til trening? 🙂 du trenger ikke svare hvis du føler det er ubehagelig, men jeg er en jente på 14 år som lurer på sånne ting:) mvh henny

  1. Fotballfrue

   Det står at jeg vil trene fordi kroppen da vil være mer mottakelig for en eventuell graviditet i fremtiden 🙂

   – C

 8. Må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Du er min absolutt favorittblogger!
  Har dere tenkt å få barn og lage en familie snart, siden dere har flyttet til et stort hus med mange rom på landet? 🙂 Ser for meg du vil bli en herlig mamma!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Haha, jeg vet ikke helt, vi får se med tiden 🙂

   – C

 9. Kjempeflott med bilder, og jeg gleder meg til du poster bilder av garderoben. Har lyst til å lage liknende, men føler rommet er så lite. Kan du kke poste en skisse med størrelse og hvordan du har innredet. Har du kjøpt fra ikea hadde det vært topp med en skisse derfra. Gleder meg.
  Hvordan er størrelsen på deres garderobe rom ?

 10. Anne Grete Lund

  Så nydelig romantisk stil du har 🙂 Elsker det 🙂
  Har lagt ut noen bilder selv på facebook siden min,hvor jeg bla pusset ned og malte i antikk hvitt alt som het furumøbler. Ble super fornøyd 🙂 Ha en fortsatt flott dag, regn eller ikke 🙂 Klem ag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *