Prosjekt walk-in

Mange etterspør bilder av alle rommene i huset, og det skal dere få etter hvert, men ikke før vi alt er komplett. Helt ærlig er det kun de rommene dere til nå har sett som er ferdige. Å gjøre ferdig et helt hus tar sin tid, spesielt midt i julen med ferie, reise og alt som hører med. Likevel har vi satt som mål å ha det meste klart før januar er over, og det håper jeg vi får til. Nå begynner vi så smått å komme på plass med skapet, det skal bli så deilig å legge klærne på noe annet enn parkettgulv og bananesker!

Her er vi i gang:

Denne veggen har fire store skap, vi får to hver, så dette blir helt likt som det walk-in skapet vi hadde i leiligheten vår.

Jeg kommer likevel til å gjøre innmaten litt annerledes, blant annet skal jeg ha alle clutch-veskene mine her, så de blir synlige og lett tilgjengelig.

Hadde aldri klart å hjelpe til uten denne – hihi 😀 So girly!

Dette rommet har skråtak, så vi jobber med å finne en løsning for den andre veggen. Alt vi vet med hundre prosent sikkerhet, er at alle skoene mine skal få plass der 😀 Videre blir det litt hyller på veggene, plass til sminkestativ, hatter og slike ting. Toppen av kransekaken blir en fantastisk fin ottoman midt i rommet, som jeg har bestilt hos TM Design. Er den ikke fin? Den kommer forhåpentligvis om ikke altfor lenge. Sjekk bloggen til flinke Veronica (som har tidenes flotteste hjem) for bilder av hva den kan brukes til. Jeg venter også på noen fantastisk fine kaffekrokstoler (love seat), som kommer i løpet av måneden.


Dette blir så gøy 😀

103 kommentarer

 1. Michelle

  Den var kjempe fin!!! blir gøy å se sluttresultatet 😀

 2. Iiiiik! Det kommer til å bli helt fantastisk! Alle jenters drøm 😀

 3. Iih, så spennende! Jeg gleder meg virkelig til å se når alt er på plass, for «kjenner» jeg deg rett blir det ikke dårligere enn helt perfekt! <3 og den ottomanen var utrolig vakker! Nesten så jeg ville kviet meg for å legge klær på den fordi da ville den ikke synes helt, haha! God jobbing videre og ha en fin dag 😀

 4. Så fint det må være å ha en walk-in-garderobe! Alle jenters drøm 🙂 Hele soverommet mitt ser egentlig ut som en slik for jeg har hengt klær og satt opp sko overalt, men en dag skal jeg nok få et eget rom til slikt 🙂

 5. Marita Ø

  Fy søren! Det må være helt sinnssykt herlig å jobbe med huset sitt 😀 Gleder meg stort til det blir min tur en gang! Elsker å innrede og stelle, du er heldig, selv om det blir litt pusting og pesing innimellom tenker jeg 🙂 Verdt det ser det i alle fall ut til å være, fordi huset deres, dèt er vakkert det! 😀

 6. Så fint det blir! Gleder meg virkelig til vi får se hele huset 🙂

 7. Skulle gjort hva som helst for å kunne bo der(:
  Sykt fint<3
  Men er det ikke veldig slitsomt?
  STOOR klem fra en ivrig leser!

 8. Før jeg leste ferdig tenkte jeg: «Den lave veggen er jo perfekt til skohyller hele veien!» Og så tenkte visst dere det og:D

 9. så heldige dere er:) vil tipse deg om bloggen til hvitstil.com (tror jeg det er) de laget walkin ut fra et skrå tak!!! Kanskje du får noen ideer der:)

 10. Drømmerommet!!! 😀 Skulle gjerne hatt det samme. Får vente til jeg kjøper meg leilighet. Må vel bli ferdig med studiene først. Det er fantastisk å kunne drømme seg bort i bloggen din innimellom leseøktene 🙂

 11. Spennende å se hvordan det blir 😀

  https://annascloset.wordpress.com

 12. Det kommer til å bli nydelig, like nydelig som resten av huset.

  Jeg lurer på en ting ang journalistikk. Jeg vet du er utdannet journalist, men lurer veldig på hvilken type skole du gikk på, om det er vanskelig å få seg jobb, om du trivdes godt, og om det er et «vanskelig» studie?

  Hadde blitt superglad for svar! Jeg vurderer den type utdanning, men synes det er vanskelig å vite hvilken skole (privat/offentlig/nettstudium) man bør velge. Mest sansynlig blir det nettstudium NKS, siden jeg bor i Trondheim. Jeg begynner jeg å bli smågammel (25….år) skjønner du, noe som gjør det litt vanskeligere å starte med studier ¨nå, med tanke på økonomi osv 🙂

  Ellers må jeg få sagt at du har en jækla bra blogg 😀 Tusen takk for inspirasjon!

 13. Hei og godt nyttår.
  Jeg lurer på noe. Du svarte for litt siden at du godkjenner 99% av kommentarene og at det kun var usakligheter og personagrep som ikke ble godkjent. Med over 60 000 lesere,er det ikke ganske få kommentarer du egentlig får på bloggen? Hva synes du om det?

  Med tanke på at det er din personlige blogg så hadde det vært fint å høre dine tanker 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg får daglig rundt 150 – 300 kommentarer, og har av og til tenkt at det er litt lite i forhold til lesere. Men tar du deg en titt rundt på andre bloggere, så har jo de færre kommentarer enn det jeg har, så det er vel normalt 🙂

   – C

 14. Nesten identisk likt satt opp som hos oss:) Det blir utrolig fint. Også er det så deilig med et eget, stort rom til kun klær, sko, tilbehør osv… 🙂
  Ahh.. Merker jeg misunner at du nå skal innrede fremover, det er jo så gøyy! Nesten så jeg føler vi må pusse opp litt kun for å kunne innrede nok en gang:) Hihi…
  Lykke til videre med oppussing, innredning, planlegging osv.. Nyt hvert sekund, for når det er over vil du krible i fingrene etter nye husprosjekter;)

  Klem

  1. Fotballfrue

   Så vittig 😀 Det er kjempegøy å holde på med, selv om jeg føler at jeg egentlig ikke har tid nå 🙂

   Klem 🙂

 15. Hei, har hørt at det ligger nakenbilder av Lars-Kristian på nettet. Stemmer dette?

  1. Fotballfrue

   Tja, det er vel bare å forsøke Google, så finner du vel fort ut det? :p

   – C

 16. Ja, alt går an når man har penger…

  1. Fotballfrue

   Garderobeløsningen her er ikke så dyr. Rammene koster bare 2000,- tilsammen. Innmaten blir vel ikke såveldig mye mer 🙂

   – C

   1. + ett ekstra rom i huset til å ha garderoben i hehe 🙂

   2. Fotballfrue

    Sant 😉

    – C

   3. christine

    Dem fleste har vel et ekstra rom når dem kjøper hus.. Skal hvertfall jeg ha..

 17. Caroline. Nyt hvert eneste minutt du har med hundene dine. Min cocker spaniel er blitt syk og har kanskje ikke lenge igjen. Det gjør så usannsynlig vondt 🙁

  1. Fotballfrue

   Utrolig lei for å høre det, Trine! Sender både deg og vofsen gode tanker <3

   Klem

 18. Flinke dere er 🙂 Men du? Du vet den lille boksen om kjoler som kommer etter hvert innlegg? Er det noe du har bestilt fra tidligere, eller blir sponset av? Bestilte kjole fra der i går. Var kjempefine kjoler og veldig rimelig. God kundeservice var det også. Kan du gå god for nettsiden?

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre ingen erfaring med den siden :/ Tror den annonsen opererer selv, at det er en google ad. Håper du blir fornøyd 😀

   – C

 19. ååå! så sinnsykt kul drill! slik en må jeg ønske meg til bursdag 🙂
  hvor er den kjøpt og hva kostet den? 😀 felleskjøpet?

  1. Fotballfrue

   Haha, nei 😉 Husker ikke, har hatt den noen år nå. Det finnes faktisk bare 6-7 av disse som har diamanter 😀

   – C

   1. Håper virkelig ikke det er diamanter…! 😉

   2. Grylet

    2000 ble produsert av denne Bosch IXO, så den er nok ikke så unik som du vil ha den til. For som er interessert, heter verktøyet Bosch IXO Swarovski.

   3. Fotballfrue

    Som jeg skal ha det til? Herlighet, spar meg. Da ble jeg i så fall lurt trill rundt, for mannen som solgte meg den sa nettopp dette.

    – C

   4. Fotballfrue

    Forresten, den er «såpass ekslusiv som jeg skal ha det til», ja. .

    Dette er tatt fra en sak:
    Til høsten vil vi ha solgt 10 millioner slike driller, og det feirer vi med
    en jubileumsutgave belagt med
    Swarovski-krystaller, forteller Lars
    Gunnar Tronaas, salgsdirektør for
    Bosch elektroverktøy. Den helt spesielle krystalldrillen vil først og
    fremst brukes i reklameøyemed,
    men et begrenset antall vil trolig
    også legges ut for salg.

    Om de har endret på antall produserte i ettertid vet ikke jeg, men ikke kom her og anta at jeg prøver å gjøre noe eksklusivt, som ikke er det.

    – C

   5. Stella

    Det er nok riktig hva Grylet sier. En venninne av meg har maken. Hun kjøpte sin på nettet. Det er 2000 som er produsert i limited edition. Det er vel ikke noe galt å påpeke fakta vel? 🙂

   6. Fotballfrue

    Mannen mente vel at det var produsert 6-7 i Norge da, det finnes sikkert flere på landsbasis. Se artikkelen jeg fant på nettet, det stemmer som jeg sier.

    – C

   7. Har det virkelig noe å si om det er produsert 6 eller 2000stk av den drillen?

   8. Fotballfrue

    Tydeligvis :p

    – C

 20. Fritidsproblemer ass, har du ikke viktigere ting å gjøre enn å dille med et klesskap?Helt utrolig at du kan tjene penger på å slenge ut bilder om et klesskap! Helt tullete! Og ja, jeg har også noe fritidsproblemer som gidder å gå inn her og kommentere.

  1. Fotballfrue

   Fritidsproblemer? Hvor gammel er du egentlig? Når du flytter inn i et nytt hus, eller leilighet for den saks skyld, er det helt normalt å innrede det/den.

   Når du blir eldre, vil du merke at det er ganske så essensielt 🙂

   Jeg tjener penger på mye forskjellig, men å legge ut bilder av garderoben tjener jeg ikke en krone på.

   – C

   1. Slike kommentarerr gjør meg så utrolig sint! Caroline har kanskje ikke en A4 jobb, men det å tørre og satse på blogg, nettbutikk o.l. er utrolig tøft. Det er ikke mange som lykkes med dette. Caroline tjener penger på ting jeg antar hun trives med, men hun har jobbet hardt for å komme dit hun er nå. Det at folk unner andre så lite er utrolig trist. Jeg får så mye glede og innspirason av denne bloggen. For meg er det som et gratis magasin, som oppdateres flere ganger om dagen. Du er flink caroline, og fortjener alt du har fått til så langt! Ønsker deg en strålende dag! 😀

   2. Fotballfrue

    Tusen takk, Hanne! Jeg er så glad det er noen som forstår 🙂

    Strålende dag tilbake til deg <3

   3. Kristin

    Håper du ikke bryr deg om slike surmaga kommentarer. Jeg blir iallfall kjempeinspirert av interiør-innleggene dine, like mye som de andre innleggene 🙂

    Vet heller ikke Csg hvor mange som blogger om akkurat slike temaer i alle interiørbloggene som finnes disse dager? Det florerer jo av disse og jeg elsker å tråle disse bloggene for inspirasjon 🙂

    Ser ut som dette rommet blir kjempefint :))

  2. Herrelandogrike… Det er mye rart man kan «dille» med, men jeg vil ikke putte det å skru skap under den kategorien! Har selv svettet mange timer i fjor med PAX fra Ikea (antar deres også er det?), og det er søren meg ikke bare bare! Når man kjøper hus, pusser man opp/gjør om. Det er LANGT IFRA fritissproblemer. Å skrive frekke kommentarer, derimot…

  3. Csg: Du har kanskje ikke klesskap du, derfor du må kverrulere av misunnelse!! At det går an!!!

 21. Jeg er misunnelig 😉

 22. Så fint det blir! Som student blir det nok ikke før man er ferdig utdannet, nei.

  https://smalereliv.blogg.no/

 23. Alle jenters drøm! ….misunnelig…

 24. Hvordan type utdanning har du? Og hvor gammel er du? 🙂

  1. Fotballfrue

   24 år, journalist 🙂

   – C

 25. Hihi, søøøteste skrutrekkeren 😀 Jeg har montert ørten Ikea-møbler med vanlig skrujern (med utskiftbare hoder som bare falt ut, sånn for sikkerhetsskyld), neste gang SKAL jeg ha med meg litt elektrisk hjelp *ler*
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  1. Fotballfrue

   Huff, da må jeg si du er et råskinn! Vanlig skrujern kan irritere på seg en gråstein :O

   – C

   1. Hihi, jo takk.. Det var vel heller fattig student + billig verktøysett på Ikea som var/er årsaken. Kanskje jeg skal ønske meg en elektrisk skrutrekker den dagen vi flytter igjen, haha, det må jo være en ypperlig sak å ønske seg av kjæresten *ler*

  2. Og jeg skrur med skrujern fordi jeg aldri får ladda opp maskinen før jeg har kjøpt møbelet og begynner å montere.. Kunne jo spart meg for masse slit, men men.. :o)

 26. Linda johnsen

  Skapløsningen var skikkelig fin, hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 27. Å Så spennende søta:D Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir! `Huset har blitt så utrolig fint, dere er så flinke 🙂 Jeg er så glad på deres vegne !!!
  Gleder meg til vi sees:D Ha en strålende dag Caroline<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vakre <3 Du er velkommen på besøk, hihi 😀

   Ha en deilig dag, tenker på deg!

 28. Ååå, koselig!!! :)) Stå på videre!

 29. Det vert nok veldig fint! Eg må nok nøye meg med eit eit skap enn så lenge! 🙂

 30. Hvordan trente du?

  1. Fotballfrue

   40 min. løp og styrke med pt 🙂

   – C

   1. Oou, har du PT? det har du ikke sagt 😉 hvordan trener du styrke?

   2. Fotballfrue

    Nei, ikke egentlig 😉 Jeg har bare noen prøvetimer fordi jeg nettopp har meldt meg inn 🙂 Tror ikke det er noe jeg kommer til å fortsette med, men jeg lærer fine øvelser som jeg skal ta med meg videre 🙂

    – C

   3. Skjønner, greit å få forklart av noen som kan det 🙂 Bor litt for øde for at vi har PT her.. Treningssenteret her er knøtt lite (ligner på et kott) og bare gutter som pumper jern.. Holder meg ute istede 🙂

 31. Så fint det blir! 😀
  Kan du lage oppsummering av 2011 innlegg?

 32. Hei Caroline. Kan jeg spørre deg hva slags skuffer du skal ha i garderoben deres ? Hadde selv tenkt å kjøpe garderoben på IKEA, men så kjøpte vi (heldigvis ?) en liten garderobe til ganga først, og de skuffene er det værste jeg har vært ute for ! Sånne netting-kurver. Og de sklir altså så dårlig ut/inn at jeg hadde klikket dersom jeg hadde fylt opp garderoben min med sånne skuffer. Skuffene ligger bare oppå plast-skinna, så det sklir utrolig dårlig. Men jeg regner med du har stålkontroll på garderoben, så du har sikkert oppdaget noe hos Ikea som jeg må ha oversett… hehe. Kanskje disse tre-skuffene de også har, har en annen patent ? Eller velger du rett og slett skuffer fra en annen leverandør ? Håper du svarer, fordi nå har jeg bodd med tøyet mitt i kasser i flere måneder… hehe.

 33. Kan du ikke fortelle litt om lavkarbo maten du spiser, og hvorfor? Det har vært så mye rundt det i det siste, og mye negativt, så lurte bare på hvorfor du fortsatt velger den maten.

 34. Hei Caroline!
  Så utolig spennende med nytt hus og nytt skap, merker jeg er litt misunnelig på deg som får innrede ditt eget hus! En gang blir det vel min tur også 😀 Jeg har fulgt deg lenge, og synes særlig det er gøy å følge med på treningen din, da jeg er glad i å løpe selv. Mener å huske at du for en stund siden postet et innlegg med fordeler ved å trene? Her om dagen kom jeg over et annet innlegg som handler om de psykiske fordelene ved løping og jeg kjente meg så godt igjen! Da du er en av mine inspirasjonskilder innen trening ble det til at jeg tenkte på deg, og jeg lurer på om du også kjenner deg igjen? Her er linken: https://tankertipsideer.blogspot.com/2011/05/lping-verdens-beste-terapi.html

  Ellers vil jeg ønske deg et godt nytt år, og lykke til med det resterende arbeidet på huset, gjenåpning av treasures, kokebok, helsematen.no og alle andre spennende prosjekter!

 35. åååh, gleder meg SÅ mye til å se resultatet 😀 kan du legge ut bilder av hvert rom samlet, helt til slutt?

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀

   – C

   1. Maria C

    BRA! inspirasjon, inspirasjon <3 ha en fin dag!

 36. Karoline

  Heisann 🙂 Om du får tid en dag, kan du ikke skrive et innlegg om hvordan deg å din kjære møttes? Fra første dagen dere så hverandre, til første date og til der dere er nå? 😀 Er så koslig å lese sånne kjærlighets historier 🙂 <3

  Rommet deres kommer til å se helt konge ut 🙂 Gleder meg til å se hvordan dette blir 🙂 ha en super super dag videre 🙂

  klems 🙂

  1. Hun har skrevet om det tidligere. Om du søker på google meg søkeord «fotballfrue» og «hvordan vi møttes» eller noe sånt får du det sikkert opp! Kjempesøt historie 😀

 37. Blir sikkert kjempefint 🙂 Alltid greit med mye plass..! Misunner deg der altså 😀

 38. Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om kjoler man kan ha på seg i bryllup! Du har jo litt peiling på sånt. Skal i bryllup selv om ikke så lenge, men jeg klarer virkelig ikke å finne en passende kjole til en grei pris!

 39. Det ser ut til å bli kjempefint!! Gleder meg til du legger ut bilder av det ferdige resultatet 🙂 Men er det ikke et bord det fra ottoman? Det er ikke noe å sitte på? Ha en finfin dag og kveld 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, det er meningen at man skal sitte på den 🙂

   Ha en fin dag du også 🙂

   – C

 40. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhhh, det kommer til å bli superbra! 🙂

 41. Hvordan er Elixia i forhold til Elixia i Oslo? 🙂 Syntes du det er like bra?

  1. Fotballfrue

   Jeg trente på Sats, i Oslo. Har ikke helt rukket å kjenne på forskjellen mellom Sats og Elixia 🙂

   – C

 42. heldig! du lever alle jenters drøm!

 43. Så spennende! 😀 Men det så ikke ut som om skapa var under skråtak..det så så «høyt» ut.. 😛 Hvor høye er egentlig skapene under skråtaket sånn ca?

  1. Fotballfrue

   Halve rommet er skråtak 🙂

   Der hvor det ikke er skråtak, er det ca 240 cm. Skapene er ca 238, så de passet akkurat 🙂

   – C

   1. Aha, så dere har skapa på motsatt side av den med skråtaket på bilde? 😛
    Og skal det rommet være soverommet deres eller bare en egen garderobe? 🙂

 44. Så fint det bliiiir! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Jeg har faktisk lik drill, og den har virkelig kommet godt med under prosjekt:oppussing av leilighet! 🙂

 45. For en søt drill 😀 haha, med den gjør det ikke noe å være litt handy!

 46. Kjem til å bli såå fint 😀

 47. Ditta blir bra! 😀
  Heldige dere er, gratulerer foresten.

 48. Ragnhild

  Rart spørsmål kanskje, men er det loftsluka som er bak/over garderobene? I såfall litt dumt å kle inn den. Er sykelig opptatt av slikt etter man har bygd hus et år, hehe.

 49. Det kommer til å bli knall bra 😀 Gleder meg til å se ferdig resultat! 🙂

  Tenkte jeg kunne vise deg den romløsningen jeg valgte for skråtaket i huset vårt! Har plass til en rekke sko på toppen og masse heng under 😀 Eventuelt kunne jeg jo valgt å bygd hyller hele veien for å få frem flere sko:) Hvis du går inn på denne: https://shoegaal.blogg.no/1315771655_my_wardrobe.html så kommer du rett inn på innlegget!

  klem 🙂

 50. Vakkertufs

  Vi har akkurat kjøpt pax gardrobe til vårt walk-in og vi har også skråtak. Det vi gjorde var at vi lagde en trakantmal i riktig vinkel som taket og skråskjærte skapene. Det funket helt fantastisk bra, og kan være en lur måte å utnytte den veggen på:D

 51. wiii, can’t wait!! Kjempefint :):)

 52. ser ut att bli jätte fint!

 53. Hei! Det ser jo kjempe fint ut hos dere, blir nestet litt sjalu! Vi hadde samme problemet i vårt walk in, men fikk designet skap i drammen som er skrå, og på hjul, slik at de kan dyttes fram og tilbake. VI har dette til både klær og sko. Hvis det er interessant, kan jeg sende deg bilder av det, hvis du vil ha noen ideer? 🙂

 54. Gleder meg til å se resultatet! Lykke til! 🙂

 55. Dette ser ut til å bli utrolig fint! Kan jeg spørre deg hvor stort huset deres er i kvadratmeter, evt om du vil legge ut en plantegning? Vi bygger hus og jeg er litt nerd på dette om dagen…
  Takk for en flott blogg 🙂

 56. Hei Caroline! 🙂 Fikk Nike+ pulsklokke av kjæresten min til jul. Tok jomfruturen med den tidligere i kveld, og elsket den 😀 Lurer bare på en ting. Når jeg logger inn på hjemmesiden, får jeg bare sett løpedistansen i miles. Er det slik til deg også, hvis ikke, vet du hvordan man får endret det? 🙂 Mulig det er veldig enkelt, men forståår det ikke..

 57. hvorfor sto det gravid på den listen over inspirasjon til trening? 🙂 du trenger ikke svare hvis du føler det er ubehagelig, men jeg er en jente på 14 år som lurer på sånne ting:) mvh henny

  1. Fotballfrue

   Det står at jeg vil trene fordi kroppen da vil være mer mottakelig for en eventuell graviditet i fremtiden 🙂

   – C

 58. Må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Du er min absolutt favorittblogger!
  Har dere tenkt å få barn og lage en familie snart, siden dere har flyttet til et stort hus med mange rom på landet? 🙂 Ser for meg du vil bli en herlig mamma!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Haha, jeg vet ikke helt, vi får se med tiden 🙂

   – C

 59. Kjempeflott med bilder, og jeg gleder meg til du poster bilder av garderoben. Har lyst til å lage liknende, men føler rommet er så lite. Kan du kke poste en skisse med størrelse og hvordan du har innredet. Har du kjøpt fra ikea hadde det vært topp med en skisse derfra. Gleder meg.
  Hvordan er størrelsen på deres garderobe rom ?

 60. Anne Grete Lund

  Så nydelig romantisk stil du har 🙂 Elsker det 🙂
  Har lagt ut noen bilder selv på facebook siden min,hvor jeg bla pusset ned og malte i antikk hvitt alt som het furumøbler. Ble super fornøyd 🙂 Ha en fortsatt flott dag, regn eller ikke 🙂 Klem ag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *