Oppsummering 2011: Januar – April

Har fått mange forespørsler om jeg ikke kan ha en oppsummering av året som har gått, slik jeg hadde i fjor, og det er klart jeg kan! Deler opp året i tre, fire måneder av gangen. I første omgang tar vi en titt på januar, februar, mars og april.

Minner fra januar:

Vi var mye på Norefjell i fjor, feiret både nyttårsaften og bursdagen min der, i tillegg til noen helgeturer i ny og ne.

Nyttårskjolen 2010 – 2011:

Lek i snøen:

Jeg ble 24!

Håper på å dra tilbake før vinteren er over, elsker den plassen!

Jeg skrev et utfyllende innlegg om treningsmotivasjon, og laget også noen motiverende setninger til meg selv:

Jeg kom omsider frem til TIDENES beste LCHF-pizzaoppskrift. .

. . og var på min første bryllupsfotoshoot i forbindelse med noe annet et vårt eget bryllup, nemlig for salongen Arous. Utrolig gøy!

Lars-Kristian hadde allerede vært syk i to uker da jeg reiste for å gjøre denne shooten, og jeg kjente selv at jeg ble dårligere og dårligere for hvert bilde vi tok. Så var jeg smittet, og lå rett ut i nesten 2 uker fra jeg kom hjem den dagen.

Jeg vinket farvel til min gode venn Christoffer, som skulle reise til The Big Apple, og være borte altfor lenge (nå har han reist igjen). .

Minner fra februar: 

Februar startet med at Lars-Kristian dro avgårde på treningsleir. Jeg hater den tiden av året, og forsøker alltid å holde meg så opptatt som mulig mens han er borte. Jeg tok derfor med meg vofsene til Sarpsborg, og etter noen dager der, bar det avgårde til jentetur på Gålå. Fantastisk!

Etter hvert fikk jeg endelig bildene fra shooten som brud i januar. .

. . og ventet utålmodig på Lars-Kristian da han endelig skulle komme hjem fra La Manga.

Rett etter at han kom hjem, var vi veldig lykkelige, helt til vi fikk den forferdelige beskjeden om at Lars-Kristian hadde mistet sin beste venn og forlover i en flyulykke. Februar ble aldri noe særlig bra etter dette, og heller ikke mars og april, men vi prøvde sakte men sikkert å gjenoppta hverdagen. Det siste jeg gjorde i februar var å spille inn første episode av TvTing, sammen med blant andre fine Trine.

Se episodene her.

Minner fra mars: 

Kneskaden jeg dro på meg mens Lars-Kristian var på treningsleir, var verre enn noen gang. Jeg dro til fysio to ganger i uken, og gjorde masse egentrening relatert på kneet, både hjemme og på SATS.

Kjeeedelig å ikke løøøpe!

Vi bestemte oss for å leve så økologisk som mulig (det gjør vi fortsatt).

Jeg gjorde i stand til å være med i en sak om de moderne husfruene i magasinet D2:

Deretter dro vi til Ålesund for både minnestund og 90-årslag. Det var en utrolig merkelig helg, fylt med følelser jeg aldri kommer til å klare å sette ord på. Det er noe rart med det å ta farvel med en 28-åring, samtidig som du skal feire at noen blir så gamle.

Dagen etter våknet jeg av en telefon fra mamma. Onkel hadde gått bort. Jeg visste verken opp eller ned på verden, og kunne ikke forstå hvorfor så mange mennesker plutselig skulle taes fra oss. Det var en veldig vanskelig tid.

Etter hvert som dagene gikk, hadde vi mange fine og lange vårturer i Oslosola. .

. . jeg forelsket meg fullstendig i nelliker. .

. . og fikk med meg den kjente LCHF-legen Dr. Hexeberg på spørsmålsrunde her på bloggen. Les spørsmål og svar her.

Vi var på Latter med gode venner, og hadde fotoshoot med flinke Benny før åpningen av nettbutikken vår, Treasures.no.

Jeg var dødsstolt da vi mottok fraktposene våre. .

. . også åpnet vi med et smell! Gleder meg til nyåpning i løpet av januar!

Minner fra april: 

Jeg var med på trykk i magasinet ID. .

. . og feiret en VELDIG sen 24-årsdag med gode venninner:

Jeg ble introdusert for triggerpunktbehandling MED strøm av fysio, og synes egentlig at det var ganske ubehagelig. Men hjalp på kneet, det gjorde det!

Jeg var med gjengen hos Coverbrands på Cosmopolitan Beauty Awards, kjempegøy og utrolig vakre detaljer. .

Vi var med i magasinet Bryllupsreiser. .

. . også reiste vi på shoppingbananastur til Køben.

Da vi kom hjem fikk vi gjester til påskemiddag. .

. . jeg laget LCHF-påskeegg til mannen. .

. . og vi reiste på hytta for å feire.

 

Lars-Kristian reiste hjem for å jobbe / trene, og jeg ble igjen. Deretter kom han tilbake, og jeg ble SÅ glad! Vi hadde noen fantastiske dager der.

Så utfordret jeg meg selv og løpeforbudet mitt med årets første løpetur ute! Det ble Sognsvann x 3, kneet kjentes bra og jeg var lykkelig.

De neste fire månedene kommer etter hvert. Nå skal jeg lage LCHF-julemakroner 😀

168 kommentarer

 1. Wow, tenk at tiden går så fort! Husker jo alt når jeg ser det nå igjen (: De brudebildene er jo bare SÅ fine da..!

  – L

 2. Heihei Caroline 🙂
  du, jeg lurte på en ting. Var nettopp innom salgsbloggen, og fikk veldig lyst på en kjole. Men det er jo veldig lenge siden du postet at det var til salgs. Er det solgt, eller selger du det enda? 🙂

 3. Hei Caroline:) Jeg har nettopp begynnt å lese bloggen din, å må bare gi deg ros for hvor utrolig flink du er til å skrive, og du er en fantastisk inspirasjon 🙂 Kunne du lagt ut en link til det blogginnlegget der du skriver om treningsmotivasjonen din? Har veldig lyst å lese det og kanskje få noen tips selv 😀
  Line 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for rosen 🙂

   Jeg har skrevet flere innlegg om det, bare søk på treningsmotivasjon i søkefeltet 🙂

   – C

 4. Du er så utrolig pen! Hyggelig med en kommentar tilbake:)

 5. Ragnhild

  hva står LCHF for?
  elsker bloggen din du er så flink til å skrive<3

  1. Fotballfrue

   Low Carb, High Fat 🙂

   – C

 6. Nydelige bilder av deg, spesielt de som er tatt av fotograf=) Elsker forresten heels’a dine=)

 7. SarpeRaz

  Takk for en flott oppsummering Caroline, jeg er stolt av å få følge deg på både opp- og nedturer. Du er en vakker solstråle som vil nå langt med din lyse personlighet og din sult på alt hva livet har å tilby. Jeg håper du fortsetter som blogger i årevis fremover!

  Stor varm vinterklem fra meg.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂

   Varme klemmer til deg også!

   – C

 8. Jeg blir like glad hver gang jeg titter innom bloggen din, og du er like nydelig på innsiden som på utsiden! 🙂 Takk for at du deler hverdagen din med oss, og jeg blir like inspirert hver eneste gang! 🙂 Ha en fortryllende kveld skjønne deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Ha en fin kveld du også!

   – C

 9. Fantastisk bra innlegg, gleder meg til del 2 og 3! Du har så god kvalitet på innleggene dine;)

 10. Michelle

  Hei Caroline 🙂

  Først vil jeg si at det var mange fine bilder, ser ut som en tid fylt med sorg og glede. Godt å se at dere alltid har hverandre.
  Men når det kommer til kneet ditt, var det vanlig fysio du gikk til? fikk du noen spesielle øvelser eller tips som virkelig virket for deg? Har selv ikke kunne løpt på lang tid nå, kun sykling har fungert 🙁 Føles jo ikke helt det samme ut. håper du kan hjelpe!

  ha en fin kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gikk til fysioen til Lillestrøm 🙂 Fikk masse øvelser som skulle hjelpe mot smertene.

   – C

   1. Michelle

    Takk for svar! Godt du ble bedre 🙂 Måtte det mange behandlinger til før du ble bedre?

 11. Fantastisk flott innlegg 😀 Gleder meg masse til de neste. Du er så flink!!

 12. ville bare takke deg for at vi får lov til å følge hverdagen din. på godt og vondt. Du er en virkelig inspirasjon for meg. De dagene jeg har vært giddaslaus har jeg lest bloggen din og kommet meg opp av sofaen, å fått gjort noe nyttig eller noe for å kose meg ute i naturen:) fortsett sånn caroline, det er nok mange av leserne som får utrettet noe stort i livet eller hverdagen pga inspirasjonen fra deg:)

 13. Oi oi oi, masse flotte bilder! Brudebildene var helt fantastiske!!! 🙂

 14. Fant du ut av alle strikkepinnene?

 15. Imponert over deg! Du er fantastisk!

 16. Hvilken str har du i den nyttårskjolenfra i fjor?

 17. For ei fantastisk jente du er Caroline ! Jeg ser opp til deg, treningen, maten, huset, arbeidskraften din og egentlig hele deg 🙂 Du er en stor motivasjon for oss som leser bloggen din !

 18. Du er god du, Caroline 🙂 Håper det nye året blir fantastisk! <3

 19. Hei

  Hvem er målgruppen din for boken du lager? Er det blogglesere eller satser du på å vinne gjennom på markedet på vegne av at bloggen er kjent?

  1. Fotballfrue

   Målgruppen er fra 20 + 🙂

   Trenger ikke være bloggleser for å kjøpe den, det holder å være glad i mat 🙂

   – C

 20. stine jeanette

  Caroline, jeg vil bare si at du er en utrolig sterk person! Håper 2012 blir ett bedre år for deg om Lars- Kristian, dere fortjener virkelig det nå 🙂 virker som dere har fått en god start ihvertfall!
  Har du sett dette foresten? ( http://www.spillape.no/Spill/Caroline_Make_up) litt morsomt når jeg fant min lillesøster spille dette 🙂

 21. virker som et fint år. gleder meg til boken kommer! 🙂

 22. Det var virkelig et interessant innlegg å lese! Masse inspirerende bilder både av antrekkene og treningsrelaterte ting! 😀 Du er så vakker på alle bildene!

 23. For et BRA innlegg! Har lest bloggen din siden i sommer, så veldig greit med en oppsumering 🙂 Må bare si at du er en utrolig vakker og inspirerende jente, Caroline! Alltid moro å stikke innom bloggen din og se en ny oppdatering. Håper 2012 blir et fantastisk år for deg og dine 🙂 Klem

 24. synnøve

  Du er så nydelig på de brudebildene at jeg blir helt matt. Ser ut til at den salongen arous har mye flott, stemmer det? Hvor ligger den?:) Blir ikke slank og nett brud jeg…skulle hatt str 32…men nå er jeg gravid, og det er selvsagt lykke…men da blir det jo gravid brud med mage…så den må bli større den kjolen:D

 25. Er det sånn at dere som spiser LCHF mat, ikke spiser godterie, chips osv? og når dere er på resturang, finner dere retter som er av LCHF? eller spiser dere »normal» mat også? hehe

  1. Fotballfrue

   Vi spiser svært lite sukkertøy, men det gjorde vi ikke før heller 🙂

   LCHF er helt normal mat 😉

   – C

 26. Veldig fin oppsummering, gleder meg til resten! Du er jo bare så sprudlende og herlig. Kan ikke annet enn å smile 😀 *gliiiiiis*

 27. dette er hyyyper viktig. dette må du svare på 😛
  kan du være så snill og legge ut eks på hva man kan spise på LCHF livsstilen ? og hva man ikke kan spise på det.. og kanskje noen eksempler på middager osv? 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle typer kjøtt( kylling, svin, okse, vilt ), fisk, egg, rømme, creme freche, de fleste grønnsaker og bær, oster (ikke brunost), nøtter etc.

   Det vi spiser i moderate mengder er pasta, ris, poteter, brød, frukt, sukkertøy, brus, juice 🙂

   – C

 28. Hei Caroline 🙂
  Så noen videoer av deg på nettet istad, og du virker som en så søt og hyggelig jente! Når jeg hørte stemmen din hørte jeg at du var helt ærlig og så søt, og jeg fikk egentlig et ganske stort sjokk om hvordan stemmen din hørtes ut, og det var altså til det positive. Man kan høre på deg at du er en ærlig og rettferdig person. Jeg vil bare si til deg at alle tidligere frekke kommentarer er bare på grunn av sjalusi. Jeg trodde aldri at man kunne bli så avhengig av en blogg. Men du er virkelig en fantastisk og herlig person, både ut og inn. Jeg vil bare takke deg for at du holder denne bloggen oppe. Du hjelper virkelig mange jenter om alt. Har vi noen spørsmål, er du alltid der for oss:-) Jeg har flere ganger kommentert i kommentarfeltet og jeg har nesten alltid fått svar og dette setter jeg virkelig veldig stor pris på. Jeg tror ikke du skjønner helt hvor mye jeg setter pris på denne bloggen uansett hvor mye jeg beskriver det for deg, for jeg kunne nemlig skrevet 100 sider om deg og hvorfor du er verdt å følge. Stå på Caroline, aldri la deg knekke! U know! The hater´s gonna hate! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for hyggelige ord, Isabel 😀

   Setter like stor pris på lesere som deg! 🙂

   – C

 29. Først vil jeg bare begynne å si at jeg virkelig elsker bloggen din og du virker som en flott dame ! Du er virkelig et av mine forbilder<3
  Det er bare en ting jeg lurer på, og det er om du kan lage et veldig detaljert innlegg om hvordan du trener programmet ditt når du kjører "mage" – programmet ditt ?? gjerne også med bilder. Du har en ubeskrivelig fin kropp som mange misunner deg, så det hadde vært nyttig for sikkert flere enn meg å få en liten "opplæring" fra en som TYDELIG kan det 🙂 håper virkelig du leser dette og jeg håper veldig veldig fælt at du lager et sånt innlegg !

 30. hva, mistet Lars Kristian bestevennen sin? Shit, det tror jeg ikke du fortalte på bloggen på den tiden det skjedde? jeg kan ikke huske å ha lest det på bloggen din. stakkars da.. hva het han?

  1. Fotballfrue

   Joda, blogget en del om det :/

   – C

 31. Hei! Jeg ville bare si at du er en utrolig flott dame, herregud, jeg beundrer deg virkelig! Lurte på om du hadde noen tips til å trene lår og rumpe, for å få dem tynnere/slankere? Jeg har ganske store og kraftige lår, og skulle så gjerne hatt like fine legger, lår og rumpe som deg! Håper du kan svare meg, vet ikke hva jeg skal gjøre 🙁

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord 🙂

   Skal du slanke bort overflødig kroppsfett, vil jeg anbefale kardiotrening. Kostholdet har også svært mye å si, og du burde kutte ut/ned på alt som inneholder sukker og hvitt mel.

   – C

   1. Åh, da forstår jeg 🙂 Tusen takk for tipset, du er et stort forbilde!

   2. Styrketrening er også veldig viktig. Gode baseøvelser som knebøy, utfall osv.

 32. Så mange flotte bilder, og så mange gode minner <3
  Ha en fin dag Caroline!

 33. Josefine

  Så gøy med slike innlegg! 😀
  Når huset er ferdig hadde det vært veldig gøy hvis du kunne tatt bilder og filmet rommene i huset! F.eks. ett og ett rom eller noe sånn og lagt ut en filmsnutt i ny og ne 😀

 34. Hvor på bloggen din er det søkefeltet? Det har aldri kommet opp på pc`n min. Og den er nyoppdatert på explorer, firefox og alt. Er det bare jeg som har det problemet? Hadde vært gøy å gått inn på noen av de innleggene som du nevner i oppsummeringen. Kan du ikke lage sånn «se her» opplegg eller at vi bare kan trykke på overskriften til det du nevner. HAr sett de har gjort det på flere andre blogger som driver med oppsummering.

  1. Fotballfrue

   Det skal befinne seg oppe til høyre 🙂

   – C

 35. Jeg liker disse oppsumeringene til dere stor-bloggerne. Spennende å se hele året på èn gang, og spennende å se hvor lenge man har fulgt med! Cathinthecity er den jeg har fulgt lengst – helt fra hun startet, og deg startet jeg visst å følge i februar et sted.. Godt nyttår!

 36. Så flott innlegg! Ekstra gøy siden jeg startet å lese bloggen din først i mai. Stå på, du er en flott jente!

 37. Er sofaen på bildene hvit eller offwhite?

  1. Fotballfrue

   Hvit 🙂

   – C

 38. Jeanette

  Hei, godt nyttår 🙂 Så gøy å lese om oppsummering 🙂 Stå på, begge to Caroline og Lars-Kristian 🙂 Ha en fortsatt fin dag. Ps. gleder meg å se hva slags julemakroner du har laget 🙂

 39. Utrolig godt indlæg! Det er så inspirerende at se dine outfits, hihi. Elsker din blog. Du virker som et fantastisk menneske! 😀
  Godt nytår til dig og dine kære. Kram!

 40. Jeg digger bloggen din!!!! Du er en inspirasjon!!
  Kan du svare meg på hvor du har kjøpt nyttårskjolen din fra i fjor? Den rosa med fjær! På forhånd, takk:):)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Asos.com 🙂

   – C

 41. Kjempe flott innlegg! Og du er så vakker 🙂 Håper 2012 blir et knallbra år for deg, og jeg gleder meg til å følge deg her på bloggen 🙂

 42. Madeleine

  Hei Caroline!

  Jeg er så utrolig misunnelig på deg! <3 Du har det perfekte liv 🙂 Du er absolutt mitt forbilde, og jeg elsker bloggen din. Du skriver så mye og ikke så lite som mange gjør, å det liker jeg! 🙂 Håper jeg kommer til og få et like kjekt liv som deg når jeg blir stor! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Madeleine! Men nå må du ikke glemme å se det positive i ditt eget liv også, jeg er sikker på at du har det minst like bra, om du tenker etter 🙂

   Klemmer 🙂

 43. Caroline, du hører det hele tiden men det er verdt å gjenta: Du stråler som en skinnende diamant!
  Hva er hemmeligheten til porselenshuden din? 😀

  1. Fotballfrue

   Wæææ, så snill du er! Jeg aner ikke :O Ole Henriksen, Smashbox og GloMinerals? :p

   Klemmer 😀

 44. På «bilde nr 14» har du på deg en fantastisk vakker genser jeg har lett kjempelenge etter! Den i silke med blonder på brystet. Kunne du vært en engel å fortalt meg her du har fått tak i den? Hilsen fast leser:)

  1. Fotballfrue

   H&M Trend 😀

   – C

   1. H&M Trend – Love it <3 <3 <3
    Skulle ØNSKE H&M Trend var i en av H&M's butikker i Bærum/Asker også – slik at man slapp å reise til Oslo hver gang! Har ikke du noen gode kontakter som kan gjøre noe med dette? 😀 😀 😀

 45. Ser ut som et fantastisk spennende år Caroline!
  Kjempeglad i bloggen din! Du kler den asos kjolen øverst i innlegget veldig godt!
  Klem fra Oda! <3 😀

 46. Hei!

  Har aldri vært noe fan av verken bloggen eller deg før, syns det har vært veldig mye «se på mitt perfekte liv»-ish, og mye kropp, utseende og materialistiske greier. Sistnevnte er det veldig mye av enda, men jeg begynner å beundre deg litt for treningsmotivasjonen, og jeg blir helt overrasket hver gang jeg ser at du er så ung! Jeg syns du både ser (ikke negavtivt ment, du ser bare…voksen ut) og lever et liv som ikke tilsier at du bare er 24! Du har mye ståpåvilje, og det er gøy å se hvor utrolig mye energi du bruker på f.eks bare et middagsselskap. Så nå kikker jeg ikke bare innom bloggen din fordi det så og si alltid er noe nytt, men nå liker jeg mer og mer det jeg leser også!

 47. Cecilie SL

  Du er fantastisk! Ser du har brukt tid på dette innlegget, du gir så mye til leserne dine. Håper du får tid til deg selv mellom trening, bloggen, ærender og ikke minst det nye huset! Du er så innspirerende, stå på!!

 48. stesøsteren min giftet seg i den kjolen du hadde på shooten. Den er virkelig fin! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, kjempefin 🙂

   – C

 49. jeanette

  hei
  jeg gifter meg i august og denne kjolen du har på som brud i januar inlegget… hvor er den fra? merke?
  på forhånd takk:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *