Bilder fra bryllupsfesten

God mandag, sprekinger! Klokken vekket meg litt før syv i dag, etter en så lang og morsom helg er det obligatorisk med en myk start. Hadde aldri hatt sjans i havet til å stå opp tidligere. Nå sitter vi med hver vår frokosttallerken, og skal etter hvert avgårde for å gjøre årets første treningsøkt. Det skal bli så godt! Før den tid står det en del annet på planen: Som å planlegge hvordan jeg skal jobbe med boken denne uken, tømme mailboksen og kartlegge samarbeid i ukene fremover. Senere i dag blir det baking på kjøkkenet, har faktisk syv slag som skal unnagjøres – hmmmm 😀

Her kommer et bildedryss fra bryllupsfesten på nyttårsaften, det var SÅ vanskelig å få til gode bilder i dette lyset MED polvotter – hihi. Men noen fine ble det i hvert fall:

Klokken nærmer seg 16.00 og vielsen utendørs.

Bruden kom sammen med partes to barn i hest og slede – så romantisk ♥ 

Felemannen spilte før seremonien.  

Soon to be herr & fru! Sjekk skoene til Kim 😀

Et av barna til en av Christines gode venninner, leste dikt for brudeparet. Utrolig nydelig!

To svevende håp om evig kjærlighet ♥ 

Hele den fine familien Holmen:

Her sitter vi og venter på at brudeparet skal komme tilbake etter vielsen og en liten kjøretur:

Kysset!

Klart for bryllupsmiddag:

Snølykter ♥ 

Alle de tidligere Lyn-gutta fortalte hver sin historie fra Kim og tiden i Lyn. De gjorde det samme for Lars-Kristian i vårt bryllup. Veldig morsomt 😀

Hele eks-Lyn-gjengen samlet:

Jentene ♥ 

Fine Stine og Kevin 

Søte Lena og Brink ♥ 

Brudeparet gjennomførte en kjempefin vals. .

. . også ble klokken 00.00.

Vi måtte være inne med hundene, for Hugo er forferdelig redd for fyrverkeri. Vi pakket han inn i dyner, og la iPhonen som spilte Guns N ‘ Roses foran han. Det hjalp! Hihi 😀

Lykkelig brudgom.

Søte jenter:

. . barske gutter:

Hmmmm. . ? Legg merke til slipsknutedaringen i bakgrunnen! Haha, Olav snakket ikke om noe annet enn at han gledet seg til å fjerne slipset hele kvelden:

Kjærestepar!

En uforglemmelig langhelg, og et veldig flott bryllup Vi storkoste oss!

72 kommentarer

 1. Så mange flotte bilder! Det så utrolig koselig ut. Har selv vært og løpt i dag tidelig ( litt stolt, hehe), så ønsker deg også en fin treningsøkt!

 2. Ååh! Ser ut som et fantastisk bryllup! Du ser nydelig ut som alltid

 3. Mamma Be

  Likte ideen om et vinterbryllup utendørs! Og du så flott ut i kjolen 🙂 Men wow, sjelden jeg har sett så dyp utringing på en brud før! Litt feil for min smak, men hun var veldig flott 😉

  1. Helt enig med deg. Bruden var fantatsisk nydelig med en veldig fin kjole. Men utringingen var alt for dyp for en brud. Og det handler ikke bare om smak og behag, men også hva som sømmer seg for en hvit brud etter «reglene». Nå er jeg litt gammeldags og konservativ da …… 🙂

   1. Jeg må si meg enig i at det virker malplassert med digre bryster ute «på vift» i et så tradisjonelt, klassisk og vakkert bryllup. Men, som dere sier, smaken er som baken – og bruden var jo rett og slett nydelig ellers – elsker f eks teksturen på brudekjoleskjørtet – lekkert og minner meg om Marchesa 🙂 Og med kåpen og kronen så hun ut som en nydelig isprinsesse i snøen <3

 4. Så mange fine bilder Caroline 🙂 Så ut som et flott bryllup! Ha en fin andre dag i det nye året 🙂

 5. Kjempefine bilder!
  Ønsker deg fortsatt en flott dag 🙂

 6. Flott brudepar, nydelige kjærestepar og en flott fest med fine bilder =) Så ut som dere koste dere utrolig mye 🙂 Et bryllup med en litt annen vri – morro ;D

 7. Søteeee Hugo !! <3 Glad i deg fine Caroline ! OVER.

 8. Så herlig bryllup! 😀
  Masse fine bilder:)

 9. Hei! Hvordan gjør dere det når dere er på besøk eller som her i bryllyp med tanke på mat og lavkarbo? Og godt nyttår!:)

  1. Mamma Be

   Dette lurer jeg også på! Spiser dere det dere får, får dere mat spesielt laget bare for dere to, lar dere halvparten ligge igjen på tallerkenen, eller hvordan gjør dere det?

   1. Herregud, alle skeier da ut innimellom – uavhengig av hvilken kostholdsfilosofi man følger? Skjønner ikke hvorfor folk spør om dette hele tiden – det er da ikke noen grunn til at det aldri er lov å skeie ut fordet om man spiser lavkarbo til vanlig. Jeg er 110% sikker på at Caroline og L.C spiste og koste seg med det som ble servert.

   2. Fotballfrue

    Helt riktig 🙂

    – C

   3. Mamma Be

    Øøøh, ingen grunn til å klikke her altså. Jeg lurte rett og slett fordi jeg vurderer å prøve paleo kosthold og lurte genuint på hvordan en gjør det ved slike anledninger, middagsselskap osv. Og ikke orket jeg gå gjennom alle andre kommentarer på innlegg fra hele 2011 for å finne svaret – relax!

   4. Fotballfrue

    Dette kommer litt an på, Mamma Be 🙂

    En bryllupsmeny er som regel lavkarbovennlig, med unntak av dessert. Blir det servert poteter, er dette som regel i beskjedne mengder. I dette bryllupet var det flere lavkarboere, i tillegg til at brudeparet hadde tatt hensyn til det. Poteter ble derfor servert i en skål, og man kunne forsyne seg som man ville.

    Når det er bryllup, eller store sosiale sammenkomster, så spiser vi det som blir servert. Denne gangen gikk desserten ned på høykant, selv om jeg ikke er helt sikker på om det var lavkarbovennlig eller ikke. Jeg tenkte rett og slett ikke så mye på det 🙂

    Å skeie ut 1 – 3 ganger i mnd har ikke så altfor mye å si. Det kommer selvfølgelig an på utgangspunktet, og hvilket mål du har, men for oss som ikke er ute etter å slanke oss, går det fint 🙂

    – C

   5. Mamma Be

    Takk for svar. Utgangspunktet er ikke å slanke seg, har gått ned litt for mange kg etter graviditet og fått en slank og godt trent kropp tilbake 🙂 Ønsker å bli sunnere i kostholdet og holde meg til det mer enn to dager :p Om det blir paleo eller LCHF eller et vanlig sunt kosthold gjenstår å bestemme seg for! 🙂

 10. Nydelig brudepar. ! Når du legger ut bilder fra noe så personlig som bryllup, måtte du spørre alle å en hver som omtrer på bildet om tillatelse? Jeg hadde blogg tidligere, når jeg tok bilder av feks barnebursdag, så fjernet jeg alle andre i bakgrunnen bortsett fra datteren min. Var nok redd for å få sinte foreldre etter meg. Vet du hvordan den «loven» er? Takk for svar 🙂

 11. Det ser ut som det var et helt utrolig vakkert bryllup, proppfullt av personlighet <3
  (ps: reklamebanneret til venstre gjør det fortsatt til en kunst å lese bloggen din fra iPhone og iPad… Med en gang jeg prøver å zoome inn bittelitt dekker banneret hele teksten…)

  1. Fotballfrue

   Jobber med saken 🙂

   – C

   1. På min HTC også 🙁 veldig slitsomt..

   2. Det skjer når jeg leser med macbooken min også. Med Safari som nettleser. Hele teksten blir ikke borte, men jeg må som regel scrolle litt venstre og høyre for å få med meg all teksten. Det skjer bare i det jeg scroller med nedover siden din, så plutselig popper de reklamene på venstre side ut over innleggene dine.

   3. Hm, jeg har ikke disse problemene på min iPhone eller Macbook. Hverken på safari eller på firefox.

   4. Ingen problemer på min IPad heller

 12. Haha, elsker at du kaller det å stå opp litt før syv en myk start.. Dere er så flotte!

 13. Michelle

  Wee, det var noen gøye og fine bilder! ser virkelig ut som dere har kost dere!!!

 14. Så fine bilder! Og for en nydelig kjole brude hadde!

 15. så koselig! ser ut som dere hadde det fantastisk 🙂 godt nytt år Caroline, gleder meg til å følge med på bloggen din dette året også!

 16. Camilla

  To ting jeg lurer på; Heter Brink Brink eller er det kallenavnet?
  Spiller Kim fotball fremdeles? Isåfall blir det vel enda en Fotballfrue;)

  1. Fotballfrue

   Christian Brink 🙂 Kim spiller ikke på noe lag akkurat nå, men han er jo fotballspiller fortsatt vil jeg si 🙂

   – C

 17. Sukk, så romantisk! Elsker virkelig hvordan bruden ser ut under vielsen. Nydelig 🙂 Og for en opplevelse det må være å være gjest!

 18. jeanette

  Camilla joo 😀

 19. Å herreguuud for et nudelig bilde av lille vofsen! Til å spise opp 🙂
  Vi hadde første nyttår som hundeeiere selv, og kunne heldigvis konstatere at den firbente var totalt uanfektet av fyrverkeriet!

  For øvrig godt nytt år i nytt hus. Det huset er jeg kort sagt dritmisunnelig på, det er alt et hus skal være!

  Ha en fin dag!

  -Maria 🙂

 20. Så kjekt med så mange fine bilder:D Så ut som dere hadde en knall bra helg!! 🙂

 21. Ååh, virka som ein flott fest 😀

 22. Dwightinha

  Godt Nytt År, Caroline!
  Fantastisk bilder. Et ekte vinterbryllup.
  Er det noen som vet hvor man får kjøpt de flyvende lyktene? Så en del av dem her hos oss nyttårsaften, og de gikk kjempehøyt. Så så flott ut der de steg til værs så stille og fint.

  1. Christine

   Islyktene og de flyvende hjertene er bestilt på http://www.coolstuff.no

 23. aww, det må være det søteste bryllupet noen sinne!

 24. Utrolig nydelig kjole du hadde på deg!

 25. For et nydelig brudepar! 🙂 Ser ut som dere har kost dere kjempe mye!

 26. Fine bilder 😀

 27. Kristin

  Kjære Caroline.

  Kan du vær så snill å si hvilke av disse kjolene du ville ha brukt i et vinterbryllup? Jeg sliter veldig med å velge, og vet ikke hva som passer, siden jeg aldri har vært i bryllup før. Hadde satt stor pris på om du tok deg tid til å svare 🙂 Forstår hvis du ikke har tid da.

  http://jyang.no/selskapskjolebrudekjole_80329_beigechampagn_tiffany/P_711

  http://jyang.no/festkjoler_star_d30397_gra_skinnende_stoff/P_1151 Denne fås i andre farger, og halsen kan fjernes slik at det kun blir en tubekjole.

  http://jyang.no/ballkjole_serie_eventyr_56698_rosa_og_solv/P_1271

  http://www.onlineformals.com/product/MACCOUTURE12-78507D/Mac-Duggal-78505D-Couture-Dress.html

  Hvilken ville du ha valgt? 🙂 Eller skal man kjøre bunad? :p

  1. Hei, jeg er ingen fotballfrue, men tenkte jeg kunne «hjelpe» likevel 🙂

   Den øverste lignet litt for mye på en bryllupskjole, både med farge og fasong. (det står også brudekjole på produktinformasjon)

   Den tredje lignet litt mer på en kjole for bruepiker eller forloveren og den fjerde var det litt for mye «galla» over.

   Den andre derimot syns jeg så ganske perfekt ut til bryllup! 🙂 Likevel er det en kjole du må ha kropp til, da den er litt formløs. Ut i fra disse fire ville jeg gått for nr 2 eller nr 3.

   1. Synes helt ærlig ingen av de var passende til et bryllup, men hvis jeg måtte velge, ville jeg gått for nr.2, selv om jeg syns du ikke burde det 😉

   2. Kristin

    Tusen takk for hjelp 🙂 Snilt av deg!

 28. Et kjempeflott bryllupp!

 29. Er det Katarina Flatland som er på det nederste bildet? Hehehe, håper jeg ikke tar feil…

  1. Fotballfrue

   Nei, det er nok ikke det 😉 Dette er Camilla 🙂

   – C

 30. Verden er jammen liten 🙂 Olav Dalen er broren til eksen min! Visste ikke at han har spilt i lyn? Eller er det bare pga at han spiller fotball at han var bedt…. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har han ikke 🙂 Han og Kim spilte sammen i Kongsvinger 🙂

   – C

 31. Dææven, du er smashing! 😀 Ser ut som dere koste dere i flott bryllup!
  Hvis du ikke skal lage nye nyttårsforsetter – kan du i hvertfall lage et innlegg alá dette: http://fotballfrue.no/?p=3361 ? (Altså å skrive opp hva du fikk til og hva du ikke fikk til i året som gikk …)

 32. Ser hærlig ut!

  Ha en fantastisk trenings og gledesfull uke Caroline! Du er fantastisk 🙂 Klem

 33. Ser ut som ei herlig helg!
  Artig at de velger et sånt bryllup, skiller seg ut blant alle som gifter seg om sommeren! Virker som det var utrolig gjennomført også, med program hele helga:-) Flott brudepar, men synes ikke det var så smakfullt av bruden å vise så mye pupp..

  Godt nyttår til deg og dine, Caroline!

 34. Det så utrolig hyggelig ut, og du hadde en utrolig nydelig kjole.
  Det så ut som dere koste dere kjempe mye 🙂

  Men det er en ting jeg har lurt på en stund, har du noen gang tenkt på å få barn selv eller er det noe som er helt uaktuelt fra din og Lars-Kristian sin side?

  1. Fotballfrue

   Det er noe vi tar som det kommer 🙂

   – C

 35. Hei, kjempe fine bilder;)
  Men jeg lurer på hvorfor du nesten alltid når du tar bilder av deg sel bare tar bilder av hele deg og liksom ikke bare fra magen og opp! Hihi

  1. Fotballfrue

   Hvorfor jeg tar helfigurbilder? Jeg tar både halve meg og hele meg, en god blanding. Men her vil jeg jo gjerne vise hele kjolen, fordi den er så fin 🙂 Sjekk innlegget på søndag, der er det et halvt kyssebilde av meg og Lars-Kristian 😉

   – C

 36. For en nydelig brud! Og dekorasjon! Ut fra bildene å dømme, et par med stil etter mitt hjerte 😀

 37. Mange fine bilder<3 Hørtes ut som en koselig helg:) Hyggelig med en kommentar tilbake!

 38. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Åååhhh, så herlig! Jeg som egentlig hadde bestemt meg for å ikke gifte meg blir jo plutselig helt giret på det når jeg ser bilder fra bryllup.. Hehe 🙂 Dere var alle nydelige!

  Håper du hadde en kjempefin nyttårsfeiring, og at det nye året vil bringe deg alt godt – det fortjener du 🙂

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 39. Haha, nå måtte jeg le litt. Ved første øyekast syntes jeg det stod «Gardine» på bordkortet ditt! :p Men det ser ut som dere hadde det hyggelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 40. Så morsomt! Denne hytta har jeg vært i 40 års lag til onkelen min i 🙂 herlig hytte, ikke sant? Helt eventyrlig!

  1. Fotballfrue

   Kjempefin 🙂

   – C

 41. For et fantastisk bryllup. Har du brukt bølgetang i håret ditt på disse bildene?:) Veldig fin:)

  1. Fotballfrue

   Spiraltang 🙂 Takk 🙂

   – C

 42. Jeg bare lurte på om maten var god? Hva ble servert?
  Også måtte du og Lars-Kristian spise noe annet på grunn av kostholdet deres?

  Hilsen stor fan!!

 43. Hei, Caroline!

  Det siste bildet her, «kjærestepar»: Vet du hvor antrekket hennes er fra? Eller kan du evt. finne det ut?

  Jeg hadde blitt kjempeglad! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er n kjole fra Nelly.no 🙂

   – C

 44. Elisabeth

  Haha, stakkars søte vofsen! Liker han Guns n roses.

 45. Hei! Det ser ut som dere må ha hatt en god tim da Lyn ekisterte. Det ser ut som det ble laget en guttegjeng med gode minner! Synd Lyn er konkurs. Jeg husker selv at jeg var på noen Lyn-kamper, morsomt å kjenne igjen ansiktene.
  Du tar deg veldig bra ut sammen med resten av gjengen!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er synd det som har hendt med klubben :/ Vi hadde noen fantastiske år der, stiftet vennskap for livet 🙂

   Tusen takk, Elida 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *