I hus

Været på veien kunne vært bedre, det var såpeglatt og grått, så det gikk ikke akkurat radig, men etter fire timer på veien er vi endelig hjemme i Siljan. Ah, her har det kommet snø! Noe så hyggelig ♥ 

To trøtte og slitne sjeler i Geilo før hjemreise. 

Må nesten vente til i morgen med å vise dere bilder fra bryllupsfesten. Nå har vi en del å gjøre, og det første som står på listen er kanskje det kjedeligste jeg vet i HELE verden: Pakke ut av kofferten.

Å, dere! Jeg gleder meg sånn til i morgen! Da blir det sunn mat, trening og 2012 all the way! Jeg har en god magefølelse angående dette året. Det skal bli så bra! Ønsker dere alt godt ♥ 

85 kommentarer

 1. Så fin du var!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 2. Du er så nydelig!! Og bloggen din er full av treningsmotivasjon – liker! Livet ditt virker så bra og feilfritt, du er ett av mine største forbilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 3. smurfeline

  hvor er buksen å vesten ifra? =)

  1. Fotballfrue

   Zara Woman og H&M 🙂

   – C

 4. kanskje 2012 er året dere skal bli gravide!? 😀 jeg gleder meg så fælt til å se dere få en liten en, og ikke minst innrede et barnerom!!

 5. Hvordan får du sånne krøller som du har på bildet her? SÅ fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *