1. januar 2012

God morgen, herligheter! Tenk at dette er første dagen i 2012, første dagen i et helt nytt år, som vi kan forme som vi vil. Jeg har ikke satt opp noen forsetter, og det tenker jeg heller ikke gjøre. Jeg vil bare leve dag for dag.

Vi har hatt det helt fantastisk her på Blomset, og nå spiser vi frokost før vi pakker sammen og setter kursen mot Siljan. I dag skal det snekres og styres hjemme, vi har en del igjen før huset er et fullført hjem. Tenkte å vise dere bilder fra en utrolig flott feiring litt senere, jeg har over 400 bilder å gå gjennom. Mange VELDIG skurrete – hehe. . Her er noen av nyttårskjolen min:

Hehe, fiiin bakgrunn!

Rett før klokken 00.00 😀

Lena, meg og Stine ♥ 

Fiine Stine, som jeg ser så altfor sjelden!

Kjolen min finner du her, og hvis noen skulle lure på hvor Stine sin er fra, vet jeg at den er fra Floyd.

Håper alle hadde en uforglemmelig feiring i går, og at all champagnen ikke ødelegger den første dagen i det nye året ♥ 

107 kommentarer

 1. For en utrolig lekker kjole! Den hadde skikkelig wow-faktor! Den blå fra Floyd var også fin 🙂

 2. Alexandra

  Du er så utrolig vakker, Caroline! Ønsker deg og Lars Kristian ett innholdsrikt, spennende og godt nytt år! Stor klem <3

 3. Veronika

  Så fine kjoler! Du var kjempe fin, Caroline 🙂

  God tur hjem 🙂

 4. Du ser så stunning ut i den kjolen!

 5. For en nydelig kjole! Du ser strålende ut 🙂

 6. Du så FANTASTISK ut i den kjolen – WOW! Ønsker deg alt godt i 2012 – og jeg GLEDER meg til å følge deg videre 🙂

 7. Flott kjole:)
  Sett litt inne på den nettsiden, mange nydelige kjoler. Hva betalte du totalt for kjolen med frakt?
  Prisene der er så ikke så ille, men har kviet meg for å bestille noe med tanke på at jeg får den regningen når jeg henter den på posten.

 8. Amazing dress! You look adorable! Happy New Year! 🙂

 9. Så fine! 😀 Godt nyttår! 🙂

 10. Så flott du var! Dere ser virkelig ut som barbie og ken 😀 godt nyttår. Gleder meg til å følge bloggen din i 2012 også. God tur!

 11. Utrolig fin kjole, Caroline! Håper du får et supert år 😀

 12. herre å fin du var 😀 Håper dere hadde en fin feiring, både bryllup og nyttårsaften 🙂 klemmer <3

 13. Sier bare en ting: woooooooow!!!!!:)
  Godt nyttår ditt vakre vesen<3

 14. Wow…dèt var kjolen sin det:)) Liiiker!!
  Nyttårsforsetter er noe tul mener jeg da, er dte noe man vil gjøre så bestemmer man seg for det og gjør det uansett når på året det måtte være:))
  Et riktig godt og spennende 2012 til deg og dine:))

 15. nydelig kjole, har forresten bursdag idag! 😀

 16. Så pen du var i går! Nydelig kjole 🙂

 17. Karen Marie

  Så utrolig vakker kjole! Du også var helt nydelig, som alltid 😉 Ønsker dere et godt nytt år!

 18. Du og Lars Kristian er virkelig verdens søteste par!!!
  Ønsker deg alt godt i 2012, og håper du hadde en flott feiring 🙂

 19. Nydelig bilde av deg og LK! Og for en flott kjole, du stråler 😀

 20. Caroline! Dere giftet dere jo til «rivers flows in you», kan jeg spørre deg hvordan du holdt følelsene under kontroll? (hvis du gjorde det). Min mor og min stefar skal gifte seg til sommeren, og ha den samme sangen (fant den på din blogg, du gir SUPER inspirasjon til planleggingen), og jeg spør ikke på vegne av mamma, hun klarer seg nok fint, men jeg spør på vegne av meg selv :p Jeg kommer til å sippe som en liten unge under vielsen og jeg er brudepike, så må liksom stå foran alle gjestene også, haha.. Uff. Den er jo så trist,men helt fantastisk.

  Ellers takk for en blogg som gir masse inspirasjon på alle mulige måter, du er virkelig fantastisk <3

  1. Skjønner sååå godt problemet ditt. Mitt beste råd er: hør vakre «rivers flows in you» mange ganger før bryllupet, da er du litt «forberedt» på følelsene som strømmer gjennom deg når den store dagen kommer. Jeg gjorde det – og det hjalp, litt..

 21. Elsker hvordan du ikke setter deg noen forsetter og bare lever dag for dag, du er herlig<3

 22. Linn-Therese

  Det var en helt fantastisk kjole 🙂

  Håper du hadde en super dag i går!

 23. Kjempe fin bilde av dere, og nydelig kjol!

  https://inamakeup.blogg.no/

 24. Du er kjempevakker, men altfor tynn!! Hadde sett så mye bedre ut med litt kjøtt på kroppen!

  Godt nyttår anyways:)

  1. Hanne, hva får deg til å syns det er greit å skrive slikt til Caroline? Og slenger på «godt nyttår anyways»? Kan du ikke linke til bloggen din/skrive fullt navn? Så vet vi hvem som skriver vet du. Men det vil du kanskje ikke vi skal vite?Neste gang kan du prøve å skrive noe hyggelig. Det føles faktisk mye bedre, både for giver og mottaker. 😉

   Godt nyttår Caroline, kjolen var nydelig og det var du også. Fint å se dere hadde en super feiring 🙂

   1. Anette, hvorfor kan ikke folk få kommentere hva de vil? Er dette en fjortisside eller hva? Det er bare Barbie og Ken og hvor strålende og sukk og jeg vet ikke hele veien, så er det NOEN få¨som får sagt en mening de har og da kommer sånne som du og skal «rette» etc…. Det er rett og slett barnslig! Når man blottlegger seg slik Caroline gjør for hele Norge, så kan hun ikke forvente at det bare skal være sukker og sirup tilbake. Hun tjener penger på dette fordi dere og tusen andre skriver en søt setning hver gang hun legger ut bilde.

   2. Fotballfrue

    Du har helt rett, Hege. Jeg må forvente å få denne type kommentarer, rett og slett fordi jeg må forvente at det finnes mindre veloppdragne mennesker i verden. Akkurat som deg og Hanne.

    – C

   3. du er da inne her å leser du også hege, så jeg syns ikke du har noen grunn til å kritisere å si «Hun tjener penger på dette fordi dere og tusen andre skriver en søt setning hver gang hun legger ut bilde»… er ikke du en av di kanskje, når du er inne på bloggen hennes å poster kommentarer? å er du her bare for så skrive dritt, så må du finne mer å fylle dagene dine med…
    stå på videre caroline, du har en kjempe flott blogg som er utrolig kjekk å lese og inspirerende på mange vis 🙂

   4. Anette

    Hva syns du om mobbing på skolen, Hege? Syns du det er ok? Eller mobbing på arbeidsplassen? Jeg er veldig glad jeg er en av «sånne som meg» jeg. Som unner andre mennesker suksess, vakkert utseende, en flott ektefelle, en fantastisk familie, mange mange talenter og en positiv innstilling til livet. Jeg føler meg ikke truet av det. Jeg har ikke behov for å kommentere om hvor tynne/tykke andre er, og å skrive eller si ting som gjør at de blir lei seg.Jeg håper for din del Hege, at du en dag klarer det samme. Si noe fint, eller ikke si noe i det hele tatt! 🙂

   5. Fotballfrue

    Jeg tror Hege har misforstått litt det hun forsøker å forklare. Hun skriver at jeg må regne med kommentarer av denne typen, og det har hun helt rett i. Men at jeg «må regne med» den type kommentarer, betyr ikke at det er greit for vedkommende å komme med den type kommentarer.

    – C

   6. Anette

    Vel sagt, Caroline.

 25. Jeanette

  så fiiin du er! Du stråler!

 26. åhhh du er så vakker, og vidunderlig… føler med på alt du gjør <3 stå på <3

 27. Michelle

  Oh my, du ser rett og slett eventyrlig vakker ut i den kjolen! håper det ble en eventyrlig kveld for deg også! Godt nytt år Caroline

 28. Så utrolig fine dere var da 🙂 Godt nytt år!

 29. nydelig kjole, Caroline! jeg bare lurter på hvor du fikser neglene dine og hva det koster?:)

 30. Caroline!You look gorgeous!
  Greetings from Ukraine!

 31. Åå så fin kjole 🙂
  Jeg må si dt er litt gøy med det bilde med deg og de to andre jentene, jeg heter Stine søstre mi heter Lena og tantebarnet mitt heter Caroline :):) sammentreff

 32. For en utrolig kul og sprek kjole. Vakker, du kler den supergodt! Mannen din er også kjekk, sammen ser dere ut som WOW!!! Høres ut som dere hadde noen fantastiske dager på fjellet, det var en knall ide av brudeparet. Jeg vil ønske deg et riktig godt nytt år! Jeg gleder meg veldig til å forstett å lese bloggene dine og hente inspirasjon fra deg, jeg vil være flinkere til å faktisk gjøre ting, sånn som du er. Jeg er kjempe glad for at du blogger jeg, for det er så hyggelig, spennende, morsomt og inspirerende å følge deg. Heier på deg som norges beste og mest leste og besøkte blogger!

 33. Så utrolig flott du er, Caroline! Du stråler virkelig. Godt nyttår! 😀

 34. såå fine dere er!
  Mendu? Kan du ikke ha sånn highlights i år også? Det er så artig å se hva som har vært høydepunkt i år 😀

  ..og den kjolen du brukte på Norefjell for 2 år siden var skikkelig fin, savner(?) den :))

 35. Så nydelig kjole, Caroline:D GODT NYTTÅR!!!

 36. Mariell Haugli

  Kan du lage sånn der «året som gikk» innlegg med bilder fra hele året ditt? Det er så gøy å lese slike innlegg 🙂

 37. oppsummeringsinnlegg 😀

 38. kan du lage innlegg, der du oppsummerer året som har gått `?

 39. Godt nytt år!
  for en utrolig nydelig kjole, å så nydelig du var i den 🙂
  du, en ting helt utenfor jul og bryllup 😛 : jeg vurderer å kjøpe bikini fra victorias secret og lurer på om du vet hvordan di er i basseng og klorvann? vi skal til thailan i sommer hvor vo har eget basseng i hagen, så d blir nok en del bading i klor, men vil ikke ødelegge en så flott og skikkelig bikini…

 40. Bleker du og mannen din tennene? Med hva, i så fall? 🙂

 41. Er ett av nyttårsfortsettene å lage nytt bloggdesign mon tro? 🙂

 42. nydelig kjole!! godt nyttår!

 43. Jeg syns du ligner litt på Bree i frustrerte fruer! 😀 Nå mener jeg selvsagt ikke personligheten i seg selv, siden jeg ikke kjenner deg personlig. Syns bare dere er litt like på det punktet at du har stålkontroll på ALT, og jeg føler du har et «perfekt» liv med et fantastisk vakkert hus, pene klær, et nydelig utsendet osv..Dessuten er du så flink til å organisere ting! Håper ikke du tar det negativt, for jeg mener det positivt 😀 Lurer bare på om noen har nevnt dette for deg tidligere?

 44. Du og L-K er utrulig flotte ilag!
  Kjolen såg fantastisk ut på deg og din gyldne brunfarge 🙂 Eg gjer som deg, og lar vere å lage noken nyttårsforsett. Som du sa: «Jeg vil bare leve dag for dag.»
  Håpa alt er bra <3

 45. Du er så godhjertet….kan lett se det utifra ditt smil…..du er virkelig inspirerende….keep on the good work og godt nytt år Caroline:)

 46. Fine dere var, alle sammen !

 47. Så fine bilder, ser ut til at dere har hatt en fin feiring!!:) godt nyttår, søte Caroline!

 48. Jeg virkelig elsker kjolen din! utrolig fin 😀

 49. hvordan krølltang bruker du? og hvor tykk er den ? 🙂 du har jo de fineste krøllene!:)

 50. Karianne

  Caroline !! Jeg er så sykt stor fan av deg, og har vert det i en evighet. Jeg er innpå bloggen din sikkert 5 ganger daglig, minst ! Jeg er bare 13 år, men det er så utrolig morsomt å lese bloggen din! Du er en stor inspirasjons kilde og jeg missuner deg av hele mitt hjerte. Det virker som du har et perfekt liv, og du er så sunn! Jeg vet du synes sikkert ikke du har et perfekt liv, og du har mange ting du ikke er fornøgd med osv. men uansett. Du er så heldig! Skal aldri slutte å lese bloggen din !

 51. nissemor

  Du må gli rett inn i Siljan! Hoho:-P

 52. nydelig kjole:)du er vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snill du er <3

   - C

 53. hei Caroline! opplever du floker på peaks hair? jeg tok det for 2uker siden, og opplever dette veldig. Spesielt når jeg krøller håret og etter noen timer er håret mitt flokete enkelte steder når jeg drar kammen igjennom. opplever du noe sånt`?

  1. Fotballfrue

   Hei Helle 🙂

   Jeg har opplevd floker en gang, og da måtte jeg komme tilbake og bytte håret fordi det var en feil med leveransen. Hvilke produkter bruker du?

   – C

   1. Jeg bruker hele moroccanol serien! Så syns det er merkelig at det skal floke seg sånn opp hele tiden:/

   2. Anbefaler Tangle Teezer (hårbørste) for extensionshår på det sterkeste! Har ikke hatt en floke siden.

 54. Du er rett å slett nydelig Caroline!
  Ønsker deg og dine et utrolig godt nyttår! <3

  Klem din faste leser :-))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Godt nyttår <3

 55. cathrine

  Vet ikke om du har gjort dette før, men jeg skal i bryllup til min søster i ett gammelt slott utenfor Krakow i slutten av juni (altså er det varmt)! Så trenger jeg desperat tips til hva slags kjole jeg kan bruke! Hjelp?? kan du lage ett innlegg om dette kansje??

 56. Vakre, vakre deg! Godt nyttår, Caroline!

 57. Hanna Marie

  Ååå, for en nydelig kjole, Caroline! Du er så utrolig vakker. Ønsker deg et godt nytt år <3

 58. Kan du oppdatere salgsbloggen igjen snart?

 59. Nydelig du så ut!! Godt å høre at kvelden var vellykket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elise <3

   - C

 60. Fantastisk nydelig kjole!

 61. Elisabeth

  Du ser utrolig bra ut! 😀
  meeeen, fra siden var du nesten litt FOR tynn….

 62. Så flotte dere er, Godt Nyttår !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 63. For en fantastisk kjole!! Jeg håper mine venner tar seg sammen snart og begynner å gifte seg så jeg kan bruke penger på fine kjoler jeg og! 😉

  Godt nytt år!

 64. Mener du virkelig at du/vi kan forme 2012 akurat som vi vil? da foreslår jeg at du ser deg tilbake til 2011….

  1. Fotballfrue

   Snakk om å kun se problemer. Jeg mistet så altfor mange i 2011, og selvfølgelig kunne jeg ikke gjort noe med den saken. Jeg snakker om andre ting, ting du VIRKELIG KAN forme selv. Vær så snill, vær kverulant et annet sted, det passer seg ikke her.

   – C

   1. Blir litt lei meg når jeg ser sånne svar… Hva vet vel vi om hvorfor Elsie skriver som hun gjør? Mulig hun har fått noen erfaringer i 2011 som gjør at hun skriver som hun gjør. Jul/nyttår er en tid som bringer opp mange vanskelige følelser og det å bite hodet av noen som lufter sin frustrasjon over livet er ikke særlig empatisk..:( det er ikke alle som sitter på den grønne gren og noen ganger kan livet føles fryktelig hardt og urettferdig når en selv prøver og prøver på å gjøre det beste ut av livet uten at det hjelper så mye pga ytre omstendigheter. Uansett, ikke alle har samme forutsetninger for ett lykkelig liv, det er det historie, livsinnstilling og ytre omstendigheter som er med på å avgjøre og ikke kun egen vilje… 2011 har vært et grusomt år for mange og jeg ønsker for alle at 2012 må bli et bedre år.

    Godt nytt år!

 65. Virkelig en fantastisk kjole!!! Godt nytt år.

 66. NÅ er det lenge siden jeg har kommentert her, men du var rett og slett nydelig på disse bildene. Håper virkelig du vinner din kategori i Vixen, fordi du fortjener det så utrolig mye. Håper du og LK får et fint år. Ønsker dere alt godt <3

 67. Utrolig flott kjole, Caroline. Godt nyttår:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Godt nyttår tilbake <3

 68. Ragnhild

  Wow, her så du ut som ei skikkelig odelsjente! (For ja, odelsjenter kan også ha glitterkjole på seg og ikke bare bunad 😀 ) Du er hjertelig velkommen til gården min i sommer, for å luke gulrot og kål! 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig 😀

   – C

 69. Lykkeliten

  By far den fineste kjolen jeg har sett deg i , og du har mange lekre! Har du linken til den? Sikle sikle! Godt nyttår=)

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket i innlegget 😉
   Tusen takk <3

   - C

 70. Hei! Elsker kjolen din og selvfølgelig bloggen din, leser den fast! 🙂 jeg hadde bare noen spørsmål angående kjolen din, Hvor mye kostet den med frakt og toll?
  Jeg har veldig lyst til å kjøpe en sherri hill kjole, vet du om alle kjoler fra den siden er ekte? 🙂
  Håper du kommenterer tilbake;)

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig er kjolene ekte, de har jo normal utsalgspris 🙂 Frakten husker jeg ikke helt hva ble på, men jeg skal snart bestille meg en til 25-årsdagen min, så da skal jeg passe på å få med meg prisen på det 🙂 Frakt og toll er det faste priser på, du kan lese mer på toll.no 🙂

   – C

   1. Kristin

    Kjolen kostet 297 dollar, og frakt og toll er vel på ca. 700 kr tror jeg. Fikk en regning på det en gang jeg bestilte meg en kjole. Ver du hva som er bra med deg Caroline? Du sløser ikke på pengene. Du kunne valgt en kjole til 598 dollar, men du valgte en rimeligere. Enkelte bloggere har jo kun merker og dyre ting, men du kjøper ofte klær fra H&M. Så du kan ha god samvittighet:)

 71. Elisabeth

  Utrolig utrolig lekker kjole, og du og Lars Kristian er perfekte sammen:D

 72. Nydelig! Hvordan krøller du håret slik som dette, hvilken tang bruker du? 🙂
  Godt nyttår <3

 73. Helt sinnsykt fin kjole! Veldig nyttårsaften 😀 Du og LK er perfekte sammen, aaah..

 74. Ann-Christin

  Godt nyttår Caroline 🙂 Du er aldeles nydelig!

  Sitter å kikker på Sherri Hill kjoler her, og lurer litt på str. Hvilken str. kjøpte du i din kjole? 🙂

  1. Mener hun hadde størrelse 0. Størrelsen syntes på et av bildene hun postet av kjolen tidligere 🙂

   1. Fotballfrue

    Ja, strl. 0 stemmer 🙂 Sherri Hill er helt perfekte i strl.!

    – C

 75. Syyykt fin kjole!!! Du stråler!!! Knallfin!!!!! 😀 <3 Omg så vakker!!

 76. PRINSESSEKJOLE!!! <3

 77. Fin du er, Caroline:)
  Elsker bloggen diin!

 78. Hei! Kjolen din var nydelig! Jeg skal kjøpe meg en slik kjole til årest skoleball, så jeg lurte på hvordan den var i størrelsen osv. Ser du har skrevet at du brukte størrelse 0, hva tilsvarer dette i norske størrelser? Og er Sherri Hill i UK størrelser? 🙂

 79. Elsker kjolen din, og har selv tenkt å bestille sherri hill kjole, hvilken str har du i den? er de små/store i str?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *