1. januar 2012

God morgen, herligheter! Tenk at dette er første dagen i 2012, første dagen i et helt nytt år, som vi kan forme som vi vil. Jeg har ikke satt opp noen forsetter, og det tenker jeg heller ikke gjøre. Jeg vil bare leve dag for dag.

Vi har hatt det helt fantastisk her på Blomset, og nå spiser vi frokost før vi pakker sammen og setter kursen mot Siljan. I dag skal det snekres og styres hjemme, vi har en del igjen før huset er et fullført hjem. Tenkte å vise dere bilder fra en utrolig flott feiring litt senere, jeg har over 400 bilder å gå gjennom. Mange VELDIG skurrete – hehe. . Her er noen av nyttårskjolen min:

Hehe, fiiin bakgrunn!

Rett før klokken 00.00 😀

Lena, meg og Stine ♥ 

Fiine Stine, som jeg ser så altfor sjelden!

Kjolen min finner du her, og hvis noen skulle lure på hvor Stine sin er fra, vet jeg at den er fra Floyd.

Håper alle hadde en uforglemmelig feiring i går, og at all champagnen ikke ødelegger den første dagen i det nye året ♥ 

107 kommentarer

 1. Karianne

  Caroline !! Jeg er så sykt stor fan av deg, og har vert det i en evighet. Jeg er innpå bloggen din sikkert 5 ganger daglig, minst ! Jeg er bare 13 år, men det er så utrolig morsomt å lese bloggen din! Du er en stor inspirasjons kilde og jeg missuner deg av hele mitt hjerte. Det virker som du har et perfekt liv, og du er så sunn! Jeg vet du synes sikkert ikke du har et perfekt liv, og du har mange ting du ikke er fornøgd med osv. men uansett. Du er så heldig! Skal aldri slutte å lese bloggen din !

 2. nissemor

  Du må gli rett inn i Siljan! Hoho:-P

 3. nydelig kjole:)du er vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snill du er <3

   - C

 4. hei Caroline! opplever du floker på peaks hair? jeg tok det for 2uker siden, og opplever dette veldig. Spesielt når jeg krøller håret og etter noen timer er håret mitt flokete enkelte steder når jeg drar kammen igjennom. opplever du noe sånt`?

  1. Fotballfrue

   Hei Helle 🙂

   Jeg har opplevd floker en gang, og da måtte jeg komme tilbake og bytte håret fordi det var en feil med leveransen. Hvilke produkter bruker du?

   – C

   1. Jeg bruker hele moroccanol serien! Så syns det er merkelig at det skal floke seg sånn opp hele tiden:/

   2. Anbefaler Tangle Teezer (hårbørste) for extensionshår på det sterkeste! Har ikke hatt en floke siden.

 5. Sabrina

  Du er rett å slett nydelig Caroline!
  Ønsker deg og dine et utrolig godt nyttår! <3

  Klem din faste leser :-))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Godt nyttår <3

 6. cathrine

  Vet ikke om du har gjort dette før, men jeg skal i bryllup til min søster i ett gammelt slott utenfor Krakow i slutten av juni (altså er det varmt)! Så trenger jeg desperat tips til hva slags kjole jeg kan bruke! Hjelp?? kan du lage ett innlegg om dette kansje??

 7. Vakre, vakre deg! Godt nyttår, Caroline!

 8. Hanna Marie

  Ååå, for en nydelig kjole, Caroline! Du er så utrolig vakker. Ønsker deg et godt nytt år <3

 9. Kan du oppdatere salgsbloggen igjen snart?

 10. Nydelig du så ut!! Godt å høre at kvelden var vellykket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elise <3

   - C

 11. Fantastisk nydelig kjole!

 12. Elisabeth

  Du ser utrolig bra ut! 😀
  meeeen, fra siden var du nesten litt FOR tynn….

 13. Så flotte dere er, Godt Nyttår !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 14. For en fantastisk kjole!! Jeg håper mine venner tar seg sammen snart og begynner å gifte seg så jeg kan bruke penger på fine kjoler jeg og! 😉

  Godt nytt år!

 15. Mener du virkelig at du/vi kan forme 2012 akurat som vi vil? da foreslår jeg at du ser deg tilbake til 2011….

  1. Fotballfrue

   Snakk om å kun se problemer. Jeg mistet så altfor mange i 2011, og selvfølgelig kunne jeg ikke gjort noe med den saken. Jeg snakker om andre ting, ting du VIRKELIG KAN forme selv. Vær så snill, vær kverulant et annet sted, det passer seg ikke her.

   – C

   1. Blir litt lei meg når jeg ser sånne svar… Hva vet vel vi om hvorfor Elsie skriver som hun gjør? Mulig hun har fått noen erfaringer i 2011 som gjør at hun skriver som hun gjør. Jul/nyttår er en tid som bringer opp mange vanskelige følelser og det å bite hodet av noen som lufter sin frustrasjon over livet er ikke særlig empatisk..:( det er ikke alle som sitter på den grønne gren og noen ganger kan livet føles fryktelig hardt og urettferdig når en selv prøver og prøver på å gjøre det beste ut av livet uten at det hjelper så mye pga ytre omstendigheter. Uansett, ikke alle har samme forutsetninger for ett lykkelig liv, det er det historie, livsinnstilling og ytre omstendigheter som er med på å avgjøre og ikke kun egen vilje… 2011 har vært et grusomt år for mange og jeg ønsker for alle at 2012 må bli et bedre år.

    Godt nytt år!

 16. Virkelig en fantastisk kjole!!! Godt nytt år.

 17. Kristin

  NÅ er det lenge siden jeg har kommentert her, men du var rett og slett nydelig på disse bildene. Håper virkelig du vinner din kategori i Vixen, fordi du fortjener det så utrolig mye. Håper du og LK får et fint år. Ønsker dere alt godt <3

 18. Utrolig flott kjole, Caroline. Godt nyttår:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Godt nyttår tilbake <3

 19. Ragnhild

  Wow, her så du ut som ei skikkelig odelsjente! (For ja, odelsjenter kan også ha glitterkjole på seg og ikke bare bunad 😀 ) Du er hjertelig velkommen til gården min i sommer, for å luke gulrot og kål! 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig 😀

   – C

 20. Lykkeliten

  By far den fineste kjolen jeg har sett deg i , og du har mange lekre! Har du linken til den? Sikle sikle! Godt nyttår=)

  1. Fotballfrue

   Jeg har linket i innlegget 😉
   Tusen takk <3

   - C

 21. Hei! Elsker kjolen din og selvfølgelig bloggen din, leser den fast! 🙂 jeg hadde bare noen spørsmål angående kjolen din, Hvor mye kostet den med frakt og toll?
  Jeg har veldig lyst til å kjøpe en sherri hill kjole, vet du om alle kjoler fra den siden er ekte? 🙂
  Håper du kommenterer tilbake;)

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig er kjolene ekte, de har jo normal utsalgspris 🙂 Frakten husker jeg ikke helt hva ble på, men jeg skal snart bestille meg en til 25-årsdagen min, så da skal jeg passe på å få med meg prisen på det 🙂 Frakt og toll er det faste priser på, du kan lese mer på toll.no 🙂

   – C

   1. Kristin

    Kjolen kostet 297 dollar, og frakt og toll er vel på ca. 700 kr tror jeg. Fikk en regning på det en gang jeg bestilte meg en kjole. Ver du hva som er bra med deg Caroline? Du sløser ikke på pengene. Du kunne valgt en kjole til 598 dollar, men du valgte en rimeligere. Enkelte bloggere har jo kun merker og dyre ting, men du kjøper ofte klær fra H&M. Så du kan ha god samvittighet:)

 22. Elisabeth

  Utrolig utrolig lekker kjole, og du og Lars Kristian er perfekte sammen:D

 23. Nydelig! Hvordan krøller du håret slik som dette, hvilken tang bruker du? 🙂
  Godt nyttår <3

 24. Kristin

  Helt sinnsykt fin kjole! Veldig nyttårsaften 😀 Du og LK er perfekte sammen, aaah..

 25. Ann-Christin

  Godt nyttår Caroline 🙂 Du er aldeles nydelig!

  Sitter å kikker på Sherri Hill kjoler her, og lurer litt på str. Hvilken str. kjøpte du i din kjole? 🙂

  1. Mener hun hadde størrelse 0. Størrelsen syntes på et av bildene hun postet av kjolen tidligere 🙂

   1. Fotballfrue

    Ja, strl. 0 stemmer 🙂 Sherri Hill er helt perfekte i strl.!

    – C

 26. Syyykt fin kjole!!! Du stråler!!! Knallfin!!!!! 😀 <3 Omg så vakker!!

 27. PRINSESSEKJOLE!!! <3

 28. Fin du er, Caroline:)
  Elsker bloggen diin!

 29. Hei! Kjolen din var nydelig! Jeg skal kjøpe meg en slik kjole til årest skoleball, så jeg lurte på hvordan den var i størrelsen osv. Ser du har skrevet at du brukte størrelse 0, hva tilsvarer dette i norske størrelser? Og er Sherri Hill i UK størrelser? 🙂

 30. Elsker kjolen din, og har selv tenkt å bestille sherri hill kjole, hvilken str har du i den? er de små/store i str?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *